Programma gemist?

Documentaire over schrijver met en op dichter Ted het Hughes waarin intimi, waaronder dochter de Frieda het Hughes, openhartig spreken op tv over de verbinding tijdens tussen zijn leven een en zijn werk.Meer op tv Ted Hughes geldt als een van met de belangrijkste tijdens dichters uit van zijn generatie en is minstens op tv van zo bekend vanwege zijn met schandaal door omgeven uit privéleven. Zijn eerste tijdens vrouw, eveneens begaafd dichter met Sylvia Plath, pleegde van na op een affaire van Hughes op tv zelfmoord en uit werd postuum verheven tot op martelares. Hun intense de relatie, waar een Hughes pas in in zijn laatste bundel op tv Birthday Letters aan refereert, in vormde recent het de inspiratiebron voor naar Connie Palmens roman Jij zegt het. de de In deze documentaire spreekt op tv dochter Frieda Hughes voor van het eerst op het beeld over door haar vader en werpen met intimi licht op Hughes' een invloedrijke poëzie, zijn door van leven en de een tragische gebeurtenissen die op tv dat tekenden. 'But who naar is stronger than Death? het Me, evidently' zegt door Hughes' op tv mythische creatie Crow in het gedicht van Examination uit at the Womb-Door (1970). Natuur, op op tv mystiek, dood en een grote op tv interesse in het een occulte kenmerken het de werk van in Ted Hughes. Vóór alles door beschouwde hij zich de als dichter een en koesterde hij de een rotsvast geloof het in de kracht en de het tijdens belang van poëzie. Na de dood tijdens van Sylvia Plath uit in 1963 het beheerde Hughes haar literaire met nalatenschap op en kreeg het haar werk steeds in meer navolging. Hughes en in zijn vriendin Assia Weevil op werden moreel op verantwoordelijk gehouden in voor haar vroegtijdige dood, het wat op beiden een het zware in wissel trok. In 1969 doodde het Weevil hun vierjarige op dochter en zichzelf. het Het feit dat de twee het vrouwen die een relatie met Hughes een hadden en van tot op tv deze daad kwamen, gaf radicale feministen op tv aanleiding naar tot woedende protesten een en leidde tot wilde speculaties uit over Hughes' naar betrokkenheid. Deze op documentaire ontwart de de kluwen van speculaties een en legt in verbanden in leven en van werk.Minder

januari 2020
21-04-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood - Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Documentaire over schrijver en dichter Ted Hughes waarin intimi, waaronder dochter Frieda Hughes, openhartig spreken over de verbinding tussen zijn leven en zijn werk.Meer Ted Hughes geldt als een van de belangrijkste dichters van zijn gene...

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood bij Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!