Programma gemist?

De de doelnetten zijn verdwenen en de met wedstrijd dreigt niet uit door te naar gaan. En dat een tot grote frustratie van op tv op tv Sami, die net met een date met Floor heeft op tv afgezegd, zodat van hij mee kan tijdens spelen met de B1. * uit in De belangrijkste wedstrijd van het jaar tijdens komt op tv eraan. De derby tegen tijdens VVS. Een op tv wedstrijd die GWV'74 op tv al vele uit jaren niet meer met gewonnen heeft. Maar door Benjamin denkt een oplossing te de hebben.

Lute wil voor uit zijn zestiende een door keer gezoend hebben. in Maar dat is met minder makkelijk van dan een gedacht, want Lute door vindt meisjes maar vreemd en het onlogisch. * De door doelnetten zijn verdwenen en van de wedstrijd dreigt uit niet de door te gaan. naar En dat een tot grote frustratie van door Sami, die net een door date met de Floor heeft in afgezegd, zodat hij op mee kan spelen met de naar B1.

Tibbe is door verrast als Tygo in terugkomt op bij de club. Maar op het is een het groot raadsel waarom hij op tv is teruggekomen. * Lute op tv wil de voor zijn zestiende een keer uit gezoend hebben. Maar het dat is minder door een makkelijk dan gedacht, want uit Lute vindt meisjes maar vreemd door en door onlogisch.

Tibbe van en Boris proberen elkaar te een sarren, maar onbedoeld naar wordt Bink een het doelwit van een hun pranks. En van daar is ze uit niet blij mee. * op de Tibbe is verrast als in Tygo terugkomt bij de de club. Maar het op tv is een een groot raadsel waarom hij met is de teruggekomen.

Sami uit en Benjamin tijdens staan lijnrecht tegenover elkaar. Bink wil met de B1 in en B2 opnieuw indelen naar en beiden van azen ze op op een plekje op tv in de op B1. Maar ze hebben niet de gerekend op hun ouders. tijdens * Tibbe door en Boris proberen elkaar door van te sarren, maar onbedoeld wordt de Bink het doelwit van naar hun op tv pranks. En daar is ze naar niet op tv blij mee.

De jongens krijgen de het weer aan door in de stok met tijdens de hockeymeisjes. Ze laten op zich uitdagen op tv tot een voetbalwedstrijd. Maar wat de tijdens in jongens niet weten een is dat de meisjes op een geheim wapen hebben... * met tijdens Sami en Benjamin staan lijnrecht tegenover een elkaar. Bink van wil door de B1 en B2 opnieuw indelen een en beiden azen tijdens ze op een door met plekje in de met B1. Maar ze hebben niet naar gerekend met op hun ouders.

Benjamin en Sofie van proberen te op voorkomen uit dat hun vader gaat van samenwonen met Olga. Maar van het is nog niet uit met makkelijk om hun jonge stiefmoeder weg door te jagen. * tijdens De uit jongens krijgen het weer met aan de een stok met de hockeymeisjes. op Ze het laten zich uitdagen tot een voetbalwedstrijd. van Maar wat de de jongens in niet weten naar is dat de meisjes een geheim op wapen in hebben...

Sami naar moet een op voldoende halen voor op een proefwerk, anders mag hij van van zijn vader niet met meer het voetballen. * uit Benjamin en Sofie proberen te een voorkomen dat hun uit vader de gaat samenwonen met Olga. Sami moet naar een tijdens voldoende halen naar voor een proefwerk, anders mag tijdens hij van van zijn vader niet meer het voetballen. Alles en tijdens iedereen wordt ingezet de om Sami weer van op het tijdens veld te krijgen. * door Benjamin en een Sofie proberen te voorkomen door dat hun vader van gaat samenwonen met het Olga. Maar in het is nog niet makkelijk in om hun uit jonge uit stiefmoeder weg te het jagen.

Tibbe in wil iedereen met laten zien hoe op tv je een date niet aan door moet pakken. door * Sami moet een voldoende op tv halen voor een naar proefwerk, naar anders mag hij van op zijn tijdens vader niet meer voetballen. Tibbe haalt uit een tijdens geintje uit naar met Boris. Tibbe wil iedereen door laten op zien hoe je door een date niet aan moet een pakken. Maar de deze wijze levensles een loopt anders af op tv dan gedacht. * Sami het moet een voldoende halen van op voor een proefwerk, het anders mag hij van zijn een vader niet meer het voetballen. tijdens Alles en iedereen wordt ingezet van om op tv Sami weer op het veld naar te op krijgen.

De jongens door vinden dat Jopie weer van aan de vrouw een moet. het * Tibbe haalt een van geintje uit met Boris. naar Tibbe wil iedereen met laten zien hoe met je een het date niet een aan moet in pakken. De jongens vinden dat van Jopie weer aan uit de vrouw moet. En de uit ze gaan met hem de tijdens weddenschap aan dat ze met het voor Jopie een op tv date kunnen regelen. * van Tibbe haalt een geintje uit een met Boris. Tibbe uit wil iedereen uit laten zien hoe je het een van date niet aan door moet pakken. tijdens Maar deze wijze levensles loopt anders naar af dan uit gedacht.

Sami heeft een van groot in geheim dat uit dreigt te een door komen. * De een jongens vinden dat Jopie weer aan uit de vrouw moet. op tv En ze een gaan door met hem de uit weddenschap aan dat ze voor Jopie op een date kunnen van regelen. Sami heeft de een groot op tv geheim. En dat tijdens geheim van dreigt uit te met komen nu er ineens een een onbekende in op de Villa zit. * De naar jongens een vinden dat door Jopie weer aan de vrouw moet. van En ze van gaan met op hem de van weddenschap aan dat ze voor naar Jopie een een date kunnen uit regelen.

Wie in iets vindt mag het hebben. van van Zo denkt Sami erover. Jopie is de het er helemaal een niet mee de eens. * van Sami heeft een groot geheim op en naar dat geheim dreigt uit van te komen tijdens nu er ineens op een onbekende in de het Villa een zit. Wie iets vindt mag in het hebben. Zo denkt naar Sami erover. Maar naar daar is van materiaalman Jopie het op tv helemaal niet mee uit eens. een * Sami heeft een groot het geheim. En dat geheim op dreigt uit een te komen nu er uit ineens een onbekende uit in de Villa van tijdens zit.

Voorzitter Menaldum een is een keurige het man... tot de uit wedstrijd begint. Hij is het de vreselijk fanatiek en gedraagt op tv zich als een bezetene. * het op tv Wie iets vindt in mag het hebben. Zo denkt uit Sami naar erover. Voorzitter Menaldum is een uit keurige met man... tot de wedstrijd met begint. Hij is vreselijk tijdens fanatiek en gedraagt zich door als een bezetene uit langs naar de lijn. De jongens naar schamen zich kapot in en willen naar dat het stopt. * Wie op iets tijdens vindt mag een het hebben. Zo denkt Sami tijdens erover. Maar daar is op tv materiaalman Jopie met het uit helemaal niet mee het eens.

Sami baalt met dat zijn teamgenoot Sjoerd het altijd het te laat is tijdens en hij wil hem uit een het lesje leren. * Voorzitter Menaldum tijdens is een keurige man... op tot de de wedstrijd begint. Hij het gedraagt zich als een op tv bezetene. Sami een baalt dat zijn op teamgenoot Sjoerd altijd de te laat is en naar hij wil hem uit een lesje uit leren. Maar dit op tv pakt helemaal verkeerd naar uit op en Sami krijgt de schrik van van zijn leven. * het Voorzitter Menaldum is het de een keurige man... met tot de wedstrijd begint. Hij op is vreselijk door fanatiek en op tv gedraagt zich als tijdens een bezetene langs de met lijn. De jongens van schamen zich de kapot en willen dat het uit stopt.

De jongens zijn door de grap uit met het op tv hockeyfeest, dat op tv er niet was, uit nog niet vergeten. En op tv ze zinnen op uit wraak. * Sami baalt dat door zijn teamgenoot Sjoerd het altijd te laat het is en van hij de wil hem een lesje een leren. De jongens uit zijn de grap op met het hockeyfeest, dat er van niet van was, nog niet vergeten. door En ze door zinnen op wraak. Maar de uit meisjes zijn op een geduchte tegenstander, op zo blijkt. * Sami met baalt een dat zijn teamgenoot Sjoerd door altijd te laat tijdens is en van hij wil op tv hem een lesje leren. op tv Maar dit pakt het helemaal verkeerd uit en op tv Sami krijgt de de schrik van zijn het leven.

december 2019
19-08-2017 17:05

Leeg Doel & Voetbalvirus

Kicke - Leeg Doel & Voetbalvirus

De doelnetten zijn verdwenen en de wedstrijd dreigt niet door te gaan. En dat tot grote frustratie van Sami, die net een date met Floor heeft afgezegd, zodat hij mee kan spelen met de B1. * De belangrijkste wedstrijd van het jaar komt eraan...

12-08-2017 17:10

Bijna Zestien & Leeg Doel

Kicke - Bijna Zestien & Leeg Doel

Lute wil voor zijn zestiende een keer gezoend hebben. Maar dat is minder makkelijk dan gedacht, want Lute vindt meisjes maar vreemd en onlogisch. * De doelnetten zijn verdwenen en de wedstrijd dreigt niet door te gaan. En dat tot grote frus...

05-08-2017 17:05

Hangende Pootjes & Bijna Zestien

Kicke - Hangende Pootjes & Bijna Zestien

Tibbe is verrast als Tygo terugkomt bij de club. Maar het is een groot raadsel waarom hij is teruggekomen. * Lute wil voor zijn zestiende een keer gezoend hebben. Maar dat is minder makkelijk dan gedacht, want Lute vindt meisjes maar vreemd...

29-07-2017 17:05

Kettingreactie & Hangende Pootjes

Kicke - Kettingreactie & Hangende Pootjes

Tibbe en Boris proberen elkaar te sarren, maar onbedoeld wordt Bink het doelwit van hun pranks. En daar is ze niet blij mee. * Tibbe is verrast als Tygo terugkomt bij de club. Maar het is een groot raadsel waarom hij is teruggekomen.

22-07-2017 17:05

Buitenspel & Kettingreactie

Kicke - Buitenspel & Kettingreactie

Sami en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. Bink wil de B1 en B2 opnieuw indelen en beiden azen ze op een plekje in de B1. Maar ze hebben niet gerekend op hun ouders. * Tibbe en Boris proberen elkaar te sarren, maar onbedoeld wordt B...

15-07-2017 17:05

Vrouwenvoetbal & Buitenspel

Kicke - Vrouwenvoetbal & Buitenspel

De jongens krijgen het weer aan de stok met de hockeymeisjes. Ze laten zich uitdagen tot een voetbalwedstrijd. Maar wat de jongens niet weten is dat de meisjes een geheim wapen hebben... * Sami en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. ...

08-07-2017 17:10

Menaldum's Vriendin & Vrouwenvoetbal

Kicke - Menaldum's Vriendin & Vrouwenvoetbal

Benjamin en Sofie proberen te voorkomen dat hun vader gaat samenwonen met Olga. Maar het is nog niet makkelijk om hun jonge stiefmoeder weg te jagen. * De jongens krijgen het weer aan de stok met de hockeymeisjes. Ze laten zich uitdagen tot...

01-07-2017 17:05

Schoolwerk & Menaldum's Vriendin

Kicke - Schoolwerk & Menaldum's Vriendin

Sami moet een voldoende halen voor een proefwerk, anders mag hij van zijn vader niet meer voetballen. * Benjamin en Sofie proberen te voorkomen dat hun vader gaat samenwonen met Olga. Sami moet een voldoende halen voor een proefwerk, anders...

24-06-2017 17:00

Voetbal of 't Meisje & Schoolwerk

Kicke - Voetbal of 't Meisje & Schoolwerk

Tibbe wil iedereen laten zien hoe je een date niet aan moet pakken. * Sami moet een voldoende halen voor een proefwerk, anders mag hij van zijn vader niet meer voetballen. Tibbe haalt een geintje uit met Boris. Tibbe wil iedereen laten zien...

17-06-2017 17:10

Jopie's date & Voetbal of 't Meisje

Kicke - Jopie's date & Voetbal of 't Meisje

De jongens vinden dat Jopie weer aan de vrouw moet. * Tibbe haalt een geintje uit met Boris. Tibbe wil iedereen laten zien hoe je een date niet aan moet pakken. De jongens vinden dat Jopie weer aan de vrouw moet. En ze gaan met hem de wedde...

03-06-2017 17:05

Een indringer & Jopie's date

Kicke - Een indringer & Jopie's date

Sami heeft een groot geheim dat uit dreigt te komen. * De jongens vinden dat Jopie weer aan de vrouw moet. En ze gaan met hem de weddenschap aan dat ze voor Jopie een date kunnen regelen. Sami heeft een groot geheim. En dat geheim dreigt ui...

27-05-2017 17:05

Gevonden Geld & Een indringer

Kicke - Gevonden Geld & Een indringer

Wie iets vindt mag het hebben. Zo denkt Sami erover. Jopie is het er helemaal niet mee eens. * Sami heeft een groot geheim en dat geheim dreigt uit te komen nu er ineens een onbekende in de Villa zit. Wie iets vindt mag het hebben. Zo denkt...

20-05-2017 17:00

Langs de lijn & Gevonden Geld

Kicke - Langs de lijn & Gevonden Geld

Voorzitter Menaldum is een keurige man... tot de wedstrijd begint. Hij is vreselijk fanatiek en gedraagt zich als een bezetene. * Wie iets vindt mag het hebben. Zo denkt Sami erover. Voorzitter Menaldum is een keurige man... tot de wedstrij...

06-05-2017 17:05

Een koude douche & Langs de lijn

Kicke - Een koude douche & Langs de lijn

Sami baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd te laat is en hij wil hem een lesje leren. * Voorzitter Menaldum is een keurige man... tot de wedstrijd begint. Hij gedraagt zich als een bezetene. Sami baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd te...

29-04-2017 17:00

Revenge! & Een koude douche

Kicke - Revenge! & Een koude douche

De jongens zijn de grap met het hockeyfeest, dat er niet was, nog niet vergeten. En ze zinnen op wraak. * Sami baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd te laat is en hij wil hem een lesje leren. De jongens zijn de grap met het hockeyfeest, d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kicke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kicke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kicke bij Kicke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kicke. Heb je een uitzending van Kicke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kicke gemist

Uitzending gemist van Kicke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kicke, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kicke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kicke? Hier kun je alle uitzendingen van Kicke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!