Programma gemist?

False op tv Flag - Het NCIS LA met Special Projects op Team de probeert, ondersteund door de meest in geavanceerde technologische door snufjes, undercover op tv de misdaad te bestrijden. Het team de neemt naar valse identiteiten met aan en zet alles tijdens op het spel de in de strijd tegen de in misdaad. een In deze aflevering werken tijdens Callen de en Sam werken met uit marine kapitein Harmon Rabb Jr. tijdens de om een ??groep IS-sympathisanten naar te vinden aan boord uit van de USS Allegiance. door Ook de zet Hetty haar op vriend luitenant-kolonel Sarah een Mackenzie in op om informatie te naar krijgen van een Russische in diplomaat.

High-Value met Target - Het Special uit Projects Team probeert, met de de een meest geavanceerde de technologische snufjes, undercover de misdaad te door door bestrijden. Het team neemt valse identiteiten het aan en tijdens zet alles op tv op het spel in de de strijd tegen uit de misdaad. In door deze uit aflevering: nadat NCIS er niet in op tv de slaagde om de mol een te vinden, dringt de onderminister tijdens van Defensie door aan op een nieuwe het op leider. Het team reist naar in Syrië op waar een van de met teamleden ernstig gewond naar raakt.

The Guardian - op Het een NCIS LA Special Projects Team de probeert, het ondersteund door de meest geavanceerde op technologische door snufjes, undercover de misdaad tijdens te bestrijden. Het de team de neemt valse identiteiten aan naar en zet alles op het op spel in naar de strijd tegen door de misdaad. In van deze aflevering ontdekt het door team het IS-sympathisanten die een op tv aanval op uit Amerikaanse vliegdekschepen plannen. met De terreurdreiging leidt tot een samenwerking uit tussen Callen, met Sam en een de kapitein van de USS naar de Intrepid.

No More van Secrets - van Het NCIS LA Special Projects op tv op Team probeert, ondersteund door op tv de meest geavanceerde technologische op tv snufjes, undercover de op misdaad te bestrijden. Het naar team neemt valse uit met identiteiten aan en door zet alles op het spel in op de strijd een tegen de uit misdaad. In tijdens deze aflevering reist Het naar NCIS-team naar naar Cuba voor een niet onbevoegde missie door nadat met Callen een op tip krijgt over de verblijfplaats naar van Anna tijdens Kolcheck.

The met One That door Got Away - Het NCIS in LA Special Projects naar Team probeert, ondersteund door naar met de meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, undercover de een misdaad te bestrijden. Het op team neemt valse uit identiteiten aan het en zet alles op in het spel het in de strijd tegen de op misdaad. In deze op tv aflevering in is Anna naar Kolcheck met haar celgenoot uit uit de gevangenis uit ontsnapt. Nu van moeten Callen en het NCIS-team in bij het een onderzoek assisteren en zoeken ze uit naar haar van verblijfplaats.

Choke het Point - Het NCIS op LA Special op tv Projects Team probeert, ondersteund door de de op tv meest geavanceerde van technologische snufjes, undercover op de misdaad te bestrijden. in Het team neemt valse identiteiten op naar aan en zet alles het op het spel de in de strijd tegen de de misdaad. In deze uit aflevering belooft tijdens Sam uit respect voor op tv de op tv broederschap persoonlijk in een verdachte te arresteren voor van het aanvallen van een in SEAL tijdens de een veiligheidsopdracht voor uit een succesvolle marihuana de apotheek.

Searching - Het op met NCIS LA Special Projects Team probeert, in het ondersteund door de meest geavanceerde naar technologische snufjes, het undercover de misdaad te een bestrijden. Het team in neemt van valse identiteiten aan het en zet alles een op het spel in in de strijd door tegen de misdaad. door In deze aflevering vraagt tijdens de afdeling van Justitie op Agent Lance op Hamilton om de hulp van van Sam met bij het vinden op van een voormalige de officier van de naar Amerikaanse grenspolitie. Hij een is verdwenen op tv na een dreiging op tv van het kartel. door Ook Kensi en het de speciaal agent Steve Evans naar van het met Criminal Investigative Department van de het leger op werken samen aan uit een gevaarlijke missie van om een ??gestolen harde van schijf met een gevoelige militaire intelligentie uit erop te op herstellen.

Born To uit Run het - Het NCIS LA tijdens Special Projects Team probeert, met ondersteund door de meest tijdens geavanceerde technologische snufjes, door in undercover de misdaad te bestrijden. van Het team neemt door valse op identiteiten aan en zet op alles op het het spel in de strijd tegen naar de misdaad. In het met deze aflevering: Sydney wendt zich op tot haar zuster een Nell voor tijdens hulp nadat haar de middelbare schoolliefde, Andre van Martinez, wordt een verward als medeplichtige in met een Russisch complot om een inlichtingen naar van het ministerie van op tv Defensie te stelen. Ook leidt tijdens de Speciale de Procureur John Rogers uit verplichte prestatiesoverzichten met door het het team.

Till uit Death Do Us Part - tijdens Het NCIS op LA Special Projects Team op probeert, ondersteund door uit de een meest geavanceerde het technologische snufjes, undercover de de misdaad te bestrijden. Het team uit neemt valse identiteiten naar aan en de zet alles het op het spel in de door in strijd tegen de een misdaad. In deze aflevering viert van de NCIS-familie een na maanden van planning op tv de tijdens bruiloft van Kensi en Deeks. in Ook van een oude kennis, Anatoli Kirkin, tijdens brnegt tijdens Deeks een verrassingsbezoek op zijn tijdens trouwdag en hij naar is niet de het enige.

Into the van Breach naar - Het NCIS LA van Special Projects uit Team probeert, ondersteund de door de meest met geavanceerde technologische snufjes, undercover de naar misdaad het te bestrijden. Het team neemt van valse door identiteiten aan en van zet alles op het spel in met de strijd tijdens tegen de de misdaad. In deze aflevering een onderzoekt het het team de het moord op een op tv journalist die een exposé schreef over een een verkeerd ingedeelde op tv militaire operatie. met En terwijl een hun trouwdag snel dichterbij komt, op tv werken tijdens Kensi en Deeks aan de door een laatst overgebleven items op hun de to-do-lijst.

Smokescreen, door Part II - Het NCIS uit tijdens LA Special Projects Team uit probeert, ondersteund door in de meest in geavanceerde technologische snufjes, undercover op tv de misdaad op te bestrijden. Het team neemt met valse identiteiten aan het en zet alles in op door het spel in de op strijd tegen de misdaad. In in deze met aflevering werkt het NCIS-team op samen met de FBI het om een een terroristische groep in Los naar tijdens Angeles te vinden door die zich vermoedelijk in voorbereidt op een dreigende tijdens aanval.

Smokescreen tijdens - Het het NCIS LA Special Projects Team probeert, de ondersteund door de in in meest geavanceerde technologische snufjes, undercover een de misdaad te bestrijden. tijdens Het uit team neemt naar valse identiteiten aan en door zet alles op tijdens het spel in in de strijd tegen de misdaad. tijdens door In deze aflevering werkt tijdens het NCIS-team samen met de op FBI om met een terroristische groep tijdens in Los Angeles te op tv uit vinden die zich vermoedelijk voorbereidt uit op een dreigende naar aanval.

Better een Angels - Het NCIS LA tijdens Special Projects Team de het probeert, ondersteund door de door meest geavanceerde technologische uit snufjes, undercover de misdaad te van bestrijden. naar Het team neemt valse identiteiten in aan en zet met de alles op het tijdens spel in de tijdens strijd tegen de misdaad. een In deze aflevering werkt het het NCIS-team naar samen met op het Global Criminal Tribunal wanneer het een Syriër rechtvaardigheid zoekt. op tv Hij naar wordt brutaal door aangevallen terwijl hij het bewijs levert dat zou van aantonen dat chemische wapens in werden op tv gebruikt bij burgers.

The Sound of naar Silence - naar Het NCIS LA de Special Projects met Team probeert, ondersteund door de naar meest geavanceerde technologische met snufjes, undercover uit de misdaad naar te bestrijden. de Het team neemt valse van identiteiten aan op en zet alles van op het spel in in de strijd tegen de misdaad. naar In op deze aflevering: op nadat het hoofd met van de logistiek voor een in marine-wapenstation op in elkaar stort, op moet het NCIS-team bepalen in of dit een terreurdreiging van of een door stress het veroorzaakt is. Ook een onderzoeken Kensi en tijdens Deeks verschillende tijdens locaties voor op tv huwelijksreizen.

Joyride het - Het NCIS LA Special een Projects Team probeert, naar ondersteund een door de meest geavanceerde op technologische uit snufjes, undercover de misdaad naar te bestrijden. Het team van neemt valse identiteiten aan een en zet alles een op met het spel in op de strijd tegen de misdaad. door In deze aflevering op tv wordt het door team vergezeld in door NCIS-agent van Nicole DeChamps nadat op een marinier met een voorgeschiedenis op van PTSS een verdwijnt na met een dronken en wanordelijke met ruzie.

april 2021
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!