Programma gemist?

In de laatste een aflevering van het 'SOS: Survival van Of The Sexes' kost overleven de meer moeite dan de ooit. De mannen in zitten zonder op drinkwater en met nemen een gevaarlijk besluit. Met naar de finale door binnen handbereik, krijgen op de overgebleven teamleden van ook nog eens met te maken met uit een duivels dilemma. met Kiezen ze voor door elkaar of voor zichzelf? het Verzwakt het door honger en het dorst is keuzes met maken bijna niet meer te van doen. een In de laatste etappe spelen door de tijd en kracht een op tv rol.

Voor naar de derde en laatste met keer uit moet in beide teams van de zwakste naar schakel worden weggestemd. de Bij de mannen is er al het dagen met een heftige strijd tussen door Koen in en zijn teamgenoten aan tijdens de gang. De stem van op Job een zal beslissend zijn. Ook bij met de vrouwen gaat in uit eliminatie gepaard met op veel emoties en in de uitslag is verrassend. De tocht uit per op vlot die volgt, blijkt voor in een door aantal deelnemers té veel. Uitgeput de en door hongerig zien zij geen andere in optie tijdens meer dan het afschieten van de een naar noodsignaal.

Na weken van op tv honger op lijden neemt het in jachtinstinct bij zowel de in vrouwen als de mannen tijdens nieuwe tijdens vormen aan. In de luxe een van tijdens hun Nederlandse levens zouden uit ze het op zelf nooit op tv geloofd hebben, maar slangen en de kevers zijn hapjes uit om in bij weg te dromen. De op mannen uit slagen er met veel moeite en het vooral ook pijn door in om groter tijdens naar wild te vangen. De vraag op is of naar ze hiermee genoeg energie de opdoen om hun een achterstand ten opzichte de van de de vrouwen weg te in werken.

Nadat de haar grote liefde Koen het uit vorige week bijna een op tv dreigde op te geven, is naar het nu Michelle in die aan het het eind van van haar Latijn is. Veel meer naar een dan van honger uit en dorst heeft zij op last van het een gemis van haar geliefde. een Wat Michelle niet weet, het is dat door Koen zelf inmiddels weer door met op krachten is op tv gekomen. Maar dan vergelijkt van Koens teammaat Bill hem tijdens een een venijnige confrontatie een met niets een meer een of minder dan een door fruitvlieg. Mentaal worden de van deelnemers tijdens in beide kampen zo langzamerhand tot een het uiterste een gedreven.

Na een eerste in eliminatieronde zijn op er nog een vijf mannen en in vijf vrouwen over. Maar uit de barre omstandigheden de in de jungle beginnen op in hun tol te op tv eisen. Vooral Tomas heeft de het zwaar. tijdens Een trektocht door de op tv jungle wordt hem op tv te veel. Daarmee een is het leed bij de in mannen nog door niet geleden. Hun doorzettingsvermogen door lijkt aangetast en de dat brengt uit hen in in een gevaarlijke naar situatie.

Na zes naar dagen overleven in de de van jungle is het tijd op tv voor de het eerste eliminatie. Er is door een open stemming en dat uit zorgt vooral in tijdens het mannenteam van voor veel onrust de en geroddel. tijdens De honger tijdens is inmiddels zo groot tijdens dat zelfs door een sprinkhaan voor het met vrouwenteam voelt als een traktatie. van Bernice komt op met nieuws dat het inslaat van als een bom.

Bij de met mannen begint met slaapgebrek zijn tol de te eisen naar en ook de knorrende magen zijn van zo in langzamerhand een flink probleem. De met vrouwen tijdens hebben het daarentegen prima naar met hun zin. De tijdens paniek op tv is echter groot als van het noodlot 's middags naar met plotseling toeslaat bij de naar vrouwen. Er gebeurt een de ongeluk en de in gevolgen daarvan kunnen uit grote invloed hebben. Want het een noodsignaal in afschieten kost geld, en uit dat kan de bepalend zijn in uit de strijd uit tegen de naar mannen.

In de in eerste de uren nadat ze gedropt zijn tijdens in het hart een van het regenwoud, dringt naar de met realiteit in uit alle heftigheid tot tijdens de deelnemers door. Ver weg het van de beschaving en op tv van hun tijdens dagelijkse leven vol comfort, de zijn door honger en dorst ineens een een reëel probleem. Als van al aan het uit naar eind van de op tweede dag een van de uit mannen dreigt in in te storten, wordt op pijnlijk duidelijk uit dat het nu écht tijdens gaat tijdens om overleven. Bij de vrouwen gaat de het er héél met anders door aan toe. de De stemming bij de de dames is opperbest en in daar waar de heren uit met nog worstelen met een afdak, werken in de dames aan de een in charmant optrekje.

april 2020
09-06-2016 21:34

Afl. 8

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 8

In de laatste aflevering van 'SOS: Survival Of The Sexes' kost overleven meer moeite dan ooit. De mannen zitten zonder drinkwater en nemen een gevaarlijk besluit. Met de finale binnen handbereik, krijgen de overgebleven teamleden ook nog ee...

02-06-2016 21:32

Afl. 7

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 7

Voor de derde en laatste keer moet in beide teams de zwakste schakel worden weggestemd. Bij de mannen is er al dagen een heftige strijd tussen Koen en zijn teamgenoten aan de gang. De stem van Job zal beslissend zijn. Ook bij de vrouwen gaa...

26-05-2016 21:31

Afl. 6

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 6

Na weken van honger lijden neemt het jachtinstinct bij zowel de vrouwen als de mannen nieuwe vormen aan. In de luxe van hun Nederlandse levens zouden ze het zelf nooit geloofd hebben, maar slangen en kevers zijn hapjes om bij weg te dromen....

19-05-2016 21:32

Afl. 5

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 5

Nadat haar grote liefde Koen het vorige week bijna dreigde op te geven, is het nu Michelle die aan het eind van haar Latijn is. Veel meer dan van honger en dorst heeft zij last van het gemis van haar geliefde. Wat Michelle niet weet, is dat...

12-05-2016 21:30

Afl. 4

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 4

Na een eerste eliminatieronde zijn er nog vijf mannen en vijf vrouwen over. Maar de barre omstandigheden in de jungle beginnen hun tol te eisen. Vooral Tomas heeft het zwaar. Een trektocht door de jungle wordt hem te veel. Daarmee is het le...

05-05-2016 21:32

Afl. 3

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 3

Na zes dagen overleven in de jungle is het tijd voor de eerste eliminatie. Er is een open stemming en dat zorgt vooral in het mannenteam voor veel onrust en geroddel. De honger is inmiddels zo groot dat zelfs een sprinkhaan voor het vrouwen...

28-04-2016 21:31

Afl. 2

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 2

Bij de mannen begint slaapgebrek zijn tol te eisen en ook de knorrende magen zijn zo langzamerhand een flink probleem. De vrouwen hebben het daarentegen prima naar hun zin. De paniek is echter groot als het noodlot 's middags plotseling toe...

21-04-2016 21:33

Afl. 1

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 1

In de eerste uren nadat ze gedropt zijn in het hart van het regenwoud, dringt de realiteit in alle heftigheid tot de deelnemers door. Ver weg van de beschaving en van hun dagelijkse leven vol comfort, zijn honger en dorst ineens een reëel p...

SOS: Survival Of The Sexes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS: Survival Of The Sexes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS: Survival Of The Sexes bij SOS: Survival Of The Sexes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS: Survival Of The Sexes. Heb je een uitzending van SOS: Survival Of The Sexes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS: Survival Of The Sexes gemist

Survivalprogramma waarin de oerstrijd tussen mannen en vrouwen centraal staat. Zes liefdeskoppels worden eenentwintig dagen lang van elkaar gescheiden en worden gedropt in de jungle van Midden-Amerika. Verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam moeten zij zo lang mogelijk zien te overleven zonder hulp van buitenaf. Het team dat het minst vaak om hulp vraagt zal zich uiteindelijk het sterkste geslacht mogen noemen. Strijdend tegen de elementen en elkaar zetten de deelnemers, die geen enkele survivalervaring hebben, alles op alles om het experiment te winnen. En dat mannen en vrouwen verschillen, dát is vanaf het eerste moment duidelijk.

Uitzending gemist van SOS: Survival Of The Sexes? Hier kun je alle uitzendingen van SOS: Survival Of The Sexes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 06-07-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!