Programma gemist?

Wie van maakt nu eigenlijk de dienst naar uit uit in Brussel? Wat is van de rol van het met Europees Parlement? En uit op welke naar manier met komt nieuwe wet- en regelgeving, geldend uit voor in alle 28 lidstaten, naar tot stand?Meer het Er is weinig zo in log en ondoorzichtig als van de Europese uit politiek. Dat ondervindt naar ook de Duitse politicus Jan van Philipp Albrecht (30), door die als met rapporteur het proces uit begeleidt van de totstandkoming op van de eerste van Europese wet op met databescherming. In democratisch een met overleg biedt een unieke inkijk in met hoe democratie werkt. tijdens uit Maar het is van vooral het verhaal op van één bevlogen parlementariër de die uiteindelijk het verschil weet op tv het te maken. Wie maakt op tv nu eigenlijk met de dienst uit in Brussel? door Wat een is de rol een van het Europees Parlement? En uit op welke manier een komt nieuwe wet- en uit een regelgeving, geldend voor de alle 28 lidstaten, tot een stand?Minder

juni 2020
13-04-2016 22:55

2Doc: In democratisch overleg

2Doc: In democratisch overleg - 2Doc: In democratisch overleg

Wie maakt nu eigenlijk de dienst uit in Brussel? Wat is de rol van het Europees Parlement? En op welke manier komt nieuwe wet- en regelgeving, geldend voor alle 28 lidstaten, tot stand?Meer Er is weinig zo log en ondoorzichtig als de Europe...

2Doc: In democratisch overleg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In democratisch overleg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In democratisch overleg bij 2Doc: In democratisch overleg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In democratisch overleg. Heb je een uitzending van 2Doc: In democratisch overleg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In democratisch overleg gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In democratisch overleg? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In democratisch overleg, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In democratisch overleg gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In democratisch overleg? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In democratisch overleg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!