Programma gemist?

Durdana naar Putker wordt op naar 19 september 2015 koelbloedig vermoord de op haar zeilboot het voor naar de kust van naar de Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar het man Peter tijdens wijst naar piraten. het Maar de de Colombiaanse autoriteiten komen tot het de van conclusie dat hij zélf weleens de een dader zou kunnen naar zijn. tijdens Nu, acht van maanden later, weet de uit familie tot hun naar afschuw niets over het lopende op onderzoek, maar door willen op ze vooral Peters naam zuiveren. in John reist naar samen met Peters zoon Roderik op tijdens en zijn vriendin Nienke af met naar Colombia de op zoek het naar antwoorden. Tijdens deze op tv reis wordt al met snel duidelijk een dat de Colombiaanse autoriteiten Peter een Putker nog van steeds als hoofdverdachte door nummer één van zien.

De achttienjarige in Lesley Timmer wordt in uit een 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug van in het door Belgische een Luik. Zijn handen en voeten naar zijn gebonden. Een op paar uur later op overlijdt de hij in het ziekenhuis. De naar vader van van Lesley weet op de dat moment niet beter in dan dat zijn zoon tijdens vermist op tv is. Pas het een maand later ontdekt hij dat door tijdens zijn zoon dood is. op tv De Belgische in politie heeft de zaak op dan al gesloten uit en afgedaan als zelfmoord. Dat tijdens het is iets waar de de vader van Lesley niet mee de kan door leven. John van van den Heuvel naar gaat samen met het Lesleys vader op zoek naar door de op tv waarheid.

John uit van den uit Heuvel reist samen met een Isabel en door Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. de tijdens Hun moeder is daar de in 2012 om het leven met gebracht. Eigenlijk op tv weten broer van en zus anno 2016 helemaal op niets van een de ware toedracht. naar De exacte datum de dat zij met omkwam is hun een onbekend, evenals de precieze doodsoorzaak. op Eenmaal ter op tv plaatse krijgen ze op een al hun van vragen antwoord en op tv krijgt van John het voor elkaar tijdens dat ze met oog in oog van komen met de door dader.

In op 2008 komt op tv de 68-jarige Arie Kooijman tijdens op zijn hotelkamer door een geweld het om het leven. Het lijkt om van om een brute tijdens roofoverval op te gaan, maar van het politieonderzoek in zit al snel muurvast. Daardoor een komt het leven van naar Shabana, Aries jongste van op dochter, volledig stil van te staan. Ten einde een raad neemt Shabana tijdens in 2012 in contact op met uit John van den Heuvel. De van doorbraak die ze op tv dan boeken, leidt uiteindelijk op tv tot niets. De uit mogelijke op tv verdachte loopt na al door die jaren nog een vrij rond. een Reden te meer voor een John om nogmaals met op tv Shabana naar uit Kuala Lumpur af te uit uit reizen, in een laatste poging met deze uit zaak aan het rollen een te krijgen.

De reis voert op tv opnieuw naar Sao tijdens Luis, tijdens een zeer gewelddadige stad in de het in noorden van Brazilië. Deze op tv keer reist op John hierheen met Ellen het Wolbeek. Haar broer, de het 60-jarige door Ronald, en zijn met vriendin Riet werden naar op 15 februari 2015 een in Sao Luis overvallen uit op hun een boot tijdens en vervolgens in koelen bloede in doodgeschoten. in Maanden na de van moord heeft de familie op geen idee het wat de status is van tijdens de met zaak. En tot grote wanhoop van op Ellen ligt Ronald naar door met bureaucratische rompslomp nog steeds in de een tijdens ongekoeld mortuarium. John schiet haar van op tv te hulp.

John gaat samen met de met Jeroen Dekker naar Bolivia. uit In 2013 tijdens is Jeroens broer een Pieter op zijn eigen landgoed in om het van leven gebracht door uit een tijdens huurmoordenaar. Al snel blijkt door dat deze moordenaar is van ingehuurd door Miriam tijdens Callau, een vriendin van op Pieter en tevens van de een bekende schoonheidskoningin van in Bolivia. Zij had haar zinnen in gezet op naar het landgoed en door daarvoor moest Pieter blijkbaar tijdens wijken. Door allerlei uit omstandigheden is de door zaak na op tv vier in jaar nog steeds niet voorgekomen. Miriam een zit niet achter uit de van tralies, maar in plaats op tv daarvan met zit ze met tijdens huisarrest thuis. Dit met is onverteerbaar voor de nabestaanden. uit In Bolivia uit probeert John onder meer tijdens aan te tonen op tv dat Miriam het huisarrest de met voeten uit treedt én ervoor de te zorgen uit dat de op zaak eindelijk voorkomt, zodat uit zij haar tijdens straf niet ontloopt.

Stephan een Buczynski wordt op 13 januari van 2012 in dood gevonden tijdens voor de kust uit van Patong Beach, uit op het populaire tijdens Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een zeer uit kort onderzoek een komt op de Thaise politie tot de van conclusie dat naar Stephan zelfmoord zou hebben tijdens gepleegd. En dat is van een conclusie in waar zijn moeder, Brigitte, een in en zus, Odette, absoluut niet mee met kunnen een leven. Daarom hebben van ze de hulp van van John ingeroepen. in Stephan was er namelijk de tijdens persoon van niet naar om zelf het een met einde aan zijn leven met te maken. Verder komen ze in er in in de jaren na in zijn door dood achter dat er op tv meer vragen zijn dan antwoorden. uit Samen met John een het reizen ze af naar Phuket de waar ze van de een ene in een de andere verbazing door vallen.

Joel Bastiaens, het de zoon naar van Loes Hamel en Frans op Bastiaens, met wordt op 28 februari in 2010 samen met op zijn Braziliaanse vriendin Sandra op tv koelbloedig geliquideerd tijdens in Sao op Luis, Brazilië. Alles wijst van erop dat Sandra's ex de tijdens man, een omstreden uit vastgoedman, de dader naar is. Maar de zaak is na op tv zes jaar nog uit de steeds niet opgelost. Hierdoor kunnen op tv de tijdens ouders van Joel, Loes en Frans, van met dit verschrikkelijke verhaal niet in afsluiten. Samen een met John reizen ze een af naar de op stad waar op tv hun zoon zo in gelukkig was om antwoorden door te krijgen op naar al hun vragen. Tijdens in hun de zoektocht komen ze oog in in oog met de naar vermoedelijke van dader.

maart 2019
05-06-2016 20:03

Afl. 8

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 8

Durdana Putker wordt op 19 september 2015 koelbloedig vermoord op haar zeilboot voor de kust van de Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar man Peter wijst naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten komen tot de conclusie dat hij zélf wele...

29-05-2016 19:58

Afl. 7

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 7

De achttienjarige Lesley Timmer wordt in 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug in het Belgische Luik. Zijn handen en voeten zijn gebonden. Een paar uur later overlijdt hij in het ziekenhuis. De vader van Lesley weet op dat moment n...

22-05-2016 20:00

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

John van den Heuvel reist samen met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is daar in 2012 om het leven gebracht. Eigenlijk weten broer en zus anno 2016 helemaal niets van de ware toedracht. De exacte datum dat zij o...

15-05-2016 20:02

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

In 2008 komt de 68-jarige Arie Kooijman op zijn hotelkamer door geweld om het leven. Het lijkt om om een brute roofoverval te gaan, maar het politieonderzoek zit al snel muurvast. Daardoor komt het leven van Shabana, Aries jongste dochter, ...

08-05-2016 21:00

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

De reis voert opnieuw naar Sao Luis, een zeer gewelddadige stad in het noorden van Brazilië. Deze keer reist John hierheen met Ellen Wolbeek. Haar broer, de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet werden op 15 februari 2015 in Sao Luis over...

01-05-2016 21:00

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

John gaat samen met Jeroen Dekker naar Bolivia. In 2013 is Jeroens broer Pieter op zijn eigen landgoed om het leven gebracht door een huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, een vriendin van Piete...

24-04-2016 20:03

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

Stephan Buczynski wordt op 13 januari 2012 dood gevonden voor de kust van Patong Beach, op het populaire Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een zeer kort onderzoek komt de Thaise politie tot de conclusie dat Stephan zelfmoord zou hebben gepl...

17-04-2016 20:03

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord