Programma gemist?

Filmmaker Ken een Dornstein verloor in tijdens 1988 zijn door broer tijdens op tv de bomaanslag op door de Pan Am vlucht 103. van Zijn zoektocht de naar de medeplichtigen op van de aanslag door leidt 27 jaar het na dato tot een doorbraak.Meer met in Filmmaker Ken Dornstein verloor zijn broer van tijdens de door bomaanslag op de in Pan Am vlucht 103 uit boven door Lockerbie, Schotland op de 21 december tijdens 1988, waarbij 270 mensen om het door leven van kwamen. Zijn zoektocht tijdens naar de medeplichtigen van naar de aanslag uit leidt 27 jaar na tijdens dato tot een doorbraak. op tv Na lang tijdens procederen wordt naar in 2001 in de Libische Abdelbaset al-Megrahi voor door de in Lockerbieaanslag veroordeeld. Het verlies van van zijn broer op tv heeft het leven met van Dornstein getekend en wanneer van Megrahi in 2009 naar naar huis van mag van de op tv Schotse overheid met omdat hij prostaatkanker op zou hebben, besluit een Dornstein een nieuw onderzoek op te starten. Hij reist met naar met een lijst met tijdens namen van mogelijke verdachten af van de naar het post-Gaddafi Libië. tijdens Dornstein ontmoet in steeds nieuwe getuigen en ontdekt nieuwe naar bewijzen die de een waarheid dichterbij door brengen door over wat er werkelijk met is gebeurd.Minder

september 2020
20-04-2016 23:00

2Doc: My Brother's Bomber

2Doc: My Brother's Bomber - 2Doc: My Brother's Bomber

Filmmaker Ken Dornstein verloor in 1988 zijn broer tijdens de bomaanslag op de Pan Am vlucht 103. Zijn zoektocht naar de medeplichtigen van de aanslag leidt 27 jaar na dato tot een doorbraak.Meer Filmmaker Ken Dornstein verloor zijn broer t...

2Doc: My Brother's Bomber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My Brother's Bomber bij 2Doc: My Brother's Bomber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My Brother's Bomber. Heb je een uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My Brother's Bomber gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My Brother's Bomber? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My Brother's Bomber, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My Brother's Bomber? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My Brother's Bomber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!