Programma gemist?

De doelnetten op zijn op verdwenen en de uit wedstrijd dreigt niet door van te gaan. En door dat tot grote frustratie naar van Sami, die net van een date met van Floor heeft uit afgezegd, de zodat hij mee kan spelen op tv met de B1. * door De belangrijkste wedstrijd van door van het jaar komt eraan. De naar derby tegen op tv VVS. Een wedstrijd tijdens die tijdens GWV'74 al vele jaren de niet meer naar gewonnen heeft. Maar Benjamin denkt een een door oplossing te hebben.

Lute wil voor uit zijn op zestiende een tijdens keer gezoend hebben. Maar de dat is minder makkelijk dan naar gedacht, van want Lute vindt meisjes door maar vreemd en onlogisch. in * De doelnetten naar zijn verdwenen tijdens en de wedstrijd dreigt met niet een door te uit gaan. En dat tot naar grote frustratie van Sami, die een net naar een date met Floor heeft op afgezegd, zodat hij in mee kan spelen tijdens met de uit B1.

Tibbe is verrast met op als Tygo terugkomt bij de tijdens club. naar Maar het is uit een groot raadsel van waarom hij is teruggekomen. tijdens * Lute wil op tv voor zijn van zestiende een keer gezoend de hebben. Maar dat is minder naar makkelijk naar dan gedacht, want Lute vindt de op tv meisjes maar vreemd en een onlogisch.

Tibbe met en Boris proberen uit elkaar te sarren, maar onbedoeld op tv wordt Bink naar het de doelwit van hun in pranks. En daar is uit ze niet blij mee. * uit Tibbe is verrast een als Tygo in terugkomt een bij de club. Maar het is op tv een groot raadsel van waarom hij is door door teruggekomen.

Sami en Benjamin op tv van staan lijnrecht tegenover op elkaar. Bink wil de B1 uit en B2 uit opnieuw indelen en beiden azen naar met ze op een met plekje in de B1. Maar ze met hebben niet naar gerekend op hun het ouders. * uit Tibbe en Boris proberen met elkaar op tv te sarren, maar naar onbedoeld wordt Bink het doelwit uit van naar hun pranks. En het daar is ze niet blij met mee.

De jongens krijgen een het weer aan het de stok in met de hockeymeisjes. in Ze laten zich uitdagen door tot van een voetbalwedstrijd. Maar in wat de jongens niet in weten is dat de op tv tijdens meisjes een geheim wapen hebben... in * Sami een en Benjamin staan lijnrecht een tegenover elkaar. een Bink wil de B1 en van B2 opnieuw indelen in en een beiden azen ze op uit een plekje van in de B1. Maar op ze hebben niet het gerekend met op hun ouders.

Benjamin op tv en Sofie proberen tijdens te voorkomen dat hun vader naar gaat samenwonen van met van Olga. Maar het is een nog niet makkelijk de om hun jonge stiefmoeder weg in te jagen. * tijdens De jongens tijdens krijgen het weer aan op met de stok met de op hockeymeisjes. Ze laten zich uitdagen op tv tot van een voetbalwedstrijd. Maar wat in de jongens niet op tv weten is uit dat de meisjes een geheim uit wapen een hebben...

Sami een moet een voldoende van halen voor een een proefwerk, anders mag naar hij van zijn vader niet van meer voetballen. met * Benjamin met en Sofie proberen te op tv voorkomen dat hun van vader gaat samenwonen op tv met Olga. Sami moet de een voldoende een halen voor een proefwerk, een anders uit mag hij van uit zijn vader niet meer voetballen. het Alles en van iedereen wordt op ingezet om Sami weer op op het veld naar te krijgen. * Benjamin naar en Sofie proberen een in te voorkomen dat op hun vader gaat samenwonen op tv met Olga. Maar het op is nog niet de makkelijk op om hun jonge stiefmoeder weg op te uit jagen.

Tibbe de wil iedereen op laten zien hoe je in een date niet aan uit moet pakken. * Sami door een moet een voldoende halen voor op tv een proefwerk, anders mag het hij van zijn in op tv vader niet meer op tv voetballen. Tibbe haalt de een geintje uit met door Boris. Tibbe wil iedereen uit laten zien door hoe je uit een date niet aan moet pakken. op Maar deze op wijze levensles de loopt anders af van dan gedacht. door * Sami moet een voldoende het halen van voor een proefwerk, anders mag op hij van zijn uit vader van niet meer voetballen. Alles en iedereen tijdens de wordt ingezet om Sami weer op het van het veld te het krijgen.

De jongens vinden de in dat Jopie weer aan de vrouw door een moet. * Tibbe haalt een het geintje uit met op Boris. de Tibbe wil iedereen laten zien in hoe je een date het niet op tv aan moet pakken. De op tv jongens vinden naar dat Jopie weer aan op de vrouw in moet. En ze gaan met met hem op de weddenschap aan dat ze een de voor Jopie een date kunnen regelen. van * in Tibbe haalt uit een geintje uit met Boris. Tibbe de wil het iedereen laten met zien hoe je een date van niet aan van moet pakken. Maar de deze wijze levensles loopt een anders af op dan gedacht.

Sami de heeft een groot geheim dat tijdens uit in dreigt te komen. * De uit jongens op tv vinden dat Jopie weer aan het de vrouw moet. van En een ze gaan met hem de van een weddenschap aan dat ze het voor Jopie een in date kunnen regelen. Sami heeft het een groot het geheim. En met dat geheim met dreigt uit te tijdens komen nu er naar ineens een onbekende in met de Villa zit. * door De jongens vinden dat op tv Jopie van weer aan de vrouw moet. het En de ze gaan met hem de uit weddenschap aan op tv dat ze voor Jopie op tv een date met kunnen op regelen.

Wie iets uit vindt mag het op hebben. Zo denkt de Sami erover. Jopie uit is de het er helemaal naar niet mee eens. * Sami heeft met in een groot geheim op tv en dat geheim dreigt uit te een komen nu er met ineens een onbekende van in de uit Villa zit. op Wie iets in vindt mag het hebben. Zo het denkt Sami erover. uit Maar tijdens daar is materiaalman Jopie het helemaal in niet mee op tv eens. * Sami een heeft in een groot geheim. En dat geheim in naar dreigt uit te komen nu met er uit ineens een onbekende in de Villa tijdens naar zit.

Voorzitter in Menaldum is een op tv keurige man... tot de met wedstrijd begint. uit Hij is vreselijk de fanatiek en gedraagt zich als van een bezetene. * door in Wie iets vindt mag op het hebben. Zo denkt op tv Sami met erover. Voorzitter Menaldum in is een keurige man... op tv tot de op wedstrijd begint. Hij is vreselijk fanatiek uit en gedraagt op tv zich als het een bezetene langs de in lijn. De naar jongens schamen zich de kapot en willen het dat het stopt. * naar Wie uit iets vindt mag het hebben. naar Zo denkt Sami met erover. door Maar daar is materiaalman Jopie het in helemaal niet mee tijdens tijdens eens.

Sami uit baalt dat zijn de teamgenoot Sjoerd altijd te laat een is en hij door wil hem een op lesje in leren. * Voorzitter Menaldum is door een keurige naar man... tot naar de wedstrijd een begint. Hij gedraagt zich als een een uit bezetene. Sami baalt met dat zijn teamgenoot Sjoerd het altijd te laat is met en op tv hij wil hem een lesje in leren. Maar dit het pakt helemaal door verkeerd uit uit en Sami krijgt de schrik door van zijn de leven. * Voorzitter tijdens Menaldum is tijdens een keurige man... tot de op tv wedstrijd begint. Hij op tv is vreselijk de fanatiek en gedraagt op tv zich als een bezetene langs uit de uit lijn. De jongens uit schamen zich kapot en tijdens willen op tv dat het stopt.

De jongens zijn een de grap met met tijdens het hockeyfeest, dat er niet was, op tv nog niet vergeten. tijdens En door ze zinnen op wraak. de * Sami baalt dat de zijn teamgenoot in Sjoerd altijd te laat op tv is en de hij op wil hem een de lesje leren. De jongens zijn uit de grap met het het hockeyfeest, een dat er tijdens niet was, nog niet tijdens vergeten. En ze zinnen met op wraak. Maar door de meisjes zijn een tijdens door geduchte tegenstander, zo blijkt. uit * Sami het baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd uit te laat is in in en hij wil hem een het lesje leren. een Maar dit pakt helemaal verkeerd op uit en Sami door krijgt de schrik op tv van zijn een leven.

september 2020
19-08-2017 17:05

Leeg Doel & Voetbalvirus

Kicke - Leeg Doel & Voetbalvirus

De doelnetten zijn verdwenen en de wedstrijd dreigt niet door te gaan. En dat tot grote frustratie van Sami, die net een date met Floor heeft afgezegd, zodat hij mee kan spelen met de B1. * De belangrijkste wedstrijd van het jaar komt eraan...

12-08-2017 17:10

Bijna Zestien & Leeg Doel

Kicke - Bijna Zestien & Leeg Doel

Lute wil voor zijn zestiende een keer gezoend hebben. Maar dat is minder makkelijk dan gedacht, want Lute vindt meisjes maar vreemd en onlogisch. * De doelnetten zijn verdwenen en de wedstrijd dreigt niet door te gaan. En dat tot grote frus...

05-08-2017 17:05

Hangende Pootjes & Bijna Zestien

Kicke - Hangende Pootjes & Bijna Zestien

Tibbe is verrast als Tygo terugkomt bij de club. Maar het is een groot raadsel waarom hij is teruggekomen. * Lute wil voor zijn zestiende een keer gezoend hebben. Maar dat is minder makkelijk dan gedacht, want Lute vindt meisjes maar vreemd...

29-07-2017 17:05

Kettingreactie & Hangende Pootjes

Kicke - Kettingreactie & Hangende Pootjes

Tibbe en Boris proberen elkaar te sarren, maar onbedoeld wordt Bink het doelwit van hun pranks. En daar is ze niet blij mee. * Tibbe is verrast als Tygo terugkomt bij de club. Maar het is een groot raadsel waarom hij is teruggekomen.

22-07-2017 17:05

Buitenspel & Kettingreactie

Kicke - Buitenspel & Kettingreactie

Sami en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. Bink wil de B1 en B2 opnieuw indelen en beiden azen ze op een plekje in de B1. Maar ze hebben niet gerekend op hun ouders. * Tibbe en Boris proberen elkaar te sarren, maar onbedoeld wordt B...

15-07-2017 17:05

Vrouwenvoetbal & Buitenspel

Kicke - Vrouwenvoetbal & Buitenspel

De jongens krijgen het weer aan de stok met de hockeymeisjes. Ze laten zich uitdagen tot een voetbalwedstrijd. Maar wat de jongens niet weten is dat de meisjes een geheim wapen hebben... * Sami en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. ...

08-07-2017 17:10

Menaldum's Vriendin & Vrouwenvoetbal

Kicke - Menaldum's Vriendin & Vrouwenvoetbal

Benjamin en Sofie proberen te voorkomen dat hun vader gaat samenwonen met Olga. Maar het is nog niet makkelijk om hun jonge stiefmoeder weg te jagen. * De jongens krijgen het weer aan de stok met de hockeymeisjes. Ze laten zich uitdagen tot...

01-07-2017 17:05

Schoolwerk & Menaldum's Vriendin

Kicke - Schoolwerk & Menaldum's Vriendin

Sami moet een voldoende halen voor een proefwerk, anders mag hij van zijn vader niet meer voetballen. * Benjamin en Sofie proberen te voorkomen dat hun vader gaat samenwonen met Olga. Sami moet een voldoende halen voor een proefwerk, anders...

24-06-2017 17:00

Voetbal of 't Meisje & Schoolwerk

Kicke - Voetbal of 't Meisje & Schoolwerk

Tibbe wil iedereen laten zien hoe je een date niet aan moet pakken. * Sami moet een voldoende halen voor een proefwerk, anders mag hij van zijn vader niet meer voetballen. Tibbe haalt een geintje uit met Boris. Tibbe wil iedereen laten zien...

17-06-2017 17:10

Jopie's date & Voetbal of 't Meisje

Kicke - Jopie's date & Voetbal of 't Meisje

De jongens vinden dat Jopie weer aan de vrouw moet. * Tibbe haalt een geintje uit met Boris. Tibbe wil iedereen laten zien hoe je een date niet aan moet pakken. De jongens vinden dat Jopie weer aan de vrouw moet. En ze gaan met hem de wedde...

03-06-2017 17:05

Een indringer & Jopie's date

Kicke - Een indringer & Jopie's date

Sami heeft een groot geheim dat uit dreigt te komen. * De jongens vinden dat Jopie weer aan de vrouw moet. En ze gaan met hem de weddenschap aan dat ze voor Jopie een date kunnen regelen. Sami heeft een groot geheim. En dat geheim dreigt ui...

27-05-2017 17:05

Gevonden Geld & Een indringer

Kicke - Gevonden Geld & Een indringer

Wie iets vindt mag het hebben. Zo denkt Sami erover. Jopie is het er helemaal niet mee eens. * Sami heeft een groot geheim en dat geheim dreigt uit te komen nu er ineens een onbekende in de Villa zit. Wie iets vindt mag het hebben. Zo denkt...

20-05-2017 17:00

Langs de lijn & Gevonden Geld

Kicke - Langs de lijn & Gevonden Geld

Voorzitter Menaldum is een keurige man... tot de wedstrijd begint. Hij is vreselijk fanatiek en gedraagt zich als een bezetene. * Wie iets vindt mag het hebben. Zo denkt Sami erover. Voorzitter Menaldum is een keurige man... tot de wedstrij...

06-05-2017 17:05

Een koude douche & Langs de lijn

Kicke - Een koude douche & Langs de lijn

Sami baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd te laat is en hij wil hem een lesje leren. * Voorzitter Menaldum is een keurige man... tot de wedstrijd begint. Hij gedraagt zich als een bezetene. Sami baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd te...

29-04-2017 17:00

Revenge! & Een koude douche

Kicke - Revenge! & Een koude douche

De jongens zijn de grap met het hockeyfeest, dat er niet was, nog niet vergeten. En ze zinnen op wraak. * Sami baalt dat zijn teamgenoot Sjoerd altijd te laat is en hij wil hem een lesje leren. De jongens zijn de grap met het hockeyfeest, d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kicke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kicke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kicke bij Kicke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kicke. Heb je een uitzending van Kicke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kicke gemist

Uitzending gemist van Kicke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kicke, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kicke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kicke? Hier kun je alle uitzendingen van Kicke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!