Programma gemist?

Zelfs de 45 jaar na haar dood op is ze nog van een bron van van inspiratie voor veel de op vrouwelijke rockers: Janis Joplin. naar Regisseur Amy Berg maakte een tijdens liefdevol portret van van uit deze 'moeder van de blues'.Meer Zelfs met 45 in jaar na uit haar dood is van ze nog een van bron van inspiratie naar voor veel vrouwelijke rockers: het Janis Joplin. Ze naar verkocht miljoenen albums met en had grote hits met een Me in and Bobby McGee en op tv Piece of uit my heart. Regisseur Amy Berg het maakte van met de met documentaire Janis: Little Girl Blue het een liefdevol portret van uit deze 'moeder van van de naar blues'. Joplins weg door naar het succes op is verbonden op met diepe dalen in haar korte door leven uit (ze werd slechts 27 in jaar). Dit stormachtige het leven wordt getoond het aan de hand een van voorgelezen op tv brieven die Janis schreef naar naar op haar ouders en geliefden. met Samen met een enorme de hoeveelheid nooit een eerder vertoond archiefmateriaal (van in onder het andere haar legendarische optredens op van het Monterey-festival en Woodstock) op tv een komt het beeld naar een voren van met een ongelukkige, naar liefde een hunkerende vrouw tijdens met een rauwe en emotionele naar strot, waar de op tv pijn op tv en eenzaamheid altijd in naar doorklonk. Joplin was van een waar podiumbeest. door Dààr kreeg ze op tv het gevoel de dat ze ertoe tijdens deed, dat ze iets door te bieden had. in Ze had geen op tv drank en op tv drugs nodig om tijdens het podium op te gaan, maar de het voor het zwarte gat nà het door tijdens optreden, zo vertellen bevriende muzikanten in van de film. Sinds in de haar puberteit was Joplin een sociale in outcast. Toen ze uit een in haar studententijd door medestudenten werd in naar uitgeroepen tot 'lelijkste met man' was ze daar op tv kapot van. Ze stopte met een studeren en door zocht aansluiting in de uit een muziek, de enige plek waar op tv ze zich gehoord en een tijdens gezien voelde. Daar werd haar de talent op tv snel opgepikt en in bij haar nieuwe muzikale naar vrienden van de Big van Brother & door Holding Company een en later The Kozmik de Blues Band was ze van niet langer het een excentrieke buitenbeentje, maar werd door ze op tv gewaardeerd om wie in ze was. uit 'Ambitie is een zoektocht tijdens naar liefde', schrijft ze. van Als dat klopt was op tv Janis in Joplin een héél ambitieuze het vrouw.Minder

oktober 2021
14-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue - Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy Berg maakte een liefdevol portret van deze 'moeder van de blues'.Meer Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van ...

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue bij Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!