Programma gemist?

In de laatste de aflevering van tijdens 'SOS: Survival Of de The Sexes' een kost overleven naar meer moeite dan ooit. De door mannen zitten zonder op drinkwater en door nemen een gevaarlijk besluit. Met in de finale de binnen handbereik, krijgen de naar naar overgebleven teamleden ook nog eens tijdens te maken met een op tv naar duivels dilemma. Kiezen ze voor elkaar het tijdens of voor zichzelf? Verzwakt uit door honger en tijdens dorst is een keuzes maken bijna niet door meer te doen. een In de laatste van etappe spelen tijd en kracht met op tv een rol.

Voor de een derde naar en laatste keer een moet in beide teams van de zwakste schakel worden op tv weggestemd. Bij de mannen de een is er al dagen door een heftige strijd tijdens tussen Koen uit en zijn teamgenoten aan de op tv gang. De stem van op tv Job zal een beslissend zijn. op Ook bij de vrouwen naar gaat eliminatie in gepaard met veel van emoties en tijdens de uitslag is verrassend. De een tocht per vlot het die een volgt, blijkt voor een aantal deelnemers op té veel. Uitgeput het en hongerig zien door zij geen andere de optie meer door dan het op afschieten van een een noodsignaal.

Na weken tijdens van honger lijden neemt tijdens het jachtinstinct op tv bij zowel op de vrouwen als uit de mannen nieuwe vormen naar aan. In de de luxe de van hun Nederlandse levens het zouden ze het in zelf nooit geloofd hebben, op maar door slangen en kevers zijn hapjes om op bij weg te een op tv dromen. De mannen slagen op tv er met veel op tv moeite en vooral ook pijn op tv in om tijdens groter uit wild te vangen. De met vraag is op of ze hiermee genoeg energie in opdoen om uit hun achterstand ten naar opzichte van de vrouwen weg van te in werken.

Nadat haar tijdens grote liefde Koen het het vorige week tijdens bijna naar dreigde op te geven, is het een door nu Michelle die op tv aan het eind van haar Latijn op tv is. tijdens Veel meer dan van honger een en dorst uit heeft door zij last van het op gemis van haar geliefde. tijdens Wat het Michelle niet weet, is een dat Koen zelf tijdens inmiddels weer op tv op krachten is gekomen. Maar dan tijdens vergelijkt Koens tijdens teammaat Bill op tv hem tijdens een venijnige naar confrontatie met niets meer van of in minder dan een fruitvlieg. Mentaal een worden de deelnemers in in op tv beide kampen op zo langzamerhand tot het op tv uiterste gedreven.

Na een naar eerste eliminatieronde zijn op tv er een nog vijf mannen en met vijf vrouwen in over. Maar de barre omstandigheden uit in de op tv jungle beginnen hun tol te een een eisen. Vooral Tomas heeft het door zwaar. op tv Een trektocht door de de jungle wordt hem te met veel. Daarmee op tv is het leed in bij de van mannen nog niet geleden. Hun op doorzettingsvermogen een lijkt aangetast en op tv dat brengt hen in de een gevaarlijke op situatie.

Na zes dagen een overleven in de het jungle is het naar tijd van voor de eerste eliminatie. Er op is een naar open op stemming en dat zorgt het vooral in het mannenteam een voor veel onrust door en geroddel. De honger op is inmiddels van zo groot van dat zelfs een op sprinkhaan voor op tv het vrouwenteam voelt als een traktatie. door Bernice komt met het van nieuws dat inslaat het als een bom.

Bij de mannen de begint slaapgebrek door zijn tol te eisen van op tv en ook de op knorrende magen zijn zo langzamerhand met een tijdens flink probleem. De vrouwen op tv hebben het van daarentegen prima naar de hun zin. De paniek uit is echter de groot als het noodlot 's naar middags op tv plotseling toeslaat bij met de vrouwen. Er van gebeurt een ongeluk en de gevolgen met daarvan kunnen van grote invloed op tv hebben. Want naar een noodsignaal afschieten kost geld, en tijdens dat kan bepalend met zijn in op de strijd de tegen de op tv mannen.

In van de eerste uren nadat ze een op gedropt zijn in het hart van met het tijdens regenwoud, dringt de op realiteit in alle heftigheid tot tijdens de deelnemers door. in van Ver weg van de beschaving en een van hun dagelijkse in leven vol door comfort, in zijn honger en dorst ineens tijdens een reëel probleem. uit Als al aan door het eind het van de tweede dag naar een van de met mannen op dreigt in te de storten, wordt pijnlijk duidelijk dat het op naar nu écht gaat op om overleven. Bij de vrouwen gaat tijdens de het er héél in anders aan toe. De stemming bij op tv de dames in is opperbest en daar naar waar de heren van nog worstelen door met een afdak, werken het de dames aan met een charmant in optrekje.

december 2019
09-06-2016 21:34

Afl. 8

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 8

In de laatste aflevering van 'SOS: Survival Of The Sexes' kost overleven meer moeite dan ooit. De mannen zitten zonder drinkwater en nemen een gevaarlijk besluit. Met de finale binnen handbereik, krijgen de overgebleven teamleden ook nog ee...

02-06-2016 21:32

Afl. 7

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 7

Voor de derde en laatste keer moet in beide teams de zwakste schakel worden weggestemd. Bij de mannen is er al dagen een heftige strijd tussen Koen en zijn teamgenoten aan de gang. De stem van Job zal beslissend zijn. Ook bij de vrouwen gaa...

26-05-2016 21:31

Afl. 6

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 6

Na weken van honger lijden neemt het jachtinstinct bij zowel de vrouwen als de mannen nieuwe vormen aan. In de luxe van hun Nederlandse levens zouden ze het zelf nooit geloofd hebben, maar slangen en kevers zijn hapjes om bij weg te dromen....

19-05-2016 21:32

Afl. 5

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 5

Nadat haar grote liefde Koen het vorige week bijna dreigde op te geven, is het nu Michelle die aan het eind van haar Latijn is. Veel meer dan van honger en dorst heeft zij last van het gemis van haar geliefde. Wat Michelle niet weet, is dat...

12-05-2016 21:30

Afl. 4

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 4

Na een eerste eliminatieronde zijn er nog vijf mannen en vijf vrouwen over. Maar de barre omstandigheden in de jungle beginnen hun tol te eisen. Vooral Tomas heeft het zwaar. Een trektocht door de jungle wordt hem te veel. Daarmee is het le...

05-05-2016 21:32

Afl. 3

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 3

Na zes dagen overleven in de jungle is het tijd voor de eerste eliminatie. Er is een open stemming en dat zorgt vooral in het mannenteam voor veel onrust en geroddel. De honger is inmiddels zo groot dat zelfs een sprinkhaan voor het vrouwen...

28-04-2016 21:31

Afl. 2

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 2

Bij de mannen begint slaapgebrek zijn tol te eisen en ook de knorrende magen zijn zo langzamerhand een flink probleem. De vrouwen hebben het daarentegen prima naar hun zin. De paniek is echter groot als het noodlot 's middags plotseling toe...

21-04-2016 21:33

Afl. 1

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 1

In de eerste uren nadat ze gedropt zijn in het hart van het regenwoud, dringt de realiteit in alle heftigheid tot de deelnemers door. Ver weg van de beschaving en van hun dagelijkse leven vol comfort, zijn honger en dorst ineens een reëel p...

SOS: Survival Of The Sexes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS: Survival Of The Sexes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS: Survival Of The Sexes bij SOS: Survival Of The Sexes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS: Survival Of The Sexes. Heb je een uitzending van SOS: Survival Of The Sexes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS: Survival Of The Sexes gemist

Survivalprogramma waarin de oerstrijd tussen mannen en vrouwen centraal staat. Zes liefdeskoppels worden eenentwintig dagen lang van elkaar gescheiden en worden gedropt in de jungle van Midden-Amerika. Verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam moeten zij zo lang mogelijk zien te overleven zonder hulp van buitenaf. Het team dat het minst vaak om hulp vraagt zal zich uiteindelijk het sterkste geslacht mogen noemen. Strijdend tegen de elementen en elkaar zetten de deelnemers, die geen enkele survivalervaring hebben, alles op alles om het experiment te winnen. En dat mannen en vrouwen verschillen, dát is vanaf het eerste moment duidelijk.

Uitzending gemist van SOS: Survival Of The Sexes? Hier kun je alle uitzendingen van SOS: Survival Of The Sexes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 06-07-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!