Programma gemist?

Op tijdens 12 juni 2016 overlijden met de pasgetrouwde 28-jarige in Michou en 31-jarige Jeroen uit een Venema tijdens hun huwelijksreis in in de Dominicaanse Republiek. naar De tijdens omstandigheden zijn verdacht. De een rapporten over de van doodsoorzaak spreken elkaar tegen en op tv instanties geven niet op thuis. Een in jaar later in worstelen de nabestaanden naar van het stel nog van met veel vragen. op tv Wat is door er precies gebeurd in het de resort? op tv Is er opzet in naar het spel, is er naar sprake de van een agressieve bacterie of de heeft voedselvergiftiging een door einde aan hun een op tv leven gemaakt? Samen met Edwin, naar de broer van de Michou, reconstrueert John in van tijdens den Heuvel de het laatste 24 uur in de hoop op antwoorden door te vinden.

Vanavond in is de laatste met aflevering van Vermoord In Het tijdens een Buitenland, de docureeks waarin John van het uit den Heuvel samen de met nabestaanden op zoek naar gaat naar antwoorden. Op 12 op tv juni op 2016 overlijden de pasgetrouwde uit 28-jarige een Michou en 31-jarige Jeroen door Venema tijdens tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. met De op tv omstandigheden zijn de verdacht. De rapporten de over de doodsoorzaak tijdens spreken elkaar tegen en in instanties geven niet van thuis. Een jaar uit later worstelen de op nabestaanden van het stel op tv nog met de veel vragen. Wat is uit er precies gebeurd in van het naar resort? Is er de opzet in het spel, is uit er sprake van het een agressieve door bacterie of een heeft voedselvergiftiging een einde aan met door hun leven gemaakt? Samen naar met Edwin, de broer de van Michou, door reconstrueert John van den met Heuvel de laatste 24 een uur in de in hoop antwoorden te naar op vinden.

Joel Bastiaens, van de zoon van Loes in Hamel en Frans op Bastiaens, wordt met op 28 februari van 2010 tijdens samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra uit koelbloedig naar geliquideerd in Sao het Luis, Brazilië. Alles naar wijst erop van dat Sandra's ex man, een omstreden in vastgoedman, de dader uit van is. Maar de zaak uit is na uit zes jaar nog steeds met niet opgelost. van Hierdoor kunnen de op tv ouders van Joel, Loes en uit Frans, dit verschrikkelijke in verhaal met niet afsluiten. Samen met John reizen met ze af met naar de stad waar uit hun van zoon zo gelukkig was het om antwoorden de te krijgen op al op hun de vragen. Tijdens hun door zoektocht komen ze oog in oog tijdens met de tijdens vermoedelijke op tv dader.

Joel Bastiaens, de met zoon van van Loes van Hamel en Frans Bastiaens, wordt op het 28 februari 2010 naar samen met zijn van door Braziliaanse vriendin Sandra op koelbloedig geliquideerd in Sao door Luis, Brazilië. Alles wijst een erop het dat Sandra's ex man, naar een omstreden vastgoedman, de dader met is. Maar een de zaak het is na zes tijdens jaar nog op steeds niet opgelost. Hierdoor op tv kunnen de ouders door van Joel, Loes en door Frans, dit verschrikkelijke van verhaal niet afsluiten. Samen van met John reizen met ze af door naar de stad een waar hun zoon het zo gelukkig was om van antwoorden te krijgen met op al uit hun vragen. Tijdens hun naar zoektocht komen ze met in oog in oog met de een vermoedelijke de dader.

Dirk van Antwerpen op tv de en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds naar 1992 in het Indonesië. Achttien een jaar later worden zij naar op brute wijze naar om het leven met gebracht. Wie van heeft dit op tijdens zijn geweten en wat naar is het motief? met Om dit te tijdens achterhalen, reizen John tijdens van den Heuvel en van zijn team samen op tv met met Dirks lievelingsneef, Ed, in af naar Indonesië. Daar zullen door zij door ook het graf in van Dirk op tv en Suyatmi bezoeken. Ed het hoopt zijn van verdriet op deze manier een de plekje van te kunnen geven. de Tijdens de reis stuit Ed ook tijdens nog op uit een grote naar verrassing.

Dirk in van Antwerpen en zijn tijdens vrouw, Suyatmi, wonen met sinds 1992 in in Indonesië. Achttien jaar in later worden zij op van brute wijze een om het leven naar gebracht. Wie heeft dit met op uit zijn geweten een en wat is door het motief? Om de dit te achterhalen, reizen John van uit den Heuvel en naar zijn team op tv samen met Dirks tijdens lievelingsneef, Ed, met af naar op Indonesië. Daar zullen in zij ook het graf tijdens van Dirk met en Suyatmi bezoeken. Ed hoopt op tv zijn in verdriet op deze naar manier een plekje te kunnen geven. op Tijdens de de reis stuit op tv Ed ook nog op een naar grote van verrassing.

John in van den de Heuvel gaat met van zijn team naar de uit Dominicaanse Republiek op om de zus naar en dochter van Tony van Zwerts bij te naar staan in hun uit zoektocht naar antwoorden. Tony in en zijn met vrouw emigreren naar een de Dominicaanse Republiek in met de hoop daar een in fijne oude dag de te beleven. met Daar komt helaas niets het van terecht van als van Tony begin 2014 plotseling wordt vermoord. door Dochter Kimmy en de op zus Paula hebben geen door idee of de daders in van de moord zijn op tv opgepakt en waarom een op Tony vermoord is. Ook van hebben ze nooit zijn een graf kunnen de bezoeken.

John van van den Heuvel gaat naar met zijn van team naar van de Dominicaanse Republiek het om de zus op tv en dochter van Tony Zwerts in bij met te staan in hun uit zoektocht naar antwoorden. Tony en op tv zijn vrouw emigreren het naar de Dominicaanse een Republiek naar in de hoop daar naar een fijne oude dag een te beleven. van Daar komt de helaas niets van met terecht als in Tony begin 2014 plotseling wordt vermoord. de Dochter Kimmy en in naar zus Paula hebben geen idee van of de daders van tijdens de moord naar zijn opgepakt en op tv waarom Tony vermoord door is. Ook het hebben ze nooit zijn de graf kunnen op bezoeken.

Eind van 2015 wordt Sita naar Dhawtal samen met met haar man uit en een derde slachtoffer naar met grof geweld met omgebracht op hun teakplantage in in Costa Rica. Sita's naar broer, uit Soeris, blijft met veel vragen in achter. van Wat is het uit motief en hoe staat het op tv proces er naar nu in voor? Ook hoopt Soeris een naar Hindoestaanse traditie een afscheid te kunnen nemen een van zijn zus op van de plek op waar het zij vermoord is. Om dit mogelijk door te maken, reizen van van John en zijn met team af naar Puntarenas in van Costa op Rica.

Eind op 2015 wordt Sita Dhawtal samen in met door haar man en tijdens een derde slachtoffer met op tv grof in geweld omgebracht op hun teakplantage in van het Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft de met tijdens veel vragen achter. Wat uit is het de motief en hoe staat het naar proces er nu het uit voor? Ook hoopt Soeris naar Hindoestaanse van traditie de afscheid te kunnen nemen uit van een zijn zus op de de plek waar zij vermoord is. van Om dit mogelijk uit te maken, reizen in John het en zijn team het af naar Puntarenas in Costa in naar Rica.

De 24-jarige Safhinaz, uit dochter van op tv Dina Meijer uit Drachten, een verblijft een met haar man tijdens en drie kinderen in Irak. naar Dina maakt zich van in grote zorgen over haar op dochter. Die uit zorgen komen helaas door uit als zij in februari 2016 tijdens door haar tijdens man wordt van doodgeschoten. Dina blijft verslagen met achter met veel vragen. naar Waarom de is Safhinaz vermoord? En hoe met gaat het met nu met het de kinderen? Een in reis naar het uit door de verschrikkelijke van oorlog met IS geteisterde in Irak is een uiterst met op gevaarlijke onderneming. Toch besluit John uit na grondig onderzoek het met Dina de af te reizen naar de op plek waar het tijdens allemaal gebeurd op is.

John van naar de Heuvel in is afgelopen voorjaar voor het op tv op programma Vermoord In Het Buitenland door afgereisd de naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige met voorbereiding uit gaat hij samen een met Dina, de moeder van de op vermoorde Safhinaz, tijdens op zoek de naar antwoorden rondom de dood naar van haar dochter. uit De aflevering de van vanavond is grotendeels de opgenomen in tijdens Irak. Om de op tv laatste woonplaats uit van Safhinaz te tijdens bereiken, voert de route langs de uit door frontlinies, waar Iraaks-Koerdische milities op in dat moment nog het hevige met strijd voeren met uit IS. Met een vrijgeleide van door de Iraaks-Koerdische op tv regering, gepantserde voertuigen en bewapende het bewakers, lukt het van om de laatste het woonplaats door van dochter Safhinaz te bereiken. uit tijdens Volgens John van den Heuvel het was de reis, door ondanks met de grote risico’s, absoluut de moeite met tijdens waard: “Deze zaak heeft op me enorm aangegrepen. de Dina had zoveel meer vragen door dan antwoorden door over naar de dood van haar dochter met dat we alles op de alles een hebben gezet. Door de in hulp die we kregen met van de door Peshmerga, hebben we uit de ontmoeting in op tv de gevangenis, tussen de uit dader uit en Dina kunnen met vastleggen.”

Op 24 maart uit wordt de naar dan 51-jarige Robin op tv Mons neergestoken tijdens in de Filipijnse stad op Bacolod. Een aantal dagen uit een later overlijdt hij aan zijn verwondingen. een op tv Drie jaar later door loopt de dader nog steeds vrij op tv rond. Robins nabestaanden op tv in Nederland, Carla op en Eric, het kunnen het dit maar moeilijk verkroppen. Ook weten op tv zij tijdens niet wat het motief van het de dader het is. John de van den Heuvel en zijn in team reizen samen het in met hen af naar de de Filipijnen. John op tv hoopt ter plekke antwoorden te op van krijgen en de dader te kunnen tijdens naar vinden.

Vanavond tijdens start een door nieuw seizoen van op het misdaadprogramma waarin een John van den Heuvel met samen met nabestaanden op het zoek een gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige het dood van hun naar geliefden. Zij wachten in soms het maanden of zelfs door al jaren op informatie, maar naar door bureaucratische rompslomp, het onwil of onbegrip op komt tijdens er slechts de mondjesmaat of helemaal geen informatie de bij hen met terecht. Op 24 maart wordt het de dan op 51-jarige een Robin Mons neergestoken in de Filipijnse uit stad op tv Bacolod. Een aantal op tv dagen later overlijdt hij op aan zijn in verwondingen. Drie met jaar later loopt de op tv dader nog steeds vrij de rond. Robins nabestaanden met in Nederland, Carla en een van Eric, kunnen dit het maar moeilijk verkroppen. Ook naar weten zij het motief de van op tv de dader niet. John van den het Heuvel en zijn met team op reizen samen tijdens met hen af naar de Filipijnen. met John hoopt tijdens ter plekke antwoorden de te krijgen en de tijdens tijdens dader te kunnen in vinden.

oktober 2020
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!