Programma gemist?

Op 12 juni door 2016 van overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou tijdens en de 31-jarige Jeroen Venema op tijdens hun met huwelijksreis in de Dominicaanse op tv Republiek. De omstandigheden in zijn verdacht. in De rapporten over de uit doodsoorzaak spreken op elkaar tegen en instanties geven tijdens niet thuis. in Een jaar later worstelen op de nabestaanden van het naar stel nog met in veel de vragen. Wat is er precies naar gebeurd in het naar resort? Is er door opzet in het door tijdens spel, is er sprake van naar een agressieve naar bacterie of heeft voedselvergiftiging de een in einde aan hun op leven gemaakt? Samen met Edwin, de op tv op tv broer van Michou, van reconstrueert John van den Heuvel de tijdens laatste naar 24 uur in de hoop uit antwoorden te uit vinden.

Vanavond op tv is de met laatste aflevering van Vermoord tijdens In Het van Buitenland, de docureeks waarin John van uit den Heuvel samen van met door nabestaanden op zoek gaat van naar antwoorden. Op door 12 juni 2016 overlijden op tv de op pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige met Jeroen Venema tijdens de hun huwelijksreis in op de door Dominicaanse Republiek. op De omstandigheden zijn het verdacht. De rapporten het over de doodsoorzaak spreken van elkaar tegen en op instanties geven niet op thuis. Een het jaar later worstelen de nabestaanden van tijdens het stel nog het met het veel vragen. Wat is op er precies gebeurd in in het het resort? Is er opzet door in het op spel, is er sprake van het in een agressieve bacterie of heeft door voedselvergiftiging een einde aan op hun op tv leven gemaakt? Samen met op Edwin, de van broer van Michou, reconstrueert door John van met den Heuvel de van laatste 24 uur in naar de hoop antwoorden tijdens te tijdens vinden.

Joel Bastiaens, de een zoon van van Loes Hamel en Frans naar Bastiaens, van wordt op met 28 februari 2010 met samen met zijn Braziliaanse vriendin een Sandra koelbloedig geliquideerd in naar Sao Luis, op tv Brazilië. met Alles wijst erop dat op Sandra's ex man, een omstreden de met vastgoedman, de dader is. Maar de door zaak met is na zes tijdens jaar nog steeds niet naar opgelost. Hierdoor kunnen tijdens de ouders van op Joel, Loes en Frans, tijdens naar dit verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. het Samen met op tv John reizen ze op af naar de stad waar het hun zoon op zo gelukkig was om op het antwoorden te krijgen op al hun door door vragen. Tijdens hun zoektocht komen ze met met oog in oog met de een vermoedelijke in dader.

Joel Bastiaens, in de zoon van Loes naar tijdens Hamel en Frans Bastiaens, wordt tijdens op 28 februari 2010 tijdens samen met zijn de Braziliaanse vriendin Sandra op koelbloedig geliquideerd op tv in Sao uit Luis, Brazilië. Alles naar wijst erop dat Sandra's het ex man, een een omstreden vastgoedman, de dader tijdens is. in Maar de zaak een is na zes jaar uit nog steeds niet van opgelost. met Hierdoor kunnen de ouders in van Joel, Loes door en Frans, dit verschrikkelijke verhaal met niet afsluiten. door Samen tijdens met John reizen ze uit af naar van de stad waar hun naar zoon zo gelukkig een was om antwoorden te door krijgen met op al hun vragen. Tijdens door hun zoektocht de komen ze oog van in oog met de vermoedelijke op op dader.

Dirk van Antwerpen de en zijn vrouw, de Suyatmi, het wonen sinds 1992 in Indonesië. op tv op Achttien jaar later worden zij op van brute wijze naar om het een leven gebracht. Wie heeft dit op op op zijn geweten en wat op is het motief? Om door dit tijdens te achterhalen, reizen door John van uit den Heuvel en van zijn team samen met Dirks op lievelingsneef, Ed, af naar naar Indonesië. Daar tijdens zullen van zij ook het de graf van Dirk en Suyatmi bezoeken. in Ed uit hoopt zijn op verdriet op deze manier een plekje het te kunnen geven. op tv Tijdens de de reis stuit Ed ook in nog op met een in grote verrassing.

Dirk van met Antwerpen het en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds door 1992 in Indonesië. in Achttien door jaar later van worden zij op brute op wijze om het op tv leven gebracht. Wie heeft een dit op zijn in geweten naar en wat is tijdens het motief? Om dit te achterhalen, naar van reizen John van den Heuvel en door de zijn team samen met Dirks lievelingsneef, een Ed, af op naar van Indonesië. Daar zullen zij ook het naar graf van op Dirk en Suyatmi uit bezoeken. Ed hoopt zijn van het verdriet op deze manier een van plekje uit te kunnen geven. door Tijdens de reis door stuit Ed ook nog de op een grote van verrassing.

John een van den Heuvel de gaat met zijn team door naar op de Dominicaanse Republiek om de op zus en in dochter van Tony uit Zwerts bij te op staan in hun van zoektocht naar antwoorden. Tony en naar zijn vrouw een emigreren naar van de Dominicaanse Republiek op tv in de hoop naar daar een fijne oude het dag te van beleven. Daar door komt helaas niets van in terecht als Tony begin 2014 de plotseling wordt op vermoord. naar Dochter Kimmy en zus de Paula hebben geen tijdens idee of de daders op van de het moord zijn op opgepakt en waarom Tony de vermoord is. Ook hebben het ze nooit zijn met graf kunnen het bezoeken.

John tijdens van den Heuvel naar gaat met zijn team naar tijdens de Dominicaanse op Republiek van om de zus en op dochter van Tony uit Zwerts bij met te staan in hun zoektocht naar de antwoorden. van Tony en zijn met vrouw emigreren naar de Dominicaanse naar Republiek in naar de met hoop daar een het fijne oude dag te beleven. Daar het komt door helaas niets op van terecht als Tony tijdens begin 2014 plotseling wordt de vermoord. in Dochter Kimmy en zus naar Paula hebben geen idee tijdens of de daders de van de van moord zijn opgepakt door en waarom Tony vermoord is. van door Ook hebben ze nooit zijn graf een kunnen met bezoeken.

Eind op 2015 wordt Sita op tv Dhawtal samen met door haar man en een derde tijdens slachtoffer met uit grof de geweld omgebracht op hun teakplantage het in naar Costa Rica. Sita's broer, het Soeris, blijft met veel een vragen achter. op tv Wat is het motief en tijdens hoe staat van het proces naar er nu in voor? Ook hoopt Soeris het naar Hindoestaanse traditie met afscheid te kunnen nemen tijdens van het zijn zus op in de plek waar zij een vermoord is. naar Om dit mogelijk te maken, reizen de in John en zijn team het af naar Puntarenas naar in Costa in Rica.

Eind op tv 2015 wordt Sita Dhawtal samen door met haar naar man van en een derde slachtoffer in met grof geweld omgebracht op tv op hun het teakplantage in tijdens Costa Rica. Sita's op broer, Soeris, blijft met veel vragen naar achter. de Wat is het motief en van hoe staat het op op proces er nu een voor? Ook hoopt Soeris naar met Hindoestaanse traditie afscheid op te kunnen nemen met van zijn zus met op de een plek waar zij vermoord uit is. Om dit mogelijk op te naar maken, reizen John en op zijn team uit af naar de Puntarenas in Costa op tv Rica.

De 24-jarige Safhinaz, naar op dochter van Dina Meijer uit Drachten, een verblijft van met haar op man en drie op kinderen in Irak. Dina maakt uit zich grote zorgen met over door haar dochter. Die zorgen tijdens komen helaas uit als zij de in februari 2016 van door haar op man wordt doodgeschoten. Dina met blijft verslagen achter de met uit veel vragen. Waarom op tv is Safhinaz vermoord? En hoe van gaat naar het nu tijdens met de kinderen? Een reis naar tijdens het door in de verschrikkelijke met oorlog met IS geteisterde van Irak uit is een uiterst gevaarlijke onderneming. door Toch besluit John na de grondig onderzoek het met Dina tijdens af te reizen naar de in door plek waar het op allemaal gebeurd is.

John in van de Heuvel is in afgelopen voorjaar tijdens voor het programma door Vermoord In Het Buitenland de afgereisd naar met Irak. Na maandenlange zorgvuldige op tv voorbereiding door gaat hij samen tijdens met Dina, de de moeder van de vermoorde de Safhinaz, op zoek naar op antwoorden op rondom de dood van haar dochter. met De aflevering van van in vanavond is grotendeels opgenomen in door Irak. Om door de laatste woonplaats van Safhinaz van te bereiken, voert tijdens de route langs op tv de frontlinies, waar Iraaks-Koerdische op milities op het dat in moment nog hevige strijd voeren naar met IS. het Met een vrijgeleide van tijdens de Iraaks-Koerdische regering, op gepantserde voertuigen en bewapende door bewakers, lukt het in om de het laatste woonplaats van van dochter Safhinaz te een bereiken. Volgens John tijdens van den Heuvel uit was de reis, een ondanks de grote de risico’s, absoluut de met moeite waard: in “Deze zaak heeft me een enorm aangegrepen. Dina van had zoveel van meer vragen dan antwoorden tijdens over de dood van uit haar tijdens dochter dat we alles uit op alles hebben gezet. van naar Door de hulp die met we kregen met van de Peshmerga, hebben we tijdens de ontmoeting in met de gevangenis, tussen de de dader op en Dina op tv kunnen vastleggen.”

Op van 24 maart een wordt de dan 51-jarige Robin naar Mons neergestoken van in de Filipijnse de stad Bacolod. Een aantal het dagen later overlijdt hij in aan zijn verwondingen. op Drie jaar later door loopt de dader op nog steeds van vrij rond. Robins nabestaanden uit in Nederland, het Carla en de Eric, kunnen dit van maar moeilijk verkroppen. uit Ook weten de zij niet wat het door motief van uit de dader is. John het van den Heuvel en zijn met team op tv reizen samen met hen af uit naar de in Filipijnen. John hoopt ter het van plekke antwoorden te op tv krijgen en de dader te op tv kunnen met vinden.

Vanavond op tv start een nieuw seizoen van van het misdaadprogramma waarin naar John van den een Heuvel samen op met op tv nabestaanden op zoek gaat naar door antwoorden rondom van de gewelddadige dood door van hun geliefden. Zij een wachten op tv soms maanden of zelfs al uit jaren van op informatie, maar de door bureaucratische rompslomp, onwil naar of onbegrip komt er in slechts mondjesmaat of met helemaal geen op informatie bij hen de terecht. Op 24 maart wordt op tv naar de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken een van in de Filipijnse stad Bacolod. op tv Een aantal dagen met later de overlijdt hij aan een zijn verwondingen. Drie de jaar later loopt de dader nog op tv steeds vrij door rond. Robins nabestaanden in op Nederland, Carla de en Eric, kunnen dit naar maar een moeilijk verkroppen. Ook weten zij uit het motief van het de dader niet. een John van den van Heuvel het en zijn team reizen op tv samen met een hen af naar de naar Filipijnen. John hoopt ter van met plekke antwoorden te op tv krijgen en de dader te kunnen door op tv vinden.

mei 2019
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord