Programma gemist?

Op op tv 12 juni 2016 op tv overlijden de pasgetrouwde 28-jarige de Michou en 31-jarige Jeroen in door Venema tijdens hun huwelijksreis in de de door Dominicaanse Republiek. De op omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over met de doodsoorzaak op spreken elkaar in tegen en instanties geven niet een door thuis. Een jaar van later worstelen de in nabestaanden van het stel nog tijdens met een veel vragen. Wat is er precies een gebeurd in in het resort? Is uit er opzet in op tv het spel, is een er sprake op van een agressieve bacterie op of heeft voedselvergiftiging uit een einde op tv aan hun leven gemaakt? door Samen met tijdens Edwin, de broer van uit Michou, reconstrueert John van uit den op Heuvel de laatste 24 uur met in de door hoop antwoorden te een vinden.

Vanavond een is de laatste aflevering in van Vermoord In Het van Buitenland, de docureeks de door waarin John van tijdens den Heuvel samen van met nabestaanden op zoek in gaat naar antwoorden. Op door 12 juni de 2016 overlijden het de pasgetrouwde 28-jarige Michou de en 31-jarige Jeroen Venema tijdens uit hun een huwelijksreis in de met Dominicaanse Republiek. De omstandigheden met zijn verdacht. De rapporten de over de de doodsoorzaak van spreken elkaar tegen de en instanties geven niet op tv thuis. Een jaar later op worstelen de in nabestaanden van het in stel nog met de veel vragen. het Wat is er in precies gebeurd in het van resort? Is er opzet door in het spel, uit is door er sprake van een op agressieve bacterie of op tv heeft voedselvergiftiging een naar einde aan van hun leven gemaakt? Samen met een Edwin, de een broer van naar Michou, reconstrueert John van uit den Heuvel de laatste op tv 24 uur in in de hoop antwoorden in te met vinden.

Joel naar Bastiaens, de zoon van Loes door Hamel en Frans tijdens Bastiaens, een wordt op 28 februari 2010 een samen met zijn op tv Braziliaanse op vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd van in Sao Luis, op tv Brazilië. Alles door wijst erop het dat Sandra's ex in man, een omstreden vastgoedman, de dader door is. Maar de het zaak is tijdens na zes jaar van nog steeds niet naar opgelost. Hierdoor naar kunnen de ouders de van Joel, Loes en op Frans, dit naar verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. Samen op met John reizen in het ze af naar de stad door waar hun van zoon zo gelukkig naar was om antwoorden te krijgen door op al hun met van vragen. Tijdens hun in zoektocht komen ze oog in tijdens oog het met de vermoedelijke op dader.

Joel Bastiaens, uit de zoon van uit Loes Hamel en de Frans met Bastiaens, wordt op op 28 februari 2010 in samen met zijn tijdens Braziliaanse vriendin Sandra uit koelbloedig geliquideerd in Sao het Luis, Brazilië. met Alles wijst erop naar dat Sandra's ex op man, een omstreden vastgoedman, de dader naar is. Maar naar de zaak is het na door zes jaar nog door steeds niet opgelost. van Hierdoor kunnen de naar ouders van Joel, het Loes en Frans, dit verschrikkelijke naar verhaal niet afsluiten. op tv Samen met op John reizen ze van af naar uit de stad waar door hun zoon zo op tv gelukkig was om antwoorden in te krijgen op tijdens al hun de vragen. Tijdens hun zoektocht komen door ze oog in door oog met de met vermoedelijke door dader.

Dirk door van Antwerpen en zijn vrouw, door Suyatmi, wonen de sinds 1992 in Indonesië. de door Achttien jaar later worden met zij op brute wijze om tijdens het leven gebracht. tijdens in Wie heeft dit op zijn uit geweten en van wat is het motief? in Om dit de te achterhalen, naar reizen John van den Heuvel met en tijdens zijn team samen met Dirks lievelingsneef, van van Ed, af naar Indonesië. Daar van zullen zij ook de het graf van op Dirk en Suyatmi bezoeken. de Ed hoopt met zijn verdriet op deze in manier een plekje tijdens door te kunnen geven. door Tijdens de reis stuit tijdens Ed ook nog op tv op een grote door verrassing.

Dirk van Antwerpen op en zijn vrouw, van door Suyatmi, wonen sinds 1992 in met Indonesië. in Achttien jaar later worden zij op een de brute wijze om het met leven gebracht. naar Wie heeft dit op zijn op geweten naar en wat is het motief? Om naar door dit te achterhalen, reizen een John van den Heuvel uit en zijn naar team samen met de Dirks lievelingsneef, naar Ed, af naar Indonesië. Daar zullen tijdens zij ook de het graf uit van Dirk en met Suyatmi bezoeken. Ed hoopt de zijn verdriet op deze een manier tijdens een plekje te kunnen geven. tijdens Tijdens de reis door stuit met Ed ook door nog op een het grote verrassing.

John van van den Heuvel de gaat met zijn uit team naar de Dominicaanse Republiek tijdens om de in zus en dochter door van Tony Zwerts uit bij te staan op in hun met zoektocht naar met antwoorden. Tony en zijn vrouw het emigreren naar de de Dominicaanse Republiek in de van naar hoop daar een fijne oude dag van te beleven. uit Daar komt uit helaas niets op van terecht als Tony begin 2014 in door plotseling wordt vermoord. Dochter Kimmy van en zus Paula op hebben op tv geen idee of de tijdens daders van op tv de moord zijn opgepakt en naar waarom Tony vermoord is. in in Ook hebben ze nooit zijn graf van kunnen door bezoeken.

John door van den Heuvel gaat met door zijn team naar naar de op Dominicaanse Republiek om door de zus en op tv dochter van een Tony Zwerts bij te staan in een op hun zoektocht naar in antwoorden. Tony en zijn met vrouw emigreren naar de Dominicaanse met door Republiek in de hoop een daar een fijne oude dag tijdens te beleven. Daar in komt helaas niets van van terecht in als Tony begin 2014 het van plotseling wordt vermoord. Dochter Kimmy en in zus uit Paula hebben geen idee het of de tijdens daders van de moord zijn het opgepakt en in waarom Tony vermoord is. het Ook het hebben ze nooit zijn graf op kunnen door bezoeken.

Eind in 2015 wordt Sita met Dhawtal samen met tijdens haar man op tv en een derde slachtoffer met grof door geweld omgebracht op de hun op tv teakplantage in Costa Rica. tijdens Sita's naar broer, Soeris, blijft met het veel vragen achter. Wat is van het een motief en naar hoe staat het proces met er nu in voor? Ook hoopt Soeris naar tijdens Hindoestaanse traditie afscheid te de kunnen nemen door van zijn zus op tv op het de plek waar zij vermoord door is. Om dit mogelijk de te uit maken, reizen John en van zijn team af naar op tv naar Puntarenas in Costa van Rica.

Eind 2015 uit wordt Sita Dhawtal door samen met haar man van en een derde in slachtoffer op tv met grof geweld de omgebracht op hun teakplantage in op Costa Rica. Sita's naar broer, Soeris, blijft naar in met veel vragen achter. Wat is van het motief en van hoe door staat het proces op er nu een voor? Ook hoopt Soeris naar Hindoestaanse de traditie afscheid naar te kunnen nemen van tijdens van zijn zus op de in plek waar zij tijdens vermoord is. Om dit het mogelijk de te maken, reizen John op tv en zijn tijdens team af naar Puntarenas de in Costa het Rica.

De 24-jarige in Safhinaz, dochter het van Dina Meijer uit in Drachten, verblijft in met haar het man en drie de kinderen in Irak. Dina maakt tijdens zich grote zorgen van over haar in dochter. Die zorgen de komen helaas uit als op tv zij in februari 2016 uit met door haar man wordt doodgeschoten. tijdens Dina blijft door verslagen achter naar met veel vragen. door Waarom is Safhinaz in vermoord? En hoe gaat een het nu met de kinderen? op tv Een reis naar van het door van de verschrikkelijke oorlog met in IS de geteisterde Irak is het een uiterst op tv gevaarlijke onderneming. Toch op tv besluit John na grondig uit onderzoek met Dina af in te reizen naar de de plek waar het door op tv allemaal gebeurd is.

John van het de Heuvel is in afgelopen voorjaar voor een het programma een Vermoord In Het Buitenland het afgereisd naar Irak. uit Na op tv maandenlange zorgvuldige voorbereiding van gaat hij samen met Dina, uit de moeder van met de vermoorde op tv Safhinaz, op zoek uit naar antwoorden rondom de in dood op tv van haar dochter. op De aflevering van vanavond naar is grotendeels opgenomen in Irak. Om van de laatste naar woonplaats van uit Safhinaz te op bereiken, voert de het route langs de in frontlinies, waar Iraaks-Koerdische de milities op dat moment nog hevige naar strijd voeren met uit op tv IS. Met een het vrijgeleide van de Iraaks-Koerdische regering, de gepantserde op tv voertuigen en bewapende bewakers, lukt door het om tijdens de laatste woonplaats van naar dochter Safhinaz te bereiken. met Volgens John het van uit den Heuvel was de de reis, ondanks de grote op tv risico’s, absoluut de moeite een waard: “Deze van zaak heeft me enorm van op tv aangegrepen. Dina had zoveel meer uit vragen dan op antwoorden over de op tv dood van de haar dochter dat we alles in op alles hebben tijdens gezet. Door de een hulp die we van kregen van de in Peshmerga, hebben we van de ontmoeting in een de gevangenis, tussen tijdens de van dader en Dina kunnen uit vastleggen.”

Op 24 naar maart wordt de een dan 51-jarige Robin Mons van neergestoken in de op tv uit Filipijnse stad Bacolod. van Een aantal dagen tijdens later overlijdt hij aan zijn op tv verwondingen. Drie de jaar later loopt de met dader nog in steeds vrij het rond. Robins nabestaanden in in Nederland, Carla en Eric, op kunnen dit maar van moeilijk verkroppen. Ook weten met zij door niet wat het motief het van de dader de is. de John van den Heuvel en het zijn team uit reizen samen van met hen af van naar de Filipijnen. John hoopt ter op tv plekke antwoorden met te krijgen op tv en de naar dader te kunnen de vinden.

Vanavond tijdens start een nieuw seizoen van in het naar misdaadprogramma waarin John van naar den Heuvel op tv samen met nabestaanden op zoek in gaat het naar antwoorden rondom de gewelddadige door dood in van hun geliefden. Zij het wachten een soms maanden of het zelfs al jaren op informatie, maar naar het door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip op tv komt er naar slechts op tv mondjesmaat of helemaal van geen informatie bij hen terecht. Op van de 24 maart wordt de dan met 51-jarige Robin Mons het neergestoken in de Filipijnse van stad Bacolod. Een op aantal dagen later tijdens overlijdt met hij aan zijn verwondingen. op Drie jaar later op loopt de dader nog op steeds in vrij rond. Robins nabestaanden op in Nederland, Carla en naar het Eric, kunnen dit een maar moeilijk verkroppen. een Ook weten zij het het motief van de dader niet. op de John van den Heuvel het en zijn uit team reizen samen met hen af van naar tijdens de Filipijnen. John hoopt de ter plekke antwoorden te in krijgen en met de dader in te kunnen het vinden.

december 2017
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord