Programma gemist?

Haarlem - het Viktor de Brand begeleidt samen met naar een team van creatieve do-it-yourself naar stylisten de van vtwonen stellen die een niet goed met weten waar op te beginnen met het opknappen van met op tv hun huis. Opvallend is dat de het koppels die op tv meedoen aan dit de nieuwe woonprogramma de een groot deel tijdens van deze klussen zélf met moeten uitvoeren. Enide en tijdens Jeroen kennen een elkaar sinds het drie jaar met en vonden begin juni van vorig jaar hun tijdens droomhuis in Haarlem. de Er moest flink verbouwd tijdens worden voor het in bewoonbaar was. tijdens Na een half de jaar intensief verbouwen op tv en samenwonen met je (schoon)ouders door tijdens lijkt de tuin inmiddels door onbegonnen werk. De uit tuin is oké, maar naar zeker niet naar hun smaak. Jeroen op wil het in liefste een ruimtelijke door tuin die grotendeels betegeld een is, maar als het op aan naar Enide ligt wordt het een weelderige, het tuin in met veel planten, bloemen, een boompjes en een moestuintje naar zodat zij uit lekker kan het tuinieren.

Haarlem van - Viktor Brand begeleidt samen tijdens met een tijdens team van creatieve op tv do-it-yourself op stylisten van vtwonen stellen die niet naar goed weten op tv waar te beginnen op tv met het opknappen van op hun huis. Opvallend op op tv is dat de koppels die naar meedoen aan dit nieuwe naar woonprogramma een groot op tv deel van deze tijdens het klussen zélf moeten uitvoeren. Linda en van Michael zijn naar ruim het 4 jaar samen en op tv kochten bijna 2 met jaar geleden een enorm op bouwval het in Haarlem. Werkelijk op elke ruimte in huis op moest worden aangepakt. Na een een het zeer intensieve verbouwing tijdens van ruim anderhalf jaar van hun tijdens huis zijn door Linda en Michael een een op beetje leeg als het het gaat om de in inspiratie voor op tv hun tuin. Hij wil uit een praktische tijdens tuin die onderhoudsarm is en zij het wil een weelderige in met en bloemrijke tuin. het Het leuke stel tijdens heeft heel goed door leren verbouwen door de verbouwing in het huis en is het niet bang van om met ook zelf de handen uit in de op mouwen te steken.

Amsterdam - Viktor van Brand op begeleidt samen met een met team op tv van creatieve do-it-yourself stylisten een van vtwonen stellen tijdens die niet goed naar weten waar een te beginnen met het opknappen van het hun huis. Opvallend een is dat de door koppels die uit meedoen aan van dit nieuwe woonprogramma uit een groot deel van de deze van klussen zélf moeten uitvoeren. naar Elma en Marcel kennen elkaar uit 6 met jaar en door hebben vorig jaar hun door eerste huis samen gekocht. door Het 3- kamerappartement uit in Amsterdam van van totaal 100 vierkante een meter is een stuk op een groter dan hun vorige huis. uit Na beiden van jarenlang in een studenteninrichting in te hebben gewoond is van dit het huis een de waar ze echt een inrichting naar willen door waar ze samen blij van worden. een Ze konden van er direct het in, maar dat in was eigenlijk te snel de om het eens te uit worden over in een nieuwe vloer tijdens of kleuren op de van muren want zij op tv houdt op tv van licht en hij juist in van op tv donker.

Pijnacker uit ? Wendy & Quincy een - Airen Mylene op tv begeleidt samen met een op team van met creatieve do-it-yourself stylisten tijdens van vtwonen stellen die in niet in goed weten op waar te beginnen met het opknappen tijdens van hun het huis. op tv Opvallend is dat de op koppels die meedoen aan met dit nieuwe woonprogramma een op groot deel naar van op tv deze klussen zélf moeten uitvoeren. tijdens Aan de met hand van het plan van op de stylist leggen door de koppels nu op zelf de door basis en tijdens gaan ze aan tijdens de slag met een verven, vloeren leggen met en behangen zonder met te weten de wat het beoogde resultaat is. De met stylist zet uit de op tv laatste puntjes op de een i door het de meubels en door de accessoires aan naar de ruimte toe te naar voegen. Wendy en Quincy hebben naar een zware op tijd achter naar de rug. met Na de verhuizing naar hun in nieuwe woning kregen op tv ze een tweede kindje. tijdens Rond die op tv tijd kreeg Quincy last met van met een depressie, de verantwoordelijkheid het van door het gezin werd hem op tv te veel. Uiteindelijk overleeft hun een huwelijk van deze moeilijke naar periode. Nu alles weer op de in rit uit staat, is een de warm en tijdens gezellig huis de volgende op tv stap.

Alkmaar naar - Viktor Brand begeleidt samen met met een team in van het creatieve do-it-yourself stylisten van tijdens vtwonen tijdens stellen die niet met goed weten waar te naar beginnen met naar het opknappen van hun huis. Opvallend van is de dat de koppels die door meedoen tijdens aan dit nieuwe woonprogramma een met groot een deel van deze klussen in zélf moeten het uitvoeren. Pim en Inge kochten op tv drie het jaar geleden een drive-in woning met met drie woonlagen. in Ze waren uit gelijk verkocht in door de grote woonkeuken op op de op begane grond. Op dit moment een wordt de woonkamer op van de eerste op tv verdieping nauwelijks gebruikt, omdat uit ze naar vaak in de keuken in zitten. De muren zijn het op dit moment tijdens roze en de blauw. Dit is door niet de keuze van door Pim. in Hij ziet liever een landelijk door interieur met grote naar meubels. in Tijd om de woonkamer om naar te een toveren tot een de warme plek waar ze een graag de zijn.

Naaldwijk door - Viktor Brand begeleidt het samen met een uit team van creatieve het do-it-yourself stylisten van op tv vtwonen stellen die niet het van goed weten waar te beginnen met met door het opknappen van uit hun huis. Opvallend is tijdens dat de koppels die meedoen door aan op dit nieuwe woonprogramma een van groot deel van van deze van klussen zélf moeten uitvoeren. Sebastiaan en uit Laura zijn twee uit tijdens jaar geleden verhuisd naar tijdens hun huidige woning. Ze het hebben een pittige tijd naar achter de van rug. Tijdens de de studie van Sebastiaan was op Laura de kostwinner. tijdens Nu met Sebastiaan een baan heeft, hebben tijdens ze eindelijk een tijd en geld om tijdens van echt iets aan het huis te naar doen. Hun huidige het naar interieur is vooral op tv in de stijl van op tv Laura.

Amersfoort van - Viktor Brand begeleidt samen op tv met op tv een team de van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen de stellen die de niet door goed weten waar tijdens te beginnen met het opknappen op van hun huis. Opvallend in is dat in de in koppels die meedoen aan dit het nieuwe tijdens woonprogramma een groot deel van deze in klussen zélf moeten de uitvoeren. van Vincent woonde alleen in de het rijtjeshuis in Amersfoort. tijdens Zijn interieur met bestond uit veel door blauw. Al naar snel kwam Juliette in bij hem wonen. Zij in veranderde door het huis in met een gezellige bende naar van barok, romantisch en met modern. Vincent vindt het naar interieur niet zijn tijdens smaak. Inmiddels het wonen ze bijna 10 op tv jaar samen in in dit huis. Vincent en in Juliette willen graag uit een volwassen en tijdens op sfeervolle stijl in op tv hun huis hebben.

Almere - door Viktor het Brand begeleidt samen de met een team van creatieve tijdens do-it-yourself in stylisten van vtwonen stellen die uit niet goed weten in waar met te beginnen met het tijdens opknappen van uit hun huis. Opvallend is de dat de koppels naar die meedoen aan dit nieuwe op tv woonprogramma een groot op tv deel van op tv deze klussen zélf uit moeten uitvoeren. Viktor in gaat met langs bij Laura en Erwin tijdens in Almere. Het stel op tijdens heeft geen makkelijke tijd op achter de door rug. Laura heeft eerder de diagnose door van leukemie gekregen en een door de chemokuren met is zij onvruchtbaar geworden. De het grote kinderwens naar van Laura en Erwin was een zo goed de als uitgesloten. Na door deze moeilijke periode op kochten ze in 2008 in hun huidige woning, uit met een het idee dat ze in er het met zijn tweeën oud zouden de worden. Maar wonder naar boven op wonder wordt Laura een dankzij eiceldonatie toch zwanger. Laura en een van Erwin wonen op dit moment een samen met hun een twee kinderen. Door uit de hectische tijd heeft in het koppel nooit een de kans een gekregen om het huis een efficiënt met in te delen tijdens voor een op gezin van vier. Daarnaast verschillen een ze te veel de van met smaak.

Vijfhuizen - op tv Viktor met Brand begeleidt samen met een tijdens team van creatieve met do-it-yourself stylisten naar van vtwonen de stellen die niet goed weten waar met naar te beginnen met het opknappen van door hun huis. Opvallend het is dat de naar koppels die meedoen de in aan dit nieuwe woonprogramma een groot de deel van deze naar klussen zélf een moeten uitvoeren. Eline uit en Sander wonen door samen het met hun dochtertje op tv in een nieuwbouw eengezinswoning. Ze in vinden het huis saai op tv en ze weten een het niet wat ze hieraan kunnen veranderen. van Ze hebben de allebei een van verschillende stijl. in Eline houdt van vintage tijdens en Sander van industrieel. uit Kortom, uit de hulp van tijdens Viktor Brand en zijn uit team is naar meer dan welkom. Stylist Femke tijdens maakt een uitdagend op tv plan waar Eline een en Sander uit zelf mee aan de het slag gaan. De Stylist naar het maakt het plan voor een warme een en sfeervolle woonkamer naar in uiteindelijk helemaal af.

Halfweg in - Viktor Brand op tv begeleidt samen met een team uit van met creatieve do-it-yourself stylisten op van vtwonen op stellen die niet goed een weten waar te beginnen met met het het opknappen van hun huis. Opvallend van is naar dat de van koppels die meedoen aan dit de nieuwe woonprogramma door een groot deel van met deze klussen de zélf moeten uitvoeren. Drie door jaar geleden verruilden een Anita en Patrick hun op tv Amsterdamse tijdens appartement voor een gezinswoning in door Halfweg. Er uit moest op het nodige worden opgeknapt en in zelfs over de inrichting het konden ze op het op tv met compromissen redelijk op eens worden. Toch is de door voorkamer het van het huis nog een heikel tijdens op tv punt. Deze kamer blijft onbenut omdat op ze het op niet eens uit kunnen worden de over de functie met en inrichting van een deze ruimte. Dit is doodzonde van dus zoeken een Anita en Patrick uit hulp bij het team van uit de vtwonen. Stylist Anke bedenkt een op multifunctioneel plan voor met de kamer, op tv maar ze moeten zelf aan de het de slag met klussen. uit Uiteraard maken het Viktor Brand en zijn uit team het uit plan van de naar stylist helemaal af.

Amersfoort door - Viktor van Brand begeleidt samen naar met een team van in creatieve do-it-yourself tijdens stylisten van vtwonen stellen die tijdens niet goed weten van waar te naar beginnen met het opknappen het van tijdens hun huis. Opvallend een is dat de koppels die meedoen op tv aan dit nieuwe met woonprogramma een groot de deel van deze een klussen zélf het moeten uitvoeren. Julia en door Dirk kochten in naar 2015 een van nieuwbouwhuis. Het een lukt ze het niet om de ruime hoekwoning in sfeervol en uit gezellig in te in richten. De op tv grote smaakverschillen maakt het op jonge stel besluiteloos. Julia uit wil dolgraag meer kleur in tijdens in huis, maar dat lukte van alleen door met de gordijnen en wat de kussentjes. Dirk is vooral een praktisch, hij wil van een stoer in interieur met met veel planten. Ze zijn bang tijdens om keuzes de te tijdens maken. Viktor en zijn met team helpen in Julia en Dirk. De stylist een maakt een mooi naar plan voor de door woonkamer, maar ze moeten tijdens wel eerst met zelf aan de een slag.

Den een Haag - Viktor Brand begeleidt met door samen met een uit team van creatieve do-it-yourself stylisten van uit op vtwonen stellen die niet goed weten door tijdens waar te beginnen met het opknappen van van de hun huis. Opvallend de is dat de koppels die naar op tv meedoen aan dit uit nieuwe woonprogramma een groot deel op van deze klussen zélf het moeten uitvoeren. Ruim de twee jaar geleden in op kochten Belinda en Johan in Den op Haag hun uit eengezinswoning de kluswoning. Eindelijk is het door droomhuis klaar, maar ze uit lopen op tv vast op de inrichting van de naar woonkamer. De een smaakverschillen zijn groot. Belinda tijdens houdt van romantisch tijdens en lichte uit kleuren uit en Johan houdt de van strak en donkere kleuren. Gelukkig in ziet de stylist het het op tv wel zitten en maakt een op ontwerp van voor de woonkamer in waarin de verschillende smaken toch van bij op elkaar komen. Viktor de Brand zet naar ze wel aan het werk, een want tijdens het ontwerp van de stylist moeten het ze zelf op uitvoeren.

Airen Mylene begeleidt op samen met in een team van creatieve een do-it-yourself stylisten door van vtwonen stellen de die door niet goed weten waar te naar beginnen met het opknappen op uit van hun huis. Opvallend is dat op tv de van koppels die meedoen aan tijdens dit nieuwe uit woonprogramma een groot tijdens deel van deze klussen het zélf moeten uitvoeren. Aan naar de hand van in het plan van van de stylist leggen een de in koppels nu door zelf de basis van en gaan ze aan de slag op met verven, een vloeren leggen en uit behangen zonder te weten de de wat het beoogde resultaat is. De op stylist van zet de laatste puntjes uit op de een i door de op meubels en van de accessoires aan de met ruimte toe te voegen. Wendy tijdens naar en Quincy hebben een zware een tijd achter het de rug. Na de de verhuizing naar hun nieuwe door woning in kregen ze een tweede kindje. een Rond die uit tijd op kreeg Quincy last met van een depressie, de verantwoordelijkheid van van het uit gezin werd hem te op veel. Uiteindelijk overleeft door hun huwelijk deze moeilijke tijdens het periode. Nu alles weer op het de rit van staat, is een warm tijdens en gezellig huis met de volgende door stap.

april 2020
02-09-2018 11:05

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

26-08-2018 11:10

Vtwonen zelf aan de slag

Vtwonen zelf aan de slag - Vtwonen zelf aan de slag

Haarlem - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

19-08-2018 11:10

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amsterdam - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

04-03-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Pijnacker ? Wendy & Quincy - Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen a...

25-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

18-02-2018 08:45

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Naaldwijk - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woo...

11-02-2018 08:40

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

04-02-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Almere - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonpr...

28-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Vijfhuizen - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

21-01-2018 08:55

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Halfweg - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonp...

14-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Amersfoort - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe wo...

07-01-2018 08:50

vtwonen zelf aan de slag

vtwonen zelf aan de slag - vtwonen zelf aan de slag

Den Haag - Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woon...

12-11-2017 19:30

Pijnacker ? Wendy & Quincy

vtwonen zelf aan de slag - Pijnacker ? Wendy & Quincy

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

11-06-2017 19:30

Alkmaar

vtwonen zelf aan de slag - Alkmaar

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

04-06-2017 18:00

Naaldwijk

vtwonen zelf aan de slag - Naaldwijk

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen zelf aan de slag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen zelf aan de slag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen zelf aan de slag bij Vtwonen zelf aan de slag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen zelf aan de slag. Heb je een uitzending van vtwonen zelf aan de slag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen zelf aan de slag gemist

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen me...

Uitzending gemist van Vtwonen zelf aan de slag? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen zelf aan de slag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!