Programma gemist?

Op 12 juni tijdens 2016 overlijden tijdens de pasgetrouwde 28-jarige Michou met en 31-jarige op tv Jeroen met Venema tijdens hun huwelijksreis door in de Dominicaanse het Republiek. De door omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over met de doodsoorzaak van spreken elkaar tegen en tijdens instanties het geven niet thuis. door Een jaar op tv later worstelen de door nabestaanden van het stel nog met een veel de vragen. Wat is met er precies gebeurd met in het naar resort? Is er met opzet in het spel, is van er sprake van op een agressieve bacterie op tv of heeft voedselvergiftiging een op tv einde aan hun door op leven gemaakt? Samen met Edwin, een de broer van van Michou, reconstrueert door John van den door Heuvel de laatste 24 uur tijdens in de van hoop antwoorden te uit vinden.

Vanavond is op de laatste aflevering van door Vermoord In Het van Buitenland, de docureeks tijdens waarin John op tv van door den Heuvel samen met nabestaanden op tv op zoek gaat van naar antwoorden. Op uit 12 door juni 2016 overlijden de pasgetrouwde op 28-jarige Michou en 31-jarige op Jeroen Venema op tv tijdens hun huwelijksreis door in de Dominicaanse naar Republiek. De omstandigheden zijn op verdacht. van De rapporten over de op doodsoorzaak met spreken elkaar tegen en door instanties geven niet thuis. op Een jaar later worstelen uit tijdens de nabestaanden van een het stel nog met veel met vragen. in Wat is er precies gebeurd op tv in het tijdens resort? Is tijdens er opzet in het spel, is door tijdens er sprake van een door agressieve bacterie of heeft voedselvergiftiging op een einde tijdens aan hun leven het gemaakt? Samen met het Edwin, de in broer van de Michou, reconstrueert John van den Heuvel op de laatste 24 op tv uit uur in de hoop de antwoorden te tijdens vinden.

Joel van Bastiaens, de zoon in van Loes door Hamel en Frans Bastiaens, wordt het op door 28 februari 2010 samen met zijn het Braziliaanse vriendin Sandra uit koelbloedig geliquideerd naar in op Sao Luis, Brazilië. Alles met wijst erop van dat Sandra's ex man, een omstreden de vastgoedman, de door dader is. Maar van de zaak is het na zes jaar nog uit steeds niet de opgelost. Hierdoor kunnen de met ouders van Joel, met Loes en Frans, het dit verschrikkelijke verhaal van niet door afsluiten. Samen met John door reizen ze af naar naar de stad uit waar met hun zoon zo gelukkig op tv was om een antwoorden te krijgen uit op al hun vragen. Tijdens hun een door zoektocht komen ze oog in oog uit met door de vermoedelijke van dader.

Joel Bastiaens, de uit op zoon van Loes naar Hamel en Frans Bastiaens, wordt op door 28 februari tijdens 2010 samen van met zijn Braziliaanse vriendin een Sandra koelbloedig het geliquideerd in uit Sao Luis, Brazilië. Alles wijst de erop op dat Sandra's ex in man, een omstreden vastgoedman, door de dader is. Maar de in zaak van is na zes jaar de nog steeds tijdens niet opgelost. Hierdoor kunnen de uit ouders van naar Joel, op Loes en Frans, dit op verschrikkelijke verhaal met niet afsluiten. Samen met op John reizen ze af naar het de in stad waar de hun zoon zo gelukkig was om op tv antwoorden te krijgen naar op al hun op vragen. Tijdens hun in zoektocht komen door ze oog in het oog naar met de vermoedelijke een dader.

Dirk van Antwerpen naar op en zijn vrouw, Suyatmi, wonen de sinds 1992 op in Indonesië. door Achttien jaar later worden zij op in tijdens brute wijze om het leven op gebracht. Wie heeft naar dit op zijn geweten door en wat is een naar het motief? Om in dit te achterhalen, reizen door John van tijdens den Heuvel en zijn team samen in door met Dirks lievelingsneef, op Ed, af naar de Indonesië. Daar zullen zij ook van het naar graf van Dirk en Suyatmi bezoeken. op tv Ed hoopt zijn uit verdriet uit op deze de manier een plekje te kunnen geven. door Tijdens tijdens de reis de stuit Ed ook door nog op een uit grote verrassing.

Dirk het van Antwerpen en zijn van vrouw, Suyatmi, wonen sinds tijdens 1992 in op Indonesië. Achttien op tv jaar later worden zij de op brute van wijze om het door leven gebracht. Wie heeft dit op op uit zijn geweten en een wat is het motief? uit Om de dit te achterhalen, reizen met John van den de Heuvel en zijn team de samen met naar Dirks lievelingsneef, Ed, af van naar uit Indonesië. Daar zullen zij ook het in graf de van Dirk op tv en Suyatmi bezoeken. in Ed hoopt zijn verdriet op deze tijdens manier een door plekje te kunnen geven. op tv met Tijdens de reis het stuit Ed ook nog op in een het grote verrassing.

John van door den tijdens Heuvel gaat met zijn team naar de van de Dominicaanse Republiek met om de zus en op dochter van Tony Zwerts op bij te staan met in hun zoektocht naar een antwoorden. Tony het en zijn vrouw tijdens emigreren naar de van Dominicaanse Republiek op tv in de op hoop daar een fijne oude dag de te het beleven. Daar komt helaas niets uit van terecht als van het Tony begin 2014 plotseling wordt vermoord. de met Dochter Kimmy en tijdens zus Paula hebben tijdens geen idee of met de daders van de moord uit zijn door opgepakt en waarom Tony vermoord een is. Ook hebben ze naar nooit zijn door graf kunnen uit bezoeken.

John van den een Heuvel gaat met een zijn team naar in door de Dominicaanse Republiek het om de zus een en dochter van de Tony Zwerts bij te staan naar in hun zoektocht naar op antwoorden. Tony en naar door zijn vrouw emigreren naar de naar Dominicaanse Republiek in de op tv hoop daar een op fijne oude dag de met te beleven. Daar komt helaas met niets van uit terecht als Tony begin door 2014 plotseling wordt vermoord. op tv Dochter het Kimmy en zus een Paula hebben geen idee of op de op daders van van de moord zijn opgepakt met en waarom Tony vermoord is. in Ook een hebben ze nooit zijn de graf kunnen door bezoeken.

Eind 2015 door wordt Sita Dhawtal een samen met haar naar man en een derde tijdens slachtoffer met grof op tv geweld omgebracht op de hun door teakplantage in Costa Rica. in Sita's tijdens broer, Soeris, blijft met tijdens veel vragen achter. Wat het is het motief van en hoe staat het van een proces er nu voor? door Ook hoopt Soeris naar Hindoestaanse de traditie afscheid door te kunnen nemen op tv van zijn zus op met de plek naar waar zij de vermoord is. Om op tv dit mogelijk te op tv maken, reizen John en een zijn team af naar uit Puntarenas de in Costa met Rica.

Eind de 2015 wordt de Sita Dhawtal samen met tijdens haar man en een naar derde slachtoffer een met grof geweld omgebracht op tv op hun teakplantage in door van Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft naar met veel vragen door achter. Wat is met het motief met en hoe de staat het door proces er nu voor? met Ook hoopt Soeris naar Hindoestaanse uit traditie afscheid te door naar kunnen nemen van zijn tijdens zus op de plek tijdens waar zij op vermoord is. Om in dit mogelijk te maken, reizen in door John en zijn team af tijdens naar een Puntarenas in Costa een Rica.

De 24-jarige een Safhinaz, dochter van in Dina Meijer uit een Drachten, verblijft op met haar man op en drie uit kinderen in Irak. Dina maakt zich uit naar grote zorgen over de haar dochter. Die zorgen komen helaas in uit als in zij in februari in 2016 door haar naar man de wordt doodgeschoten. Dina blijft de verslagen achter de met veel vragen. Waarom met is Safhinaz vermoord? naar En hoe van gaat het nu met in de kinderen? Een reis door naar het door in de verschrikkelijke een oorlog met IS geteisterde Irak een is uit een uiterst gevaarlijke van onderneming. Toch besluit John na tijdens grondig naar onderzoek met Dina af te door reizen in naar de plek op waar het allemaal naar gebeurd is.

John van de de op Heuvel is afgelopen een voorjaar voor het op programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd tijdens uit naar Irak. Na maandenlange op tv zorgvuldige voorbereiding gaat hij op tv samen met Dina, de de moeder van naar de vermoorde Safhinaz, op uit de zoek naar antwoorden rondom uit de dood van haar de dochter. De aflevering van tijdens vanavond van is grotendeels opgenomen van in Irak. Om de laatste woonplaats in van Safhinaz op tv te naar bereiken, voert de op tv route langs de frontlinies, waar een Iraaks-Koerdische milities de op dat moment nog op tv hevige strijd voeren een met IS. door Met een van vrijgeleide van de van Iraaks-Koerdische regering, gepantserde voertuigen uit en bewapende bewakers, lukt het het het om de laatste woonplaats van van dochter Safhinaz te bereiken. het naar Volgens John van een den Heuvel was de reis, tijdens ondanks in de grote risico’s, de absoluut de moeite waard: op tv “Deze zaak uit heeft me enorm aangegrepen. door Dina had zoveel tijdens meer vragen dan uit antwoorden over de dood met van haar dochter van dat door we alles op alles hebben tijdens gezet. een Door de hulp die op tv we kregen van de Peshmerga, in hebben we met de ontmoeting in de in gevangenis, tussen de de dader met en Dina het kunnen vastleggen.”

Op uit 24 maart wordt de een dan 51-jarige Robin op Mons neergestoken in de met Filipijnse stad door Bacolod. de Een aantal dagen later overlijdt van hij aan tijdens zijn verwondingen. in Drie jaar later loopt de dader de nog naar steeds vrij rond. Robins tijdens nabestaanden het in Nederland, Carla en Eric, kunnen de dit maar in moeilijk verkroppen. Ook weten door zij niet wat in het motief van het de dader is. met John van den tijdens Heuvel en het zijn tijdens team reizen samen door met hen af naar uit de Filipijnen. John hoopt uit ter plekke antwoorden naar te krijgen en uit de dader te kunnen op tv in vinden.

Vanavond op start een van nieuw seizoen van op tv het misdaadprogramma waarin in John van den Heuvel op samen met tijdens nabestaanden op zoek op gaat naar antwoorden rondom door de gewelddadige dood van tijdens hun uit geliefden. Zij wachten soms het maanden of zelfs al jaren een op door informatie, maar in door bureaucratische rompslomp, onwil op tv of onbegrip komt er naar slechts naar mondjesmaat of helemaal geen informatie bij het tijdens hen terecht. Op 24 maart wordt tijdens de dan op tv 51-jarige Robin Mons door neergestoken in met de Filipijnse stad Bacolod. met Een aantal dagen met later door overlijdt hij aan zijn het verwondingen. Drie jaar later loopt de naar de dader nog steeds vrij rond. naar Robins met nabestaanden in Nederland, met Carla en Eric, kunnen dit op tv met maar moeilijk verkroppen. Ook weten zij op in het motief van de dader niet. uit John van uit den Heuvel tijdens en zijn team reizen op samen met hen op af naar uit de Filipijnen. John hoopt een ter plekke antwoorden door te krijgen en de de naar dader te kunnen op tv vinden.

juni 2021
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!