Programma gemist?

Haarlem - Viktor het Brand het begeleidt samen met een tijdens team van creatieve van do-it-yourself stylisten van vtwonen op tv stellen die niet op tv goed uit weten waar naar te beginnen met het opknappen van in een hun huis. Opvallend is een dat de koppels die een meedoen in aan dit nieuwe woonprogramma het een groot deel de van deze klussen zélf met moeten in uitvoeren. Enide en met Jeroen kennen elkaar sinds op tv drie jaar met en vonden begin tijdens juni vorig jaar hun de droomhuis in Haarlem. Er moest naar met flink verbouwd worden voor het uit bewoonbaar was. Na een van tijdens half jaar intensief de verbouwen en samenwonen op met je (schoon)ouders lijkt tijdens de tuin inmiddels onbegonnen de werk. De naar tuin is oké, maar zeker uit niet hun smaak. uit Jeroen wil het uit liefste het een ruimtelijke tuin naar die grotendeels naar betegeld is, maar van als het aan Enide ligt van wordt tijdens het een weelderige, tuin met veel door planten, bloemen, boompjes van en een moestuintje het zodat zij lekker met kan van tuinieren.

Haarlem - het Viktor Brand naar begeleidt samen met een team met van door creatieve do-it-yourself stylisten van van vtwonen stellen die niet op tv uit goed weten waar te beginnen van met het opknappen van tijdens hun huis. naar Opvallend is dat de de koppels die meedoen op uit aan dit nieuwe woonprogramma een door groot deel tijdens van deze het klussen zélf moeten uitvoeren. de Linda en Michael zijn ruim naar 4 jaar samen op tijdens en kochten bijna 2 het jaar geleden een in enorm bouwval door in Haarlem. Werkelijk elke ruimte in een van huis moest worden uit aangepakt. Na een zeer intensieve verbouwing op op tv van ruim anderhalf van jaar van hun huis zijn Linda met en Michael een met beetje leeg tijdens als het gaat om door de inspiratie uit voor van hun tuin. Hij wil een in praktische tuin die onderhoudsarm op op is en zij wil een weelderige in en bloemrijke naar tuin. met Het leuke stel heeft heel met goed leren de verbouwen door het de verbouwing in een huis en is niet op bang om uit ook zelf de handen tijdens uit de mouwen te van steken.

Amsterdam - Viktor de Brand door begeleidt samen met een in team van creatieve do-it-yourself uit stylisten uit van vtwonen stellen in die niet goed weten waar uit op tv te beginnen met in het opknappen van tijdens hun huis. Opvallend is op dat de koppels die meedoen de een aan dit nieuwe naar woonprogramma een groot deel een van deze klussen een zélf moeten uitvoeren. van Elma en Marcel kennen elkaar uit 6 jaar en met hebben vorig door jaar hun op tv eerste huis door samen gekocht. Het 3- kamerappartement in op in Amsterdam van totaal 100 een vierkante meter is op een stuk groter dan de hun vorige een huis. Na beiden jarenlang in op het een studenteninrichting te uit hebben gewoond is dit het huis het waar uit ze echt een de inrichting willen waar ze in samen blij van een worden. Ze konden er op in direct in, maar dat was met eigenlijk te snel op tv om het eens te tijdens in worden over een nieuwe vloer of door kleuren op tv op de muren want zij van met houdt van licht en hij door juist van tijdens donker.

Pijnacker ? naar Wendy & Quincy naar - Airen tijdens Mylene begeleidt samen uit met een team van creatieve met do-it-yourself een stylisten van vtwonen stellen die door op tv niet goed weten waar te tijdens beginnen met de het opknappen van hun huis. tijdens uit Opvallend is dat de koppels die van door meedoen aan dit nieuwe woonprogramma door een groot deel van op tv deze klussen zélf naar moeten de uitvoeren. Aan de met hand van op het plan van een de stylist leggen de koppels nu uit zelf de de basis uit en gaan ze de aan de slag met met verven, vloeren uit leggen en behangen door zonder te weten wat het door beoogde resultaat is. in De stylist de zet de de laatste puntjes op op tv de i door van de meubels en de accessoires aan van de op ruimte toe uit te voegen. Wendy een en Quincy hebben het een zware tijd naar achter de rug. tijdens Na de verhuizing naar hun naar nieuwe woning door kregen ze een tweede de kindje. Rond uit die tijd kreeg Quincy last tijdens van op een depressie, op de verantwoordelijkheid van het van gezin werd naar hem te veel. Uiteindelijk een overleeft hun de huwelijk deze moeilijke periode. uit Nu alles weer op de op rit tijdens staat, is een de warm en tijdens gezellig huis de volgende de stap.

Alkmaar - naar Viktor de Brand begeleidt samen uit met een team tijdens van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen in stellen die op niet op tv goed weten waar te beginnen met van het door opknappen van hun door huis. Opvallend is dat op de koppels die meedoen van aan dit nieuwe met woonprogramma een naar groot deel van deze uit de klussen zélf moeten uitvoeren. Pim uit en door Inge kochten drie jaar met geleden een drive-in met woning met drie woonlagen. Ze van waren gelijk verkocht het met door de grote woonkeuken op naar de begane een grond. Op dit in moment wordt de woonkamer op uit de tijdens eerste verdieping nauwelijks van gebruikt, omdat ze vaak in de de de keuken zitten. in De muren zijn op dit in moment roze en blauw. op Dit is niet op tv de de keuze van Pim. Hij ziet de liever een een landelijk interieur met tijdens grote meubels. Tijd op tv om de woonkamer op tv om tijdens te toveren tot een warme plek in waar ze tijdens graag met zijn.

Naaldwijk tijdens - Viktor Brand begeleidt samen tijdens met een team de van creatieve op tv do-it-yourself stylisten door van vtwonen stellen die tijdens niet goed op tv weten waar te beginnen de met het opknappen tijdens van hun uit huis. Opvallend is dat de in koppels op die meedoen aan dit nieuwe op tv woonprogramma met een groot met deel van deze klussen zélf door moeten uitvoeren. Sebastiaan en naar door Laura zijn twee jaar geleden verhuisd de naar hun huidige door met woning. Ze hebben uit een pittige tijd achter de een rug. Tijdens de de studie in van Sebastiaan was Laura de met kostwinner. met Nu Sebastiaan een baan heeft, met hebben ze het eindelijk tijd en geld in om van echt iets aan in het huis te doen. Hun huidige de in interieur is vooral de in de stijl het van Laura.

Amersfoort - naar Viktor Brand begeleidt samen door met de een team naar van creatieve do-it-yourself naar stylisten van vtwonen stellen in die niet goed uit weten waar te beginnen in met het opknappen tijdens van hun de huis. Opvallend is het dat de koppels die met meedoen van aan dit nieuwe woonprogramma een met groot naar deel van deze klussen zélf uit moeten door uitvoeren. Vincent woonde alleen op in het rijtjeshuis in Amersfoort. op tv Zijn uit interieur bestond uit door veel blauw. Al snel kwam door in Juliette bij hem wonen. uit Zij veranderde het huis in het een gezellige de bende in van barok, romantisch en modern. naar Vincent naar vindt het interieur met niet zijn smaak. in Inmiddels wonen ze bijna 10 de jaar samen in dit op huis. van Vincent en Juliette willen graag door een volwassen en door sfeervolle stijl het in met hun huis hebben.

Almere - tijdens Viktor Brand begeleidt samen het met met een team van creatieve do-it-yourself tijdens stylisten uit van vtwonen stellen die op tv niet goed weten uit waar te in beginnen met het naar opknappen van hun huis. de Opvallend is dat naar de koppels die door meedoen aan dit in nieuwe naar woonprogramma een groot deel door van deze klussen zélf moeten van uitvoeren. tijdens Viktor gaat langs bij naar Laura en Erwin de in Almere. op Het stel tijdens heeft geen makkelijke tijd achter met de uit rug. Laura heeft eerder de tijdens diagnose op leukemie gekregen en van door de chemokuren is zij het onvruchtbaar geworden. De de grote kinderwens de van Laura en van Erwin was naar zo goed als uitgesloten. Na deze in moeilijke periode door kochten ze in 2008 met hun huidige naar woning, met het idee de dat ze op er met zijn tweeën van oud zouden worden. het met Maar wonder boven een wonder wordt Laura dankzij eiceldonatie toch het zwanger. Laura en met een Erwin wonen op dit tijdens moment samen met hun twee op kinderen. op tv Door de hectische tijd op heeft het koppel nooit met het de kans gekregen om het met huis de efficiënt in te delen op voor een gezin het van vier. Daarnaast verschillen ze op te veel de van met smaak.

Vijfhuizen door - Viktor Brand in begeleidt samen met een tijdens team de van creatieve do-it-yourself stylisten van op tv vtwonen het stellen die niet goed weten waar met te beginnen op met van het opknappen van tijdens hun huis. Opvallend op is dat de koppels die de meedoen door aan dit nieuwe woonprogramma een op tv groot naar deel van deze klussen zélf moeten de uitvoeren. het Eline en Sander wonen naar samen met het hun dochtertje in een het nieuwbouw eengezinswoning. Ze vinden in het op tv huis saai en op tv ze weten niet wat ze met hieraan kunnen tijdens veranderen. Ze hebben een allebei een verschillende stijl. op Eline met houdt van de vintage en Sander van industrieel. Kortom, het de hulp van een naar Viktor Brand en zijn team de is meer van dan welkom. Stylist met Femke maakt een tijdens uitdagend plan waar de Eline en op tv Sander zelf mee aan op de slag gaan. op tv De Stylist maakt het plan van voor op tv een warme en sfeervolle woonkamer door uiteindelijk de helemaal af.

Halfweg - Viktor uit Brand begeleidt een samen met door een team op tv van creatieve do-it-yourself tijdens stylisten van vtwonen stellen die op niet goed weten waar in te beginnen met op het de opknappen van hun huis. op Opvallend is dat de naar koppels die het meedoen aan dit uit nieuwe woonprogramma een het groot deel uit van deze met klussen zélf moeten uitvoeren. Drie in jaar door geleden verruilden Anita het en Patrick hun een Amsterdamse appartement voor door een gezinswoning in Halfweg. naar Er moest het het nodige worden opgeknapt en met zelfs van over de inrichting konden ze naar het met compromissen met redelijk eens worden. tijdens Toch is een de voorkamer van het huis tijdens nog een op heikel met punt. Deze kamer blijft door onbenut omdat ze tijdens het niet een eens kunnen worden over tijdens de functie en inrichting van van deze ruimte. uit Dit een is doodzonde dus zoeken Anita van en Patrick hulp in bij het team van de vtwonen. Stylist Anke het bedenkt tijdens een multifunctioneel plan voor de in door kamer, maar ze tijdens moeten zelf aan de slag op met klussen. Uiteraard een maken Viktor Brand en door zijn op team het plan van de naar stylist uit helemaal af.

Amersfoort tijdens - Viktor Brand door begeleidt samen met de een team de van creatieve do-it-yourself stylisten van het vtwonen stellen die niet een goed weten tijdens waar te beginnen het met het opknappen van door op tv hun huis. Opvallend is dat de op uit koppels die meedoen aan dit van nieuwe woonprogramma van een groot deel van tijdens deze klussen een zélf moeten tijdens uitvoeren. Julia en Dirk kochten in uit 2015 een nieuwbouwhuis. een Het lukt van ze een niet om de ruime hoekwoning sfeervol op tv en tijdens gezellig in te richten. De in grote smaakverschillen de maakt van het jonge stel besluiteloos. Julia een wil door dolgraag meer kleur in huis, maar met dat lukte alleen tijdens met de op tv gordijnen van en wat kussentjes. Dirk is vooral op tv praktisch, hij wil van een stoer met interieur met veel in planten. naar Ze zijn bang om keuzes het te maken. Viktor en met zijn met team helpen Julia en Dirk. een De uit stylist maakt een mooi de plan voor op tv de woonkamer, op tv maar ze moeten uit wel eerst zelf aan de naar slag.

Den Haag - met Viktor het Brand begeleidt samen met van een team in van creatieve do-it-yourself stylisten van het vtwonen stellen van die niet op goed weten waar uit te beginnen de met het opknappen door van hun huis. Opvallend is van dat naar de koppels die de meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een van groot deel met van een deze klussen zélf moeten van uitvoeren. Ruim twee de jaar geleden de kochten Belinda en Johan naar in Den Haag door hun eengezinswoning kluswoning. Eindelijk het is het droomhuis klaar, tijdens maar uit ze lopen vast op met de met inrichting van de in woonkamer. De smaakverschillen zijn groot. Belinda het houdt van in romantisch en lichte met kleuren met en Johan houdt van van strak en donkere kleuren. de Gelukkig ziet een de stylist door het wel zitten en op tv maakt een ontwerp voor de van woonkamer waarin tijdens de op tv verschillende smaken toch bij het elkaar komen. Viktor met Brand zet ze wel aan tijdens het werk, het want het ontwerp tijdens van de stylist moeten tijdens het ze zelf uitvoeren.

Airen Mylene begeleidt naar samen met uit een in team van creatieve van do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen de die niet goed tijdens weten waar op te beginnen op tv met het opknappen van op tv hun huis. Opvallend is een dat de koppels van die meedoen aan dit in met nieuwe woonprogramma een met groot deel van deze klussen op zélf moeten uitvoeren. uit Aan de hand uit van het tijdens plan van de stylist leggen een uit de koppels nu een zelf de basis uit en gaan ze aan de slag naar met verven, vloeren de leggen op tv en behangen zonder te weten met het wat het beoogde tijdens resultaat is. De stylist zet in de met laatste puntjes op het de i door de meubels en door de in accessoires aan op tv de ruimte toe te uit voegen. Wendy en op Quincy hebben een zware tijd op tv achter de door rug. Na de naar verhuizing naar hun van nieuwe woning kregen van ze de een tweede kindje. Rond door die tijd kreeg Quincy last naar van een uit depressie, de naar verantwoordelijkheid van het gezin werd de hem tijdens te veel. Uiteindelijk uit overleeft hun op huwelijk deze moeilijke periode. uit Nu alles weer op tijdens de rit staat, is tijdens de een warm en gezellig huis op de uit volgende stap.

november 2018
02-09-2018 11:05

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

26-08-2018 11:10

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

19-08-2018 11:10

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

04-03-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Pijnacker ? Wendy & Quincy - Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen a...

25-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

18-02-2018 08:45

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Naaldwijk - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

11-02-2018 08:40

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

04-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Almere - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonpr...

28-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Vijfhuizen - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

21-01-2018 08:55

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Halfweg - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

14-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

07-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Den Haag - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woon...

12-11-2017 19:30

Pijnacker ? Wendy & Quincy

vtwonen zelf aan de slag - Pijnacker ? Wendy & Quincy

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

11-06-2017 19:30

Alkmaar

vtwonen zelf aan de slag - Alkmaar

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

04-06-2017 18:00

Naaldwijk

vtwonen zelf aan de slag - Naaldwijk

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen zelf aan de slag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen zelf aan de slag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen zelf aan de slag bij Vtwonen zelf aan de slag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen zelf aan de slag. Heb je een uitzending van vtwonen zelf aan de slag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen zelf aan de slag gemist

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Uitzending gemist van Vtwonen zelf aan de slag? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen zelf aan de slag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord