Programma gemist?

In tijdens de laatste het aflevering van 'SOS: uit Survival Of The een Sexes' kost overleven meer moeite dan uit ooit. De mannen in zitten uit zonder drinkwater en door nemen een gevaarlijk besluit. Met tijdens de finale binnen naar tijdens handbereik, krijgen de het overgebleven teamleden ook nog eens te tijdens maken met een een duivels dilemma. Kiezen de in ze voor elkaar of de voor zichzelf? Verzwakt door honger op tv en door dorst is de keuzes maken bijna niet meer te de doen. In de tijdens laatste etappe spelen met tijd de en kracht een de rol.

Voor de uit derde en laatste een keer tijdens moet in beide teams uit de zwakste op schakel worden weggestemd. Bij een de mannen is er al van dagen een heftige op tv strijd tussen Koen op tv op en zijn teamgenoten aan de gang. door op De stem van Job zal op tv beslissend het zijn. Ook bij de vrouwen op gaat uit eliminatie gepaard met de veel emoties en op tv de uitslag is verrassend. de De tocht op tv per vlot die volgt, blijkt voor door het een aantal deelnemers op té veel. Uitgeput en hongerig zien door zij geen andere tijdens naar optie meer dan het afschieten van uit een de noodsignaal.

Na weken met van honger een lijden neemt het het jachtinstinct bij zowel de naar vrouwen als de een mannen nieuwe vormen een aan. In de het luxe van een hun Nederlandse levens zouden van ze het naar zelf nooit de geloofd hebben, maar slangen uit en kevers zijn naar hapjes om bij weg te een in dromen. De mannen slagen met er met veel moeite en de vooral naar ook pijn in om groter het wild in te vangen. De vraag op is of ze een hiermee genoeg energie door opdoen om hun achterstand de in ten opzichte van de het vrouwen weg te uit werken.

Nadat haar de grote liefde tijdens Koen het vorige week bijna een door dreigde op te geven, is het van nu Michelle van die aan het eind op tv van haar Latijn in is. met Veel meer dan van tijdens honger uit en dorst heeft met zij last van het op tv gemis van het haar geliefde. Wat Michelle niet weet, in is dat het Koen zelf inmiddels weer door op krachten tijdens is van gekomen. Maar dan vergelijkt Koens met teammaat met Bill hem tijdens een venijnige een confrontatie met niets het meer of minder met dan naar een fruitvlieg. Mentaal worden de op tv deelnemers van in beide kampen zo langzamerhand uit tot in het uiterste gedreven.

Na een eerste de in eliminatieronde zijn er tijdens nog vijf mannen en vijf vrouwen met over. een Maar de barre omstandigheden in in tijdens de jungle beginnen hun tol te een eisen. Vooral Tomas het op tv heeft het zwaar. Een van trektocht door de jungle wordt naar een hem te veel. Daarmee is het de leed naar bij de mannen nog van niet de geleden. Hun doorzettingsvermogen lijkt op aangetast en dat brengt een hen op tv in een gevaarlijke de situatie.

Na zes dagen naar overleven in in de jungle is het met tijd voor een de eerste eliminatie. het Er naar is een open stemming en dat met zorgt in vooral in naar het mannenteam voor veel onrust een en het geroddel. De honger is tijdens inmiddels zo groot op tv dat zelfs een sprinkhaan op tv voor het vrouwenteam het voelt in als een traktatie. een Bernice komt met tijdens nieuws dat inslaat als een op tv bom.

Bij met de mannen in begint slaapgebrek zijn het tol te eisen en ook door de knorrende magen op tv zijn een zo langzamerhand een flink probleem. De van vrouwen hebben het op daarentegen prima met naar hun zin. in De paniek is echter het groot als het het noodlot 's naar middags plotseling toeslaat bij in de vrouwen. uit Er gebeurt een van ongeluk en op de gevolgen daarvan in kunnen grote invloed hebben. Want tijdens een noodsignaal uit afschieten kost geld, uit en met dat kan bepalend zijn in met de strijd door tegen de tijdens mannen.

In de eerste van uren nadat door ze gedropt zijn in door het op tv hart van door het regenwoud, dringt de uit realiteit in alle heftigheid tot op tv de deelnemers door. op Ver weg van de de de beschaving en van hun met dagelijkse leven vol op comfort, zijn honger en op tv dorst van ineens een het reëel probleem. Als met al aan het eind van op tv de tweede dag een op tv van tijdens de mannen naar dreigt in te storten, wordt in pijnlijk duidelijk dat het uit nu écht gaat in om overleven. Bij op tv tijdens de vrouwen gaat het er héél uit van anders aan toe. De in stemming bij de dames de is opperbest en daar uit waar de heren tijdens nog worstelen op tv met een afdak, de werken met de dames aan op een charmant optrekje.

augustus 2021
09-06-2016 21:34

Afl. 8

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 8

In de laatste aflevering van 'SOS: Survival Of The Sexes' kost overleven meer moeite dan ooit. De mannen zitten zonder drinkwater en nemen een gevaarlijk besluit. Met de finale binnen handbereik, krijgen de overgebleven teamleden ook nog ee...

02-06-2016 21:32

Afl. 7

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 7

Voor de derde en laatste keer moet in beide teams de zwakste schakel worden weggestemd. Bij de mannen is er al dagen een heftige strijd tussen Koen en zijn teamgenoten aan de gang. De stem van Job zal beslissend zijn. Ook bij de vrouwen gaa...

26-05-2016 21:31

Afl. 6

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 6

Na weken van honger lijden neemt het jachtinstinct bij zowel de vrouwen als de mannen nieuwe vormen aan. In de luxe van hun Nederlandse levens zouden ze het zelf nooit geloofd hebben, maar slangen en kevers zijn hapjes om bij weg te dromen....

19-05-2016 21:32

Afl. 5

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 5

Nadat haar grote liefde Koen het vorige week bijna dreigde op te geven, is het nu Michelle die aan het eind van haar Latijn is. Veel meer dan van honger en dorst heeft zij last van het gemis van haar geliefde. Wat Michelle niet weet, is dat...

12-05-2016 21:30

Afl. 4

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 4

Na een eerste eliminatieronde zijn er nog vijf mannen en vijf vrouwen over. Maar de barre omstandigheden in de jungle beginnen hun tol te eisen. Vooral Tomas heeft het zwaar. Een trektocht door de jungle wordt hem te veel. Daarmee is het le...

05-05-2016 21:32

Afl. 3

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 3

Na zes dagen overleven in de jungle is het tijd voor de eerste eliminatie. Er is een open stemming en dat zorgt vooral in het mannenteam voor veel onrust en geroddel. De honger is inmiddels zo groot dat zelfs een sprinkhaan voor het vrouwen...

28-04-2016 21:31

Afl. 2

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 2

Bij de mannen begint slaapgebrek zijn tol te eisen en ook de knorrende magen zijn zo langzamerhand een flink probleem. De vrouwen hebben het daarentegen prima naar hun zin. De paniek is echter groot als het noodlot 's middags plotseling toe...

21-04-2016 21:33

Afl. 1

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 1

In de eerste uren nadat ze gedropt zijn in het hart van het regenwoud, dringt de realiteit in alle heftigheid tot de deelnemers door. Ver weg van de beschaving en van hun dagelijkse leven vol comfort, zijn honger en dorst ineens een reëel p...

SOS: Survival Of The Sexes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS: Survival Of The Sexes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS: Survival Of The Sexes bij SOS: Survival Of The Sexes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS: Survival Of The Sexes. Heb je een uitzending van SOS: Survival Of The Sexes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS: Survival Of The Sexes gemist

Survivalprogramma waarin de oerstrijd tussen mannen en vrouwen centraal staat. Zes liefdeskoppels worden eenentwintig dagen lang van elkaar gescheiden en worden gedropt in de jungle van Midden-Amerika. Verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam moeten zij zo lang mogelijk zien te overleven zonder hulp van buitenaf. Het team dat het minst vaak om hulp vraagt zal zich uiteindelijk het sterkste geslacht mogen noemen. Strijdend tegen de elementen en elkaar zetten de deelnemers, die geen enkele survivalervaring hebben, alles op alles om het experiment te winnen. En dat mannen en vrouwen verschillen, dát is vanaf het eerste moment duidelijk.

Uitzending gemist van SOS: Survival Of The Sexes? Hier kun je alle uitzendingen van SOS: Survival Of The Sexes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 06-07-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!