Programma gemist?

Durdana uit Putker wordt op 19 het september 2015 van koelbloedig vermoord op haar zeilboot tijdens van voor de kust van door de Colombiaanse van Rosario Eilanden. Haar man Peter op tv wijst naar piraten. Maar het een de Colombiaanse autoriteiten komen tot naar de in conclusie dat hij zélf weleens de van door dader zou kunnen zijn. Nu, op acht maanden tijdens later, weet het de familie tot hun afschuw op niets uit over het lopende onderzoek, maar willen de ze vooral uit Peters naam tijdens zuiveren. John uit reist samen met Peters zoon Roderik een in en zijn vriendin het Nienke af naar tijdens Colombia op zoek uit naar antwoorden. Tijdens deze reis de wordt al van snel duidelijk dat de Colombiaanse in op autoriteiten Peter Putker nog steeds als in hoofdverdachte uit nummer één uit zien.

De achttienjarige van Lesley van Timmer wordt in 2010 zwaargewond de gevonden onder op de Kennedybrug in het Belgische met Luik. Zijn handen met en voeten op zijn de gebonden. Een paar uur van later overlijdt hij de in het op ziekenhuis. De vader in van Lesley weet op uit dat moment niet beter dan tijdens dat met zijn zoon vermist de is. Pas een naar maand later de ontdekt hij dat zijn zoon dood een een is. De Belgische politie tijdens heeft de zaak naar dan al de gesloten en afgedaan als van zelfmoord. Dat is iets naar waar de vader het van Lesley niet mee de kan leven. John uit in van den Heuvel gaat samen in met Lesleys vader op de zoek naar tijdens de het waarheid.

John van een den Heuvel door reist samen met Isabel en het Daniel af naar van de door Dominicaanse Republiek. een Hun moeder is daar in 2012 van om tijdens het leven gebracht. Eigenlijk weten op tv broer en zus de anno door 2016 helemaal niets van door de ware door toedracht. De exacte datum dat van zij op tv omkwam is hun uit onbekend, evenals de precieze uit doodsoorzaak. door Eenmaal ter plaatse krijgen ze een op al hun vragen tijdens antwoord en krijgt uit John op het voor elkaar het dat ze door oog in oog tijdens komen met de in dader.

In tijdens 2008 komt de naar 68-jarige Arie Kooijman op zijn naar hotelkamer door de geweld op om het leven. Het lijkt naar om om een uit brute tijdens roofoverval te gaan, maar het het politieonderzoek met zit al snel muurvast. met Daardoor komt het door leven van Shabana, Aries een jongste dochter, naar volledig stil te staan. Ten met einde raad neemt door Shabana in 2012 naar naar contact op met op tv John van den Heuvel. De van doorbraak die ze dan op boeken, uit leidt uiteindelijk de tot niets. De mogelijke verdachte loopt tijdens uit na al die uit jaren nog vrij rond. een Reden te meer voor naar John om nogmaals met op tv Shabana op tv naar Kuala op Lumpur af te reizen, van in een laatste poging tijdens deze in zaak aan het rollen naar te krijgen.

De naar reis voert opnieuw naar een Sao op Luis, een zeer gewelddadige het stad in het noorden van uit Brazilië. een Deze keer reist door John hierheen met met Ellen Wolbeek. Haar broer, de uit 60-jarige Ronald, op tv en zijn vriendin op tv Riet werden op 15 van februari de 2015 in Sao Luis overvallen met op hun van boot en vervolgens in naar koelen bloede uit doodgeschoten. Maanden de na de moord heeft de de familie uit geen idee wat de van status is uit van de zaak. En op tot grote van wanhoop van Ellen uit ligt Ronald door bureaucratische rompslomp het nog steeds in door een ongekoeld het mortuarium. John schiet haar naar te naar hulp.

John gaat van samen met Jeroen Dekker door in naar Bolivia. In op tv 2013 is Jeroens broer op tv Pieter op zijn eigen landgoed uit om uit het leven naar gebracht door een huurmoordenaar. op tv Al snel tijdens blijkt dat deze moordenaar is een ingehuurd door Miriam Callau, door een vriendin een van Pieter en tevens op tv een bekende schoonheidskoningin door in Bolivia. de Zij had haar zinnen het gezet op het op landgoed en daarvoor tijdens moest Pieter door blijkbaar wijken. Door tijdens allerlei uit omstandigheden is de uit zaak na vier jaar nog steeds van met niet voorgekomen. Miriam zit niet in achter de tralies, maar van in plaats in daarvan in zit ze met huisarrest het thuis. Dit is naar onverteerbaar voor de het nabestaanden. In Bolivia probeert in John onder meer van aan te tonen dat naar Miriam een het huisarrest met voeten uit treedt de én ervoor te de zorgen dat de zaak eindelijk voorkomt, uit zodat zij haar in uit straf niet ontloopt.

Stephan Buczynski wordt in op het 13 januari 2012 dood gevonden op tv voor het de kust tijdens van Patong Beach, op het op tv populaire Thaise het vakantie-eiland Phuket. Na een uit zeer kort een onderzoek komt de Thaise door politie tot de conclusie een dat van Stephan zelfmoord zou hebben gepleegd. op En dat is in een conclusie waar op zijn moeder, Brigitte, tijdens en zus, door Odette, absoluut niet het mee door kunnen leven. Daarom hebben uit ze de hulp van in John door ingeroepen. Stephan was er het namelijk de persoon naar niet naar op om zelf een einde met aan zijn leven te maken. een van Verder komen ze er in in de jaren na zijn de dood achter dat tijdens er meer naar vragen op zijn dan antwoorden. Samen met door John reizen ze door af tijdens naar Phuket waar met ze van de ene in naar de uit andere verbazing vallen.

Joel de Bastiaens, de met zoon van Loes Hamel en met Frans door Bastiaens, wordt op 28 februari het 2010 samen met met zijn Braziliaanse vriendin Sandra een koelbloedig geliquideerd in op Sao Luis, uit Brazilië. Alles wijst erop op tv door dat Sandra's ex man, een uit omstreden vastgoedman, een de dader is. Maar de met zaak is na de zes jaar in nog steeds met niet opgelost. Hierdoor kunnen tijdens de ouders van Joel, met Loes en Frans, door dit naar verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. Samen tijdens met John reizen met van ze af naar de tijdens stad waar hun zoon een zo gelukkig was met om antwoorden op te krijgen op al de hun vragen. Tijdens hun een zoektocht komen ze uit oog de in oog met de vermoedelijke met op dader.

juni 2017
05-06-2016 20:03

Afl. 8

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 8

Durdana Putker wordt op 19 september 2015 koelbloedig vermoord op haar zeilboot voor de kust van de Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar man Peter wijst naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten komen tot de conclusie dat hij zélf wele...

29-05-2016 19:58

Afl. 7

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 7

De achttienjarige Lesley Timmer wordt in 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug in het Belgische Luik. Zijn handen en voeten zijn gebonden. Een paar uur later overlijdt hij in het ziekenhuis. De vader van Lesley weet op dat moment n...

22-05-2016 20:00

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

John van den Heuvel reist samen met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is daar in 2012 om het leven gebracht. Eigenlijk weten broer en zus anno 2016 helemaal niets van de ware toedracht. De exacte datum dat zij o...

15-05-2016 20:02

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

In 2008 komt de 68-jarige Arie Kooijman op zijn hotelkamer door geweld om het leven. Het lijkt om om een brute roofoverval te gaan, maar het politieonderzoek zit al snel muurvast. Daardoor komt het leven van Shabana, Aries jongste dochter, ...

08-05-2016 21:00

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

De reis voert opnieuw naar Sao Luis, een zeer gewelddadige stad in het noorden van Brazilië. Deze keer reist John hierheen met Ellen Wolbeek. Haar broer, de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet werden op 15 februari 2015 in Sao Luis over...

01-05-2016 21:00

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

John gaat samen met Jeroen Dekker naar Bolivia. In 2013 is Jeroens broer Pieter op zijn eigen landgoed om het leven gebracht door een huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, een vriendin van Piete...

24-04-2016 20:03

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

Stephan Buczynski wordt op 13 januari 2012 dood gevonden voor de kust van Patong Beach, op het populaire Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een zeer kort onderzoek komt de Thaise politie tot de conclusie dat Stephan zelfmoord zou hebben gepl...

17-04-2016 20:03

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord