Programma gemist?

Documentaire op over schrijver en naar dichter Ted Hughes tijdens waarin intimi, waaronder dochter op tv Frieda Hughes, de openhartig spreken over een de verbinding tussen tijdens zijn leven en zijn werk.Meer met Ted Hughes uit geldt het als een van de belangrijkste dichters van van met zijn generatie en is minstens de zo bekend door vanwege uit zijn met schandaal omgeven privéleven. Zijn het naar eerste vrouw, eveneens begaafd dichter uit Sylvia Plath, pleegde tijdens na een door affaire van Hughes door zelfmoord en werd postuum met verheven tot martelares. van Hun intense relatie, waar de Hughes pas in op tv zijn in laatste bundel Birthday tijdens Letters aan refereert, het vormde recent de de inspiratiebron voor Connie met Palmens roman van Jij zegt het. In deze op tv documentaire spreekt dochter Frieda het Hughes voor de het een eerst op beeld over haar vader van en werpen intimi uit licht op Hughes' van invloedrijke poëzie, naar zijn leven en de een tragische tijdens gebeurtenissen die dat tekenden. 'But het op tv who is stronger op tv than Death? Me, evidently' zegt uit Hughes' op tv mythische creatie Crow het in het gedicht op tv Examination at the Womb-Door een (1970). Natuur, mystiek, dood het en een grote interesse een naar in het occulte kenmerken het tijdens werk met van Ted Hughes. op Vóór alles beschouwde hij zich uit als dichter en de koesterde hij het een rotsvast geloof in uit de kracht en het op belang het van poëzie. Na in de dood op tv van Sylvia Plath in 1963 beheerde de Hughes met haar literaire nalatenschap en met kreeg haar werk met steeds meer navolging. op Hughes op tv en zijn vriendin Assia Weevil de werden met moreel verantwoordelijk gehouden voor haar het vroegtijdige dood, uit wat op beiden een een zware wissel trok. van In 1969 doodde Weevil naar door hun vierjarige dochter en zichzelf. in Het feit tijdens dat twee vrouwen op die een relatie het met Hughes hadden een en tot deze daad kwamen, tijdens tijdens gaf radicale feministen aanleiding tot op tv woedende protesten en naar leidde uit tot wilde speculaties over Hughes' betrokkenheid. in Deze van documentaire ontwart de kluwen van met speculaties en naar legt verbanden in de leven en naar werk.Minder

juli 2021
21-04-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood - Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Documentaire over schrijver en dichter Ted Hughes waarin intimi, waaronder dochter Frieda Hughes, openhartig spreken over de verbinding tussen zijn leven en zijn werk.Meer Ted Hughes geldt als een van de belangrijkste dichters van zijn gene...

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood bij Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!