Programma gemist?

Documentaire over schrijver op en dichter door Ted Hughes waarin intimi, een waaronder dochter Frieda het Hughes, op tv openhartig spreken over met de verbinding tussen het zijn leven en zijn door werk.Meer Ted Hughes de geldt als een door van de belangrijkste naar dichters van zijn generatie het en is minstens de zo bekend door vanwege op tv zijn met schandaal omgeven privéleven. Zijn in eerste vrouw, eveneens op tv begaafd dichter Sylvia een op tv Plath, pleegde na een affaire de van Hughes zelfmoord tijdens en werd postuum verheven op tv naar tot martelares. Hun intense relatie, waar een Hughes op pas in zijn laatste bundel een Birthday Letters op aan refereert, van vormde recent door de inspiratiebron voor met Connie Palmens roman Jij op zegt het. uit In deze documentaire spreekt door dochter Frieda in Hughes voor het eerst op op beeld over haar vader door en werpen intimi een in licht op Hughes' invloedrijke poëzie, uit zijn leven en de naar in tragische gebeurtenissen die dat een tekenden. 'But who is van stronger than Death? op tv Me, evidently' het zegt Hughes' mythische creatie uit Crow in tijdens het gedicht naar Examination at the Womb-Door naar (1970). Natuur, op mystiek, dood en een grote door interesse in het van occulte kenmerken het werk tijdens van uit Ted Hughes. in Vóór alles beschouwde het hij zich als dichter en koesterde met hij het een rotsvast geloof tijdens in de kracht en het op tv belang in van poëzie. Na de in dood van Sylvia in Plath in 1963 door beheerde Hughes haar op literaire in nalatenschap en kreeg haar werk steeds een meer uit navolging. Hughes en de zijn vriendin een Assia Weevil werden moreel verantwoordelijk gehouden van voor door haar vroegtijdige dood, wat op door beiden een een zware een wissel trok. In 1969 doodde het Weevil hun vierjarige dochter naar in en zichzelf. Het feit dat twee een op tv vrouwen die een relatie met door Hughes hadden en op tot deze van daad kwamen, een gaf radicale feministen met aanleiding tot woedende protesten en tijdens leidde door tot wilde speculaties over met Hughes' betrokkenheid. Deze documentaire ontwart in de kluwen van op van speculaties en legt een verbanden in leven en de werk.Minder

januari 2021
21-04-2016 23:00

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood - Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood

Documentaire over schrijver en dichter Ted Hughes waarin intimi, waaronder dochter Frieda Hughes, openhartig spreken over de verbinding tussen zijn leven en zijn werk.Meer Ted Hughes geldt als een van de belangrijkste dichters van zijn gene...

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood bij Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ted Hughes - sterker dan de dood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-04-2016 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!