Programma gemist?

Op uit 12 juni 2016 overlijden op tv de pasgetrouwde van 28-jarige Michou naar en 31-jarige Jeroen Venema tijdens de hun huwelijksreis in de naar Dominicaanse Republiek. in De naar omstandigheden zijn verdacht. De rapporten de over de doodsoorzaak het spreken elkaar tegen en het door instanties geven niet thuis. Een jaar met op tv later worstelen de nabestaanden van het met op tv stel nog met de veel vragen. Wat is de er precies gebeurd in het naar resort? Is er de op opzet in het spel, is er met de sprake van een agressieve bacterie of tijdens van heeft voedselvergiftiging een einde op aan hun leven gemaakt? van Samen met Edwin, tijdens de op tv broer van Michou, reconstrueert de John van den Heuvel de tijdens van laatste 24 uur in de hoop door op tv antwoorden te vinden.

Vanavond is in de laatste aflevering van met Vermoord het In Het Buitenland, de docureeks van waarin op tv John van naar den Heuvel samen met nabestaanden naar op zoek gaat naar naar antwoorden. met Op 12 een juni 2016 overlijden de op pasgetrouwde 28-jarige Michou en door 31-jarige Jeroen Venema tijdens op tv hun huwelijksreis een in de tijdens Dominicaanse Republiek. De van omstandigheden zijn verdacht. De rapporten een over de in doodsoorzaak spreken met elkaar tegen in en instanties geven het niet thuis. Een jaar later de worstelen de met nabestaanden van op het stel nog met veel de vragen. Wat op tv is er een precies gebeurd in het resort? Is de er opzet door in het spel, van is met er sprake van een agressieve bacterie naar door of heeft voedselvergiftiging een einde op aan hun leven gemaakt? uit naar Samen met Edwin, de het broer van Michou, naar reconstrueert John van den Heuvel op op de laatste 24 uur in het de hoop antwoorden te met van vinden.

Joel tijdens Bastiaens, de zoon van Loes op tv Hamel en met Frans Bastiaens, wordt op naar 28 februari door 2010 samen met zijn naar Braziliaanse de vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in het Sao naar Luis, Brazilië. Alles het wijst erop dat Sandra's ex tijdens van man, een omstreden vastgoedman, de dader naar is. Maar de de uit zaak is na zes uit jaar nog steeds op tv niet opgelost. Hierdoor kunnen in de ouders van Joel, naar het Loes en Frans, dit verschrikkelijke verhaal in niet afsluiten. Samen op tv met John reizen in ze met af naar de stad door waar het hun zoon zo gelukkig was een om antwoorden te op krijgen op al hun op op vragen. Tijdens hun zoektocht komen een ze oog in oog op tv met de de vermoedelijke het dader.

Joel uit Bastiaens, de zoon van Loes tijdens Hamel en uit Frans Bastiaens, op wordt op 28 februari 2010 de samen met zijn een in Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd met in Sao Luis, op tv Brazilië. Alles een wijst erop dat Sandra's op tv ex een man, een omstreden vastgoedman, op de dader is. het Maar de in zaak is na zes in jaar nog steeds van niet opgelost. op tv Hierdoor kunnen de ouders van Joel, op tv met Loes en Frans, de dit verschrikkelijke verhaal een niet afsluiten. Samen van met John reizen de ze af naar de stad uit waar hun de zoon zo het gelukkig was om antwoorden te krijgen tijdens op met al hun vragen. Tijdens tijdens hun zoektocht komen het ze van oog in oog met het de vermoedelijke tijdens dader.

Dirk op tv van Antwerpen en een zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds het 1992 op tv in Indonesië. met Achttien jaar later worden zij van op brute wijze om het het tijdens leven gebracht. Wie op heeft dit op zijn op tv geweten een en wat is het uit motief? Om dit te op achterhalen, het reizen John van den Heuvel en uit zijn team een samen met met Dirks lievelingsneef, Ed, af naar in Indonesië. Daar door zullen zij ook van het graf van het Dirk en Suyatmi bezoeken. op Ed hoopt op tv zijn verdriet een op deze op tv manier een plekje te kunnen door geven. Tijdens de uit reis stuit Ed ook tijdens naar nog op een grote het verrassing.

Dirk van op Antwerpen en zijn op vrouw, Suyatmi, wonen het sinds 1992 in uit Indonesië. Achttien jaar later op worden zij op in brute een wijze om naar het leven gebracht. op Wie heeft dit op de zijn geweten op en wat is het naar motief? Om dit te achterhalen, op tv reizen in John van door den Heuvel en zijn team samen op tv met Dirks lievelingsneef, op Ed, het af naar door Indonesië. Daar zullen zij door ook het met graf van Dirk en Suyatmi bezoeken. een Ed naar hoopt zijn verdriet op op deze het manier een plekje in te kunnen geven. Tijdens de reis op tv stuit Ed van ook nog op een door grote met verrassing.

John de van den Heuvel een gaat met zijn team tijdens naar de Dominicaanse Republiek met om op tv de zus en dochter van op tv Tony naar Zwerts bij te staan een in hun zoektocht naar naar antwoorden. uit Tony en zijn op vrouw emigreren naar een de Dominicaanse Republiek in op tv de naar hoop daar een fijne in oude dag te beleven. Daar in komt helaas de niets van terecht in als Tony begin 2014 met plotseling wordt vermoord. de Dochter Kimmy en uit op tv zus Paula hebben in geen idee of de een daders van de een moord zijn opgepakt en waarom op tv Tony in vermoord is. Ook hebben een ze nooit zijn graf naar kunnen door bezoeken.

John uit van den Heuvel gaat het met zijn team naar door de Dominicaanse met Republiek naar om de zus de en dochter van Tony op tv Zwerts bij te met staan in hun van zoektocht naar antwoorden. Tony door en de zijn vrouw emigreren naar naar de Dominicaanse Republiek in de het hoop daar een op tv fijne oude tijdens dag te beleven. Daar tijdens komt helaas op niets van terecht in als Tony begin 2014 met van plotseling wordt vermoord. van Dochter Kimmy en zus Paula de hebben geen idee of in de daders een van de het moord zijn opgepakt en de waarom Tony vermoord is. uit naar Ook hebben ze van nooit zijn graf kunnen naar bezoeken.

Eind met 2015 wordt Sita Dhawtal samen het met van haar man en een derde door slachtoffer uit met grof geweld omgebracht op op tv hun met teakplantage in Costa Rica. Sita's door broer, Soeris, uit blijft met het veel vragen achter. Wat het is het motief en op hoe staat het het proces er nu op door voor? Ook hoopt Soeris op tv naar Hindoestaanse traditie naar afscheid te van kunnen nemen van zijn naar zus op de de plek waar zij vermoord is. tijdens naar Om dit mogelijk te maken, uit reizen het John en zijn team af het naar Puntarenas in Costa door op tv Rica.

Eind 2015 op tv wordt Sita Dhawtal in samen met in haar man door en een derde slachtoffer met de grof geweld omgebracht op het tijdens hun teakplantage in Costa Rica. tijdens Sita's broer, een Soeris, blijft met veel vragen door achter. Wat is het het motief en op met hoe staat het proces er nu door voor? Ook met hoopt naar Soeris naar Hindoestaanse traditie van afscheid te van kunnen nemen van zijn zus op door de op tv plek waar zij naar vermoord is. een Om dit mogelijk een te maken, reizen John en de zijn de team af naar in Puntarenas in Costa uit Rica.

De de 24-jarige Safhinaz, in dochter van Dina Meijer op tv uit Drachten, verblijft met met haar man met en drie kinderen het in Irak. Dina maakt van zich van grote zorgen over haar met dochter. Die zorgen de komen helaas uit als een zij in de februari 2016 door op tv haar man wordt doodgeschoten. in Dina blijft verslagen achter met met op tv veel vragen. van Waarom is Safhinaz vermoord? met En hoe gaat het nu in met de kinderen? een in Een reis naar het uit door de verschrikkelijke oorlog met uit de IS geteisterde Irak is een uiterst op gevaarlijke onderneming. Toch uit besluit John na tijdens grondig van onderzoek met Dina de af te in reizen naar de plek waar het van allemaal het gebeurd is.

John van in de Heuvel is afgelopen het voorjaar voor het van uit programma Vermoord In Het tijdens Buitenland afgereisd naar Irak. Na tijdens op tv maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat een hij samen met Dina, de de moeder van op de vermoorde tijdens Safhinaz, op door zoek naar antwoorden rondom de van dood van haar dochter. uit De aflevering van van vanavond is een grotendeels opgenomen in door Irak. Om de op tv laatste woonplaats van tijdens Safhinaz te de bereiken, voert de route door langs de frontlinies, waar Iraaks-Koerdische het de milities op dat moment nog hevige uit strijd voeren met de IS. de Met een vrijgeleide van de door de Iraaks-Koerdische regering, gepantserde voertuigen en met bewapende bewakers, lukt de het om de laatste op woonplaats van de dochter Safhinaz te bereiken. uit Volgens met John van den Heuvel was tijdens de een reis, ondanks de grote risico’s, uit op tv absoluut de moeite waard: “Deze zaak op tv heeft een me enorm in aangegrepen. Dina had zoveel het meer vragen van dan antwoorden over uit de dood van haar dochter op tv dat we van alles op alles uit hebben gezet. Door in de hulp die we kregen tijdens van de in Peshmerga, hebben met we de ontmoeting in door de gevangenis, op tussen de dader en Dina tijdens kunnen in vastleggen.”

Op met 24 maart naar wordt de dan 51-jarige Robin van Mons neergestoken op in de Filipijnse van stad Bacolod. naar Een aantal dagen later overlijdt uit hij aan op zijn verwondingen. in Drie jaar later loopt de de dader nog steeds op vrij rond. Robins nabestaanden naar in Nederland, Carla uit en Eric, kunnen de dit tijdens maar moeilijk verkroppen. het Ook weten zij door niet wat het motief van met de tijdens dader is. John van den de Heuvel en op tv zijn tijdens team reizen samen met de hen af naar de in Filipijnen. uit John hoopt ter plekke antwoorden te het krijgen en de de dader te een kunnen een vinden.

Vanavond de start een nieuw seizoen van naar het het misdaadprogramma waarin John van op tv den Heuvel op samen met nabestaanden het op zoek op tv gaat naar antwoorden naar rondom de gewelddadige met dood van hun geliefden. Zij het wachten soms maanden de of zelfs op al jaren tijdens op informatie, maar door bureaucratische op rompslomp, onwil of een onbegrip komt tijdens er slechts mondjesmaat of een helemaal met geen informatie bij hen met terecht. Op een 24 maart wordt het de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in op tv in de Filipijnse het stad Bacolod. Een aantal naar dagen later overlijdt hij een aan op zijn verwondingen. Drie jaar uit later loopt op de dader nog steeds het vrij rond. Robins tijdens nabestaanden in Nederland, Carla en door op Eric, kunnen dit van maar moeilijk verkroppen. tijdens Ook weten zij het met motief van de dader in niet. John van den de tijdens Heuvel en zijn team het reizen samen een met hen af uit naar de Filipijnen. van John hoopt ter plekke antwoorden een te krijgen naar en de dader te kunnen de tijdens vinden.

september 2019
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord