Programma gemist?

Lute de is niet de beste naar speler op het veld. een uit Nu wil hij zich op met het virtuele veld bewijzen. door * uit De jongens zijn de door grap met het hockeyfeest, het dat er met niet was, door nog niet vergeten. van En ze zinnen op wraak. een Lute is op tv niet op de beste speler op het veld. op tv Dat hoort hij tijdens maar al het te vaak van zijn een ploeggenoten. in Nu wil hij zich op naar het naar virtuele veld bewijzen. * De tijdens jongens met zijn de grap door met het hockeyfeest, door dat er niet was, tijdens nog niet vergeten. een En ze zinnen met op uit wraak. Maar de meisjes zijn een een geduchte tijdens tegenstander, zo met blijkt.

Een uit lokale zender van komt opnames maken bij van GWV'74. De jongens willen op allemaal graag op tv. een een * Lute is niet door de beste de speler op het veld. Nu wil tijdens hij de zich op het met virtuele veld bewijzen. door Een lokale zender komt op opnames van maken bij GWV'74. naar De jongens willen allemaal graag op een tv. En daar met hebben het ze veel voor in over. * Lute in is niet de beste speler in van op het veld. Dat naar hoort hij naar maar al te het vaak van zijn ploeggenoten. Nu wil het een hij zich op het de virtuele veld uit bewijzen.

De op jongens willen naar het hockeyfeestje naar van Mila, op tv Sofie op en Floor. En na lang op aandringen krijgen door ze hun zin...denken ze op tv * tijdens Een lokale zender komt opnames door maken naar bij GWV'74. De jongens willen naar tijdens het hockeyfeestje naar van Mila, uit Sofie en Floor. uit En na tijdens lang aandringen krijgen naar ze hun zin...denken ze * met Een lokale zender een komt opnames maken op tv bij GWV'74. De uit jongens in willen allemaal graag op TV. En uit de daar hebben ze veel voor in over

Tygo uit krijgt de kans het om bij een tijdens profclub te gaan de spelen. * De jongens het willen naar het op tv hockeyfeestje in van Mila, Sofie en door Floor. En na lang aandringen tijdens krijgen ze hun met zin... denken ze. de op tv Tygo krijgt de kans een om bij uit een profclub te gaan van spelen. En dat naar zorgt voor tijdens nogal wat jaloezie op tv bij zijn teamgenoten. uit Vooral Sami is gefrustreerd. * uit De jongens willen naar tijdens het hockeyfeestje van een Mila, Sofie en in naar Floor. En na lang aandringen krijgen een ze hun zin... door denken in ze.

Heiko naar is jarig, maar zijn een surpriseparty dreigt in het met water een te vallen. * Tygo krijgt in de kans om in bij een profclub de te gaan naar spelen. Heiko is naar jarig, maar zijn de surpriseparty dreigt op tv in het water met te vallen. Het lukt Benjamin een maar niet om op uit een goed feest te organiseren. in * Tygo krijgt de uit naar kans om bij met een profclub te gaan spelen. door En dat op zorgt voor nogal wat uit jaloezie bij zijn teamgenoten. naar Vooral naar Sami is naar gefrustreerd.

Om tijdens indruk op zijn neef met te maken, uit wil Benjamin een groot op feest met tijdens een echte stripper regelen. op * Heiko met is jarig, maar zijn surpriseparty naar dreigt door in het water tijdens te vallen. Benjamin krijgt zijn uit neef een Max te uit logeren. En om indruk op zijn in neef door te maken, wil hij een met groot feest met door een op echte stripper regelen. op tv * Heiko is jarig, maar een zijn surpriseparty dreigt met in het water uit te vallen. uit Het lukt Benjamin maar het niet om de een goed feest de te een organiseren.

Wie uit is de beste op tv aanvoerder voor de een B1? En er zijn meerdere het kandidaten. het * Benjamin een krijgt zijn neef Max te logeren. op En naar om indruk een op zijn neef te maken, wil het hij het een groot feest met het een met stripper regelen. En opnieuw met barst de strijd naar los. Dit keer met in de de kleedkamer. Wie is de beste naar aanvoerder het voor de B1? En in er zijn meerdere door kandidaten. * Benjamin door krijgt zijn neef Max te de logeren. En in om indruk op zijn het neef te van maken, een wil hij een met groot feest met een echte een stripper door regelen.

Tibbe hoopt het bij de mooie Mila de te kunnen scoren. van Maar op hij krijgt een tegenstand van Sami en de Lute. * door En opnieuw barst de op strijd los. Dit keer van in de kleedkamer. Wie naar is de beste een door aanvoerder voor de op tv B1? Tibbe hoopt bij de mooie een Mila te kunnen op tv scoren. Maar hij door krijgt de tegenstand van Sami en Lute. op * En opnieuw naar van barst de strijd los. Dit keer in in de kleedkamer. door Wie het is de tijdens beste aanvoerder voor de B1? En door er zijn een meerdere naar kandidaten.

Lute hoopt ontdekt naar de te worden door een bekende ex-voetballer. met Dit dreigt tijdens mis op te gaan als hij zijn voetbalschoenen met vergeet. * een Tibbe naar hoopt bij de mooie Mila te van kunnen scoren. Maar in hij krijgt tegenstand. op Lute het hoopt ontdekt te worden door op tv een bekende ex-voetballer. in Maar dit het dreigt tijdens mis te gaan naar als hij zijn op voetbalschoenen is vergeten. * Tibbe hoopt van bij door de mooie Mila op tv te kunnen van scoren. Maar hij krijgt van tegenstand van uit Sami en Lute.

Benjamin is een vastbesloten om uit te een zoeken wie een hun naar hang-out is binnengeslopen. * de Lute hoopt van ontdekt te worden door een bekende naar ex-voetballer. Dit een dreigt mis door te gaan het als hij z'n door voetbalschoenen vergeet. Er met is ingebroken in een de Villa. Benjamin is vastbesloten van om uit de te zoeken wie hun op tv hang-out is binnengeslopen. Hij uit vindt een door verrassende dader. op tv * Lute hoopt ontdekt op te worden van door een bekende ex-voetballer. Maar op tv dit een dreigt mis te gaan uit als hij uit zijn voetbalschoenen op is vergeten.

Sami op wil een date met door Sofie, de door zus van Benjamin. Niemand in denkt dat het op tv hem lukt. in * Er is ingebroken in in de Villa. Benjamin tijdens is vastbesloten om het uit te zoeken in wie tijdens hun hang-out met is binnengeslopen. Sami de wil een date in met Sofie, de zus van het Benjamin. in Niemand denkt dat het hem tijdens lukt. door Maar vol bravoure gaat hij met op tv de in anderen de van weddenschap aan dat van hij Sofie gaat op tv zoenen. * Er de is ingebroken in de van Villa. Benjamin is vastbesloten om door uit te zoeken van wie hun hang-out een is binnengeslopen. van Hij uit vindt een verrassende door dader.

Ook na een het laatste met eindsignaal spelen de jongens naar een wedstrijd. De van inzet de is Mila, hockeymeisje van de naburige van club. * het Sami wil een date met met Sofie, een de zus door van Benjamin. Niemand denkt dat in op tv het hem lukt. Ook na van het van laatste eindsignaal spelen de jongens op een wedstrijd. Deze uit keer is de op tv inzet Mila, het hockeymeisje de van van de naburige de club. * Sami wil een date op met Sofie, de door zus van het Benjamin. Niemand denkt de dat het hem lukt. op tv Maar vol tijdens bravoure een gaat hij met uit de anderen de weddenschap aan dat het hij Sofie een gaat het zoenen.

Trainer naar Bink verdeelt de spelers over met van de B1 en B2. Dat zorgt de voor in onrust. * Ook na tijdens het laatste eindsignaal spelen een de jongens een in een wedstrijd. De inzet is Mila, een het hockeymeisje van de in naburige op club. Trainer Bink verdeelt uit de spelers het over de B1 en B2. tijdens En tijdens dat zorgt voor nogal door wat onrust. * naar Ook na op het laatste eindsignaal spelen met de jongens tijdens een wedstrijd. Deze keer is tijdens de inzet Mila, van het tijdens hockeymeisje van de naburige met club.

Benjamin is nieuw uit bij GWV'74. Maar tijdens hij van is niet de de enige nieuweling. Ook trainer in Bink is er de voor de het eerst. * naar Trainer Bink verdeelt de spelers over uit een de B1 en B2. En van dat zorgt door voor nogal wat onrust. van Benjamin is op nieuw bij GWV'74. Maar hij naar is niet de naar enige de nieuweling. Ook trainer de Bink is er voor in het eerst op tv en dat is voor iedereen de even schrikken. uit * Trainer Bink uit verdeelt de spelers over in de B1 een en B2. in En dat zorgt voor nogal de wat van onrust.

juni 2019
22-04-2017 17:05

Gamekampioen & Revenge!

Kicke - Gamekampioen & Revenge!

Lute is niet de beste speler op het veld. Nu wil hij zich op het virtuele veld bewijzen. * De jongens zijn de grap met het hockeyfeest, dat er niet was, nog niet vergeten. En ze zinnen op wraak. Lute is niet de beste speler op het veld. Dat...

15-04-2017 17:05

Mediatraining & Gamekampioen

Kicke - Mediatraining & Gamekampioen

Een lokale zender komt opnames maken bij GWV'74. De jongens willen allemaal graag op tv. * Lute is niet de beste speler op het veld. Nu wil hij zich op het virtuele veld bewijzen. Een lokale zender komt opnames maken bij GWV'74. De jongens ...

08-04-2017 17:10

Hockeyfeest & Mediatraining

Kicke - Hockeyfeest & Mediatraining

De jongens willen naar het hockeyfeestje van Mila, Sofie en Floor. En na lang aandringen krijgen ze hun zin...denken ze * Een lokale zender komt opnames maken bij GWV'74. De jongens willen naar het hockeyfeestje van Mila, Sofie en Floor. En...

01-04-2017 17:05

Profvoetballer & Hockeyfeest

Kicke - Profvoetballer & Hockeyfeest

Tygo krijgt de kans om bij een profclub te gaan spelen. * De jongens willen naar het hockeyfeestje van Mila, Sofie en Floor. En na lang aandringen krijgen ze hun zin... denken ze. Tygo krijgt de kans om bij een profclub te gaan spelen. En d...

25-03-2017 17:05

Feestje & Profvoetballer

Kicke - Feestje & Profvoetballer

Heiko is jarig, maar zijn surpriseparty dreigt in het water te vallen. * Tygo krijgt de kans om bij een profclub te gaan spelen. Heiko is jarig, maar zijn surpriseparty dreigt in het water te vallen. Het lukt Benjamin maar niet om een goed ...

18-03-2017 17:00

Een Stripper & Feestje

Kicke - Een Stripper & Feestje

Om indruk op zijn neef te maken, wil Benjamin een groot feest met een echte stripper regelen. * Heiko is jarig, maar zijn surpriseparty dreigt in het water te vallen. Benjamin krijgt zijn neef Max te logeren. En om indruk op zijn neef te ma...

11-03-2017 17:05

Nieuwe aanvoerder & Een Stripper

Kicke - Nieuwe aanvoerder & Een Stripper

Wie is de beste aanvoerder voor de B1? En er zijn meerdere kandidaten. * Benjamin krijgt zijn neef Max te logeren. En om indruk op zijn neef te maken, wil hij een groot feest met een stripper regelen. En opnieuw barst de strijd los. Dit kee...

04-03-2017 17:00

Wie is de Dief & Nieuwe Aanvoerder

Kicke - Wie is de Dief & Nieuwe Aanvoerder

Tibbe hoopt bij de mooie Mila te kunnen scoren. Maar hij krijgt tegenstand van Sami en Lute. * En opnieuw barst de strijd los. Dit keer in de kleedkamer. Wie is de beste aanvoerder voor de B1? Tibbe hoopt bij de mooie Mila te kunnen scoren....

25-02-2017 17:05

Talentscout & Wie is de Dief

Kicke - Talentscout & Wie is de Dief

Lute hoopt ontdekt te worden door een bekende ex-voetballer. Dit dreigt mis te gaan als hij zijn voetbalschoenen vergeet. * Tibbe hoopt bij de mooie Mila te kunnen scoren. Maar hij krijgt tegenstand. Lute hoopt ontdekt te worden door een be...

18-02-2017 17:05

De inbraak & Talentscout

Kicke - De inbraak & Talentscout

Benjamin is vastbesloten om uit te zoeken wie hun hang-out is binnengeslopen. * Lute hoopt ontdekt te worden door een bekende ex-voetballer. Dit dreigt mis te gaan als hij z'n voetbalschoenen vergeet. Er is ingebroken in de Villa. Benjamin ...

11-02-2017 17:05

Wedje leggen & De inbraak

Kicke - Wedje leggen & De inbraak

Sami wil een date met Sofie, de zus van Benjamin. Niemand denkt dat het hem lukt. * Er is ingebroken in de Villa. Benjamin is vastbesloten om uit te zoeken wie hun hang-out is binnengeslopen. Sami wil een date met Sofie, de zus van Benjamin...

04-02-2017 17:05

Kontje Blauw & Wedje leggen

Kicke - Kontje Blauw & Wedje leggen

Ook na het laatste eindsignaal spelen de jongens een wedstrijd. De inzet is Mila, hockeymeisje van de naburige club. * Sami wil een date met Sofie, de zus van Benjamin. Niemand denkt dat het hem lukt. Ook na het laatste eindsignaal spelen d...

28-01-2017 17:05

De Sjaak & Kontje Blauw

Kicke - De Sjaak & Kontje Blauw

Trainer Bink verdeelt de spelers over de B1 en B2. Dat zorgt voor onrust. * Ook na het laatste eindsignaal spelen de jongens een wedstrijd. De inzet is Mila, het hockeymeisje van de naburige club. Trainer Bink verdeelt de spelers over de B1...

14-01-2017 17:05

Modderfiguur & De Sjaak

Kicke - Modderfiguur & De Sjaak

Benjamin is nieuw bij GWV'74. Maar hij is niet de enige nieuweling. Ook trainer Bink is er voor het eerst. * Trainer Bink verdeelt de spelers over de B1 en B2. En dat zorgt voor nogal wat onrust. Benjamin is nieuw bij GWV'74. Maar hij is ni...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kicke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kicke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kicke bij Kicke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kicke. Heb je een uitzending van Kicke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kicke gemist

Uitzending gemist van Kicke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kicke, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kicke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kicke? Hier kun je alle uitzendingen van Kicke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord