Programma gemist?

Café-uitbater uit Francis Café bezoekt uit voor de van eerste keer de moskee de tijdens het de vrijdagsgebed. Mohammed is wereldkampioen thaiboksen een en heeft een eigen het boksschool. Hij zegt de dat de met helft van het de jongens uit zijn club met zouden op tv radicaliseren zonder hun het sport. Montasser naar is de zoon van Palestijnse vluchtelingen. tijdens Op zestienjarige een leeftijd radicaliseerde hij in en was door hij bereid een om zich aan te uit sluiten bij Hezbollah door in Palestina. Nu werkt hij op tv met met jongeren in Molenbeek. Hij probeert het ze met te waarschuwen voor de naar gevaren van radicalisering met en is ervan naar overtuigd dat er naar een met terroristische aanslag in België in zal komen. door Dennis Sutherland, inspecteur op tv van de politie in in Molenbeek, deelt uit die mening. Burgemeester Françoise tijdens Schepmans gelooft dat men van de problemen in door Molenbeek te lang heeft uit naar ontkend.

Eric van Goens praat het in Molenbeek onder andere met straathoekwerkers tijdens Mohamed en Antoine: op 'Je geeft jongeren in de kans om de te het doen wat ze willen tijdens en waar ze tijdens van dromen'. met Slager Mohamed nodigt Eric bij op tv de hem thuis uit. Hij en zijn naar echtgenote van Samira praten de met Eric over hun geloof. Toen het hun dochtertje een stierf, vonden in ze troost in hun religie. tijdens 'Dat heeft me met door overeind gehouden', zegt van Mohamed.

Eric Goens in praat het onder andere met Philippe in Moureaux, oud-burgemeester van Molenbeek. de Hij beweert in tijdens zijn boek in 'De waarheid over Molenbeek' dat de er de nog steeds ronselaars in tijdens Molenbeek actief het zijn. Ook gaat Goens het langs bij enkele ouders een wier kind naar uit Syrië uit trok om er te strijden. op tv Veronique op vertelt over haar zoon, die door een vermist is: 'Dat is mijn de zoon niet meer. uit Hij is uit gehersenspoeld'. Irene durft tijdens niet alleen naar de straat op. Haar man Eric op neemt het haar mee naar de buurtsupermarkt, uit op amper met vijf minuten lopen van een haar huis. met Op weg naar huis met wandelen ze langs op op tv het café van de broers door Abdeslam.

In naar de periode op voor de aanslagen in in Parijs werd er tijdens tot driemaal toe met ingebroken in de een café in tijdens Molenbeek. Driemaal heette de door dader Brahim naar Abdeslam, de terrorist uit Molenbeek op tv die begin november een 2015 zichzelf opblies in met Parijs. met De bewakingsbeelden spreken boekdelen: 'Ze de hadden hem', zegt in op de uitbater Francis, uit 'waarom hebben ze de hem toen laten gaan?' op tv Door de tijdens opeenvolging aan huiszoekingen en gerechtelijke van acties stijgt de temperatuur door in Molenbeek zienderogen. tijdens in Ouders maken zich zorgen over de hun kinderen, in de slager ziet een de wijk leeglopen, de imam op tv roept op tijdens tot rust. 'Waarom het viseren jullie in een hele gemeenschap?', van moppert de slager. uit 'Na de affaire tijdens Dutroux hebben de wij toch ook met niet tegen onze kinderen gezegd dat op tv elke Belg het een pedofiel is?' van Irène durft uit voor het eerst in drie op tv weken de weer een voet buiten de op tv deur naar te zetten. Ze vervloekt in de dag dat op tv ze in Molenbeek naar is komen wonen, intussen van veertig jaar geleden. op 'De dag van dat ik hier ben door komen de wonen, hadden met ze beter mijn twee benen uit gebroken'.

mei 2020
15-03-2019 00:45

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Café-uitbater Francis Café bezoekt voor de eerste keer de moskee tijdens het vrijdagsgebed. Mohammed is wereldkampioen thaiboksen en heeft een eigen boksschool. Hij zegt dat de helft van de jongens uit zijn club zouden radicaliseren zonder ...

08-03-2019 00:00

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Eric Goens praat in Molenbeek onder andere met straathoekwerkers Mohamed en Antoine: 'Je geeft jongeren de kans om te doen wat ze willen en waar ze van dromen'. Slager Mohamed nodigt Eric bij hem thuis uit. Hij en zijn echtgenote Samira pra...

28-02-2019 23:55

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Eric Goens praat onder andere met Philippe Moureaux, oud-burgemeester van Molenbeek. Hij beweert in zijn boek 'De waarheid over Molenbeek' dat er nog steeds ronselaars in Molenbeek actief zijn. Ook gaat Goens langs bij enkele ouders wier ki...

21-02-2019 23:55

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

In de periode voor de aanslagen in Parijs werd er tot driemaal toe ingebroken in een café in Molenbeek. Driemaal heette de dader Brahim Abdeslam, de terrorist uit Molenbeek die begin november 2015 zichzelf opblies in Parijs. De bewakingsbee...

2Doc: Molenbeek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Molenbeek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Molenbeek bij 2Doc: Molenbeek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Molenbeek. Heb je een uitzending van 2Doc: Molenbeek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Molenbeek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Molenbeek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Molenbeek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Molenbeek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Molenbeek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Molenbeek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-03-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!