Programma gemist?

Over de in ontmoeting tussen de naar Amerikaanse schrijver het Bill Porter en boeddhistische kluizenaars tijdens die volgens door een op 2000 jaar oude traditie uit nog steeds op tv afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte het in het China.Meer Vijfentwintig jaar geleden vertrok de door Amerikaanse schrijver tijdens Bill het Porter naar het op Zhongnan-gebergte om moderne Chinese het kluizenaars te ontmoeten. Hij schreef op tv er het boek uit Road in to Heaven uit over, een standaardwerk van voor westerlingen die zich het afvragen wat er over is op tv van het boeddhistische in tijdens en daoïstische ascetisme in China. het Porter keert nu het voor het de eerste keer op terug in Zhongnan om van het binnenuit het kluizenaarleven vol een stilte tijdens en diepe devotie door te ervaren, uit op een adembenemende locatie. Het met kostte naar de filmploeg drie jaar en tijdens veertien naar bezoeken aan het naar moeilijk te bereiken gebergte om Kluizenaars naar met te voltooien. De documentaire is zo op natuurlijk mogelijk naar gemaakt uit volgens de boeddhistische principes van om alles te laten naar zoals op tv het is: zonder het technische ingrepen om zo dicht in mogelijk bij de door eenvoudige manier van leven door van de met kluizenaars in te komen.Minder

juni 2021
10-04-2016 15:05

Hermits

Hermits - Hermits

Over de ontmoeting tussen de Amerikaanse schrijver Bill Porter en boeddhistische kluizenaars die volgens een 2000 jaar oude traditie nog steeds afgezonderd leven in het Zhongnan-gebergte in China.Meer Vijfentwintig jaar geleden vertrok de A...

Hermits gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hermits de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hermits bij Hermits liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hermits. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hermits gemist

Uitzending gemist van Hermits? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hermits, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hermits gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hermits? Hier kun je alle uitzendingen van Hermits kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!