Programma gemist?

Sans op Voir, Part 2 - Het met tijdens Special Projects Team uit probeert undercover de misdaad te bestrijden, de ondersteund van door de meest geavanceerde technologische in een snufjes, neemt valse identiteiten met aan en zet de alles op het naar spel in de strijd tegen op de op misdaad. In deze met aflevering: het tijdens team wordt betrokken tijdens bij een mentaal dodelijk spel door door een crimineel van meesterbrein, die wordt gemotiveerd op door met wraak.

Sans Voir, Part uit van 1 - Het Special uit Projects Team probeert undercover de met misdaad op te bestrijden, ondersteund door een de meest naar geavanceerde technologische snufjes, neemt valse naar identiteiten aan naar en zet op tv alles op het spel in een door de strijd tegen de misdaad. de In deze aflevering: wanneer de een een undercoverzaak tot een mentaal met dodelijk spel leidt, op tv dat is door georganiseerd door een crimineel een meesterbrein, tijdens confronteren Callen en het tijdens team hun de wraakzuchtige tegenstander "de in kameleon".

Neighborhood een watch - Het een Special Projects Team een probeert undercover een de misdaad te bestrijden, ondersteund van door de tijdens meest geavanceerde technologische snufjes, neemt een de valse identiteiten aan en het zet alles op naar het spel in de een strijd tegen de misdaad. op In van deze aflevering denkt het team op tv dat zij op tv een Russische naar crimineel midden in door de buitenwijken door hebben gevonden. Kensi en uit Deeks gaan daarom undercover met als getrouwd door stel.

Patriot acts - van de Het Special Projects Team probeert undercover in de misdaad de te bestrijden, in ondersteund door de meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, in neemt de valse identiteiten aan en het zet alles een op het spel in de strijd met tegen tijdens de misdaad. In deze in aflevering: door Nate Getz vraagt het team tijdens om hulp een wanneer de FBI een op ex-marinier verdenkt op van het maken van een van uit chemische bom.

Vengeance tijdens - Het uit Special Projects Team probeert uit undercover de misdaad de te bestrijden, ondersteund door tijdens de meest met geavanceerde technologische een snufjes, neemt valse identiteiten aan en een zet alles uit op uit het spel in de strijd van tegen de de misdaad. In deze van aflevering: voordat met een groep van Navy Seals uit kan beginnen uit aan een in reddingsmissie, wordt Sam Hanna gedwongen om door de groep te met door ondervragen over wie de een Navy Seals officier heeft op tv gedood.

Blye, het K. (1) - van Het Special in Projects Team probeert undercover de door misdaad tijdens te bestrijden, ondersteund door de meest naar geavanceerde technologische met snufjes, neemt valse identiteiten een aan en door zet naar alles op het een spel in de strijd tegen in de een misdaad. In deze aflevering wordt in Kensi een Blye opgepakt als hoofdverdachte in een de moordzaak. Het team met de zoekt naar nieuwe bewijzen om in haar onschuld te een bewijzen.

Crimeleon een - Het Special Projects de Team probeert undercover naar de misdaad te het bestrijden, ondersteund door de het meest in geavanceerde technologische snufjes, neemt valse in identiteiten aan en in zet alles op op het de spel in de strijd tijdens tegen de van misdaad. In deze aflevering: in het team is op op tv zoek naar een een internationale moordenaar met die in staat in is op om zichzelf te tijdens transformeren. Zo voorkomt hij dat hij van op tv wordt opgepakt.

The Watchers - door Het de Special Projects Team op probeert undercover een de misdaad te bestrijden, ondersteund door het de meest van geavanceerde technologische snufjes, tijdens neemt valse in identiteiten aan van en zet alles op het de spel in de naar strijd een tegen de misdaad. In deze op aflevering wordt een onderzoeker op tv van het Ministerie tijdens van Defensie dood uit van aangetroffen. Nells IQ wordt op de van proef gesteld als het een ze undercover gaat als tijdens zijn vervanger.

Higher door Power - het Het Special Projects Team door probeert undercover met de misdaad te bestrijden, ondersteund de door de meest de geavanceerde technologische de snufjes, neemt valse identiteiten aan op tv en het zet alles van op het spel in de strijd uit tegen de misdaad. op In deze aflevering met moet het op NCIS-team een gestolen een apparaat lokaliseren. Ondertussen probeert in Sam het het perfecte kerstcadeau voor zijn op uit dochter te kopen en naar ontmoet Eric Nells in ouders.

The Debt door - met Het Special Projects een Team probeert undercover de misdaad het te bestrijden, met ondersteund door de een meest geavanceerde technologische op tv snufjes, neemt valse identiteiten aan uit in en zet alles op het spel op op tv in de strijd tegen de misdaad. een In deze aflevering een is Hetty met genoodzaakt Deeks te met ontslaan door een een mislukte opdracht. Ondertussen krijgt met Kensi, tijdens het een op afscheid, onverwachte gevoelens voor het haar oude partner tijdens Deeks.

Betrayal op tv - Het Special Projects Team in probeert undercover de uit misdaad te van bestrijden, ondersteund tijdens door de meest op tv geavanceerde technologische snufjes, neemt van valse identiteiten aan van en zet alles op naar het spel uit in de door strijd tegen de misdaad. op tv In deze aflevering blijkt uit de undercover een missie van Sam in op Soedan gevaarlijker dan het gedacht. uit Callen en het NCIS-team uit moeten hun vermiste collega het vinden voordat het het te het laat is.

Greed - Het van van Special Projects Team probeert undercover de het misdaad op tv te bestrijden, in ondersteund door de meest het geavanceerde technologische naar snufjes, neemt valse identiteiten naar aan en zet alles met op het spel in in de strijd naar tegen de met misdaad. Het NCIS-team uit reist in deze aflevering uit af uit naar Mexico om naar daar de ontbrekende uit gevaarlijke materialen te zoeken uit een het van smokkelzaak.

Honor op - Het Special in Projects Team probeert undercover op tv de misdaad te tijdens bestrijden, ondersteund door op tv de meest geavanceerde technologische in snufjes, de neemt valse identiteiten aan naar en zet alles door op het spel in naar het de strijd tegen het de misdaad. Wanneer met een ontslagen marinier in deze door aflevering wordt van beschuldigd van moord, beweert hij een dat hij een erin met is geluisd.

Lone op Wolf - Het Special Projects op Team probeert naar undercover de het misdaad te bestrijden, op tv ondersteund door de meest geavanceerde uit technologische snufjes, naar neemt valse identiteiten aan op tv en met zet alles uit op het spel in de de strijd tegen de met misdaad. met In deze aflevering wordt een voormalige met op Navy Intelligence Officer op tv vermoord. De agenten door ontdekken zijn dubbelleven en op tv een mogelijke bedreiging uit voor de nationale op tv veiligheid.

Sacrifice - Het op Special Projects in Team in probeert undercover de misdaad te bestrijden, tijdens met ondersteund door de meest geavanceerde technologische tijdens snufjes, uit neemt valse identiteiten een aan en zet naar alles op het spel naar in door de strijd tegen de tijdens misdaad. De politie doet in uit deze aflevering op tv beroep op het het NCIS-team wanneer, dankzij uit een inval, een een Mexicaans drugskartel wordt in gelinkt met de een gezochte terrorist. Ondertussen wordt de op tv het meest gewaardeerde uit bezit van Sam op tv gestolen.

januari 2019
15-07-2018 19:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 2 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

15-07-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 1 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

08-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Neighborhood watch - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad....

01-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Patriot acts - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

01-07-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Vengeance - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

17-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Blye, K. (1) - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

17-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Crimeleon - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

03-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Watchers - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

03-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Higher Power - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

27-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Debt - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

27-05-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Betrayal - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

13-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Greed - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Het NCIS-tea...

13-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Honor - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Wanneer een ...

06-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Lone Wolf - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

06-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sacrifice - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. De polit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 173
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord