Programma gemist?

Filmmaker Ken van Dornstein verloor op in 1988 zijn broer tijdens door de bomaanslag op van de naar Pan Am vlucht 103. Zijn de zoektocht naar de in tijdens medeplichtigen van de met aanslag leidt 27 jaar na dato op tot een doorbraak.Meer een Filmmaker Ken op tv Dornstein verloor zijn het broer uit tijdens de bomaanslag op de Pan met Am vlucht de 103 boven Lockerbie, Schotland op tv op 21 december door in 1988, waarbij 270 door mensen om het leven een kwamen. Zijn zoektocht naar van de medeplichtigen de van de aanslag leidt 27 van jaar na het dato tot op tv een doorbraak. tijdens Na lang procederen wordt in 2001 uit de Libische een Abdelbaset tijdens al-Megrahi voor de Lockerbieaanslag uit veroordeeld. Het verlies van zijn in broer in heeft het leven een van Dornstein getekend door en wanneer Megrahi in uit 2009 naar huis in mag van de tijdens Schotse overheid omdat tijdens hij prostaatkanker in zou hebben, naar besluit Dornstein een nieuw onderzoek te door met starten. Hij reist met een lijst van met naar namen van mogelijke verdachten af het naar naar het post-Gaddafi Libiƫ. in Dornstein ontmoet steeds nieuwe getuigen het en de ontdekt nieuwe bewijzen tijdens die de waarheid dichterbij op tv brengen over wat het er werkelijk is de gebeurd.Minder

september 2021
20-04-2016 23:00

2Doc: My Brother's Bomber

2Doc: My Brother's Bomber - 2Doc: My Brother's Bomber

Filmmaker Ken Dornstein verloor in 1988 zijn broer tijdens de bomaanslag op de Pan Am vlucht 103. Zijn zoektocht naar de medeplichtigen van de aanslag leidt 27 jaar na dato tot een doorbraak.Meer Filmmaker Ken Dornstein verloor zijn broer t...

2Doc: My Brother's Bomber gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: My Brother's Bomber bij 2Doc: My Brother's Bomber liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: My Brother's Bomber. Heb je een uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: My Brother's Bomber gemist

Uitzending gemist van 2Doc: My Brother's Bomber? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: My Brother's Bomber, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: My Brother's Bomber gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: My Brother's Bomber? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: My Brother's Bomber kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!