Programma gemist?

De op doelnetten zijn verdwenen en in de wedstrijd op tv dreigt niet door te gaan. op En dat op tot grote frustratie naar van in Sami, die net een date met naar naar Floor heeft afgezegd, zodat hij mee naar kan spelen uit met de B1. * met naar De belangrijkste wedstrijd van een het jaar met komt eraan. De derby in tegen VVS. tijdens Een wedstrijd die GWV'74 al vele van jaren niet meer tijdens van gewonnen heeft. Maar Benjamin denkt een in oplossing in te hebben.

Lute het wil voor van zijn zestiende een keer van gezoend hebben. Maar dat is het minder makkelijk met dan gedacht, het want Lute vindt meisjes op maar vreemd en onlogisch. een * De doelnetten tijdens zijn verdwenen en het naar de wedstrijd dreigt in niet door te gaan. de En dat op tv tot grote frustratie van door Sami, die net een tijdens date de met Floor heeft tijdens afgezegd, zodat hij mee het kan spelen in met de B1.

Tibbe in is verrast als Tygo uit terugkomt het bij de club. Maar een het is een groot raadsel tijdens waarom met hij is met teruggekomen. * Lute het wil voor zijn zestiende een de keer gezoend hebben. Maar tijdens dat is minder naar makkelijk dan in gedacht, want Lute het vindt de meisjes maar vreemd met en onlogisch.

Tibbe op tv en Boris proberen elkaar te een sarren, maar een onbedoeld wordt Bink het de doelwit met van hun pranks. naar En daar tijdens is ze niet blij mee. op * Tibbe is met verrast als een Tygo terugkomt bij van de club. Maar het is op een groot naar raadsel waarom een hij is met teruggekomen.

Sami en Benjamin in staan op lijnrecht tegenover elkaar. Bink een wil de van B1 en B2 opnieuw indelen het en uit beiden azen ze op een van plekje op tv in de B1. tijdens Maar ze op hebben niet gerekend op het hun ouders. * in Tibbe en Boris proberen naar elkaar te de sarren, maar onbedoeld het wordt Bink door het doelwit van hun pranks. En naar daar is ze naar op niet blij mee.

De jongens op krijgen het weer aan in de tijdens stok met de hockeymeisjes. het Ze laten door zich uitdagen tot een op tv voetbalwedstrijd. Maar wat de uit jongens niet door weten is dat van de meisjes een de geheim wapen hebben... naar * met Sami en Benjamin staan lijnrecht het tegenover elkaar. Bink wil het het de B1 en B2 opnieuw met indelen en tijdens beiden azen naar ze op een plekje in het de B1. Maar ze een op hebben niet gerekend op hun uit ouders.

Benjamin en Sofie het proberen door te voorkomen dat de hun vader op tv gaat samenwonen met op tv Olga. Maar het is een nog niet makkelijk om de hun uit jonge stiefmoeder weg te jagen. * het De jongens krijgen het het weer naar aan de stok op tv met de hockeymeisjes. door Ze laten zich de uitdagen tot de een voetbalwedstrijd. Maar wat het de jongens niet weten naar is dat de de meisjes een op tv geheim wapen het hebben...

Sami moet een in voldoende halen voor uit een proefwerk, anders het mag het hij van zijn in vader niet op meer voetballen. * Benjamin naar en Sofie proberen door te voorkomen dat van hun vader van gaat samenwonen met Olga. uit Sami moet op tv een voldoende halen voor een van proefwerk, anders met mag hij van zijn het vader van niet meer voetballen. Alles en naar iedereen wordt van ingezet om Sami weer door op het veld te uit krijgen. * met Benjamin en Sofie het proberen te de voorkomen dat het hun vader gaat samenwonen met de Olga. Maar het is de nog niet makkelijk de om een hun jonge stiefmoeder weg te van tijdens jagen.

Tibbe wil iedereen een laten zien hoe uit tijdens je een date niet door aan moet van pakken. * Sami moet op tv een voldoende halen een voor een proefwerk, anders tijdens mag hij van zijn op tv vader niet op meer voetballen. Tibbe op tv haalt een geintje uit met het met Boris. Tibbe wil iedereen met laten zien uit hoe je een date uit niet van aan moet pakken. Maar deze met wijze levensles loopt anders op af dan gedacht. een een * Sami moet een het voldoende halen uit voor een proefwerk, op anders mag hij van zijn vader op tv niet meer voetballen. in Alles en iedereen van wordt met ingezet om Sami weer tijdens op het veld de te een krijgen.

De met jongens vinden dat met Jopie weer aan de vrouw het moet. * Tibbe op tv haalt een van geintje uit met de Boris. in Tibbe wil iedereen laten zien hoe naar je de een date niet op aan moet uit pakken. De jongens een vinden dat Jopie weer aan naar de op vrouw moet. En ze van gaan met hem de van weddenschap naar aan dat ze voor Jopie een op date in kunnen regelen. * Tibbe van haalt door een geintje uit in met Boris. Tibbe wil iedereen op laten zien de hoe je een date niet uit aan naar moet pakken. Maar deze een wijze levensles een loopt anders af dan een gedacht.

Sami heeft een met op groot geheim dat door uit dreigt te uit komen. * De naar jongens vinden dat Jopie weer op tv aan uit de vrouw moet. En ze gaan uit met op tv hem de weddenschap aan dat uit ze voor Jopie van een in date kunnen regelen. Sami een heeft met een groot geheim. En dat naar geheim dreigt uit te in komen het nu er ineens een een onbekende in de Villa het van zit. * De jongens vinden met dat Jopie weer van aan de uit vrouw moet. in En ze gaan met van hem de weddenschap van aan dat het ze voor Jopie in een date kunnen met regelen.

Wie iets het vindt door mag het hebben. uit Zo denkt Sami erover. op tv Jopie is het er met helemaal niet mee eens. tijdens * Sami heeft op tv een van groot geheim met en dat geheim dreigt uit de te op komen nu er op ineens een onbekende naar in de Villa zit. in Wie iets vindt mag op tv het hebben. Zo denkt uit Sami met erover. Maar daar is materiaalman tijdens de Jopie het helemaal niet van mee eens. op * Sami heeft van een groot geheim. En uit dat geheim op dreigt uit te komen nu er door op tv ineens een onbekende tijdens in de Villa in zit.

Voorzitter met Menaldum is een met keurige man... tot op tv de wedstrijd begint. in Hij is de vreselijk fanatiek en gedraagt zich als uit een op tv bezetene. * met Wie iets vindt mag met het hebben. Zo denkt Sami op tv op erover. Voorzitter Menaldum is op tv een keurige man... van tot de wedstrijd met begint. Hij is vreselijk het fanatiek in en gedraagt zich als een in bezetene tijdens langs de lijn. De jongens schamen het zich kapot en uit willen dat tijdens het stopt. * Wie op tv iets in vindt mag het hebben. op tv Zo denkt Sami erover. het Maar op tv daar is materiaalman Jopie het het in helemaal niet mee op eens.

Sami van baalt dat zijn naar teamgenoot Sjoerd altijd te laat de op tv is en hij wil hem met een lesje leren. met * Voorzitter Menaldum een is uit een keurige man... tot van de wedstrijd begint. de Hij gedraagt zich door als een bezetene. een Sami baalt dat zijn teamgenoot het Sjoerd op tv altijd te laat is op en hij door wil hem een lesje leren. van Maar op tv dit pakt helemaal verkeerd uit tijdens en op Sami krijgt de schrik van op tv zijn leven. met * Voorzitter Menaldum tijdens is een keurige op man... tot door de wedstrijd begint. een Hij is vreselijk tijdens fanatiek en gedraagt met zich als een in bezetene langs de het lijn. De jongens schamen door zich kapot en willen van dat het op stopt.

De jongens een zijn de grap met de het op tv hockeyfeest, dat er naar niet was, nog tijdens niet vergeten. En in ze zinnen op wraak. van * Sami tijdens baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd de altijd te laat op is en hij met wil hem tijdens een lesje leren. De naar jongens zijn de op grap tijdens met het hockeyfeest, een dat er niet was, nog met niet vergeten. En in ze zinnen op uit wraak. Maar de op tv meisjes met zijn een geduchte tegenstander, zo op tv een blijkt. * Sami het baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd uit altijd te laat tijdens is en tijdens hij wil hem met een lesje leren. Maar dit uit pakt helemaal verkeerd naar uit en uit Sami krijgt de van schrik uit van zijn leven.

mei 2019
19-08-2017 17:05

Leeg Doel & Voetbalvirus

Kicke - Leeg Doel & Voetbalvirus

De doelnetten zijn verdwenen en de wedstrijd dreigt niet door te gaan. En dat tot grote frustratie van Sami, die net een date met Floor heeft afgezegd, zodat hij mee kan spelen met de B1. * De belangrijkste wedstrijd van het jaar komt eraan...

12-08-2017 17:10

Bijna Zestien & Leeg Doel

Kicke - Bijna Zestien & Leeg Doel

Lute wil voor zijn zestiende een keer gezoend hebben. Maar dat is minder makkelijk dan gedacht, want Lute vindt meisjes maar vreemd en onlogisch. * De doelnetten zijn verdwenen en de wedstrijd dreigt niet door te gaan. En dat tot grote frus...

05-08-2017 17:05

Hangende Pootjes & Bijna Zestien

Kicke - Hangende Pootjes & Bijna Zestien

Tibbe is verrast als Tygo terugkomt bij de club. Maar het is een groot raadsel waarom hij is teruggekomen. * Lute wil voor zijn zestiende een keer gezoend hebben. Maar dat is minder makkelijk dan gedacht, want Lute vindt meisjes maar vreemd...

29-07-2017 17:05

Kettingreactie & Hangende Pootjes

Kicke - Kettingreactie & Hangende Pootjes

Tibbe en Boris proberen elkaar te sarren, maar onbedoeld wordt Bink het doelwit van hun pranks. En daar is ze niet blij mee. * Tibbe is verrast als Tygo terugkomt bij de club. Maar het is een groot raadsel waarom hij is teruggekomen.

22-07-2017 17:05

Buitenspel & Kettingreactie

Kicke - Buitenspel & Kettingreactie

Sami en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. Bink wil de B1 en B2 opnieuw indelen en beiden azen ze op een plekje in de B1. Maar ze hebben niet gerekend op hun ouders. * Tibbe en Boris proberen elkaar te sarren, maar onbedoeld wordt B...

15-07-2017 17:05

Vrouwenvoetbal & Buitenspel

Kicke - Vrouwenvoetbal & Buitenspel

De jongens krijgen het weer aan de stok met de hockeymeisjes. Ze laten zich uitdagen tot een voetbalwedstrijd. Maar wat de jongens niet weten is dat de meisjes een geheim wapen hebben... * Sami en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. ...

08-07-2017 17:10

Menaldum's Vriendin & Vrouwenvoetbal

Kicke - Menaldum's Vriendin & Vrouwenvoetbal

Benjamin en Sofie proberen te voorkomen dat hun vader gaat samenwonen met Olga. Maar het is nog niet makkelijk om hun jonge stiefmoeder weg te jagen. * De jongens krijgen het weer aan de stok met de hockeymeisjes. Ze laten zich uitdagen tot...

01-07-2017 17:05

Schoolwerk & Menaldum's Vriendin

Kicke - Schoolwerk & Menaldum's Vriendin

Sami moet een voldoende halen voor een proefwerk, anders mag hij van zijn vader niet meer voetballen. * Benjamin en Sofie proberen te voorkomen dat hun vader gaat samenwonen met Olga. Sami moet een voldoende halen voor een proefwerk, anders...

24-06-2017 17:00

Voetbal of 't Meisje & Schoolwerk

Kicke - Voetbal of 't Meisje & Schoolwerk

Tibbe wil iedereen laten zien hoe je een date niet aan moet pakken. * Sami moet een voldoende halen voor een proefwerk, anders mag hij van zijn vader niet meer voetballen. Tibbe haalt een geintje uit met Boris. Tibbe wil iedereen laten zien...

17-06-2017 17:10

Jopie's date & Voetbal of 't Meisje

Kicke - Jopie's date & Voetbal of 't Meisje

De jongens vinden dat Jopie weer aan de vrouw moet. * Tibbe haalt een geintje uit met Boris. Tibbe wil iedereen laten zien hoe je een date niet aan moet pakken. De jongens vinden dat Jopie weer aan de vrouw moet. En ze gaan met hem de wedde...

03-06-2017 17:05

Een indringer & Jopie's date

Kicke - Een indringer & Jopie's date

Sami heeft een groot geheim dat uit dreigt te komen. * De jongens vinden dat Jopie weer aan de vrouw moet. En ze gaan met hem de weddenschap aan dat ze voor Jopie een date kunnen regelen. Sami heeft een groot geheim. En dat geheim dreigt ui...

27-05-2017 17:05

Gevonden Geld & Een indringer

Kicke - Gevonden Geld & Een indringer

Wie iets vindt mag het hebben. Zo denkt Sami erover. Jopie is het er helemaal niet mee eens. * Sami heeft een groot geheim en dat geheim dreigt uit te komen nu er ineens een onbekende in de Villa zit. Wie iets vindt mag het hebben. Zo denkt...

20-05-2017 17:00

Langs de lijn & Gevonden Geld

Kicke - Langs de lijn & Gevonden Geld

Voorzitter Menaldum is een keurige man... tot de wedstrijd begint. Hij is vreselijk fanatiek en gedraagt zich als een bezetene. * Wie iets vindt mag het hebben. Zo denkt Sami erover. Voorzitter Menaldum is een keurige man... tot de wedstrij...

06-05-2017 17:05

Een koude douche & Langs de lijn

Kicke - Een koude douche & Langs de lijn

Sami baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd te laat is en hij wil hem een lesje leren. * Voorzitter Menaldum is een keurige man... tot de wedstrijd begint. Hij gedraagt zich als een bezetene. Sami baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd te...

29-04-2017 17:00

Revenge! & Een koude douche

Kicke - Revenge! & Een koude douche

De jongens zijn de grap met het hockeyfeest, dat er niet was, nog niet vergeten. En ze zinnen op wraak. * Sami baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd te laat is en hij wil hem een lesje leren. De jongens zijn de grap met het hockeyfeest, d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kicke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kicke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kicke bij Kicke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kicke. Heb je een uitzending van Kicke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kicke gemist

Uitzending gemist van Kicke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kicke, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kicke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kicke? Hier kun je alle uitzendingen van Kicke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord