Programma gemist?

In de tijdens laatste aflevering van op 'SOS: op Survival Of The Sexes' kost uit overleven meer moeite door dan de ooit. De mannen zitten zonder drinkwater door en nemen het een gevaarlijk op besluit. Met de de finale binnen handbereik, op tv krijgen de overgebleven op teamleden ook met nog eens te maken met tijdens een met duivels dilemma. Kiezen ze met voor elkaar of voor het zichzelf? Verzwakt door honger op tv en op tv dorst is keuzes maken tijdens bijna niet meer de te doen. In op tv de van laatste etappe spelen tijd naar en kracht op een rol.

Voor in de derde en tijdens laatste keer moet de in beide op tv teams de zwakste schakel worden weggestemd. door door Bij de mannen is er al op op tv dagen een heftige van strijd tussen Koen en zijn van teamgenoten aan de op gang. De stem van uit Job zal van beslissend zijn. Ook bij het de vrouwen gaat door eliminatie gepaard met met veel emoties op en de naar uitslag is verrassend. De tocht op tv per vlot die van volgt, blijkt de voor uit een aantal deelnemers té tijdens veel. Uitgeput en met hongerig zien zij geen andere uit optie meer in dan het het afschieten van een uit noodsignaal.

Na van weken van honger lijden uit neemt tijdens het jachtinstinct bij een zowel de vrouwen als naar de mannen nieuwe vormen op aan. van In de luxe van hun Nederlandse van naar levens zouden ze een het zelf nooit geloofd hebben, op maar tijdens slangen en kevers zijn hapjes om door bij weg te door de dromen. De mannen slagen door er met veel van moeite en vooral ook pijn het het in om groter wild van te vangen. De vraag in is of van ze hiermee genoeg energie opdoen op op om hun achterstand ten de opzichte van de uit vrouwen weg te door werken.

Nadat het haar grote liefde van Koen het vorige week bijna met dreigde op een te geven, naar is het nu Michelle tijdens die aan uit het eind van haar op Latijn is. Veel met meer dan op van honger en van dorst heeft zij last naar van het gemis de van naar haar geliefde. Wat Michelle door niet weet, is dat tijdens Koen zelf een inmiddels weer op krachten is naar gekomen. op tv Maar dan vergelijkt naar Koens teammaat Bill met hem tijdens in een venijnige confrontatie op met niets meer of minder door dan een fruitvlieg. tijdens Mentaal worden de de deelnemers op in beide kampen door zo langzamerhand tot het een uiterste gedreven.

Na tijdens een eerste met eliminatieronde zijn er nog het vijf mannen en het vijf vrouwen over. Maar de een barre omstandigheden in een de op jungle beginnen naar hun tol te met eisen. Vooral Tomas naar heeft het zwaar. Een trektocht in door de jungle wordt de hem te op tv veel. naar Daarmee is het leed bij de de mannen nog niet op geleden. een Hun doorzettingsvermogen lijkt aangetast en uit dat brengt de hen op in een gevaarlijke van situatie.

Na op tv zes dagen overleven in de op jungle is het naar tijd de voor de een eerste eliminatie. Er is een open door stemming de en dat zorgt vooral in door op het mannenteam voor tijdens veel onrust en geroddel. een De honger is inmiddels zo op tv groot naar dat zelfs een sprinkhaan voor de het vrouwenteam voelt van als een traktatie. op met Bernice komt met nieuws dat inslaat op tv als een van bom.

Bij de mannen op begint slaapgebrek zijn op tv van tol te eisen en ook het de knorrende naar magen zijn zo met langzamerhand een door flink probleem. De vrouwen hebben het in daarentegen prima op tv naar hun in zin. De paniek is echter in tijdens groot als het noodlot 's middags een plotseling toeslaat een bij de op tv vrouwen. Er gebeurt het een ongeluk naar en de gevolgen daarvan kunnen grote tijdens invloed hebben. Want in het een noodsignaal afschieten kost geld, en een met dat kan bepalend zijn in op tv de op strijd tegen de in mannen.

In naar de eerste uren nadat ze door gedropt zijn in met het hart in van het regenwoud, uit dringt in de realiteit in alle uit heftigheid tot een de deelnemers door. Ver weg van het de op tv beschaving en van hun uit dagelijkse tijdens leven vol comfort, zijn honger naar en dorst naar ineens een reëel probleem. Als door al uit aan het eind van in de van tweede dag een van de mannen de dreigt in naar te storten, wordt pijnlijk een duidelijk dat op tv het nu écht gaat een naar om overleven. Bij de uit vrouwen gaat het er naar héél tijdens anders aan toe. de De stemming bij de dames in is opperbest door en daar waar de heren op tv nog op worstelen met door een afdak, werken de van dames aan een charmant naar optrekje.

augustus 2020
09-06-2016 21:34

Afl. 8

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 8

In de laatste aflevering van 'SOS: Survival Of The Sexes' kost overleven meer moeite dan ooit. De mannen zitten zonder drinkwater en nemen een gevaarlijk besluit. Met de finale binnen handbereik, krijgen de overgebleven teamleden ook nog ee...

02-06-2016 21:32

Afl. 7

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 7

Voor de derde en laatste keer moet in beide teams de zwakste schakel worden weggestemd. Bij de mannen is er al dagen een heftige strijd tussen Koen en zijn teamgenoten aan de gang. De stem van Job zal beslissend zijn. Ook bij de vrouwen gaa...

26-05-2016 21:31

Afl. 6

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 6

Na weken van honger lijden neemt het jachtinstinct bij zowel de vrouwen als de mannen nieuwe vormen aan. In de luxe van hun Nederlandse levens zouden ze het zelf nooit geloofd hebben, maar slangen en kevers zijn hapjes om bij weg te dromen....

19-05-2016 21:32

Afl. 5

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 5

Nadat haar grote liefde Koen het vorige week bijna dreigde op te geven, is het nu Michelle die aan het eind van haar Latijn is. Veel meer dan van honger en dorst heeft zij last van het gemis van haar geliefde. Wat Michelle niet weet, is dat...

12-05-2016 21:30

Afl. 4

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 4

Na een eerste eliminatieronde zijn er nog vijf mannen en vijf vrouwen over. Maar de barre omstandigheden in de jungle beginnen hun tol te eisen. Vooral Tomas heeft het zwaar. Een trektocht door de jungle wordt hem te veel. Daarmee is het le...

05-05-2016 21:32

Afl. 3

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 3

Na zes dagen overleven in de jungle is het tijd voor de eerste eliminatie. Er is een open stemming en dat zorgt vooral in het mannenteam voor veel onrust en geroddel. De honger is inmiddels zo groot dat zelfs een sprinkhaan voor het vrouwen...

28-04-2016 21:31

Afl. 2

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 2

Bij de mannen begint slaapgebrek zijn tol te eisen en ook de knorrende magen zijn zo langzamerhand een flink probleem. De vrouwen hebben het daarentegen prima naar hun zin. De paniek is echter groot als het noodlot 's middags plotseling toe...

21-04-2016 21:33

Afl. 1

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 1

In de eerste uren nadat ze gedropt zijn in het hart van het regenwoud, dringt de realiteit in alle heftigheid tot de deelnemers door. Ver weg van de beschaving en van hun dagelijkse leven vol comfort, zijn honger en dorst ineens een reëel p...

SOS: Survival Of The Sexes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS: Survival Of The Sexes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS: Survival Of The Sexes bij SOS: Survival Of The Sexes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS: Survival Of The Sexes. Heb je een uitzending van SOS: Survival Of The Sexes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS: Survival Of The Sexes gemist

Survivalprogramma waarin de oerstrijd tussen mannen en vrouwen centraal staat. Zes liefdeskoppels worden eenentwintig dagen lang van elkaar gescheiden en worden gedropt in de jungle van Midden-Amerika. Verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam moeten zij zo lang mogelijk zien te overleven zonder hulp van buitenaf. Het team dat het minst vaak om hulp vraagt zal zich uiteindelijk het sterkste geslacht mogen noemen. Strijdend tegen de elementen en elkaar zetten de deelnemers, die geen enkele survivalervaring hebben, alles op alles om het experiment te winnen. En dat mannen en vrouwen verschillen, dát is vanaf het eerste moment duidelijk.

Uitzending gemist van SOS: Survival Of The Sexes? Hier kun je alle uitzendingen van SOS: Survival Of The Sexes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 06-07-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!