Programma gemist?

Op 12 juni op op tv 2016 overlijden de pasgetrouwde op tv 28-jarige Michou en uit 31-jarige Jeroen Venema tijdens op tv hun huwelijksreis in de tijdens Dominicaanse Republiek. een De omstandigheden zijn verdacht. uit De in rapporten over de doodsoorzaak met spreken elkaar een tegen en instanties geven tijdens niet thuis. met Een jaar later met worstelen de nabestaanden van in het stel de nog met veel vragen. naar Wat is het er precies een gebeurd in het resort? naar Is er in opzet in het spel, is er de van sprake van een agressieve bacterie of uit heeft voedselvergiftiging een met einde in aan hun leven tijdens gemaakt? Samen met Edwin, de met op tv broer van Michou, reconstrueert van John van den de Heuvel de laatste 24 in uur in de in hoop antwoorden tijdens te vinden.

Vanavond van is de op tv laatste aflevering van Vermoord In Het op een Buitenland, de docureeks waarin John van het den Heuvel samen uit met nabestaanden op naar het zoek gaat naar antwoorden. Op tijdens 12 juni 2016 tijdens overlijden op de pasgetrouwde 28-jarige Michou en van 31-jarige Jeroen uit Venema tijdens hun met huwelijksreis in met de Dominicaanse Republiek. tijdens De omstandigheden zijn verdacht. De op rapporten over de uit doodsoorzaak spreken elkaar van tegen van en instanties geven niet het thuis. Een jaar later worstelen naar de nabestaanden naar van het stel nog in uit met veel vragen. Wat is er met precies tijdens gebeurd in het op tv resort? Is er opzet van in het spel, is tijdens er het sprake van op een agressieve bacterie uit of heeft voedselvergiftiging door een einde aan hun leven op gemaakt? Samen met door Edwin, de van broer van Michou, reconstrueert op tv John van den een Heuvel van de laatste 24 op uur in de de hoop antwoorden te tijdens vinden.

Joel Bastiaens, uit de zoon een van Loes Hamel en Frans door Bastiaens, wordt op op 28 naar februari 2010 op samen met zijn op tv Braziliaanse vriendin Sandra een koelbloedig geliquideerd in Sao de Luis, Brazilië. een Alles wijst erop dat van Sandra's ex man, een omstreden op vastgoedman, de tijdens dader is. Maar naar de zaak is na de zes jaar tijdens nog tijdens steeds niet opgelost. Hierdoor een kunnen de ouders van Joel, door Loes en Frans, het dit verschrikkelijke verhaal naar een niet afsluiten. Samen met John reizen naar het ze af naar de het stad waar hun zoon met zo gelukkig was door om antwoorden te van krijgen het op al hun vragen. Tijdens met hun op zoektocht komen ze op oog in oog met de vermoedelijke met een dader.

Joel door Bastiaens, de zoon van op Loes Hamel in en Frans naar Bastiaens, wordt op 28 door februari 2010 samen met zijn een Braziliaanse tijdens vriendin Sandra koelbloedig op tv geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. in Alles wijst in erop dat Sandra's ex op tv man, de een omstreden vastgoedman, de van dader is. Maar in de zaak van is na zes in jaar nog steeds niet opgelost. het Hierdoor naar kunnen de het ouders van Joel, tijdens Loes en Frans, dit verschrikkelijke het verhaal niet op afsluiten. Samen met tijdens John reizen ze af naar door de de stad waar uit hun zoon zo gelukkig was om door antwoorden een te krijgen op al hun met vragen. Tijdens op tv hun zoektocht komen ze van oog op in oog met door de vermoedelijke door dader.

Dirk op tv van Antwerpen en zijn vrouw, op naar Suyatmi, wonen sinds tijdens 1992 in Indonesië. Achttien jaar op tv later worden zij op in brute uit wijze om het leven op gebracht. Wie heeft dit door op tv op zijn geweten en in wat is het motief? Om met dit door te achterhalen, tijdens reizen John van den Heuvel en van het zijn team samen met Dirks de lievelingsneef, Ed, af naar de door Indonesië. Daar zullen zij met ook het uit graf van Dirk en Suyatmi bezoeken. in een Ed hoopt zijn verdriet naar op deze manier een de plekje het te kunnen geven. Tijdens de van reis stuit Ed een ook de nog op een grote uit verrassing.

Dirk van op Antwerpen en zijn van vrouw, Suyatmi, op wonen sinds 1992 in Indonesië. het Achttien met jaar later worden op zij op brute wijze uit om het leven het gebracht. tijdens Wie heeft dit tijdens op zijn geweten en de wat is van het motief? Om dit te door achterhalen, reizen John een van den tijdens Heuvel en op zijn team samen met Dirks lievelingsneef, het Ed, af naar met Indonesië. Daar zullen van zij ook het van het graf van Dirk tijdens en Suyatmi bezoeken. Ed hoopt zijn in verdriet uit op deze manier een op plekje te kunnen geven. van Tijdens de de reis met stuit Ed ook nog het op een grote naar verrassing.

John tijdens van den Heuvel gaat met het zijn in team naar de de Dominicaanse Republiek om de zus het de en dochter van Tony tijdens Zwerts bij te staan in met hun zoektocht naar tijdens antwoorden. van Tony en zijn een vrouw emigreren uit naar de Dominicaanse Republiek in in de hoop daar uit een fijne oude dag in te op tv beleven. Daar komt met helaas niets van door terecht als op Tony begin 2014 het plotseling wordt vermoord. Dochter Kimmy het en zus Paula in hebben geen idee of met de daders van een de door moord zijn opgepakt door en waarom Tony vermoord is. met Ook hebben ze in nooit zijn graf uit op tv kunnen bezoeken.

John de van den Heuvel gaat met met zijn uit team naar de Dominicaanse Republiek de om van de zus en in dochter van Tony van Zwerts bij te staan met in hun zoektocht naar uit antwoorden. Tony met en naar zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse door Republiek het in de hoop het daar een fijne oude dag de te beleven. Daar door komt helaas op niets van door terecht als Tony met begin 2014 plotseling de wordt vermoord. Dochter van Kimmy en zus Paula op tv hebben geen van idee of de daders door van de de moord zijn met opgepakt en waarom tijdens Tony vermoord is. Ook hebben uit ze in nooit zijn graf van kunnen bezoeken.

Eind op 2015 wordt Sita op Dhawtal samen het met haar man en een met derde uit slachtoffer met grof geweld omgebracht op naar hun teakplantage in de het Costa Rica. Sita's broer, door Soeris, blijft met veel vragen door achter. met Wat is tijdens het motief en hoe naar staat het met proces er nu voor? naar Ook hoopt Soeris uit naar Hindoestaanse naar traditie afscheid te kunnen nemen van de zijn zus op door de in plek waar in zij vermoord is. Om dit naar mogelijk te de maken, reizen de John en zijn het team af naar de Puntarenas in Costa van Rica.

Eind 2015 wordt tijdens het Sita Dhawtal samen de met haar man en een derde van slachtoffer met van grof geweld het omgebracht op hun teakplantage de in Costa Rica. Sita's door broer, Soeris, blijft tijdens een met veel vragen achter. Wat is uit het het motief en hoe staat het in uit proces er nu van voor? Ook hoopt Soeris naar naar Hindoestaanse traditie tijdens afscheid te kunnen in nemen van zijn zus op naar de plek met waar met zij vermoord is. Om naar dit mogelijk te de maken, reizen John en zijn met het team af naar met Puntarenas in Costa door Rica.

De 24-jarige Safhinaz, in uit dochter van Dina Meijer uit Drachten, tijdens op tv verblijft met haar man en naar drie uit kinderen in Irak. Dina maakt van zich grote zorgen over van door haar dochter. Die een zorgen komen helaas uit als zij de in tijdens februari 2016 door haar man uit wordt van doodgeschoten. Dina op blijft verslagen achter met een veel vragen. Waarom is op tv Safhinaz vermoord? En met hoe gaat van het nu met de een kinderen? Een van reis naar het door de met verschrikkelijke uit oorlog met IS geteisterde naar Irak is een met uiterst gevaarlijke onderneming. een Toch besluit naar John na grondig onderzoek met van Dina in af te reizen op naar de naar plek waar het allemaal door gebeurd is.

John van van de Heuvel een is afgelopen voorjaar voor van het programma van Vermoord In met Het Buitenland afgereisd naar van Irak. Na maandenlange met zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen de op tv met Dina, de moeder van de de vermoorde Safhinaz, door op door zoek naar antwoorden rondom uit de dood van haar naar dochter. De een aflevering van vanavond is een grotendeels het opgenomen in Irak. Om de laatste in woonplaats van van Safhinaz te bereiken, voert de naar route door langs de frontlinies, het waar Iraaks-Koerdische milities op de dat moment nog hevige naar strijd voeren door met IS. naar Met een vrijgeleide van op de Iraaks-Koerdische op tv regering, gepantserde naar voertuigen en bewapende bewakers, lukt het op tv om uit de laatste woonplaats van het dochter Safhinaz in te bereiken. Volgens John een van het den Heuvel was de reis, van ondanks de grote risico’s, tijdens absoluut de een moeite door waard: “Deze zaak uit heeft me enorm met aangegrepen. Dina had zoveel meer vragen het dan antwoorden het over de dood van met haar tijdens dochter dat we alles door op alles hebben gezet. op Door de hulp het die in we kregen van tijdens de Peshmerga, hebben we naar de ontmoeting in op tv de gevangenis, tussen de de in dader en Dina op kunnen vastleggen.”

Op op 24 maart wordt de het dan 51-jarige op Robin Mons neergestoken in de naar in Filipijnse stad Bacolod. Een aantal tijdens dagen later tijdens overlijdt hij aan naar zijn verwondingen. Drie jaar later de loopt een de dader nog in steeds vrij naar rond. Robins nabestaanden in Nederland, Carla tijdens en op tv Eric, kunnen door dit maar moeilijk verkroppen. Ook uit weten zij naar niet wat het in motief van de een dader is. op tv John van den door Heuvel en zijn team reizen een samen tijdens met hen af naar de Filipijnen. uit John hoopt ter van plekke antwoorden de te krijgen en de tijdens uit dader te kunnen tijdens vinden.

Vanavond uit start een nieuw in seizoen van het misdaadprogramma waarin een John uit van den Heuvel de samen met nabestaanden op zoek de tijdens gaat naar antwoorden op rondom de gewelddadige van dood van hun geliefden. op Zij wachten soms door maanden of zelfs al op tv jaren op door informatie, maar door het bureaucratische rompslomp, onwil de of onbegrip komt er slechts door mondjesmaat of helemaal uit geen naar informatie bij een hen terecht. Op 24 uit maart wordt naar de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken het in een de Filipijnse stad in Bacolod. Een aantal dagen tijdens later overlijdt op tv hij aan zijn het verwondingen. Drie het jaar later loopt tijdens de dader nog met steeds vrij rond. door Robins nabestaanden in Nederland, Carla en op tv Eric, kunnen op tv dit maar moeilijk het verkroppen. Ook weten zij van het motief van het de de dader niet. op tv John van den Heuvel en zijn door op tv team reizen samen met hen van af naar de Filipijnen. het John hoopt ter op plekke antwoorden van te krijgen naar en de dader van te kunnen naar vinden.

december 2021
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!