Programma gemist?

Filmmaker de Ken Dornstein verloor in in 1988 tijdens zijn broer tijdens de tijdens bomaanslag op de van Pan Am vlucht in 103. Zijn zoektocht naar de een medeplichtigen van de uit uit aanslag leidt 27 jaar na de dato tot een met doorbraak.Meer Filmmaker Ken in Dornstein van verloor zijn broer tijdens de de bomaanslag op tijdens de Pan Am in vlucht 103 in boven Lockerbie, Schotland door op 21 december 1988, waarbij uit 270 mensen om een het een leven kwamen. Zijn zoektocht de naar de op tv medeplichtigen van de op tv aanslag leidt 27 jaar in na dato tot de een doorbraak. Na lang met procederen naar wordt in 2001 de uit Libische Abdelbaset al-Megrahi voor uit de Lockerbieaanslag veroordeeld. Het naar tijdens verlies van zijn broer heeft het de leven van de Dornstein getekend en op wanneer Megrahi van in 2009 op naar huis mag van de Schotse uit overheid omdat hij van prostaatkanker zou door hebben, besluit Dornstein met een nieuw onderzoek op tv te starten. Hij op reist met uit een lijst met namen tijdens van mogelijke op verdachten af een naar het post-Gaddafi op Libiƫ. Dornstein ontmoet steeds nieuwe naar getuigen en ontdekt met nieuwe bewijzen die het de waarheid dichterbij brengen het over wat van er uit werkelijk is gebeurd.Minder

mei 2021
20-04-2016 23:00

2Doc: My Brother's Bomber

2Doc: My Brother's Bomber - 2Doc: My Brother's Bomber

Filmmaker Ken Dornstein verloor in 1988 zijn broer tijdens de bomaanslag op de Pan Am vlucht 103. Zijn zoektocht naar de medeplichtigen van de aanslag leidt 27 jaar na dato tot een doorbraak.Meer Filmmaker Ken Dornstein verloor zijn broer t...

2Doc: My Brother's Bomber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My Brother's Bomber bij 2Doc: My Brother's Bomber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My Brother's Bomber. Heb je een uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My Brother's Bomber gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My Brother's Bomber? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My Brother's Bomber, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My Brother's Bomber? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My Brother's Bomber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!