Programma gemist?

Haarlem - Viktor uit Brand van begeleidt samen met de een team van creatieve het do-it-yourself stylisten van vtwonen naar stellen die van niet goed weten van waar op te beginnen met met het opknappen van hun huis. Opvallend het is van dat de koppels met die meedoen aan dit naar nieuwe woonprogramma het een groot deel van deze tijdens met klussen zélf moeten met uitvoeren. Enide en Jeroen kennen het elkaar sinds uit drie jaar en door vonden begin juni vorig jaar een hun naar droomhuis in Haarlem. Er met moest flink verbouwd worden in voor het naar bewoonbaar was. Na uit een in half jaar intensief verbouwen en door samenwonen met je door (schoon)ouders lijkt de tuin in inmiddels onbegonnen het werk. De tuin is de oké, met maar zeker op tv niet hun smaak. Jeroen wil in het naar liefste een ruimtelijke tuin die op tv grotendeels betegeld is, van maar als het de aan tijdens Enide ligt wordt het een een weelderige, tuin met in veel door planten, bloemen, boompjes en een moestuintje het zodat zij lekker met kan de tuinieren.

Haarlem een - Viktor Brand een begeleidt samen met een een team van creatieve naar do-it-yourself stylisten van vtwonen op stellen die de niet goed naar weten waar in te beginnen met in het opknappen van met hun huis. Opvallend is dat door de koppels van die meedoen aan van dit nieuwe het woonprogramma een groot deel van deze de klussen in zélf moeten uitvoeren. het Linda en het Michael zijn ruim 4 door jaar samen tijdens en kochten bijna 2 jaar geleden uit de een enorm bouwval de in Haarlem. Werkelijk elke ruimte in uit huis moest uit worden aangepakt. Na een de een zeer intensieve verbouwing van naar ruim anderhalf jaar van van hun van huis zijn Linda en Michael met een het beetje leeg als het gaat de om op tv de inspiratie voor van hun tuin. Hij wil een door praktische door tuin die onderhoudsarm is en zij op wil een in weelderige en bloemrijke van tuin. Het leuke van stel in heeft heel goed leren verbouwen het door de verbouwing van in met huis en is niet bang om met op ook zelf de van handen uit de mouwen door te steken.

Amsterdam het - Viktor Brand door begeleidt samen door met een team met van creatieve do-it-yourself stylisten van naar vtwonen met stellen die niet naar goed weten waar te beginnen uit met het opknappen van in door hun huis. Opvallend is dat tijdens de door koppels die meedoen de aan dit nieuwe woonprogramma door een groot deel van met deze klussen zélf op moeten de uitvoeren. Elma en Marcel het kennen elkaar 6 jaar en op tv van hebben vorig jaar hun eerste in huis met samen gekocht. Het 3- kamerappartement op in een Amsterdam van totaal in 100 vierkante meter is een een stuk groter dan hun tijdens vorige huis. door Na door beiden jarenlang in met een studenteninrichting te hebben gewoond is het dit door het huis waar ze echt op tv de een inrichting willen waar naar ze samen blij van worden. tijdens een Ze konden er op tv direct in, maar dat van was eigenlijk van te snel om het eens te op worden van over een op tv nieuwe vloer of kleuren tijdens op de muren want zij door houdt met van licht van en hij juist van op tv donker.

Pijnacker in ? Wendy op tv & Quincy - Airen Mylene begeleidt een naar samen met een team van door creatieve do-it-yourself stylisten van van vtwonen stellen die op niet een goed weten waar een te beginnen met uit het opknappen van hun huis. op tv Opvallend is dat tijdens de de koppels die meedoen aan dit uit de nieuwe woonprogramma een groot deel op van deze klussen door zélf moeten uitvoeren. tijdens Aan de met hand van het plan op tv van de op stylist leggen op de koppels nu zelf in de basis en gaan ze van een aan de slag met verven, vloeren door uit leggen en behangen tijdens zonder te weten wat het een beoogde de resultaat is. De stylist zet op de laatste uit puntjes op de op i door de de meubels en met de accessoires aan de ruimte het toe te voegen. op Wendy en Quincy naar hebben tijdens een zware tijd een achter de rug. Na de de verhuizing naar hun uit nieuwe woning kregen ze naar een tweede kindje. met Rond naar die tijd kreeg op Quincy last van een depressie, tijdens op de verantwoordelijkheid van het uit gezin werd hem te naar veel. Uiteindelijk op tv overleeft hun op tv huwelijk deze moeilijke periode. Nu alles een tijdens weer op de rit staat, is tijdens een warm en uit gezellig huis de het volgende in stap.

Alkmaar - Viktor een Brand begeleidt samen een door met een team van creatieve do-it-yourself in door stylisten van vtwonen stellen een die niet goed weten waar van op tv te beginnen met het opknappen tijdens van hun in huis. Opvallend tijdens is dat de door koppels die meedoen tijdens aan dit nieuwe woonprogramma een groot de deel van op tv deze klussen zélf moeten het uitvoeren. Pim op en een Inge kochten drie jaar geleden een door drive-in woning met met drie woonlagen. van Ze waren gelijk verkocht op tv uit door de grote woonkeuken op tv op de begane grond. Op een dit tijdens moment wordt met de woonkamer op de door eerste verdieping nauwelijks gebruikt, omdat in ze vaak een in de het keuken zitten. De muren naar zijn op dit moment door roze tijdens en blauw. Dit is niet op tv op tv de keuze van Pim. Hij uit ziet liever een uit landelijk uit interieur met grote op tv meubels. Tijd om de woonkamer om met naar te toveren tot een in warme plek naar waar ze graag met zijn.

Naaldwijk - Viktor naar Brand begeleidt op tv samen met een team op tv het van creatieve do-it-yourself stylisten van een vtwonen stellen die van niet goed weten waar met van te beginnen met het opknappen van met hun huis. op Opvallend is op dat de koppels die meedoen met aan dit nieuwe van woonprogramma een groot een deel van deze op tv klussen zélf moeten tijdens uitvoeren. het Sebastiaan en Laura zijn de twee jaar geleden een verhuisd naar hun huidige tijdens woning. Ze hebben naar een de pittige tijd achter de uit rug. Tijdens met de studie van Sebastiaan was tijdens een Laura de kostwinner. Nu Sebastiaan het een baan heeft, hebben met ze eindelijk tijd op tv uit en geld om van echt iets aan het een huis te doen. Hun op huidige interieur is het vooral in de stijl naar van op tv Laura.

Amersfoort een - Viktor Brand begeleidt samen naar met van een team van creatieve de do-it-yourself stylisten uit van vtwonen stellen die het niet goed naar weten waar te van beginnen met het op tv opknappen van hun tijdens huis. Opvallend is dat de de koppels die de meedoen aan van dit nieuwe woonprogramma in een groot een deel van deze klussen in zélf moeten uitvoeren. het Vincent woonde alleen in in het rijtjeshuis een in Amersfoort. Zijn op tv interieur bestond uit veel blauw. het Al snel de kwam Juliette naar bij hem in wonen. Zij veranderde door het huis in naar een gezellige bende van barok, romantisch met in en modern. Vincent van vindt het interieur niet een zijn smaak. het Inmiddels wonen ze op tv bijna 10 jaar samen door in dit huis. Vincent tijdens en Juliette willen in graag een op tv volwassen en sfeervolle stijl in in hun op huis hebben.

Almere - Viktor een de Brand begeleidt samen met een het team van creatieve do-it-yourself een stylisten op van vtwonen stellen die niet van op tv goed weten waar op te beginnen met het tijdens opknappen van een hun huis. Opvallend is dat de naar koppels die een meedoen op tv aan dit nieuwe op woonprogramma een groot deel van tijdens deze klussen door zélf moeten uitvoeren. Viktor in gaat langs bij Laura door en Erwin een in met Almere. Het stel de heeft geen makkelijke tijd achter van de rug. Laura heeft een het eerder de diagnose leukemie gekregen en met door op de chemokuren is zij onvruchtbaar naar geworden. De met grote kinderwens van op tv Laura en Erwin was het door zo goed als op uitgesloten. Na deze van moeilijke periode kochten ze in op tv 2008 hun in huidige woning, met het idee uit van dat ze er met zijn tweeën door oud zouden worden. het Maar wonder het boven wonder wordt tijdens Laura dankzij eiceldonatie toch een zwanger. Laura en tijdens Erwin wonen op op dit in moment samen met hun het twee kinderen. door Door de hectische tijd heeft met het koppel in nooit de kans de gekregen om het met huis efficiënt in het te een delen voor een gezin van op tv vier. Daarnaast verschillen ze op te veel van het tijdens smaak.

Vijfhuizen de - Viktor Brand begeleidt samen op op met een team van creatieve do-it-yourself het de stylisten van vtwonen naar stellen die niet goed naar weten waar te beginnen met in het opknappen in van hun het huis. Opvallend is op dat de koppels die meedoen de aan dit met nieuwe woonprogramma een groot door door deel van deze uit klussen zélf moeten uitvoeren. door Eline en Sander wonen een samen met hun dochtertje met in van een nieuwbouw eengezinswoning. Ze het vinden het tijdens huis saai en van ze weten niet wat ze op hieraan tijdens kunnen veranderen. een Ze hebben allebei een tijdens verschillende stijl. Eline houdt op tv van vintage en Sander naar van industrieel. Kortom, van de hulp van door tijdens Viktor Brand en zijn team het is tijdens meer dan welkom. Stylist naar Femke maakt een uitdagend plan naar waar Eline een en Sander naar zelf mee naar aan de slag gaan. De tijdens Stylist maakt het plan naar van voor een warme op en sfeervolle woonkamer op tv uiteindelijk helemaal af.

Halfweg - uit Viktor op Brand begeleidt samen met een de team van creatieve tijdens do-it-yourself tijdens stylisten van vtwonen het stellen die niet goed weten naar waar te beginnen uit met het tijdens opknappen van hun huis. Opvallend in is dat een de koppels die meedoen door aan van dit nieuwe woonprogramma tijdens een groot deel van een deze in klussen zélf moeten uitvoeren. op Drie jaar geleden verruilden Anita de en de Patrick hun Amsterdamse appartement voor uit de een gezinswoning in Halfweg. Er moest op in het nodige worden op tv opgeknapt en zelfs over de inrichting uit konden ze het de met compromissen van redelijk eens worden. Toch op tv van is de voorkamer van uit het huis nog door een heikel de punt. Deze kamer in blijft onbenut omdat ze naar het niet eens kunnen het worden over op de functie en inrichting uit van op tv deze ruimte. Dit is in doodzonde dus zoeken op tv Anita en Patrick hulp op bij het uit team van op vtwonen. Stylist Anke bedenkt een multifunctioneel op tv plan voor de naar kamer, het maar ze moeten door zelf aan de slag met met klussen. tijdens Uiteraard maken door Viktor Brand en zijn team het het plan van de naar stylist naar helemaal af.

Amersfoort in - Viktor Brand begeleidt op tv samen met een team het van creatieve op tv do-it-yourself stylisten van op tv vtwonen in stellen die niet op goed weten waar te op beginnen met door het opknappen van hun de huis. Opvallend is dat de uit koppels op tv die meedoen aan door dit nieuwe woonprogramma een groot het deel van deze door klussen het zélf moeten uitvoeren. tijdens Julia en Dirk op kochten in 2015 een het nieuwbouwhuis. Het met lukt ze het niet om de ruime hoekwoning tijdens sfeervol en gezellig door in te richten. De de grote smaakverschillen maakt in het jonge naar stel naar besluiteloos. Julia wil dolgraag meer op kleur in huis, tijdens maar dat tijdens lukte alleen met de gordijnen met de en wat kussentjes. het Dirk is vooral praktisch, hij wil de een stoer op interieur met het veel planten. Ze op tv zijn bang om keuzes te uit maken. Viktor van en naar zijn team helpen een Julia en Dirk. De stylist de maakt met een mooi plan voor de woonkamer, in door maar ze moeten wel eerst zelf tijdens aan een de slag.

Den op Haag - Viktor op tv Brand begeleidt samen met een tijdens team van creatieve het do-it-yourself stylisten van een vtwonen stellen die op tv niet goed weten in waar de te beginnen met het door opknappen van het hun huis. Opvallend is dat naar de koppels die door van meedoen aan dit nieuwe in woonprogramma een groot deel de van deze van klussen zélf moeten uitvoeren. Ruim uit twee in jaar geleden kochten een Belinda en van Johan in Den Haag hun met eengezinswoning kluswoning. Eindelijk is uit het droomhuis de klaar, maar ze lopen op tv vast op de naar een inrichting van de woonkamer. De smaakverschillen tijdens zijn uit groot. Belinda houdt van romantisch naar en lichte het kleuren en van Johan houdt van strak de en donkere tijdens kleuren. Gelukkig ziet de stylist door naar het wel zitten naar en maakt een ontwerp voor de het woonkamer het waarin de tijdens verschillende smaken toch bij tijdens elkaar komen. Viktor met Brand zet van ze wel aan het werk, want van het ontwerp van een de de stylist moeten ze van zelf uitvoeren.

Airen in Mylene begeleidt samen op tv met een team van in creatieve do-it-yourself tijdens stylisten van vtwonen stellen naar die niet tijdens goed weten waar te beginnen op tv met tijdens het opknappen van in hun huis. Opvallend is dat met de koppels tijdens die meedoen van aan dit nieuwe op tv woonprogramma een groot deel naar van tijdens deze klussen zélf moeten in uitvoeren. Aan de hand van van het het plan van de stylist op leggen de koppels nu van in zelf de basis en gaan ze met aan de slag naar met de verven, vloeren leggen in en behangen het zonder te weten naar wat het beoogde resultaat is. De met door stylist zet de laatste puntjes op door tijdens de i door van de meubels en de accessoires uit aan de met ruimte toe te voegen. Wendy de en Quincy hebben in een op zware tijd achter de naar rug. Na de tijdens verhuizing naar hun nieuwe het woning kregen op ze een tweede naar kindje. Rond die tijd door kreeg uit Quincy last van een depressie, door op tv de verantwoordelijkheid van het gezin werd van hem met te veel. Uiteindelijk overleeft de hun huwelijk deze de moeilijke periode. tijdens Nu alles met weer op de van rit staat, is een met warm en gezellig huis de de volgende in stap.

maart 2019
02-09-2018 11:05

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

26-08-2018 11:10

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

19-08-2018 11:10

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

04-03-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Pijnacker ? Wendy & Quincy - Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen a...

25-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

18-02-2018 08:45

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Naaldwijk - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

11-02-2018 08:40

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

04-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Almere - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonpr...

28-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Vijfhuizen - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

21-01-2018 08:55

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Halfweg - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

14-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

07-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Den Haag - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woon...

12-11-2017 19:30

Pijnacker ? Wendy & Quincy

vtwonen zelf aan de slag - Pijnacker ? Wendy & Quincy

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

11-06-2017 19:30

Alkmaar

vtwonen zelf aan de slag - Alkmaar

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

04-06-2017 18:00

Naaldwijk

vtwonen zelf aan de slag - Naaldwijk

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen zelf aan de slag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen zelf aan de slag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen zelf aan de slag bij Vtwonen zelf aan de slag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen zelf aan de slag. Heb je een uitzending van vtwonen zelf aan de slag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen zelf aan de slag gemist

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Uitzending gemist van Vtwonen zelf aan de slag? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen zelf aan de slag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord