Programma gemist?

Durdana Putker wordt van op 19 op tv september 2015 koelbloedig naar vermoord op haar zeilboot van van voor de kust van de Colombiaanse de Rosario Eilanden. Haar de man Peter naar wijst naar piraten. naar Maar de Colombiaanse door autoriteiten komen tot de een conclusie dat tijdens hij tijdens zélf weleens de dader zou kunnen in zijn. uit Nu, acht maanden later, weet uit de op familie tot op hun afschuw niets over het lopende door onderzoek, maar op tv willen ze met vooral Peters met naam zuiveren. John door reist samen met Peters zoon uit Roderik en zijn vriendin met Nienke af naar de Colombia uit op zoek met naar antwoorden. Tijdens deze reis wordt naar al op tv snel duidelijk dat uit de Colombiaanse autoriteiten Peter met Putker nog een steeds als het hoofdverdachte nummer één naar zien.

De uit achttienjarige Lesley Timmer wordt in van van 2010 zwaargewond gevonden onder door de Kennedybrug op tv in het Belgische het Luik. Zijn handen en voeten een zijn gebonden. Een paar door de uur later overlijdt hij in in het ziekenhuis. van De vader van Lesley van weet op dat in moment niet van beter dan dat zijn zoon een uit vermist is. Pas uit een maand later ontdekt hij dat op tv zijn zoon dood een is. De Belgische op politie heeft de het zaak tijdens dan al gesloten naar en afgedaan als van zelfmoord. Dat is iets waar het van de vader van Lesley niet in mee kan uit leven. John het van den Heuvel gaat samen met naar Lesleys vader op in zoek naar de naar tijdens waarheid.

John van tijdens den Heuvel reist samen uit met Isabel en op tv Daniel af op naar de Dominicaanse Republiek. een Hun van moeder is de daar in 2012 om naar het leven gebracht. Eigenlijk het weten de broer en zus anno 2016 helemaal in niets een van de ware toedracht. De de in exacte datum dat zij op omkwam is hun onbekend, evenals uit de precieze het doodsoorzaak. Eenmaal van ter plaatse van krijgen ze op in al hun vragen antwoord en krijgt de in John het voor elkaar dat door ze oog het in oog komen met van de met dader.

In 2008 naar komt door de 68-jarige Arie uit Kooijman op zijn hotelkamer door geweld naar om het leven. in Het het lijkt om om een brute op tv de roofoverval te gaan, de maar het politieonderzoek zit al snel de op muurvast. Daardoor komt het leven met van Shabana, het Aries jongste dochter, in volledig stil te staan. tijdens Ten einde op raad neemt Shabana in 2012 van een contact op met John van door den Heuvel. De op tv doorbraak die naar ze dan naar boeken, leidt uiteindelijk tot naar niets. De mogelijke een verdachte loopt na al een die jaren nog vrij met in rond. Reden te meer voor John op tijdens om nogmaals met Shabana tijdens naar Kuala Lumpur af te een reizen, in in een laatste poging deze uit zaak aan van het van rollen te krijgen.

De op reis voert opnieuw op naar Sao uit Luis, een zeer gewelddadige stad het in het naar noorden van Brazilië. Deze op keer met reist John hierheen met naar Ellen Wolbeek. Haar broer, de uit naar 60-jarige Ronald, en in zijn vriendin Riet uit werden op 15 februari 2015 in uit Sao Luis overvallen op door op hun boot en vervolgens in door koelen bloede doodgeschoten. met Maanden na met de een moord heeft de familie geen van idee naar wat de status is op van de zaak. En van tot grote wanhoop van tijdens Ellen ligt Ronald tijdens door bureaucratische rompslomp de nog op tv steeds in een ongekoeld mortuarium. door het John schiet haar tijdens te hulp.

John gaat samen van op met Jeroen Dekker het naar Bolivia. In in 2013 is Jeroens broer Pieter op op zijn eigen landgoed de om het leven het gebracht door een door naar huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze door van moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, het een vriendin van het Pieter op en tevens op tv een bekende schoonheidskoningin in Bolivia. Zij de had haar zinnen in gezet op een het landgoed en daarvoor in moest op tv Pieter blijkbaar wijken. Door allerlei het omstandigheden is naar de met zaak na vier jaar nog op steeds niet van voorgekomen. Miriam een zit niet achter de tralies, maar naar in plaats daarvan de zit ze met naar huisarrest een thuis. Dit is uit onverteerbaar voor de nabestaanden. In een een Bolivia probeert John onder op meer aan te tonen naar dat Miriam het huisarrest tijdens op tv met voeten treedt met én ervoor te zorgen dat in de zaak eindelijk voorkomt, een zodat een zij haar straf de niet ontloopt.

Stephan met Buczynski wordt op in 13 januari 2012 dood gevonden de voor de tijdens kust van Patong Beach, op tv met op het populaire Thaise de vakantie-eiland Phuket. Na naar een zeer kort onderzoek de komt de Thaise politie in tot de in conclusie uit dat Stephan zelfmoord zou hebben uit gepleegd. En dat is een een conclusie de waar zijn moeder, het Brigitte, en de zus, Odette, absoluut niet mee het kunnen leven. Daarom uit hebben in ze de naar hulp van John ingeroepen. Stephan door was met er namelijk de persoon niet met naar om zelf het een einde aan zijn van leven te naar maken. Verder komen de ze er door in de jaren na met zijn dood uit achter dat er meer vragen tijdens naar zijn dan antwoorden. de Samen met John reizen door ze af naar Phuket waar van ze de van de ene in de op tv andere verbazing naar vallen.

Joel op Bastiaens, de op tv zoon van Loes Hamel van en Frans in Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 in samen met zijn naar Braziliaanse uit vriendin Sandra met koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. het met Alles wijst erop dat op Sandra's ex met man, een omstreden vastgoedman, met de dader is. een Maar de zaak is na op tv zes jaar door nog op tv steeds niet opgelost. Hierdoor kunnen de uit ouders van Joel, een Loes het en Frans, dit op tv verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. Samen tijdens de met John reizen ze in af naar de stad de waar hun op tv zoon zo gelukkig was met om antwoorden te het krijgen op al tijdens hun vragen. uit Tijdens hun zoektocht komen ze een oog in het oog uit met de vermoedelijke een dader.

maart 2020
05-06-2016 20:03

Afl. 8

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 8

Durdana Putker wordt op 19 september 2015 koelbloedig vermoord op haar zeilboot voor de kust van de Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar man Peter wijst naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten komen tot de conclusie dat hij zélf wele...

29-05-2016 19:58

Afl. 7

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 7

De achttienjarige Lesley Timmer wordt in 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug in het Belgische Luik. Zijn handen en voeten zijn gebonden. Een paar uur later overlijdt hij in het ziekenhuis. De vader van Lesley weet op dat moment n...

22-05-2016 20:00

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

John van den Heuvel reist samen met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is daar in 2012 om het leven gebracht. Eigenlijk weten broer en zus anno 2016 helemaal niets van de ware toedracht. De exacte datum dat zij o...

15-05-2016 20:02

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

In 2008 komt de 68-jarige Arie Kooijman op zijn hotelkamer door geweld om het leven. Het lijkt om om een brute roofoverval te gaan, maar het politieonderzoek zit al snel muurvast. Daardoor komt het leven van Shabana, Aries jongste dochter, ...

08-05-2016 21:00

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

De reis voert opnieuw naar Sao Luis, een zeer gewelddadige stad in het noorden van Brazilië. Deze keer reist John hierheen met Ellen Wolbeek. Haar broer, de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet werden op 15 februari 2015 in Sao Luis over...

01-05-2016 21:00

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

John gaat samen met Jeroen Dekker naar Bolivia. In 2013 is Jeroens broer Pieter op zijn eigen landgoed om het leven gebracht door een huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, een vriendin van Piete...

24-04-2016 20:03

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

Stephan Buczynski wordt op 13 januari 2012 dood gevonden voor de kust van Patong Beach, op het populaire Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een zeer kort onderzoek komt de Thaise politie tot de conclusie dat Stephan zelfmoord zou hebben gepl...

17-04-2016 20:03

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!