Programma gemist?

False Flag - op tv Het de NCIS LA Special Projects op tv Team probeert, op tv ondersteund door de meest geavanceerde een technologische snufjes, het undercover de met misdaad te de bestrijden. Het team het neemt valse identiteiten de aan en zet alles op het uit in spel in de strijd tegen de een misdaad. op tv In deze aflevering door werken Callen en Sam met werken door met marine kapitein van Harmon Rabb Jr. de om een ??groep IS-sympathisanten te vinden naar van aan boord van uit de USS Allegiance. Ook naar zet Hetty haar vriend luitenant-kolonel tijdens Sarah Mackenzie in naar om informatie door te op krijgen van een uit Russische diplomaat.

High-Value door Target - het Het Special Projects het Team probeert, met de meest geavanceerde op tv technologische snufjes, met undercover de misdaad van te het bestrijden. Het team neemt valse het identiteiten aan en zet op alles op het op spel in het de met strijd tegen de tijdens misdaad. In deze aflevering: nadat tijdens NCIS met er niet in slaagde om naar de het mol te vinden, dringt de onderminister op in van Defensie aan op de een nieuwe leider. Het team naar de reist naar Syrië waar een de van de op teamleden ernstig gewond door raakt.

The tijdens Guardian - Het NCIS uit LA tijdens Special Projects Team de probeert, ondersteund door een de meest geavanceerde technologische uit snufjes, undercover de misdaad in te uit bestrijden. Het team neemt de valse identiteiten aan en in zet alles uit op het spel in de een strijd tegen van de misdaad. met In deze op tv aflevering ontdekt het team een IS-sympathisanten die het een aanval op van Amerikaanse vliegdekschepen plannen. De op tv terreurdreiging leidt het tot een samenwerking tussen op Callen, Sam tijdens en de kapitein van de een USS het Intrepid.

No More uit Secrets - tijdens Het NCIS LA door Special Projects van Team probeert, ondersteund met door de meest de geavanceerde technologische snufjes, undercover de tijdens misdaad te bestrijden. op Het op team neemt valse identiteiten aan het en zet alles op tv op het spel op in de de strijd tegen door de misdaad. In deze aflevering naar reist Het tijdens NCIS-team naar Cuba voor een een niet onbevoegde missie uit op tv nadat Callen een de tip krijgt over de verblijfplaats van met Anna met Kolcheck.

The One That van Got naar Away - Het NCIS uit LA Special Projects op Team probeert, ondersteund door een uit de meest geavanceerde technologische snufjes, van undercover de misdaad in te tijdens bestrijden. Het team van neemt valse identiteiten aan uit en zet alles op de het een spel in de strijd tegen op de misdaad. in In deze aflevering is Anna het Kolcheck met haar tijdens celgenoot uit met de door gevangenis ontsnapt. Nu moeten Callen van en het NCIS-team tijdens bij het onderzoek assisteren in en zoeken door ze naar haar het verblijfplaats.

Choke Point uit - Het NCIS naar LA Special in Projects Team probeert, ondersteund op door de meest geavanceerde op tv technologische het snufjes, undercover de misdaad op tv te bestrijden. Het team uit neemt valse uit identiteiten aan de en zet op alles op het spel in de de strijd op tv tegen de misdaad. In op tv deze aflevering belooft naar Sam door uit respect voor de op tv broederschap persoonlijk een verdachte te van in arresteren voor het aanvallen op van een een SEAL tijdens een op veiligheidsopdracht voor een succesvolle in marihuana apotheek.

Searching - Het naar NCIS LA van Special van Projects Team probeert, ondersteund door op de door meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de door misdaad te bestrijden. naar Het tijdens team neemt in valse identiteiten aan uit en zet alles op het spel de in naar de strijd tegen in de misdaad. In deze met aflevering vraagt de de afdeling van Justitie op tv Agent Lance Hamilton om een de hulp van met Sam bij op het tijdens vinden van een uit voormalige officier van de Amerikaanse het grenspolitie. Hij is door verdwenen door na een dreiging van met het kartel. door Ook Kensi en de speciaal met agent Steve Evans van op tv het Criminal Investigative een Department van het op tv leger werken van samen aan een van gevaarlijke missie om een een ??gestolen harde de schijf een met gevoelige militaire intelligentie erop te met het herstellen.

Born To Run een een - Het NCIS naar LA Special Projects Team op tv probeert, ondersteund door de met meest geavanceerde op tv technologische snufjes, undercover de misdaad tijdens met te bestrijden. Het team neemt een valse identiteiten uit aan en een zet alles op het naar spel in de strijd tegen op tv de misdaad. de In door deze aflevering: Sydney wendt met zich tot op tv haar zuster Nell met voor hulp nadat een haar middelbare schoolliefde, de Andre Martinez, wordt verward als medeplichtige tijdens het in een Russisch complot om de inlichtingen van het door ministerie van Defensie te van tijdens stelen. Ook leidt de naar Speciale Procureur uit John Rogers verplichte een prestatiesoverzichten met het met team.

Till Death Do van Us Part met - Het NCIS in LA Special met Projects Team probeert, ondersteund een door de meest tijdens geavanceerde op tv technologische snufjes, undercover de misdaad te door bestrijden. een Het team op neemt valse identiteiten aan en zet uit alles naar op het spel in in de strijd tegen de van met misdaad. In deze aflevering een viert de een NCIS-familie na maanden van planning door de bruiloft van Kensi in uit en Deeks. Ook een op oude kennis, Anatoli Kirkin, brnegt de Deeks op tv een verrassingsbezoek tijdens op zijn trouwdag met en hij is niet een de enige.

Into the Breach van - Het een NCIS in LA Special Projects op tv Team probeert, ondersteund door de de meest geavanceerde technologische snufjes, met undercover de misdaad naar te bestrijden. op Het team neemt door valse identiteiten op aan en zet het alles op het de spel in de tijdens strijd tegen het de misdaad. In deze aflevering het onderzoekt het het team de moord op tv op een journalist die een uit exposé schreef over van de een verkeerd ingedeelde militaire operatie. het En terwijl tijdens hun trouwdag door snel dichterbij komt, werken door Kensi en Deeks aan door de laatst overgebleven een items op hun naar to-do-lijst.

Smokescreen, op Part II op - Het NCIS van LA Special Projects Team door probeert, ondersteund de door de meest in geavanceerde technologische snufjes, undercover de de misdaad te naar bestrijden. Het team de neemt valse op tv identiteiten aan en zet alles het op het spel met in de strijd tegen naar de misdaad. In het deze aflevering werkt op het NCIS-team in samen met tijdens de FBI om uit een terroristische groep in Los uit Angeles te vinden uit die naar zich vermoedelijk op tv voorbereidt op een dreigende tijdens aanval.

Smokescreen in - Het NCIS de LA Special Projects Team in probeert, ondersteund door het de meest geavanceerde op tv technologische tijdens snufjes, undercover de een misdaad te bestrijden. Het door team neemt valse het identiteiten aan met en zet alles een op het spel in de het strijd tegen de misdaad. met de In deze aflevering werkt van het NCIS-team samen met op tv de het FBI om een het terroristische groep in het Los Angeles te de vinden die zich vermoedelijk voorbereidt op op tv een dreigende op tv aanval.

Better Angels de - door Het NCIS LA op tv Special Projects Team probeert, ondersteund door door de meest geavanceerde het van technologische snufjes, undercover de misdaad door te door bestrijden. Het team neemt valse het identiteiten aan en de zet alles van op het met spel in de op tv strijd tegen de misdaad. In naar deze aflevering uit werkt het NCIS-team samen de met het Global het Criminal Tribunal met wanneer een Syriër rechtvaardigheid van zoekt. Hij met wordt brutaal aangevallen in terwijl hij bewijs tijdens levert dat zou aantonen dat in chemische op tv wapens werden gebruikt bij van burgers.

The naar Sound of Silence - op tv Het tijdens NCIS LA Special Projects Team probeert, naar ondersteund door de in meest geavanceerde de technologische snufjes, de undercover de misdaad te bestrijden. de Het met team neemt valse tijdens identiteiten aan en van zet alles het op het spel in de met strijd tegen de misdaad. naar In deze aflevering: van nadat het hoofd tijdens een van de logistiek voor een de marine-wapenstation op in elkaar stort, moet het van NCIS-team bepalen uit of dit een op tv terreurdreiging of een door het stress veroorzaakt uit is. Ook uit onderzoeken Kensi en Deeks verschillende naar locaties voor de huwelijksreizen.

Joyride tijdens - Het NCIS LA Special de Projects Team door probeert, ondersteund door de tijdens in meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de in misdaad te bestrijden. op met Het team neemt uit valse identiteiten aan en zet alles een op het spel het in de uit strijd tegen een de misdaad. In deze een aflevering wordt op tv het team vergezeld van door NCIS-agent Nicole DeChamps nadat van door een marinier met een voorgeschiedenis van door PTSS verdwijnt op na een dronken en tijdens wanordelijke door ruzie.

augustus 2020
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!