Programma gemist?

Wie met maakt nu eigenlijk de dienst op op tv uit in Brussel? op tv Wat is de rol een van het Europees een Parlement? En op welke de manier komt nieuwe wet- op tv en regelgeving, geldend een voor van alle 28 een lidstaten, tot stand?Meer Er is weinig uit zo log naar en op ondoorzichtig als de uit Europese politiek. Dat met ondervindt ook de in Duitse politicus Jan met Philipp Albrecht (30), die als rapporteur de het proces begeleidt tijdens van de totstandkoming van van de eerste uit Europese wet op uit databescherming. In democratisch een door overleg biedt een met unieke inkijk in in hoe democratie werkt. uit Maar het is vooral het de verhaal van één door bevlogen parlementariër die in uiteindelijk het door verschil weet te het maken. Wie maakt nu naar eigenlijk de uit dienst uit in in Brussel? Wat is de door rol van van het Europees door Parlement? En op welke manier naar komt nieuwe wet- en naar regelgeving, geldend voor naar alle 28 lidstaten, door tot het stand?Minder

januari 2021
13-04-2016 22:55

2Doc: In democratisch overleg

2Doc: In democratisch overleg - 2Doc: In democratisch overleg

Wie maakt nu eigenlijk de dienst uit in Brussel? Wat is de rol van het Europees Parlement? En op welke manier komt nieuwe wet- en regelgeving, geldend voor alle 28 lidstaten, tot stand?Meer Er is weinig zo log en ondoorzichtig als de Europe...

2Doc: In democratisch overleg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In democratisch overleg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In democratisch overleg bij 2Doc: In democratisch overleg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In democratisch overleg. Heb je een uitzending van 2Doc: In democratisch overleg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In democratisch overleg gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In democratisch overleg? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In democratisch overleg, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In democratisch overleg gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In democratisch overleg? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In democratisch overleg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!