Programma gemist?

Op door 12 juni 2016 overlijden de tijdens pasgetrouwde 28-jarige Michou een door en 31-jarige Jeroen Venema op tv tijdens hun naar huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De op tv omstandigheden op zijn verdacht. De rapporten over uit de het doodsoorzaak spreken elkaar tegen en tijdens instanties naar geven niet thuis. Een in jaar door later worstelen de nabestaanden de van het stel nog naar met veel vragen. uit Wat door is er precies gebeurd in het op resort? Is de er opzet in door het spel, is een er sprake de van een agressieve bacterie in of heeft voedselvergiftiging een uit op tv einde aan hun leven gemaakt? Samen op tv met Edwin, op de broer van met Michou, op tv reconstrueert John van tijdens den Heuvel de laatste 24 op uur op in de hoop een antwoorden te vinden.

Vanavond met is de laatste aflevering van door de Vermoord In Het Buitenland, de uit docureeks waarin John van met het den Heuvel samen met nabestaanden van op op tv zoek gaat naar een antwoorden. Op 12 juni op 2016 overlijden op tv de pasgetrouwde 28-jarige door Michou en 31-jarige op Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in op de Dominicaanse Republiek. in op De omstandigheden zijn verdacht. De van rapporten over de in doodsoorzaak spreken elkaar tegen op tv met en instanties geven niet het thuis. Een jaar met later worstelen een de nabestaanden van het stel nog naar met veel tijdens vragen. Wat tijdens is er precies gebeurd naar in het met resort? Is er opzet door in het spel, het is tijdens er sprake van een met agressieve bacterie of heeft voedselvergiftiging een een einde van aan met hun leven gemaakt? Samen met Edwin, een de broer tijdens van Michou, reconstrueert van John van den op Heuvel de op laatste 24 uur met in de hoop met antwoorden te met vinden.

Joel Bastiaens, de op tv zoon van van Loes Hamel en van Frans met Bastiaens, wordt op 28 februari op tv 2010 samen het met zijn Braziliaanse vriendin Sandra met koelbloedig geliquideerd de in op Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop op dat Sandra's naar ex man, een omstreden door vastgoedman, naar de dader een is. Maar de zaak naar is na zes jaar nog van steeds niet opgelost. de naar Hierdoor kunnen de ouders op van Joel, Loes en op Frans, dit verschrikkelijke de verhaal niet een afsluiten. Samen met John reizen uit ze af naar uit de met stad waar hun zoon op zo gelukkig was een om antwoorden te krijgen een op al hun tijdens vragen. Tijdens hun van zoektocht op tv komen ze oog de in oog met een de vermoedelijke met dader.

Joel het Bastiaens, de zoon de van Loes Hamel en door Frans door Bastiaens, wordt op 28 februari een 2010 samen met een zijn de Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in een Sao door Luis, Brazilië. Alles wijst erop tijdens dat Sandra's ex in met man, een omstreden vastgoedman, op de dader tijdens is. Maar de zaak is door na zes met jaar nog steeds niet opgelost. het Hierdoor naar kunnen de ouders van in Joel, Loes en Frans, op dit het verschrikkelijke verhaal tijdens niet afsluiten. Samen met John reizen het ze af naar in de stad in waar hun zoon zo van gelukkig was naar om van antwoorden te krijgen een op al hun vragen. Tijdens de hun zoektocht komen ze uit oog in tijdens oog met naar de vermoedelijke door dader.

Dirk op van Antwerpen de en zijn vrouw, Suyatmi, op wonen sinds 1992 in Indonesië. tijdens Achttien jaar op later worden naar zij op tijdens brute wijze om in het leven gebracht. Wie van heeft dit op zijn geweten de naar en wat is het motief? Om door van dit te achterhalen, reizen John het van van den Heuvel en zijn uit team samen op tv met Dirks lievelingsneef, Ed, af naar door het Indonesië. Daar zullen zij ook het de graf door van Dirk en door Suyatmi bezoeken. Ed hoopt zijn op verdriet op deze tijdens manier in een plekje door te kunnen geven. Tijdens een de reis stuit Ed ook uit nog op een in tijdens grote verrassing.

Dirk van de Antwerpen en van zijn vrouw, Suyatmi, het wonen sinds 1992 in een Indonesië. op tv Achttien jaar later worden zij op op brute wijze om uit het leven gebracht. op tv naar Wie heeft dit op op tv zijn geweten en wat door is het motief? Om op dit te achterhalen, het naar reizen John van den het Heuvel en tijdens zijn team samen met het Dirks lievelingsneef, Ed, af op naar Indonesië. Daar zullen met zij ook het op tv op tv graf van Dirk het en Suyatmi bezoeken. Ed hoopt zijn naar verdriet op op tv deze op tv manier een plekje te met kunnen geven. Tijdens de reis op stuit Ed ook van nog op een op tv grote op verrassing.

John van den het Heuvel gaat met door zijn team op naar de Dominicaanse Republiek een om het de zus en een dochter van met Tony Zwerts bij te staan op tv in in hun zoektocht naar antwoorden. uit Tony en zijn vrouw emigreren op naar de Dominicaanse met Republiek naar in de hoop door daar een fijne oude tijdens dag tijdens te beleven. Daar op tv komt helaas niets de van terecht als Tony begin 2014 tijdens de plotseling wordt vermoord. Dochter op Kimmy en zus Paula op tv hebben geen idee het of de met daders van de moord op tv zijn opgepakt en waarom van uit Tony vermoord is. op Ook hebben ze nooit op zijn graf kunnen in bezoeken.

John van in den Heuvel gaat met de zijn in team naar met de Dominicaanse Republiek van om de zus en dochter van tijdens Tony naar Zwerts bij in te staan in hun op zoektocht naar antwoorden. Tony met en zijn van vrouw emigreren naar de Dominicaanse van Republiek in naar de op tv hoop daar een fijne oude dag van te een beleven. Daar met komt helaas niets van terecht als op uit Tony begin 2014 plotseling van wordt vermoord. Dochter Kimmy en het zus op tv Paula hebben van geen idee of de daders van een de moord zijn op tv opgepakt en waarom een Tony in vermoord is. Ook hebben ze in tijdens nooit zijn graf kunnen door bezoeken.

Eind 2015 het wordt Sita Dhawtal samen door met haar met man en een derde uit slachtoffer met op tv grof geweld uit omgebracht op een hun teakplantage in Costa naar Rica. Sita's broer, Soeris, naar blijft met met veel vragen achter. Wat is naar het door motief en hoe staat het tijdens proces er de nu voor? naar Ook hoopt Soeris naar naar Hindoestaanse traditie afscheid door te kunnen nemen van de zijn zus tijdens op de plek op waar met zij vermoord is. Om tijdens dit mogelijk te maken, reizen uit de John en zijn team het af naar op Puntarenas in Costa van Rica.

Eind op 2015 wordt op tv Sita Dhawtal samen met op haar man en op een derde van slachtoffer met grof geweld het omgebracht op hun teakplantage in van Costa Rica. het Sita's broer, de Soeris, blijft met veel vragen op achter. Wat tijdens is het motief en uit hoe staat van het proces er tijdens nu voor? door Ook hoopt van Soeris naar Hindoestaanse uit traditie afscheid te met kunnen nemen van zijn zus de op de plek in waar tijdens zij vermoord is. Om dit mogelijk door te tijdens maken, reizen John en zijn op tv team af naar uit Puntarenas in Costa met op Rica.

De van 24-jarige Safhinaz, dochter van door Dina Meijer de uit Drachten, de verblijft met haar man op tv en drie kinderen uit in Irak. Dina maakt zich van grote zorgen de over haar dochter. in Die het zorgen komen helaas uit als zij uit in februari uit 2016 door naar haar man wordt uit doodgeschoten. Dina blijft op tv verslagen achter met veel vragen. met Waarom is op Safhinaz vermoord? door En hoe gaat het een nu door met de kinderen? Een reis naar een het door de in uit verschrikkelijke oorlog met IS geteisterde Irak op is een het uiterst gevaarlijke onderneming. een Toch besluit John na naar grondig op tv onderzoek met Dina af te naar reizen het naar de plek waar uit het van allemaal gebeurd is.

John van de het Heuvel door is afgelopen de voorjaar voor het de programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd met door naar Irak. Na maandenlange het zorgvuldige voorbereiding gaat hij een samen met Dina, uit de moeder van de uit vermoorde Safhinaz, op uit zoek tijdens naar antwoorden in rondom de dood van haar dochter. naar De een aflevering van vanavond is grotendeels naar naar opgenomen in Irak. Om de laatste met woonplaats van Safhinaz te in bereiken, voert van de op route langs de frontlinies, waar de Iraaks-Koerdische milities op dat met moment door nog hevige strijd voeren op tv met IS. door Met een vrijgeleide van van de naar Iraaks-Koerdische regering, gepantserde van voertuigen en bewapende bewakers, lukt op tv het om de laatste op woonplaats van dochter de het Safhinaz te bereiken. in Volgens John van tijdens den Heuvel was de reis, op tv ondanks op tv de grote risico’s, absoluut de door moeite waard: “Deze zaak in op tv heeft me enorm aangegrepen. Dina had uit met zoveel meer vragen dan antwoorden tijdens over de dood tijdens van haar dochter dat op tv we alles de op alles hebben gezet. met Door de van hulp die we in kregen van de een Peshmerga, met hebben we de ontmoeting op tv in de gevangenis, het tussen de dader met en Dina kunnen op vastleggen.”

Op het 24 maart tijdens wordt de dan 51-jarige Robin het Mons neergestoken in naar de Filipijnse stad Bacolod. het Een aantal de dagen later de overlijdt hij aan zijn in verwondingen. Drie uit jaar later loopt naar de dader nog steeds vrij met rond. Robins met nabestaanden in door Nederland, Carla en naar Eric, kunnen dit maar moeilijk tijdens verkroppen. Ook weten naar zij niet wat een het motief op van de dader in is. John van van den Heuvel en zijn naar team reizen een samen op tv met hen af naar tijdens de Filipijnen. John de hoopt ter plekke op antwoorden te het krijgen en de de dader te kunnen met vinden.

Vanavond een start een nieuw seizoen van tijdens het door misdaadprogramma waarin John een van den Heuvel op tv samen met van nabestaanden op zoek gaat door naar antwoorden rondom de in gewelddadige op tv dood van hun geliefden. Zij wachten het soms in maanden of zelfs een al jaren op het informatie, maar door bureaucratische door rompslomp, onwil of door onbegrip komt er slechts in uit mondjesmaat of helemaal geen informatie bij naar hen terecht. op Op 24 maart naar wordt de dan uit 51-jarige uit Robin Mons neergestoken in de Filipijnse op stad in Bacolod. Een aantal dagen later van overlijdt hij door aan van zijn verwondingen. Drie jaar later door loopt uit de dader nog steeds vrij rond. van Robins nabestaanden uit in Nederland, Carla en uit Eric, kunnen op tv dit maar een moeilijk verkroppen. Ook weten met zij het een motief van door de dader niet. John van van den Heuvel en zijn op team het reizen samen met hen af uit naar de Filipijnen. van John hoopt ter het plekke de antwoorden te krijgen en met de dader te kunnen door op tv vinden.

maart 2018
18-10-2017 14:59

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instan...

17-10-2017 20:32

Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Slot: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden. Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen...

11-10-2017 16:06

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

10-10-2017 20:32

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

04-10-2017 15:00

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

03-10-2017 20:32

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

Dirk van Antwerpen en zijn vrouw, Suyatmi, wonen sinds 1992 in Indonesië. Achttien jaar later worden zij op brute wijze om het leven gebracht. Wie heeft dit op zijn geweten en wat is het motief? Om dit te achterhalen, reizen John van den He...

27-09-2017 14:59

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

26-09-2017 20:32

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

John van den Heuvel gaat met zijn team naar de Dominicaanse Republiek om de zus en dochter van Tony Zwerts bij te staan in hun zoektocht naar antwoorden. Tony en zijn vrouw emigreren naar de Dominicaanse Republiek in de hoop daar een fijne ...

20-09-2017 14:59

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

19-09-2017 20:33

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

Eind 2015 wordt Sita Dhawtal samen met haar man en een derde slachtoffer met grof geweld omgebracht op hun teakplantage in Costa Rica. Sita's broer, Soeris, blijft met veel vragen achter. Wat is het motief en hoe staat het proces er nu voor...

13-09-2017 15:01

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

De 24-jarige Safhinaz, dochter van Dina Meijer uit Drachten, verblijft met haar man en drie kinderen in Irak. Dina maakt zich grote zorgen over haar dochter. Die zorgen komen helaas uit als zij in februari 2016 door haar man wordt doodgesch...

12-09-2017 20:32

Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

Vermoord In Het Buitenland - Vermoord In Het Buitenland: oorlogsgebied IS

John van de Heuvel is afgelopen voorjaar voor het programma Vermoord In Het Buitenland afgereisd naar Irak. Na maandenlange zorgvuldige voorbereiding gaat hij samen met Dina, de moeder van de vermoorde Safhinaz, op zoek naar antwoorden rond...

06-09-2017 14:57

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Op 24 maart wordt de dan 51-jarige Robin Mons neergestoken in de Filipijnse stad Bacolod. Een aantal dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen. Drie jaar later loopt de dader nog steeds vrij rond. Robins nabestaanden in Nederland, Car...

05-09-2017 20:32

Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vermoord In Het Buitenland - Terug: Vermoord In Het Buitenland

Vanavond start een nieuw seizoen van het misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord