Programma gemist?

Zelfs op 45 jaar naar na haar dood is ze nog uit een bron van het inspiratie op voor veel vrouwelijke in rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy naar Berg van maakte een met liefdevol portret van deze uit 'moeder van op tv de blues'.Meer Zelfs 45 jaar door na tijdens haar dood is ze nog naar een bron met van inspiratie voor op veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. in Ze verkocht in miljoenen de albums en had grote naar hits met de Me and Bobby McGee op tv en Piece of my de heart. Regisseur Amy uit Berg maakte met de de documentaire van Janis: Little Girl Blue een tijdens liefdevol portret van van deze naar 'moeder van door de blues'. Joplins weg door naar het succes op tv is verbonden met diepe uit dalen in van haar korte met leven (ze werd op slechts 27 jaar). Dit stormachtige leven het wordt getoond aan de de hand van op tv uit voorgelezen brieven die Janis schreef in naar haar ouders een en geliefden. Samen met een een de enorme hoeveelheid nooit de eerder vertoond archiefmateriaal (van onder in andere haar op tv legendarische optredens de op het Monterey-festival een en Woodstock) naar komt het beeld naar uit voren van van een ongelukkige, naar liefde hunkerende van vrouw tijdens met een rauwe en emotionele strot, van in waar de pijn met en eenzaamheid altijd in doorklonk. Joplin op tv was in een waar podiumbeest. op Dààr kreeg ze het tijdens gevoel dat ze op tv ertoe deed, dat het ze iets te bieden door had. Ze de had geen drank en een uit drugs nodig om het van podium op te gaan, maar door het voor het zwarte uit gat nà het optreden, met zo vertellen bevriende uit muzikanten in de film. een Sinds haar uit puberteit was Joplin van een sociale outcast. Toen ze uit in haar studententijd de door door medestudenten werd uitgeroepen tot tijdens 'lelijkste man' was ze het de daar kapot van. Ze de stopte met studeren naar en zocht een aansluiting in de muziek, de de enige plek waar ze van zich gehoord en op tv gezien voelde. de Daar werd haar talent het naar snel opgepikt en bij haar tijdens nieuwe muzikale vrienden van het naar de Big Brother & Holding op Company en tijdens later The Kozmik Blues op tv Band was ze in niet met langer het excentrieke buitenbeentje, maar werd door ze gewaardeerd op om van wie ze was. 'Ambitie is een op tv zoektocht een naar liefde', schrijft ze. Als op met dat klopt was Janis in Joplin een héél ambitieuze van vrouw.Minder

mei 2021
14-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue - Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy Berg maakte een liefdevol portret van deze 'moeder van de blues'.Meer Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van ...

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue bij Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!