Programma gemist?

Durdana uit Putker wordt op 19 september door op tv 2015 koelbloedig vermoord op het haar zeilboot voor op tv de kust van de op tv Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar met man Peter wijst met naar de piraten. Maar de Colombiaanse een autoriteiten komen de tot de conclusie dat in hij op zélf weleens de dader op zou kunnen naar zijn. Nu, acht maanden uit later, weet de familie tijdens tot hun het afschuw niets over het uit lopende onderzoek, maar uit willen ze vooral op Peters naam zuiveren. John in reist samen een met Peters zoon Roderik naar en zijn vriendin door Nienke af het naar op Colombia op zoek naar antwoorden. Tijdens op tv deze reis tijdens wordt op al snel duidelijk dat de het Colombiaanse autoriteiten het Peter Putker nog in steeds als hoofdverdachte door nummer één tijdens zien.

De achttienjarige het Lesley met Timmer wordt in 2010 zwaargewond naar gevonden naar onder de Kennedybrug in het Belgische op een Luik. Zijn handen en met voeten zijn gebonden. uit Een paar uur later op overlijdt hij in uit het uit ziekenhuis. De vader van uit Lesley weet op dat moment met niet een beter dan een dat zijn zoon vermist een is. Pas naar een maand later ontdekt hij dat het zijn zoon op dood is. De Belgische uit politie naar heeft de op zaak dan al gesloten van en afgedaan in als zelfmoord. Dat is in iets waar de vader door van Lesley niet mee het kan leven. John van van door den Heuvel op gaat samen met Lesleys naar vader op zoek naar de van met waarheid.

John van den in Heuvel reist samen van met Isabel en door Daniel af uit naar met de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is van daar in 2012 de om het door leven de gebracht. Eigenlijk weten op broer en zus anno 2016 helemaal tijdens niets van de tijdens ware toedracht. De uit exacte datum dat in zij omkwam het is hun onbekend, met evenals de uit precieze doodsoorzaak. op tv Eenmaal ter plaatse het krijgen ze op de al hun vragen antwoord en krijgt op John het voor het elkaar tijdens dat ze oog in oog met komen met het de een dader.

In tijdens 2008 komt de 68-jarige naar Arie Kooijman op zijn met hotelkamer een door geweld om van het leven. Het lijkt in om om een een brute roofoverval te gaan, de maar op het politieonderzoek zit al snel op tv muurvast. Daardoor komt met het tijdens leven van naar Shabana, Aries jongste dochter, volledig stil op tv te staan. tijdens Ten einde door raad neemt Shabana in met 2012 contact op met op tv John van den de Heuvel. De het doorbraak op die ze dan boeken, leidt uiteindelijk op tot niets. De op tv op mogelijke verdachte loopt door na al die jaren met nog vrij rond. Reden te een door meer voor John om tijdens nogmaals met de Shabana naar Kuala tijdens Lumpur af te op tv reizen, in een laatste uit poging deze zaak aan naar het rollen op te krijgen.

De tijdens reis voert opnieuw naar naar Sao Luis, uit een zeer gewelddadige stad in de het noorden op van Brazilië. uit Deze keer reist John op tv hierheen van met Ellen Wolbeek. Haar op broer, de 60-jarige met Ronald, en zijn vriendin naar Riet werden op 15 in in februari 2015 in Sao het Luis overvallen op hun boot het en op tv vervolgens in het koelen bloede doodgeschoten. Maanden een na de moord heeft met de familie geen het idee wat het de status de is van de zaak. het En tot grote de wanhoop van uit Ellen ligt Ronald door bureaucratische rompslomp de nog steeds een in een een ongekoeld mortuarium. John in schiet haar te tijdens hulp.

John het gaat samen met naar Jeroen Dekker op naar Bolivia. In 2013 is Jeroens door broer met Pieter op op tv zijn eigen landgoed om het leven door gebracht het door een op huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze in met moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, met een vriendin van met Pieter en in tevens de een bekende schoonheidskoningin in Bolivia. in Zij had haar zinnen met door gezet op het landgoed op tv en daarvoor moest Pieter blijkbaar uit wijken. het Door allerlei omstandigheden in is de zaak van na vier jaar nog steeds in niet voorgekomen. Miriam in zit niet in achter de tralies, maar op tv uit in plaats daarvan zit met ze met huisarrest thuis. Dit een is onverteerbaar met voor de van nabestaanden. In Bolivia probeert John tijdens onder in meer aan het te tonen dat een Miriam het huisarrest met tijdens voeten treedt én ervoor van te in zorgen dat de zaak eindelijk in voorkomt, het zodat zij haar straf een niet ontloopt.

Stephan door Buczynski wordt een op 13 januari 2012 dood in gevonden voor de kust op tv van Patong het Beach, op het op populaire Thaise vakantie-eiland Phuket. naar door Na een zeer kort het onderzoek komt de Thaise politie een tot de het conclusie dat Stephan zelfmoord in zou tijdens hebben gepleegd. En dat de is de een conclusie waar zijn op moeder, Brigitte, en zus, tijdens Odette, absoluut niet op tv mee tijdens kunnen leven. Daarom hebben ze de een hulp van het John op ingeroepen. Stephan was er namelijk met de persoon naar niet naar om een zelf een einde aan zijn van van leven te maken. Verder komen ze op er in de tijdens jaren na tijdens zijn dood achter uit dat er meer vragen door de zijn dan antwoorden. Samen in met John reizen door ze af naar Phuket waar op tv ze van een de ene naar in de op andere verbazing vallen.

Joel op tv Bastiaens, de zoon uit van Loes Hamel en Frans een Bastiaens, tijdens wordt op 28 februari door 2010 samen met zijn van Braziliaanse vriendin Sandra tijdens koelbloedig op geliquideerd in Sao Luis, een Brazilië. Alles wijst erop op tv dat Sandra's ex de het man, een omstreden vastgoedman, de in dader de is. Maar de in zaak is na op zes jaar nog steeds door niet opgelost. Hierdoor op tv kunnen de ouders een van Joel, Loes en Frans, door dit het verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. naar Samen met John reizen op ze op af naar de stad waar naar een hun zoon zo gelukkig een was om antwoorden de te krijgen op al met hun van vragen. Tijdens hun de zoektocht komen ze oog tijdens in oog met in de vermoedelijke tijdens dader.

augustus 2020
05-06-2016 20:03

Afl. 8

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 8

Durdana Putker wordt op 19 september 2015 koelbloedig vermoord op haar zeilboot voor de kust van de Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar man Peter wijst naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten komen tot de conclusie dat hij zélf wele...

29-05-2016 19:58

Afl. 7

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 7

De achttienjarige Lesley Timmer wordt in 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug in het Belgische Luik. Zijn handen en voeten zijn gebonden. Een paar uur later overlijdt hij in het ziekenhuis. De vader van Lesley weet op dat moment n...

22-05-2016 20:00

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

John van den Heuvel reist samen met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is daar in 2012 om het leven gebracht. Eigenlijk weten broer en zus anno 2016 helemaal niets van de ware toedracht. De exacte datum dat zij o...

15-05-2016 20:02

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

In 2008 komt de 68-jarige Arie Kooijman op zijn hotelkamer door geweld om het leven. Het lijkt om om een brute roofoverval te gaan, maar het politieonderzoek zit al snel muurvast. Daardoor komt het leven van Shabana, Aries jongste dochter, ...

08-05-2016 21:00

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

De reis voert opnieuw naar Sao Luis, een zeer gewelddadige stad in het noorden van Brazilië. Deze keer reist John hierheen met Ellen Wolbeek. Haar broer, de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet werden op 15 februari 2015 in Sao Luis over...

01-05-2016 21:00

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

John gaat samen met Jeroen Dekker naar Bolivia. In 2013 is Jeroens broer Pieter op zijn eigen landgoed om het leven gebracht door een huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, een vriendin van Piete...

24-04-2016 20:03

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

Stephan Buczynski wordt op 13 januari 2012 dood gevonden voor de kust van Patong Beach, op het populaire Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een zeer kort onderzoek komt de Thaise politie tot de conclusie dat Stephan zelfmoord zou hebben gepl...

17-04-2016 20:03

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!