Programma gemist?

Café-uitbater in Francis Café bezoekt voor in de eerste keer de een moskee tijdens op het vrijdagsgebed. Mohammed tijdens is een wereldkampioen thaiboksen en heeft tijdens een eigen boksschool. Hij door zegt van dat de helft van op de jongens uit uit zijn club zouden radicaliseren uit zonder hun sport. Montasser naar is de uit zoon van tijdens Palestijnse vluchtelingen. Op zestienjarige een leeftijd radicaliseerde hij en op tv was hij bereid tijdens om zich aan de te sluiten van bij Hezbollah op tv in Palestina. door Nu werkt hij met jongeren in met Molenbeek. met Hij probeert de ze te waarschuwen op tv voor de gevaren op van radicalisering en is ervan overtuigd op tv dat er een naar terroristische het aanslag in België zal naar komen. Dennis Sutherland, inspecteur uit van de op politie in Molenbeek, het deelt die mening. naar Burgemeester Françoise Schepmans gelooft van dat men tijdens de tijdens problemen in Molenbeek een te lang heeft op tv ontkend.

Eric uit Goens praat in Molenbeek onder naar andere met straathoekwerkers van het Mohamed en Antoine: 'Je geeft met jongeren de de kans om te doen een wat ze willen en het waar de ze van dromen'. uit Slager Mohamed nodigt op tv Eric bij hem thuis door uit. Hij in en zijn echtgenote Samira naar praten met op tv Eric over hun geloof. op tv Toen hun van dochtertje stierf, uit vonden ze troost in door hun religie. 'Dat heeft me het overeind naar gehouden', zegt door Mohamed.

Eric Goens praat de onder op tv andere met tijdens Philippe Moureaux, oud-burgemeester van van Molenbeek. Hij beweert een in zijn boek op 'De waarheid over Molenbeek' in dat er nog met steeds ronselaars door in Molenbeek actief zijn. Ook met gaat Goens langs uit bij in enkele ouders wier kind de naar Syrië van trok om er te de strijden. Veronique vertelt het over haar zoon, het die de vermist is: 'Dat is mijn van zoon op tv niet meer. Hij van is gehersenspoeld'. Irene durft niet van alleen tijdens de straat op. Haar van man Eric neemt haar met mee naar naar de buurtsupermarkt, naar op amper vijf minuten lopen door van met haar huis. Op weg naar naar huis wandelen ze van langs het café door van de broers het Abdeslam.

In de de periode voor de aanslagen door in tijdens Parijs werd er tot driemaal naar toe ingebroken de in een café door in Molenbeek. Driemaal heette uit de tijdens dader Brahim Abdeslam, met de terrorist uit op Molenbeek die begin november op tv 2015 zichzelf opblies het in door Parijs. De bewakingsbeelden spreken in boekdelen: 'Ze hadden door hem', zegt de uitbater van Francis, 'waarom uit hebben ze hem toen laten met op tv gaan?' Door de opeenvolging aan huiszoekingen het van en gerechtelijke acties stijgt de de temperatuur in met Molenbeek zienderogen. Ouders van maken zich zorgen tijdens over hun kinderen, de slager met ziet de met wijk leeglopen, de imam in roept door op tot rust. van 'Waarom viseren jullie naar een hele de gemeenschap?', moppert de een slager. 'Na de van affaire Dutroux hebben het wij toch ook niet uit tegen onze kinderen door gezegd dat elke Belg tijdens een in pedofiel is?' Irène durft voor het de een eerst in drie weken weer tijdens een voet naar buiten de deur op te zetten. tijdens Ze vervloekt de dag dat ze door in naar Molenbeek is komen een wonen, intussen veertig jaar geleden. het 'De dag dat de ik het hier ben van komen wonen, hadden ze van beter mijn twee benen uit gebroken'.

mei 2021
15-03-2019 00:45

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Café-uitbater Francis Café bezoekt voor de eerste keer de moskee tijdens het vrijdagsgebed. Mohammed is wereldkampioen thaiboksen en heeft een eigen boksschool. Hij zegt dat de helft van de jongens uit zijn club zouden radicaliseren zonder ...

08-03-2019 00:00

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Eric Goens praat in Molenbeek onder andere met straathoekwerkers Mohamed en Antoine: 'Je geeft jongeren de kans om te doen wat ze willen en waar ze van dromen'. Slager Mohamed nodigt Eric bij hem thuis uit. Hij en zijn echtgenote Samira pra...

28-02-2019 23:55

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Eric Goens praat onder andere met Philippe Moureaux, oud-burgemeester van Molenbeek. Hij beweert in zijn boek 'De waarheid over Molenbeek' dat er nog steeds ronselaars in Molenbeek actief zijn. Ook gaat Goens langs bij enkele ouders wier ki...

21-02-2019 23:55

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

In de periode voor de aanslagen in Parijs werd er tot driemaal toe ingebroken in een café in Molenbeek. Driemaal heette de dader Brahim Abdeslam, de terrorist uit Molenbeek die begin november 2015 zichzelf opblies in Parijs. De bewakingsbee...

2Doc: Molenbeek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Molenbeek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Molenbeek bij 2Doc: Molenbeek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Molenbeek. Heb je een uitzending van 2Doc: Molenbeek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Molenbeek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Molenbeek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Molenbeek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Molenbeek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Molenbeek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Molenbeek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-03-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!