Programma gemist?

Documentaire door over schrijver en dichter door Ted Hughes waarin intimi, op tv waaronder dochter Frieda in Hughes, uit openhartig spreken over de verbinding op uit tussen zijn leven tijdens en zijn werk.Meer de Ted Hughes geldt als een van van een de belangrijkste dichters van zijn een generatie en tijdens is minstens zo bekend uit vanwege zijn door met schandaal omgeven met privéleven. Zijn eerste vrouw, eveneens het begaafd tijdens dichter Sylvia Plath, van pleegde na tijdens een affaire van door Hughes zelfmoord en werd postuum door verheven tot op tv martelares. Hun van intense relatie, waar Hughes pas naar in van zijn laatste bundel in Birthday Letters aan refereert, met vormde recent de tijdens inspiratiebron voor in Connie Palmens roman Jij zegt het. een In met deze documentaire spreekt dochter het Frieda Hughes voor het naar eerst op van beeld over haar met vader en tijdens werpen intimi licht van op Hughes' met invloedrijke poëzie, zijn uit leven en de in tragische gebeurtenissen die dat tekenden. uit 'But who is met stronger met than Death? Me, door evidently' zegt Hughes' mythische creatie Crow een in het uit gedicht Examination at het the Womb-Door uit (1970). Natuur, mystiek, dood en uit tijdens een grote interesse in de het occulte op kenmerken het werk van Ted naar Hughes. Vóór uit alles beschouwde hij zich als op tv dichter uit en koesterde hij een met rotsvast geloof het in de kracht en het van belang van poëzie. de Na uit de dood van Sylvia een Plath in 1963 op tv beheerde met Hughes haar literaire nalatenschap en kreeg tijdens haar werk steeds door meer de navolging. Hughes en van zijn vriendin Assia Weevil het werden moreel verantwoordelijk op tv gehouden voor door haar vroegtijdige een dood, wat op beiden een zware het wissel tijdens trok. In 1969 op tv doodde Weevil hun op vierjarige dochter en zichzelf. Het de door feit dat twee vrouwen die een een relatie met Hughes het hadden tijdens en tot deze daad een kwamen, gaf in radicale feministen aanleiding tot op woedende protesten en leidde door tot wilde een speculaties over op Hughes' betrokkenheid. Deze in documentaire ontwart de kluwen van in speculaties uit en legt verbanden van in leven en van werk.Minder

mei 2020
21-04-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood - Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Documentaire over schrijver en dichter Ted Hughes waarin intimi, waaronder dochter Frieda Hughes, openhartig spreken over de verbinding tussen zijn leven en zijn werk.Meer Ted Hughes geldt als een van de belangrijkste dichters van zijn gene...

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood bij Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!