Programma gemist?

Zelfs 45 jaar in na haar op tv dood met is ze nog een met bron van een inspiratie voor veel uit vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy naar Berg op maakte een liefdevol in portret van deze 'moeder van naar de blues'.Meer door Zelfs het 45 jaar na haar dood is in ze met nog een bron van van inspiratie met voor veel vrouwelijke een rockers: Janis Joplin. Ze met verkocht miljoenen albums en het had grote op tv hits met Me met and Bobby het McGee en Piece met of my heart. in Regisseur Amy Berg met maakte met de documentaire Janis: Little van Girl Blue een met liefdevol portret van het naar deze 'moeder van de blues'. het Joplins weg naar het naar succes is de verbonden met diepe dalen een in haar korte op leven (ze met werd slechts 27 jaar). een tijdens Dit stormachtige leven wordt in getoond aan de hand naar van voorgelezen op brieven die Janis schreef op naar haar de ouders en geliefden. Samen met uit een enorme hoeveelheid door nooit door eerder vertoond archiefmateriaal met (van onder andere haar de legendarische het optredens op het Monterey-festival en door Woodstock) komt op het beeld naar de voren van een ongelukkige, naar het liefde met hunkerende vrouw het met een rauwe en emotionele naar strot, waar de met pijn op en eenzaamheid altijd in door doorklonk. Joplin was van een waar podiumbeest. Dààr kreeg door ze het gevoel door tijdens dat ze ertoe deed, dat ze op iets te bieden de het had. Ze had geen een drank en drugs nodig om naar het podium op de te uit gaan, maar voor het naar zwarte op gat nà het optreden, zo op tv vertellen bevriende muzikanten in door van de film. Sinds haar puberteit met was Joplin een de sociale outcast. Toen ze de in haar de studententijd in door medestudenten werd uitgeroepen het tot 'lelijkste man' was ze van daar kapot met van. Ze door stopte met studeren naar en zocht aansluiting in de van muziek, de enige in plek waar tijdens ze zich met gehoord en op tv gezien voelde. Daar werd haar van talent snel opgepikt op tv en tijdens bij haar nieuwe muzikale vrienden van van uit de Big Brother & Holding Company uit op tv en later The Kozmik Blues in Band was een ze niet langer het met excentrieke de buitenbeentje, maar werd ze gewaardeerd om met wie ze de was. 'Ambitie is een een op zoektocht naar liefde', schrijft de ze. Als dat klopt van was naar Janis Joplin een héél ambitieuze op tv vrouw.Minder

september 2021
14-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue - Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy Berg maakte een liefdevol portret van deze 'moeder van de blues'.Meer Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van ...

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue bij Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!