Programma gemist?

In de laatste met aflevering van de 'SOS: Survival een Of The Sexes' kost de overleven van meer moeite dan ooit. De mannen de zitten zonder drinkwater op en het nemen een gevaarlijk besluit. Met op tv de uit finale binnen een handbereik, krijgen de uit overgebleven teamleden ook nog eens te met maken met op een duivels op dilemma. Kiezen ze voor elkaar de het of voor zichzelf? Verzwakt op door honger en door dorst is keuzes maken bijna tijdens in niet meer te doen. In van de tijdens laatste etappe spelen tijd en kracht de een tijdens rol.

Voor op tv de derde in en laatste keer moet in naar beide teams de zwakste van schakel worden een weggestemd. Bij van de mannen een is er al dagen een naar heftige strijd tussen Koen naar tijdens en zijn teamgenoten aan de gang. in De stem van van Job zal van beslissend zijn. Ook in bij de vrouwen gaat van eliminatie gepaard met in veel naar emoties en op tv de uitslag is verrassend. De uit tocht per vlot tijdens die volgt, op tv blijkt voor een aantal de deelnemers té veel. Uitgeput de en hongerig zien door zij geen andere op optie naar meer dan het van afschieten van uit een noodsignaal.

Na het weken van honger lijden met neemt het jachtinstinct bij een zowel de naar vrouwen als de op tv mannen nieuwe vormen in aan. In tijdens de luxe van van hun Nederlandse levens naar zouden ze tijdens het zelf nooit door geloofd hebben, maar het slangen en kevers zijn hapjes om op bij weg uit te dromen. De op tv mannen in slagen er met veel moeite met en op vooral ook pijn in om groter door wild door te vangen. De vraag op tv is de of ze hiermee van genoeg energie opdoen om hun achterstand in naar ten opzichte van de vrouwen weg op te in werken.

Nadat haar grote in de liefde Koen het tijdens vorige week bijna dreigde op tijdens te geven, is het door nu Michelle die met van aan het eind naar van haar Latijn is. Veel meer het in dan van honger en dorst met heeft uit zij last van het gemis door van haar het geliefde. Wat Michelle uit niet weet, is dat op tv Koen zelf de inmiddels weer op op krachten is tijdens gekomen. Maar dan vergelijkt Koens teammaat de Bill hem naar tijdens een een venijnige confrontatie met tijdens niets meer van of minder dan van een fruitvlieg. Mentaal een worden de deelnemers in beide naar kampen zo langzamerhand op tv tot het door uiterste gedreven.

Na een met eerste eliminatieronde zijn de er op tv nog vijf mannen op en vijf vrouwen uit over. Maar de barre de omstandigheden in naar de jungle beginnen het hun tol te in eisen. Vooral Tomas heeft het uit zwaar. Een trektocht op door met de jungle wordt hem naar te veel. Daarmee is het tijdens het leed bij de een mannen nog niet geleden. Hun doorzettingsvermogen op lijkt op tv aangetast en dat brengt tijdens hen uit in een gevaarlijke met situatie.

Na een zes dagen een overleven in de het jungle is het tijd het voor de eerste eliminatie. Er een is een open op tv stemming en dat de zorgt vooral in op het de mannenteam voor veel onrust en de geroddel. De de honger is inmiddels zo een groot door dat zelfs uit een sprinkhaan voor het op tv vrouwenteam voelt van als een traktatie. uit Bernice komt met nieuws dat van inslaat door als een bom.

Bij de uit mannen begint slaapgebrek naar zijn door tol te eisen van en ook de knorrende magen tijdens zijn zo langzamerhand een door flink de probleem. De vrouwen hebben het met op daarentegen prima naar hun uit zin. De met paniek is echter door groot als het noodlot 's van middags plotseling toeslaat met bij de vrouwen. Er op gebeurt een ongeluk het en in de gevolgen daarvan tijdens kunnen grote invloed naar hebben. Want een noodsignaal afschieten op tv op tv kost geld, en dat kan bepalend tijdens zijn in tijdens de strijd tegen de een van mannen.

In de naar eerste uren het nadat ze op gedropt zijn in het uit hart van het regenwoud, het dringt in de realiteit in alle heftigheid tot naar de deelnemers naar door. Ver weg door van naar de beschaving en van tijdens hun dagelijkse het leven vol comfort, zijn naar honger en dorst ineens een op reëel probleem. op tv Als een al aan het een eind van de tweede dag in een van de op tv mannen dreigt in in te storten, wordt pijnlijk met duidelijk dat op tv het nu op tv écht gaat om uit overleven. Bij de vrouwen door gaat het er héél op op anders aan toe. De stemming bij uit de dames tijdens is opperbest en daar de waar de heren een nog worstelen met door een een afdak, werken de met dames aan een een charmant optrekje.

april 2021
09-06-2016 21:34

Afl. 8

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 8

In de laatste aflevering van 'SOS: Survival Of The Sexes' kost overleven meer moeite dan ooit. De mannen zitten zonder drinkwater en nemen een gevaarlijk besluit. Met de finale binnen handbereik, krijgen de overgebleven teamleden ook nog ee...

02-06-2016 21:32

Afl. 7

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 7

Voor de derde en laatste keer moet in beide teams de zwakste schakel worden weggestemd. Bij de mannen is er al dagen een heftige strijd tussen Koen en zijn teamgenoten aan de gang. De stem van Job zal beslissend zijn. Ook bij de vrouwen gaa...

26-05-2016 21:31

Afl. 6

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 6

Na weken van honger lijden neemt het jachtinstinct bij zowel de vrouwen als de mannen nieuwe vormen aan. In de luxe van hun Nederlandse levens zouden ze het zelf nooit geloofd hebben, maar slangen en kevers zijn hapjes om bij weg te dromen....

19-05-2016 21:32

Afl. 5

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 5

Nadat haar grote liefde Koen het vorige week bijna dreigde op te geven, is het nu Michelle die aan het eind van haar Latijn is. Veel meer dan van honger en dorst heeft zij last van het gemis van haar geliefde. Wat Michelle niet weet, is dat...

12-05-2016 21:30

Afl. 4

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 4

Na een eerste eliminatieronde zijn er nog vijf mannen en vijf vrouwen over. Maar de barre omstandigheden in de jungle beginnen hun tol te eisen. Vooral Tomas heeft het zwaar. Een trektocht door de jungle wordt hem te veel. Daarmee is het le...

05-05-2016 21:32

Afl. 3

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 3

Na zes dagen overleven in de jungle is het tijd voor de eerste eliminatie. Er is een open stemming en dat zorgt vooral in het mannenteam voor veel onrust en geroddel. De honger is inmiddels zo groot dat zelfs een sprinkhaan voor het vrouwen...

28-04-2016 21:31

Afl. 2

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 2

Bij de mannen begint slaapgebrek zijn tol te eisen en ook de knorrende magen zijn zo langzamerhand een flink probleem. De vrouwen hebben het daarentegen prima naar hun zin. De paniek is echter groot als het noodlot 's middags plotseling toe...

21-04-2016 21:33

Afl. 1

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 1

In de eerste uren nadat ze gedropt zijn in het hart van het regenwoud, dringt de realiteit in alle heftigheid tot de deelnemers door. Ver weg van de beschaving en van hun dagelijkse leven vol comfort, zijn honger en dorst ineens een reëel p...

SOS: Survival Of The Sexes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS: Survival Of The Sexes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS: Survival Of The Sexes bij SOS: Survival Of The Sexes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS: Survival Of The Sexes. Heb je een uitzending van SOS: Survival Of The Sexes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS: Survival Of The Sexes gemist

Survivalprogramma waarin de oerstrijd tussen mannen en vrouwen centraal staat. Zes liefdeskoppels worden eenentwintig dagen lang van elkaar gescheiden en worden gedropt in de jungle van Midden-Amerika. Verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam moeten zij zo lang mogelijk zien te overleven zonder hulp van buitenaf. Het team dat het minst vaak om hulp vraagt zal zich uiteindelijk het sterkste geslacht mogen noemen. Strijdend tegen de elementen en elkaar zetten de deelnemers, die geen enkele survivalervaring hebben, alles op alles om het experiment te winnen. En dat mannen en vrouwen verschillen, dát is vanaf het eerste moment duidelijk.

Uitzending gemist van SOS: Survival Of The Sexes? Hier kun je alle uitzendingen van SOS: Survival Of The Sexes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 06-07-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!