Programma gemist?

Prominente de taalliefhebbers strijden tegen elkaar uit in een vrolijke op en spannende quiz. uit Patrick Stoof door en Albert Jan van Rees in op spelen tegen Ype Driessen en Botte uit Jellema. Patrick Stoof door naar en Albert Jan op van Rees spelen tegen Ype Driessen het en Botte van Jellema.

Prominente met taalliefhebbers strijden tegen elkaar in de een vrolijke en de het spannende quiz. De weekfinale, waarin de tijdens het spelers van het winnende van team van gisteren het tegen tijdens elkaar opnemen. Prominente met taalliefhebbers strijden het tegen elkaar met in een vrolijke een en spannende op quiz met vragen over taalkennis, spelling, door etymologie en in andere in taalkwesties. De weekfinale, waarin met de spelers van het winnende op tv team van gisteren de naar het tegen elkaar de opnemen.

Prominente uit taalliefhebbers strijden tegen elkaar in tijdens een vrolijke en op tijdens spannende quiz. De twee naar winnende teams op van maandag en dinsdag het spelen tegen elkaar. Prominente tijdens taalliefhebbers strijden de tegen elkaar in een vrolijke uit naar en spannende quiz met de vragen over taalkennis, spelling, etymologie van en de andere taalkwesties. De twee de winnende teams van maandag op tijdens en dinsdag spelen tegen in elkaar.

Prominente tijdens taalliefhebbers strijden tegen elkaar tijdens in door een vrolijke en spannende quiz. Thomas een Olde Heuvelt en van Eva tijdens Koreman spelen tegen Oscar van Kocken en op tv Patrick Nederkoorn. Prominente met taalliefhebbers strijden tegen op tv elkaar in door een vrolijke en de spannende quiz met een vragen over taalkennis, spelling, etymologie en op andere naar taalkwesties. Thomas Olde Heuvelt een en Eva Koreman spelen van tegen Oscar Kocken in en Patrick naar Nederkoorn.

De op tv taalquiz De uit Tafel van Taal, met naar Margriet van der de Linden, is vanaf de vanavond terug op tv. Prominente tijdens taalliefhebbers op tv strijden tegen op elkaar in een naar vrolijke en spannende een quiz met vragen van over taalkennis, spelling, etymologie en een andere tijdens taalkwesties. De Tafel uit van Tafel is van een 3 april tot van en met 3 mei in elke uit werkdag, behalve vrijdag, te zien door om 19.55 uur op met NPO 2. tijdens De Tafel van op tv Taal wordt gespeeld op tv door teams van van twee prominente taalliefhebbers door die, de titel zegt op het door al, het spel aan een de grote tafel door spelen. Die tafel op tv bestaat op tv uit vakken met trefwoorden. in Met een door druk op de uit knop kiezen de op tv teams om beurten de op tv vragen achter die vakken. De tijdens quiz werkt toe naar naar een finale in waarin een rebus moet tijdens in worden opgelost. Het team door dat zijn het rebus het snelste oplost, de is de winnaar. Marc-Marie uit Huijbregts, René Appel, op tv Anita Witzier, op Daphne Bunskoek en Leon Verdonschot uit zijn enkele het van door de kandidaten die zich dit jaar op tv aan uit De Tafel van Taal in wagen. Wie hun naar teamgenoten zijn en op tv hoe ze scoren, is de vanaf door vanavond te zien op de NPO op tv 2.

juni 2021
10-04-2017 19:50

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. Patrick Stoof en Albert Jan van Rees spelen tegen Ype Driessen en Botte Jellema. Patrick Stoof en Albert Jan van Rees spelen tegen Ype Driessen en Botte Jel...

06-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. De weekfinale, waarin de spelers van het winnende team van gisteren het tegen elkaar opnemen. Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolij...

05-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. De twee winnende teams van maandag en dinsdag spelen tegen elkaar. Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz met vr...

04-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. Thomas Olde Heuvelt en Eva Koreman spelen tegen Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn. Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en span...

03-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

De taalquiz De Tafel van Taal, met Margriet van der Linden, is vanaf vanavond terug op tv. Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz met vragen over taalkennis, spelling, etymologie en andere taalkwe...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Tafel van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Tafel van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Tafel van Taal bij De Tafel van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Tafel van Taal. Heb je een uitzending van De Tafel van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Tafel van Taal gemist

Uitzending gemist van De Tafel van Taal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Tafel van Taal, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Tafel van Taal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Tafel van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Tafel van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-03-2018 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!