Programma gemist?

Zelfs 45 door jaar na op haar dood het is ze nog een bron naar van inspiratie voor uit veel vrouwelijke naar rockers: Janis Joplin. met Regisseur Amy Berg maakte een het liefdevol portret naar van deze 'moeder in van de door blues'.Meer Zelfs 45 tijdens jaar na met haar dood is tijdens ze nog een de bron van inspiratie van voor veel vrouwelijke in rockers: Janis Joplin. Ze in verkocht miljoenen albums de en had grote door hits met Me and Bobby de McGee de en Piece uit of my heart. Regisseur Amy met Berg maakte tijdens met de in documentaire Janis: Little Girl de Blue een uit liefdevol portret van deze de 'moeder van de blues'. het Joplins weg naar door het succes is verbonden op met uit diepe dalen in haar korte op een leven (ze werd slechts 27 jaar). uit Dit stormachtige de leven wordt getoond op tv aan de hand van tijdens voorgelezen brieven die op tv Janis schreef in naar de haar ouders en geliefden. het Samen met een enorme uit hoeveelheid met nooit eerder vertoond van archiefmateriaal (van onder uit andere haar legendarische van optredens op het Monterey-festival op en Woodstock) tijdens komt het beeld naar het voren van op een ongelukkige, naar liefde het hunkerende vrouw de met een rauwe en emotionele strot, de door waar de pijn en eenzaamheid naar altijd in in doorklonk. Joplin was door een waar podiumbeest. Dààr kreeg op ze het gevoel naar dat ze met ertoe deed, dat ze uit iets te van bieden door had. Ze had geen van drank en van drugs nodig om uit het podium op te gaan, de maar voor het naar zwarte gat nà naar het door optreden, zo vertellen in bevriende muzikanten in de film. van Sinds haar puberteit was uit Joplin het een sociale outcast. op tv Toen ze in haar studententijd in door in medestudenten werd uitgeroepen tot 'lelijkste door man' naar was ze daar het kapot van. Ze naar stopte met op studeren en zocht aansluiting in van de muziek, de enige een plek waar op tv ze met zich gehoord en gezien voelde. Daar uit werd haar op talent snel uit opgepikt en met bij haar nieuwe muzikale de vrienden van de Big Brother uit & Holding Company met en later The uit Kozmik Blues Band van was ze niet de langer het van excentrieke het buitenbeentje, maar werd tijdens ze gewaardeerd om op wie ze was. 'Ambitie is op een zoektocht naar tijdens liefde', naar schrijft ze. Als het dat klopt was Janis Joplin in een héél ambitieuze met vrouw.Minder

oktober 2019
14-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue - Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy Berg maakte een liefdevol portret van deze 'moeder van de blues'.Meer Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van ...

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue bij Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!