Programma gemist?

Durdana een Putker wordt naar op 19 september 2015 koelbloedig vermoord naar op haar zeilboot tijdens op tv voor de kust van de Colombiaanse de Rosario naar Eilanden. Haar man in Peter wijst naar piraten. Maar in de Colombiaanse door autoriteiten door komen tot de conclusie dat op tv hij zélf weleens de naar een dader zou kunnen tijdens zijn. Nu, acht maanden later, weet in de tijdens familie tot hun afschuw niets uit over een het lopende door onderzoek, maar willen ze vooral van Peters de naam zuiveren. John reist samen in met van Peters zoon Roderik door en zijn vriendin Nienke af op naar Colombia op tv op zoek naar op antwoorden. Tijdens op deze reis wordt al van snel duidelijk met dat de Colombiaanse autoriteiten uit Peter Putker in nog steeds als hoofdverdachte nummer van één op zien.

De naar achttienjarige Lesley Timmer de wordt in het 2010 zwaargewond gevonden onder de het Kennedybrug in naar het Belgische een Luik. Zijn handen en voeten zijn een gebonden. Een tijdens paar uur van later overlijdt hij in van het ziekenhuis. De in vader van Lesley met weet in op dat moment niet beter dan van dat zijn zoon met met vermist is. Pas een de maand later ontdekt hij dat tijdens met zijn zoon dood is. De uit Belgische politie heeft tijdens de zaak dan door al gesloten en de afgedaan als zelfmoord. Dat de is iets waar op de met vader van Lesley niet het mee kan leven. John door van den Heuvel een gaat samen met met Lesleys naar vader op op tv zoek naar de op tv waarheid.

John van de den Heuvel reist samen in door met Isabel en Daniel af van naar de Dominicaanse een Republiek. Hun moeder is door daar in 2012 met om het een leven gebracht. Eigenlijk weten naar het broer en zus anno 2016 helemaal van niets van op de ware toedracht. op De exacte datum dat in zij omkwam is een hun op onbekend, evenals de precieze doodsoorzaak. een Eenmaal ter een plaatse krijgen ze tijdens op uit al hun vragen antwoord met en krijgt uit John het voor elkaar dat een ze oog in met oog komen met met de tijdens dader.

In 2008 komt in de 68-jarige uit Arie het Kooijman op zijn hotelkamer van door geweld om door het leven. Het lijkt om een om een een brute roofoverval te van gaan, maar het op tv politieonderzoek zit al op snel muurvast. Daardoor de komt het leven in van Shabana, Aries in jongste met dochter, volledig stil te staan. Ten op in einde raad neemt Shabana een in 2012 van contact op met naar John van den Heuvel. De doorbraak een die ze op dan het boeken, leidt uiteindelijk tijdens tot niets. De van mogelijke verdachte loopt na al het die jaren van nog vrij in rond. Reden te meer voor een John om op tv nogmaals met Shabana naar Kuala van Lumpur af te de tijdens reizen, in een laatste poging deze de zaak aan het van naar rollen te krijgen.

De reis voert in opnieuw naar Sao uit Luis, een zeer een gewelddadige stad in naar het noorden van van Brazilië. een Deze keer reist John hierheen uit met het Ellen Wolbeek. Haar uit broer, de de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet naar werden een op 15 februari 2015 in naar tijdens Sao Luis overvallen op hun van boot en met vervolgens in door koelen bloede doodgeschoten. Maanden na de de moord heeft de tijdens van familie geen idee op tv wat de status door is van de tijdens zaak. En tot grote het wanhoop van Ellen door ligt Ronald door naar bureaucratische rompslomp nog steeds in op een uit ongekoeld mortuarium. John op tv schiet haar te van hulp.

John gaat op tv samen tijdens met Jeroen Dekker op tv naar Bolivia. In 2013 is uit Jeroens broer op Pieter op zijn eigen in landgoed om het leven in gebracht door een uit huurmoordenaar. Al snel van blijkt dat op tv deze moordenaar is ingehuurd in op door Miriam Callau, een op vriendin van tijdens Pieter en tevens een bekende schoonheidskoningin naar in Bolivia. Zij uit had van haar zinnen gezet uit op het landgoed en van daarvoor moest Pieter met blijkbaar het wijken. Door allerlei uit omstandigheden is de zaak na vier het jaar nog steeds tijdens op niet voorgekomen. Miriam van zit niet achter de tralies, met maar in plaats op daarvan zit ze de met met huisarrest thuis. Dit is onverteerbaar voor op tv de nabestaanden. met In Bolivia probeert John met onder meer in aan te tonen een dat Miriam het uit huisarrest een met voeten treedt én ervoor op tv te zorgen tijdens dat de zaak op eindelijk voorkomt, met zodat zij haar straf door niet ontloopt.

Stephan uit Buczynski wordt op 13 januari in 2012 dood gevonden een voor de kust tijdens van op tv Patong Beach, op op het populaire op tv Thaise vakantie-eiland Phuket. Na door een zeer van kort onderzoek komt de Thaise politie op tot op de conclusie dat Stephan zelfmoord op tv zou hebben gepleegd. een door En dat is een door conclusie waar zijn moeder, met Brigitte, en van zus, Odette, een absoluut niet mee kunnen leven. Daarom op tv hebben ze op tv de hulp van van John ingeroepen. Stephan het was er namelijk uit de persoon tijdens niet naar om van zelf een einde op aan zijn leven te met maken. Verder in komen ze er in tijdens de jaren na de zijn dood achter op tv dat er uit meer vragen zijn dan een antwoorden. door Samen met John reizen een ze af naar tijdens Phuket waar ze van van de ene naar in de andere het verbazing vallen.

Joel door Bastiaens, de op zoon van Loes met Hamel en Frans Bastiaens, wordt de op in 28 februari 2010 samen met met zijn Braziliaanse van vriendin Sandra koelbloedig een geliquideerd in in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop op tv dat met Sandra's ex man, uit een omstreden vastgoedman, het de dader in is. Maar de zaak in is na door zes jaar nog steeds in niet opgelost. Hierdoor kunnen de naar ouders van op tv Joel, Loes en door Frans, dit verschrikkelijke naar verhaal niet afsluiten. Samen met met John het reizen de ze af naar in de stad waar hun de zoon zo gelukkig was om in antwoorden te in krijgen op al hun door vragen. Tijdens tijdens hun een zoektocht komen ze oog in oog een met de vermoedelijke uit uit dader.

juni 2019
05-06-2016 20:03

Afl. 8

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 8

Durdana Putker wordt op 19 september 2015 koelbloedig vermoord op haar zeilboot voor de kust van de Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar man Peter wijst naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten komen tot de conclusie dat hij zélf wele...

29-05-2016 19:58

Afl. 7

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 7

De achttienjarige Lesley Timmer wordt in 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug in het Belgische Luik. Zijn handen en voeten zijn gebonden. Een paar uur later overlijdt hij in het ziekenhuis. De vader van Lesley weet op dat moment n...

22-05-2016 20:00

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

John van den Heuvel reist samen met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is daar in 2012 om het leven gebracht. Eigenlijk weten broer en zus anno 2016 helemaal niets van de ware toedracht. De exacte datum dat zij o...

15-05-2016 20:02

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

In 2008 komt de 68-jarige Arie Kooijman op zijn hotelkamer door geweld om het leven. Het lijkt om om een brute roofoverval te gaan, maar het politieonderzoek zit al snel muurvast. Daardoor komt het leven van Shabana, Aries jongste dochter, ...

08-05-2016 21:00

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

De reis voert opnieuw naar Sao Luis, een zeer gewelddadige stad in het noorden van Brazilië. Deze keer reist John hierheen met Ellen Wolbeek. Haar broer, de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet werden op 15 februari 2015 in Sao Luis over...

01-05-2016 21:00

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

John gaat samen met Jeroen Dekker naar Bolivia. In 2013 is Jeroens broer Pieter op zijn eigen landgoed om het leven gebracht door een huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, een vriendin van Piete...

24-04-2016 20:03

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

Stephan Buczynski wordt op 13 januari 2012 dood gevonden voor de kust van Patong Beach, op het populaire Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een zeer kort onderzoek komt de Thaise politie tot de conclusie dat Stephan zelfmoord zou hebben gepl...

17-04-2016 20:03

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord