Programma gemist?

Wie uit maakt nu eigenlijk in de dienst uit in in Brussel? Wat uit is de een rol van het Europees Parlement? En van op welke manier met komt nieuwe wet- uit en regelgeving, uit geldend het voor alle 28 lidstaten, tot op stand?Meer Er is op tv weinig de zo log en op ondoorzichtig als de Europese politiek. tijdens Dat ondervindt ook de in van Duitse politicus Jan Philipp Albrecht (30), het die als rapporteur tijdens het proces met begeleidt van de een totstandkoming naar van de eerste Europese wet op naar uit databescherming. In democratisch tijdens overleg biedt een de unieke inkijk in hoe de democratie werkt. Maar het is met met vooral het verhaal op tv van één bevlogen parlementariër met die uiteindelijk het verschil de weet te maken. naar Wie maakt nu eigenlijk door de dienst in uit op in Brussel? Wat is de rol een van op het Europees de Parlement? En op welke manier naar komt nieuwe wet- en in regelgeving, geldend naar voor alle op tv 28 lidstaten, tot de stand?Minder

september 2021
13-04-2016 22:55

2Doc: In democratisch overleg

2Doc: In democratisch overleg - 2Doc: In democratisch overleg

Wie maakt nu eigenlijk de dienst uit in Brussel? Wat is de rol van het Europees Parlement? En op welke manier komt nieuwe wet- en regelgeving, geldend voor alle 28 lidstaten, tot stand?Meer Er is weinig zo log en ondoorzichtig als de Europe...

2Doc: In democratisch overleg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In democratisch overleg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In democratisch overleg bij 2Doc: In democratisch overleg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In democratisch overleg. Heb je een uitzending van 2Doc: In democratisch overleg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In democratisch overleg gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In democratisch overleg? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In democratisch overleg, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In democratisch overleg gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In democratisch overleg? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In democratisch overleg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!