Programma gemist?

In de op tv laatste van aflevering van 'SOS: Survival Of door The Sexes' de kost overleven naar meer moeite dan ooit. De mannen de zitten zonder de drinkwater en van nemen een gevaarlijk besluit. uit Met de finale een binnen handbereik, krijgen de uit overgebleven teamleden ook een nog in eens te maken de met een duivels dilemma. de Kiezen ze voor elkaar het of voor de zichzelf? Verzwakt met door honger en dorst tijdens is keuzes maken op bijna niet meer op tv te doen. In de van laatste etappe in spelen het tijd en kracht een tijdens rol.

Voor op de derde en een laatste keer in moet in beide teams de zwakste op tv naar schakel worden weggestemd. Bij het de mannen is het er al dagen een heftige een naar strijd tussen Koen en op zijn teamgenoten aan de een gang. De tijdens stem van door Job zal beslissend zijn. naar Ook bij de vrouwen op gaat eliminatie gepaard het met door veel emoties en de een uitslag is verrassend. De een tocht per vlot die de van volgt, blijkt voor een op aantal deelnemers op tv té veel. Uitgeput en hongerig in zien zij op tv geen andere optie meer een dan het afschieten van naar een het noodsignaal.

Na uit weken van het honger lijden neemt het jachtinstinct bij tijdens zowel de op tv vrouwen als door de mannen nieuwe tijdens vormen aan. In uit de luxe van hun naar Nederlandse in levens zouden ze het zelf nooit in geloofd de hebben, maar door slangen en kevers zijn de hapjes om bij in weg te dromen. De mannen van op slagen er met uit veel moeite en vooral ook pijn op in om tijdens groter een wild te vangen. De vraag door is of ze hiermee het genoeg energie opdoen door om hun achterstand een op ten opzichte van de vrouwen de weg te op tv werken.

Nadat tijdens haar grote op tv liefde Koen het vorige week bijna naar op tv dreigde op te geven, is het het nu Michelle door die aan het eind door van haar van Latijn is. Veel meer tijdens tijdens dan van honger en dorst heeft de zij last het van het tijdens gemis van een haar geliefde. Wat Michelle het niet weet, is dat tijdens Koen tijdens zelf inmiddels weer op krachten is de gekomen. door Maar dan vergelijkt Koens uit teammaat in Bill hem tijdens een naar venijnige confrontatie met niets uit meer of minder dan in een een fruitvlieg. Mentaal worden de in deelnemers in het beide kampen de zo langzamerhand tot het uiterste door gedreven.

Na door een eerste eliminatieronde zijn van er nog vijf mannen op tv en vijf vrouwen in van over. Maar de tijdens barre omstandigheden in door de jungle beginnen hun tol te in eisen. Vooral in Tomas heeft het zwaar. met Een trektocht in door de jungle van wordt hem te van veel. Daarmee is in het leed tijdens bij de mannen nog op tv niet het geleden. Hun doorzettingsvermogen op lijkt aangetast en dat brengt hen naar in van een gevaarlijke naar situatie.

Na zes het dagen tijdens overleven in de jungle op is het tijd voor met de van eerste eliminatie. Er is het een open in stemming en dat zorgt vooral in de het mannenteam door voor veel onrust en door geroddel. door De honger is naar inmiddels zo groot dat zelfs een uit een sprinkhaan voor het het vrouwenteam voelt een als een traktatie. met Bernice komt met in nieuws dat inslaat met als een bom.

Bij de mannen op begint op tv slaapgebrek zijn tol te eisen van en ook van de knorrende magen het zijn de zo langzamerhand een flink probleem. De in vrouwen hebben het tijdens daarentegen prima tijdens naar het hun zin. De paniek is echter het groot als het een door noodlot 's middags plotseling van toeslaat bij de op tv vrouwen. Er gebeurt de een ongeluk en de gevolgen van daarvan op kunnen grote invloed uit hebben. Want een noodsignaal afschieten van kost met geld, en dat kan bepalend door zijn in tijdens de strijd tegen de op naar mannen.

In de het eerste in uren nadat ze gedropt met zijn in het van hart van het in regenwoud, dringt de op tv realiteit in alle heftigheid naar tot de deelnemers in door. Ver weg van uit tijdens de beschaving en van hun dagelijkse de leven vol naar comfort, zijn in honger en een dorst ineens een uit reëel probleem. Als op tv al aan het eind van op tv de tweede dag een van tijdens van de mannen dreigt in in te storten, wordt pijnlijk met duidelijk dat het het nu écht door gaat om overleven. de Bij de het vrouwen gaat het er héél het met anders aan toe. De stemming bij door de dames in is opperbest en daar de tijdens waar de heren nog worstelen de met een afdak, werken van met de dames aan een charmant uit optrekje.

oktober 2021
09-06-2016 21:34

Afl. 8

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 8

In de laatste aflevering van 'SOS: Survival Of The Sexes' kost overleven meer moeite dan ooit. De mannen zitten zonder drinkwater en nemen een gevaarlijk besluit. Met de finale binnen handbereik, krijgen de overgebleven teamleden ook nog ee...

02-06-2016 21:32

Afl. 7

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 7

Voor de derde en laatste keer moet in beide teams de zwakste schakel worden weggestemd. Bij de mannen is er al dagen een heftige strijd tussen Koen en zijn teamgenoten aan de gang. De stem van Job zal beslissend zijn. Ook bij de vrouwen gaa...

26-05-2016 21:31

Afl. 6

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 6

Na weken van honger lijden neemt het jachtinstinct bij zowel de vrouwen als de mannen nieuwe vormen aan. In de luxe van hun Nederlandse levens zouden ze het zelf nooit geloofd hebben, maar slangen en kevers zijn hapjes om bij weg te dromen....

19-05-2016 21:32

Afl. 5

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 5

Nadat haar grote liefde Koen het vorige week bijna dreigde op te geven, is het nu Michelle die aan het eind van haar Latijn is. Veel meer dan van honger en dorst heeft zij last van het gemis van haar geliefde. Wat Michelle niet weet, is dat...

12-05-2016 21:30

Afl. 4

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 4

Na een eerste eliminatieronde zijn er nog vijf mannen en vijf vrouwen over. Maar de barre omstandigheden in de jungle beginnen hun tol te eisen. Vooral Tomas heeft het zwaar. Een trektocht door de jungle wordt hem te veel. Daarmee is het le...

05-05-2016 21:32

Afl. 3

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 3

Na zes dagen overleven in de jungle is het tijd voor de eerste eliminatie. Er is een open stemming en dat zorgt vooral in het mannenteam voor veel onrust en geroddel. De honger is inmiddels zo groot dat zelfs een sprinkhaan voor het vrouwen...

28-04-2016 21:31

Afl. 2

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 2

Bij de mannen begint slaapgebrek zijn tol te eisen en ook de knorrende magen zijn zo langzamerhand een flink probleem. De vrouwen hebben het daarentegen prima naar hun zin. De paniek is echter groot als het noodlot 's middags plotseling toe...

21-04-2016 21:33

Afl. 1

SOS: Survival Of The Sexes - Afl. 1

In de eerste uren nadat ze gedropt zijn in het hart van het regenwoud, dringt de realiteit in alle heftigheid tot de deelnemers door. Ver weg van de beschaving en van hun dagelijkse leven vol comfort, zijn honger en dorst ineens een reëel p...

SOS: Survival Of The Sexes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SOS: Survival Of The Sexes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SOS: Survival Of The Sexes bij SOS: Survival Of The Sexes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SOS: Survival Of The Sexes. Heb je een uitzending van SOS: Survival Of The Sexes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SOS: Survival Of The Sexes gemist

Survivalprogramma waarin de oerstrijd tussen mannen en vrouwen centraal staat. Zes liefdeskoppels worden eenentwintig dagen lang van elkaar gescheiden en worden gedropt in de jungle van Midden-Amerika. Verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam moeten zij zo lang mogelijk zien te overleven zonder hulp van buitenaf. Het team dat het minst vaak om hulp vraagt zal zich uiteindelijk het sterkste geslacht mogen noemen. Strijdend tegen de elementen en elkaar zetten de deelnemers, die geen enkele survivalervaring hebben, alles op alles om het experiment te winnen. En dat mannen en vrouwen verschillen, dát is vanaf het eerste moment duidelijk.

Uitzending gemist van SOS: Survival Of The Sexes? Hier kun je alle uitzendingen van SOS: Survival Of The Sexes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 06-07-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!