Programma gemist?

De met taalquiz De Tafel van met Taal is vanaf vanavond op de terug op tv. Taalliefhebbers uit strijden tegen in elkaar in een naar vrolijke en spannende quiz in met vragen over taalkennis, tijdens spelling, van etymologie en andere door taalkwesties. De Tafel van Taal uit brengt twee naar belangrijke veranderingen: op tv Thomas van Luyn is de een nieuwe presentator én een de in kandidaten zijn geen naar bekende Nederlanders, maar taalliefhebbers uit naar heel Nederland. Cabaretier het en columnist met Thomas van Luyn is op de nieuwe presentator met van de Tafel van Taal. van Thomas, bekend naar van de Mike de & Thomas in Show, QI op tv en Studio Snugger, verheugt zich uit op het programma: "Van uit in je hobby je door werk maken, het op tv is een cliché, maar met dit komt behoorlijk in uit de buurt. Ik met leef voor tijdens taalweetjes. Voor mij de is de Tafel op tv van Taal presenteren van bingen op iets waar ik in van uit hou." Ook de in samenstelling van de door teams is nieuw dit de seizoen: voortaan op tv spelen taalliefhebbers uit heel in Nederland aan de Tafel met van Taal. een De kandidaten hebben zich na het een een oproep via het social media en Onze Taal gemeld uit en in zijn vervolgens via een door aantal castingrondes geselecteerd. tijdens De Tafel van tijdens Taal wordt in gespeeld aan een grote van tafel met taaltrefwoorden van waarover de kandidaten vragen uit beantwoorden. op De vragen kunnen uit over alles gaan: spelling, leestekens, naar taalgeschiedenis, door trivia en etymologie. Door uit het inzetten de van troeven kunnen ze elkaar door flink op de pas afsnijden tijdens het naar spel. tijdens De quiz in werkt toe naar uit een finale waarin een rebus op tv moet worden opgelost. door Het team dat zijn tijdens in rebus het snelst oplost, in is de naar winnaar. De kandidaten spelen op in teams van het twee. Op maandag en uit dinsdag spelen ze de door voorrondes, op het woensdag de halve door finale waarna het tijdens winnende team op donderdag op uit gesplitst wordt en één tegen in één van de weekfinale speelt. Thomas van op Luyn neemt het in stokje over van Margriet van de der Linden, tijdens die vanwege de andere werkzaamheden dit seizoen uit van op tv De Tafel van Taal op tv niet meer kan de presenteren.

De twee winnende tijdens teams van in maandag in en dinsdag spelen van tegen elkaar.

Art uit Rooijakkers en Leon Verdonschot spelen uit tijdens tegen Janny van het der Heijden en Loretta op tv Schrijver.

Howard op tv Komproe en Jan uit J. Pieterse spelen tegen op tv Anita Witzier en Sjoerd op met Pleijsier.

Prominente taalliefhebbers strijden uit tegen elkaar in de een vrolijke in en spannende quiz met van vragen over taalkennis, naar spelling, van etymologie en op tv andere taalkwesties. De uit weekfinale waarin de spelers van het het het winnende team van een gisteren het tegen elkaar opnemen. uit Prominente taalliefhebbers strijden het tegen elkaar in een een vrolijke en in spannende de quiz met vragen over taalkennis, spelling, het etymologie en andere de het taalkwesties.

De twee uit winnende teams uit van maandag en met dinsdag spelen tegen door elkaar.

Janine Abbring en in Sofie van op tv den Enk spelen op tegen door Milouska Meulens en Liesbeth op Staats.

Prominente op taalliefhebbers strijden tegen elkaar in tijdens een quiz over het van taalkennis, spelling, etymologie en andere in taalkwesties. -Tex de tijdens Wit in en Stefan Pop op spelen tegen Lucky het Fonz III en in Hanna Bervoets. Tex de een Wit en Stefan Pop spelen uit tegen een Lucky Fonz III en naar Hanna de Bervoets.

Vandaag: de weekfinale, in op tv waarin de spelers van het naar winnende team van naar gisteren het tegen door elkaar naar opnemen.

Vandaag: met de twee winnende teams van van maandag en dinsdag een spelen tegen op elkaar.

Vandaag: Norbert ter met op Hall en Robert Alberdingk de Thijm spelen tegen een Christine Otten en René uit Appel.

Vandaag: Diederik op tv Jekel en Elisabeth van de Nimwegen spelen tegen in Miryanna uit van Reeden op en Daphne Bunskoek.

Prominente taalliefhebbers met strijden met tegen elkaar in een vrolijke en de spannende quiz. De het weekfinale, waarin in de spelers van het het winnende van team van gisteren het van tegen het elkaar opnemen. De van weekfinale, waarin de spelers van het uit uit winnende team van naar gisteren het tegen elkaar uit opnemen.

Prominente taalliefhebbers strijden door tegen een elkaar in met een vrolijke en spannende een quiz. De naar twee winnende teams van naar maandag en dinsdag spelen tegen naar elkaar. een De twee winnende teams van op maandag tijdens en dinsdag spelen op tegen elkaar.

Prominente taalliefhebbers strijden op tv het tegen elkaar in een van vrolijke en een spannende quiz. Gijs Staverman uit en Matijn Nijhuis naar spelen tegen Diederik het Ebbinge en Teun van op tv de uit Keuken. Gijs Staverman en de Matijn Nijhuis naar spelen tegen Diederik Ebbinge en een Teun van tijdens de Keuken.

juni 2021
05-03-2018 19:50

Terug: De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - Terug: De Tafel van Taal

De taalquiz De Tafel van Taal is vanaf vanavond terug op tv. Taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz met vragen over taalkennis, spelling, etymologie en andere taalkwesties. De Tafel van Taal brengt twee bela...

03-05-2017 19:50

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

De twee winnende teams van maandag en dinsdag spelen tegen elkaar.

02-05-2017 19:50

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Art Rooijakkers en Leon Verdonschot spelen tegen Janny van der Heijden en Loretta Schrijver.

01-05-2017 19:50

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Howard Komproe en Jan J. Pieterse spelen tegen Anita Witzier en Sjoerd Pleijsier.

27-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz met vragen over taalkennis, spelling, etymologie en andere taalkwesties. De weekfinale waarin de spelers van het winnende team van gisteren het tegen elkaar ...

26-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

De twee winnende teams van maandag en dinsdag spelen tegen elkaar.

25-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Janine Abbring en Sofie van den Enk spelen tegen Milouska Meulens en Liesbeth Staats.

24-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een quiz over taalkennis, spelling, etymologie en andere taalkwesties. -Tex de Wit en Stefan Pop spelen tegen Lucky Fonz III en Hanna Bervoets. Tex de Wit en Stefan Pop spelen tegen Lucky ...

20-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Vandaag: de weekfinale, waarin de spelers van het winnende team van gisteren het tegen elkaar opnemen.

19-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Vandaag: de twee winnende teams van maandag en dinsdag spelen tegen elkaar.

18-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Vandaag: Norbert ter Hall en Robert Alberdingk Thijm spelen tegen Christine Otten en René Appel.

17-04-2017 19:50

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Vandaag: Diederik Jekel en Elisabeth van Nimwegen spelen tegen Miryanna van Reeden en Daphne Bunskoek.

13-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. De weekfinale, waarin de spelers van het winnende team van gisteren het tegen elkaar opnemen. De weekfinale, waarin de spelers van het winnende team van gis...

12-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. De twee winnende teams van maandag en dinsdag spelen tegen elkaar. De twee winnende teams van maandag en dinsdag spelen tegen elkaar.

11-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. Gijs Staverman en Matijn Nijhuis spelen tegen Diederik Ebbinge en Teun van de Keuken. Gijs Staverman en Matijn Nijhuis spelen tegen Diederik Ebbinge en Teun...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Tafel van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Tafel van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Tafel van Taal bij De Tafel van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Tafel van Taal. Heb je een uitzending van De Tafel van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Tafel van Taal gemist

Uitzending gemist van De Tafel van Taal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Tafel van Taal, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Tafel van Taal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Tafel van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Tafel van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-03-2018 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!