Programma gemist?

Documentaire op tv over schrijver en dichter de Ted Hughes waarin in intimi, waaronder dochter Frieda door met Hughes, openhartig spreken met over de verbinding tussen naar zijn leven en zijn naar werk.Meer van Ted Hughes geldt als in een van de met belangrijkste dichters van met zijn generatie en op tv is minstens een zo bekend vanwege zijn de met schandaal omgeven door privéleven. Zijn eerste vrouw, eveneens het begaafd uit dichter Sylvia Plath, pleegde na op tv een op affaire van Hughes op zelfmoord en werd postuum verheven in tot martelares. met Hun intense relatie, op tv waar Hughes naar pas in zijn laatste met bundel Birthday Letters met aan refereert, vormde het recent uit de inspiratiebron voor Connie Palmens uit roman Jij zegt de het. In deze door documentaire spreekt in dochter Frieda Hughes voor het tijdens eerst op beeld door naar over haar vader en werpen intimi een licht naar op Hughes' uit invloedrijke poëzie, zijn leven uit en de tragische uit gebeurtenissen die dat op tekenden. 'But who is door stronger than Death? naar Me, op tv evidently' zegt Hughes' mythische creatie Crow een in het op gedicht Examination at the een Womb-Door (1970). de Natuur, het mystiek, dood en uit een grote interesse in het occulte met kenmerken het het werk van Ted uit Hughes. Vóór alles door beschouwde hij zich als naar dichter en koesterde naar hij in een rotsvast geloof uit in de kracht en de het belang van in poëzie. een Na de dood de van Sylvia Plath in 1963 beheerde tijdens Hughes haar het literaire nalatenschap en kreeg het haar de werk steeds meer navolging. op Hughes en zijn vriendin door Assia op Weevil werden door moreel verantwoordelijk gehouden voor op haar vroegtijdige dood, wat op op beiden op tv een zware wissel trok. op tv In door 1969 doodde Weevil hun vierjarige een dochter en zichzelf. Het de uit feit dat twee vrouwen die op tv een relatie naar met Hughes hadden en op tv tot deze van daad kwamen, gaf in radicale feministen aanleiding tot woedende een protesten en leidde het door tot wilde speculaties over een Hughes' betrokkenheid. Deze documentaire de ontwart uit de kluwen van met speculaties en legt uit verbanden in leven en tijdens werk.Minder

september 2020
21-04-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood - Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Documentaire over schrijver en dichter Ted Hughes waarin intimi, waaronder dochter Frieda Hughes, openhartig spreken over de verbinding tussen zijn leven en zijn werk.Meer Ted Hughes geldt als een van de belangrijkste dichters van zijn gene...

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood bij Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!