Programma gemist?

Prominente een taalliefhebbers strijden tegen elkaar van in naar een vrolijke en spannende met quiz. Patrick Stoof de en Albert Jan de van Rees de spelen tegen Ype Driessen op tv en Botte Jellema. in Patrick Stoof en tijdens Albert Jan op tv van Rees spelen een tegen Ype Driessen naar en Botte Jellema.

Prominente door taalliefhebbers strijden tegen elkaar in de een met vrolijke en een spannende quiz. De weekfinale, waarin de de spelers van het het winnende een team van van gisteren het tegen elkaar opnemen. uit Prominente taalliefhebbers tijdens strijden tegen het elkaar in een vrolijke en een spannende quiz een met vragen over tijdens taalkennis, spelling, etymologie uit en andere taalkwesties. met De weekfinale, naar waarin de spelers in van het winnende in team van gisteren het uit tegen elkaar het opnemen.

Prominente een taalliefhebbers strijden tegen elkaar met in een door vrolijke en spannende quiz. De op tv het twee winnende teams op tv van maandag en van dinsdag spelen tegen elkaar. uit Prominente taalliefhebbers strijden met tegen elkaar in een vrolijke in de en spannende quiz met vragen de over taalkennis, spelling, etymologie naar in en andere taalkwesties. De twee winnende tijdens teams van maandag op en met dinsdag spelen tegen door elkaar.

Prominente taalliefhebbers van strijden tegen elkaar op in een vrolijke en op spannende tijdens quiz. Thomas Olde Heuvelt en een Eva Koreman door spelen tegen Oscar op tv Kocken en Patrick in Nederkoorn. Prominente een taalliefhebbers strijden tegen elkaar op tv in een met vrolijke en spannende door quiz met met vragen over taalkennis, spelling, met etymologie en andere taalkwesties. Thomas een Olde Heuvelt en een Eva Koreman met spelen tegen Oscar Kocken door en een Patrick Nederkoorn.

De taalquiz naar De het Tafel van Taal, met Margriet van de der door Linden, is vanaf vanavond terug een op tv. met Prominente taalliefhebbers strijden uit tegen elkaar in een de vrolijke en op spannende quiz naar met vragen naar over taalkennis, spelling, etymologie en andere op taalkwesties. De een Tafel van Tafel een is van 3 van april tot en de met door 3 mei elke door werkdag, behalve vrijdag, te naar zien om op tv 19.55 uur op in NPO 2. De Tafel van Taal een tijdens wordt gespeeld door teams van twee op prominente taalliefhebbers die, een de uit titel zegt een het al, het de spel aan een grote naar tafel spelen. in Die tafel bestaat uit tijdens vakken met trefwoorden. Met naar een druk op in de knop in kiezen de naar teams om beurten de vragen achter naar die vakken. De met quiz werkt toe naar naar een finale de waarin naar een rebus moet worden uit opgelost. Het team dat in zijn rebus in het snelste in oplost, is de winnaar. Marc-Marie een Huijbregts, René Appel, Anita op tv een Witzier, Daphne Bunskoek en Leon Verdonschot door zijn enkele een van de kandidaten die uit zich dit tijdens jaar tijdens aan De Tafel van Taal wagen. van Wie met hun teamgenoten zijn en tijdens hoe ze op scoren, is vanaf vanavond te door in zien op NPO met 2.

oktober 2021
10-04-2017 19:50

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. Patrick Stoof en Albert Jan van Rees spelen tegen Ype Driessen en Botte Jellema. Patrick Stoof en Albert Jan van Rees spelen tegen Ype Driessen en Botte Jel...

06-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. De weekfinale, waarin de spelers van het winnende team van gisteren het tegen elkaar opnemen. Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolij...

05-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. De twee winnende teams van maandag en dinsdag spelen tegen elkaar. Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz met vr...

04-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz. Thomas Olde Heuvelt en Eva Koreman spelen tegen Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn. Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en span...

03-04-2017 19:55

De Tafel van Taal

De Tafel van Taal - De Tafel van Taal

De taalquiz De Tafel van Taal, met Margriet van der Linden, is vanaf vanavond terug op tv. Prominente taalliefhebbers strijden tegen elkaar in een vrolijke en spannende quiz met vragen over taalkennis, spelling, etymologie en andere taalkwe...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Tafel van Taal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Tafel van Taal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Tafel van Taal bij De Tafel van Taal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Tafel van Taal. Heb je een uitzending van De Tafel van Taal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Tafel van Taal gemist

Uitzending gemist van De Tafel van Taal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Tafel van Taal, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Tafel van Taal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Tafel van Taal? Hier kun je alle uitzendingen van De Tafel van Taal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-03-2018 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!