Programma gemist?

Op door 12 juni 2016 de overlijden de pasgetrouwde 28-jarige uit Michou en met 31-jarige Jeroen op tv Venema tijdens hun huwelijksreis in op de Dominicaanse Republiek. De tijdens de omstandigheden zijn verdacht. De rapporten op tv over de doodsoorzaak spreken door elkaar in tegen en instanties het geven niet van thuis. Een jaar later worstelen de van nabestaanden van het door stel tijdens nog met veel vragen. Wat op is er precies op tv gebeurd in door het in resort? Is er opzet door in het spel, is er op sprake naar van een agressieve bacterie met of heeft het voedselvergiftiging een einde naar aan hun leven gemaakt? Samen met met Edwin, de van broer van het Michou, reconstrueert John het van den Heuvel op de laatste 24 met uur in de hoop op tv antwoorden door te vinden.

Vanavond door is de laatste aflevering van met Vermoord In Het het Buitenland, de docureeks op waarin de John van den Heuvel het samen met nabestaanden in op zoek de gaat naar uit antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden van met de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige een Jeroen tijdens Venema tijdens hun tijdens huwelijksreis in de de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden een zijn verdacht. De rapporten van op tv over de doodsoorzaak spreken de elkaar tegen uit en instanties geven niet thuis. Een tijdens jaar later in worstelen de nabestaanden in van het stel nog de met veel tijdens vragen. Wat met is er precies gebeurd in op tv van het resort? Is er opzet in naar het spel, een is er tijdens sprake van op een agressieve bacterie de of heeft voedselvergiftiging een einde uit aan hun leven gemaakt? van op tv Samen met Edwin, de naar broer van Michou, reconstrueert een John van den de Heuvel de laatste een 24 uur het in de hoop antwoorden te door het vinden.

Joel uit Bastiaens, de zoon de van Loes Hamel en Frans in Bastiaens, wordt van op 28 februari 2010 op tv samen met van zijn Braziliaanse vriendin op tv Sandra naar koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, van Brazilië. Alles in wijst erop de dat Sandra's ex man, een in omstreden vastgoedman, de met dader is. Maar het de zaak is na het zes jaar naar nog steeds niet op opgelost. Hierdoor kunnen van de ouders van uit Joel, Loes met en Frans, dit verschrikkelijke door verhaal niet afsluiten. Samen uit door met John reizen ze af naar het met de stad waar hun zoon van zo tijdens gelukkig was om antwoorden in te krijgen op tijdens al hun vragen. de Tijdens hun van zoektocht komen ze oog in oog van met met de vermoedelijke met dader.

Joel door Bastiaens, de zoon van Loes door tijdens Hamel en Frans de Bastiaens, wordt op 28 de februari 2010 samen met met zijn Braziliaanse vriendin de Sandra koelbloedig met geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. in Alles in wijst erop naar dat Sandra's ex door man, een omstreden vastgoedman, de tijdens dader naar is. Maar de zaak is na op tv zes het jaar nog steeds uit niet opgelost. Hierdoor kunnen op de ouders in van Joel, het Loes en Frans, dit verschrikkelijke door verhaal de niet afsluiten. Samen met naar John reizen ze het af naar de stad een waar hun naar zoon zo gelukkig tijdens was om antwoorden te krijgen door op tv op al hun vragen. Tijdens het hun zoektocht komen de ze oog in naar oog tijdens met de vermoedelijke de dader.

Dirk van Antwerpen op tv en zijn een vrouw, Suyatmi, naar wonen sinds 1992 van in Indonesië. Achttien jaar later met worden zij van op brute wijze op tv om het met leven gebracht. Wie heeft op tv dit op zijn geweten tijdens en in wat is het het motief? Om dit te naar achterhalen, reizen het John van den Heuvel en uit zijn team met samen met Dirks lievelingsneef, het Ed, af naar uit Indonesië. Daar van zullen het zij ook het graf van van Dirk en Suyatmi tijdens bezoeken. Ed hoopt zijn van verdriet door op deze manier een een plekje te kunnen geven. naar Tijdens op tv de reis met stuit Ed ook nog op een op uit grote verrassing.

Dirk van Antwerpen uit op en zijn vrouw, Suyatmi, wonen van sinds 1992 door in Indonesië. Achttien jaar later met worden zij door op brute naar wijze om uit het leven gebracht. Wie met heeft dit naar op zijn geweten en wat is het het motief? Om de dit met te achterhalen, op tv reizen John van den Heuvel en naar in zijn team samen door met Dirks lievelingsneef, Ed, een af naar Indonesië. naar Daar zullen zij een ook het de graf van Dirk van en Suyatmi bezoeken. Ed hoopt naar zijn uit verdriet op deze op manier een plekje in te kunnen geven. met Tijdens de reis stuit Ed in ook nog naar op een door grote verrassing.

John van tijdens den Heuvel op gaat met naar zijn team naar de Dominicaanse Republiek tijdens om op de zus tijdens en dochter van Tony Zwerts bij de te staan op in hun zoektocht het naar antwoorden. naar Tony en zijn vrouw door emigreren naar de de Dominicaanse Republiek in de naar hoop daar een tijdens het fijne oude dag te beleven. de Daar komt in helaas niets van terecht de als op tv Tony begin 2014 in plotseling wordt vermoord. Dochter Kimmy en in zus van Paula hebben met geen idee of uit de daders van uit de moord zijn opgepakt en een waarom Tony vermoord op is. tijdens Ook hebben ze nooit zijn graf door kunnen op bezoeken.

John tijdens van den Heuvel gaat met de zijn team naar het de door Dominicaanse Republiek om op tv de zus en met dochter van Tony Zwerts bij van te staan in met tijdens hun zoektocht naar antwoorden. Tony en met zijn vrouw met emigreren naar uit de Dominicaanse Republiek in de de hoop daar een een fijne de oude dag met te beleven. Daar komt helaas niets in van met terecht als tijdens Tony begin 2014 plotseling door wordt vermoord. Dochter Kimmy en tijdens zus Paula op hebben geen idee of een de daders uit van de moord zijn in opgepakt en uit waarom Tony naar vermoord is. Ook hebben ze op tv nooit zijn uit graf met kunnen bezoeken.

Eind 2015 op wordt Sita van Dhawtal samen op met haar man en een derde tijdens slachtoffer met grof tijdens geweld omgebracht op op tv met hun teakplantage in Costa uit Rica. Sita's uit broer, Soeris, blijft met in veel vragen achter. Wat is uit op het motief en hoe staat het uit proces er met nu voor? op tv Ook hoopt Soeris een naar Hindoestaanse traditie afscheid te tijdens tijdens kunnen nemen van zijn zus op op tv de op plek waar zij vermoord is. tijdens Om tijdens dit mogelijk tijdens te maken, reizen John op en zijn team op af naar Puntarenas uit in Costa uit Rica.

Eind 2015 wordt van tijdens Sita Dhawtal samen met haar man op tv en een derde door slachtoffer met grof een geweld omgebracht op het hun teakplantage in de op tv Costa Rica. Sita's broer, het Soeris, blijft een met veel vragen op tv achter. Wat is het motief naar en hoe in staat het proces er nu met een voor? Ook hoopt op Soeris naar Hindoestaanse traditie afscheid op tv te kunnen tijdens nemen van zijn door zus op de plek naar waar zij naar vermoord is. Om dit mogelijk het te met maken, reizen in John en zijn team af naar van Puntarenas in Costa van naar Rica.

De 24-jarige een Safhinaz, uit dochter van Dina Meijer uit Drachten, een verblijft op met haar een man en drie kinderen in uit Irak. naar Dina maakt zich grote zorgen over tijdens haar een dochter. Die zorgen komen helaas tijdens tijdens uit als zij in februari een 2016 door haar het man van wordt doodgeschoten. Dina blijft verslagen in achter met naar veel vragen. een Waarom is Safhinaz vermoord? En hoe uit gaat het nu door met de de kinderen? Een het reis naar het door op tv de verschrikkelijke uit oorlog met met IS geteisterde Irak is het een uiterst gevaarlijke op tv onderneming. Toch besluit op tv John na grondig onderzoek met door Dina uit af te reizen naar tijdens de plek waar het in allemaal door gebeurd is.

John van naar de op Heuvel is afgelopen voorjaar voor van het programma door Vermoord In Het Buitenland afgereisd op tv naar Irak. Na tijdens het maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij een samen in met Dina, de moeder van de met vermoorde met Safhinaz, op zoek naar in antwoorden rondom door de dood met van haar dochter. De aflevering van uit vanavond is tijdens grotendeels opgenomen op in Irak. Om de uit laatste woonplaats van Safhinaz te op bereiken, het voert de route langs een de frontlinies, waar Iraaks-Koerdische op milities het op dat moment naar nog hevige strijd voeren tijdens met IS. Met een een vrijgeleide met van de Iraaks-Koerdische regering, gepantserde met tijdens voertuigen en bewapende bewakers, lukt het op om de laatste het woonplaats van op dochter het Safhinaz te bereiken. Volgens John het van den Heuvel was van de reis, ondanks tijdens de grote met risico’s, absoluut van de moeite waard: “Deze door zaak heeft me een enorm aangegrepen. met Dina had zoveel uit meer vragen op dan antwoorden over op de dood van haar dochter dat in we in alles op alles de hebben gezet. Door van de hulp die we naar kregen van de op tv Peshmerga, in hebben we de op tv ontmoeting in de gevangenis, tijdens tussen de dader en Dina op tv het kunnen vastleggen.”

Op 24 maart op tv wordt de dan het naar 51-jarige Robin Mons neergestoken in de naar Filipijnse stad Bacolod. door Een het aantal dagen later overlijdt tijdens hij aan zijn het verwondingen. Drie jaar op tv later de loopt de dader nog steeds op tv vrij rond. Robins van nabestaanden in Nederland, door Carla door en Eric, kunnen het dit maar moeilijk verkroppen. Ook weten de tijdens zij niet wat het het motief van de dader op tv is. met John van den tijdens Heuvel en zijn team reizen de samen met hen van af naar door de Filipijnen. John hoopt ter de plekke antwoorden naar te krijgen en de tijdens dader van te kunnen op vinden.

Vanavond start een tijdens nieuw van seizoen van naar het misdaadprogramma waarin van John van den Heuvel samen met van op nabestaanden op zoek op gaat naar antwoorden rondom in de gewelddadige op tv dood van hun geliefden. van Zij wachten soms van maanden of uit zelfs al jaren op informatie, op maar door bureaucratische rompslomp, in onwil in of onbegrip komt er slechts in van mondjesmaat of helemaal geen informatie bij het hen terecht. Op op tv 24 het maart wordt tijdens de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken van in de op tv Filipijnse stad naar Bacolod. Een aantal dagen later van overlijdt uit hij aan zijn verwondingen. met Drie jaar later loopt naar de door dader nog steeds vrij het rond. Robins nabestaanden in de Nederland, Carla en door Eric, kunnen tijdens dit maar moeilijk van verkroppen. Ook weten tijdens zij het motief uit van op de dader niet. John van in den Heuvel en zijn in team het reizen samen naar met hen af een naar de Filipijnen. John hoopt ter het plekke antwoorden te een krijgen en tijdens de dader te op kunnen de vinden.

februari 2019
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord