Programma gemist?

Haarlem op - Viktor Brand begeleidt van samen met een team tijdens van het creatieve do-it-yourself van stylisten van vtwonen stellen op tv die niet op goed weten waar te beginnen tijdens met het opknappen van het hun huis. op Opvallend is dat de van een koppels die meedoen aan met dit nieuwe woonprogramma op een groot deel van met deze klussen tijdens zélf moeten uitvoeren. op Enide en Jeroen kennen tijdens elkaar sinds met drie jaar en op tv vonden begin door juni vorig jaar hun droomhuis in tijdens Haarlem. op tv Er moest flink verbouwd worden door door voor het bewoonbaar tijdens was. Na een half jaar op intensief verbouwen en samenwonen het met je (schoon)ouders uit lijkt de van tuin inmiddels door onbegonnen werk. De tuin tijdens is oké, maar de zeker niet hun een smaak. Jeroen naar wil het liefste een in ruimtelijke tuin die het grotendeels betegeld op is, maar als op het aan Enide ligt wordt het het het een weelderige, de tuin met veel planten, bloemen, boompjes op en tijdens een moestuintje zodat zij door lekker kan uit tuinieren.

Haarlem - Viktor op tv door Brand begeleidt samen met een team door van creatieve do-it-yourself een stylisten op van vtwonen een stellen die niet goed het weten waar het te beginnen met het in opknappen van hun huis. het Opvallend is dat tijdens de koppels van die meedoen aan dit naar nieuwe woonprogramma een tijdens groot deel van op deze klussen door zélf moeten uitvoeren. Linda en een Michael zijn de ruim 4 met jaar samen en kochten bijna tijdens 2 jaar geleden naar de een enorm bouwval in Haarlem. de Werkelijk elke ruimte in in tijdens huis moest worden aangepakt. Na met een naar zeer intensieve verbouwing op van ruim anderhalf jaar door van hun huis zijn Linda tijdens en Michael een de naar beetje leeg als het naar gaat om in de inspiratie voor hun tuin. Hij met wil uit een praktische naar tuin die onderhoudsarm is en op tv zij wil een van weelderige en van bloemrijke tuin. Het leuke op tv stel heeft heel goed met leren verbouwen uit door de verbouwing in met huis en is de niet bang om door ook zelf de met handen uit de de mouwen te het steken.

Amsterdam tijdens - Viktor Brand begeleidt de samen met het een team van met creatieve do-it-yourself de stylisten van vtwonen door stellen die niet met goed weten waar te van beginnen met het opknappen van van hun huis. Opvallend in is dat tijdens de koppels die meedoen de aan dit nieuwe het woonprogramma tijdens een groot deel van deze op tv van klussen zélf moeten uitvoeren. Elma en met Marcel kennen elkaar het de 6 jaar en hebben vorig met jaar hun uit eerste huis samen gekocht. Het op 3- kamerappartement de in Amsterdam van totaal een 100 met vierkante meter is een stuk in groter dan een hun vorige huis. Na het beiden jarenlang een in een uit studenteninrichting te hebben door gewoond is dit het huis door waar ze echt van een inrichting van willen waar ze van samen blij van worden. tijdens een Ze konden er direct in, maar in dat was van eigenlijk door te snel om het eens te in worden tijdens over een nieuwe vloer in of kleuren op de het tijdens muren want zij houdt van licht tijdens en hij op tv juist van op tv donker.

Pijnacker ? Wendy de & Quincy - in Airen Mylene met begeleidt samen met een een in team van creatieve do-it-yourself stylisten naar van vtwonen stellen een die niet uit goed weten waar te tijdens beginnen met het in opknappen van door hun huis. Opvallend is naar dat de koppels in die meedoen aan naar dit nieuwe woonprogramma naar een in groot deel van deze klussen zélf met moeten in uitvoeren. Aan de hand van op tv naar het plan van de in stylist leggen de koppels de nu zelf de door basis en gaan met ze aan de een slag met verven, met vloeren leggen en behangen op tv zonder te van weten wat de het beoogde resultaat is. door De stylist zet tijdens de laatste een puntjes op naar de i door de meubels en van een de accessoires aan van de ruimte toe te met voegen. Wendy en Quincy hebben met op tv een zware tijd achter naar de rug. Na naar de verhuizing door naar hun nieuwe tijdens woning kregen ze een van tweede kindje. Rond die door tijd kreeg het Quincy last van een in depressie, op de verantwoordelijkheid van het een gezin werd hem te de veel. Uiteindelijk overleeft op tv hun huwelijk op deze moeilijke naar periode. Nu alles door weer op de rit staat, is op tv een warm en het gezellig huis het de volgende een stap.

Alkmaar het - Viktor Brand begeleidt het samen met met een team van creatieve do-it-yourself naar stylisten op tv van vtwonen door stellen die niet naar goed weten waar een te beginnen met het uit opknappen van hun huis. Opvallend van is dat uit de koppels die meedoen op tv aan dit met nieuwe woonprogramma van een groot deel van deze van klussen zélf met moeten uitvoeren. Pim en naar Inge naar kochten drie uit jaar geleden een drive-in woning met van drie woonlagen. Ze tijdens waren een gelijk verkocht met door de grote woonkeuken van op de begane grond. het Op dit moment wordt door het de woonkamer op de eerste het verdieping nauwelijks gebruikt, omdat van ze het vaak in de naar keuken zitten. De muren zijn een op dit de moment roze en blauw. op Dit naar is niet de keuze de van Pim. Hij tijdens ziet liever een van landelijk interieur de met grote meubels. Tijd om een de door woonkamer om te toveren van tot door een warme plek waar ze tijdens graag in zijn.

Naaldwijk tijdens - Viktor met Brand begeleidt samen op met een team van creatieve do-it-yourself het stylisten van naar vtwonen stellen uit die niet tijdens goed weten waar te beginnen met op tv het uit opknappen van in hun huis. Opvallend is dat een de koppels die meedoen een aan dit nieuwe het woonprogramma een een groot deel van een deze klussen op tv zélf moeten een uitvoeren. Sebastiaan en Laura zijn een twee jaar geleden verhuisd in naar hun tijdens huidige woning. op Ze hebben een pittige tijd een achter van de rug. Tijdens de studie op tv van Sebastiaan was van Laura een de kostwinner. Nu op Sebastiaan een baan heeft, hebben door ze op eindelijk tijd en geld om de echt iets de aan een het huis te doen. Hun huidige van interieur is naar vooral in in de stijl van uit Laura.

Amersfoort het - Viktor door Brand begeleidt samen met naar een team in van creatieve do-it-yourself stylisten van uit vtwonen tijdens stellen die niet in goed weten waar te beginnen naar met het opknappen van van naar hun huis. Opvallend is de dat de koppels die tijdens meedoen aan dit nieuwe op woonprogramma tijdens een groot deel naar van deze klussen zélf uit moeten uitvoeren. Vincent met woonde in alleen in het rijtjeshuis in Amersfoort. de Zijn in interieur bestond uit veel blauw. in Al snel kwam met Juliette bij de hem wonen. Zij een veranderde het huis in naar door een gezellige bende uit van barok, romantisch en op modern. Vincent met vindt het interieur niet het zijn smaak. Inmiddels uit wonen ze bijna 10 jaar het samen in in dit huis. Vincent en op Juliette van willen graag een volwassen en de sfeervolle stijl het in hun op tv huis hebben.

Almere - Viktor van Brand begeleidt samen tijdens met een van team in van creatieve do-it-yourself stylisten van naar vtwonen stellen die niet uit goed weten waar op een te beginnen met het het opknappen van hun huis. de Opvallend is dat op de in koppels die meedoen een aan dit nieuwe woonprogramma een van groot de deel van deze met klussen zélf moeten met uitvoeren. Viktor gaat langs bij een Laura en Erwin in een met Almere. Het stel heeft geen het makkelijke tijd uit achter de rug. Laura op heeft eerder op de diagnose door leukemie gekregen en door de naar chemokuren is zij onvruchtbaar op geworden. De grote naar het kinderwens van Laura en het Erwin was de zo goed als uitgesloten. Na deze een moeilijke periode kochten het het ze in 2008 hun op tv huidige woning, met een het idee dat ze er naar met zijn tweeën het oud zouden uit worden. Maar het wonder boven uit wonder wordt Laura dankzij eiceldonatie toch in zwanger. Laura en op Erwin wonen op van dit moment in samen het met hun twee kinderen. Door naar de hectische tijd heeft een het op tv koppel nooit met de kans gekregen om het op huis efficiënt met in te delen voor een het gezin van op vier. Daarnaast door verschillen ze te veel van op de smaak.

Vijfhuizen door - Viktor Brand op tv begeleidt samen met in een team van creatieve do-it-yourself de het stylisten van vtwonen stellen die niet door goed weten uit waar op tv te beginnen met uit het opknappen van hun huis. op tv Opvallend is dat in de koppels die een meedoen aan door dit nieuwe woonprogramma op een groot op deel van deze klussen zélf een moeten uitvoeren. Eline de en Sander wonen naar samen met van hun dochtertje uit in een nieuwbouw eengezinswoning. Ze vinden op tv het huis saai een en ze de weten naar niet wat ze in hieraan kunnen veranderen. in Ze hebben allebei naar een verschillende stijl. Eline houdt van op vintage door en Sander van industrieel. een Kortom, de op tv hulp van op tv Viktor Brand en zijn team op tv is meer door dan welkom. Stylist Femke op maakt een uitdagend uit plan in waar Eline en het Sander zelf mee aan de door slag gaan. De uit Stylist maakt tijdens het plan voor een een warme en sfeervolle woonkamer met uiteindelijk helemaal op tv af.

Halfweg naar - Viktor Brand begeleidt samen naar met in een team van in creatieve do-it-yourself stylisten naar van vtwonen stellen die tijdens niet goed weten van waar door te beginnen met het opknappen de van hun huis. Opvallend in is dat op tv de koppels het die meedoen aan dit nieuwe door woonprogramma een van groot deel van deze naar klussen zélf moeten een uitvoeren. Drie jaar van geleden op verruilden Anita en Patrick hun tijdens van Amsterdamse appartement voor een naar gezinswoning in op Halfweg. Er moest het uit nodige worden opgeknapt en uit zelfs over op tv de inrichting konden van ze het met compromissen door redelijk eens worden. Toch naar is het de voorkamer van door het huis nog op een heikel door punt. Deze kamer blijft onbenut het omdat op tv ze het niet uit eens kunnen worden over de de functie het en inrichting van deze ruimte. Dit uit is doodzonde door dus zoeken op tv Anita en door Patrick hulp bij het team in van vtwonen. in Stylist Anke bedenkt een een multifunctioneel plan voor met de kamer, maar ze van moeten zelf aan het naar de slag met het klussen. Uiteraard maken Viktor van Brand en zijn team in het plan door van de de stylist helemaal af.

Amersfoort - Viktor de Brand met begeleidt samen met een in team van creatieve uit do-it-yourself stylisten van door vtwonen stellen die een niet goed weten het waar van te beginnen met het opknappen uit van hun van huis. Opvallend is dat uit de koppels naar die meedoen aan dit nieuwe tijdens de woonprogramma een groot deel van deze naar klussen een zélf moeten uitvoeren. door Julia en Dirk kochten in het op 2015 een nieuwbouwhuis. uit Het lukt ze niet uit om de ruime hoekwoning van sfeervol en op gezellig in te richten. uit De grote uit smaakverschillen maakt het met jonge stel besluiteloos. Julia het wil dolgraag meer het kleur in huis, maar van dat uit lukte alleen met door de gordijnen en tijdens wat kussentjes. Dirk is vooral van praktisch, hij van wil een stoer interieur van met veel een planten. Ze zijn bang in om keuzes te op tv maken. Viktor en in zijn team op helpen Julia en op tv Dirk. De stylist maakt op tv een naar mooi plan voor in de woonkamer, maar ze uit moeten wel uit eerst zelf uit aan de slag.

Den door Haag - Viktor Brand door begeleidt uit samen met een team van het creatieve in do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen uit die tijdens niet goed weten waar te beginnen op tv met het door opknappen van hun huis. uit Opvallend is dat op met de koppels die meedoen het aan dit nieuwe woonprogramma een met met groot deel van deze klussen zélf tijdens moeten uitvoeren. Ruim op tv twee jaar geleden van kochten de Belinda en de Johan in Den door Haag hun eengezinswoning het kluswoning. Eindelijk is het met droomhuis klaar, maar ze lopen met vast op in de inrichting het van de op woonkamer. De smaakverschillen zijn groot. Belinda door in houdt van romantisch en lichte de kleuren en Johan houdt op tv van strak en uit donkere kleuren. een Gelukkig ziet de het stylist het wel zitten het en maakt met een van ontwerp voor de woonkamer waarin de van van verschillende smaken toch bij elkaar komen. de Viktor Brand zet op tv ze wel naar aan het werk, het want het ontwerp van de uit de stylist moeten met ze zelf uitvoeren.

Airen Mylene begeleidt naar samen het met een team in van creatieve do-it-yourself stylisten de van vtwonen op stellen die niet door goed weten waar te het beginnen met van het opknappen naar van hun huis. Opvallend is dat naar de koppels uit die meedoen aan op tv dit nieuwe woonprogramma van een in groot deel van uit deze klussen zélf op tv moeten uitvoeren. Aan de met hand van tijdens het plan van de op tv stylist leggen de koppels van nu zelf de basis een en op tv gaan ze aan de slag uit op met verven, vloeren leggen en uit behangen zonder te de weten wat door het beoogde het resultaat is. De stylist in zet de in laatste puntjes op de door i door de door meubels en de op tv accessoires aan de ruimte op tv toe te voegen. naar Wendy en Quincy van hebben een zware met tijd met achter de rug. Na de verhuizing uit tijdens naar hun nieuwe woning kregen ze naar een tweede kindje. van Rond die de tijd kreeg Quincy last tijdens een van een depressie, de de verantwoordelijkheid van een het gezin werd van hem te veel. Uiteindelijk de overleeft hun huwelijk deze moeilijke tijdens periode. een Nu alles weer op de naar uit rit staat, is een in warm en gezellig huis de naar volgende op tv stap.

augustus 2021
02-09-2018 11:05

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

26-08-2018 11:10

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

19-08-2018 11:10

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

04-03-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Pijnacker ? Wendy & Quincy - Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen a...

25-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

18-02-2018 08:45

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Naaldwijk - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

11-02-2018 08:40

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

04-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Almere - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonpr...

28-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Vijfhuizen - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

21-01-2018 08:55

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Halfweg - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

14-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

07-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Den Haag - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woon...

12-11-2017 19:30

Pijnacker ? Wendy & Quincy

vtwonen zelf aan de slag - Pijnacker ? Wendy & Quincy

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

11-06-2017 19:30

Alkmaar

vtwonen zelf aan de slag - Alkmaar

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

04-06-2017 18:00

Naaldwijk

vtwonen zelf aan de slag - Naaldwijk

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen zelf aan de slag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen zelf aan de slag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen zelf aan de slag bij Vtwonen zelf aan de slag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen zelf aan de slag. Heb je een uitzending van vtwonen zelf aan de slag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen zelf aan de slag gemist

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Uitzending gemist van Vtwonen zelf aan de slag? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen zelf aan de slag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!