Programma gemist?

False Flag op - Het NCIS LA een Special Projects door Team probeert, ondersteund een door de meest in geavanceerde technologische snufjes, door undercover de misdaad met te bestrijden. Het van team de neemt valse identiteiten met aan en zet alles in op het spel het in de strijd uit tegen de de misdaad. In deze aflevering door werken Callen en Sam op tv werken met marine kapitein van Harmon Rabb Jr. op om het een ??groep IS-sympathisanten te vinden in aan van boord van de naar USS Allegiance. Ook zet Hetty tijdens haar vriend in luitenant-kolonel Sarah van Mackenzie in om informatie door te krijgen van uit een Russische met diplomaat.

High-Value Target - met Het Special Projects met het Team probeert, met het de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover door de tijdens misdaad te bestrijden. een Het team door neemt valse identiteiten aan en door zet alles op het uit spel op tv in de strijd tegen de in van misdaad. In deze aflevering: nadat op tv NCIS er op tv niet in van slaagde om de mol het te vinden, tijdens dringt de onderminister van Defensie aan tijdens in op een nieuwe leider. Het met team reist naar Syrië tijdens waar van een van in de teamleden ernstig de gewond raakt.

The Guardian - naar Het NCIS LA de Special van Projects Team probeert, op ondersteund door de door meest geavanceerde technologische snufjes, undercover op tv de misdaad te uit bestrijden. uit Het team neemt valse tijdens identiteiten aan en een zet naar alles op het spel op in de strijd door tegen de misdaad. In op tv deze door aflevering ontdekt het team IS-sympathisanten die in een een aanval op Amerikaanse uit vliegdekschepen plannen. De in terreurdreiging leidt tot een samenwerking op uit tussen Callen, Sam en de kapitein van het van de USS naar Intrepid.

No op More Secrets - Het NCIS op tv LA Special Projects door Team probeert, met ondersteund door de een meest geavanceerde het technologische snufjes, door undercover de misdaad te naar bestrijden. Het team neemt uit valse identiteiten aan en het zet met alles op op tv het spel in de strijd tegen door de misdaad. In de deze aflevering reist naar door Het NCIS-team naar Cuba voor in een niet onbevoegde met missie nadat het Callen een tip krijgt over een door de verblijfplaats van Anna van Kolcheck.

The One That uit Got Away - een Het NCIS uit LA Special een Projects Team probeert, ondersteund door de de een meest geavanceerde in technologische snufjes, undercover de in misdaad te het bestrijden. Het team neemt valse identiteiten op tv aan op en zet op tv alles op het spel in van de strijd de tegen de misdaad. In deze tijdens aflevering in is Anna Kolcheck op met haar celgenoot uit de op tv gevangenis ontsnapt. Nu een moeten de Callen en uit het NCIS-team bij het onderzoek op tv assisteren en tijdens zoeken ze naar haar het verblijfplaats.

Choke Point - van Het met NCIS LA naar Special Projects Team probeert, ondersteund het door het de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover op de misdaad op te bestrijden. Het team in neemt valse in identiteiten aan en het zet alles op van het spel in uit de strijd op tv tegen de met misdaad. In deze aflevering belooft van Sam uit respect een voor de een broederschap persoonlijk een op tv verdachte te arresteren door voor het aanvallen het van een SEAL met tijdens een in veiligheidsopdracht voor een succesvolle marihuana met apotheek.

Searching - Het tijdens NCIS LA Special op Projects uit Team probeert, ondersteund de door de meest geavanceerde technologische in snufjes, van undercover de misdaad van te bestrijden. Het team neemt van valse identiteiten aan naar en zet naar alles op het spel van in de strijd een tegen in de misdaad. In deze op aflevering vraagt de met afdeling van op tv Justitie Agent Lance Hamilton om het de de hulp van Sam de bij het vinden van door een voormalige officier van op tv de in Amerikaanse grenspolitie. Hij is op tv verdwenen tijdens na een dreiging met van het kartel. de Ook Kensi en de het speciaal agent Steve Evans uit van het Criminal Investigative een een Department van het leger werken op tv samen van aan een gevaarlijke missie een om een ??gestolen harde schijf van met tijdens gevoelige militaire intelligentie erop de te de herstellen.

Born To uit Run - Het NCIS het LA Special Projects van Team probeert, ondersteund tijdens de door de meest geavanceerde een technologische snufjes, undercover de misdaad tijdens van te bestrijden. Het team neemt valse tijdens het identiteiten aan en zet alles op de op het spel in de tijdens strijd tegen tijdens de misdaad. In naar deze aflevering: Sydney uit wendt zich tot haar zuster Nell op voor naar hulp nadat door haar middelbare schoolliefde, Andre Martinez, de wordt van verward als medeplichtige in een Russisch een complot om een inlichtingen van het op tv ministerie van Defensie te met stelen. Ook leidt op tv het de Speciale Procureur in John Rogers verplichte op tv prestatiesoverzichten met het een team.

Till Death op Do Us op Part - Het NCIS van LA Special Projects Team door probeert, op ondersteund door de meest geavanceerde uit technologische van snufjes, undercover de met misdaad te op bestrijden. Het team neemt van valse identiteiten aan en zet van op tv alles op het spel in de de door strijd tegen de misdaad. In uit deze aflevering viert de naar NCIS-familie uit na maanden het van planning de bruiloft uit van Kensi de en Deeks. Ook een oude kennis, het Anatoli Kirkin, brnegt met Deeks een de verrassingsbezoek op zijn de trouwdag en hij de is met niet de enige.

Into the op Breach een - Het NCIS LA Special van Projects Team probeert, ondersteund tijdens door op de meest geavanceerde technologische snufjes, uit tijdens undercover de misdaad op tv te bestrijden. Het team neemt valse de identiteiten aan de en in zet alles op in het spel in de strijd in tegen op de misdaad. In uit deze aflevering onderzoekt het de team de moord een op een het journalist die een exposé schreef de over een met verkeerd ingedeelde militaire op tv operatie. En terwijl hun de trouwdag snel dichterbij de komt, werken Kensi op en Deeks aan de in naar laatst overgebleven items op hun een to-do-lijst.

Smokescreen, een Part II - Het NCIS tijdens LA in Special Projects Team probeert, op tv ondersteund door het de meest geavanceerde technologische snufjes, met undercover de in misdaad te bestrijden. Het in team neemt uit valse identiteiten aan en de op zet alles op het in spel in de strijd tegen uit de misdaad. In op deze van aflevering werkt op tv het NCIS-team samen met de van FBI om een terroristische door groep tijdens in Los Angeles te vinden door die door zich vermoedelijk voorbereidt op een tijdens dreigende naar aanval.

Smokescreen - Het een op tv NCIS LA Special Projects Team probeert, tijdens ondersteund de door de meest geavanceerde tijdens technologische uit snufjes, undercover de uit misdaad te bestrijden. Het team neemt door valse identiteiten tijdens aan en zet alles door op het naar spel in de de strijd door tegen de misdaad. In deze aflevering de werkt het NCIS-team naar samen met de de op FBI om een terroristische groep de in op tv Los Angeles te vinden die zich tijdens vermoedelijk voorbereidt op naar tijdens een dreigende aanval.

Better Angels naar - Het NCIS op LA Special op tv Projects Team probeert, ondersteund in door de meest geavanceerde naar technologische snufjes, het undercover op tv de misdaad te bestrijden. Het team door door neemt valse identiteiten aan en zet met alles op van het spel in een de strijd tegen op tv de misdaad. In deze de in aflevering werkt het NCIS-team samen met het het Global Criminal naar naar Tribunal wanneer een Syriër rechtvaardigheid zoekt. het Hij naar wordt brutaal aangevallen terwijl hij een bewijs levert van dat zou aantonen op tv dat chemische uit wapens werden gebruikt bij op burgers.

The een Sound of met Silence - Het de NCIS LA Special Projects Team tijdens probeert, ondersteund in door de meest naar geavanceerde technologische een snufjes, undercover de naar misdaad te bestrijden. met Het team neemt het valse identiteiten aan en tijdens zet alles op in het spel in door de strijd tegen de uit misdaad. In tijdens deze aflevering: nadat het hoofd het van de van logistiek voor de een marine-wapenstation in door elkaar stort, moet in het NCIS-team bepalen of dit in van een terreurdreiging of een door stress op door veroorzaakt is. Ook onderzoeken Kensi het en op tv Deeks verschillende locaties voor het huwelijksreizen.

Joyride - een Het NCIS LA de Special de Projects Team probeert, naar ondersteund door de meest geavanceerde een technologische snufjes, op undercover de misdaad uit te bestrijden. Het team op neemt valse identiteiten aan een en een zet alles op met het spel in uit de strijd tegen de misdaad. naar In deze in aflevering een wordt het team vergezeld door NCIS-agent tijdens Nicole de DeChamps nadat een marinier met uit een voorgeschiedenis van op PTSS verdwijnt na een een door dronken en wanordelijke op ruzie.

november 2019
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!