Programma gemist?

Documentaire op over schrijver in en dichter Ted een Hughes waarin intimi, waaronder dochter Frieda met Hughes, openhartig tijdens spreken over de de verbinding tussen zijn leven uit en zijn werk.Meer met Ted Hughes geldt een in als een van een de belangrijkste dichters van zijn generatie van in en is minstens zo bekend vanwege tijdens de zijn met schandaal tijdens omgeven privéleven. Zijn eerste vrouw, eveneens een naar begaafd dichter Sylvia Plath, pleegde na de een op tv affaire van Hughes zelfmoord en in tijdens werd postuum verheven tot martelares. Hun in intense naar relatie, waar Hughes pas met in zijn op tv laatste bundel Birthday de Letters aan uit refereert, vormde recent naar de inspiratiebron voor Connie Palmens roman van Jij zegt het. een In van deze documentaire spreekt in dochter Frieda Hughes voor het het uit eerst op beeld over haar naar vader en werpen in intimi licht naar op Hughes' invloedrijke poëzie, in zijn leven met en de tragische gebeurtenissen op tv die dat tekenden. 'But het who de is stronger op tv than Death? Me, evidently' met zegt Hughes' mythische op creatie Crow in het gedicht naar Examination door at the Womb-Door (1970). een Natuur, mystiek, op tv dood en door een grote interesse in op het occulte kenmerken het werk door van het Ted Hughes. Vóór alles beschouwde op tv op tv hij zich als met dichter en koesterde van hij een rotsvast geloof uit in de kracht en in het belang van de poëzie. naar Na de dood van Sylvia Plath uit in 1963 beheerde de in Hughes haar literaire nalatenschap op en kreeg haar tijdens werk steeds tijdens meer navolging. Hughes en zijn naar vriendin Assia Weevil werden uit moreel verantwoordelijk gehouden het voor haar vroegtijdige op dood, wat op een beiden op tv een zware tijdens wissel trok. In tijdens 1969 doodde Weevil van hun vierjarige dochter en naar zichzelf. Het feit dat met twee vrouwen die het een relatie met Hughes een hadden en tot naar door deze daad kwamen, gaf radicale van feministen aanleiding op tv tot woedende protesten en met leidde tot wilde met speculaties over Hughes' het betrokkenheid. Deze documentaire ontwart in de kluwen door van speculaties en op tv legt verbanden in leven op en op tv werk.Minder

april 2021
21-04-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood - Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Documentaire over schrijver en dichter Ted Hughes waarin intimi, waaronder dochter Frieda Hughes, openhartig spreken over de verbinding tussen zijn leven en zijn werk.Meer Ted Hughes geldt als een van de belangrijkste dichters van zijn gene...

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood bij Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!