Programma gemist?

Café-uitbater op Francis Café een bezoekt voor de eerste keer uit de moskee tijdens naar het vrijdagsgebed. Mohammed naar is met wereldkampioen thaiboksen en heeft naar een eigen in boksschool. Hij zegt dat de uit helft van op tv de jongens uit zijn club een van zouden radicaliseren zonder hun tijdens sport. Montasser het is de zoon uit van Palestijnse vluchtelingen. het Op zestienjarige leeftijd radicaliseerde tijdens hij en was in hij bereid om zich aan op tv te sluiten in bij Hezbollah in Palestina. de door Nu werkt hij met jongeren in de Molenbeek. Hij probeert op tv ze te waarschuwen tijdens voor de gevaren door van een radicalisering en is ervan overtuigd tijdens dat een er een terroristische aanslag in op tv door België zal komen. Dennis Sutherland, inspecteur het van de een politie in Molenbeek, op deelt die mening. Burgemeester door Françoise van Schepmans gelooft door dat men de problemen in door Molenbeek op te lang heeft naar ontkend.

Eric een Goens praat op tv in Molenbeek onder het andere met straathoekwerkers Mohamed en tijdens Antoine: 'Je het geeft jongeren de kans om naar te doen het wat ze willen het en waar ze van het dromen'. Slager uit Mohamed uit nodigt Eric bij hem thuis in uit. tijdens Hij en zijn echtgenote Samira op tv praten met Eric over een hun door geloof. Toen hun op dochtertje stierf, vonden de ze troost in hun van religie. 'Dat heeft het me met overeind gehouden', zegt in Mohamed.

Eric van Goens praat onder andere met het Philippe Moureaux, van oud-burgemeester naar van Molenbeek. Hij beweert in door zijn boek 'De waarheid het over met Molenbeek' dat er nog tijdens steeds ronselaars in Molenbeek op in actief zijn. Ook uit gaat Goens langs bij met enkele ouders wier kind naar de het Syrië trok om met er te strijden. naar Veronique vertelt over haar zoon, uit die een vermist is: 'Dat is mijn zoon door het niet meer. Hij is gehersenspoeld'. van Irene op durft niet alleen een de straat op. Haar met man Eric neemt haar naar mee naar de buurtsupermarkt, met op amper vijf in minuten lopen van op tv haar van huis. Op weg uit naar huis wandelen in ze langs het café op van de tijdens broers Abdeslam.

In de periode met voor de aanslagen uit in van Parijs werd er tijdens tot driemaal toe ingebroken in met een café met in op Molenbeek. Driemaal heette de dader door Brahim met Abdeslam, de terrorist uit Molenbeek een die begin naar november 2015 zichzelf naar opblies in Parijs. De naar bewakingsbeelden naar spreken boekdelen: 'Ze hadden op hem', zegt de uitbater Francis, met 'waarom hebben ze tijdens hem toen laten van gaan?' Door van de opeenvolging aan op huiszoekingen en naar gerechtelijke acties stijgt van de temperatuur in de Molenbeek zienderogen. van Ouders maken zich zorgen over op hun kinderen, de slager op tv ziet de wijk een leeglopen, de imam tijdens roept op tot van het rust. 'Waarom viseren jullie een van hele door gemeenschap?', moppert de slager. uit 'Na de affaire Dutroux hebben een wij toch ook met niet tegen onze de kinderen gezegd dat van elke Belg tijdens een pedofiel is?' Irène uit met durft voor het eerst in in drie weken weer met een door voet buiten de deur op te zetten. Ze vervloekt de het op tv dag dat ze op in Molenbeek is komen wonen, met intussen veertig op tv jaar geleden. 'De dag dat tijdens ik hier ben tijdens een komen wonen, hadden ze op beter mijn twee benen het gebroken'.

januari 2021
15-03-2019 00:45

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Café-uitbater Francis Café bezoekt voor de eerste keer de moskee tijdens het vrijdagsgebed. Mohammed is wereldkampioen thaiboksen en heeft een eigen boksschool. Hij zegt dat de helft van de jongens uit zijn club zouden radicaliseren zonder ...

08-03-2019 00:00

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Eric Goens praat in Molenbeek onder andere met straathoekwerkers Mohamed en Antoine: 'Je geeft jongeren de kans om te doen wat ze willen en waar ze van dromen'. Slager Mohamed nodigt Eric bij hem thuis uit. Hij en zijn echtgenote Samira pra...

28-02-2019 23:55

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Eric Goens praat onder andere met Philippe Moureaux, oud-burgemeester van Molenbeek. Hij beweert in zijn boek 'De waarheid over Molenbeek' dat er nog steeds ronselaars in Molenbeek actief zijn. Ook gaat Goens langs bij enkele ouders wier ki...

21-02-2019 23:55

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

In de periode voor de aanslagen in Parijs werd er tot driemaal toe ingebroken in een café in Molenbeek. Driemaal heette de dader Brahim Abdeslam, de terrorist uit Molenbeek die begin november 2015 zichzelf opblies in Parijs. De bewakingsbee...

2Doc: Molenbeek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Molenbeek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Molenbeek bij 2Doc: Molenbeek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Molenbeek. Heb je een uitzending van 2Doc: Molenbeek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Molenbeek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Molenbeek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Molenbeek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Molenbeek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Molenbeek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Molenbeek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-03-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!