Programma gemist?

Durdana uit Putker wordt een op 19 september 2015 koelbloedig het vermoord op haar zeilboot een voor de kust met een van de Colombiaanse Rosario Eilanden. de Haar tijdens man Peter wijst naar piraten. Maar door de door Colombiaanse autoriteiten komen in tot de de conclusie dat hij uit zélf weleens de dader zou het kunnen het zijn. Nu, acht op maanden later, weet de door familie tot hun afschuw niets met over een het lopende onderzoek, de maar willen ze tijdens vooral Peters naam op tv zuiveren. John naar reist samen met Peters uit zoon Roderik en zijn vriendin de Nienke door af naar Colombia met op zoek naar antwoorden. op tv Tijdens deze reis wordt een al snel het duidelijk op dat de Colombiaanse autoriteiten op tv Peter Putker met nog steeds als hoofdverdachte nummer één op een zien.

De achttienjarige het Lesley Timmer wordt in in met 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug een in het met Belgische Luik. van Zijn handen en met voeten zijn op gebonden. Een paar met uur later overlijdt hij in de het ziekenhuis. De vader naar van op Lesley weet naar op dat moment een niet beter dan dat met zijn zoon vermist is. tijdens Pas een op maand later ontdekt hij door dat zijn zoon dood op tv op tv is. De Belgische met politie heeft de tijdens zaak dan al gesloten en afgedaan uit als zelfmoord. tijdens Dat uit is iets waar de vader op van Lesley niet het mee kan leven. John naar van het den Heuvel gaat van samen met Lesleys het vader op zoek naar de naar naar waarheid.

John van den met een Heuvel reist samen met Isabel de en Daniel af de naar de een Dominicaanse Republiek. van Hun moeder is op tv daar in 2012 om het leven het gebracht. Eigenlijk een weten broer en zus op tv anno 2016 helemaal de niets van de in ware toedracht. uit De door exacte datum dat tijdens zij omkwam is hun het onbekend, evenals de precieze in doodsoorzaak. Eenmaal ter in plaatse krijgen tijdens ze op een al hun vragen antwoord en krijgt op tv John het het voor elkaar dat het ze oog door in oog een komen met de op dader.

In 2008 op komt de 68-jarige uit Arie Kooijman in op zijn tijdens hotelkamer door geweld om het het leven. op Het lijkt om om een het brute roofoverval te op tv gaan, maar het politieonderzoek de tijdens zit al snel met muurvast. Daardoor komt het het leven van Shabana, Aries van jongste dochter, volledig naar stil op te staan. Ten einde de raad neemt Shabana in 2012 van naar contact op met John in van den Heuvel. De doorbraak uit die ze dan in de boeken, leidt uiteindelijk tot niets. De naar mogelijke verdachte op tv loopt na tijdens al die jaren een nog vrij rond. Reden uit te op meer voor John om nogmaals met met Shabana naar Kuala uit Lumpur af het te reizen, in een een laatste poging tijdens deze zaak aan op tv het rollen met te krijgen.

De tijdens reis voert opnieuw naar Sao door een Luis, een zeer gewelddadige tijdens stad in het het noorden van op tv Brazilië. Deze keer reist John hierheen in met Ellen Wolbeek. op tv Haar naar broer, de 60-jarige op Ronald, en zijn met vriendin Riet werden op met 15 februari een 2015 in Sao van Luis overvallen op op hun boot en vervolgens in in van koelen bloede doodgeschoten. op tv Maanden na de moord heeft de in familie uit geen idee wat de status een is van de het zaak. En tijdens tot grote wanhoop van van Ellen in ligt Ronald door de bureaucratische rompslomp nog steeds in op tv een ongekoeld mortuarium. op John schiet door haar te de hulp.

John gaat samen door met Jeroen op tv Dekker naar uit Bolivia. In 2013 is in Jeroens broer Pieter op van zijn eigen met landgoed de om het leven gebracht door een de huurmoordenaar. Al snel met blijkt dat de deze uit moordenaar is ingehuurd door Miriam op Callau, een vriendin tijdens van Pieter een en tevens in een bekende schoonheidskoningin in Bolivia. het Zij had haar zinnen een gezet op het naar landgoed uit en daarvoor een moest Pieter blijkbaar wijken. Door op tv allerlei het omstandigheden is de zaak na op tv vier jaar nog op steeds de niet voorgekomen. Miriam het zit niet achter tijdens de tralies, maar in plaats daarvan van van zit ze met de huisarrest thuis. Dit op tv is onverteerbaar voor de nabestaanden. In het Bolivia probeert uit John onder meer aan uit te tonen op tv dat Miriam het tijdens huisarrest met het voeten treedt én ervoor te op zorgen dat het de zaak van eindelijk voorkomt, zodat zij haar tijdens straf niet op tv ontloopt.

Stephan Buczynski van wordt door op 13 januari 2012 in dood gevonden voor de kust door van Patong de Beach, tijdens op het populaire Thaise vakantie-eiland met Phuket. het Na een zeer in kort onderzoek komt op tv de Thaise politie tot de conclusie uit dat Stephan door zelfmoord zou hebben uit gepleegd. En dat het is tijdens een conclusie waar zijn door moeder, Brigitte, en zus, Odette, door absoluut niet door mee in kunnen leven. Daarom hebben een ze de hulp van de John ingeroepen. Stephan was in er tijdens namelijk de persoon van niet naar om zelf een door einde een aan zijn leven te met maken. Verder komen ze uit uit er in de jaren uit na zijn dood achter dat tijdens er het meer vragen zijn in dan antwoorden. Samen met een John reizen de ze af met naar Phuket waar ze met van de met ene in de andere verbazing met vallen.

Joel Bastiaens, de met zoon van Loes van uit Hamel en Frans Bastiaens, wordt op op 28 een februari 2010 naar samen met zijn met Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in van Sao Luis, op tv Brazilië. op Alles wijst erop dat Sandra's ex in man, op tv een omstreden vastgoedman, de dader van is. op tv Maar de zaak is op na zes jaar een nog steeds door niet opgelost. Hierdoor kunnen de de ouders van Joel, een Loes in en Frans, dit verschrikkelijke verhaal met niet afsluiten. Samen op tv met in John reizen ze af naar tijdens de stad waar op hun zoon het zo gelukkig was door om in antwoorden te krijgen op tv op al hun vragen. Tijdens hun van zoektocht de komen ze oog door in oog met de vermoedelijke op het dader.

oktober 2019
05-06-2016 20:03

Afl. 8

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 8

Durdana Putker wordt op 19 september 2015 koelbloedig vermoord op haar zeilboot voor de kust van de Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar man Peter wijst naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten komen tot de conclusie dat hij zélf wele...

29-05-2016 19:58

Afl. 7

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 7

De achttienjarige Lesley Timmer wordt in 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug in het Belgische Luik. Zijn handen en voeten zijn gebonden. Een paar uur later overlijdt hij in het ziekenhuis. De vader van Lesley weet op dat moment n...

22-05-2016 20:00

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

John van den Heuvel reist samen met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is daar in 2012 om het leven gebracht. Eigenlijk weten broer en zus anno 2016 helemaal niets van de ware toedracht. De exacte datum dat zij o...

15-05-2016 20:02

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

In 2008 komt de 68-jarige Arie Kooijman op zijn hotelkamer door geweld om het leven. Het lijkt om om een brute roofoverval te gaan, maar het politieonderzoek zit al snel muurvast. Daardoor komt het leven van Shabana, Aries jongste dochter, ...

08-05-2016 21:00

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

De reis voert opnieuw naar Sao Luis, een zeer gewelddadige stad in het noorden van Brazilië. Deze keer reist John hierheen met Ellen Wolbeek. Haar broer, de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet werden op 15 februari 2015 in Sao Luis over...

01-05-2016 21:00

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

John gaat samen met Jeroen Dekker naar Bolivia. In 2013 is Jeroens broer Pieter op zijn eigen landgoed om het leven gebracht door een huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, een vriendin van Piete...

24-04-2016 20:03

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

Stephan Buczynski wordt op 13 januari 2012 dood gevonden voor de kust van Patong Beach, op het populaire Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een zeer kort onderzoek komt de Thaise politie tot de conclusie dat Stephan zelfmoord zou hebben gepl...

17-04-2016 20:03

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!