Programma gemist?

In de de laatste aflevering van 'SOS: in Survival Of met The met Sexes' kost overleven meer een moeite dan ooit. De mannen een zitten zonder drinkwater op en door nemen een gevaarlijk besluit. Met met de finale van binnen handbereik, krijgen tijdens de overgebleven een teamleden ook nog eens te naar op tv maken met een duivels dilemma. Kiezen de ze voor op tv elkaar of voor van zichzelf? Verzwakt door honger het en in dorst is keuzes maken bijna op tv niet een meer te doen. In naar de laatste etappe spelen naar tijd in en kracht een op rol.

Voor de naar derde en tijdens laatste keer moet in beide een teams de zwakste met schakel uit worden weggestemd. Bij de mannen op is van er al met dagen een heftige strijd door tussen Koen het en zijn teamgenoten aan naar de gang. De stem met van Job zal op beslissend in zijn. Ook bij de vrouwen gaat een uit eliminatie gepaard met veel emoties met en de uitslag is met verrassend. De tocht een uit per vlot die volgt, blijkt tijdens voor een aantal deelnemers op té veel. van Uitgeput met en hongerig zien zij van geen andere optie meer op tv dan een het afschieten van een op noodsignaal.

Na in weken van honger lijden in neemt het jachtinstinct uit bij uit zowel de vrouwen naar als de mannen nieuwe vormen naar aan. In de op luxe van hun Nederlandse in levens zouden door ze met het zelf nooit geloofd naar hebben, maar slangen en kevers met zijn het hapjes om bij uit weg te dromen. De mannen op slagen er met een een veel moeite en vooral ook de pijn in om groter de wild te met vangen. De tijdens vraag is of op ze hiermee genoeg energie op opdoen om hun achterstand het ten opzichte het van het de vrouwen weg tijdens te werken.

Nadat haar de grote in liefde Koen het vorige op week bijna dreigde op te met geven, is het van nu tijdens Michelle die tijdens aan het eind op tv van haar Latijn is. in Veel meer een dan van honger en dorst heeft op tv zij last door van het het gemis van in haar geliefde. Wat Michelle niet met weet, is dat Koen van zelf door inmiddels weer op krachten is op tv gekomen. Maar op dan vergelijkt op tv Koens teammaat Bill met hem tijdens van een venijnige confrontatie het met niets meer met of minder dan met een fruitvlieg. Mentaal worden de het deelnemers in beide kampen van zo langzamerhand tot van het door uiterste gedreven.

Na een door eerste eliminatieronde zijn een er nog door vijf mannen en vijf vrouwen naar over. Maar de door barre omstandigheden naar in de met jungle beginnen hun tijdens tol te eisen. Vooral in Tomas heeft uit het zwaar. Een de trektocht door de op tv jungle wordt hem de te veel. Daarmee op tv is het leed naar bij de mannen nog niet met geleden. Hun doorzettingsvermogen met lijkt aangetast van en het dat brengt hen in een met gevaarlijke in situatie.

Na op tv zes dagen overleven in de de jungle op tv is het tijd voor de naar in eerste eliminatie. Er is een uit open stemming met en dat zorgt op vooral in het door mannenteam voor veel onrust van en geroddel. De op tv honger tijdens is inmiddels zo groot dat zelfs in een sprinkhaan voor op tv het vrouwenteam de voelt als een traktatie. het Bernice komt van met nieuws dat inslaat een als een op tv bom.

Bij op de mannen begint slaapgebrek op zijn met tol te eisen en ook de de knorrende magen zijn van zo uit langzamerhand een van flink probleem. De op vrouwen hebben het van daarentegen prima naar tijdens hun zin. De paniek is echter naar groot als van het noodlot 's middags in plotseling toeslaat bij op tv de naar vrouwen. Er uit gebeurt een ongeluk en de in gevolgen daarvan kunnen naar grote invloed een hebben. Want een noodsignaal in afschieten kost een geld, en door dat kan bepalend tijdens zijn in de strijd tegen op de tijdens mannen.

In tijdens de eerste uren nadat op tv ze gedropt zijn op tv in uit het hart van het de regenwoud, dringt de op realiteit in van alle heftigheid tot de naar deelnemers door. Ver weg van in op de beschaving en door van hun dagelijkse door leven vol comfort, zijn honger en uit in dorst ineens een reëel probleem. Als een al aan door het eind van de met tweede een dag een in van de mannen op tv dreigt in te storten, wordt pijnlijk in duidelijk op tv dat het het nu écht gaat om overleven. Bij van de vrouwen gaat met het in er héél anders aan in toe. De in stemming bij de door dames is opperbest en in daar door waar de heren nog naar worstelen met van een afdak, werken de dames op tv aan uit een charmant optrekje.

november 2020
09-06-2016 21:34

Afl. 8

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 8

In de laatste aflevering van 'SOS: Survival Of The Sexes' kost overleven meer moeite dan ooit. De mannen zitten zonder drinkwater en nemen een gevaarlijk besluit. Met de finale binnen handbereik, krijgen de overgebleven teamleden ook nog ee...

02-06-2016 21:32

Afl. 7

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 7

Voor de derde en laatste keer moet in beide teams de zwakste schakel worden weggestemd. Bij de mannen is er al dagen een heftige strijd tussen Koen en zijn teamgenoten aan de gang. De stem van Job zal beslissend zijn. Ook bij de vrouwen gaa...

26-05-2016 21:31

Afl. 6

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 6

Na weken van honger lijden neemt het jachtinstinct bij zowel de vrouwen als de mannen nieuwe vormen aan. In de luxe van hun Nederlandse levens zouden ze het zelf nooit geloofd hebben, maar slangen en kevers zijn hapjes om bij weg te dromen....

19-05-2016 21:32

Afl. 5

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 5

Nadat haar grote liefde Koen het vorige week bijna dreigde op te geven, is het nu Michelle die aan het eind van haar Latijn is. Veel meer dan van honger en dorst heeft zij last van het gemis van haar geliefde. Wat Michelle niet weet, is dat...

12-05-2016 21:30

Afl. 4

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 4

Na een eerste eliminatieronde zijn er nog vijf mannen en vijf vrouwen over. Maar de barre omstandigheden in de jungle beginnen hun tol te eisen. Vooral Tomas heeft het zwaar. Een trektocht door de jungle wordt hem te veel. Daarmee is het le...

05-05-2016 21:32

Afl. 3

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 3

Na zes dagen overleven in de jungle is het tijd voor de eerste eliminatie. Er is een open stemming en dat zorgt vooral in het mannenteam voor veel onrust en geroddel. De honger is inmiddels zo groot dat zelfs een sprinkhaan voor het vrouwen...

28-04-2016 21:31

Afl. 2

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 2

Bij de mannen begint slaapgebrek zijn tol te eisen en ook de knorrende magen zijn zo langzamerhand een flink probleem. De vrouwen hebben het daarentegen prima naar hun zin. De paniek is echter groot als het noodlot 's middags plotseling toe...

21-04-2016 21:33

Afl. 1

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 1

In de eerste uren nadat ze gedropt zijn in het hart van het regenwoud, dringt de realiteit in alle heftigheid tot de deelnemers door. Ver weg van de beschaving en van hun dagelijkse leven vol comfort, zijn honger en dorst ineens een reëel p...

SOS: Survival Of The Sexes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS: Survival Of The Sexes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS: Survival Of The Sexes bij SOS: Survival Of The Sexes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS: Survival Of The Sexes. Heb je een uitzending van SOS: Survival Of The Sexes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS: Survival Of The Sexes gemist

Survivalprogramma waarin de oerstrijd tussen mannen en vrouwen centraal staat. Zes liefdeskoppels worden eenentwintig dagen lang van elkaar gescheiden en worden gedropt in de jungle van Midden-Amerika. Verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam moeten zij zo lang mogelijk zien te overleven zonder hulp van buitenaf. Het team dat het minst vaak om hulp vraagt zal zich uiteindelijk het sterkste geslacht mogen noemen. Strijdend tegen de elementen en elkaar zetten de deelnemers, die geen enkele survivalervaring hebben, alles op alles om het experiment te winnen. En dat mannen en vrouwen verschillen, dát is vanaf het eerste moment duidelijk.

Uitzending gemist van SOS: Survival Of The Sexes? Hier kun je alle uitzendingen van SOS: Survival Of The Sexes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 06-07-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!