Programma gemist?

De veertienjarige met Christel komt naar bijna dagelijks bij haar een lievelingsoma op tv in het verzorgingshuis over de op vloer. Maar oma dementeert naar en herkent in haar bijna niet de meer.

augustus 2021
10-04-2016 19:30

Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien

Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien - Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien

De veertienjarige Christel komt bijna dagelijks bij haar lievelingsoma in het verzorgingshuis over de vloer. Maar oma dementeert en herkent haar bijna niet meer.

Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien bij Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Oma Lien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-04-2016 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!