Programma gemist?

Zelfs 45 op tv jaar na de haar dood is ze nog naar een bron van de het inspiratie voor veel vrouwelijke op rockers: Janis van Joplin. Regisseur Amy Berg maakte een op tv uit liefdevol portret van deze de 'moeder van de de blues'.Meer Zelfs 45 op jaar na met haar dood is ze nog het een een bron van inspiratie voor veel tijdens vrouwelijke tijdens rockers: Janis Joplin. Ze verkocht miljoenen van albums een en had grote uit hits met van Me and Bobby McGee en Piece op naar of my heart. Regisseur Amy op tv Berg maakte met de op op documentaire Janis: Little in Girl Blue een liefdevol portret van op tv deze 'moeder van op de blues'. Joplins op tv weg een naar het succes is verbonden op met diepe met dalen uit in haar korte leven (ze tijdens werd slechts in 27 jaar). Dit stormachtige tijdens leven wordt uit getoond aan de hand van op voorgelezen door brieven die Janis schreef naar naar haar ouders en door geliefden. Samen door met het een enorme hoeveelheid nooit eerder vertoond naar naar archiefmateriaal (van onder naar andere haar legendarische door optredens op het Monterey-festival en Woodstock) een komt het beeld het naar voren van op tv een een ongelukkige, naar liefde tijdens hunkerende vrouw met een rauwe op tv en emotionele strot, op waar de de pijn en door eenzaamheid altijd in doorklonk. Joplin in was op tv een waar podiumbeest. Dààr op kreeg ze het door gevoel dat ze op tv ertoe deed, dat ze van iets de te bieden op tv had. Ze had geen drank de en drugs nodig op tv om de het podium op te gaan, uit maar voor het zwarte op gat nà het op tv optreden, zo vertellen tijdens bevriende muzikanten in tijdens met de film. Sinds haar puberteit was een van Joplin een sociale outcast. Toen uit ze in haar van studententijd door in medestudenten werd uitgeroepen het tot 'lelijkste man' was ze op tv daar kapot van. op tv Ze stopte met met studeren en een zocht aansluiting op in de muziek, de enige een de plek waar ze zich gehoord en in op tv gezien voelde. Daar werd tijdens haar talent het snel opgepikt en bij tijdens haar nieuwe muzikale vrienden door van de de Big Brother in & Holding Company en later The uit Kozmik Blues Band tijdens van was ze niet langer het excentrieke naar buitenbeentje, maar werd met ze gewaardeerd om met wie ze op tv was. met 'Ambitie is een tijdens zoektocht naar liefde', tijdens schrijft ze. Als de dat klopt was Janis Joplin een een naar héél ambitieuze vrouw.Minder

september 2020
14-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue - Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy Berg maakte een liefdevol portret van deze 'moeder van de blues'.Meer Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van ...

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue bij Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!