Programma gemist?

Haarlem - naar Viktor Brand op begeleidt samen met een de team van creatieve het do-it-yourself stylisten op van vtwonen stellen die niet met op tv goed weten waar te beginnen met het het opknappen van van tijdens hun huis. Opvallend is dat de de koppels die meedoen op aan dit nieuwe de woonprogramma de een groot deel van op tv deze op klussen zélf moeten uitvoeren. Enide met en Jeroen kennen elkaar van sinds drie jaar van met en vonden begin juni vorig een jaar hun droomhuis in het Haarlem. Er moest tijdens flink verbouwd van worden voor het door bewoonbaar in was. Na een half door jaar intensief verbouwen en samenwonen op tv met je de (schoon)ouders op lijkt de tuin inmiddels onbegonnen uit werk. op tv De tuin is oké, maar op zeker niet tijdens hun smaak. Jeroen wil op tv het liefste een ruimtelijke op tv het tuin die grotendeels betegeld is, van maar op als het aan Enide ligt wordt een het met een weelderige, tuin met door veel planten, bloemen, boompjes naar en naar een moestuintje zodat zij het lekker kan een tuinieren.

Haarlem - Viktor naar Brand begeleidt samen een met een van team van creatieve uit do-it-yourself uit stylisten van vtwonen stellen die niet op tv goed weten waar naar te op tv beginnen met naar het opknappen van hun huis. in Opvallend is dat de een koppels die meedoen het aan dit een nieuwe woonprogramma in een groot deel van deze in op klussen zélf moeten uitvoeren. Linda op tv en van Michael zijn ruim 4 jaar samen de en kochten op bijna 2 op jaar geleden een tijdens enorm bouwval in Haarlem. in Werkelijk elke van ruimte in huis moest worden op tv aangepakt. Na met een zeer intensieve uit verbouwing van in ruim anderhalf jaar van op tv hun huis zijn met Linda en Michael een naar tijdens beetje leeg als het gaat van om op tv de inspiratie voor hun op tuin. Hij wil het een praktische naar tuin die onderhoudsarm is en zij de wil naar een weelderige en bloemrijke door tuin. Het leuke in stel heeft heel op tv goed leren verbouwen door op de verbouwing in op tv huis de en is een niet bang om ook zelf de op handen uit uit de met mouwen te steken.

Amsterdam - Viktor door Brand begeleidt samen tijdens met een een team uit van creatieve do-it-yourself stylisten van van vtwonen stellen het die niet goed weten waar door te beginnen met met naar het opknappen van hun huis. Opvallend uit op tv is dat de tijdens koppels die meedoen door aan dit nieuwe woonprogramma een groot in deel een van deze klussen het zélf moeten uitvoeren. de Elma en Marcel kennen elkaar het 6 uit jaar en hebben op vorig jaar hun de eerste huis de samen gekocht. Het 3- met kamerappartement in Amsterdam van totaal de 100 vierkante meter in is een stuk de groter dan van hun vorige huis. uit Na beiden door jarenlang in de een studenteninrichting te hebben een gewoond is dit in het huis waar ze op echt een inrichting willen naar naar waar ze samen blij van in worden. Ze tijdens konden er direct de in, maar dat was op tv eigenlijk te snel een om het een eens te worden door over een nieuwe vloer van of in kleuren op de een muren want zij houdt van op licht uit en hij juist uit van donker.

Pijnacker ? Wendy op & het Quincy - Airen Mylene begeleidt van samen met naar een team van creatieve met op do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die naar niet goed een weten waar te naar beginnen met het naar opknappen met van hun huis. Opvallend is dat de de de koppels die meedoen aan de dit nieuwe naar woonprogramma een groot deel een van deze tijdens klussen zélf tijdens moeten uitvoeren. Aan de hand van in het een plan van de stylist met leggen tijdens de koppels nu zelf op tv de basis en gaan de ze aan de van slag met verven, vloeren door het leggen en behangen zonder op tv te weten wat het beoogde het resultaat op is. De stylist op tv zet de van laatste puntjes op door de i door de meubels een en de accessoires aan met de ruimte een toe te voegen. Wendy in naar en Quincy hebben een zware uit tijd op tv achter de rug. Na de naar verhuizing naar hun nieuwe de woning in kregen ze een tweede kindje. op tv door Rond die tijd kreeg Quincy last een van uit een depressie, van de verantwoordelijkheid van uit het gezin werd hem te veel. in Uiteindelijk overleeft op tv hun huwelijk deze moeilijke in periode. Nu van alles weer op de de rit staat, is op een warm op en gezellig huis met de volgende tijdens stap.

Alkmaar - Viktor naar Brand begeleidt de samen met een het team van van creatieve do-it-yourself stylisten tijdens van vtwonen stellen die niet het goed weten waar het te beginnen op tv met het opknappen door van uit hun huis. Opvallend is uit dat de koppels die op tv meedoen aan op tv dit nieuwe woonprogramma een een groot deel van met deze een klussen zélf moeten op tv uitvoeren. Pim en Inge kochten drie op naar jaar geleden een met drive-in woning met drie een woonlagen. Ze door waren gelijk verkocht door de grote een woonkeuken het op de begane grond. op tv Op dit moment van wordt de de woonkamer op de in eerste verdieping nauwelijks gebruikt, door omdat ze vaak op tv in uit de keuken zitten. De muren zijn tijdens de op dit moment roze en op blauw. Dit is niet op tv de keuze op van Pim. Hij ziet op liever van een landelijk interieur met naar grote meubels. Tijd tijdens om op tv de woonkamer om de te toveren tot op tv een warme plek waar ze graag uit een zijn.

Naaldwijk - op tv Viktor in Brand begeleidt samen met een team van van creatieve op tv do-it-yourself stylisten van vtwonen met stellen die van niet goed op tv weten waar te in beginnen met het door opknappen van hun naar huis. Opvallend is dat een de koppels die tijdens meedoen aan dit op tv nieuwe woonprogramma een een groot deel van deze naar met klussen zélf moeten uitvoeren. Sebastiaan naar en Laura zijn twee uit het jaar geleden verhuisd door naar hun huidige woning. Ze uit hebben een op tv pittige tijd op tv achter de rug. Tijdens in de studie van Sebastiaan het was Laura de kostwinner. tijdens uit Nu Sebastiaan een tijdens baan heeft, hebben ze het eindelijk tijd en geld om van echt iets aan in het op huis te op doen. Hun huidige interieur op tv is vooral een in de stijl van van Laura.

Amersfoort - Viktor uit het Brand begeleidt samen met een team een van creatieve do-it-yourself naar stylisten van vtwonen van stellen die tijdens niet tijdens goed weten waar in te beginnen met de het opknappen van hun huis. in Opvallend is dat tijdens de koppels naar die meedoen aan dit nieuwe naar woonprogramma een het groot deel van deze op klussen tijdens zélf moeten uitvoeren. in Vincent woonde alleen in in het rijtjeshuis in uit Amersfoort. door Zijn interieur bestond uit veel blauw. de Al uit snel kwam op tv Juliette bij hem wonen. Zij het veranderde het huis op tv in een op gezellige bende van barok, op tv romantisch en modern. Vincent naar vindt het het interieur niet zijn smaak. op Inmiddels een wonen ze bijna 10 op jaar samen in dit een huis. Vincent en de Juliette op willen graag een met volwassen en sfeervolle stijl in met een hun huis hebben.

Almere - Viktor uit Brand begeleidt in samen met een een team van creatieve van do-it-yourself stylisten door van vtwonen stellen die niet naar goed weten waar uit te op tv beginnen met uit het opknappen van hun huis. de Opvallend is dat tijdens de uit koppels die meedoen het aan dit nieuwe woonprogramma een naar groot op tv deel van deze klussen zélf van moeten uitvoeren. Viktor gaat naar langs tijdens bij Laura een en Erwin in met Almere. Het stel heeft geen met makkelijke door tijd achter de rug. een Laura heeft eerder met de diagnose leukemie gekregen uit en door op tv de chemokuren is zij in onvruchtbaar geworden. van De grote kinderwens van in Laura en Erwin was door zo goed als van uitgesloten. Na deze naar van moeilijke periode kochten ze in 2008 tijdens hun huidige naar woning, met het met idee dat ze met er met zijn het tweeën oud zouden worden. met Maar wonder boven op tv op tv wonder wordt Laura dankzij het eiceldonatie toch zwanger. Laura en in Erwin wonen op op tv dit moment de samen met hun door twee kinderen. uit Door de hectische tijd door heeft het koppel nooit met de in kans gekregen door om het huis in efficiënt in te delen een voor een het gezin van vier. Daarnaast verschillen door ze te veel van van met smaak.

Vijfhuizen met - Viktor Brand begeleidt op samen met tijdens een team van creatieve do-it-yourself naar stylisten van van vtwonen stellen met die niet goed weten waar met te beginnen met de het opknappen het van in hun huis. Opvallend is dat de op koppels naar die meedoen van aan dit nieuwe woonprogramma een groot in in deel van deze klussen zélf moeten door uitvoeren. Eline en van Sander wonen samen het met een hun dochtertje in met een nieuwbouw uit eengezinswoning. Ze vinden het naar huis saai op tv en ze weten niet wat met ze op hieraan kunnen veranderen. Ze tijdens hebben allebei in een verschillende stijl. het Eline houdt van vintage en op tv Sander van industrieel. Kortom, op de hulp door van Viktor Brand het en zijn de team is meer dan welkom. de in Stylist Femke maakt van een uitdagend plan waar Eline en op Sander met zelf mee aan de uit slag op gaan. De Stylist maakt een het plan tijdens voor een warme en sfeervolle het woonkamer uiteindelijk helemaal tijdens af.

Halfweg - het Viktor Brand begeleidt het samen op tv met een team van naar creatieve do-it-yourself stylisten tijdens van vtwonen stellen naar die niet de goed weten waar te beginnen met naar het opknappen door van hun door huis. Opvallend in is dat de een koppels die meedoen van aan dit nieuwe woonprogramma een groot tijdens deel van deze van met klussen zélf moeten uitvoeren. Drie door jaar geleden van verruilden Anita en Patrick hun tijdens tijdens Amsterdamse appartement voor een gezinswoning in door Halfweg. Er van moest het op tv nodige worden met opgeknapt en zelfs over op de inrichting konden ze het naar met compromissen op tv redelijk eens worden. Toch op tv door is de voorkamer van het de huis nog in een heikel punt. Deze op kamer blijft uit onbenut omdat ze van het niet eens het kunnen worden over het de functie en inrichting tijdens van deze ruimte. Dit op tv is doodzonde dus uit zoeken tijdens Anita en Patrick hulp door bij met het team van vtwonen. Stylist in Anke bedenkt op tv een multifunctioneel plan voor door de in kamer, maar ze moeten zelf aan door de door slag met klussen. Uiteraard uit maken door Viktor Brand en zijn uit team het plan op van de stylist helemaal tijdens af.

Amersfoort - Viktor uit de Brand begeleidt samen met een met team van de creatieve do-it-yourself stylisten in van vtwonen een stellen die niet goed een weten waar te beginnen met op het opknappen van een hun naar huis. Opvallend is dat de naar het koppels die meedoen aan dit nieuwe op woonprogramma een in groot deel van naar deze klussen zélf moeten naar uitvoeren. Julia en naar Dirk kochten door in met 2015 een nieuwbouwhuis. naar Het lukt ze tijdens niet om de ruime hoekwoning in sfeervol en door gezellig in te richten. op De grote smaakverschillen maakt in de het jonge stel besluiteloos. door Julia wil dolgraag op meer kleur in huis, maar de dat lukte alleen uit uit met de gordijnen in en wat kussentjes. Dirk is vooral op een praktisch, hij wil een op stoer interieur met veel tijdens planten. Ze zijn bang een om keuzes te naar op maken. Viktor en zijn team het helpen Julia en Dirk. uit De stylist naar maakt een mooi op tv plan uit voor de woonkamer, in maar ze moeten wel van eerst zelf uit aan de slag.

Den een Haag - van Viktor Brand begeleidt samen met met een in team van creatieve do-it-yourself stylisten van naar vtwonen stellen uit die niet in goed weten waar te uit beginnen met het opknappen in van hun huis. met Opvallend is dat met de koppels die de meedoen tijdens aan dit nieuwe woonprogramma een door groot deel van op tv deze klussen een zélf van moeten uitvoeren. Ruim twee op tv jaar geleden kochten tijdens Belinda en Johan op in Den de Haag hun eengezinswoning kluswoning. door Eindelijk is het droomhuis het klaar, tijdens maar ze lopen vast een op de inrichting van de het woonkamer. naar De smaakverschillen zijn uit groot. Belinda houdt van de romantisch en op tv lichte kleuren en Johan houdt het in van strak en donkere kleuren. met Gelukkig tijdens ziet de stylist het met wel zitten en door maakt een door ontwerp voor de een woonkamer waarin de verschillende smaken toch de door bij elkaar komen. Viktor Brand de zet ze een wel aan het werk, want op het naar ontwerp van de stylist op tv moeten ze zelf met uitvoeren.

Airen Mylene begeleidt in samen met met een team van creatieve uit do-it-yourself in stylisten van het vtwonen stellen die niet de goed weten waar te in beginnen met het met opknappen van hun met huis. het Opvallend is dat tijdens de koppels die meedoen op tv aan dit nieuwe woonprogramma een naar groot deel van op deze het klussen zélf moeten uitvoeren. het Aan de hand van in het plan van op de stylist leggen op tv op de koppels nu tijdens zelf de basis en het gaan ze aan de op slag met verven, van vloeren leggen en uit behangen zonder tijdens te weten wat een het beoogde resultaat is. op tv De stylist zet tijdens de laatste puntjes op naar de op tv i door de meubels en het van de accessoires aan met de ruimte toe te voegen. op Wendy en Quincy hebben naar een uit zware tijd achter de rug. op tv het Na de verhuizing naar hun nieuwe de woning kregen op ze een tweede kindje. de Rond die tijd de kreeg Quincy op last het van een depressie, de verantwoordelijkheid van door het gezin werd van hem te veel. door Uiteindelijk de overleeft hun huwelijk deze van moeilijke door periode. Nu alles weer op op tv de rit van staat, is een warm met en de gezellig huis de uit volgende stap.

augustus 2020
02-09-2018 11:05

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

26-08-2018 11:10

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

19-08-2018 11:10

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

04-03-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Pijnacker ? Wendy & Quincy - Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen a...

25-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

18-02-2018 08:45

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Naaldwijk - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

11-02-2018 08:40

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

04-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Almere - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonpr...

28-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Vijfhuizen - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

21-01-2018 08:55

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Halfweg - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

14-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

07-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Den Haag - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woon...

12-11-2017 19:30

Pijnacker ? Wendy & Quincy

vtwonen zelf aan de slag - Pijnacker ? Wendy & Quincy

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

11-06-2017 19:30

Alkmaar

vtwonen zelf aan de slag - Alkmaar

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

04-06-2017 18:00

Naaldwijk

vtwonen zelf aan de slag - Naaldwijk

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen zelf aan de slag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen zelf aan de slag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen zelf aan de slag bij Vtwonen zelf aan de slag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen zelf aan de slag. Heb je een uitzending van vtwonen zelf aan de slag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen zelf aan de slag gemist

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Uitzending gemist van Vtwonen zelf aan de slag? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen zelf aan de slag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!