Programma gemist?

Op met 12 juni 2016 overlijden de de pasgetrouwde 28-jarige tijdens Michou en 31-jarige uit Jeroen in Venema tijdens hun huwelijksreis in van de Dominicaanse op Republiek. De omstandigheden zijn van verdacht. De rapporten over in de op tv doodsoorzaak spreken elkaar tegen en uit instanties geven een niet thuis. een Een jaar door later worstelen de nabestaanden van het op tv stel een nog met veel vragen. Wat met is er door precies gebeurd in in het resort? Is het er opzet in het het met spel, is er een sprake van een agressieve op tv bacterie of heeft voedselvergiftiging een uit einde aan op tv hun een leven gemaakt? Samen met door Edwin, de broer op tv van Michou, reconstrueert naar John van den Heuvel de op laatste 24 naar uur door in de hoop antwoorden door te vinden.

Vanavond is het de het laatste aflevering van tijdens Vermoord In Het door Buitenland, de docureeks op waarin John van de den Heuvel samen met naar nabestaanden op naar zoek gaat naar antwoorden. met Op 12 juni 2016 overlijden tijdens de pasgetrouwde 28-jarige van de Michou en 31-jarige op tv Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis naar in de het Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn de verdacht. De het rapporten over tijdens de doodsoorzaak spreken elkaar op tv tegen en instanties op tv geven niet thuis. Een met jaar later worstelen naar de nabestaanden van naar het stel nog de met veel op vragen. Wat is naar er precies gebeurd met in naar het resort? Is er de opzet in uit het spel, is er tijdens sprake van het een agressieve bacterie of heeft voedselvergiftiging met een in einde aan uit hun leven gemaakt? Samen met met Edwin, de een broer van tijdens Michou, reconstrueert John van den Heuvel door de het laatste 24 uur in de het hoop antwoorden te in het vinden.

Joel een Bastiaens, de uit zoon van Loes Hamel en Frans op Bastiaens, de wordt op op tv 28 februari 2010 samen met naar zijn Braziliaanse vriendin naar Sandra koelbloedig geliquideerd naar in Sao van Luis, Brazilië. Alles wijst erop naar dat Sandra's tijdens ex man, een met omstreden vastgoedman, de dader uit op is. Maar de zaak op is na zes jaar op tv nog op tv steeds niet opgelost. Hierdoor kunnen in de ouders van Joel, met Loes uit en Frans, dit van verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. Samen naar met John een reizen ze af in naar de stad waar uit hun met zoon zo naar gelukkig was om antwoorden tijdens te krijgen op al hun in naar vragen. Tijdens hun zoektocht de komen ze de oog in oog met de vermoedelijke door van dader.

Joel door Bastiaens, de zoon van Loes tijdens Hamel het en Frans Bastiaens, met wordt op 28 februari een 2010 samen met zijn het Braziliaanse op tv vriendin Sandra koelbloedig met geliquideerd in in Sao Luis, Brazilië. Alles uit wijst erop dat Sandra's door ex man, een met omstreden vastgoedman, de de dader is. naar Maar de tijdens zaak is na zes jaar tijdens nog steeds op tv niet opgelost. Hierdoor kunnen tijdens de ouders van de Joel, Loes en door Frans, dit verschrikkelijke verhaal de niet afsluiten. Samen tijdens met tijdens John reizen ze uit af naar de op stad waar hun tijdens zoon zo met gelukkig was om antwoorden te krijgen in met op al hun vragen. de Tijdens hun zoektocht komen een ze uit oog in oog met de vermoedelijke naar in dader.

Dirk van Antwerpen in en zijn vrouw, door Suyatmi, uit wonen sinds 1992 in Indonesië. van Achttien jaar in later een worden zij op brute wijze om van het het leven gebracht. Wie heeft dit in op zijn met geweten en wat is door het motief? Om door dit te op achterhalen, met reizen John van den Heuvel en op tv zijn team samen door uit met Dirks lievelingsneef, Ed, af op naar tijdens Indonesië. Daar zullen zij ook een het graf van Dirk een en Suyatmi een bezoeken. Ed op tv hoopt zijn verdriet tijdens op deze manier een tijdens plekje het te kunnen geven. Tijdens de met reis stuit Ed op tv ook nog naar op een grote in verrassing.

Dirk van Antwerpen door en zijn op vrouw, Suyatmi, wonen naar sinds 1992 in Indonesië. het Achttien jaar later op worden zij van op brute door wijze om het leven gebracht. door Wie heeft door dit van op zijn geweten en wat is op tv met het motief? Om uit dit te achterhalen, op tv reizen John van het den Heuvel en zijn team op tv samen met Dirks lievelingsneef, de van Ed, af naar Indonesië. door Daar zullen zij ook het op graf van Dirk op tv en met Suyatmi bezoeken. Ed hoopt het zijn verdriet op op deze manier een plekje naar te tijdens kunnen geven. op Tijdens de reis stuit Ed ook op nog op naar een grote in verrassing.

John op van den Heuvel gaat door met zijn team naar het door de Dominicaanse Republiek om de het zus en door dochter van Tony Zwerts bij door te staan in in hun een zoektocht naar op antwoorden. Tony en zijn uit vrouw emigreren het naar de Dominicaanse door Republiek in de hoop daar uit een fijne oude de dag in te beleven. Daar komt helaas op tv niets van met terecht als Tony het begin 2014 plotseling op tv wordt vermoord. Dochter op Kimmy en zus Paula hebben in geen de idee of de daders van door op de moord zijn opgepakt en in waarom Tony vermoord is. van Ook door hebben ze nooit zijn graf tijdens kunnen uit bezoeken.

John naar van den Heuvel gaat met een uit zijn team naar het de Dominicaanse Republiek om de een zus en dochter de van naar Tony Zwerts bij te staan in op tv uit hun zoektocht naar antwoorden. een Tony en zijn vrouw emigreren op naar de tijdens Dominicaanse Republiek in door de hoop daar de een in fijne oude dag door te beleven. Daar komt helaas met niets van terecht als op tv Tony begin op 2014 van plotseling wordt vermoord. uit Dochter Kimmy en zus Paula hebben op tv geen idee of door de daders de van de het moord zijn opgepakt op en waarom Tony vermoord in is. Ook het hebben ze naar nooit zijn graf kunnen op tv bezoeken.

Eind 2015 uit wordt op tv Sita Dhawtal samen op met haar man en op een derde slachtoffer de met grof geweld van omgebracht op hun teakplantage de in Costa Rica. van Sita's broer, Soeris, blijft tijdens met veel op vragen achter. Wat is uit van het motief en hoe staat met het proces met er nu voor? Ook hoopt de van Soeris naar Hindoestaanse traditie een afscheid te kunnen nemen door van zijn zus door op naar de plek waar zij vermoord is. door Om dit mogelijk op tv van te maken, reizen John en zijn tijdens team af het naar in Puntarenas in Costa het Rica.

Eind 2015 met wordt Sita Dhawtal naar samen met haar man van op tv en een derde slachtoffer met een grof geweld door omgebracht op hun teakplantage een in Costa naar Rica. Sita's in broer, Soeris, blijft met veel het vragen achter. Wat is van in het motief en hoe naar staat het proces er nu op tv voor? door Ook hoopt Soeris naar door Hindoestaanse traditie het afscheid te tijdens kunnen nemen van zijn zus tijdens op de met plek waar met zij vermoord is. van Om dit mogelijk te maken, reizen op tv een John en zijn team af uit naar Puntarenas in Costa tijdens uit Rica.

De 24-jarige op Safhinaz, dochter van Dina in Meijer uit door Drachten, de verblijft met haar man het en drie kinderen op tv in Irak. tijdens Dina maakt zich grote naar zorgen over een haar dochter. Die zorgen komen met helaas uit het als zij op tv in februari 2016 door tijdens haar man van wordt doodgeschoten. Dina op tv blijft verslagen achter op tv met veel vragen. Waarom is op Safhinaz het vermoord? En hoe met gaat het nu tijdens met de kinderen? in Een reis naar het naar door de tijdens verschrikkelijke oorlog met IS uit geteisterde Irak in is een uiterst gevaarlijke onderneming. Toch door besluit John na op tv een grondig onderzoek met Dina af op tv te reizen een naar de plek waar het op tv allemaal gebeurd tijdens is.

John uit van de Heuvel op tv is afgelopen in voorjaar voor het programma tijdens Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar naar Irak. met Na op maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat uit hij samen naar met Dina, de met moeder van de vermoorde Safhinaz, op naar zoek naar antwoorden met rondom de met dood van met haar dochter. in De aflevering van vanavond is met grotendeels opgenomen in door Irak. Om met de laatste woonplaats van uit Safhinaz te bereiken, voert de tijdens route langs de op tv met frontlinies, waar Iraaks-Koerdische milities op op tv dat moment tijdens nog hevige strijd door voeren met naar IS. Met een vrijgeleide een van de Iraaks-Koerdische regering, met gepantserde voertuigen en tijdens bewapende bewakers, lukt door het om de met laatste woonplaats naar van dochter Safhinaz te door bereiken. Volgens John naar van den Heuvel was de de reis, ondanks tijdens op tv de grote risico’s, absoluut de tijdens moeite waard: op tv “Deze zaak door heeft me enorm aangegrepen. Dina van had zoveel meer uit vragen naar dan antwoorden over de dood van met haar dochter dat op we op alles op in alles hebben gezet. Door de hulp uit die naar we kregen van de door Peshmerga, het hebben we de ontmoeting in tijdens de gevangenis, tijdens tussen de dader en door Dina kunnen tijdens vastleggen.”

Op op 24 maart de wordt de dan 51-jarige Robin Mons een neergestoken in met de van Filipijnse stad Bacolod. Een aantal op dagen later overlijdt hij door aan zijn de verwondingen. Drie jaar op tv later loopt op de dader nog steeds door vrij rond. Robins nabestaanden in in Nederland, op tv Carla en de Eric, kunnen dit maar moeilijk het verkroppen. Ook een weten een zij niet wat het motief op tv van de dader is. op tv John door van den op tv Heuvel en zijn op tv team reizen samen door met hen af tijdens naar de Filipijnen. John op tv hoopt ter plekke antwoorden te in krijgen en een de dader te in kunnen de vinden.

Vanavond op start een nieuw seizoen een van het misdaadprogramma waarin van John naar van den Heuvel samen met op tv nabestaanden op van zoek gaat in naar antwoorden rondom de gewelddadige een dood van het hun geliefden. tijdens Zij wachten soms maanden een of van zelfs al jaren op informatie, het maar het door bureaucratische rompslomp, onwil het of onbegrip naar komt er slechts mondjesmaat of door helemaal een geen informatie bij hen de terecht. Op tijdens 24 maart wordt de dan tijdens 51-jarige Robin Mons neergestoken tijdens in de met Filipijnse naar stad Bacolod. Een aantal uit dagen later overlijdt hij een aan het zijn verwondingen. Drie een jaar later loopt met de dader nog steeds vrij met rond. Robins nabestaanden in met Nederland, van Carla en naar Eric, kunnen dit door maar moeilijk verkroppen. Ook weten zij naar het motief van met de dader niet. van John van uit den op Heuvel en zijn team tijdens reizen samen naar met hen af naar de de Filipijnen. John uit hoopt ter plekke antwoorden te met krijgen en de tijdens dader te het kunnen een vinden.

juli 2018
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord