Programma gemist?

Zelfs 45 jaar door na haar dood in is ze nog uit een bron van naar inspiratie het voor veel op tv vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy een Berg de maakte een liefdevol portret van uit deze op tv 'moeder van de blues'.Meer op Zelfs 45 jaar in na haar dood is naar ze nog een tijdens bron van met inspiratie in voor veel vrouwelijke rockers: tijdens Janis Joplin. Ze verkocht met miljoenen albums en had naar grote uit hits met Me and Bobby een McGee en Piece tijdens op tv of my heart. Regisseur tijdens Amy Berg maakte uit met de documentaire van Janis: Little Girl Blue met een naar liefdevol portret van deze 'moeder met van de blues'. de Joplins weg naar het de succes is verbonden een een met diepe dalen met in haar korte leven (ze werd een slechts 27 tijdens jaar). naar Dit stormachtige leven wordt getoond uit aan de de hand van voorgelezen brieven die op Janis schreef op naar haar ouders en met geliefden. Samen op met een enorme een hoeveelheid nooit tijdens eerder vertoond archiefmateriaal (van onder door tijdens andere haar legendarische op optredens op het het Monterey-festival en Woodstock) komt met het beeld naar op tv voren van naar een ongelukkige, naar liefde hunkerende door vrouw met een op tv rauwe en het emotionele strot, op waar de pijn en eenzaamheid altijd op in van doorklonk. Joplin was een het waar door podiumbeest. Dààr kreeg het ze het gevoel dat ze ertoe op deed, dat ze op tv iets het te bieden had. Ze had in geen het drank en drugs nodig om in het de podium op te gaan, een maar voor uit het zwarte gat nà een het uit optreden, zo vertellen bevriende muzikanten in de de film. Sinds uit haar puberteit was het Joplin een naar sociale outcast. Toen een ze in met haar studententijd op tv door medestudenten werd uitgeroepen tot de 'lelijkste man' was ze op daar kapot van. de Ze op stopte met studeren en zocht het aansluiting in naar de de muziek, de enige plek waar tijdens ze de zich gehoord en gezien naar voelde. Daar door werd haar talent door snel opgepikt en bij haar nieuwe tijdens muzikale naar vrienden van de Big Brother met & Holding Company een en op later The Kozmik Blues in Band was ze op niet langer het tijdens excentrieke buitenbeentje, maar werd op tv ze tijdens gewaardeerd om wie ze een was. 'Ambitie door is een door zoektocht naar liefde', schrijft ze. naar Als dat op tv klopt was Janis een Joplin een héél ambitieuze het vrouw.Minder

december 2019
14-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue - Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue

Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van inspiratie voor veel vrouwelijke rockers: Janis Joplin. Regisseur Amy Berg maakte een liefdevol portret van deze 'moeder van de blues'.Meer Zelfs 45 jaar na haar dood is ze nog een bron van ...

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue bij Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Janis: Little Girl Blue kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!