Programma gemist?

Durdana met Putker wordt op 19 september de 2015 koelbloedig vermoord het op haar zeilboot op tv voor de van kust van de een Colombiaanse Rosario Eilanden. op Haar man Peter op wijst tijdens naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten de komen tot het de conclusie dat hij uit zélf op weleens de dader zou kunnen van zijn. met Nu, acht de maanden later, weet de het familie tot hun afschuw niets met over het met lopende onderzoek, maar willen op ze vooral naar Peters naam een zuiveren. John reist samen tijdens met Peters zoon een Roderik en zijn vriendin tijdens Nienke af naar de Colombia op zoek op een naar antwoorden. Tijdens deze naar reis wordt al van snel duidelijk dat de het Colombiaanse uit autoriteiten Peter Putker nog door steeds als hoofdverdachte nummer met één een zien.

De achttienjarige door Lesley Timmer wordt in tijdens in 2010 zwaargewond gevonden onder op de Kennedybrug in door het Belgische Luik. op tv Zijn handen en naar voeten zijn door gebonden. Een paar uur naar later overlijdt hij een in het ziekenhuis. De vader de van Lesley weet tijdens op dat de moment niet beter in dan dat zijn in zoon een vermist is. Pas een maand naar later het ontdekt hij dat zijn zoon van dood is. het De Belgische politie heeft naar de zaak met dan al gesloten en naar afgedaan als zelfmoord. Dat de tijdens is iets waar door de vader van tijdens Lesley niet mee kan het leven. John van den Heuvel een met gaat samen met Lesleys vader op een zoek naar de de van waarheid.

John van uit den Heuvel de reist samen met Isabel en op op Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. de Hun moeder is op tv van daar in 2012 om het leven in gebracht. Eigenlijk door weten de broer en zus anno 2016 helemaal de niets naar van de op tv ware toedracht. De exacte op tv datum dat uit zij omkwam is hun op tv onbekend, evenals de een precieze doodsoorzaak. door Eenmaal ter plaatse in krijgen ze op met al hun vragen antwoord en krijgt de John het tijdens voor elkaar dat in ze oog in uit oog komen met de van uit dader.

In een 2008 komt de op 68-jarige Arie Kooijman op zijn van hotelkamer het door geweld om het leven. op Het lijkt om in om een op brute roofoverval te de gaan, maar het door politieonderzoek zit met al snel muurvast. op Daardoor komt het leven met van Shabana, Aries een jongste dochter, volledig stil met te staan. de Ten einde raad een neemt Shabana in 2012 op op tv contact op met John van den op Heuvel. De het doorbraak die in ze dan in boeken, leidt uiteindelijk tot van niets. De mogelijke door verdachte loopt een na al die jaren nog naar vrij rond. het Reden te meer naar voor John om met nogmaals met Shabana naar een Kuala op tv Lumpur af te reizen, in in een op laatste poging deze zaak aan een het rollen te uit krijgen.

De reis de voert opnieuw de naar Sao door Luis, een zeer van gewelddadige stad in naar het noorden van Brazilië. het Deze keer tijdens reist John hierheen met Ellen Wolbeek. in Haar broer, de met 60-jarige Ronald, een en zijn vriendin Riet een werden op met 15 op tv februari 2015 in Sao Luis naar overvallen op hun de boot en vervolgens naar in koelen op bloede doodgeschoten. door Maanden na de moord heeft op de familie geen idee tijdens wat de op status is van de met zaak. in En tot tijdens grote wanhoop van Ellen ligt Ronald met de door bureaucratische rompslomp nog op tv steeds in een op ongekoeld mortuarium. John schiet haar op tv te met hulp.

John op gaat samen met van Jeroen Dekker op tv naar Bolivia. In 2013 is Jeroens van naar broer Pieter op zijn eigen landgoed het om het in leven met gebracht door een huurmoordenaar. met Al snel naar blijkt dat deze moordenaar de is ingehuurd door op tv Miriam Callau, een op tv vriendin van op tv Pieter en tevens de een bekende schoonheidskoningin in Bolivia. Zij in had haar op tv zinnen gezet van op het een landgoed en daarvoor naar moest Pieter blijkbaar het wijken. Door allerlei tijdens omstandigheden is de naar zaak na vier in jaar nog steeds niet voorgekomen. Miriam het zit niet achter de op de tralies, maar in plaats op tv daarvan zit naar ze met de huisarrest thuis. Dit is onverteerbaar in voor de nabestaanden. uit In Bolivia probeert op tv John onder meer op aan te tonen tijdens dat op Miriam het huisarrest met met voeten treedt op én ervoor te zorgen dat de door zaak eindelijk voorkomt, door zodat met zij haar straf niet op tv ontloopt.

Stephan met Buczynski wordt op 13 januari van 2012 het dood gevonden met voor de kust met van Patong Beach, tijdens op het populaire naar Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een een zeer kort het onderzoek komt de op Thaise politie tot de conclusie de dat Stephan een zelfmoord zou hebben op gepleegd. En op tv dat is een conclusie waar op zijn moeder, Brigitte, op tijdens en zus, Odette, absoluut niet van mee kunnen leven. een Daarom hebben ze het de het hulp van John ingeroepen. Stephan in was er een namelijk de persoon met niet naar om zelf een van einde aan zijn op leven te op maken. Verder komen door ze er in de op tv jaren met na zijn dood door achter dat er meer op tv vragen uit zijn dan antwoorden. Samen met John door de reizen ze af naar uit Phuket waar ze van naar de ene in de van andere tijdens verbazing vallen.

Joel op Bastiaens, de zoon van tijdens Loes Hamel en Frans op Bastiaens, wordt op van door 28 februari 2010 samen met zijn tijdens Braziliaanse in vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in met Sao Luis, Brazilië. van Alles wijst op tv erop tijdens dat Sandra's ex man, een met omstreden vastgoedman, de dader op tv is. Maar de van naar zaak is na zes jaar nog op tv naar steeds niet opgelost. Hierdoor kunnen door de ouders van door Joel, Loes met en Frans, uit dit verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. Samen het met tijdens John reizen in ze af naar de uit stad waar met hun zoon zo gelukkig was van om antwoorden door te krijgen op al van hun vragen. Tijdens uit hun uit zoektocht komen ze op tv oog in oog met in de vermoedelijke door dader.

augustus 2021
05-06-2016 20:03

Afl. 8

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 8

Durdana Putker wordt op 19 september 2015 koelbloedig vermoord op haar zeilboot voor de kust van de Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar man Peter wijst naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten komen tot de conclusie dat hij zélf wele...

29-05-2016 19:58

Afl. 7

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 7

De achttienjarige Lesley Timmer wordt in 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug in het Belgische Luik. Zijn handen en voeten zijn gebonden. Een paar uur later overlijdt hij in het ziekenhuis. De vader van Lesley weet op dat moment n...

22-05-2016 20:00

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

John van den Heuvel reist samen met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is daar in 2012 om het leven gebracht. Eigenlijk weten broer en zus anno 2016 helemaal niets van de ware toedracht. De exacte datum dat zij o...

15-05-2016 20:02

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

In 2008 komt de 68-jarige Arie Kooijman op zijn hotelkamer door geweld om het leven. Het lijkt om om een brute roofoverval te gaan, maar het politieonderzoek zit al snel muurvast. Daardoor komt het leven van Shabana, Aries jongste dochter, ...

08-05-2016 21:00

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

De reis voert opnieuw naar Sao Luis, een zeer gewelddadige stad in het noorden van Brazilië. Deze keer reist John hierheen met Ellen Wolbeek. Haar broer, de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet werden op 15 februari 2015 in Sao Luis over...

01-05-2016 21:00

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

John gaat samen met Jeroen Dekker naar Bolivia. In 2013 is Jeroens broer Pieter op zijn eigen landgoed om het leven gebracht door een huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, een vriendin van Piete...

24-04-2016 20:03

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

Stephan Buczynski wordt op 13 januari 2012 dood gevonden voor de kust van Patong Beach, op het populaire Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een zeer kort onderzoek komt de Thaise politie tot de conclusie dat Stephan zelfmoord zou hebben gepl...

17-04-2016 20:03

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!