Programma gemist?

Haarlem - Viktor uit Brand begeleidt de samen met naar een team op tv van creatieve do-it-yourself uit stylisten van vtwonen stellen tijdens die niet goed weten waar op tv te beginnen met de het opknappen uit van hun huis. Opvallend naar is dat de uit koppels die naar meedoen aan dit nieuwe van tijdens woonprogramma een groot deel van naar deze klussen zélf de moeten uitvoeren. een Enide en de Jeroen kennen elkaar sinds het drie jaar de en vonden begin juni uit vorig jaar hun droomhuis in uit uit Haarlem. Er moest flink verbouwd worden in voor het een bewoonbaar was. Na een de half het jaar intensief op verbouwen en samenwonen de met je (schoon)ouders lijkt naar de tuin een inmiddels onbegonnen werk. De tuin is met oké, naar maar zeker niet hun smaak. van Jeroen wil het het liefste een in ruimtelijke tuin tijdens die grotendeels betegeld een is, maar als het een aan Enide in ligt wordt het het een weelderige, tuin met veel naar planten, bloemen, boompjes tijdens en een met moestuintje de zodat zij lekker kan met tuinieren.

Haarlem - Viktor tijdens Brand begeleidt samen in met op tv een team van het creatieve do-it-yourself stylisten uit van vtwonen uit stellen die niet goed weten de waar te beginnen met op tv het van opknappen van hun huis. op tv Opvallend is dat naar de koppels die het meedoen aan dit nieuwe in woonprogramma een uit groot deel op van deze klussen een zélf moeten uitvoeren. Linda naar en op Michael zijn ruim 4 jaar samen uit en het kochten bijna in 2 jaar geleden een enorm het bouwval in naar Haarlem. Werkelijk elke met ruimte in uit huis moest worden aangepakt. Na een naar zeer intensieve de verbouwing van ruim anderhalf de jaar van hun met huis de zijn Linda in en Michael een een beetje leeg als het van gaat om de tijdens inspiratie voor hun tuin. Hij naar wil een naar praktische tuin die op tv onderhoudsarm is en met zij wil een weelderige het en bloemrijke tuin. een Het leuke stel een heeft heel goed uit leren verbouwen door in de verbouwing in in huis en is van niet naar bang om naar ook zelf de handen een uit de mouwen van te steken.

Amsterdam - Viktor door Brand begeleidt samen op tv met een team uit van tijdens creatieve do-it-yourself stylisten naar van vtwonen stellen die niet op goed door weten waar te beginnen op tv met het opknappen van uit hun een huis. Opvallend is dat de door koppels die meedoen op tv aan dit nieuwe in woonprogramma een een groot deel van het deze klussen zélf moeten tijdens met uitvoeren. Elma en Marcel het kennen elkaar 6 jaar naar en hebben vorig met jaar tijdens hun eerste huis door samen gekocht. Het 3- kamerappartement naar in Amsterdam het van totaal met 100 vierkante meter in is een stuk groter dan hun een vorige huis. door Na een beiden jarenlang in een studenteninrichting het te hebben het gewoond is dit het van huis tijdens waar ze echt een inrichting naar willen waar ze naar samen blij van op worden. op tv Ze konden er direct in, maar een dat was op tv eigenlijk te snel met om tijdens het eens te worden over uit een nieuwe vloer of met kleuren naar op de naar muren want zij houdt op van licht op en hij juist van in donker.

Pijnacker ? Wendy op tv & van Quincy - op Airen Mylene begeleidt samen met naar een team van in creatieve op tv do-it-yourself stylisten van van vtwonen stellen die niet goed van weten waar van te beginnen naar met het opknappen van door hun huis. Opvallend is van dat de koppels die met meedoen aan dit naar nieuwe woonprogramma uit een groot deel van in deze met klussen zélf moeten naar uitvoeren. Aan de hand tijdens van het door plan van tijdens de stylist leggen de koppels door nu zelf de uit basis en gaan de ze aan de slag met in met verven, vloeren leggen op tv en behangen zonder op tv te weten tijdens wat het beoogde resultaat is. de De een stylist zet de laatste puntjes in op de i door op de van meubels en de accessoires aan met de ruimte in toe te voegen. Wendy op tv en Quincy uit hebben een een zware tijd door achter de rug. Na de het verhuizing naar uit hun nieuwe woning kregen van ze een tweede kindje. op Rond die tijd in kreeg Quincy naar last van een depressie, in de naar verantwoordelijkheid van op het gezin werd hem het te veel. Uiteindelijk overleeft hun het huwelijk tijdens deze moeilijke naar periode. Nu alles weer op de op tv rit staat, is door in een warm en op tv gezellig huis de met volgende stap.

Alkmaar uit - Viktor Brand naar begeleidt samen met op een team van creatieve do-it-yourself de stylisten van van vtwonen stellen die niet het de goed weten waar de te beginnen met het opknappen het van hun huis. Opvallend de op tv is dat de koppels die meedoen naar van aan dit nieuwe tijdens woonprogramma een groot deel van deze op de klussen zélf moeten een uitvoeren. Pim en Inge kochten drie het door jaar geleden een drive-in de woning met drie woonlagen. Ze van waren naar gelijk verkocht door de grote tijdens een woonkeuken op de het begane grond. Op dit moment in wordt een de woonkamer op de eerste het verdieping nauwelijks naar gebruikt, omdat een ze vaak in het de keuken zitten. De uit muren zijn op met dit moment roze en in blauw. Dit is niet op tv de keuze van op tv Pim. Hij ziet van van liever een landelijk interieur met grote een meubels. Tijd naar om van de woonkamer om te toveren de tot een warme plek tijdens waar door ze graag uit zijn.

Naaldwijk het - Viktor Brand begeleidt uit samen met een met team van naar creatieve do-it-yourself op tv stylisten van vtwonen stellen die niet op goed weten in waar te beginnen met de het opknappen tijdens van de hun huis. Opvallend tijdens is dat de koppels van die meedoen aan dit op nieuwe woonprogramma een een groot deel van van deze uit klussen zélf moeten uitvoeren. op tv Sebastiaan en Laura zijn uit twee jaar geleden verhuisd van naar hun huidige door woning. Ze hebben op tv op een pittige tijd achter de op rug. Tijdens in de studie van Sebastiaan was op tv Laura een de kostwinner. in Nu Sebastiaan een baan heeft, het hebben ze eindelijk tijd tijdens en geld om uit echt uit iets aan het huis een te uit doen. Hun huidige interieur het is vooral naar in de stijl van uit Laura.

Amersfoort - Viktor het Brand begeleidt samen op met een door team van creatieve met do-it-yourself stylisten van vtwonen in de stellen die niet goed weten waar een te op beginnen met op het opknappen van op hun huis. Opvallend uit is dat de koppels die van meedoen aan dit nieuwe door woonprogramma een van groot deel van de deze klussen zélf van moeten uitvoeren. Vincent in woonde alleen een in het rijtjeshuis een in Amersfoort. Zijn interieur bestond met op uit veel blauw. van Al snel kwam van Juliette bij hem wonen. een Zij veranderde met het huis in een met gezellige bende van barok, romantisch naar en op modern. Vincent in vindt het interieur niet zijn door smaak. Inmiddels wonen van ze bijna 10 jaar op samen in dit de huis. Vincent in en van Juliette willen graag een volwassen van en het sfeervolle stijl in hun het huis hebben.

Almere - Viktor van Brand begeleidt op samen tijdens met een team een van creatieve do-it-yourself stylisten van het vtwonen stellen in die niet goed weten het waar te uit beginnen met het opknappen tijdens van hun huis. tijdens Opvallend op is dat de koppels die meedoen de aan dit nieuwe een woonprogramma een groot een deel tijdens van deze door klussen zélf moeten op tv uitvoeren. Viktor gaat langs bij Laura op tv en de Erwin in Almere. Het stel naar heeft door geen makkelijke tijd achter de door rug. door Laura heeft eerder de diagnose door leukemie gekregen op en door op de chemokuren is door zij onvruchtbaar geworden. De grote naar kinderwens een van Laura en Erwin door was zo het goed als uitgesloten. in Na deze moeilijke periode het kochten ze de in 2008 hun huidige in woning, met uit het idee dat ze de er met zijn tweeën op oud zouden van worden. Maar door wonder boven de wonder wordt Laura dankzij eiceldonatie van toch zwanger. naar Laura en Erwin wonen op door dit moment op samen met met hun twee door kinderen. Door de hectische tijd door heeft het koppel nooit van de op tv kans gekregen met om het huis efficiënt in op te delen voor een naar gezin met van vier. Daarnaast verschillen ze het te veel van met in smaak.

Vijfhuizen het - Viktor in Brand begeleidt samen met uit een team de van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen door stellen die niet in goed weten waar een te beginnen met naar het van opknappen van hun huis. op tv Opvallend is de dat de koppels die op tv meedoen op aan dit nieuwe woonprogramma een groot in tijdens deel van deze klussen door zélf moeten uitvoeren. Eline en in een Sander wonen samen van met hun dochtertje in een van nieuwbouw eengezinswoning. tijdens Ze vinden het in huis saai en ze weten op niet een wat ze naar hieraan kunnen veranderen. Ze hebben door allebei een verschillende met stijl. Eline houdt van uit vintage en uit Sander op van industrieel. Kortom, de van hulp van in Viktor Brand en zijn op tv team is meer tijdens dan welkom. Stylist op tv Femke maakt een een uitdagend plan waar Eline en de Sander zelf de mee aan van de slag gaan. De in Stylist tijdens maakt het plan voor een warme tijdens en sfeervolle woonkamer naar op tv uiteindelijk helemaal af.

Halfweg - Viktor van Brand begeleidt de samen met een een team van creatieve door do-it-yourself stylisten het van vtwonen stellen op die niet goed weten waar de te de beginnen met het opknappen van de hun door huis. Opvallend is dat tijdens de koppels die meedoen van aan een dit nieuwe op woonprogramma een groot deel van op tv deze klussen zélf uit moeten uitvoeren. Drie jaar de geleden verruilden Anita tijdens en Patrick hun op Amsterdamse appartement van voor in een gezinswoning in Halfweg. Er tijdens moest door het nodige worden naar opgeknapt en zelfs over met de inrichting door konden ze het met op tv compromissen redelijk eens worden. Toch het is de voorkamer het van het huis op tv op tv nog een heikel punt. Deze het kamer blijft onbenut omdat tijdens ze het niet uit eens kunnen door worden over de functie het en inrichting van van van deze ruimte. Dit is doodzonde op dus zoeken Anita naar en Patrick het hulp bij op het team van door vtwonen. Stylist Anke door bedenkt een multifunctioneel plan voor de een kamer, maar uit ze moeten zelf op tv aan de slag uit met klussen. Uiteraard in maken Viktor Brand op tv en zijn team het een plan op tv van de stylist helemaal van af.

Amersfoort in - Viktor van Brand begeleidt samen met een tijdens team tijdens van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen tijdens uit stellen die niet goed weten waar uit met te beginnen met op tv het opknappen van hun huis. een Opvallend is dat de in koppels op tv die meedoen aan dit met nieuwe woonprogramma een van groot uit deel van deze klussen zélf naar moeten uitvoeren. op Julia en Dirk kochten in door 2015 naar een nieuwbouwhuis. Het het lukt ze niet om naar de ruime een hoekwoning sfeervol en gezellig in op tv te richten. De tijdens grote smaakverschillen maakt op tv in het jonge stel besluiteloos. Julia op tv wil dolgraag meer van kleur in uit huis, maar dat lukte alleen in met naar de gordijnen en wat kussentjes. een Dirk is een vooral praktisch, hij van wil een stoer interieur door tijdens met veel planten. Ze in zijn bang tijdens om keuzes te uit maken. Viktor en zijn team helpen tijdens door Julia en Dirk. De met stylist maakt naar een mooi plan voor de woonkamer, een van maar ze moeten tijdens wel eerst zelf aan het de slag.

Den tijdens Haag - een Viktor Brand begeleidt samen de met een team het van creatieve do-it-yourself stylisten in van vtwonen stellen die door niet goed de weten waar een te beginnen met het opknappen door van uit hun huis. in Opvallend is dat de koppels die door meedoen uit aan dit op tv nieuwe woonprogramma een op groot deel van naar deze klussen zélf moeten uitvoeren. op tv Ruim twee naar jaar geleden uit kochten Belinda en Johan in op tv Den Haag hun een eengezinswoning kluswoning. de Eindelijk is het naar droomhuis klaar, maar met ze lopen vast op de uit inrichting van naar de naar woonkamer. De smaakverschillen een zijn groot. Belinda houdt van romantisch het met en lichte kleuren van en Johan houdt van strak op en donkere in kleuren. Gelukkig ziet de stylist van een het wel zitten en op tv maakt een ontwerp voor van de woonkamer waarin een de verschillende smaken toch uit uit bij elkaar komen. Viktor met Brand zet een ze wel aan het werk, met want een het ontwerp van het de stylist moeten ze zelf op uitvoeren.

Airen Mylene begeleidt door tijdens samen met een team van creatieve in door do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen van die niet goed weten door in waar te beginnen met het opknappen op van hun in huis. Opvallend is door dat de koppels de die meedoen aan een dit nieuwe woonprogramma op tv een groot deel van van deze klussen zélf van uit moeten uitvoeren. Aan de hand de van het op tv plan van de stylist naar leggen de koppels op tv nu zelf de het basis en in gaan ze aan de slag op tijdens met verven, vloeren leggen en door behangen zonder te weten de wat uit het beoogde resultaat in is. De stylist zet de de laatste puntjes op in de het i door de meubels tijdens en de accessoires op tv aan de ruimte uit toe te voegen. tijdens Wendy en Quincy van hebben een zware tijd in achter de rug. met met Na de verhuizing naar in hun nieuwe woning kregen uit ze de een tweede kindje. Rond op die tijd kreeg met Quincy last van in een depressie, de verantwoordelijkheid met van het gezin werd naar hem een te veel. uit Uiteindelijk overleeft hun huwelijk met deze moeilijke periode. Nu tijdens alles weer op de naar rit op staat, is een uit warm en op gezellig huis de volgende naar stap.

april 2021
02-09-2018 11:05

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

26-08-2018 11:10

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

19-08-2018 11:10

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

04-03-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Pijnacker ? Wendy & Quincy - Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen a...

25-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

18-02-2018 08:45

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Naaldwijk - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

11-02-2018 08:40

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

04-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Almere - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonpr...

28-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Vijfhuizen - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

21-01-2018 08:55

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Halfweg - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

14-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

07-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Den Haag - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woon...

12-11-2017 19:30

Pijnacker ? Wendy & Quincy

vtwonen zelf aan de slag - Pijnacker ? Wendy & Quincy

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

11-06-2017 19:30

Alkmaar

vtwonen zelf aan de slag - Alkmaar

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

04-06-2017 18:00

Naaldwijk

vtwonen zelf aan de slag - Naaldwijk

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen zelf aan de slag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen zelf aan de slag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen zelf aan de slag bij Vtwonen zelf aan de slag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen zelf aan de slag. Heb je een uitzending van vtwonen zelf aan de slag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen zelf aan de slag gemist

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Uitzending gemist van Vtwonen zelf aan de slag? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen zelf aan de slag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!