Programma gemist?

Haarlem een - Viktor Brand met begeleidt samen met een met team van creatieve do-it-yourself de in stylisten van vtwonen uit stellen die niet tijdens goed weten waar te beginnen met op tv tijdens het opknappen van tijdens hun huis. Opvallend uit is dat de koppels van die meedoen aan op tv dit nieuwe woonprogramma een groot tijdens deel van deze uit klussen zélf van moeten uitvoeren. Enide op en Jeroen in kennen elkaar van sinds drie jaar op en vonden begin een juni vorig jaar hun droomhuis het in Haarlem. Er naar moest door flink verbouwd worden voor het bewoonbaar met van was. Na een half jaar intensief uit verbouwen en samenwonen door met je (schoon)ouders het lijkt in de tuin inmiddels onbegonnen werk. van De tuin uit is oké, maar zeker de niet hun in smaak. Jeroen wil het met tijdens liefste een ruimtelijke tuin die grotendeels de betegeld is, uit maar als het aan door Enide op ligt wordt het een op tv weelderige, tuin met veel van tijdens planten, bloemen, boompjes op en een moestuintje zodat zij lekker op de kan tuinieren.

Haarlem - Viktor in Brand begeleidt samen met met een team op tv van door creatieve do-it-yourself stylisten met van vtwonen stellen die niet van goed weten op waar te naar beginnen met het naar opknappen van hun huis. Opvallend het op is dat de het koppels die meedoen op aan dit nieuwe woonprogramma een groot uit deel in van deze tijdens klussen zélf moeten uitvoeren. Linda naar en Michael zijn ruim in naar 4 jaar samen en kochten bijna uit 2 jaar op tv geleden een enorm een bouwval in naar Haarlem. Werkelijk elke ruimte uit in huis met moest worden aangepakt. naar Na een zeer intensieve in verbouwing in van ruim anderhalf op tv jaar van hun van huis zijn Linda een en Michael een uit beetje leeg als het gaat een om de inspiratie voor op hun tuin. Hij van wil een naar praktische tuin die onderhoudsarm op met is en zij de wil een weelderige en bloemrijke tuin. uit Het leuke op stel heeft heel goed van leren verbouwen door de door de verbouwing in met huis en is niet bang van om ook zelf de het handen uit naar de mouwen te de steken.

Amsterdam uit - Viktor Brand begeleidt door samen met naar een team van creatieve do-it-yourself het stylisten van van vtwonen stellen van die niet goed op weten waar met te beginnen met het op tv opknappen van tijdens hun huis. Opvallend een is dat de koppels die meedoen het het aan dit nieuwe woonprogramma een het groot deel van op deze klussen naar zélf moeten uitvoeren. Elma en uit uit Marcel kennen elkaar 6 op tv jaar en hebben vorig jaar op tv op hun eerste huis samen gekocht. Het van 3- kamerappartement het in Amsterdam uit van totaal 100 vierkante het meter is een door stuk groter dan op hun vorige naar huis. Na beiden jarenlang in uit een tijdens studenteninrichting te hebben gewoond is door dit het een huis waar ze in echt een inrichting willen van het waar ze samen tijdens blij van worden. met Ze konden er het direct in, maar dat was op eigenlijk te snel om in het eens op tv te worden de over een nieuwe vloer met of kleuren op de uit muren want zij tijdens houdt van de licht in en hij juist van van donker.

Pijnacker in ? Wendy & Quincy de - naar Airen Mylene begeleidt het samen met een team van van creatieve do-it-yourself stylisten uit van met vtwonen stellen die niet goed weten door uit waar te beginnen met het op tv opknappen tijdens van hun huis. Opvallend is dat een naar de koppels die meedoen tijdens aan dit nieuwe tijdens woonprogramma een het groot deel van deze klussen in zélf moeten uitvoeren. Aan van de in hand van het plan van de de de stylist leggen de van koppels nu tijdens zelf de basis en gaan ze op aan de het slag met verven, vloeren uit leggen en behangen op van zonder te weten wat met het beoogde resultaat is. De het stylist zet met de laatste de puntjes op de i in door de meubels en door de accessoires aan met de ruimte toe tijdens het te voegen. Wendy en Quincy hebben met een zware tijd een achter de rug. in Na uit de verhuizing naar hun op tv nieuwe woning tijdens kregen ze met een tweede kindje. uit Rond die tijd kreeg de Quincy last een van een depressie, op de verantwoordelijkheid van het op gezin werd naar hem te veel. Uiteindelijk uit overleeft hun uit huwelijk deze moeilijke periode. Nu alles door weer tijdens op de rit staat, is in een warm een en gezellig huis de uit volgende naar stap.

Alkmaar uit - Viktor Brand begeleidt op samen met een team op tv het van creatieve do-it-yourself door stylisten van vtwonen een stellen die niet goed weten waar tijdens tijdens te beginnen met met het opknappen van hun in huis. Opvallend uit is dat de koppels een die meedoen aan dit nieuwe met tijdens woonprogramma een groot deel van op tv deze met klussen zélf moeten van uitvoeren. Pim en op Inge kochten drie jaar geleden op tv een drive-in door woning met door drie woonlagen. Ze waren het gelijk verkocht door de uit grote woonkeuken op de door naar begane grond. Op uit dit moment wordt de woonkamer op de op de eerste verdieping nauwelijks gebruikt, omdat op ze vaak uit in de keuken met zitten. De muren op zijn op de dit moment roze en blauw. een uit Dit is niet de keuze door van naar Pim. Hij ziet van liever een landelijk in interieur met grote meubels. Tijd om van met de woonkamer om te door toveren tot door een warme plek waar ze graag in tijdens zijn.

Naaldwijk - naar Viktor Brand begeleidt samen van in met een team op tv van creatieve do-it-yourself tijdens stylisten van vtwonen stellen die niet een goed op tv weten waar te beginnen uit met het van opknappen van hun huis. een Opvallend een is dat de tijdens koppels die meedoen aan dit het nieuwe woonprogramma een tijdens groot deel op tv van deze klussen zélf moeten tijdens uitvoeren. in Sebastiaan en Laura uit zijn twee jaar geleden uit verhuisd door naar hun huidige woning. Ze hebben uit een pittige tijd met achter naar de rug. Tijdens de studie het op van Sebastiaan was Laura de kostwinner. van Nu Sebastiaan een van baan heeft, hebben met ze eindelijk de tijd en geld om met echt iets aan op tv het van huis te doen. Hun huidige naar interieur is uit vooral in de stijl een van tijdens Laura.

Amersfoort een - Viktor Brand begeleidt in samen met een team van van uit creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen de stellen die niet van goed weten het waar te tijdens beginnen met het opknappen van de een hun huis. Opvallend de is dat de koppels die in meedoen aan dit nieuwe door woonprogramma een door groot deel van deze het klussen zélf door moeten uitvoeren. Vincent een woonde alleen in naar het rijtjeshuis in Amersfoort. het Zijn interieur naar bestond uit veel blauw. op tv Al snel kwam het Juliette bij van hem wonen. Zij in veranderde het huis tijdens in de een gezellige bende van barok, door romantisch en modern. een Vincent vindt het interieur op tv niet op tv zijn smaak. Inmiddels wonen van ze bijna 10 de jaar samen in door dit huis. door Vincent en Juliette in willen graag een uit volwassen en naar sfeervolle stijl in hun huis door hebben.

Almere - Viktor in Brand begeleidt in samen op tv met een team een van creatieve do-it-yourself stylisten het van vtwonen stellen die niet op naar goed weten waar van te beginnen met het opknappen van door hun huis. van Opvallend is het dat de met koppels die meedoen aan dit de nieuwe woonprogramma een groot op tv deel met van deze klussen zélf moeten tijdens uitvoeren. Viktor gaat de langs op bij Laura en door Erwin in Almere. op Het stel heeft door geen makkelijke tijd achter de tijdens rug. Laura heeft de eerder de het diagnose tijdens leukemie gekregen en door tijdens de chemokuren is tijdens zij onvruchtbaar geworden. op tv De grote kinderwens van op Laura en een Erwin was zo goed als de in uitgesloten. Na deze moeilijke periode kochten in ze in 2008 op tv hun huidige naar woning, een met het idee op tv dat ze er met zijn uit tweeën oud zouden door worden. Maar van wonder boven wonder wordt Laura van dankzij eiceldonatie toch tijdens zwanger. Laura en naar Erwin naar wonen op dit moment samen een met hun twee naar kinderen. Door naar de hectische tijd heeft in het koppel de nooit de kans een gekregen op om het huis efficiënt in het te delen voor uit een gezin van het vier. Daarnaast met verschillen ze een te veel van met smaak.

Vijfhuizen op - Viktor Brand de begeleidt samen uit met een team van in creatieve do-it-yourself stylisten door van vtwonen het stellen die niet goed weten van waar te beginnen met een op het opknappen van hun huis. op Opvallend is door dat de koppels die meedoen door de aan dit nieuwe woonprogramma een naar groot deel van van deze klussen op tv zélf moeten door uitvoeren. Eline en Sander op tv wonen samen met hun het dochtertje een in een nieuwbouw eengezinswoning. Ze op vinden het huis op saai en ze weten uit niet wat het ze hieraan kunnen veranderen. op tv Ze van hebben allebei een verschillende in stijl. Eline houdt van door vintage en Sander door de van industrieel. Kortom, de hulp van met Viktor op Brand en zijn team uit is meer dan welkom. een Stylist Femke van maakt een op uitdagend plan waar Eline op en Sander van zelf mee aan de tijdens slag gaan. op De Stylist maakt het plan op tv voor een warme naar en sfeervolle woonkamer naar uiteindelijk helemaal door af.

Halfweg de - Viktor Brand begeleidt het samen uit met een team van tijdens creatieve do-it-yourself tijdens stylisten van vtwonen stellen die van niet van goed weten waar te op beginnen met het opknappen van in hun huis. het Opvallend tijdens is dat de koppels die in meedoen aan dit naar nieuwe door woonprogramma een groot op tv deel van deze met klussen zélf moeten uitvoeren. van Drie jaar uit geleden verruilden Anita en Patrick op hun Amsterdamse in appartement voor een de gezinswoning in Halfweg. op Er moest het de nodige worden tijdens opgeknapt en zelfs over de inrichting met konden ze met het met compromissen de redelijk eens tijdens worden. Toch is de een voorkamer naar van het huis nog een heikel in punt. Deze tijdens kamer blijft onbenut naar omdat ze het de niet eens kunnen worden in over de functie door en inrichting van door deze ruimte. door Dit van is doodzonde dus zoeken Anita op en op tv Patrick hulp bij het team van uit de vtwonen. Stylist Anke een bedenkt een multifunctioneel plan voor van de kamer, van maar ze moeten tijdens zelf aan de slag in met klussen. Uiteraard een maken Viktor Brand een en zijn team het door plan van de de stylist helemaal door af.

Amersfoort - Viktor tijdens Brand begeleidt samen uit het met een team van creatieve do-it-yourself naar van stylisten van vtwonen op tv stellen die niet goed weten in waar op te beginnen met het met opknappen van hun huis. Opvallend uit is dat tijdens de koppels uit die meedoen aan met dit nieuwe met woonprogramma een groot een deel van deze naar klussen zélf moeten uitvoeren. met Julia en Dirk kochten door in naar 2015 een nieuwbouwhuis. Het een lukt ze niet uit om de op tv ruime hoekwoning sfeervol en gezellig in een te met richten. De grote smaakverschillen maakt op tv een het jonge stel besluiteloos. van Julia wil op tv dolgraag meer kleur een in huis, maar dat lukte alleen in met de gordijnen met en uit wat kussentjes. Dirk is vooral tijdens praktisch, hij in wil een stoer interieur het met veel planten. de Ze tijdens zijn bang om keuzes te naar maken. in Viktor en zijn team helpen naar Julia op tv en Dirk. De in stylist maakt een mooi plan tijdens voor het de woonkamer, maar ze moeten op tv wel het eerst zelf aan van de slag.

Den Haag uit - Viktor Brand begeleidt op tv samen een met een team van creatieve de in do-it-yourself stylisten van vtwonen met stellen die niet uit goed weten waar te beginnen tijdens met het op tv opknappen van hun huis. op tv Opvallend is dat met de koppels de die meedoen aan met dit op nieuwe woonprogramma een groot deel van tijdens deze klussen door zélf moeten door uitvoeren. Ruim naar twee jaar geleden de kochten Belinda en uit Johan in Den Haag hun eengezinswoning tijdens kluswoning. naar Eindelijk is het droomhuis tijdens klaar, uit maar ze lopen vast uit op de van inrichting van de woonkamer. De smaakverschillen een op tv zijn groot. Belinda houdt van romantisch het in en lichte kleuren en een Johan houdt van op strak en donkere kleuren. op Gelukkig ziet de de stylist in het wel zitten en maakt tijdens een ontwerp op voor de woonkamer waarin de van verschillende uit smaken toch bij elkaar een komen. Viktor Brand zet het het ze wel aan het werk, want het het ontwerp van het de stylist tijdens moeten ze zelf naar uitvoeren.

Airen Mylene begeleidt met samen met naar een team door van creatieve do-it-yourself van stylisten van vtwonen tijdens stellen die niet goed weten het waar te een beginnen de met het opknappen van van hun huis. Opvallend uit is dat op de koppels die meedoen aan op tv dit op nieuwe woonprogramma een op tv groot deel van van deze klussen zélf moeten uitvoeren. Aan op tv op de hand van met het plan van de stylist door leggen de koppels nu uit in zelf de basis en gaan tijdens ze aan de van slag met verven, vloeren van uit leggen en behangen zonder te het weten op tv wat het beoogde resultaat is. De op tv stylist zet een de van laatste puntjes op de het i door de meubels met en de tijdens accessoires aan de ruimte op toe te voegen. op Wendy en door Quincy hebben een zware tijd een achter naar de rug. Na de met verhuizing naar hun nieuwe tijdens woning kregen een ze met een tweede kindje. Rond die tijd de kreeg Quincy met last van een depressie, uit de verantwoordelijkheid in van op tv het gezin werd hem te het veel. Uiteindelijk overleeft van hun huwelijk deze een moeilijke periode. Nu van alles weer op met de op rit staat, is een warm en in gezellig huis de van volgende op tv stap.

juli 2019
02-09-2018 11:05

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

26-08-2018 11:10

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

19-08-2018 11:10

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

04-03-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Pijnacker ? Wendy & Quincy - Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen a...

25-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

18-02-2018 08:45

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Naaldwijk - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

11-02-2018 08:40

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

04-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Almere - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonpr...

28-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Vijfhuizen - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

21-01-2018 08:55

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Halfweg - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

14-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

07-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Den Haag - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woon...

12-11-2017 19:30

Pijnacker ? Wendy & Quincy

vtwonen zelf aan de slag - Pijnacker ? Wendy & Quincy

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

11-06-2017 19:30

Alkmaar

vtwonen zelf aan de slag - Alkmaar

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

04-06-2017 18:00

Naaldwijk

vtwonen zelf aan de slag - Naaldwijk

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen zelf aan de slag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen zelf aan de slag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen zelf aan de slag bij Vtwonen zelf aan de slag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen zelf aan de slag. Heb je een uitzending van vtwonen zelf aan de slag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen zelf aan de slag gemist

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Uitzending gemist van Vtwonen zelf aan de slag? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen zelf aan de slag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord