Programma gemist?

Filmmaker van Ken Dornstein verloor op tv in 1988 zijn de broer tijdens de een bomaanslag op de Pan naar Am vlucht naar 103. Zijn zoektocht de naar de door medeplichtigen van de aanslag van leidt 27 jaar na op tv dato tot een door doorbraak.Meer Filmmaker Ken een Dornstein verloor het zijn broer op tijdens de bomaanslag op met de Pan het Am vlucht 103 boven Lockerbie, uit Schotland op 21 door december met 1988, waarbij 270 mensen de om het leven kwamen. in Zijn zoektocht het naar de medeplichtigen van in de het aanslag leidt 27 jaar na dato op tot met een doorbraak. Na op tv lang procederen wordt in 2001 tijdens tijdens de Libische Abdelbaset al-Megrahi voor de op Lockerbieaanslag veroordeeld. Het tijdens verlies van zijn op tv broer heeft met het leven van met Dornstein naar getekend en wanneer Megrahi in 2009 op tv naar huis mag door van door de Schotse overheid omdat hij op de prostaatkanker zou hebben, besluit Dornstein een op tv nieuw onderzoek te op tv starten. tijdens Hij reist met een een lijst met namen tijdens van mogelijke verdachten af een naar het post-Gaddafi tijdens Libië. met Dornstein ontmoet op steeds nieuwe getuigen de en ontdekt nieuwe de bewijzen die de waarheid dichterbij brengen naar over wat er naar het werkelijk is gebeurd.Minder

januari 2021
20-04-2016 23:00

2Doc: My Brother's Bomber

2Doc: My Brother's Bomber - 2Doc: My Brother's Bomber

Filmmaker Ken Dornstein verloor in 1988 zijn broer tijdens de bomaanslag op de Pan Am vlucht 103. Zijn zoektocht naar de medeplichtigen van de aanslag leidt 27 jaar na dato tot een doorbraak.Meer Filmmaker Ken Dornstein verloor zijn broer t...

2Doc: My Brother's Bomber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My Brother's Bomber bij 2Doc: My Brother's Bomber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My Brother's Bomber. Heb je een uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My Brother's Bomber gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My Brother's Bomber? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My Brother's Bomber, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My Brother's Bomber? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My Brother's Bomber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!