Programma gemist?

False op Flag - Het NCIS LA op Special op Projects Team probeert, ondersteund met door de meest een geavanceerde technologische snufjes, undercover het de misdaad met te de bestrijden. Het team neemt valse een identiteiten aan een en zet alles op tv op het spel in de de strijd tegen de naar misdaad. door In deze op aflevering werken Callen en Sam het werken met marine met kapitein Harmon Rabb Jr. op tv om een ??groep op IS-sympathisanten te vinden van aan een boord van de op tv USS Allegiance. Ook zet tijdens Hetty een haar vriend luitenant-kolonel op tv Sarah Mackenzie in om door informatie te krijgen tijdens van een op tv Russische diplomaat.

High-Value Target een - op tv Het Special Projects met Team probeert, met naar de meest geavanceerde technologische tijdens snufjes, undercover de misdaad een te bestrijden. Het team in op tv neemt valse identiteiten aan en in zet alles op het een tijdens spel in de strijd tegen op tv de misdaad. In tijdens deze aflevering: nadat op tv NCIS er niet in op tv slaagde de om de met mol te vinden, in dringt de onderminister van Defensie aan met op op tv een nieuwe leider. Het van team reist naar Syrië de naar waar een van de teamleden door ernstig gewond een raakt.

The met Guardian - Het NCIS naar LA Special Projects op Team probeert, naar ondersteund door van de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover tijdens de misdaad te het uit bestrijden. Het team neemt valse identiteiten de aan en door zet alles het op het spel in in de strijd op tegen de op misdaad. In deze aflevering ontdekt een het team IS-sympathisanten door die een op aanval op Amerikaanse met vliegdekschepen plannen. De terreurdreiging een leidt tot een de samenwerking op tussen Callen, Sam tijdens en de kapitein van de USS het een Intrepid.

No op More Secrets - Het NCIS het LA de Special Projects Team probeert, door ondersteund met door de meest geavanceerde technologische door snufjes, undercover de misdaad uit te bestrijden. Het uit team in neemt valse een identiteiten aan en zet met alles op het spel in uit de het strijd tegen tijdens de misdaad. In op deze aflevering reist Het NCIS-team met naar Cuba voor door een niet onbevoegde uit missie nadat met Callen een van tip krijgt over de verblijfplaats uit van door Anna Kolcheck.

The op One That Got Away - met met Het NCIS LA uit Special Projects Team probeert, naar ondersteund door uit de meest geavanceerde technologische snufjes, uit undercover de de misdaad te bestrijden. Het team de neemt van valse identiteiten aan en de zet op tv alles op het spel in de uit strijd tegen de door misdaad. in In deze aflevering is uit Anna Kolcheck met met haar celgenoot de uit de op tv gevangenis ontsnapt. Nu moeten op Callen en het NCIS-team bij met het onderzoek tijdens assisteren en zoeken door ze naar de haar verblijfplaats.

Choke Point met - Het tijdens NCIS LA Special Projects Team van probeert, op tv ondersteund door de tijdens meest geavanceerde uit technologische snufjes, undercover de een misdaad te bestrijden. Het team op neemt valse identiteiten de met aan en zet alles op het uit spel in naar de strijd op tv tegen de misdaad. de In deze aflevering belooft tijdens Sam uit respect voor met met de broederschap persoonlijk een een verdachte te arresteren het voor het aanvallen het van een SEAL een tijdens een een veiligheidsopdracht voor een succesvolle tijdens marihuana apotheek.

Searching - Het het NCIS LA Special van Projects Team op probeert, ondersteund door de naar meest geavanceerde technologische op tv snufjes, undercover de tijdens misdaad door te bestrijden. Het team neemt op valse identiteiten aan van en door zet alles op het een spel in de strijd het naar tegen de misdaad. een In deze aflevering in vraagt de afdeling tijdens van Justitie Agent Lance in Hamilton om de hulp van uit het Sam bij het vinden van een het voormalige tijdens officier van de Amerikaanse grenspolitie. naar Hij de is verdwenen door na een dreiging van met het kartel. Ook Kensi uit en de de speciaal agent Steve tijdens Evans van het Criminal op Investigative op tv Department van het leger met werken samen aan met een gevaarlijke missie om een de ??gestolen met harde schijf met gevoelige militaire door op tv intelligentie erop te op tv herstellen.

Born het To Run - de Het NCIS LA Special tijdens Projects Team met probeert, ondersteund door van de meest uit geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad op tv te bestrijden. op tv Het naar team neemt valse identiteiten aan en in uit zet alles op van het spel in de met strijd tegen de van misdaad. In deze met aflevering: Sydney wendt uit zich tot haar zuster Nell met voor op hulp nadat haar van middelbare schoolliefde, door Andre Martinez, wordt verward op tv als medeplichtige in een in Russisch complot met om inlichtingen van een het ministerie van Defensie een te stelen. Ook leidt uit de van Speciale Procureur John Rogers verplichte door prestatiesoverzichten met in het op tv team.

Till van Death Do een Us Part - Het naar NCIS LA Special Projects met Team de probeert, ondersteund door in de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover uit de op misdaad te bestrijden. de Het team neemt met valse identiteiten aan naar en zet alles met op het spel in uit de strijd tegen de op tv misdaad. In een deze aflevering door viert de NCIS-familie na maanden de van met planning de bruiloft naar van Kensi en op tv Deeks. Ook een oude naar kennis, Anatoli op Kirkin, brnegt in Deeks een verrassingsbezoek op zijn trouwdag op tv en het hij is niet de een enige.

Into the uit Breach - Het het NCIS LA Special met Projects Team probeert, ondersteund door door de meest uit geavanceerde op technologische snufjes, undercover de misdaad uit te bestrijden. naar Het team tijdens neemt valse identiteiten in aan en zet in alles op het de spel in de de strijd tegen de een misdaad. In deze in aflevering onderzoekt het team de op tv moord op op een journalist op tv die een exposé een schreef over een tijdens verkeerd ingedeelde militaire de operatie. En terwijl hun trouwdag van snel dichterbij komt, door werken een Kensi en Deeks aan de het laatst overgebleven op items door op hun to-do-lijst.

Smokescreen, op tv Part II - Het NCIS het LA naar Special Projects Team probeert, op tv ondersteund door de in meest geavanceerde technologische het snufjes, undercover de naar misdaad te in bestrijden. Het naar team neemt valse identiteiten aan in en zet alles op op tv het spel de in de strijd op tegen de uit misdaad. In deze aflevering met werkt het NCIS-team samen het met de op FBI om op een terroristische groep in Los uit Angeles te door vinden die door zich vermoedelijk voorbereidt op op tv een dreigende uit aanval.

Smokescreen op tv - Het een NCIS LA Special Projects Team door probeert, ondersteund door van de meest geavanceerde technologische de snufjes, undercover de op misdaad te bestrijden. op van Het team neemt valse identiteiten een aan en een zet alles met op het spel tijdens in de strijd van tegen de misdaad. In deze aflevering een in werkt het NCIS-team op samen met de FBI om op een terroristische groep in in Los Angeles te met de vinden die zich vermoedelijk voorbereidt op het een dreigende met aanval.

Better naar Angels - Het op NCIS LA Special op tv Projects Team in probeert, ondersteund door de meest geavanceerde het technologische snufjes, undercover met de misdaad door te van bestrijden. Het team neemt valse met identiteiten in aan en zet alles op met het spel door in de strijd op tegen de misdaad. In deze op aflevering werkt het de NCIS-team samen met de het Global een Criminal Tribunal wanneer door een in Syriër rechtvaardigheid zoekt. Hij wordt in brutaal aangevallen naar terwijl hij tijdens bewijs levert dat zou aantonen uit dat chemische wapens werden naar gebruikt bij van burgers.

The het Sound of Silence tijdens - Het een NCIS LA Special Projects uit Team probeert, ondersteund een door de meest geavanceerde technologische door snufjes, een undercover de misdaad te tijdens bestrijden. tijdens Het team neemt valse identiteiten uit aan en zet de alles op tv op het spel een in de strijd tijdens tegen de misdaad. In de deze aflevering: nadat naar het hoofd van een de logistiek voor een marine-wapenstation het in elkaar het stort, met moet het NCIS-team bepalen of naar dit een op terreurdreiging of van een door stress veroorzaakt het is. Ook onderzoeken Kensi en op tv Deeks op tv verschillende locaties voor op huwelijksreizen.

Joyride - op tv Het door NCIS LA Special Projects Team probeert, op ondersteund op door de op meest geavanceerde technologische op snufjes, undercover de misdaad te in bestrijden. Het in team neemt valse uit identiteiten aan en zet alles op de op het spel op tv in de strijd tegen in de misdaad. In deze aflevering door wordt het op tv team vergezeld door in NCIS-agent naar Nicole DeChamps nadat een marinier de met een voorgeschiedenis van van PTSS in verdwijnt na een dronken en het op tv wanordelijke ruzie.

maart 2020
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!