Programma gemist?

Op in 12 juni 2016 door overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou van en het 31-jarige Jeroen Venema door tijdens hun huwelijksreis naar in de Dominicaanse Republiek. door De op omstandigheden zijn verdacht. tijdens De rapporten over de op tv doodsoorzaak spreken elkaar tegen en op tv een instanties geven niet thuis. Een jaar met met later worstelen de nabestaanden van het naar stel tijdens nog met veel vragen. tijdens Wat is er uit precies met gebeurd in het resort? Is er met opzet in het het spel, in is er het sprake van een agressieve bacterie of met heeft voedselvergiftiging op tv een einde uit aan hun leven gemaakt? Samen naar met Edwin, uit de uit broer van Michou, reconstrueert John door van een den Heuvel de laatste door 24 uur in naar de hoop antwoorden te met vinden.

Vanavond is met de laatste aflevering van een Vermoord In een Het Buitenland, de met docureeks met waarin John van tijdens den Heuvel samen met naar nabestaanden op zoek gaat in naar antwoorden. Op 12 op juni 2016 overlijden op de pasgetrouwde 28-jarige op Michou en 31-jarige op Jeroen Venema op tijdens hun huwelijksreis uit in de Dominicaanse een Republiek. De naar omstandigheden zijn verdacht. De rapporten op tv over in de doodsoorzaak spreken op tv elkaar tegen en instanties op tv geven niet thuis. Een door van jaar later worstelen de nabestaanden van in het stel nog het met veel vragen. naar Wat met is er precies gebeurd in van het een resort? Is er opzet met in het het spel, is er sprake van een in een agressieve bacterie of door heeft voedselvergiftiging een met einde aan hun leven gemaakt? op tv Samen met in Edwin, de op tv broer van Michou, reconstrueert John in van door den Heuvel de tijdens laatste 24 uur naar in de hoop op antwoorden te van vinden.

Joel het Bastiaens, de zoon van door Loes Hamel en naar Frans Bastiaens, wordt door op 28 februari 2010 uit van samen met zijn met Braziliaanse vriendin Sandra uit koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, uit Brazilië. Alles wijst het erop dat Sandra's tijdens ex man, een omstreden met vastgoedman, de van dader is. op Maar de zaak is het na zes in jaar nog steeds met niet opgelost. Hierdoor door kunnen de ouders van met Joel, uit Loes en Frans, dit tijdens verschrikkelijke verhaal niet door afsluiten. Samen met John het reizen naar ze af naar de de stad waar hun het zoon zo gelukkig was door om met antwoorden te krijgen op het al hun vragen. Tijdens hun in met zoektocht komen ze een oog in oog met uit de vermoedelijke tijdens dader.

Joel naar Bastiaens, de zoon van Loes in Hamel door en Frans Bastiaens, wordt het op 28 februari 2010 tijdens samen met met zijn Braziliaanse vriendin Sandra in koelbloedig geliquideerd een in Sao Luis, Brazilië. een Alles wijst erop met dat Sandra's van ex een man, een omstreden vastgoedman, de dader op is. tijdens Maar de zaak is na naar zes jaar nog op tv een steeds niet opgelost. het Hierdoor kunnen de ouders op tv van Joel, Loes op tv en Frans, dit verschrikkelijke verhaal uit niet afsluiten. Samen op met tijdens John reizen ze af naar tijdens de stad de waar hun zoon tijdens zo gelukkig was een om antwoorden te krijgen naar door op al hun vragen. Tijdens op tv hun het zoektocht komen ze oog tijdens in oog met met de vermoedelijke door dader.

Dirk van Antwerpen in en zijn het vrouw, Suyatmi, van wonen sinds 1992 de in Indonesië. op Achttien jaar later een worden zij op brute in wijze om het leven het gebracht. Wie heeft dit met op zijn geweten in en wat het is het met motief? Om dit te achterhalen, naar reizen John op tv van tijdens den Heuvel en zijn tijdens team samen met Dirks van lievelingsneef, in Ed, af naar Indonesië. Daar uit zullen zij met ook het een graf van Dirk en door Suyatmi bezoeken. Ed hoopt zijn tijdens op tv verdriet op deze manier uit een plekje te kunnen geven. door Tijdens de reis op tv stuit het Ed ook nog op in een grote in verrassing.

Dirk van Antwerpen met door en zijn vrouw, Suyatmi, wonen een sinds 1992 in Indonesië. uit Achttien jaar op tv later worden op tv zij op door brute wijze om het tijdens leven gebracht. Wie tijdens heeft dit op een zijn geweten van en wat is het motief? Om op tv dit op tv te achterhalen, reizen op tv John van den Heuvel naar en zijn van team samen met Dirks lievelingsneef, tijdens uit Ed, af naar Indonesië. Daar naar zullen zij ook de het graf van Dirk op in en Suyatmi bezoeken. Ed naar hoopt zijn met verdriet op deze met manier een plekje te naar kunnen geven. Tijdens de op reis stuit Ed ook tijdens nog op in een tijdens grote verrassing.

John van een den Heuvel gaat met het het zijn team naar de met Dominicaanse Republiek om de zus op en dochter van van Tony de Zwerts bij te op staan in het hun zoektocht naar tijdens antwoorden. Tony en zijn vrouw tijdens emigreren naar het de Dominicaanse Republiek in een de hoop daar in een fijne oude dag de het te beleven. Daar tijdens komt helaas niets van een terecht als op Tony begin 2014 het plotseling wordt vermoord. Dochter de Kimmy en zus Paula hebben op tv geen idee of uit de daders naar van de moord zijn in opgepakt en waarom een Tony vermoord is. een Ook hebben ze een nooit zijn graf op kunnen naar bezoeken.

John met van den Heuvel gaat met de zijn team naar tijdens een de Dominicaanse Republiek om een de zus en dochter van op tv op tv Tony Zwerts bij te staan het in uit hun zoektocht naar antwoorden. Tony en uit zijn vrouw emigreren het naar de een Dominicaanse de Republiek in de hoop daar een naar fijne oude op tv dag te beleven. Daar op op komt helaas niets van met terecht als door Tony begin 2014 plotseling wordt vermoord. uit de Dochter Kimmy en zus Paula hebben tijdens geen idee of met de daders met van de moord op zijn opgepakt het en waarom Tony vermoord het is. Ook hebben op tv ze het nooit zijn graf kunnen met bezoeken.

Eind 2015 naar wordt Sita Dhawtal samen door met haar man op tv en een van derde slachtoffer met in grof geweld door omgebracht op hun teakplantage op in Costa Rica. het Sita's door broer, Soeris, blijft in met veel vragen achter. door Wat is het motief met en hoe staat het uit tijdens proces er nu voor? Ook tijdens hoopt door Soeris naar Hindoestaanse traditie afscheid te op kunnen nemen van in zijn zus met op de plek de waar zij vermoord is. in Om dit mogelijk het in te maken, reizen John en zijn in team af naar naar Puntarenas in tijdens Costa de Rica.

Eind met 2015 wordt Sita Dhawtal samen het met haar man uit en een derde tijdens slachtoffer uit met grof geweld omgebracht een op hun door teakplantage in Costa op tv Rica. Sita's broer, Soeris, een blijft met veel vragen op tv achter. Wat is van het motief uit en op tv hoe staat het door proces er nu voor? Ook uit hoopt Soeris naar uit Hindoestaanse traditie afscheid te door kunnen nemen van van de zijn zus op de plek naar waar zij vermoord door is. Om tijdens dit mogelijk te met maken, reizen John en van zijn naar team af naar Puntarenas de in Costa naar Rica.

De tijdens 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina op tv Meijer op uit Drachten, verblijft met haar op man en drie op met kinderen in Irak. Dina maakt zich door grote zorgen tijdens over haar dochter. van Die van zorgen komen helaas uit als zij in in februari 2016 van door haar man de wordt van doodgeschoten. Dina blijft verslagen tijdens achter naar met veel vragen. in Waarom is Safhinaz vermoord? En hoe met gaat het op nu met de de kinderen? Een reis naar de het door de van verschrikkelijke oorlog met met IS uit geteisterde Irak is een naar uiterst gevaarlijke onderneming. uit Toch besluit John na op in grondig onderzoek met Dina af te een reizen naar een de op plek waar het allemaal een gebeurd is.

John van de tijdens Heuvel tijdens is afgelopen voorjaar voor het op programma tijdens Vermoord In Het tijdens Buitenland afgereisd naar op tv Irak. Na maandenlange zorgvuldige door voorbereiding gaat uit hij samen met Dina, tijdens de van moeder van de vermoorde Safhinaz, tijdens op zoek naar in antwoorden een rondom de dood van de haar dochter. uit De aflevering van vanavond uit is grotendeels van opgenomen in Irak. Om de uit laatste woonplaats van Safhinaz te uit bereiken, voert de in door route langs de frontlinies, waar Iraaks-Koerdische met milities op dat in moment nog van hevige strijd van voeren met IS. de Met een vrijgeleide van een de Iraaks-Koerdische regering, gepantserde door voertuigen en een bewapende bewakers, lukt het op tv een om de laatste woonplaats de van dochter de Safhinaz te bereiken. Volgens John van naar den uit Heuvel was de reis, ondanks naar van de grote risico’s, absoluut de moeite met waard: “Deze zaak tijdens heeft me op enorm aangegrepen. Dina had een zoveel meer vragen de dan antwoorden uit over van de dood van haar dochter op tv dat we alles in op naar alles hebben gezet. Door de hulp van die we kregen met van van de Peshmerga, hebben we het de ontmoeting in de op tv tijdens gevangenis, tussen de dader en met Dina kunnen op tv vastleggen.”

Op 24 maart op wordt van de dan in 51-jarige Robin Mons neergestoken in door de Filipijnse stad tijdens Bacolod. uit Een aantal dagen later van overlijdt hij op tv aan zijn verwondingen. Drie tijdens jaar later door loopt de dader nog naar steeds vrij rond. de Robins nabestaanden op in Nederland, Carla en Eric, naar kunnen dit maar moeilijk met verkroppen. tijdens Ook weten zij niet het wat het het motief van de dader een is. John van op tv den Heuvel en in zijn team reizen tijdens samen met hen af met de naar de Filipijnen. John hoopt de ter plekke het antwoorden te krijgen en de een met dader te kunnen op tv vinden.

Vanavond in start een nieuw seizoen van tijdens het het misdaadprogramma waarin het John van den een Heuvel samen met nabestaanden op zoek van naar gaat naar antwoorden rondom de tijdens gewelddadige dood met van hun geliefden. een Zij wachten soms op maanden of zelfs van al jaren op een informatie, maar door door bureaucratische rompslomp, een onwil of onbegrip komt de er slechts mondjesmaat uit of helemaal geen met informatie bij hen terecht. met Op van 24 maart wordt de dan 51-jarige met Robin Mons naar neergestoken in tijdens de Filipijnse stad de Bacolod. Een aantal met dagen later overlijdt op hij aan zijn verwondingen. op tv Drie op tv jaar later loopt de dader nog de steeds vrij rond. door Robins nabestaanden in tijdens Nederland, Carla van en in Eric, kunnen dit uit maar moeilijk verkroppen. Ook weten op zij het met motief van de op tv dader niet. John van tijdens den Heuvel en tijdens zijn team van reizen samen de met hen af naar de tijdens Filipijnen. John hoopt op ter plekke antwoorden te in krijgen en de uit dader te kunnen door naar vinden.

februari 2020
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!