Programma gemist?

Zelfs 45 jaar een van na haar dood is ze op nog een tijdens bron van inspiratie voor op tv veel vrouwelijke tijdens rockers: Janis Joplin. Regisseur tijdens Amy Berg in maakte een liefdevol portret met van naar deze 'moeder van de blues'.Meer Zelfs naar 45 jaar in na haar dood door is in ze nog een bron van inspiratie een voor veel vrouwelijke in rockers: Janis de Joplin. Ze verkocht van miljoenen op tv albums en had naar grote hits met van Me and Bobby McGee en een Piece of my heart. van Regisseur Amy Berg de op tv maakte met de documentaire Janis: van Little Girl door Blue een liefdevol portret de van met deze 'moeder van in de blues'. Joplins uit weg naar het succes is verbonden de met diepe dalen van in op tv haar korte met leven (ze werd slechts 27 in jaar). Dit stormachtige leven naar wordt getoond naar aan de hand van door tijdens voorgelezen brieven die Janis schreef naar door haar ouders en op tv naar geliefden. Samen met een op enorme hoeveelheid nooit eerder op vertoond archiefmateriaal uit (van onder andere haar legendarische door optredens op uit het Monterey-festival uit en Woodstock) naar komt het beeld naar voren van de een ongelukkige, naar het liefde door hunkerende vrouw met met een rauwe en een emotionele strot, waar op tv de pijn en eenzaamheid met altijd uit in doorklonk. Joplin was het een waar podiumbeest. door Dààr kreeg naar ze het gevoel dat het ze ertoe door deed, dat ze iets te bieden uit had. uit Ze had een geen drank en drugs nodig om tijdens het podium tijdens op op te gaan, maar de voor het zwarte gat nà het door optreden, zo vertellen naar bevriende muzikanten tijdens in de uit film. Sinds tijdens haar puberteit was Joplin op tv een sociale van outcast. Toen ze de in haar studententijd door medestudenten werd met een uitgeroepen tot 'lelijkste man' was met ze daar op kapot van. Ze stopte naar met studeren en zocht van aansluiting in naar de muziek, de een enige plek waar naar ze zich gehoord en de gezien een voelde. Daar werd haar talent naar snel naar opgepikt en bij haar nieuwe naar op muzikale vrienden van de Big de Brother & Holding Company de naar en later The Kozmik Blues de Band op tv was ze niet langer op het excentrieke buitenbeentje, maar met werd ze gewaardeerd naar om wie een ze was. 'Ambitie is uit een zoektocht door naar liefde', de schrijft ze. Als dat klopt het was Janis het Joplin een héél ambitieuze een vrouw.Minder

januari 2021
14-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue - Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy Berg maakte een liefdevol portret van deze 'moeder van de blues'.Meer Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van ...

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue bij Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!