Programma gemist?

Op naar 12 juni door 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige in Michou en tijdens 31-jarige Jeroen door Venema tijdens hun huwelijksreis in de tijdens Dominicaanse Republiek. het De omstandigheden zijn met verdacht. De van rapporten over naar de doodsoorzaak spreken elkaar op tv tegen en instanties met geven niet op tv thuis. Een jaar later worstelen tijdens de nabestaanden met van het stel uit nog met veel vragen. op tv Wat is er op precies gebeurd door in het resort? Is er op opzet in het tijdens spel, is tijdens er tijdens sprake van een agressieve bacterie met of tijdens heeft voedselvergiftiging een einde naar aan hun het leven gemaakt? Samen met uit Edwin, de naar broer van Michou, reconstrueert naar John van den de Heuvel de door laatste 24 uur in een de hoop antwoorden te van vinden.

Vanavond door is de laatste op tv aflevering van Vermoord met In Het Buitenland, naar de docureeks waarin John de van den Heuvel de samen met op tv nabestaanden op zoek door gaat naar antwoorden. Op met 12 juni 2016 een overlijden op tv de pasgetrouwde 28-jarige Michou en het 31-jarige Jeroen met Venema tijdens hun het huwelijksreis in de Dominicaanse naar Republiek. De de omstandigheden zijn verdacht. De in rapporten door over de doodsoorzaak spreken elkaar met tegen en instanties geven tijdens door niet thuis. Een jaar later op worstelen op tv de nabestaanden van het stel nog door met van veel vragen. door Wat is er op precies gebeurd in het resort? Is het op tv er opzet in het op tv spel, is er met sprake van een van agressieve bacterie of heeft voedselvergiftiging de een einde uit aan hun op tv leven gemaakt? uit Samen met Edwin, de de broer van met Michou, reconstrueert John van den Heuvel op tv de laatste 24 op een uur in de hoop met antwoorden te uit vinden.

Joel tijdens Bastiaens, de zoon van naar Loes Hamel in en Frans van Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 de uit samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra op tv van koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, met Brazilië. tijdens Alles wijst erop dat Sandra's door ex man, op een omstreden vastgoedman, de dader door is. Maar de met van zaak is na zes jaar op tv nog steeds niet door opgelost. Hierdoor kunnen de een door ouders van Joel, Loes en met Frans, dit verschrikkelijke door verhaal tijdens niet afsluiten. Samen het met John reizen het ze af naar in de stad waar hun zoon zo door met gelukkig was om antwoorden te krijgen tijdens op naar al hun vragen. Tijdens hun op zoektocht komen uit ze oog door in oog met op de vermoedelijke op tv dader.

Joel Bastiaens, het de zoon van uit Loes Hamel naar en Frans de Bastiaens, wordt op naar 28 februari 2010 samen met van zijn op Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd van in Sao een Luis, Brazilië. in Alles wijst erop dat door Sandra's ex man, een van omstreden naar vastgoedman, de dader is. Maar van de in zaak is na zes tijdens jaar nog steeds naar niet opgelost. Hierdoor kunnen op tv de ouders van Joel, de Loes en uit Frans, dit op tv verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. Samen door uit met John reizen ze met af naar de stad waar in hun in zoon zo gelukkig was om in antwoorden de te krijgen op al hun met vragen. Tijdens hun door zoektocht op komen ze oog in oog tijdens in met de vermoedelijke met dader.

Dirk van tijdens Antwerpen en zijn een vrouw, Suyatmi, wonen sinds de 1992 in uit Indonesië. Achttien jaar later de worden zij op op tv het brute wijze om met het leven gebracht. met Wie heeft dit op met zijn geweten in en wat is het motief? door Om dit op tv te achterhalen, van reizen John van den Heuvel en door zijn naar team samen met tijdens Dirks lievelingsneef, de Ed, af naar een Indonesië. Daar zullen zij in ook het een graf van Dirk en Suyatmi naar bezoeken. Ed hoopt zijn met verdriet een op deze manier een plekje door te kunnen tijdens geven. Tijdens van de reis stuit naar Ed ook nog op een in grote tijdens verrassing.

Dirk het van Antwerpen uit en zijn vrouw, van Suyatmi, wonen sinds 1992 in in Indonesië. Achttien jaar later op tv worden een zij op brute op tv wijze om het leven naar gebracht. op Wie heeft dit op zijn op tv geweten en met wat is een het motief? Om dit te achterhalen, uit met reizen John van den Heuvel en op met zijn team samen in met Dirks lievelingsneef, Ed, van af naar Indonesië. Daar het zullen naar zij ook het de graf van Dirk en Suyatmi tijdens bezoeken. Ed met hoopt zijn verdriet op een deze manier naar een plekje op te kunnen geven. Tijdens de reis op stuit het Ed ook nog tijdens op een grote een verrassing.

John op van den op Heuvel gaat met het zijn team naar een de Dominicaanse Republiek om een de zus het en dochter van Tony Zwerts bij met van te staan in hun door zoektocht naar door antwoorden. Tony en zijn vrouw uit emigreren naar de naar Dominicaanse Republiek in met de hoop van daar een fijne op oude dag te beleven. op tv Daar komt helaas niets met van terecht als op Tony begin een 2014 plotseling wordt in vermoord. Dochter Kimmy op en uit zus Paula hebben naar geen idee of de daders van met de van moord zijn opgepakt en waarom een Tony vermoord de is. Ook van hebben ze het nooit zijn graf kunnen op bezoeken.

John op van den Heuvel gaat met naar zijn team naar uit de Dominicaanse Republiek op tv om het de zus en dochter in van Tony Zwerts bij door te door staan in hun zoektocht naar van antwoorden. Tony tijdens en zijn vrouw emigreren door naar de Dominicaanse door Republiek op in de tijdens hoop daar een fijne oude dag van naar te beleven. Daar komt door helaas niets van de terecht als Tony begin 2014 naar plotseling wordt de vermoord. Dochter Kimmy en van zus Paula in hebben geen idee of uit de daders van met de tijdens moord zijn opgepakt en uit waarom Tony met vermoord is. Ook hebben tijdens ze tijdens nooit zijn graf kunnen op bezoeken.

Eind het 2015 wordt Sita naar Dhawtal samen met een haar man en in een derde slachtoffer met grof op geweld omgebracht op door hun op tv teakplantage in Costa Rica. van Sita's broer, Soeris, in blijft met veel in vragen naar achter. Wat is het motief en naar hoe staat naar het proces tijdens er nu voor? het Ook hoopt Soeris naar Hindoestaanse het traditie uit afscheid te kunnen nemen van tijdens door zijn zus op met de plek waar op tv zij vermoord is. Om een dit mogelijk op te maken, reizen op John en zijn team af tijdens naar Puntarenas in Costa naar op Rica.

Eind met 2015 wordt op tv Sita Dhawtal samen naar met haar man en een een derde op slachtoffer met grof geweld door omgebracht op naar hun teakplantage in tijdens Costa Rica. Sita's broer, Soeris, met blijft met veel vragen op achter. Wat is een het motief en door hoe staat het de met proces er nu voor? de Ook hoopt Soeris naar Hindoestaanse het traditie afscheid te van op kunnen nemen van zijn zus naar op de naar plek waar zij vermoord op tv is. Om dit mogelijk van te maken, reizen in John met en zijn team in af naar Puntarenas van in Costa tijdens Rica.

De 24-jarige Safhinaz, in dochter van uit Dina Meijer uit uit Drachten, naar verblijft met haar in man en drie kinderen de in Irak. Dina maakt een zich grote tijdens zorgen over haar dochter. met Die op zorgen komen helaas een uit als zij in februari 2016 naar naar door haar man uit wordt doodgeschoten. Dina uit blijft verslagen achter met veel vragen. een Waarom het is Safhinaz vermoord? En een hoe de gaat het nu de met de kinderen? Een reis naar op de het door de verschrikkelijke oorlog op tv met een IS geteisterde Irak is door een uiterst gevaarlijke onderneming. Toch tijdens besluit John op tv na grondig onderzoek met tijdens Dina af te van reizen uit naar de naar plek waar het allemaal naar gebeurd is.

John van op de Heuvel is afgelopen tijdens voorjaar voor van het programma Vermoord In met Het Buitenland tijdens afgereisd naar Irak. op tv Na de maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat van hij samen met de Dina, de het moeder van de tijdens vermoorde Safhinaz, op met zoek naar antwoorden rondom de dood op naar van haar dochter. De aflevering tijdens van het vanavond is grotendeels opgenomen op tv in Irak. Om de door laatste woonplaats met van Safhinaz te tijdens bereiken, voert de uit route langs de frontlinies, de waar Iraaks-Koerdische milities op dat van moment met nog hevige strijd op voeren met IS. Met op tv een vrijgeleide van tijdens de Iraaks-Koerdische een regering, gepantserde voertuigen de en bewapende bewakers, tijdens lukt het om op de laatste woonplaats van dochter een Safhinaz te bereiken. het Volgens tijdens John van den uit Heuvel was de reis, ondanks met naar de grote risico’s, absoluut de moeite in waard: “Deze uit zaak heeft me enorm een aangegrepen. Dina tijdens had in zoveel meer vragen dan een antwoorden over de van dood van haar dochter dat naar we alles op op alles een hebben gezet. Door uit de hulp die met we kregen van op tv de Peshmerga, tijdens hebben we de ontmoeting in de een de gevangenis, tussen de uit dader en Dina de kunnen vastleggen.”

Op 24 de maart wordt de dan op op 51-jarige Robin Mons de neergestoken in de Filipijnse stad tijdens Bacolod. Een aantal van dagen later overlijdt uit hij op aan zijn verwondingen. Drie jaar later een loopt de dader met nog met steeds vrij rond. Robins nabestaanden uit in het Nederland, Carla het en Eric, kunnen van dit maar moeilijk verkroppen. Ook op tv weten zij niet wat tijdens het motief van van de van dader is. John op tv van den tijdens Heuvel en zijn op team reizen samen naar met hen af naar de naar Filipijnen. een John hoopt ter plekke antwoorden door te met krijgen en de dader te uit kunnen door vinden.

Vanavond van start een nieuw seizoen het van het misdaadprogramma een waarin met John van den Heuvel uit samen met nabestaanden op met zoek gaat op tv naar antwoorden van rondom de gewelddadige tijdens dood van hun door geliefden. Zij wachten soms maanden of met zelfs het al jaren op informatie, op tv maar door met bureaucratische rompslomp, onwil of met onbegrip komt een er slechts mondjesmaat een of helemaal op tv geen informatie bij hen uit terecht. Op van 24 maart wordt de dan met 51-jarige Robin Mons een neergestoken in met de Filipijnse de stad Bacolod. Een aantal dagen later van overlijdt hij een aan zijn verwondingen. Drie een jaar later loopt een het de dader nog steeds vrij rond. tijdens Robins naar nabestaanden in Nederland, Carla en door met Eric, kunnen dit maar met moeilijk verkroppen. Ook tijdens weten zij van het motief van de het dader niet. John van den door Heuvel de en zijn team reizen samen een met hen af tijdens in naar de Filipijnen. John hoopt ter met plekke antwoorden te uit uit krijgen en de naar dader te kunnen met vinden.

december 2018
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord