Programma gemist?

Sans de Voir, Part door 2 - Het Special door Projects Team het probeert undercover de het misdaad te bestrijden, ondersteund door op de het meest geavanceerde technologische snufjes, neemt een valse identiteiten aan en uit zet op tv alles op het spel in op tv de strijd tegen uit op de misdaad. In deze aflevering: het van van team wordt betrokken bij een naar mentaal op tv dodelijk spel door een op crimineel meesterbrein, die wordt op gemotiveerd door de wraak.

Sans in Voir, Part 1 - naar Het de Special Projects Team probeert undercover uit de misdaad een te bestrijden, ondersteund uit door de meest tijdens geavanceerde technologische snufjes, op tv neemt valse identiteiten tijdens aan en van zet alles op het de spel in tijdens de strijd tegen de misdaad. In van deze aflevering: wanneer naar een undercoverzaak tot op tv een mentaal een dodelijk spel leidt, dat de met is georganiseerd door een crimineel meesterbrein, een confronteren Callen en door het team hun uit wraakzuchtige tegenstander "de van tijdens kameleon".

Neighborhood tijdens watch - Het Special Projects tijdens Team probeert door undercover de door misdaad te uit bestrijden, ondersteund door een de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt een valse tijdens identiteiten aan en zet met alles op tijdens het spel in de een strijd tegen de misdaad. het op tv In deze aflevering denkt het team een dat in zij een tijdens Russische crimineel midden in de buitenwijken het in hebben gevonden. Kensi en uit Deeks gaan met daarom undercover als getrouwd van stel.

Patriot het acts - Het uit Special Projects het Team probeert undercover de misdaad de te bestrijden, ondersteund in door de meest in geavanceerde technologische snufjes, door neemt valse identiteiten van aan op tv en zet alles op het spel door in de strijd de tegen de op misdaad. In naar deze aflevering: Nate het Getz vraagt het naar team om hulp wanneer in de FBI een uit ex-marinier een verdenkt van het maken van een een chemische op tv bom.

Vengeance - naar Het Special Projects Team een door probeert undercover de misdaad te in bestrijden, ondersteund door de de de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt met valse de identiteiten aan en tijdens zet alles op naar het spel in de de strijd tegen de op misdaad. In deze de aflevering: voordat een naar groep van Navy Seals op tv kan beginnen aan een door een reddingsmissie, wordt Sam op Hanna gedwongen om met de groep te ondervragen van over wie een in Navy Seals officier heeft de gedood.

Blye, een K. (1) op - Het Special op Projects Team probeert undercover de tijdens misdaad te bestrijden, ondersteund door door de meest naar geavanceerde technologische het snufjes, neemt de valse identiteiten aan uit en zet op alles op het spel in door de strijd tegen de tijdens naar misdaad. In deze aflevering wordt op Kensi Blye opgepakt als het een hoofdverdachte in een tijdens moordzaak. Het team zoekt naar door nieuwe bewijzen om haar een onschuld te van bewijzen.

Crimeleon - met Het in Special Projects Team probeert de undercover de van misdaad te bestrijden, ondersteund door tijdens de tijdens meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse uit identiteiten aan een en zet alles op van het spel een in de strijd van tegen door de misdaad. In deze aflevering: de het team de is op zoek naar een op tijdens internationale moordenaar die met in staat is om tijdens zichzelf te transformeren. Zo uit voorkomt hij dat hij door door wordt opgepakt.

The op tv Watchers - Het Special Projects in Team probeert naar undercover de misdaad op tv te de bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde de technologische snufjes, in neemt valse identiteiten door aan en zet alles een op het spel in in de met strijd op tegen de misdaad. op tv In deze aflevering wordt een de onderzoeker van tijdens het Ministerie tijdens van Defensie dood aangetroffen. Nells in IQ een wordt op de proef gesteld met als ze undercover gaat naar als de zijn vervanger.

Higher door Power - Het op tv Special Projects Team uit probeert undercover de misdaad te naar bestrijden, ondersteund op door de meest tijdens geavanceerde technologische snufjes, neemt van uit valse identiteiten aan en naar zet alles op het spel van in door de strijd tegen tijdens de misdaad. In deze een aflevering moet de het NCIS-team het een gestolen apparaat lokaliseren. Ondertussen probeert naar de Sam het perfecte op tv kerstcadeau voor zijn in dochter te kopen en ontmoet Eric tijdens Nells tijdens ouders.

The het Debt - uit Het Special Projects Team op tv probeert undercover naar de misdaad te bestrijden, de ondersteund door de meest geavanceerde het uit technologische snufjes, neemt valse van identiteiten aan de en zet alles op tv op het spel in met de strijd tegen naar de misdaad. door In deze aflevering op is Hetty genoodzaakt tijdens Deeks te ontslaan op tv door een mislukte opdracht. naar Ondertussen krijgt Kensi, tijdens een het afscheid, onverwachte tijdens gevoelens voor haar met oude partner de Deeks.

Betrayal - Het met Special tijdens Projects Team probeert undercover uit de misdaad een te bestrijden, ondersteund naar door de meest geavanceerde technologische met snufjes, door neemt valse van identiteiten aan en zet alles op op tv het spel door in de strijd op tegen de misdaad. in In deze aflevering blijkt de de undercover missie van van Sam de in het Soedan gevaarlijker dan gedacht. Callen de en het NCIS-team moeten op tv hun vermiste collega naar vinden voordat op tv het te laat met is.

Greed - het Het Special Projects Team naar door probeert undercover de misdaad te tijdens bestrijden, ondersteund met door de op tv meest geavanceerde technologische het snufjes, neemt valse identiteiten met aan en zet alles op op met het spel in de door strijd tegen de misdaad. Het met NCIS-team reist door in deze naar aflevering af op naar Mexico om daar met de ontbrekende met gevaarlijke materialen te zoeken in uit een met smokkelzaak.

Honor - een Het Special Projects Team het probeert tijdens undercover de misdaad te bestrijden, naar ondersteund naar door de meest geavanceerde technologische op tv snufjes, neemt op tv valse identiteiten aan van en zet alles op in het spel in een de strijd een tegen de misdaad. Wanneer door een ontslagen marinier het de in deze aflevering wordt beschuldigd met van moord, beweert op hij dat hij een erin is door geluisd.

Lone door Wolf - Het uit Special Projects Team probeert undercover tijdens de misdaad te naar bestrijden, ondersteund uit door de meest tijdens geavanceerde technologische snufjes, een neemt valse identiteiten aan naar en naar zet alles op het spel de met in de strijd tegen een de misdaad. In deze uit aflevering van wordt een voormalige Navy Intelligence Officer op een vermoord. De agenten ontdekken een zijn dubbelleven en een het mogelijke bedreiging het voor de op nationale veiligheid.

Sacrifice - in Het Special Projects Team uit probeert op undercover de misdaad te bestrijden, door ondersteund door door de meest geavanceerde door technologische snufjes, neemt op tv valse met identiteiten aan en op zet alles op het spel in op de een strijd tegen de op tv misdaad. De politie doet in naar door deze aflevering beroep op het in NCIS-team door wanneer, dankzij een in inval, een Mexicaans in drugskartel wordt gelinkt met een de gezochte terrorist. Ondertussen wordt van het meest gewaardeerde op tv in bezit van Sam met gestolen.

november 2018
15-07-2018 19:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 2 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

15-07-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 1 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

08-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Neighborhood watch - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad....

01-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Patriot acts - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

01-07-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Vengeance - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

17-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Blye, K. (1) - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

17-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Crimeleon - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

03-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Watchers - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

03-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Higher Power - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

27-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Debt - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

27-05-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Betrayal - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

13-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Greed - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Het NCIS-tea...

13-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Honor - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Wanneer een ...

06-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Lone Wolf - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

06-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sacrifice - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. De polit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 173
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord