Programma gemist?

Op 12 juni de de 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou van en een 31-jarige Jeroen Venema tijdens naar hun huwelijksreis in naar de een Dominicaanse Republiek. De van omstandigheden zijn verdacht. De van rapporten over de doodsoorzaak spreken op met elkaar tegen en tijdens instanties geven niet thuis. op Een jaar het later worstelen de nabestaanden van het door stel uit nog met de veel vragen. Wat is er door precies de gebeurd in het resort? de Is er opzet in het van spel, een is er sprake van met een agressieve bacterie of op heeft voedselvergiftiging een van einde aan tijdens hun leven gemaakt? met Samen met een Edwin, de broer op van Michou, tijdens reconstrueert John van den de Heuvel de laatste naar 24 uur op tv in de hoop antwoorden te met vinden.

Vanavond de is de laatste aflevering op van Vermoord In Het van Buitenland, met de docureeks waarin John van uit uit den Heuvel samen met nabestaanden de op zoek gaat naar door antwoorden. Op 12 uit op juni 2016 overlijden de pasgetrouwde uit 28-jarige Michou en door 31-jarige Jeroen Venema tijdens op tv hun huwelijksreis een in de in Dominicaanse Republiek. De omstandigheden uit zijn met verdacht. De rapporten over de op doodsoorzaak spreken elkaar tegen een en met instanties geven niet van thuis. Een jaar later op worstelen de nabestaanden van door op tv het stel nog met op veel vragen. uit Wat is er precies op tv gebeurd in op tv het resort? Is er het opzet in op tv het spel, is er sprake van een een agressieve de bacterie of heeft op tv voedselvergiftiging een einde het aan uit hun leven gemaakt? Samen op tv met Edwin, de broer door van Michou, van reconstrueert John van den Heuvel met de laatste tijdens 24 uur in de het hoop antwoorden van te met vinden.

Joel op Bastiaens, de zoon van van Loes Hamel op en Frans Bastiaens, uit wordt op 28 naar februari 2010 samen de met zijn Braziliaanse vriendin Sandra de koelbloedig geliquideerd de in Sao van Luis, Brazilië. Alles wijst erop het dat tijdens Sandra's ex man, een een omstreden vastgoedman, de van dader is. Maar de het van zaak is na zes het jaar nog steeds niet opgelost. een Hierdoor het kunnen de ouders van op tv Joel, Loes en van Frans, dit verschrikkelijke door verhaal op tv niet afsluiten. Samen uit met John reizen ze af naar het de stad van waar hun zoon zo op gelukkig met was om antwoorden in te krijgen met op al hun vragen. Tijdens met hun zoektocht komen met ze oog in oog tijdens met de in vermoedelijke het dader.

Joel Bastiaens, de op tv een zoon van Loes Hamel en in Frans Bastiaens, de wordt op 28 februari het 2010 samen met zijn naar met Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in door naar Sao Luis, Brazilië. in Alles wijst erop van dat Sandra's ex man, een op tv omstreden vastgoedman, het de dader naar is. Maar de het zaak is na zes jaar de nog tijdens steeds niet opgelost. Hierdoor in kunnen de ouders uit van Joel, Loes op tv en Frans, een dit verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. een Samen met John met reizen op ze af naar de stad een waar hun zoon het zo gelukkig was om tijdens antwoorden op tv te krijgen het op al hun vragen. Tijdens een hun zoektocht komen het ze oog in oog op met met de vermoedelijke door dader.

Dirk op tv van Antwerpen en zijn vrouw, door Suyatmi, wonen sinds het 1992 in Indonesië. door Achttien jaar later tijdens worden zij met op brute wijze om uit tijdens het leven gebracht. Wie heeft dit naar op zijn geweten van en wat is de het motief? uit Om dit te op tv achterhalen, reizen John van de den door Heuvel en zijn team naar samen met Dirks op lievelingsneef, Ed, af naar uit Indonesië. met Daar zullen zij met ook het de graf van Dirk en Suyatmi bezoeken. uit Ed hoopt op zijn verdriet op van deze de manier een plekje te kunnen met geven. Tijdens door de reis stuit Ed met ook nog op een met met grote verrassing.

Dirk van Antwerpen de en zijn vrouw, een Suyatmi, wonen sinds een 1992 uit in Indonesië. Achttien jaar later uit worden zij in op brute wijze het om het leven gebracht. uit Wie door heeft dit op het zijn geweten en het wat is het motief? Om de dit te op achterhalen, reizen John met van een den Heuvel en van zijn team samen op met Dirks lievelingsneef, Ed, af naar op tv Indonesië. naar Daar zullen zij ook het in graf het van Dirk en Suyatmi bezoeken. de Ed hoopt tijdens zijn verdriet door op deze manier op een plekje te kunnen geven. naar Tijdens met de reis stuit Ed ook van nog een op een grote met verrassing.

John van van den Heuvel gaat met uit zijn team naar het de Dominicaanse Republiek de om van de zus en dochter de van Tony Zwerts bij op op te staan in hun zoektocht op naar antwoorden. Tony het en zijn het vrouw emigreren naar tijdens de Dominicaanse Republiek in tijdens de hoop daar een op fijne oude door dag te beleven. de Daar komt helaas tijdens niets van terecht als een tijdens Tony begin 2014 plotseling wordt vermoord. door Dochter van Kimmy en op zus Paula hebben geen in idee of door de daders van uit de moord zijn een opgepakt en waarom het Tony vermoord is. Ook hebben van ze nooit zijn graf een kunnen met bezoeken.

John van den door Heuvel gaat op tv met naar zijn team naar de met Dominicaanse Republiek uit om de zus door en dochter van Tony Zwerts naar bij te staan in op tv hun van zoektocht naar antwoorden. van Tony en een zijn vrouw emigreren naar de op tv Dominicaanse Republiek het in de hoop daar op tv een fijne met oude dag uit te beleven. Daar op tv komt helaas niets van terecht als uit naar Tony begin 2014 plotseling wordt vermoord. de Dochter met Kimmy en zus op Paula hebben geen idee of een de daders door van uit de moord zijn op opgepakt en waarom Tony vermoord is. een Ook hebben naar ze nooit zijn met graf naar kunnen bezoeken.

Eind op 2015 wordt Sita uit Dhawtal samen met haar van man en naar een derde slachtoffer een met grof geweld tijdens omgebracht op hun teakplantage in op tv Costa Rica. Sita's van broer, het Soeris, blijft het met veel vragen achter. Wat is uit tijdens het motief en hoe met staat het proces er tijdens nu voor? Ook op tv hoopt Soeris uit naar Hindoestaanse op traditie afscheid te kunnen nemen van tijdens zijn zus uit op de plek in waar zij vermoord is. met in Om dit mogelijk te maken, naar reizen tijdens John en zijn team af naar het van Puntarenas in Costa door Rica.

Eind 2015 wordt naar Sita naar Dhawtal samen met haar op man en op tv een derde slachtoffer met grof tijdens een geweld omgebracht op hun teakplantage in door naar Costa Rica. Sita's broer, op Soeris, blijft met de veel vragen achter. op Wat is met het motief en hoe staat het de proces er nu met uit voor? Ook hoopt Soeris een naar Hindoestaanse tijdens traditie afscheid te kunnen nemen naar van zijn zus van op uit de plek waar van zij vermoord is. Om dit op tv mogelijk te maken, de reizen John en naar zijn van team af naar Puntarenas in uit Costa de Rica.

De 24-jarige Safhinaz, van een dochter van Dina Meijer uit Drachten, op tv verblijft met haar in door man en drie kinderen in in Irak. Dina maakt van zich grote zorgen op tv over haar tijdens dochter. Die zorgen komen van helaas een uit als zij in het februari 2016 door het haar man wordt doodgeschoten. in Dina blijft de verslagen achter door met veel vragen. Waarom op tv is Safhinaz door vermoord? En hoe gaat het nu op tv uit met de kinderen? Een reis tijdens naar tijdens het door de verschrikkelijke oorlog het met IS geteisterde op tv Irak op is een uiterst door gevaarlijke onderneming. Toch besluit John met na grondig onderzoek met door Dina af te uit uit reizen naar de plek waar het op tv allemaal gebeurd tijdens is.

John van de van Heuvel is op tv afgelopen voorjaar op voor het programma Vermoord tijdens In door Het Buitenland afgereisd met naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding op gaat op hij samen een met Dina, de moeder in van de door vermoorde Safhinaz, op door zoek naar antwoorden rondom de door dood van haar op dochter. De aflevering van door vanavond een is grotendeels opgenomen in Irak. Om de tijdens de laatste woonplaats op tv van Safhinaz te bereiken, op voert de uit route langs de frontlinies, het waar Iraaks-Koerdische milities op op dat op moment nog hevige strijd voeren met van een IS. Met een vrijgeleide van van de Iraaks-Koerdische regering, gepantserde door voertuigen en op bewapende bewakers, met lukt het om met de laatste woonplaats van op tv dochter Safhinaz in te bereiken. Volgens het John van den Heuvel was de met de reis, ondanks tijdens de grote risico’s, absoluut naar de moeite waard: “Deze zaak door heeft me op enorm aangegrepen. Dina door had zoveel meer vragen door in dan antwoorden over van de dood van een haar dochter dat we alles op op alles hebben door gezet. een Door de hulp die we kregen uit van de Peshmerga, door hebben we de op tv ontmoeting in de door gevangenis, op tv tussen de het dader en Dina kunnen naar vastleggen.”

Op tijdens 24 maart een wordt de dan 51-jarige Robin naar Mons neergestoken in de op Filipijnse stad de Bacolod. van Een aantal dagen later overlijdt hij uit aan van zijn verwondingen. Drie van jaar later loopt de in dader nog naar steeds vrij rond. Robins het nabestaanden in Nederland, Carla tijdens en Eric, kunnen op dit maar moeilijk op verkroppen. met Ook weten zij niet wat door het motief naar van de een dader is. John op van den Heuvel met en zijn team het reizen samen het met hen af naar de Filipijnen. de John hoopt tijdens ter plekke antwoorden te de krijgen door en de dader te het kunnen een vinden.

Vanavond op tv start een nieuw het seizoen van het misdaadprogramma naar waarin John van tijdens den de Heuvel samen met nabestaanden op zoek op gaat naar antwoorden het met rondom de gewelddadige dood van door hun met geliefden. Zij wachten soms maanden op tv of zelfs al jaren door op informatie, maar in door door bureaucratische rompslomp, onwil of de onbegrip komt er slechts op mondjesmaat of helemaal op geen informatie met bij hen in terecht. Op 24 het maart wordt de dan op tv 51-jarige Robin Mons de neergestoken in de een Filipijnse naar stad Bacolod. Een aantal uit dagen later overlijdt op hij aan zijn met verwondingen. Drie jaar later loopt het de op dader nog steeds vrij de rond. Robins de nabestaanden in Nederland, Carla en op tv Eric, naar kunnen dit maar met moeilijk verkroppen. Ook door weten zij op het motief van de dader een niet. John van den op tv Heuvel op en zijn team reizen samen met met hen naar af met naar de Filipijnen. John hoopt door ter door plekke antwoorden te krijgen en de het dader op tv te kunnen een vinden.

maart 2021
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!