Programma gemist?

False Flag op - Het NCIS LA door Special Projects Team een probeert, een ondersteund door de meest uit geavanceerde technologische uit snufjes, undercover de een misdaad te bestrijden. in Het team neemt een valse identiteiten aan en zet de alles op het het spel in het de strijd tegen uit de misdaad. In van deze aflevering tijdens werken Callen en van Sam werken met marine uit kapitein Harmon Rabb op Jr. uit om een ??groep IS-sympathisanten een te vinden aan door boord van op tv de USS Allegiance. Ook zet een Hetty naar haar vriend luitenant-kolonel Sarah Mackenzie een in om van informatie te krijgen van in een Russische een diplomaat.

High-Value Target - door Het Special Projects tijdens Team probeert, van met met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover in de misdaad te tijdens bestrijden. Het team een tijdens neemt valse identiteiten aan het en zet in alles op het spel in de een strijd tegen van de misdaad. op tv In deze aflevering: een nadat NCIS er niet de in van slaagde om de mol op tv te vinden, dringt de uit onderminister van Defensie de aan op een nieuwe het leider. Het van team reist naar met Syrië waar een een van de teamleden ernstig met gewond op tv raakt.

The een Guardian - Het NCIS het LA Special Projects door Team probeert, een ondersteund door de meest op geavanceerde technologische snufjes, undercover het de misdaad door te bestrijden. uit Het team neemt het valse identiteiten aan uit en zet alles op het uit naar spel in de tijdens strijd tegen de op misdaad. In deze aflevering ontdekt het het team met IS-sympathisanten die een aanval een op op tv Amerikaanse vliegdekschepen plannen. De terreurdreiging tijdens leidt tot een een samenwerking tussen tijdens Callen, Sam en de kapitein een van de in USS het Intrepid.

No een More Secrets - Het NCIS een uit LA Special Projects Team probeert, op ondersteund door de van meest geavanceerde technologische de snufjes, undercover de misdaad tijdens te bestrijden. op Het de team neemt valse identiteiten aan en van van zet alles op van het spel in met de strijd tegen de misdaad. In door deze de aflevering reist Het NCIS-team een naar Cuba naar voor een niet onbevoegde tijdens missie van nadat Callen een tip naar krijgt over de uit verblijfplaats van Anna een Kolcheck.

The op tv One That Got Away het - Het NCIS van LA Special op Projects Team probeert, tijdens ondersteund door de meest geavanceerde het technologische van snufjes, undercover de misdaad op te bestrijden. de Het team met neemt valse identiteiten aan en uit zet op alles op het spel in op de strijd tijdens tegen de misdaad. In uit deze aflevering is met Anna naar Kolcheck met haar door celgenoot uit de gevangenis in ontsnapt. Nu moeten Callen en op tv van het NCIS-team bij het onderzoek assisteren tijdens en zoeken in ze naar haar een verblijfplaats.

Choke Point in - Het NCIS LA op Special Projects Team een probeert, ondersteund met door de meest uit geavanceerde technologische snufjes, undercover op tv in de misdaad te bestrijden. met Het team neemt valse het identiteiten aan en tijdens zet alles op naar het spel in de met strijd tegen de van misdaad. naar In deze op aflevering belooft Sam uit respect voor de de uit broederschap persoonlijk het een verdachte te arresteren voor het de een aanvallen van een SEAL met tijdens een naar veiligheidsopdracht voor een succesvolle tijdens marihuana apotheek.

Searching op tv - Het NCIS LA tijdens Special Projects Team probeert, een ondersteund door de naar meest geavanceerde technologische uit met snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. op tv Het in team neemt van valse identiteiten aan en uit zet alles met op het spel door in de strijd tegen de misdaad. tijdens van In deze aflevering van vraagt de afdeling van Justitie tijdens Agent op Lance Hamilton om in de hulp van Sam op tv bij het tijdens vinden van een een voormalige officier van de Amerikaanse grenspolitie. een Hij op tv is verdwenen na een op tv dreiging van tijdens het kartel. Ook Kensi van en de speciaal van agent Steve Evans door van het Criminal een Investigative Department van het de leger in werken samen uit aan een gevaarlijke het missie om een ??gestolen harde in schijf met gevoelige militaire tijdens intelligentie erop te op in herstellen.

Born To Run in - Het NCIS het naar LA Special Projects van Team probeert, ondersteund door in de meest op tv geavanceerde technologische snufjes, uit undercover de misdaad te bestrijden. uit Het op team neemt valse identiteiten aan en van naar zet alles op het spel in op de met strijd tegen de misdaad. In tijdens deze van aflevering: Sydney wendt naar zich tot het haar zuster Nell met voor hulp nadat haar middelbare schoolliefde, door Andre Martinez, met wordt verward als medeplichtige van in uit een Russisch complot om tijdens inlichtingen van de het ministerie van tijdens Defensie te stelen. Ook tijdens leidt op tv de Speciale Procureur John met Rogers verplichte naar prestatiesoverzichten met het op tv team.

Till Death op tv Do Us Part - naar Het NCIS in LA Special van Projects Team op probeert, ondersteund door de meest een geavanceerde technologische snufjes, undercover van de misdaad door te bestrijden. de Het team neemt de valse identiteiten aan een en zet alles op het de spel in de de strijd tegen een de op tv misdaad. In deze aflevering viert de het de NCIS-familie na maanden van planning de in bruiloft van op Kensi en met Deeks. Ook een oude uit kennis, Anatoli het Kirkin, brnegt Deeks met een verrassingsbezoek in op zijn trouwdag naar en hij is niet de op enige.

Into door the Breach - Het NCIS een uit LA Special Projects Team probeert, de ondersteund door de met meest in geavanceerde technologische snufjes, een undercover de misdaad door te bestrijden. Het team tijdens neemt valse identiteiten de aan en zet een alles op het spel van in de van strijd tegen in de misdaad. In deze aflevering op tv onderzoekt naar het team de moord op naar een journalist die de een exposé op schreef over een verkeerd ingedeelde op militaire operatie. En naar terwijl hun op tv trouwdag snel dichterbij komt, op werken Kensi en op tv Deeks aan door de laatst overgebleven items door op hun uit to-do-lijst.

Smokescreen, Part II uit - Het NCIS op tv LA Special Projects op tv Team probeert, uit ondersteund door de naar meest op geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad in met te bestrijden. Het team op neemt valse identiteiten in aan en het zet alles op het spel in met naar de strijd tegen naar de misdaad. In deze aflevering uit werkt het van NCIS-team samen met de FBI met om een uit terroristische naar groep in Los Angeles te vinden op die zich op vermoedelijk voorbereidt tijdens op een dreigende uit aanval.

Smokescreen uit - Het NCIS LA Special in Projects Team probeert, van in ondersteund door de met meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de door misdaad te het bestrijden. Het het team neemt valse identiteiten met aan en met zet alles op het spel tijdens door in de strijd tegen de door misdaad. In deze aflevering naar werkt het van NCIS-team in samen met de FBI een om een door terroristische groep in Los Angeles de te vinden die zich op tv vermoedelijk voorbereidt op de een dreigende met aanval.

Better van Angels - Het NCIS op LA Special Projects Team op probeert, ondersteund door op de meest uit geavanceerde technologische op tv snufjes, undercover de uit misdaad te bestrijden. Het op team neemt valse identiteiten op aan en zet met alles op tijdens het spel in de van strijd tegen de in misdaad. In naar deze aflevering tijdens werkt het NCIS-team samen met met het tijdens Global Criminal Tribunal tijdens wanneer een van Syriër rechtvaardigheid zoekt. Hij wordt brutaal de aangevallen door terwijl hij bewijs levert met dat zou aantonen met dat chemische met wapens werden gebruikt bij door burgers.

The de Sound of met Silence - Het NCIS LA in Special een Projects Team probeert, ondersteund met door de meest geavanceerde van technologische snufjes, undercover in de misdaad te bestrijden. van Het team naar neemt het valse identiteiten aan en op tv zet alles op het spel van in de de strijd tegen de uit misdaad. In deze aflevering: door nadat op tv het hoofd van de de logistiek voor met een marine-wapenstation in elkaar van stort, moet met het NCIS-team bepalen op tv of dit een een terreurdreiging of een door stress een veroorzaakt is. Ook door uit onderzoeken Kensi en Deeks verschillende naar locaties voor door huwelijksreizen.

Joyride het - Het de NCIS LA Special Projects van Team probeert, ondersteund het door de meest naar geavanceerde technologische snufjes, undercover door de misdaad te bestrijden. uit Het team de neemt valse identiteiten op tv aan en zet alles op tv op het het spel een in de strijd tegen de met misdaad. In deze aflevering tijdens wordt op het team vergezeld met door NCIS-agent Nicole DeChamps in nadat een in marinier met een door voorgeschiedenis van PTSS verdwijnt met na een de dronken en in wanordelijke ruzie.

september 2021
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!