Programma gemist?

Haarlem op tv - Viktor Brand in begeleidt samen met een team met van creatieve de do-it-yourself stylisten op tv van vtwonen stellen die uit niet goed weten van waar op te beginnen met met het opknappen van hun op tv huis. Opvallend is uit dat de met koppels die meedoen aan naar dit nieuwe woonprogramma een het groot deel op tv van deze klussen zélf moeten een uitvoeren. Enide en in Jeroen van kennen elkaar sinds drie jaar tijdens en in vonden begin juni vorig naar jaar hun een droomhuis in door Haarlem. Er moest van flink verbouwd worden voor het uit bewoonbaar van was. Na een half op jaar intensief verbouwen en samenwonen met met je in (schoon)ouders in lijkt de tuin inmiddels onbegonnen werk. op tv De op tv tuin is oké, door maar zeker niet hun smaak. door door Jeroen wil het liefste een ruimtelijke uit tuin die grotendeels tijdens door betegeld is, maar tijdens als het aan Enide ligt de wordt het een uit weelderige, tuin met door veel planten, bloemen, met boompjes en een het moestuintje zodat zij naar lekker kan op tv tuinieren.

Haarlem een - Viktor van Brand begeleidt samen met een in team van creatieve do-it-yourself de op stylisten van vtwonen stellen die door niet goed weten waar de te beginnen met een het met opknappen van hun huis. de Opvallend is dat de een op koppels die meedoen aan dit op tv nieuwe woonprogramma uit een groot naar deel van deze een klussen zélf moeten uitvoeren. Linda en uit Michael zijn ruim een op 4 jaar samen en kochten bijna op 2 jaar geleden de op tv een enorm bouwval in Haarlem. Werkelijk naar elke met ruimte in met huis moest worden aangepakt. Na een uit met zeer intensieve verbouwing van ruim anderhalf het op tv jaar van hun huis zijn de Linda en Michael de een in beetje leeg als het met gaat om de naar inspiratie voor hun tuin. Hij naar wil een uit praktische tuin op die onderhoudsarm is en het zij wil uit een weelderige de en bloemrijke tuin. het Het leuke stel heeft heel tijdens goed leren naar verbouwen door de verbouwing van in huis en naar is niet bang om het naar ook zelf de handen uit de uit mouwen te van steken.

Amsterdam - een Viktor Brand begeleidt samen een met in een team van het creatieve do-it-yourself stylisten van het vtwonen in stellen die niet goed weten waar uit te beginnen met naar het uit opknappen van hun door huis. Opvallend is dat op tv de naar koppels die meedoen aan dit nieuwe de woonprogramma in een groot deel van deze met klussen zélf moeten op uitvoeren. Elma en een Marcel kennen van elkaar de 6 jaar en uit hebben vorig jaar hun eerste de huis samen gekocht. op Het 3- kamerappartement tijdens in het Amsterdam van totaal op tv 100 vierkante meter met is een stuk groter dan hun een vorige huis. Na een beiden op jarenlang in een studenteninrichting door te met hebben gewoond is de dit het huis het waar ze echt een op inrichting willen op waar ze samen blij van worden. een Ze konden er in direct uit in, maar dat was het eigenlijk te snel om de het eens tijdens te een worden over een nieuwe vloer of het kleuren op de met muren want zij door een houdt van licht en hij juist van van tijdens donker.

Pijnacker ? Wendy op & Quincy - in Airen Mylene de begeleidt met samen met een team van creatieve een do-it-yourself stylisten van met vtwonen stellen op tv die niet goed op tv weten waar naar te beginnen met het opknappen op tv van hun door huis. de Opvallend is dat de koppels die door meedoen aan dit van nieuwe woonprogramma door een groot op tv deel van deze klussen op tv zélf in moeten uitvoeren. Aan de op tv hand van het plan van met de in stylist leggen de de koppels nu zelf de een basis en gaan ze het met aan de slag met verven, de vloeren leggen en in behangen zonder door te weten wat het door beoogde resultaat is. tijdens De de stylist zet de laatste op puntjes op op tv de i door de in meubels en de naar accessoires aan de de ruimte toe te voegen. tijdens Wendy op tv en Quincy hebben een zware met tijd achter de uit rug. van Na de verhuizing naar hun door nieuwe woning kregen op tv ze een tweede het kindje. Rond de die tijd kreeg met Quincy last van een naar depressie, een de verantwoordelijkheid van het gezin tijdens werd hem te veel. uit Uiteindelijk overleeft met hun huwelijk op tv deze moeilijke periode. Nu alles het weer een op de rit met staat, is een warm in en een gezellig huis de volgende het stap.

Alkmaar uit - Viktor het Brand begeleidt samen op met een team van creatieve do-it-yourself de stylisten uit van vtwonen uit stellen die niet de goed weten waar tijdens te beginnen met het in opknappen van hun huis. het Opvallend is het dat de naar koppels die meedoen aan dit de nieuwe woonprogramma een groot het deel tijdens van deze klussen in zélf moeten uitvoeren. Pim op tv en Inge naar kochten drie jaar geleden het een drive-in woning uit met drie woonlagen. Ze in waren door gelijk verkocht door de de grote woonkeuken de op de begane naar grond. Op met dit moment wordt in de woonkamer op de van eerste verdieping nauwelijks gebruikt, omdat door een ze vaak in de keuken in zitten. De muren zijn een op dit moment naar roze en blauw. tijdens Dit is naar niet de keuze van tijdens Pim. Hij ziet door liever het een landelijk interieur met grote op meubels. het Tijd om de de woonkamer om door te toveren tot tijdens een warme plek waar ze van graag met zijn.

Naaldwijk - Viktor door op tv Brand begeleidt samen met van een team op van creatieve do-it-yourself stylisten van op vtwonen stellen de die niet goed weten waar de te beginnen met door uit het opknappen van hun huis. op tv Opvallend naar is dat de koppels met die meedoen aan dit met nieuwe woonprogramma een groot met deel naar van deze door klussen zélf moeten de uitvoeren. Sebastiaan en Laura tijdens zijn twee jaar geleden verhuisd tijdens naar hun van huidige door woning. Ze hebben een pittige tijd op tv in achter de rug. Tijdens met de studie van Sebastiaan op tv was uit Laura de kostwinner. Nu Sebastiaan uit een baan in heeft, hebben ze eindelijk tijd op tv en geld een om echt tijdens iets aan het huis te op doen. op Hun huidige interieur is van vooral in de stijl een van het Laura.

Amersfoort een - Viktor Brand begeleidt samen met met een team naar van tijdens creatieve do-it-yourself in stylisten van vtwonen stellen die niet het naar goed weten waar te beginnen met uit het opknappen van door hun naar huis. Opvallend de is dat de koppels op tv die meedoen aan op dit nieuwe woonprogramma de een groot deel van op tv deze klussen zélf op tv moeten uitvoeren. naar Vincent woonde alleen door in het rijtjeshuis in de Amersfoort. Zijn interieur bestond op tv uit in veel blauw. op tv Al snel kwam Juliette het bij hem wonen. Zij veranderde op tv het huis door in door een gezellige bende van barok, op tv romantisch en modern. Vincent naar naar vindt het interieur niet zijn tijdens smaak. Inmiddels op tv wonen ze het bijna 10 jaar samen in dit de uit huis. Vincent en Juliette willen graag op tv een een volwassen en sfeervolle stijl in het hun van huis hebben.

Almere - in Viktor Brand een begeleidt samen met een team door van creatieve do-it-yourself uit stylisten van in vtwonen stellen die de niet goed weten waar uit te een beginnen met het opknappen op van een hun huis. Opvallend op is dat de op tv koppels die meedoen aan met dit nieuwe woonprogramma een een groot deel de van deze klussen op zélf moeten uitvoeren. Viktor gaat met langs bij tijdens Laura door en Erwin in Almere. Het van stel heeft geen makkelijke van tijd de achter de rug. Laura van heeft naar eerder de diagnose het leukemie gekregen en door de chemokuren op is zij onvruchtbaar van geworden. De naar grote kinderwens van door Laura met en Erwin was zo goed in als uitgesloten. Na deze met moeilijke op tv periode kochten op ze in 2008 een hun huidige woning, een met het idee dat van ze er met zijn tweeën uit oud zouden in worden. Maar een wonder boven wonder wordt een Laura dankzij eiceldonatie door toch zwanger. Laura op tv en met Erwin wonen op dit tijdens moment samen met hun uit twee kinderen. met Door de hectische tijd de heeft het naar koppel nooit de een kans gekregen om het op tv huis met efficiënt in te delen voor naar een gezin van uit vier. Daarnaast verschillen de ze van te veel van op tv smaak.

Vijfhuizen - Viktor tijdens een Brand begeleidt samen op tv met een team van creatieve do-it-yourself op tv stylisten van naar vtwonen stellen die met niet goed uit weten waar te tijdens beginnen met het opknappen van van hun huis. Opvallend het is dat de met koppels die meedoen uit aan tijdens dit nieuwe woonprogramma een het groot tijdens deel van deze klussen zélf moeten naar uitvoeren. Eline en door Sander op tv wonen samen door met hun dochtertje in een uit nieuwbouw eengezinswoning. Ze op vinden het huis uit saai en ze weten in niet wat ze naar hieraan kunnen veranderen. de Ze door hebben allebei een verschillende met stijl. Eline houdt in van op tv vintage en Sander van industrieel. het Kortom, de hulp uit van Viktor op Brand en op zijn team is meer dan welkom. door door Stylist Femke maakt een uitdagend plan tijdens waar de Eline en Sander zelf van mee aan de slag met gaan. uit De Stylist maakt het plan van voor een door warme en van sfeervolle woonkamer met uiteindelijk helemaal af.

Halfweg - Viktor naar door Brand begeleidt samen met een team door van creatieve in do-it-yourself stylisten van vtwonen op stellen die niet een de goed weten waar te beginnen met op tv het opknappen door van hun huis. Opvallend op is dat de het koppels tijdens die meedoen door aan dit nieuwe woonprogramma een in groot deel van deze tijdens klussen het zélf moeten uitvoeren. Drie jaar door geleden met verruilden Anita en Patrick hun van Amsterdamse naar appartement voor een gezinswoning in in Halfweg. Er met moest het nodige met worden opgeknapt en van zelfs door over de inrichting konden ze het de met compromissen redelijk een eens worden. tijdens Toch door is de voorkamer van het huis de nog een heikel tijdens de punt. Deze kamer blijft een onbenut omdat ze het niet uit eens kunnen met worden over de de functie en inrichting naar van van deze ruimte. Dit is doodzonde tijdens dus zoeken Anita en tijdens Patrick hulp bij van het team van uit vtwonen. Stylist Anke op bedenkt een multifunctioneel een plan voor de van tijdens kamer, maar ze moeten tijdens zelf aan de slag op tv met klussen. de Uiteraard maken Viktor met Brand en zijn team een het plan met van de stylist helemaal in af.

Amersfoort met - Viktor Brand begeleidt het samen met een team de van door creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen in stellen die niet naar goed weten waar op te beginnen in met het opknappen door van hun huis. in Opvallend is dat de tijdens koppels met die meedoen aan uit dit nieuwe woonprogramma een groot de de deel van deze klussen zélf moeten van uitvoeren. een Julia en Dirk naar kochten in 2015 een nieuwbouwhuis. uit de Het lukt ze in niet om de ruime een hoekwoning sfeervol door en gezellig in te richten. met De met grote smaakverschillen maakt op het jonge stel besluiteloos. uit Julia wil dolgraag meer kleur op in huis, maar uit het dat lukte alleen met op tv de gordijnen en wat met kussentjes. Dirk uit is vooral praktisch, hij naar wil een de stoer interieur met veel een planten. met Ze zijn bang op tv om keuzes te maken. Viktor en in zijn team helpen door Julia met en Dirk. De stylist maakt in een mooi van plan voor de woonkamer, het maar ze door moeten wel eerst door zelf aan op tv de slag.

Den in Haag - in Viktor Brand begeleidt van samen met een van team van creatieve do-it-yourself stylisten uit van vtwonen stellen van die niet goed in weten waar van te beginnen met het uit opknappen de van hun huis. Opvallend is van dat de uit koppels die meedoen op aan dit uit nieuwe woonprogramma een groot deel op tv van deze klussen zélf door moeten in uitvoeren. Ruim twee op jaar geleden kochten de Belinda en Johan in door Den Haag met hun eengezinswoning kluswoning. Eindelijk is een het droomhuis klaar, naar maar ze lopen naar het vast op de inrichting van op tv de woonkamer. de De smaakverschillen het zijn groot. Belinda houdt op van romantisch en lichte kleuren in en Johan houdt tijdens van strak en van donkere kleuren. tijdens Gelukkig door ziet de stylist op tv het wel zitten en tijdens maakt een ontwerp voor de op woonkamer waarin de tijdens verschillende smaken met toch bij elkaar komen. tijdens Viktor tijdens Brand zet ze wel van aan met het werk, want het ontwerp van op een de stylist moeten ze zelf in uitvoeren.

Airen in Mylene begeleidt samen met een met team van de creatieve op do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die op tv in niet goed weten tijdens waar te beginnen met het naar opknappen door van hun huis. Opvallend is van dat de koppels die uit meedoen aan tijdens dit nieuwe woonprogramma een naar van groot deel van deze het klussen zélf moeten de uitvoeren. Aan de een hand van op het plan van de stylist op leggen de van koppels nu de zelf de basis en gaan in ze aan op de slag met met verven, vloeren leggen en behangen tijdens zonder te weten een van wat het beoogde resultaat is. De met stylist door zet de laatste puntjes met op de i de door de naar meubels en de accessoires aan een op tv de ruimte toe te voegen. in Wendy en Quincy een hebben een op tv zware tijd achter de uit rug. de Na de verhuizing door naar hun nieuwe door woning kregen ze een met tweede kindje. Rond op die tijd kreeg van Quincy last van een depressie, tijdens de het verantwoordelijkheid van het gezin werd met hem te op veel. Uiteindelijk overleeft hun het huwelijk deze moeilijke van periode. Nu alles in weer de op de een rit staat, is een warm door en gezellig naar huis de volgende op stap.

januari 2019
02-09-2018 11:05

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

26-08-2018 11:10

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

19-08-2018 11:10

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

04-03-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Pijnacker ? Wendy & Quincy - Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen a...

25-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

18-02-2018 08:45

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Naaldwijk - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

11-02-2018 08:40

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

04-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Almere - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonpr...

28-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Vijfhuizen - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

21-01-2018 08:55

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Halfweg - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

14-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

07-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Den Haag - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woon...

12-11-2017 19:30

Pijnacker ? Wendy & Quincy

vtwonen zelf aan de slag - Pijnacker ? Wendy & Quincy

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

11-06-2017 19:30

Alkmaar

vtwonen zelf aan de slag - Alkmaar

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

04-06-2017 18:00

Naaldwijk

vtwonen zelf aan de slag - Naaldwijk

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen zelf aan de slag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen zelf aan de slag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen zelf aan de slag bij Vtwonen zelf aan de slag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen zelf aan de slag. Heb je een uitzending van vtwonen zelf aan de slag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen zelf aan de slag gemist

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Uitzending gemist van Vtwonen zelf aan de slag? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen zelf aan de slag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord