Programma gemist?

Seizoen op tv 2 - Aflevering een 6 - uit Docureeks waarin John van den met Heuvel samen met het nabestaanden naar op zoek gaat uit naar antwoorden: Op 12 naar juni 2016 door overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou door en 31-jarige Jeroen naar Venema van tijdens hun huwelijksreis naar in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden naar zijn verdacht. uit De rapporten over de met doodsoorzaak spreken elkaar de tegen de en instanties tijdens geven niet thuis. tijdens Een jaar later worstelen tijdens de nabestaanden van tijdens het stel nog met veel naar in vragen. Wat is er precies gebeurd op in het de resort? uit Is er opzet in met het spel, is er sprake van van van een agressieve bacterie of heeft de voedselvergiftiging een een einde aan hun leven op tv gemaakt? op Samen met van Edwin, de broer van Michou, reconstrueert door met John van den Heuvel de een laatste 24 uur op in de hoop antwoorden de te van vinden.

Vanavond is op tv de laatste het aflevering van het Vermoord In Het Buitenland, de de docureeks uit waarin John van op tv den Heuvel samen met naar nabestaanden op zoek tijdens gaat naar antwoorden. het Op 12 juni 2016 naar overlijden de het pasgetrouwde 28-jarige tijdens Michou en 31-jarige Jeroen op Venema tijdens hun huwelijksreis in met de op tv Dominicaanse Republiek. De op tv omstandigheden zijn verdacht. De rapporten het over de in doodsoorzaak spreken elkaar met tegen en instanties door geven niet thuis. Een door jaar met later worstelen uit de nabestaanden van uit het stel nog met veel vragen. naar Wat op tv is er precies gebeurd in uit naar het resort? Is er opzet naar in uit het spel, is de er sprake van uit een agressieve bacterie een of heeft voedselvergiftiging op tv een einde aan hun leven tijdens gemaakt? Samen op met Edwin, van de broer van Michou, reconstrueert John door van den een Heuvel de van laatste 24 uur in in de naar hoop antwoorden te op tv vinden.

Joel Bastiaens, in de zoon van op Loes Hamel het en Frans uit Bastiaens, wordt op van 28 februari 2010 samen tijdens met zijn de Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig het geliquideerd in Sao op tv Luis, Brazilië. Alles wijst erop door dat Sandra's uit ex man, de een omstreden vastgoedman, de dader van van is. Maar de zaak is na het zes jaar het nog steeds niet opgelost. van Hierdoor kunnen de in op ouders van Joel, naar Loes en Frans, dit verschrikkelijke op tv verhaal niet de afsluiten. Samen met door John reizen ze af naar in de stad waar de hun tijdens zoon zo gelukkig was op tv om antwoorden naar te krijgen op al hun door vragen. de Tijdens hun zoektocht komen ze de een oog in oog met de vermoedelijke op naar dader.

Joel op Bastiaens, de zoon van in Loes Hamel en Frans naar tijdens Bastiaens, wordt op 28 de februari 2010 naar samen met zijn Braziliaanse vriendin op Sandra door koelbloedig geliquideerd in naar Sao Luis, Brazilië. op Alles wijst erop het dat Sandra's ex man, een op tv omstreden door vastgoedman, de dader is. Maar uit de zaak is na een zes jaar een nog steeds niet opgelost. de Hierdoor kunnen de op tv ouders met van Joel, Loes en naar Frans, dit van verschrikkelijke verhaal met niet afsluiten. Samen met John reizen door uit ze af naar de stad een waar hun zoon een zo gelukkig was van om antwoorden te door krijgen tijdens op al hun vragen. Tijdens hun van zoektocht in komen ze oog in tijdens oog met de de vermoedelijke door dader.

Dirk met van Antwerpen door en zijn vrouw, Suyatmi, wonen tijdens sinds van 1992 in Indonesië. Achttien uit jaar later worden zij met op brute in wijze om met het leven gebracht. Wie heeft dit met op zijn geweten uit en wat is van het motief? Om naar dit te achterhalen, een reizen van John van uit den Heuvel en zijn team samen met met Dirks lievelingsneef, tijdens Ed, af naar op tv Indonesië. Daar het zullen zij uit ook het graf van Dirk van en Suyatmi bezoeken. naar Ed naar hoopt zijn verdriet op het deze op manier een plekje in te kunnen geven. Tijdens de reis met stuit Ed ook op tv nog met op een grote uit verrassing.

Dirk in van Antwerpen en zijn tijdens vrouw, Suyatmi, wonen sinds naar 1992 in Indonesië. tijdens Achttien jaar later het worden op zij op brute wijze tijdens om het leven gebracht. met Wie heeft dit in op zijn geweten op tv een en wat is het motief? in Om de dit te achterhalen, reizen John van van uit den Heuvel en zijn team samen op met Dirks lievelingsneef, de Ed, af een naar Indonesië. Daar zullen naar op zij ook het graf van Dirk uit en tijdens Suyatmi bezoeken. Ed hoopt zijn met verdriet op op tv deze manier een plekje uit te de kunnen geven. naar Tijdens de reis stuit Ed ook de nog op met een op grote verrassing.

John van den het Heuvel naar gaat met door zijn team naar uit de Dominicaanse Republiek om de tijdens zus en dochter van op tv naar Tony Zwerts bij te staan in uit hun zoektocht naar een in antwoorden. Tony en zijn vrouw op emigreren naar de Dominicaanse tijdens Republiek in in de hoop daar een door fijne oude een dag te in beleven. Daar komt helaas niets op tv van van terecht als Tony tijdens begin 2014 plotseling wordt de vermoord. van Dochter Kimmy en de zus Paula hebben geen idee tijdens of de een daders van de door moord zijn opgepakt de en waarom in Tony vermoord is. in Ook hebben ze nooit met zijn graf kunnen uit bezoeken.

John van het den Heuvel met gaat met zijn team naar op tv de door Dominicaanse Republiek in om de zus en door dochter van de Tony Zwerts bij te door staan in hun zoektocht uit naar antwoorden. Tony en op zijn vrouw op emigreren naar de op Dominicaanse Republiek in de door hoop een daar een fijne een oude dag met te beleven. Daar komt helaas niets in met van terecht als Tony tijdens begin 2014 plotseling op wordt vermoord. Dochter in Kimmy en zus Paula hebben op geen idee of naar de daders van de de naar moord zijn opgepakt en naar waarom Tony vermoord is. uit Ook hebben op tv ze in nooit zijn graf kunnen het bezoeken.

Eind 2015 het wordt Sita naar Dhawtal samen met haar in man en een de derde een slachtoffer met grof op geweld omgebracht op met hun teakplantage in Costa naar Rica. Sita's broer, door Soeris, blijft naar met veel vragen achter. in Wat is het motief en op tv in hoe staat het proces met er nu voor? Ook tijdens hoopt Soeris tijdens naar Hindoestaanse traditie afscheid met te naar kunnen nemen van zijn zus op op tv met de plek waar een zij vermoord is. Om het dit mogelijk op te maken, reizen naar John en zijn team af door naar Puntarenas in uit Costa de Rica.

Eind 2015 wordt op tv Sita Dhawtal tijdens samen met haar door man door en een derde slachtoffer met een grof geweld uit omgebracht op op tv hun teakplantage in uit Costa Rica. Sita's met broer, Soeris, blijft met de veel vragen achter. uit Wat is het motief met en naar hoe staat het proces er nu naar op voor? Ook hoopt Soeris naar Hindoestaanse een traditie afscheid door te kunnen in nemen van zijn zus op het uit de plek waar zij vermoord de is. tijdens Om dit mogelijk te maken, een reizen John en van zijn team af in naar Puntarenas in tijdens Costa van Rica.

De 24-jarige Safhinaz, het dochter het van Dina Meijer uit op tv Drachten, in verblijft met haar man en drie met kinderen van in Irak. Dina maakt het zich grote zorgen uit over haar dochter. met Die een zorgen komen helaas door uit als zij de in februari 2016 door haar man op tv wordt doodgeschoten. op tv Dina blijft verslagen naar achter met de veel vragen. Waarom is Safhinaz van vermoord? op En hoe gaat het nu uit met van de kinderen? Een reis van naar het de door de uit verschrikkelijke oorlog met een IS geteisterde Irak is in een uiterst gevaarlijke onderneming. Toch in een besluit John na grondig onderzoek naar met Dina van af te op reizen naar de plek waar in het allemaal gebeurd de is.

John met van de Heuvel is afgelopen van voorjaar tijdens voor het programma Vermoord In op Het een Buitenland afgereisd naar Irak. Na het de maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen naar met tijdens Dina, de moeder van op de vermoorde de Safhinaz, op zoek naar antwoorden uit rondom de dood uit van haar dochter. naar De aflevering van van met vanavond is grotendeels opgenomen in van Irak. Om de laatste in woonplaats van Safhinaz door te bereiken, voert de uit route langs de het frontlinies, tijdens waar Iraaks-Koerdische met milities op dat moment nog de hevige door strijd voeren met IS. een Met een vrijgeleide door van de Iraaks-Koerdische regering, gepantserde van voertuigen en bewapende tijdens bewakers, naar lukt het om uit de laatste woonplaats van de dochter Safhinaz te bereiken. op Volgens John van op op tv den Heuvel was de tijdens reis, ondanks de grote risico’s, in absoluut van de moeite op tv waard: “Deze zaak heeft me naar enorm met aangegrepen. Dina had zoveel meer naar vragen dan antwoorden uit over de dood op van met haar dochter dat we de alles op alles hebben op tv gezet. op Door de hulp die we kregen door van de Peshmerga, door hebben op tv we de met ontmoeting in de gevangenis, in tussen de dader en Dina tijdens kunnen van vastleggen.”

Op de 24 maart de wordt de dan 51-jarige tijdens Robin Mons neergestoken in de met Filipijnse een stad Bacolod. Een uit aantal dagen het later overlijdt hij naar aan zijn verwondingen. Drie uit jaar later loopt door de dader nog steeds tijdens vrij de rond. Robins nabestaanden in Nederland, naar Carla en van Eric, kunnen dit in maar moeilijk verkroppen. Ook weten het op zij niet wat het motief naar van de dader op is. John van uit den Heuvel en van zijn team reizen samen met op met hen af van naar de Filipijnen. John hoopt de ter plekke antwoorden op te krijgen en de op de dader te kunnen het vinden.

Vanavond naar start een een nieuw seizoen van het misdaadprogramma in waarin John in van den Heuvel samen met naar nabestaanden tijdens op zoek gaat in naar antwoorden rondom de gewelddadige het dood van hun in geliefden. op Zij wachten soms maanden op tv of op tv zelfs al jaren met op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, in onwil of onbegrip op tv komt er slechts tijdens mondjesmaat of van helemaal uit geen informatie bij hen het terecht. Op 24 maart wordt op tv de dan 51-jarige op Robin Mons neergestoken het naar in de Filipijnse stad Bacolod. uit Een aantal tijdens dagen later overlijdt hij door aan op zijn verwondingen. Drie jaar later loopt tijdens de in dader nog op steeds vrij rond. Robins met nabestaanden in Nederland, door Carla en door Eric, kunnen dit met maar moeilijk verkroppen. op Ook weten zij het tijdens motief van de naar dader niet. naar John van den Heuvel op en zijn team reizen samen met met hen een af naar in de Filipijnen. het John hoopt ter plekke antwoorden op te krijgen en de van dader te kunnen op met vinden.

oktober 2017
18-10-2017 14:59

Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden: Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Domi...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord