Programma gemist?

Over de ontmoeting uit op tv tussen de Amerikaanse schrijver van Bill Porter van en boeddhistische kluizenaars die volgens tijdens een 2000 jaar oude in traditie nog steeds het afgezonderd leven in de het Zhongnan-gebergte met in China.Meer Vijfentwintig jaar op tv in geleden vertrok de Amerikaanse met schrijver Bill Porter in naar het Zhongnan-gebergte in om moderne Chinese tijdens kluizenaars te ontmoeten. Hij schreef naar er het boek op tv Road door to Heaven de over, een standaardwerk voor naar westerlingen die zich afvragen een wat een er over is van op tv het boeddhistische en daoïstische op tv ascetisme in China. Porter op tv keert een nu voor de eerste keer met terug van in Zhongnan om van het binnenuit in het kluizenaarleven vol stilte en diepe met devotie uit te ervaren, op op een adembenemende locatie. Het kostte van de met filmploeg drie jaar en naar veertien bezoeken van aan het moeilijk te op bereiken gebergte tijdens om Kluizenaars te voltooien. uit De documentaire is zo naar natuurlijk mogelijk een gemaakt volgens de met boeddhistische principes om het alles te laten naar zoals door het is: zonder technische ingrepen om op tv zo dicht mogelijk met bij uit de eenvoudige tijdens manier van leven in van de kluizenaars te de komen.Minder

oktober 2020
10-04-2016 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China.Meer Vijfentwintig jaar geleden vertrok de A...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!