Programma gemist?

Durdana Putker de wordt op 19 september van 2015 koelbloedig vermoord op op door haar zeilboot voor de kust in van de de Colombiaanse met Rosario Eilanden. Haar op tv man Peter wijst door naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten door komen tot de in conclusie van dat hij zélf naar weleens de dader zou van kunnen zijn. tijdens Nu, acht maanden later, van weet de familie de tot met hun afschuw niets op tv over het lopende onderzoek, maar willen in door ze vooral Peters door naam zuiveren. John reist samen uit met de Peters zoon Roderik en de zijn vriendin Nienke af uit naar Colombia op zoek het de naar antwoorden. Tijdens deze tijdens reis wordt op al snel duidelijk dat de met Colombiaanse naar autoriteiten Peter Putker nog in steeds als hoofdverdachte nummer op één van zien.

De op tv achttienjarige Lesley een Timmer wordt in 2010 zwaargewond gevonden door onder op tv de Kennedybrug tijdens in het Belgische Luik. Zijn handen naar de en voeten zijn gebonden. Een paar de op uur later overlijdt hij de in het ziekenhuis. De vader in van van Lesley weet op dat het moment niet beter op tv dan dat zijn in zoon vermist is. Pas tijdens een maand later in een ontdekt hij dat van zijn zoon dood is. De in Belgische politie heeft de met zaak dan op tv al gesloten met en afgedaan in als zelfmoord. Dat op tv is iets waar de vader van in Lesley niet mee het kan door leven. John van den op Heuvel gaat met samen met Lesleys vader uit op zoek naar op tv de naar waarheid.

John van tijdens den Heuvel door reist samen met Isabel en in Daniel een af naar de Dominicaanse in Republiek. op Hun moeder is daar een in 2012 om het met leven gebracht. in Eigenlijk weten uit broer en zus anno tijdens 2016 helemaal naar niets van de ware toedracht. De op op tv exacte datum dat zij omkwam is de hun door onbekend, evenals de precieze doodsoorzaak. in Eenmaal ter van plaatse krijgen ze op met al hun op tv vragen antwoord en krijgt van tijdens John het voor op tv elkaar dat ze door oog in oog komen een met de met dader.

In 2008 op komt de 68-jarige in Arie Kooijman op naar zijn hotelkamer door met geweld om uit het leven. Het het lijkt om om een brute tijdens roofoverval te gaan, op tv maar het op tv politieonderzoek de zit al snel muurvast. Daardoor komt in met het leven van Shabana, Aries de jongste dochter, volledig stil tijdens te staan. van Ten naar einde raad neemt Shabana in van 2012 contact op op met door John van den Heuvel. De tijdens doorbraak die ze dan tijdens boeken, in leidt uiteindelijk tot niets. tijdens De mogelijke verdachte loopt een na al die de jaren nog vrij door op rond. Reden te meer het voor John om in nogmaals met Shabana naar door Kuala met Lumpur af te reizen, in een op laatste poging het deze zaak aan uit het rollen te met krijgen.

De een reis voert opnieuw naar op tv Sao Luis, een het zeer gewelddadige stad een in het noorden op tv van door Brazilië. Deze keer reist John op hierheen met van Ellen Wolbeek. Haar tijdens broer, de 60-jarige Ronald, op en zijn tijdens vriendin Riet werden op op tv 15 op februari 2015 in Sao Luis overvallen uit op tijdens hun boot en de vervolgens in een koelen bloede doodgeschoten. Maanden na de naar moord heeft de met familie geen naar idee door wat de status is van een de zaak. op En tot grote wanhoop de van naar Ellen ligt Ronald het door bureaucratische rompslomp nog steeds in naar een ongekoeld in mortuarium. John naar schiet haar te op hulp.

John gaat uit samen tijdens met Jeroen Dekker naar Bolivia. uit In 2013 is Jeroens op tv broer Pieter op de zijn eigen het landgoed om het leven in in gebracht door een huurmoordenaar. Al snel met blijkt het dat deze in moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, op tv een vriendin naar van Pieter en in tevens een bekende met schoonheidskoningin in Bolivia. op Zij had haar tijdens zinnen gezet op naar het landgoed en daarvoor door moest Pieter blijkbaar een wijken. Door het allerlei omstandigheden een is de zaak op tv na vier jaar op nog steeds tijdens niet voorgekomen. Miriam de zit niet achter de tijdens tralies, maar in uit plaats daarvan zit tijdens ze met huisarrest thuis. Dit de is onverteerbaar tijdens voor de op nabestaanden. In Bolivia probeert uit John op tv onder meer aan te uit tonen dat met Miriam het huisarrest met voeten treedt tijdens én ervoor te in zorgen dat de het zaak met eindelijk voorkomt, zodat zij van haar de straf niet ontloopt.

Stephan Buczynski wordt op tv op 13 op januari met 2012 dood gevonden voor de het kust van Patong uit Beach, de op het populaire Thaise vakantie-eiland het Phuket. door Na een zeer kort onderzoek komt met op de Thaise politie van tot de conclusie dat met Stephan zelfmoord zou hebben gepleegd. naar de En dat is een conclusie waar de de zijn moeder, Brigitte, de en zus, Odette, op absoluut niet mee kunnen leven. van Daarom hebben uit ze de hulp van met John door ingeroepen. Stephan was er namelijk met de uit persoon niet naar van om zelf een op einde aan zijn leven te een maken. in Verder komen ze er van in de jaren na zijn door naar dood achter dat er het meer vragen zijn dan antwoorden. een Samen met John tijdens reizen in ze af de naar Phuket waar ze van de naar ene uit in de andere verbazing naar vallen.

Joel Bastiaens, de van zoon van Loes een Hamel van en Frans Bastiaens, op tv wordt op 28 naar februari 2010 samen met met zijn Braziliaanse van vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd door in Sao uit Luis, Brazilië. Alles wijst erop op tv dat Sandra's de ex een man, een omstreden vastgoedman, de dader een is. met Maar de van zaak is na zes jaar tijdens nog tijdens steeds niet opgelost. Hierdoor van kunnen de ouders van Joel, uit Loes tijdens en Frans, dit verschrikkelijke verhaal op niet door afsluiten. Samen met John reizen in op ze af naar de met stad waar hun zoon het zo gelukkig was om van een antwoorden te krijgen op al een hun vragen. Tijdens van hun zoektocht komen ze door oog in in oog met de vermoedelijke uit naar dader.

januari 2019
05-06-2016 20:03

Afl. 8

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 8

Durdana Putker wordt op 19 september 2015 koelbloedig vermoord op haar zeilboot voor de kust van de Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar man Peter wijst naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten komen tot de conclusie dat hij zélf wele...

29-05-2016 19:58

Afl. 7

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 7

De achttienjarige Lesley Timmer wordt in 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug in het Belgische Luik. Zijn handen en voeten zijn gebonden. Een paar uur later overlijdt hij in het ziekenhuis. De vader van Lesley weet op dat moment n...

22-05-2016 20:00

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

John van den Heuvel reist samen met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is daar in 2012 om het leven gebracht. Eigenlijk weten broer en zus anno 2016 helemaal niets van de ware toedracht. De exacte datum dat zij o...

15-05-2016 20:02

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

In 2008 komt de 68-jarige Arie Kooijman op zijn hotelkamer door geweld om het leven. Het lijkt om om een brute roofoverval te gaan, maar het politieonderzoek zit al snel muurvast. Daardoor komt het leven van Shabana, Aries jongste dochter, ...

08-05-2016 21:00

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

De reis voert opnieuw naar Sao Luis, een zeer gewelddadige stad in het noorden van Brazilië. Deze keer reist John hierheen met Ellen Wolbeek. Haar broer, de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet werden op 15 februari 2015 in Sao Luis over...

01-05-2016 21:00

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

John gaat samen met Jeroen Dekker naar Bolivia. In 2013 is Jeroens broer Pieter op zijn eigen landgoed om het leven gebracht door een huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, een vriendin van Piete...

24-04-2016 20:03

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

Stephan Buczynski wordt op 13 januari 2012 dood gevonden voor de kust van Patong Beach, op het populaire Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een zeer kort onderzoek komt de Thaise politie tot de conclusie dat Stephan zelfmoord zou hebben gepl...

17-04-2016 20:03

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord