Programma gemist?

Café-uitbater met Francis Café bezoekt op voor de eerste uit keer de moskee tijdens het op vrijdagsgebed. Mohammed is op wereldkampioen thaiboksen de en heeft een van eigen boksschool. Hij de zegt een dat de helft van de jongens in uit naar zijn club zouden op radicaliseren zonder hun sport. Montasser een is de een zoon van Palestijnse vluchtelingen. naar van Op zestienjarige leeftijd radicaliseerde hij en met was hij naar bereid om zich aan naar te sluiten naar bij Hezbollah in Palestina. naar van Nu werkt hij met door jongeren in Molenbeek. Hij tijdens probeert ze te waarschuwen naar op voor de gevaren van radicalisering en op tv tijdens is ervan overtuigd dat naar er een terroristische een aanslag in van België zal komen. op tv Dennis Sutherland, inspecteur de van de politie in Molenbeek, tijdens deelt die mening. Burgemeester uit Françoise de Schepmans gelooft dat men de op problemen in in Molenbeek te lang heeft op door ontkend.

Eric in Goens praat in Molenbeek het onder uit andere met straathoekwerkers uit Mohamed en Antoine: 'Je geeft jongeren met de kans om in op te doen wat ze in willen en waar ze op van dromen'. Slager Mohamed met de nodigt Eric bij hem thuis door uit. Hij en zijn het echtgenote Samira praten naar met Eric over tijdens hun geloof. in Toen hun door dochtertje stierf, vonden op tv ze troost in hun tijdens religie. de 'Dat heeft me overeind van gehouden', zegt op Mohamed.

Eric uit Goens praat onder van andere met Philippe een Moureaux, oud-burgemeester de van Molenbeek. Hij beweert het in zijn de boek 'De waarheid over Molenbeek' dat in van er nog steeds ronselaars in door Molenbeek actief in zijn. Ook gaat Goens een langs bij het enkele ouders wier kind naar naar door Syrië trok om met er te strijden. Veronique vertelt over de haar zoon, op die vermist is: een 'Dat is mijn zoon op niet op tv meer. Hij is gehersenspoeld'. Irene de durft op niet alleen de straat op. door Haar man Eric een neemt haar mee op naar de op tv buurtsupermarkt, op in amper vijf minuten lopen van van haar uit huis. Op weg naar het huis wandelen uit ze langs het café in van met de broers Abdeslam.

In met de periode voor de aanslagen op tv in Parijs met werd er tot driemaal een toe ingebroken op tv in een op café in Molenbeek. Driemaal in heette de dader Brahim het Abdeslam, in de terrorist het uit Molenbeek die begin november een 2015 zichzelf tijdens opblies in Parijs. De bewakingsbeelden het in spreken boekdelen: 'Ze hadden hem', zegt door naar de uitbater Francis, 'waarom hebben het ze hem toen uit laten gaan?' Door door de opeenvolging aan met huiszoekingen en gerechtelijke een acties stijgt de temperatuur van in Molenbeek zienderogen. met Ouders maken zich op zorgen door over hun kinderen, de slager van ziet in de wijk met leeglopen, de imam roept het op tot rust. 'Waarom viseren uit jullie een hele een gemeenschap?', moppert naar de van slager. 'Na de naar affaire Dutroux hebben op tv wij toch ook niet tegen de onze naar kinderen gezegd dat elke Belg een naar een pedofiel is?' Irène durft voor met het eerst op in drie weken weer van een door voet buiten de deur te zetten. op Ze vervloekt in de dag dat tijdens ze in naar Molenbeek is komen wonen, intussen het veertig jaar het geleden. 'De van dag dat ik hier ben in de komen wonen, hadden ze beter met mijn twee benen van gebroken'.

september 2020
15-03-2019 00:45

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Café-uitbater Francis Café bezoekt voor de eerste keer de moskee tijdens het vrijdagsgebed. Mohammed is wereldkampioen thaiboksen en heeft een eigen boksschool. Hij zegt dat de helft van de jongens uit zijn club zouden radicaliseren zonder ...

08-03-2019 00:00

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Eric Goens praat in Molenbeek onder andere met straathoekwerkers Mohamed en Antoine: 'Je geeft jongeren de kans om te doen wat ze willen en waar ze van dromen'. Slager Mohamed nodigt Eric bij hem thuis uit. Hij en zijn echtgenote Samira pra...

28-02-2019 23:55

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

Eric Goens praat onder andere met Philippe Moureaux, oud-burgemeester van Molenbeek. Hij beweert in zijn boek 'De waarheid over Molenbeek' dat er nog steeds ronselaars in Molenbeek actief zijn. Ook gaat Goens langs bij enkele ouders wier ki...

21-02-2019 23:55

2Doc: Molenbeek

2Doc: Molenbeek - 2Doc: Molenbeek

In de periode voor de aanslagen in Parijs werd er tot driemaal toe ingebroken in een café in Molenbeek. Driemaal heette de dader Brahim Abdeslam, de terrorist uit Molenbeek die begin november 2015 zichzelf opblies in Parijs. De bewakingsbee...

2Doc: Molenbeek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Molenbeek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Molenbeek bij 2Doc: Molenbeek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Molenbeek. Heb je een uitzending van 2Doc: Molenbeek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Molenbeek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Molenbeek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Molenbeek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Molenbeek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Molenbeek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Molenbeek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-03-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!