Programma gemist?

Zelfs tijdens 45 jaar na naar haar dood is ze nog in een bron de van inspiratie een voor veel tijdens vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy op tv Berg maakte een het liefdevol op tv portret van deze tijdens 'moeder van het de blues'.Meer Zelfs uit 45 jaar na haar dood is uit ze nog uit een het bron van inspiratie voor door veel vrouwelijke op tv rockers: Janis Joplin. Ze verkocht het miljoenen albums en tijdens had grote hits met op Me in and Bobby McGee en Piece uit of my heart. uit Regisseur Amy tijdens Berg een maakte met de documentaire naar Janis: Little Girl Blue een op tv liefdevol portret van naar in deze 'moeder van de blues'. in Joplins met weg naar het in succes is verbonden in met diepe dalen in haar korte door leven (ze de werd op slechts 27 jaar). uit Dit stormachtige leven in wordt getoond aan met de hand van voorgelezen brieven het die Janis schreef naar uit haar op tv ouders en geliefden. Samen naar met een enorme hoeveelheid de nooit het eerder vertoond het archiefmateriaal (van onder een andere haar legendarische optredens door op het van Monterey-festival en Woodstock) komt uit het beeld door naar voren van een naar ongelukkige, naar liefde hunkerende door vrouw met een de rauwe en op tv emotionele strot, waar met de pijn op en eenzaamheid altijd in tijdens doorklonk. Joplin was het een waar podiumbeest. een Dààr kreeg ze het in gevoel naar dat ze ertoe met deed, dat ze van iets te bieden op had. Ze had geen naar drank en drugs nodig in om uit het podium op een te gaan, maar voor het de zwarte op gat nà het tijdens optreden, zo vertellen bevriende muzikanten op in een de film. Sinds in haar puberteit was Joplin het een sociale outcast. op Toen ze naar in haar studententijd uit door medestudenten werd uitgeroepen op tot 'lelijkste man' was ze tijdens daar kapot het van. Ze stopte met uit studeren op en zocht aansluiting in de het muziek, door de enige plek waar met ze een zich gehoord en gezien voelde. Daar door werd naar haar talent snel opgepikt en op tv door bij haar nieuwe muzikale vrienden naar van de Big uit Brother op tv & Holding Company en een later The met Kozmik Blues Band was de ze niet langer het excentrieke op buitenbeentje, maar van werd in ze gewaardeerd om wie ze was. door 'Ambitie is naar een zoektocht naar liefde', op tv schrijft naar ze. Als dat klopt door was Janis Joplin een met héél naar ambitieuze vrouw.Minder

mei 2020
14-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue - Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy Berg maakte een liefdevol portret van deze 'moeder van de blues'.Meer Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van ...

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue bij Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!