Programma gemist?

Zelfs 45 jaar de na haar dood in is in ze nog het een bron van inspiratie voor veel naar de vrouwelijke rockers: Janis Joplin. een Ze verkocht miljoenen albums en de had het grote hits met een Me and Bobby McGee met en Piece of my van heart. van Regisseur Amy door Berg maakte met de van documentaire Janis: Little Girl Blue een een liefdevol portret naar van deze op ‘moeder van de blues’. Joplins het weg naar het het succes is op verbonden het met diepe dalen in haar met korte leven (ze werd tijdens slechts 27 jaar). op Dit stormachtige leven het naar wordt getoond aan op de hand van door voorgelezen brieven die Janis naar schreef naar een haar ouders en geliefden. uit Samen met een enorme hoeveelheid met nooit eerder door vertoond archiefmateriaal (van onder van op andere haar legendarische optredens het op het Monterey-festival op tv en Woodstock) komt het op tv beeld naar voren tijdens van een ongelukkige, naar het liefde met hunkerende vrouw met een rauwe door uit en emotionele strot, waar de pijn in en eenzaamheid op tv altijd in doorklonk. Joplin uit was het een waar podiumbeest. een Dààr kreeg ze uit het gevoel dat ze ertoe op deed, dat ze iets op te bieden tijdens had. Ze van had geen drank naar en drugs nodig om naar het podium op te naar gaan, maar van voor het zwarte op tv gat nà het naar optreden, zo vertellen van bevriende muzikanten een in de film. Sinds haar op puberteit van was Joplin een de sociale outcast. Toen op ze in haar studententijd op tv door medestudenten werd naar uitgeroepen tot het ‘lelijkste man’ was van ze daar kapot van. Ze naar stopte met studeren de en zocht aansluiting in de een muziek, de naar enige plek waar het ze zich het gehoord en gezien een voelde. Daar op tv werd haar talent snel met opgepikt en bij haar nieuwe door muzikale vrienden van van een de Big Brother & Holding Company op en later van The Kozmik uit Blues Band was ze naar niet langer het excentrieke tijdens buitenbeentje, op tv maar werd een ze gewaardeerd om wie ze van was. uit ‘Ambitie is een zoektocht naar door liefde’, een schrijft ze. Als dat klopt was in Janis Joplin door een héél ambitieuze het vrouw.

december 2019
17-08-2017 22:45

Docu: Janis: Little Girl Blue

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue - Docu: Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Ze verkocht miljoenen albums en had grote hits met Me and Bobby McGee en Piece of my heart. Regisseur Amy Berg maakte met de documenta...

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue bij Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!