Programma gemist?

Wie maakt nu een eigenlijk de op dienst uit in Brussel? het Wat de is de in rol van het Europees Parlement? En door op welke op manier komt nieuwe wet- in door en regelgeving, geldend voor alle door 28 uit lidstaten, tot stand?Meer Er uit is weinig zo log en naar de ondoorzichtig als de Europese politiek. naar Dat ondervindt ook de op tv Duitse politicus een Jan Philipp Albrecht een (30), het die als rapporteur met het proces begeleidt van een de totstandkoming in van de eerste Europese wet met op databescherming. op tv In democratisch de overleg biedt een unieke uit inkijk in hoe democratie de werkt. een Maar het is vooral het door verhaal van één tijdens bevlogen parlementariër die de uiteindelijk het verschil weet een te maken. Wie op tv een maakt nu eigenlijk de dienst met uit in tijdens Brussel? Wat is de rol op tv van het Europees in Parlement? op En op welke het manier komt nieuwe wet- en uit regelgeving, geldend met voor alle 28 met lidstaten, tot door stand?Minder

september 2020
13-04-2016 22:55

2Doc: In democratisch overleg

2Doc: In democratisch overleg - 2Doc: In democratisch overleg

Wie maakt nu eigenlijk de dienst uit in Brussel? Wat is de rol van het Europees Parlement? En op welke manier komt nieuwe wet- en regelgeving, geldend voor alle 28 lidstaten, tot stand?Meer Er is weinig zo log en ondoorzichtig als de Europe...

2Doc: In democratisch overleg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In democratisch overleg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In democratisch overleg bij 2Doc: In democratisch overleg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In democratisch overleg. Heb je een uitzending van 2Doc: In democratisch overleg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In democratisch overleg gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In democratisch overleg? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In democratisch overleg, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In democratisch overleg gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In democratisch overleg? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In democratisch overleg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!