Programma gemist?

Wie maakt nu de eigenlijk de dienst uit uit in Brussel? tijdens door Wat is de rol van uit het Europees Parlement? het En door op welke manier op tv komt nieuwe wet- en op regelgeving, geldend de voor alle 28 lidstaten, uit tot stand?Meer door Er is weinig zo tijdens log en van ondoorzichtig als de Europese politiek. in Dat ondervindt ook de naar Duitse politicus Jan een Philipp uit Albrecht (30), die als uit rapporteur het proces begeleidt door de van de totstandkoming in van de eerste Europese op wet op met databescherming. In democratisch overleg biedt een het unieke het inkijk in hoe democratie op werkt. naar Maar het is vooral het verhaal op tv van één op tv bevlogen een parlementariër die uiteindelijk in het verschil weet te maken. Wie het maakt nu eigenlijk op tv de van dienst uit in door Brussel? Wat is met de rol van het Europees het naar Parlement? En op welke manier komt door nieuwe wet- en de regelgeving, geldend een voor alle 28 lidstaten, in tijdens tot stand?Minder

mei 2021
13-04-2016 22:55

2Doc: In democratisch overleg

2Doc: In democratisch overleg - 2Doc: In democratisch overleg

Wie maakt nu eigenlijk de dienst uit in Brussel? Wat is de rol van het Europees Parlement? En op welke manier komt nieuwe wet- en regelgeving, geldend voor alle 28 lidstaten, tot stand?Meer Er is weinig zo log en ondoorzichtig als de Europe...

2Doc: In democratisch overleg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In democratisch overleg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In democratisch overleg bij 2Doc: In democratisch overleg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In democratisch overleg. Heb je een uitzending van 2Doc: In democratisch overleg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In democratisch overleg gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In democratisch overleg? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In democratisch overleg, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In democratisch overleg gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In democratisch overleg? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In democratisch overleg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!