Programma gemist?

Café-uitbater op Francis Café bezoekt voor de het eerste tijdens keer de moskee door tijdens het vrijdagsgebed. een Mohammed is wereldkampioen thaiboksen van en tijdens heeft een eigen boksschool. Hij zegt naar dat op tv de helft van de jongens uit uit het zijn club zouden radicaliseren in zonder hun sport. met Montasser is de een zoon van Palestijnse vluchtelingen. het een Op zestienjarige leeftijd radicaliseerde hij het en was van hij bereid om het zich aan te sluiten bij door Hezbollah in uit Palestina. Nu werkt op hij tijdens met jongeren in op Molenbeek. Hij probeert ze te in waarschuwen door voor de gevaren van radicalisering en in is ervan naar overtuigd dat er in een terroristische aanslag in door België zal door komen. Dennis op Sutherland, inspecteur van van de politie in Molenbeek, van deelt die mening. in Burgemeester een Françoise Schepmans gelooft dat men op tv de problemen uit in Molenbeek te lang heeft naar met ontkend.

Eric op Goens praat in Molenbeek onder een andere een met straathoekwerkers Mohamed en met Antoine: van 'Je geeft jongeren de kans om het te op doen wat ze willen en naar waar ze de van dromen'. het Slager Mohamed nodigt Eric in bij het hem thuis uit. het Hij en zijn door echtgenote Samira praten met met Eric over hun tijdens geloof. Toen hun tijdens dochtertje stierf, vonden op tv ze troost in op hun religie. door 'Dat heeft me overeind tijdens gehouden', zegt een Mohamed.

Eric door Goens praat door onder andere met Philippe Moureaux, oud-burgemeester naar van met Molenbeek. Hij beweert tijdens in zijn een boek 'De waarheid over op Molenbeek' dat er nog steeds een ronselaars in op tv Molenbeek actief zijn. de Ook het gaat Goens langs bij enkele ouders op tv wier van kind naar Syrië door trok om er te strijden. op tv Veronique vertelt over op haar het zoon, die vermist het is: 'Dat is mijn zoon tijdens niet meer. Hij uit tijdens is gehersenspoeld'. Irene durft niet alleen op de het straat op. Haar van man Eric neemt haar mee op tv naar de buurtsupermarkt, naar op amper vijf van minuten lopen een van van haar huis. Op de weg naar huis uit wandelen ze langs een het café van de op tv broers Abdeslam.

In de periode op voor de op tv aanslagen in Parijs werd in er tot driemaal door toe ingebroken tijdens in op tv een café in Molenbeek. Driemaal een heette de dader met Brahim Abdeslam, de de terrorist op uit Molenbeek die begin november 2015 het zichzelf opblies de in Parijs. De bewakingsbeelden de spreken boekdelen: op tv 'Ze hadden uit hem', zegt op tv de uitbater Francis, 'waarom hebben het ze hem toen door laten tijdens gaan?' Door de opeenvolging het aan huiszoekingen en in gerechtelijke acties stijgt met de temperatuur in Molenbeek zienderogen. in Ouders maken zich tijdens door zorgen over hun kinderen, de in slager ziet de wijk van leeglopen, de imam door op roept op tot rust. 'Waarom viseren op de jullie een hele gemeenschap?', moppert het de slager. met 'Na de de affaire Dutroux hebben naar wij toch ook niet tegen op onze kinderen gezegd met dat elke Belg naar een pedofiel op is?' Irène van durft voor het uit eerst in drie weken weer uit een voet tijdens buiten de een deur te zetten. Ze vervloekt de een dag dat uit ze een in Molenbeek is komen in wonen, intussen een veertig jaar geleden. 'De dag een dat ik het hier ben komen wonen, naar hadden de ze beter mijn twee benen uit gebroken'.

september 2021
15-03-2019 00:45

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Café-uitbater Francis Café bezoekt voor de eerste keer de moskee tijdens het vrijdagsgebed. Mohammed is wereldkampioen thaiboksen en heeft een eigen boksschool. Hij zegt dat de helft van de jongens uit zijn club zouden radicaliseren zonder ...

08-03-2019 00:00

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Eric Goens praat in Molenbeek onder andere met straathoekwerkers Mohamed en Antoine: 'Je geeft jongeren de kans om te doen wat ze willen en waar ze van dromen'. Slager Mohamed nodigt Eric bij hem thuis uit. Hij en zijn echtgenote Samira pra...

28-02-2019 23:55

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Eric Goens praat onder andere met Philippe Moureaux, oud-burgemeester van Molenbeek. Hij beweert in zijn boek 'De waarheid over Molenbeek' dat er nog steeds ronselaars in Molenbeek actief zijn. Ook gaat Goens langs bij enkele ouders wier ki...

21-02-2019 23:55

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

In de periode voor de aanslagen in Parijs werd er tot driemaal toe ingebroken in een café in Molenbeek. Driemaal heette de dader Brahim Abdeslam, de terrorist uit Molenbeek die begin november 2015 zichzelf opblies in Parijs. De bewakingsbee...

2Doc: Molenbeek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Molenbeek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Molenbeek bij 2Doc: Molenbeek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Molenbeek. Heb je een uitzending van 2Doc: Molenbeek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Molenbeek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Molenbeek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Molenbeek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Molenbeek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Molenbeek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Molenbeek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-03-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!