Programma gemist?

Filmmaker Ken Dornstein in verloor in 1988 naar zijn broer tijdens tijdens uit de bomaanslag op naar de Pan Am vlucht naar 103. Zijn van zoektocht naar de medeplichtigen op van de aanslag leidt 27 in jaar na door dato tot van een doorbraak.Meer Filmmaker van Ken Dornstein verloor zijn broer de tijdens in de bomaanslag op de Pan door Am vlucht 103 het de boven Lockerbie, Schotland op 21 met december 1988, naar waarbij 270 mensen om door het leven kwamen. een Zijn zoektocht naar de door medeplichtigen met van de uit aanslag leidt 27 jaar op tv na dato tot een doorbraak. op Na tijdens lang procederen wordt in 2001 in de in Libische Abdelbaset de al-Megrahi voor de Lockerbieaanslag veroordeeld. uit Het verlies van met zijn op broer heeft het tijdens leven van Dornstein getekend met en wanneer Megrahi in 2009 de naar huis een mag van de in Schotse overheid een omdat hij prostaatkanker een zou hebben, besluit Dornstein uit een nieuw naar onderzoek te tijdens starten. Hij reist naar met een lijst door met namen van mogelijke verdachten af in op tv naar het post-Gaddafi door Libië. Dornstein ontmoet steeds de nieuwe getuigen en ontdekt op nieuwe op tv bewijzen die de waarheid dichterbij brengen uit over wat er uit naar werkelijk is gebeurd.Minder

mei 2020
20-04-2016 23:00

2Doc: My Brother's Bomber

2Doc: My Brother's Bomber - 2Doc: My Brother's Bomber

Filmmaker Ken Dornstein verloor in 1988 zijn broer tijdens de bomaanslag op de Pan Am vlucht 103. Zijn zoektocht naar de medeplichtigen van de aanslag leidt 27 jaar na dato tot een doorbraak.Meer Filmmaker Ken Dornstein verloor zijn broer t...

2Doc: My Brother's Bomber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My Brother's Bomber bij 2Doc: My Brother's Bomber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My Brother's Bomber. Heb je een uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My Brother's Bomber gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My Brother's Bomber? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My Brother's Bomber, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My Brother's Bomber? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My Brother's Bomber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!