Programma gemist?

False Flag uit - het Het NCIS LA Special Projects het Team probeert, ondersteund op door de op tv meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, undercover met de misdaad te bestrijden. Het een team neemt de valse identiteiten aan in en zet alles op het tijdens spel in de met strijd tegen een de misdaad. In deze tijdens in aflevering werken Callen en de Sam werken met marine kapitein met Harmon met Rabb Jr. de om een ??groep IS-sympathisanten te van vinden een aan boord van op de USS Allegiance. Ook zet de Hetty haar vriend uit luitenant-kolonel Sarah Mackenzie in op tv om informatie van te krijgen van een tijdens Russische door diplomaat.

High-Value door Target - in Het Special Projects door Team probeert, met de door meest geavanceerde technologische door snufjes, undercover de van misdaad te van bestrijden. Het team neemt valse op tv identiteiten met aan en zet alles naar op het spel in de de een strijd tegen de misdaad. In deze tijdens aflevering: nadat de NCIS er niet in naar slaagde in om de mol de te vinden, een dringt de onderminister van Defensie met aan op op een nieuwe leider. Het team de tijdens reist naar Syrië waar een van van tijdens de teamleden ernstig gewond door raakt.

The tijdens Guardian - Het NCIS LA het uit Special Projects Team in probeert, ondersteund door de meest geavanceerde op tv tijdens technologische snufjes, undercover de misdaad naar te bestrijden. het Het team neemt een valse identiteiten aan en zet uit in alles op het met spel in de strijd tegen de met misdaad. In deze op de aflevering ontdekt het uit team IS-sympathisanten die een aanval op een Amerikaanse vliegdekschepen plannen. uit De tijdens terreurdreiging leidt tot een samenwerking van tussen op Callen, Sam en de kapitein in uit van de USS tijdens Intrepid.

No More door Secrets - met Het NCIS op LA Special Projects het Team probeert, ondersteund door de meest op geavanceerde technologische tijdens snufjes, undercover van de misdaad te op bestrijden. Het team neemt met valse met identiteiten aan en zet alles op het het de spel in de strijd het tegen de misdaad. In uit de deze aflevering reist Het van NCIS-team naar de Cuba voor een niet onbevoegde missie door nadat met Callen een tip het krijgt over de verblijfplaats van op tv Anna op Kolcheck.

The door One That Got Away op - Het het NCIS LA Special Projects uit Team probeert, van ondersteund door de meest geavanceerde het van technologische snufjes, undercover de misdaad naar te bestrijden. tijdens Het team op neemt valse identiteiten aan en een zet met alles op het spel in de naar strijd op tegen de misdaad. In deze van aflevering is met Anna Kolcheck door met haar celgenoot uit de uit op tv gevangenis ontsnapt. Nu moeten op Callen en het de NCIS-team bij het onderzoek van assisteren en van zoeken ze naar haar in verblijfplaats.

Choke tijdens Point - Het NCIS LA de Special in Projects Team probeert, ondersteund naar door uit de meest geavanceerde van technologische snufjes, undercover de misdaad te een bestrijden. Het team een neemt in valse identiteiten aan tijdens en zet alles op het met spel van in de een strijd tegen de misdaad. In deze op tv naar aflevering belooft Sam met uit respect voor de broederschap persoonlijk op een verdachte een te een arresteren voor het aanvallen de van een SEAL tijdens van een veiligheidsopdracht op tv voor een succesvolle marihuana in apotheek.

Searching - Het door NCIS naar LA Special Projects een Team probeert, ondersteund door in de meest geavanceerde een technologische snufjes, undercover de van misdaad te bestrijden. tijdens op Het team neemt valse identiteiten aan het en zet tijdens alles op op het spel in de op tv strijd tegen uit de misdaad. In een deze aflevering vraagt de afdeling van van Justitie Agent tijdens Lance Hamilton van om het de hulp van Sam bij het naar vinden van een tijdens voormalige door officier van de met Amerikaanse grenspolitie. Hij is van verdwenen na een dreiging op tv van van het kartel. Ook Kensi op tv en de speciaal agent uit Steve Evans tijdens van het Criminal Investigative op tv Department van op het leger naar werken samen naar aan een gevaarlijke missie om op tv een ??gestolen harde schijf de het met gevoelige militaire door intelligentie erop te naar herstellen.

Born naar To Run op tv - Het NCIS LA door Special Projects Team probeert, van ondersteund door de door meest in geavanceerde technologische snufjes, undercover de op misdaad van te bestrijden. Het tijdens team neemt valse identiteiten aan en de zet alles de op het spel in op tv de strijd tegen met op de misdaad. In met deze aflevering: Sydney wendt tijdens zich tot haar een zuster Nell op voor hulp nadat haar middelbare schoolliefde, een Andre Martinez, wordt van verward als medeplichtige uit in een Russisch door complot om inlichtingen een door van het ministerie van in Defensie te stelen. Ook leidt de de Speciale Procureur in John in Rogers verplichte door prestatiesoverzichten met het uit team.

Till in Death Do Us Part - de Het NCIS LA op tv Special Projects op tv Team probeert, ondersteund van door het de meest geavanceerde technologische op snufjes, undercover de misdaad te uit bestrijden. Het team op neemt valse naar identiteiten aan en naar zet alles uit op het spel in de met strijd tegen de een misdaad. In met deze aflevering in viert de NCIS-familie van na maanden naar van planning de bruiloft van Kensi het en uit Deeks. Ook een oude door kennis, het Anatoli Kirkin, brnegt door Deeks een verrassingsbezoek op zijn uit trouwdag en in hij is van niet de enige.

Into naar the Breach - Het NCIS in LA Special Projects het in Team probeert, ondersteund op door de meest geavanceerde technologische snufjes, in undercover door de misdaad te bestrijden. Het van team neemt valse naar identiteiten naar aan en de zet alles op het spel met in de strijd met tegen tijdens de misdaad. In deze van aflevering onderzoekt het team de op moord op een met het journalist die een exposé in schreef over op een verkeerd ingedeelde militaire de operatie. En terwijl hun trouwdag een met snel dichterbij komt, werken Kensi en van Deeks in aan de laatst overgebleven uit items naar op hun to-do-lijst.

Smokescreen, naar Part II - Het NCIS op LA Special op tv Projects Team probeert, ondersteund het door een de meest door geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad uit te bestrijden. Het tijdens team door neemt valse identiteiten een aan en zet alles op op tv het spel op tv in de strijd tegen tijdens de naar misdaad. In deze op tv aflevering werkt het op NCIS-team samen met de uit FBI om een tijdens terroristische groep in een Los Angeles tijdens te vinden die in zich vermoedelijk voorbereidt op een van dreigende uit aanval.

Smokescreen op - Het NCIS met LA Special van Projects Team probeert, van ondersteund door de meest geavanceerde op tv technologische in snufjes, undercover de een misdaad te bestrijden. Het het team neemt valse met identiteiten aan en zet op tv alles op het spel het in de de strijd tegen op de misdaad. In deze op aflevering werkt de het NCIS-team samen met tijdens de op FBI om een terroristische groep in in Los Angeles op te vinden die zich op tv vermoedelijk de voorbereidt op een op tv dreigende aanval.

Better Angels - door naar Het NCIS LA het Special Projects Team probeert, ondersteund naar door de meest geavanceerde op tv technologische snufjes, op tv undercover de uit misdaad te bestrijden. Het het team neemt valse identiteiten in op aan en zet in alles op het spel in in de strijd met tegen de misdaad. In op deze aflevering werkt door het NCIS-team in samen met het van Global Criminal met Tribunal wanneer een Syriër van rechtvaardigheid zoekt. Hij wordt tijdens brutaal aangevallen terwijl het hij bewijs levert uit dat zou aantonen dat uit chemische wapens de werden gebruikt bij met burgers.

The Sound naar of Silence - Het naar NCIS LA een Special Projects Team probeert, op ondersteund door op tv de meest geavanceerde op technologische snufjes, undercover een de misdaad uit te bestrijden. Het team van neemt valse identiteiten een aan en zet alles uit tijdens op het spel in de strijd naar tegen de het misdaad. In deze aflevering: door nadat het een hoofd van een de logistiek voor een het marine-wapenstation in uit elkaar stort, moet het NCIS-team van bepalen of met dit een in terreurdreiging of een door stress de door veroorzaakt is. Ook onderzoeken naar Kensi en op tv Deeks verschillende locaties voor tijdens huwelijksreizen.

Joyride - op tv Het door NCIS LA Special het Projects Team probeert, de ondersteund door de meest geavanceerde met technologische snufjes, undercover tijdens de misdaad te bestrijden. naar Het team van neemt tijdens valse identiteiten aan en zet alles tijdens op door het spel in in de strijd tegen de misdaad. naar In op tv deze aflevering wordt het op team vergezeld door uit NCIS-agent Nicole DeChamps in nadat op een marinier met een naar voorgeschiedenis van PTSS naar verdwijnt na een dronken uit en wanordelijke met ruzie.

november 2020
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!