Programma gemist?

Durdana het Putker wordt op de 19 september 2015 van koelbloedig vermoord door op haar zeilboot voor de kust uit de van de Colombiaanse Rosario Eilanden. een Haar man met Peter wijst naar piraten. Maar het de Colombiaanse een autoriteiten komen van tot de conclusie dat hij van op zélf weleens de dader zou op kunnen zijn. Nu, acht door maanden later, op weet naar de familie tot op tv hun afschuw niets over het naar lopende tijdens onderzoek, maar willen door ze vooral Peters op naam zuiveren. John reist samen met uit Peters zoon Roderik op het en zijn vriendin Nienke af naar in van Colombia op zoek naar antwoorden. Tijdens met deze reis de wordt al snel van duidelijk de dat de Colombiaanse autoriteiten de Peter Putker nog steeds een als tijdens hoofdverdachte nummer één met zien.

De achttienjarige van Lesley Timmer wordt van in 2010 zwaargewond gevonden van van onder de Kennedybrug in het door Belgische Luik. Zijn handen de en tijdens voeten zijn gebonden. Een van paar uur later overlijdt op tv op hij in het ziekenhuis. naar De vader van op Lesley weet een op dat moment niet beter uit dan door dat zijn zoon vermist is. van Pas een een maand later een ontdekt hij dat zijn zoon op dood is. De tijdens Belgische op tv politie heeft de zaak op dan al gesloten tijdens en afgedaan als zelfmoord. van Dat is iets op tv waar de het vader van Lesley de niet mee kan de leven. John van op den Heuvel gaat samen met met Lesleys vader met op zoek door naar de uit waarheid.

John van den uit Heuvel naar reist samen met naar Isabel en Daniel af de naar uit de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is in met daar in 2012 om in het leven de gebracht. Eigenlijk weten broer het en zus anno 2016 van helemaal niets een van de ware toedracht. met De exacte datum dat op tv zij omkwam is in hun onbekend, evenals van de tijdens precieze doodsoorzaak. Eenmaal ter plaatse tijdens krijgen ze op in al hun vragen uit antwoord tijdens en krijgt John het uit voor elkaar het dat ze oog door in oog komen met de met naar dader.

In 2008 naar komt de 68-jarige Arie door Kooijman op zijn het hotelkamer door geweld het om het op leven. Het lijkt om naar om door een brute op roofoverval te gaan, maar door het politieonderzoek zit al tijdens snel muurvast. Daardoor uit komt tijdens het leven van Shabana, Aries door jongste dochter, volledig stil naar te van staan. Ten einde een raad neemt Shabana in op 2012 contact op met op naar John van den Heuvel. met De doorbraak die op tv ze dan een boeken, leidt uiteindelijk tot niets. De een de mogelijke verdachte loopt een na al die de jaren nog vrij door rond. Reden te meer van voor John om nogmaals met door Shabana naar Kuala van met Lumpur af te reizen, de in een met laatste poging deze zaak de aan het met rollen te krijgen.

De uit reis voert uit opnieuw naar Sao Luis, naar een zeer gewelddadige naar stad in het noorden op van Brazilië. Deze keer op tv het reist John hierheen met Ellen Wolbeek. de op tv Haar broer, de 60-jarige naar Ronald, en zijn vriendin Riet een werden op 15 in februari 2015 in tijdens Sao Luis overvallen op op op hun boot en vervolgens in door koelen bloede doodgeschoten. in Maanden na de naar moord uit heeft de familie geen een idee wat in de status is van de door zaak. tijdens En tot grote wanhoop naar van Ellen ligt Ronald in door bureaucratische rompslomp door nog naar steeds in van een ongekoeld mortuarium. in John schiet haar te de hulp.

John door gaat samen met Jeroen van Dekker naar van Bolivia. In 2013 is Jeroens in een broer Pieter op zijn een eigen landgoed om het in leven tijdens gebracht door een huurmoordenaar. naar Al snel blijkt dat tijdens deze moordenaar van is ingehuurd door Miriam Callau, tijdens met een vriendin van van Pieter en tevens een bekende door schoonheidskoningin in op tv Bolivia. Zij de had haar zinnen gezet op het in het landgoed en daarvoor moest Pieter van blijkbaar wijken. Door allerlei met omstandigheden de is de zaak na vier op naar jaar nog steeds niet voorgekomen. tijdens Miriam zit niet het achter op tv de tralies, maar in plaats naar daarvan zit ze met op tv huisarrest de thuis. Dit is onverteerbaar voor met de van nabestaanden. In Bolivia van probeert John op tv onder meer aan te tonen dat uit Miriam het huisarrest in met op tv voeten treedt én van ervoor te op tv zorgen dat de zaak op eindelijk voorkomt, naar zodat zij haar straf niet met ontloopt.

Stephan Buczynski tijdens wordt met op 13 januari 2012 dood in gevonden naar voor de kust van naar Patong Beach, op het populaire op Thaise uit vakantie-eiland Phuket. Na een tijdens zeer kort door onderzoek komt de naar Thaise politie tot in de conclusie het dat Stephan zelfmoord een zou hebben gepleegd. En dat door is een conclusie waar van tijdens zijn moeder, Brigitte, en zus, het Odette, absoluut niet tijdens mee in kunnen leven. Daarom hebben uit ze de hulp van door John ingeroepen. Stephan was uit er namelijk van de persoon niet het naar om een zelf een uit einde aan zijn leven tijdens te maken. Verder het komen ze er de in de jaren na tijdens zijn dood met achter dat er van meer vragen het zijn dan antwoorden. een Samen met John reizen ze een af naar uit Phuket waar ze van de door het ene in de andere met verbazing vallen.

Joel het Bastiaens, de zoon van door Loes Hamel en Frans op Bastiaens, met wordt op met 28 februari 2010 samen met tijdens zijn door Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd uit in Sao Luis, Brazilië. tijdens Alles wijst erop op tv dat Sandra's ex op tv man, een omstreden tijdens vastgoedman, de van dader is. Maar de het zaak is na een zes jaar in nog steeds niet de opgelost. Hierdoor kunnen de uit ouders van Joel, op tv Loes op en Frans, dit in verschrikkelijke verhaal niet afsluiten. Samen van met met John reizen ze de af naar de door stad waar hun zoon zo de gelukkig in was om antwoorden te naar krijgen op al van hun door vragen. Tijdens hun zoektocht komen uit ze oog uit in oog met naar de vermoedelijke uit dader.

november 2017
05-06-2016 20:03

Afl. 8

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 8

Durdana Putker wordt op 19 september 2015 koelbloedig vermoord op haar zeilboot voor de kust van de Colombiaanse Rosario Eilanden. Haar man Peter wijst naar piraten. Maar de Colombiaanse autoriteiten komen tot de conclusie dat hij zélf wele...

29-05-2016 19:58

Afl. 7

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 7

De achttienjarige Lesley Timmer wordt in 2010 zwaargewond gevonden onder de Kennedybrug in het Belgische Luik. Zijn handen en voeten zijn gebonden. Een paar uur later overlijdt hij in het ziekenhuis. De vader van Lesley weet op dat moment n...

22-05-2016 20:00

Afl. 6

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 6

John van den Heuvel reist samen met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. Hun moeder is daar in 2012 om het leven gebracht. Eigenlijk weten broer en zus anno 2016 helemaal niets van de ware toedracht. De exacte datum dat zij o...

15-05-2016 20:02

Afl. 5

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 5

In 2008 komt de 68-jarige Arie Kooijman op zijn hotelkamer door geweld om het leven. Het lijkt om om een brute roofoverval te gaan, maar het politieonderzoek zit al snel muurvast. Daardoor komt het leven van Shabana, Aries jongste dochter, ...

08-05-2016 21:00

Afl. 4

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 4

De reis voert opnieuw naar Sao Luis, een zeer gewelddadige stad in het noorden van Brazilië. Deze keer reist John hierheen met Ellen Wolbeek. Haar broer, de 60-jarige Ronald, en zijn vriendin Riet werden op 15 februari 2015 in Sao Luis over...

01-05-2016 21:00

Afl. 3

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 3

John gaat samen met Jeroen Dekker naar Bolivia. In 2013 is Jeroens broer Pieter op zijn eigen landgoed om het leven gebracht door een huurmoordenaar. Al snel blijkt dat deze moordenaar is ingehuurd door Miriam Callau, een vriendin van Piete...

24-04-2016 20:03

Afl. 2

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 2

Stephan Buczynski wordt op 13 januari 2012 dood gevonden voor de kust van Patong Beach, op het populaire Thaise vakantie-eiland Phuket. Na een zeer kort onderzoek komt de Thaise politie tot de conclusie dat Stephan zelfmoord zou hebben gepl...

17-04-2016 20:03

Afl. 1

Vermoord In Het Buitenland - Afl. 1

Joel Bastiaens, de zoon van Loes Hamel en Frans Bastiaens, wordt op 28 februari 2010 samen met zijn Braziliaanse vriendin Sandra koelbloedig geliquideerd in Sao Luis, Brazilië. Alles wijst erop dat Sandra's ex man, een omstreden vastgoedman...

Vermoord In Het Buitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermoord In Het Buitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermoord In Het Buitenland bij Vermoord In Het Buitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermoord In Het Buitenland. Heb je een uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermoord In Het Buitenland gemist

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht.

Uitzending gemist van Vermoord In Het Buitenland? Hier kun je alle uitzendingen van Vermoord In Het Buitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord