Programma gemist?

Op de 12 juni 2016 op tv overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou tijdens en 31-jarige een Jeroen Venema de tijdens hun huwelijksreis in het de Dominicaanse Republiek. De op omstandigheden naar zijn verdacht. De rapporten van over een de doodsoorzaak spreken elkaar door tegen en instanties geven niet het thuis. Een jaar in later de worstelen de nabestaanden van het een stel nog met met veel het vragen. Wat is tijdens er precies gebeurd in het uit resort? Is er tijdens opzet in het het spel, naar is er sprake van door een agressieve bacterie van of een heeft voedselvergiftiging een einde aan hun het leven het gemaakt? Samen van met Edwin, de broer van het Michou, uit reconstrueert John van den Heuvel het de laatste 24 uur naar door in de hoop een antwoorden te vinden.

Vanavond het is de laatste aflevering tijdens van Vermoord In tijdens Het Buitenland, de docureeks op tv waarin uit John van den naar Heuvel samen met nabestaanden op in zoek met gaat naar naar antwoorden. Op 12 juni de 2016 overlijden de de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige met Jeroen Venema de tijdens met hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. de met De omstandigheden zijn door verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak van tijdens spreken elkaar tegen op en instanties geven niet thuis. Een tijdens jaar later worstelen op de de nabestaanden van het stel nog door met veel vragen. door met Wat is er precies het gebeurd in met het resort? Is er opzet naar in in het spel, is op er sprake van een agressieve van bacterie of heeft voedselvergiftiging op een einde van aan tijdens hun leven gemaakt? Samen met door Edwin, de broer naar van Michou, reconstrueert tijdens John uit van den Heuvel de laatste tijdens 24 uur door in de hoop antwoorden te tijdens door vinden.

Joel Bastiaens, het de zoon van met Loes Hamel het en Frans van Bastiaens, wordt op 28 op februari 2010 samen met zijn van Braziliaanse met vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd uit in door Sao Luis, Brazilië. het Alles wijst erop van dat Sandra's ex man, een omstreden tijdens vastgoedman, de naar dader tijdens is. Maar de zaak het is na zes jaar nog tijdens steeds niet opgelost. de Hierdoor kunnen de tijdens ouders uit van Joel, Loes en Frans, met uit dit verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. Samen met door met John reizen op tv ze af naar de stad met waar met hun zoon zo gelukkig was om uit van antwoorden te krijgen op al naar hun door vragen. Tijdens hun op tv zoektocht komen ze het oog in oog met de vermoedelijke de naar dader.

Joel van Bastiaens, de zoon in van Loes Hamel en Frans naar met Bastiaens, wordt op 28 op februari 2010 samen op tv met zijn de Braziliaanse vriendin Sandra op koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, in Brazilië. Alles wijst erop op tv dat de Sandra's ex man, tijdens een omstreden vastgoedman, uit de dader is. een Maar de zaak is van na van zes jaar nog steeds niet in opgelost. Hierdoor de kunnen de ouders van Joel, de Loes een en Frans, dit verschrikkelijke met verhaal niet afsluiten. tijdens Samen met in John reizen ze uit af naar de stad waar met hun zoon uit zo het gelukkig was om antwoorden te naar krijgen op al hun door vragen. Tijdens hun een zoektocht komen ze naar in oog in oog met de naar vermoedelijke op tv dader.

Dirk van naar Antwerpen en zijn vrouw, van Suyatmi, wonen in sinds 1992 in tijdens Indonesië. Achttien jaar later uit worden zij in op in brute wijze om het leven gebracht. door Wie heeft op dit door op zijn geweten en wat is het het het motief? Om tijdens dit te achterhalen, reizen John van op den Heuvel en van zijn team samen met met Dirks een lievelingsneef, Ed, uit af naar Indonesië. Daar zullen een zij een ook het de graf van Dirk en in Suyatmi bezoeken. Ed hoopt zijn tijdens verdriet op deze door manier op een plekje te naar kunnen geven. Tijdens de reis naar naar stuit Ed ook nog op in een grote de verrassing.

Dirk van op tv Antwerpen en zijn tijdens vrouw, Suyatmi, het wonen sinds 1992 in uit Indonesië. het Achttien jaar later worden zij op op brute op wijze om het naar leven gebracht. Wie heeft dit van uit op zijn geweten en op wat is het op motief? Om dit het te achterhalen, op tv reizen John van uit den Heuvel en zijn team samen de met Dirks lievelingsneef, een Ed, af naar met op tv Indonesië. Daar zullen uit zij ook het graf van Dirk naar op en Suyatmi bezoeken. Ed hoopt de zijn verdriet op deze op manier een plekje van te kunnen op tv geven. het Tijdens de reis stuit op Ed ook nog op uit een grote de verrassing.

John van den naar Heuvel gaat een met zijn team op tv naar de de Dominicaanse Republiek om de zus door en dochter van met Tony Zwerts in bij uit te staan in in hun zoektocht naar antwoorden. Tony de en zijn vrouw emigreren de naar de op Dominicaanse Republiek in de uit hoop daar een tijdens fijne door oude dag het te beleven. Daar uit komt helaas niets van naar terecht als Tony begin naar 2014 plotseling uit wordt vermoord. het Dochter Kimmy en zus Paula uit hebben de geen idee of een de daders van van de moord zijn opgepakt en waarom met Tony vermoord naar is. Ook hebben van ze nooit in zijn graf kunnen naar bezoeken.

John op tv van den Heuvel gaat met met in zijn team naar de op tv Dominicaanse Republiek om een de zus op en dochter van Tony Zwerts bij tijdens het te staan in het hun zoektocht naar antwoorden. op tv Tony en zijn vrouw emigreren naar naar op de Dominicaanse Republiek in de in hoop daar een uit fijne tijdens oude dag uit te beleven. Daar komt het helaas niets van terecht als op op tv Tony begin 2014 plotseling het wordt vermoord. Dochter Kimmy en met met zus Paula hebben tijdens geen idee of de daders op van de moord zijn op tv opgepakt op tv en waarom Tony vermoord is. een Ook hebben ze in nooit op zijn graf kunnen met bezoeken.

Eind met 2015 wordt Sita Dhawtal van samen met tijdens haar man en een het derde het slachtoffer met grof geweld van omgebracht op hun tijdens teakplantage in Costa Rica. Sita's naar broer, Soeris, blijft van met het veel vragen achter. met Wat is het tijdens motief en hoe staat uit het proces er het nu voor? Ook de hoopt Soeris naar met Hindoestaanse traditie afscheid naar te kunnen uit nemen van zijn op tv zus op de plek waar van zij op tv vermoord is. Om dit op mogelijk door te maken, reizen John en tijdens zijn team door af naar Puntarenas met in Costa door Rica.

Eind 2015 een wordt Sita Dhawtal samen naar met door haar man op en een derde slachtoffer met van grof geweld omgebracht het op hun uit teakplantage in Costa Rica. op tv Sita's in broer, Soeris, blijft met veel van vragen achter. Wat door is het motief en op tv hoe op tv staat het tijdens proces er nu van voor? Ook hoopt Soeris naar Hindoestaanse op tv traditie afscheid te door kunnen naar nemen van zijn uit zus op de plek waar in door zij vermoord is. Om dit mogelijk van te naar maken, reizen John en naar zijn team de af naar Puntarenas in Costa met in Rica.

De 24-jarige Safhinaz, de dochter in van Dina Meijer uit Drachten, met verblijft met haar in op man en drie kinderen in tijdens Irak. Dina maakt het zich grote zorgen over in haar een dochter. Die zorgen komen een helaas het uit als zij in van februari 2016 door haar naar man wordt doodgeschoten. Dina uit blijft de verslagen achter met veel uit vragen. tijdens Waarom is Safhinaz vermoord? En het hoe in gaat het nu door met de kinderen? Een naar reis naar een het door de verschrikkelijke een oorlog met IS geteisterde Irak het naar is een uiterst gevaarlijke in onderneming. Toch naar besluit John na grondig door onderzoek met Dina af te in reizen naar op de plek waar de het het allemaal gebeurd is.

John van de een een Heuvel is afgelopen voorjaar door voor het tijdens programma Vermoord In Het Buitenland door afgereisd naar met Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding door gaat hij met samen met Dina, de op moeder met van de vermoorde Safhinaz, op tijdens tijdens zoek naar antwoorden rondom de op tv dood van haar van dochter. De aflevering van met vanavond van is grotendeels opgenomen in Irak. Om het de laatste uit woonplaats van Safhinaz te door bereiken, voert de het route langs door de in frontlinies, waar Iraaks-Koerdische een milities op dat in moment nog hevige strijd op voeren met IS. Met met een vrijgeleide van de met Iraaks-Koerdische tijdens regering, gepantserde voertuigen en bewapende op van bewakers, lukt het om de laatste de woonplaats de van dochter Safhinaz te het bereiken. met Volgens John van den Heuvel op was de reis, ondanks de met de grote risico’s, absoluut de moeite het waard: met “Deze zaak heeft me naar enorm aangegrepen. Dina van had zoveel meer vragen op dan op antwoorden over de een dood van haar dochter dat op we alles tijdens op alles door hebben gezet. het Door de hulp die we kregen het van de Peshmerga, de het hebben we de ontmoeting in de het het gevangenis, tussen de dader en Dina van kunnen in vastleggen.”

Op uit 24 maart wordt op de dan 51-jarige Robin Mons op neergestoken in de de Filipijnse stad in Bacolod. met Een aantal dagen door later overlijdt hij aan zijn de verwondingen. Drie de jaar later loopt de uit dader nog steeds vrij met rond. op Robins nabestaanden in Nederland, Carla door en Eric, kunnen uit dit maar het moeilijk verkroppen. tijdens Ook weten zij niet wat in met het motief van de op tv dader is. John van den op het Heuvel en zijn team naar reizen samen met in hen af naar de met Filipijnen. John hoopt een ter plekke antwoorden te van krijgen en in de dader uit te kunnen naar vinden.

Vanavond start een door nieuw naar seizoen van het op tv misdaadprogramma waarin John van het den Heuvel samen naar met nabestaanden door op zoek gaat de naar antwoorden rondom de een gewelddadige dood naar van hun geliefden. een Zij wachten soms naar maanden of op zelfs al jaren op met informatie, maar door bureaucratische rompslomp, door naar onwil of onbegrip komt er op slechts mondjesmaat of een helemaal geen de informatie bij hen het terecht. Op met 24 maart wordt de dan 51-jarige door tijdens Robin Mons neergestoken door in de Filipijnse op tv stad Bacolod. Een aantal dagen later naar overlijdt hij met aan zijn verwondingen. Drie door jaar later een loopt de dader door nog steeds vrij in rond. Robins naar nabestaanden in op tv Nederland, Carla en Eric, kunnen dit met naar maar moeilijk verkroppen. tijdens Ook weten zij het motief de van de dader van niet. door John van den Heuvel en de zijn door team reizen samen met hen uit af naar uit de Filipijnen. John hoopt ter de door plekke antwoorden te van krijgen en de van dader te kunnen op tv vinden.

juli 2020
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!