Programma gemist?

Seizoen de 10 - op tv Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. One van of van Us. Het NCIS-team werkt samen met in het ministerie van uit Buitenlandse Zaken. in De moord op een wapenhandelaar door blijkt verbonden met te zijn met een op tv reeks misdaden de die zijn uitgevoerd door de uit iemand met elitetroepen.

Asesinos - Het het NCIS LA van Special Projects een Team probeert, ondersteund de door de meest geavanceerde van technologische snufjes, van undercover de misdaad de te bestrijden. Het in team neemt valse identiteiten naar aan en zet uit alles op uit het spel op in de strijd tegen de misdaad. van door In deze aflevering: door het NCIS-team probeert Mosley te van vinden uit nadat ze een huurmoordenaar van met het uit kartel heeft vermoord en van van de aardbodem is het verdwenen.

Pro naar Se - naar Het NCIS LA Special Projects naar Team probeert, ondersteund van door de meest geavanceerde naar technologische snufjes, een undercover de misdaad op tv te een bestrijden. Het team neemt naar valse identiteiten van aan en zet tijdens alles op het spel in de van strijd naar tegen de misdaad. In op tv deze aflevering: terwijl ze het NCIS helpt bij op tv in een undercoveroperatie, wordt informant van Elizabeth Williams op tv gearresteerd en kan het de team haar tijdens geen alibi geven. Ook ontmoet Callen naar ATF-agent Anna Kolcheck met die met opgeschort blijft na tijdens haar laatste het gezamenlijke zaak met de NCIS.

Hit op tv List - Het NCIS LA op Special Projects de Team probeert, op tv ondersteund door de van meest geavanceerde technologische snufjes, undercover naar de misdaad van te de bestrijden. Het team neemt valse identiteiten op tv aan en door zet alles op het uit spel in tijdens de strijd tegen in de misdaad. In in deze aflevering: het NCIS-team uit is het in gevaar in nadat hun foto's, evenals de op tv namen het van Mosley en op haar zoon, op een hitlijst op tv staan. Ook komt op tv NCIS adjunct-directeur in Louis Ochoa door met speciale aanklager John Rogers om op tv Mosley te met interviewen over door de onofficiële van missie in Mexico.

The naar Prince - het Het NCIS LA Special Projects Team naar de probeert, ondersteund door de meest geavanceerde naar technologische snufjes, undercover in de het misdaad te bestrijden. Het de team neemt valse identiteiten een aan en door zet alles op van het spel met in de strijd tegen in de op misdaad. In deze aflevering moeten Callen de en Sam de de plaatsvervangend kroonprins Kamal van beschermen nadat op een onbekende op tv huurmoordenaar zijn pijlen heeft op gericht het op de prins bij zijn het aankomst van in Los Angeles.

Superhuman de - Het NCIS LA Special de Projects Team probeert, tijdens ondersteund door de door meest het geavanceerde technologische snufjes, undercover de uit misdaad te bestrijden. op tv Het team van neemt valse door identiteiten aan en zet alles een in op het spel uit in de strijd in tegen de misdaad. Nadat het op prototype voor een tactisch de aanvalspak is in gestolen uit een in basis van de marine in en wordt een gebruikt uit in een sieradenoverval in in Beverly Hills, moet het door team tijdens bepalen wie het op tv pak heeft gestolen en van wat het volgende doelwit de is.

Vanaf de vanavond is met het tiende seizoen van de Amerikaanse op misdaadserie NCIS: tijdens Los Angeles op tv te zien op Net5. van Wekelijks zijn tijdens er vanaf 20:30 van uur dubbele afleveringen op van het door nieuwste seizoen te zien. De afleveringen tijdens zijn tijdens sinds eind september 2018 op op de tijdens Amerikaanse televisie uitgezonden. In de eerste aflevering een van het tijdens tiende seizoen gaan de Callen, door Sam en Kensi, ernstig gewond en met niet in staat tijdens met om te communiceren met het het team in de Verenigde tijdens Staten, op op zoek naar met een veilige weg met naar huis.

Sans Voir, Part tijdens 2 - Het het Special uit Projects Team probeert door undercover de misdaad op te bestrijden, op tv ondersteund door de meest geavanceerde technologische in snufjes, neemt een valse identiteiten aan en op tv van zet alles op op tv het spel in de in strijd tegen de misdaad. het In deze aflevering: tijdens het team wordt betrokken de bij een door mentaal dodelijk het spel door een crimineel door meesterbrein, die op wordt gemotiveerd door op wraak.

Sans Voir, Part het met 1 - Het Special een Projects Team probeert undercover het de misdaad te bestrijden, in ondersteund door de op tv meest van geavanceerde technologische snufjes, neemt valse naar identiteiten aan van en zet de alles op het in spel in de strijd een tegen tijdens de misdaad. In deze aflevering: in wanneer een undercoverzaak tot door een mentaal dodelijk op uit spel leidt, dat in is georganiseerd door een crimineel meesterbrein, met naar confronteren Callen en op tv het team hun wraakzuchtige tijdens tegenstander "de het kameleon".

Neighborhood watch tijdens - Het Special het Projects Team probeert undercover tijdens van de misdaad te bestrijden, ondersteund tijdens door tijdens de meest geavanceerde technologische op snufjes, neemt valse het identiteiten aan en in zet alles op het uit spel in de tijdens strijd tegen van de misdaad. In deze aflevering door denkt het team tijdens het dat zij een Russische crimineel midden een op tv in de buitenwijken hebben gevonden. een Kensi en Deeks gaan het daarom undercover op tv als getrouwd op tv stel.

Patriot acts - uit naar Het Special Projects Team probeert uit undercover de misdaad in te bestrijden, ondersteund door met de meest geavanceerde op de technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan de en zet alles een op uit het spel op in de strijd tegen de de misdaad. van In deze aflevering: Nate Getz uit vraagt van het team om hulp wanneer de de FBI van een ex-marinier verdenkt in van het maken een van een het chemische bom.

Vengeance - Het het op Special Projects Team probeert van undercover de misdaad te met bestrijden, ondersteund door de op tv meest uit geavanceerde technologische snufjes, neemt naar valse identiteiten aan tijdens en zet alles op van het spel in op tv de een strijd tegen een de misdaad. In deze door aflevering: voordat een met groep van naar Navy Seals kan van beginnen aan een reddingsmissie, wordt Sam op Hanna van gedwongen om de groep door te ondervragen in over wie een Navy Seals naar officier uit heeft gedood.

Blye, met K. (1) - een Het Special Projects Team probeert op tv undercover de de misdaad in te bestrijden, ondersteund door de met meest naar geavanceerde technologische snufjes, neemt uit valse identiteiten het aan en zet alles op het de spel tijdens in de strijd door tegen de misdaad. In op tv deze uit aflevering wordt Kensi Blye opgepakt als in hoofdverdachte in op tv een de moordzaak. Het team door zoekt naar nieuwe bewijzen in om haar onschuld te de bewijzen.

Crimeleon op tv - Het Special Projects Team tijdens probeert undercover de op op misdaad te bestrijden, ondersteund naar door de uit meest geavanceerde technologische snufjes, neemt door valse identiteiten aan een en zet alles naar op de het spel in de strijd uit tegen de misdaad. op tv In deze door aflevering: het team is op op tv zoek naar uit een internationale moordenaar die van naar in staat is om zichzelf door te transformeren. het Zo voorkomt hij dat uit hij wordt met opgepakt.

The de Watchers - Het Special naar Projects Team probeert undercover met een de misdaad te bestrijden, ondersteund de door de meest geavanceerde het door technologische snufjes, neemt valse op tv identiteiten aan en zet alles uit op het spel het in in de strijd tegen de de misdaad. tijdens In deze aflevering wordt een onderzoeker in van door het Ministerie het van Defensie dood aangetroffen. de Nells IQ wordt op van de proef gesteld als naar ze op undercover gaat als zijn de vervanger.

maart 2019
22-03-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. One of Us. Het NCIS-team werkt samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken. De moord op een wapenhandelaar blijkt verbonden te zijn met een reeks misdaden die zijn uitgevoerd door ...

15-03-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Asesinos - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de ...

15-03-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Pro Se - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de mi...

08-03-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Hit List - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de ...

08-03-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Prince - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

01-03-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Superhuman - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

01-03-2019 20:30

Nieuw: NCIS: Los Angeles seizoen 10

NCIS: Los Angeles - Nieuw: NCIS: Los Angeles seizoen 10

Vanaf vanavond is het tiende seizoen van de Amerikaanse misdaadserie NCIS: Los Angeles te zien op Net5. Wekelijks zijn er vanaf 20:30 uur dubbele afleveringen van het nieuwste seizoen te zien. De afleveringen zijn sinds eind september 2018...

15-07-2018 19:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 2 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

15-07-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 1 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

08-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Neighborhood watch - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad....

01-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Patriot acts - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

01-07-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Vengeance - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

17-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Blye, K. (1) - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

17-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Crimeleon - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

03-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Watchers - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 180
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord