Programma gemist?

Haarlem - Viktor tijdens door Brand begeleidt samen met een met team van creatieve een do-it-yourself stylisten van vtwonen een stellen door die niet goed weten tijdens waar te op tv beginnen met het de opknappen van in hun huis. Opvallend is dat de naar koppels die meedoen het aan dit nieuwe op op tv woonprogramma een groot deel van naar deze klussen naar zélf moeten naar uitvoeren. Enide en Jeroen kennen elkaar het sinds op drie jaar en vonden begin van juni tijdens vorig jaar hun droomhuis naar in Haarlem. door Er moest flink tijdens verbouwd worden op tv voor het bewoonbaar was. een Na een half de jaar intensief verbouwen en samenwonen op tv met in je (schoon)ouders lijkt de door tuin door inmiddels onbegonnen werk. De met tuin is oké, in maar zeker niet door hun smaak. Jeroen de wil het liefste een in ruimtelijke het tuin die grotendeels tijdens betegeld is, maar als het aan in Enide ligt wordt met het de een weelderige, in tuin met veel planten, bloemen, boompjes in en een moestuintje een zodat zij lekker door kan naar tuinieren.

Haarlem door - Viktor Brand tijdens begeleidt samen met met een team van creatieve naar do-it-yourself stylisten van uit vtwonen stellen die niet met de goed weten waar te beginnen naar met het de opknappen van door hun huis. Opvallend is dat van de koppels die meedoen met aan dit nieuwe de tijdens woonprogramma een groot deel van deze een in klussen zélf moeten uitvoeren. van Linda en Michael zijn ruim op 4 met jaar samen en kochten bijna naar 2 jaar uit geleden een enorm bouwval door tijdens in Haarlem. Werkelijk elke op ruimte in huis moest een worden aangepakt. in Na een zeer intensieve tijdens verbouwing van ruim tijdens anderhalf jaar de van hun huis zijn het Linda tijdens en Michael een de beetje leeg als op het gaat om de inspiratie voor op tv hun tuin. door Hij wil een praktische op tuin die onderhoudsarm met is naar en zij wil met een weelderige en bloemrijke tuin. naar Het het leuke stel heeft heel goed op naar leren verbouwen door met de verbouwing in huis en tijdens is niet het bang om ook zelf de het handen uit op tv de mouwen een te steken.

Amsterdam - naar Viktor Brand het begeleidt samen uit met een team van op creatieve do-it-yourself uit stylisten van vtwonen stellen die van niet goed weten tijdens waar te beginnen met door het de opknappen van hun huis. op Opvallend het is dat de koppels die meedoen het aan dit nieuwe op woonprogramma in een groot deel in van deze een klussen zélf moeten uitvoeren. Elma en door Marcel op tv kennen elkaar in 6 jaar en hebben vorig jaar in het hun eerste huis samen gekocht. met Het 3- kamerappartement van in Amsterdam van uit totaal 100 vierkante meter op is door een stuk naar groter dan hun vorige huis. Na met beiden jarenlang op tv in een studenteninrichting te de hebben gewoond een is dit uit het huis waar naar ze echt een inrichting het willen waar ze tijdens samen blij van worden. een Ze konden er op tv met direct in, maar een dat was eigenlijk door te snel om het eens op te worden door over een door nieuwe vloer of kleuren op de een muren want de zij houdt op tv van licht en hij juist op van een donker.

Pijnacker in ? Wendy & Quincy - in Airen Mylene met begeleidt samen met een op team van van creatieve do-it-yourself stylisten van van vtwonen van stellen die niet goed naar weten waar te naar beginnen met het opknappen met van hun het huis. Opvallend is dat het de koppels door die meedoen aan door dit de nieuwe woonprogramma een groot deel van het deze klussen zélf van op tv moeten uitvoeren. Aan de hand van door met het plan van met de stylist leggen de koppels nu het zelf de basis het en gaan op ze door aan de slag met verven, op vloeren een leggen en behangen zonder te van weten wat door het beoogde resultaat uit is. De stylist tijdens zet de laatste puntjes op tijdens de i door van tijdens de meubels en de accessoires aan tijdens de door ruimte toe te voegen. Wendy door naar en Quincy hebben een zware tijd van de achter de rug. Na een de verhuizing naar hun uit nieuwe woning kregen ze in een op tweede kindje. Rond van die tijd kreeg Quincy last het van een met depressie, de verantwoordelijkheid van in het een gezin werd hem met te veel. Uiteindelijk naar overleeft hun huwelijk deze de moeilijke periode. Nu van alles weer op op de rit staat, is door een tijdens warm en gezellig huis de in volgende tijdens stap.

Alkmaar - Viktor een naar Brand begeleidt samen met door een team van creatieve do-it-yourself op stylisten van met vtwonen stellen die in niet goed door weten waar te beginnen op met door het opknappen van op hun huis. Opvallend is dat de het koppels die meedoen in aan met dit nieuwe woonprogramma een groot tijdens deel van deze tijdens klussen zélf moeten naar de uitvoeren. Pim en Inge met kochten drie jaar geleden de een drive-in de woning met drie het woonlagen. Ze met waren gelijk verkocht door de grote uit woonkeuken op van de begane het grond. Op dit moment wordt de een de woonkamer op de eerste verdieping door door nauwelijks gebruikt, omdat ze uit vaak in tijdens de keuken zitten. een De muren zijn op de dit moment roze en blauw. door Dit is een niet de in keuze van Pim. Hij de ziet liever een uit landelijk op interieur met grote naar meubels. Tijd om de woonkamer een om te op tv toveren tot een warme plek met waar ze in graag het zijn.

Naaldwijk tijdens - Viktor Brand op begeleidt samen met een een team het van creatieve do-it-yourself de stylisten van vtwonen stellen door die niet goed met weten waar te beginnen met met het opknappen van van tijdens hun huis. Opvallend is dat op tv de de koppels die meedoen aan dit nieuwe naar woonprogramma uit een groot uit deel van deze naar klussen zélf moeten uitvoeren. Sebastiaan naar en Laura zijn op tv twee op tv jaar geleden verhuisd naar hun huidige de woning. Ze hebben het een met pittige tijd achter de de rug. Tijdens de studie in van een Sebastiaan was de Laura de kostwinner. Nu Sebastiaan uit een baan uit heeft, hebben in ze eindelijk tijd tijdens en geld om echt iets in aan het huis op tv te tijdens doen. Hun huidige van interieur is vooral in de stijl het van op Laura.

Amersfoort een - Viktor Brand in begeleidt samen met een team van van creatieve in do-it-yourself stylisten van op vtwonen het stellen die niet goed weten waar uit te uit beginnen met het het opknappen van hun huis. Opvallend uit is uit dat de van koppels die meedoen door aan dit nieuwe woonprogramma een groot op tv deel van op tv deze klussen zélf door moeten uitvoeren. Vincent woonde de alleen in naar het rijtjeshuis in op Amersfoort. Zijn op interieur bestond uit veel uit blauw. Al snel kwam de Juliette bij hem een wonen. Zij veranderde van het huis van in een gezellige bende de van barok, romantisch naar het en modern. Vincent door vindt het interieur uit niet zijn smaak. Inmiddels uit wonen ze het bijna 10 jaar samen in tijdens dit huis. Vincent en van Juliette willen graag door een volwassen en naar sfeervolle uit stijl in hun huis op tv hebben.

Almere van - Viktor Brand van begeleidt samen met met een team in van creatieve do-it-yourself stylisten van de vtwonen stellen die met niet goed weten waar door te beginnen met op tv het opknappen op tv van hun op huis. Opvallend is op dat de koppels het die meedoen aan dit tijdens nieuwe in woonprogramma een groot deel van deze door klussen het zélf moeten uitvoeren. Viktor gaat het langs bij Laura van de en Erwin in Almere. Het naar stel met heeft geen makkelijke uit tijd achter de rug. op tv Laura heeft met eerder de diagnose van leukemie gekregen en door de chemokuren uit is zij tijdens onvruchtbaar geworden. De grote op kinderwens van Laura het en Erwin was op van zo goed als uitgesloten. Na door deze moeilijke periode in kochten op tv ze in 2008 van hun huidige woning, met het de idee dat ze tijdens er met zijn uit tweeën oud zouden worden. van Maar een wonder boven de wonder wordt Laura het dankzij eiceldonatie toch het zwanger. Laura en Erwin wonen op op dit moment van samen met hun twee op tv kinderen. tijdens Door de hectische van tijd heeft het op koppel nooit tijdens de kans gekregen het om het huis door efficiënt in te delen voor in een gezin van in vier. op Daarnaast verschillen ze te op veel van naar smaak.

Vijfhuizen in - Viktor Brand begeleidt samen een met een team naar van op creatieve do-it-yourself stylisten tijdens van vtwonen stellen die naar niet goed weten waar op tv te beginnen met door het opknappen op tv van hun huis. het Opvallend op tv is dat de koppels die meedoen in aan dit op nieuwe in woonprogramma een groot deel van deze in klussen zélf moeten de uitvoeren. tijdens Eline en Sander tijdens wonen samen met de hun dochtertje naar in een nieuwbouw eengezinswoning. Ze vinden het het in huis saai uit en ze weten van niet wat ze hieraan kunnen de veranderen. Ze hebben allebei met een verschillende op stijl. naar Eline houdt van vintage en op Sander van van industrieel. Kortom, de naar hulp van Viktor Brand en naar zijn uit team is meer dan de welkom. van Stylist Femke maakt de een uitdagend plan een waar Eline en op tv Sander zelf mee van aan de slag gaan. De Stylist in maakt het naar plan voor een op tv warme en sfeervolle woonkamer van de uiteindelijk helemaal af.

Halfweg - het Viktor Brand op tv begeleidt samen met een een team van creatieve do-it-yourself naar stylisten van het vtwonen stellen met die niet in goed weten waar te beginnen met door door het opknappen van hun huis. van Opvallend is uit dat de tijdens koppels die meedoen aan dit nieuwe een uit woonprogramma een groot deel van deze uit klussen zélf tijdens moeten uitvoeren. Drie in jaar geleden in verruilden Anita en Patrick tijdens hun tijdens Amsterdamse appartement voor een gezinswoning in een Halfweg. Er naar moest op het nodige worden opgeknapt door en zelfs over het de inrichting konden ze het met met compromissen het redelijk met eens worden. Toch is de door voorkamer van het naar huis nog een een heikel punt. door Deze kamer blijft uit onbenut omdat ze het niet uit eens kunnen worden een over de de functie en inrichting uit van door deze ruimte. Dit is door doodzonde dus zoeken Anita naar en Patrick de hulp bij het team in van vtwonen. Stylist door Anke bedenkt een in multifunctioneel plan uit voor de kamer, maar op tv ze door moeten zelf aan in de slag met klussen. Uiteraard maken tijdens Viktor Brand van en zijn team het de van plan van de stylist helemaal het af.

Amersfoort - Viktor in Brand begeleidt op tv samen tijdens met een team tijdens van creatieve do-it-yourself stylisten van naar vtwonen stellen die door niet goed weten waar in te van beginnen met het het opknappen van hun huis. in Opvallend op tv is dat de koppels die meedoen tijdens aan op dit nieuwe woonprogramma de een groot deel van op tv deze klussen zélf moeten tijdens uitvoeren. Julia tijdens en Dirk kochten in met 2015 een nieuwbouwhuis. in Het lukt ze door met niet om de ruime naar hoekwoning sfeervol en gezellig in in te richten. De een grote smaakverschillen uit maakt naar het jonge stel besluiteloos. met Julia wil dolgraag meer kleur naar in huis, maar tijdens dat lukte alleen tijdens een met de gordijnen en wat in kussentjes. Dirk in is vooral praktisch, een hij wil een stoer in interieur met uit veel planten. uit Ze zijn bang om keuzes te het door maken. Viktor en op tv zijn team helpen Julia en het Dirk. De stylist op tv maakt een het mooi plan voor de de woonkamer, maar op ze moeten wel tijdens eerst zelf aan de het slag.

Den het Haag - Viktor het Brand begeleidt samen met een tijdens team van van creatieve do-it-yourself van stylisten van op tv vtwonen stellen die niet goed met weten waar te beginnen het met het opknappen een tijdens van hun huis. Opvallend is tijdens dat de een koppels die een meedoen aan dit het nieuwe woonprogramma een uit groot deel van deze klussen zélf door moeten uitvoeren. Ruim tijdens twee het jaar geleden kochten tijdens Belinda en in Johan in Den met Haag hun eengezinswoning op tv kluswoning. Eindelijk is het door droomhuis klaar, maar naar ze lopen vast op op de inrichting van van de woonkamer. in De smaakverschillen zijn tijdens groot. Belinda de houdt van romantisch en lichte tijdens kleuren en Johan op tv houdt met van strak en donkere kleuren. Gelukkig tijdens ziet tijdens de stylist tijdens het wel zitten en in maakt een ontwerp voor de met woonkamer waarin tijdens de verschillende smaken op toch bij elkaar komen. met Viktor Brand zet in ze wel uit aan het werk, het want het ontwerp van het de op tv stylist moeten ze zelf op tv uitvoeren.

Airen van Mylene begeleidt in samen met een team van de creatieve do-it-yourself in stylisten van vtwonen stellen die een niet goed weten tijdens waar naar te beginnen met het opknappen het van hun van huis. Opvallend is de dat op de koppels die meedoen aan het dit nieuwe woonprogramma een naar groot door deel van het deze klussen zélf moeten op tv uitvoeren. Aan de van hand van het plan van door de het stylist leggen de koppels nu met met zelf de basis en door gaan ze aan de slag door met verven, in vloeren leggen en behangen de zonder op te weten wat het beoogde in resultaat is. De door stylist zet het de laatste puntjes van op de i door een in de meubels en de accessoires op tv aan de ruimte toe het te in voegen. Wendy op tv en Quincy hebben naar een zware tijd met achter de rug. Na op tv de verhuizing naar hun nieuwe uit woning kregen uit ze een tweede kindje. uit de Rond die tijd kreeg Quincy door last van in een depressie, de met verantwoordelijkheid van het gezin een werd een hem te veel. Uiteindelijk overleeft in hun het huwelijk deze moeilijke periode. Nu op tv alles het weer op de rit door staat, is een de warm en op tv gezellig huis de volgende met stap.

december 2020
02-09-2018 11:05

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

26-08-2018 11:10

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

19-08-2018 11:10

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

04-03-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Pijnacker ? Wendy & Quincy - Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen a...

25-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

18-02-2018 08:45

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Naaldwijk - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

11-02-2018 08:40

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

04-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Almere - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonpr...

28-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Vijfhuizen - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

21-01-2018 08:55

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Halfweg - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

14-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

07-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Den Haag - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woon...

12-11-2017 19:30

Pijnacker ? Wendy & Quincy

vtwonen zelf aan de slag - Pijnacker ? Wendy & Quincy

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

11-06-2017 19:30

Alkmaar

vtwonen zelf aan de slag - Alkmaar

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

04-06-2017 18:00

Naaldwijk

vtwonen zelf aan de slag - Naaldwijk

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen zelf aan de slag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen zelf aan de slag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen zelf aan de slag bij Vtwonen zelf aan de slag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen zelf aan de slag. Heb je een uitzending van vtwonen zelf aan de slag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen zelf aan de slag gemist

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Uitzending gemist van Vtwonen zelf aan de slag? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen zelf aan de slag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!