Programma gemist?

Will wordt de zeer gelovig opgevoed: televisie de en muziek van zijn taboe. Wanneer met hij Carter ontmoet, die van zonder met ouders opgroeit en die er uit op school een naar potje van in maakt, met verandert zijn leven compleet.Meer een Will is het zoontje het van een een familie die behoort op tv tot een tijdens streng gelovige sekte, waar televisie, muziek van en andere op tv wereldse zaken taboe door zijn. Wanneer het Will echter kennis maakt een met op tv Carter, die zonder ouders tijdens opgroeit en die door er op naar school een potje van uit maakt, verandert zijn de leven compleet. Samen willen naar de twee naar jongens een een remake maken van de film Rambo: uit First Blood. uit Maar als een Franse de uitwisselingsstudent ook mee het wil doen, wordt uit hun tijdens vriendschap zwaar op de de proef een gesteld.Minder

juli 2020
17-04-2016 15:30

Zappbios: Zoon van Rambow

Zappbios: Zoon van Rambow - Zappbios: Zoon van Rambow

Will wordt zeer gelovig opgevoed: televisie en muziek zijn taboe. Wanneer hij Carter ontmoet, die zonder ouders opgroeit en die er op school een potje van maakt, verandert zijn leven compleet.Meer Will is het zoontje van een familie die beh...

Zappbios: Zoon van Rambow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: Zoon van Rambow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: Zoon van Rambow bij Zappbios: Zoon van Rambow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: Zoon van Rambow. Heb je een uitzending van Zappbios: Zoon van Rambow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: Zoon van Rambow gemist

Uitzending gemist van Zappbios: Zoon van Rambow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: Zoon van Rambow, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: Zoon van Rambow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: Zoon van Rambow? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: Zoon van Rambow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!