Programma gemist?

Op 12 op juni 2016 van overlijden de op tv pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige op tv Jeroen met Venema tijdens hun op huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. een De door omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de de van doodsoorzaak spreken elkaar tegen en het instanties geven niet door van thuis. Een jaar later worstelen op de tijdens nabestaanden van het stel het nog met in veel vragen. Wat is uit er precies gebeurd in van het in resort? Is er het opzet in het spel, is op er tijdens sprake van een agressieve de bacterie of heeft voedselvergiftiging een de einde aan hun het leven het gemaakt? Samen met Edwin, de het broer tijdens van Michou, in reconstrueert John van den Heuvel de op tv laatste door 24 uur in op de hoop antwoorden te op tv vinden.

Vanavond naar is de laatste aflevering van door de Vermoord In Het Buitenland, de docureeks de waarin John van met den door Heuvel samen op tv met nabestaanden op zoek gaat uit naar antwoorden. op Op 12 op tv juni 2016 overlijden in de pasgetrouwde 28-jarige Michou het en 31-jarige het Jeroen Venema tijdens hun van huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. door De omstandigheden zijn op tv verdacht. De rapporten naar over de doodsoorzaak tijdens spreken elkaar tegen de en van instanties geven niet thuis. Een een jaar later worstelen door de nabestaanden van door het stel nog op met tijdens veel vragen. Wat is de er precies gebeurd in een het resort? op tv Is er door opzet in het spel, naar is er sprake door van een agressieve de bacterie op tv of heeft voedselvergiftiging een einde op aan hun op tv leven gemaakt? Samen met een Edwin, de broer door van Michou, van reconstrueert John van den de Heuvel de de laatste 24 uur in op tv de hoop antwoorden met te in vinden.

Joel de Bastiaens, de zoon met van Loes Hamel en in Frans Bastiaens, wordt uit op in 28 februari 2010 samen van met zijn Braziliaanse vriendin Sandra op tv koelbloedig geliquideerd in in Sao Luis, Brazilië. het in Alles wijst erop dat van Sandra's ex man, een omstreden tijdens vastgoedman, de dader door is. Maar in de zaak is na naar zes een jaar nog steeds op tv niet opgelost. Hierdoor kunnen de uit ouders op van Joel, Loes op tv en Frans, een dit verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. naar Samen met uit John reizen ze door af naar de stad met waar tijdens hun zoon zo gelukkig was om uit op tv antwoorden te krijgen op tv op al hun vragen. Tijdens naar hun zoektocht komen in ze oog in in oog met op tv de vermoedelijke de dader.

Joel Bastiaens, tijdens de door zoon van Loes Hamel en uit Frans Bastiaens, wordt op naar 28 februari op tv 2010 met samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra de koelbloedig geliquideerd uit in Sao Luis, Brazilië. naar een Alles wijst erop dat Sandra's op ex man, op een omstreden vastgoedman, in de dader is. uit Maar de zaak is na een in zes jaar nog steeds niet de opgelost. Hierdoor kunnen door de ouders van Joel, een Loes in en Frans, een dit verschrikkelijke verhaal op niet afsluiten. Samen het met John reizen ze af het naar uit de stad waar hun zoon het zo gelukkig was om naar een antwoorden te krijgen op al op hun vragen. Tijdens met hun door zoektocht komen ze oog op in oog met een de vermoedelijke op dader.

Dirk het van Antwerpen en zijn de vrouw, Suyatmi, wonen sinds naar 1992 in Indonesië. door de Achttien jaar later worden zij tijdens op brute wijze een om het leven gebracht. de Wie in heeft dit op zijn geweten uit en wat van is het op tv motief? Om dit te achterhalen, de reizen John van door uit den Heuvel en zijn met team samen met Dirks op tv lievelingsneef, Ed, af naar uit Indonesië. Daar zullen op zij ook door het graf op van Dirk en Suyatmi van bezoeken. Ed hoopt zijn op tv verdriet op een deze tijdens manier een plekje te kunnen met geven. Tijdens van de reis stuit Ed met ook nog door op een grote op tv verrassing.

Dirk van Antwerpen door en de zijn vrouw, Suyatmi, wonen uit sinds 1992 in naar Indonesië. op Achttien jaar later worden zij door op brute wijze uit om het van leven gebracht. naar Wie heeft dit op zijn geweten de en in wat is uit het motief? Om dit te op achterhalen, door reizen John van van den Heuvel en zijn team samen de met van Dirks lievelingsneef, Ed, af naar naar Indonesië. Daar zullen tijdens zij ook het de graf van op Dirk en met Suyatmi bezoeken. met Ed hoopt zijn verdriet op op tv deze manier een plekje tijdens te kunnen geven. in Tijdens op tv de reis stuit Ed tijdens ook op tv nog op een grote een verrassing.

John van den het Heuvel gaat uit met zijn team naar naar de Dominicaanse met Republiek om de zus op tv en dochter het van Tony Zwerts bij de te een staan in hun zoektocht op tv naar antwoorden. Tony in en van zijn vrouw emigreren naar de naar Dominicaanse Republiek in op tv de hoop daar een uit fijne oude dag in te beleven. naar Daar komt helaas niets op tv van op tv terecht als Tony op begin 2014 door plotseling wordt vermoord. Dochter door Kimmy en zus Paula met hebben met geen idee of de daders van in de moord naar zijn opgepakt en waarom door Tony vermoord een is. Ook hebben een ze nooit door zijn graf naar kunnen bezoeken.

John van van den Heuvel gaat met het zijn op team naar tijdens de Dominicaanse Republiek het om de zus en dochter in van Tony Zwerts op tv bij tijdens te staan in hun zoektocht van naar antwoorden. Tony en uit tijdens zijn vrouw emigreren naar door de Dominicaanse Republiek op tv in de hoop daar een tijdens van fijne oude dag naar te beleven. Daar komt het helaas niets van terecht als van in Tony begin 2014 plotseling wordt in vermoord. Dochter Kimmy en op tv zus Paula tijdens hebben geen idee of tijdens op de daders van de moord in zijn opgepakt tijdens en waarom Tony vermoord met is. Ook de hebben ze nooit zijn graf uit kunnen naar bezoeken.

Eind in 2015 wordt Sita met Dhawtal samen met haar man de en tijdens een derde van slachtoffer met grof geweld omgebracht het op met hun teakplantage in Costa uit Rica. Sita's broer, het Soeris, blijft met veel vragen naar het achter. Wat is tijdens het motief en hoe staat op tv het proces naar er nu voor? Ook op tv hoopt Soeris het naar Hindoestaanse traditie afscheid naar te kunnen nemen op tv van zijn zus met op de in plek waar zij vermoord is. op Om een dit mogelijk te maken, reizen op tv John en zijn op tv team een af naar in Puntarenas in Costa de Rica.

Eind op tv 2015 wordt Sita Dhawtal naar samen met in haar man en een op tv derde de slachtoffer met grof geweld de omgebracht op hun teakplantage door in Costa in Rica. Sita's broer, Soeris, blijft het met veel vragen uit op tv achter. Wat is de het motief en hoe staat het uit proces er nu in voor? Ook met hoopt Soeris naar tijdens Hindoestaanse van traditie afscheid te kunnen op nemen van zijn zus op in uit de plek waar tijdens zij vermoord is. Om dit mogelijk naar te maken, reizen het John en zijn het team af door naar van Puntarenas in Costa uit Rica.

De door 24-jarige Safhinaz, dochter van door Dina Meijer uit van Drachten, verblijft met een haar de man en drie door kinderen in Irak. Dina maakt zich op tv grote zorgen over door haar tijdens dochter. Die zorgen uit komen helaas het uit als zij in naar februari 2016 door haar man het wordt doodgeschoten. van Dina blijft op tv verslagen achter met veel vragen. op Waarom met is Safhinaz vermoord? En door hoe gaat uit het nu met de door kinderen? Een op reis naar het door uit de verschrikkelijke oorlog met de tijdens IS geteisterde Irak is naar een uiterst gevaarlijke onderneming. Toch in besluit in John na grondig onderzoek een met Dina een af te in reizen naar de plek waar op het allemaal gebeurd met is.

John naar van de Heuvel is op tv afgelopen voorjaar voor in het programma Vermoord met In van Het Buitenland afgereisd op naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding met tijdens gaat hij samen met Dina, tijdens de moeder van in de vermoorde Safhinaz, met op zoek uit naar antwoorden met rondom de dood van door haar dochter. De aflevering van van op vanavond is grotendeels naar opgenomen in Irak. Om de het laatste woonplaats op van Safhinaz te bereiken, voert in de route naar langs de frontlinies, waar een Iraaks-Koerdische milities met op dat moment nog hevige van strijd uit voeren met IS. Met door een vrijgeleide op van de Iraaks-Koerdische regering, op tv gepantserde voertuigen en bewapende door bewakers, lukt het het om de laatste op woonplaats van dochter tijdens Safhinaz de te bereiken. Volgens John het van den een Heuvel was de reis, ondanks op tv de grote risico’s, door absoluut door de moeite met waard: “Deze zaak naar heeft me enorm aangegrepen. Dina het had op zoveel meer vragen dan antwoorden over in de dood van van haar op dochter dat we tijdens alles op alles van hebben gezet. van Door de hulp met die we kregen van de naar Peshmerga, hebben we de de ontmoeting in de naar gevangenis, tussen op tv de dader en Dina een naar kunnen vastleggen.”

Op op tv 24 maart wordt de dan de 51-jarige Robin Mons van naar neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. op tv Een aantal dagen tijdens later tijdens overlijdt hij in aan zijn verwondingen. Drie jaar later door loopt van de dader nog steeds vrij van op rond. Robins nabestaanden in Nederland, het Carla en Eric, kunnen naar van dit maar moeilijk met verkroppen. Ook weten zij niet wat uit het motief van tijdens de met dader is. tijdens John van den Heuvel en van zijn van team reizen samen met hen af op tv naar in de Filipijnen. John hoopt ter tijdens plekke antwoorden van te krijgen en het de dader met te kunnen uit vinden.

Vanavond start een uit nieuw seizoen van een het misdaadprogramma van waarin John van den van Heuvel met samen met uit nabestaanden op zoek gaat naar op antwoorden rondom de op tv gewelddadige tijdens dood van hun geliefden. Zij van wachten soms met maanden of zelfs al in jaren op tijdens informatie, maar door bureaucratische rompslomp, door onwil of door onbegrip komt er naar slechts op tv mondjesmaat of helemaal door geen informatie bij hen terecht. tijdens Op 24 maart van wordt de dan 51-jarige een Robin uit Mons neergestoken in de Filipijnse naar stad Bacolod. door Een tijdens aantal dagen later de overlijdt hij aan zijn verwondingen. naar Drie jaar later op tv loopt op tv de dader nog steeds op tv vrij rond. Robins het nabestaanden in Nederland, door Carla en door Eric, kunnen dit door maar moeilijk verkroppen. Ook weten van zij het motief de van de dader van niet. John van den op met Heuvel en zijn team reizen op samen met op tv hen af naar uit de Filipijnen. John hoopt een ter plekke uit antwoorden te krijgen op en de dader te kunnen in tijdens vinden.

december 2019
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!