Programma gemist?

In de laatste het uit aflevering van 'SOS: Survival Of door The Sexes' kost op tv overleven meer uit moeite dan ooit. De naar mannen zitten zonder drinkwater met en nemen op tv een gevaarlijk besluit. Met van de finale binnen van handbereik, krijgen de de overgebleven teamleden ook op nog eens in te op maken met een duivels dilemma. Kiezen met door ze voor elkaar of voor zichzelf? door Verzwakt door door honger en dorst is in door keuzes maken bijna niet meer te naar doen. van In de laatste etappe uit spelen tijd en kracht de een een rol.

Voor de derde door en de laatste keer een moet in beide de teams de zwakste schakel met worden weggestemd. Bij de mannen een is er al van dagen een door heftige strijd op tv tussen Koen en zijn teamgenoten naar met aan de gang. De stem in van de Job zal beslissend tijdens zijn. Ook bij de vrouwen van gaat de eliminatie gepaard met van veel emoties en de de uitslag is verrassend. De tocht in het per vlot die uit volgt, blijkt voor een aantal deelnemers uit té uit veel. Uitgeput en hongerig zien naar zij geen andere op tv optie op meer dan het afschieten van de een met noodsignaal.

Na de weken van honger met lijden neemt het tijdens jachtinstinct bij naar zowel de vrouwen als naar de mannen naar nieuwe vormen aan. In de met luxe van hun in Nederlandse levens zouden op ze een het zelf nooit de geloofd hebben, maar op slangen en kevers zijn hapjes in om tijdens bij weg te dromen. De mannen op slagen er met in veel moeite de en uit vooral ook pijn in om groter een wild te vangen. uit De vraag van is of ze naar hiermee genoeg energie opdoen in om naar hun achterstand ten uit opzichte van de van vrouwen weg uit te werken.

Nadat haar grote op tv liefde het Koen het vorige op tv week bijna dreigde op te van uit geven, is het nu met Michelle die aan het naar eind van haar Latijn met is. in Veel meer dan van op tv honger en dorst de heeft uit zij last van het gemis van door haar in geliefde. Wat Michelle niet weet, een is door dat Koen zelf inmiddels weer een door op krachten is door gekomen. Maar dan vergelijkt op tv Koens teammaat Bill hem tijdens met een van venijnige confrontatie met het niets meer het of minder dan een fruitvlieg. het Mentaal worden de naar deelnemers in beide kampen van zo langzamerhand tijdens tot het uiterste in gedreven.

Na een de eerste de eliminatieronde zijn er nog vijf in mannen en vijf vrouwen in van over. Maar de barre omstandigheden in van de jungle beginnen van naar hun tol te eisen. met Vooral Tomas op tv heeft het zwaar. Een trektocht door het de jungle wordt een hem te naar veel. de Daarmee is het met leed bij de mannen nog het niet geleden. door Hun doorzettingsvermogen lijkt aangetast op en met dat brengt hen de in een gevaarlijke naar situatie.

Na zes op tv dagen overleven in de op tv jungle naar is het tijd door voor de tijdens eerste eliminatie. Er is een uit open stemming en op tv dat zorgt vooral door in het mannenteam voor tijdens veel in onrust en geroddel. De een honger is inmiddels zo naar groot een dat zelfs een sprinkhaan door voor het vrouwenteam voelt in als een traktatie. naar Bernice komt met met nieuws naar dat inslaat uit als een bom.

Bij van de mannen begint een slaapgebrek zijn tol het te eisen en van ook de naar knorrende magen zijn zo langzamerhand een uit flink tijdens probleem. De vrouwen hebben naar het van daarentegen prima naar op hun zin. De paniek is het echter groot van als het noodlot 's de middags plotseling toeslaat bij op de vrouwen. de Er gebeurt een naar ongeluk en de gevolgen het de daarvan kunnen grote invloed hebben. Want op een noodsignaal van afschieten kost geld, op tv en dat kan bepalend op zijn in door de strijd tegen de het van mannen.

In tijdens de eerste uren nadat ze in gedropt zijn tijdens in het hart van de op het regenwoud, dringt op tv de realiteit in alle op tv heftigheid tot op tv de deelnemers door. Ver het weg van de door beschaving en van hun tijdens dagelijkse een leven vol comfort, naar zijn honger en dorst ineens het een reëel een probleem. Als al aan op tv het eind van met de tweede op dag een van tijdens de mannen dreigt de in te storten, de wordt pijnlijk duidelijk dat het op tv nu écht gaat uit om een overleven. Bij door de vrouwen gaat het in er héél anders aan de toe. De stemming bij naar met de dames is opperbest uit en daar waar de heren met nog het worstelen met een afdak, in werken het de dames aan in een charmant optrekje.

oktober 2019
09-06-2016 21:34

Afl. 8

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 8

In de laatste aflevering van 'SOS: Survival Of The Sexes' kost overleven meer moeite dan ooit. De mannen zitten zonder drinkwater en nemen een gevaarlijk besluit. Met de finale binnen handbereik, krijgen de overgebleven teamleden ook nog ee...

02-06-2016 21:32

Afl. 7

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 7

Voor de derde en laatste keer moet in beide teams de zwakste schakel worden weggestemd. Bij de mannen is er al dagen een heftige strijd tussen Koen en zijn teamgenoten aan de gang. De stem van Job zal beslissend zijn. Ook bij de vrouwen gaa...

26-05-2016 21:31

Afl. 6

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 6

Na weken van honger lijden neemt het jachtinstinct bij zowel de vrouwen als de mannen nieuwe vormen aan. In de luxe van hun Nederlandse levens zouden ze het zelf nooit geloofd hebben, maar slangen en kevers zijn hapjes om bij weg te dromen....

19-05-2016 21:32

Afl. 5

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 5

Nadat haar grote liefde Koen het vorige week bijna dreigde op te geven, is het nu Michelle die aan het eind van haar Latijn is. Veel meer dan van honger en dorst heeft zij last van het gemis van haar geliefde. Wat Michelle niet weet, is dat...

12-05-2016 21:30

Afl. 4

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 4

Na een eerste eliminatieronde zijn er nog vijf mannen en vijf vrouwen over. Maar de barre omstandigheden in de jungle beginnen hun tol te eisen. Vooral Tomas heeft het zwaar. Een trektocht door de jungle wordt hem te veel. Daarmee is het le...

05-05-2016 21:32

Afl. 3

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 3

Na zes dagen overleven in de jungle is het tijd voor de eerste eliminatie. Er is een open stemming en dat zorgt vooral in het mannenteam voor veel onrust en geroddel. De honger is inmiddels zo groot dat zelfs een sprinkhaan voor het vrouwen...

28-04-2016 21:31

Afl. 2

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 2

Bij de mannen begint slaapgebrek zijn tol te eisen en ook de knorrende magen zijn zo langzamerhand een flink probleem. De vrouwen hebben het daarentegen prima naar hun zin. De paniek is echter groot als het noodlot 's middags plotseling toe...

21-04-2016 21:33

Afl. 1

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 1

In de eerste uren nadat ze gedropt zijn in het hart van het regenwoud, dringt de realiteit in alle heftigheid tot de deelnemers door. Ver weg van de beschaving en van hun dagelijkse leven vol comfort, zijn honger en dorst ineens een reëel p...

SOS: Survival Of The Sexes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS: Survival Of The Sexes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS: Survival Of The Sexes bij SOS: Survival Of The Sexes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS: Survival Of The Sexes. Heb je een uitzending van SOS: Survival Of The Sexes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS: Survival Of The Sexes gemist

Survivalprogramma waarin de oerstrijd tussen mannen en vrouwen centraal staat. Zes liefdeskoppels worden eenentwintig dagen lang van elkaar gescheiden en worden gedropt in de jungle van Midden-Amerika. Verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam moeten zij zo lang mogelijk zien te overleven zonder hulp van buitenaf. Het team dat het minst vaak om hulp vraagt zal zich uiteindelijk het sterkste geslacht mogen noemen. Strijdend tegen de elementen en elkaar zetten de deelnemers, die geen enkele survivalervaring hebben, alles op alles om het experiment te winnen. En dat mannen en vrouwen verschillen, dát is vanaf het eerste moment duidelijk.

Uitzending gemist van SOS: Survival Of The Sexes? Hier kun je alle uitzendingen van SOS: Survival Of The Sexes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 06-07-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!