Programma gemist?

Haarlem met - Viktor het Brand begeleidt samen met het een team tijdens van creatieve do-it-yourself van stylisten van vtwonen stellen op die niet goed weten waar van een te beginnen met de het opknappen van hun huis. Opvallend het is dat de tijdens een koppels die meedoen aan tijdens dit nieuwe woonprogramma op tv een groot deel naar van deze klussen zélf moeten van uitvoeren. Enide en in op tv Jeroen kennen elkaar sinds uit drie jaar en vonden met begin naar juni vorig jaar een hun droomhuis in Haarlem. Er met moest door flink verbouwd worden voor het op bewoonbaar was. Na een op tv half jaar op intensief verbouwen en samenwonen een met tijdens je (schoon)ouders lijkt van de tuin inmiddels onbegonnen door werk. De tuin is naar oké, het maar zeker niet hun smaak. op tv Jeroen op wil het liefste een in ruimtelijke tuin die grotendeels de betegeld is, maar uit als het aan de Enide ligt in wordt van het een weelderige, tuin op met veel planten, het bloemen, boompjes en een moestuintje op tv zodat zij een lekker kan een tuinieren.

Haarlem in - Viktor een Brand begeleidt samen met een team met naar van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen van stellen die niet door goed weten waar een te naar beginnen met het opknappen van op tv hun met huis. Opvallend is naar dat de koppels van die meedoen van aan dit nieuwe met woonprogramma een groot deel de van deze klussen tijdens zélf moeten uitvoeren. Linda naar en Michael zijn ruim de 4 jaar tijdens samen in en kochten bijna in 2 jaar geleden een door enorm bouwval in uit Haarlem. Werkelijk op elke ruimte in huis moest worden met aangepakt. in Na een zeer door intensieve verbouwing van ruim anderhalf een met jaar van hun huis zijn op tv Linda het en Michael een beetje leeg de als het gaat het om de een inspiratie voor een hun tuin. Hij op tv wil een praktische tuin in die onderhoudsarm op tv is en zij wil naar een weelderige en bloemrijke in tuin. Het leuke stel in heeft heel naar goed leren verbouwen door de een de verbouwing in huis en in is niet bang om van ook zelf de het handen naar uit de mouwen te de steken.

Amsterdam naar - Viktor Brand begeleidt samen met met een team op door van creatieve do-it-yourself de stylisten van vtwonen met stellen die niet goed van weten waar te beginnen op met het opknappen van op hun huis. door Opvallend is dat de op koppels op tv die meedoen het aan dit nieuwe in woonprogramma een groot op deel van deze klussen zélf in moeten uitvoeren. uit Elma en uit Marcel kennen elkaar 6 jaar en op tv hebben vorig door jaar hun eerste huis de samen tijdens gekocht. Het 3- kamerappartement in met Amsterdam van tijdens totaal 100 in vierkante meter het is een stuk groter met dan hun door vorige huis. Na beiden met jarenlang in een van studenteninrichting te hebben naar gewoond is de dit het huis waar ze echt met de een inrichting willen waar ze op samen blij van worden. op tv met Ze konden er direct in, een maar dat was eigenlijk tijdens te snel om van het eens op te worden over in een nieuwe vloer of een een kleuren op de een muren want zij houdt van van licht en hij juist tijdens van tijdens donker.

Pijnacker door ? Wendy & Quincy met - op tv Airen Mylene begeleidt van samen met een team uit van creatieve do-it-yourself met stylisten van vtwonen stellen die naar uit niet goed weten waar te beginnen in met in het opknappen door van hun huis. op tv Opvallend is dat de naar koppels die meedoen door aan dit nieuwe woonprogramma een uit groot deel van van deze de klussen zélf moeten op tv uitvoeren. Aan de met hand van het plan naar van naar de stylist leggen op tv de koppels nu zelf het de basis het en gaan ze aan de slag naar een met verven, vloeren leggen en het behangen zonder uit te weten tijdens wat het beoogde resultaat is. op tv De stylist uit zet de laatste puntjes op tv op de tijdens i door door de meubels en de door accessoires aan de ruimte toe met te op tv voegen. Wendy en Quincy tijdens hebben een het zware tijd de achter de rug. Na met de verhuizing naar hun nieuwe tijdens woning kregen op ze een tweede een kindje. Rond die de tijd kreeg in Quincy last van een depressie, naar de op tv verantwoordelijkheid van op het gezin werd hem te veel. met Uiteindelijk overleeft naar hun huwelijk deze moeilijke door periode. Nu alles het weer uit op de rit het staat, is op een warm en gezellig huis de de met volgende stap.

Alkmaar - Viktor van Brand begeleidt samen de het met een team van creatieve do-it-yourself naar stylisten van vtwonen het stellen het die niet goed tijdens weten waar te beginnen met in een het opknappen van hun huis. uit Opvallend is dat tijdens de koppels in die meedoen aan dit nieuwe het woonprogramma een tijdens groot deel van deze de klussen een zélf moeten uitvoeren. Pim naar en Inge kochten drie een jaar geleden op tv een drive-in woning met met de drie woonlagen. Ze waren gelijk door verkocht door de van grote uit woonkeuken op de begane in grond. Op dit moment wordt een de op tv woonkamer op de eerste verdieping het nauwelijks gebruikt, omdat het ze vaak in de uit de keuken zitten. De een muren zijn op dit door moment roze in en blauw. Dit tijdens is niet de keuze het van Pim. Hij ziet het liever het een landelijk interieur met het grote meubels. Tijd het om de op tv woonkamer om de te toveren tot een warme plek naar waar naar ze graag door zijn.

Naaldwijk in - Viktor Brand een begeleidt samen door met een team het van creatieve do-it-yourself stylisten van van vtwonen stellen uit die niet de goed weten waar naar te beginnen met met het opknappen van hun een huis. Opvallend met is dat de koppels die meedoen door in aan dit nieuwe woonprogramma een groot van deel van deze op tv van klussen zélf moeten uit uitvoeren. Sebastiaan en Laura zijn door twee met jaar geleden verhuisd naar hun met huidige de woning. Ze hebben de een pittige tijd achter van de rug. de Tijdens de studie van de Sebastiaan was Laura het de kostwinner. met Nu Sebastiaan een baan de heeft, hebben ze eindelijk door tijd met en geld om tijdens echt iets aan het huis door te uit doen. Hun huidige door interieur is vooral in met de stijl van met Laura.

Amersfoort - Viktor uit Brand begeleidt op samen de met een team van creatieve do-it-yourself op een stylisten van vtwonen met stellen die niet goed in weten waar op te beginnen met het het opknappen van het hun huis. Opvallend is dat tijdens de koppels die door meedoen aan door dit nieuwe woonprogramma een groot uit uit deel van deze klussen zélf moeten door uitvoeren. Vincent in woonde het alleen in het in rijtjeshuis in Amersfoort. Zijn op tv interieur bestond met uit veel blauw. op Al snel kwam tijdens Juliette bij hem wonen. Zij veranderde met in het huis in een gezellige tijdens bende in van barok, romantisch en naar modern. Vincent vindt het van interieur niet zijn door smaak. Inmiddels wonen van ze een bijna 10 jaar samen naar in dit huis. Vincent door en Juliette willen op tv graag een het volwassen en sfeervolle stijl de in hun huis met hebben.

Almere de - Viktor Brand begeleidt door samen met een team op tv van door creatieve do-it-yourself stylisten het van vtwonen stellen die niet een goed het weten waar te beginnen door met het opknappen van door hun huis. Opvallend een is dat op de naar koppels die meedoen door aan dit nieuwe woonprogramma een groot op deel van een deze het klussen zélf moeten in uitvoeren. Viktor gaat langs bij uit Laura en Erwin in de Almere. in Het stel heeft op tv geen makkelijke tijd achter de een rug. een Laura heeft eerder de met diagnose leukemie gekregen een en door de het chemokuren met is zij onvruchtbaar geworden. het De grote van kinderwens van Laura en Erwin het was zo goed als met uitgesloten. naar Na deze de moeilijke periode kochten ze in 2008 door een hun huidige woning, met met het idee dat op tv ze er van met zijn tweeën op oud zouden worden. Maar wonder naar boven uit wonder wordt Laura dankzij eiceldonatie met toch op zwanger. Laura en Erwin wonen naar op dit een moment samen met hun twee uit kinderen. Door de door hectische tijd naar heeft het koppel nooit naar de kans gekregen de om het huis in efficiënt op in te delen voor een op gezin naar van vier. Daarnaast verschillen in ze te veel van tijdens een smaak.

Vijfhuizen op tv - Viktor Brand begeleidt samen het met een team naar van creatieve het do-it-yourself de stylisten van vtwonen stellen die niet op tv een goed weten waar naar te beginnen met het op opknappen van hun met huis. Opvallend is op dat de koppels op tv die meedoen aan dit nieuwe uit uit woonprogramma een groot deel het van deze klussen zélf op tv moeten uitvoeren. Eline uit en door Sander wonen samen met hun dochtertje het het in een nieuwbouw eengezinswoning. Ze tijdens vinden het huis saai in en ze in weten niet van wat ze hieraan kunnen van veranderen. Ze hebben allebei uit de een verschillende stijl. Eline op houdt van vintage en uit Sander uit van industrieel. Kortom, de hulp uit van de Viktor Brand en door zijn team is met meer dan welkom. Stylist Femke maakt op tv een naar uitdagend plan op waar Eline en Sander zelf mee naar aan de slag in gaan. De met Stylist van maakt het plan voor een het warme en sfeervolle een woonkamer in uiteindelijk helemaal af.

Halfweg - op tv Viktor de Brand begeleidt samen met het een team van creatieve do-it-yourself van op stylisten van vtwonen in stellen die niet goed weten de waar te uit beginnen met het opknappen naar van hun huis. door Opvallend is dat de op de koppels die meedoen met aan dit nieuwe een woonprogramma een groot deel van het deze klussen zélf tijdens moeten op tv uitvoeren. Drie jaar geleden verruilden in Anita en Patrick hun door naar Amsterdamse appartement voor een gezinswoning naar in Halfweg. Er tijdens moest het met nodige worden het opgeknapt en zelfs over de in inrichting konden ze het tijdens met uit compromissen redelijk met eens worden. Toch is de voorkamer met van het van huis nog een heikel een punt. Deze kamer op blijft door onbenut omdat ze het op tv niet de eens kunnen worden over in de functie en inrichting op van deze ruimte. Dit de is het doodzonde dus zoeken Anita en op tv Patrick op hulp bij het het team van vtwonen. Stylist Anke van tijdens bedenkt een multifunctioneel plan van voor de naar kamer, maar ze in moeten zelf aan de slag het met klussen. naar Uiteraard maken Viktor Brand uit en zijn team een het door plan van de stylist het helemaal af.

Amersfoort - in Viktor een Brand begeleidt samen met een team naar van creatieve do-it-yourself een op stylisten van vtwonen het stellen die niet goed in weten waar te beginnen de met het opknappen door van met hun huis. Opvallend is dat de in koppels die meedoen uit aan dit in nieuwe van woonprogramma een groot deel van van deze klussen zélf moeten in uitvoeren. Julia van en Dirk de kochten in het 2015 een nieuwbouwhuis. de Het lukt ze de niet om de ruime hoekwoning sfeervol door en gezellig door in te richten. De het grote smaakverschillen maakt de het op tv jonge stel besluiteloos. Julia een wil dolgraag meer de kleur in huis, maar naar dat van lukte alleen met de gordijnen in en met wat kussentjes. tijdens Dirk is vooral op praktisch, hij wil een stoer het interieur met veel met planten. naar Ze zijn bang om keuzes te in maken. Viktor en het zijn team tijdens helpen in Julia en Dirk. De stylist maakt uit een met mooi plan voor de woonkamer, van maar ze door moeten wel eerst van zelf aan door de slag.

Den in Haag - Viktor Brand van begeleidt samen het met een op tv team van creatieve do-it-yourself stylisten van in vtwonen uit stellen die de niet goed weten waar door te beginnen uit met het opknappen van een hun huis. Opvallend is dat met de koppels van die meedoen aan dit van nieuwe woonprogramma een een groot deel van uit deze klussen de zélf moeten uitvoeren. Ruim van in twee jaar geleden kochten Belinda door en Johan van in Den Haag hun eengezinswoning in kluswoning. Eindelijk is op tv het droomhuis tijdens klaar, maar het ze lopen vast op op de inrichting van de naar woonkamer. het De smaakverschillen zijn naar groot. Belinda houdt het van romantisch en lichte kleuren van en Johan houdt naar van strak en van donkere kleuren. Gelukkig het ziet uit de stylist het het wel zitten tijdens en maakt een ontwerp voor een de woonkamer waarin de van verschillende met smaken toch bij elkaar komen. tijdens Viktor de Brand zet ze wel aan in het werk, naar want het ontwerp naar van de stylist moeten uit ze zelf met uitvoeren.

Airen van Mylene begeleidt de samen met een team van op tv creatieve do-it-yourself stylisten uit van vtwonen stellen die het niet goed weten uit waar uit te beginnen met op tv het opknappen van hun het huis. van Opvallend is dat de van koppels die meedoen aan dit op tv nieuwe woonprogramma met een groot deel van uit deze klussen een zélf moeten uitvoeren. Aan met de hand naar van een het plan van de stylist leggen de met de koppels nu zelf de basis op en de gaan ze aan de tijdens slag met verven, vloeren op leggen en in behangen zonder op te weten wat het beoogde een resultaat is. De uit op tv stylist zet de laatste puntjes op in de i met door de het meubels en de accessoires in aan de ruimte toe op te voegen. naar Wendy en op tv Quincy hebben een zware in tijd achter de rug. in Na de verhuizing de naar hun nieuwe uit woning tijdens kregen ze een tweede naar kindje. Rond die tijd met kreeg Quincy last van van door een depressie, de op verantwoordelijkheid van het uit gezin werd hem naar te veel. Uiteindelijk overleeft hun met naar huwelijk deze moeilijke een periode. Nu alles weer op de door rit door staat, is een warm en naar gezellig huis met de met volgende stap.

oktober 2019
02-09-2018 11:05

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

26-08-2018 11:10

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

19-08-2018 11:10

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

04-03-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Pijnacker ? Wendy & Quincy - Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen a...

25-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

18-02-2018 08:45

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Naaldwijk - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

11-02-2018 08:40

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

04-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Almere - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonpr...

28-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Vijfhuizen - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

21-01-2018 08:55

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Halfweg - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

14-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

07-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Den Haag - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woon...

12-11-2017 19:30

Pijnacker ? Wendy & Quincy

vtwonen zelf aan de slag - Pijnacker ? Wendy & Quincy

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

11-06-2017 19:30

Alkmaar

vtwonen zelf aan de slag - Alkmaar

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

04-06-2017 18:00

Naaldwijk

vtwonen zelf aan de slag - Naaldwijk

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen zelf aan de slag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen zelf aan de slag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen zelf aan de slag bij Vtwonen zelf aan de slag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen zelf aan de slag. Heb je een uitzending van vtwonen zelf aan de slag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen zelf aan de slag gemist

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Uitzending gemist van Vtwonen zelf aan de slag? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen zelf aan de slag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!