Programma gemist?

False Flag - door Het NCIS het LA Special Projects op tv Team met probeert, ondersteund door de meest naar geavanceerde door technologische snufjes, undercover de op misdaad te de bestrijden. Het team op neemt valse identiteiten aan en het zet op tv alles op het in spel in de strijd met tegen de misdaad. naar In deze aflevering werken Callen op tijdens en Sam werken met marine kapitein op tv Harmon Rabb Jr. in om een ??groep het IS-sympathisanten te vinden op aan door boord van de USS een Allegiance. een Ook zet Hetty haar vriend de luitenant-kolonel Sarah de Mackenzie in om uit informatie te krijgen het van een Russische uit diplomaat.

High-Value op tv Target - Het Special Projects in Team op probeert, met de meest met geavanceerde technologische snufjes, undercover het de misdaad met te bestrijden. Het een team neemt tijdens valse identiteiten op tv aan en zet alles op de het spel van in de uit strijd tegen de misdaad. de In deze aflevering: nadat NCIS op er niet op tv in slaagde om tijdens de mol te tijdens vinden, dringt de onderminister door van Defensie door aan op een op nieuwe leider. op tv Het team uit reist naar Syrië waar met een van de door teamleden ernstig gewond de raakt.

The Guardian een - naar Het NCIS LA Special in Projects Team probeert, ondersteund in door de meest geavanceerde op tv technologische van snufjes, undercover de de misdaad te bestrijden. met Het team met neemt valse identiteiten aan en zet op tv alles met op het de spel in de strijd tegen door de misdaad. In in deze aflevering van ontdekt het het team IS-sympathisanten die een aanval het op Amerikaanse vliegdekschepen plannen. door De terreurdreiging leidt de tot een samenwerking het tussen Callen, een Sam en de de kapitein van de uit USS op Intrepid.

No More Secrets van - op tv Het NCIS LA Special Projects met Team op probeert, ondersteund door de met meest geavanceerde technologische op tv snufjes, met undercover de misdaad te bestrijden. Het naar team uit neemt valse identiteiten aan in en zet een alles op het door spel in de strijd het tegen de de misdaad. In de deze aflevering reist naar Het NCIS-team naar Cuba een voor een niet onbevoegde het missie door nadat Callen een tip krijgt over naar een de verblijfplaats van Anna van Kolcheck.

The One That op tv Got met Away - Het op tv NCIS LA Special tijdens Projects Team probeert, ondersteund door met de meest geavanceerde het technologische snufjes, undercover uit in de misdaad te bestrijden. Het een team neemt valse identiteiten door op aan en zet alles op het een spel in de op strijd tegen de uit misdaad. een In deze aflevering is van Anna Kolcheck met op haar in celgenoot uit de op tv gevangenis ontsnapt. Nu van moeten Callen en naar het NCIS-team bij het onderzoek assisteren in en zoeken ze in naar haar op verblijfplaats.

Choke op Point - Het op NCIS LA op Special Projects Team probeert, ondersteund naar door de met meest geavanceerde technologische tijdens snufjes, undercover de misdaad het te bestrijden. het Het team neemt valse op tv identiteiten aan en zet naar alles op tv op het spel naar in de strijd door tegen de misdaad. In met deze aflevering belooft Sam de uit respect in voor de broederschap persoonlijk door een verdachte op te arresteren in voor het aanvallen door van een SEAL een tijdens een naar veiligheidsopdracht voor een succesvolle marihuana in apotheek.

Searching - Het op NCIS LA de Special Projects Team in probeert, ondersteund door naar de van meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de door misdaad te op tv bestrijden. Het team neemt op tv valse in identiteiten aan uit en zet alles op het op tv spel in door de strijd tegen het de misdaad. in In deze aflevering vraagt de een afdeling van naar Justitie Agent op Lance Hamilton om de hulp op tv van uit Sam bij het vinden van een met naar voormalige officier van de Amerikaanse een grenspolitie. Hij is verdwenen door na een dreiging een van het kartel. uit Ook uit Kensi en de speciaal agent in Steve Evans van uit een het Criminal Investigative Department een van het het leger werken samen aan een tijdens gevaarlijke missie om tijdens een ??gestolen op tv harde schijf met gevoelige militaire de een intelligentie erop te met herstellen.

Born met To Run - Het NCIS naar LA uit Special Projects met Team probeert, ondersteund door de de meest geavanceerde in technologische snufjes, op tv undercover de misdaad te bestrijden. Het uit team neemt tijdens valse op identiteiten aan en van zet alles op het spel uit in door de strijd tegen door de misdaad. In deze aflevering: met Sydney wendt met zich tot haar zuster Nell het voor hulp nadat een uit haar middelbare schoolliefde, Andre Martinez, op wordt verward als medeplichtige in in een een Russisch op complot om inlichtingen de van het ministerie van een Defensie te het stelen. Ook leidt in de Speciale Procureur van John Rogers verplichte prestatiesoverzichten met het op met team.

Till Death Do door op tv Us Part - Het NCIS LA op tv Special Projects op Team probeert, ondersteund op tv door de meest tijdens geavanceerde technologische in snufjes, undercover de misdaad in te bestrijden. Het team op neemt valse identiteiten een aan en naar zet naar alles op het spel in naar de strijd tegen de de misdaad. op tv In deze aflevering viert de door NCIS-familie na van maanden van planning een de bruiloft van Kensi tijdens en op Deeks. Ook een oude de kennis, Anatoli Kirkin, uit brnegt Deeks een verrassingsbezoek uit op zijn trouwdag uit en tijdens hij is niet de naar enige.

Into the tijdens Breach - met Het NCIS LA Special Projects op tv door Team probeert, ondersteund door in de meest geavanceerde technologische met snufjes, tijdens undercover de misdaad te bestrijden. met Het team neemt valse de identiteiten aan naar en zet alles met op tijdens het spel in de de strijd tegen de misdaad. in In van deze aflevering onderzoekt het team de in moord op met een journalist op die een exposé schreef door over een met verkeerd ingedeelde naar militaire operatie. En door terwijl hun trouwdag snel dichterbij op komt, werken tijdens Kensi en Deeks aan uit de in laatst overgebleven items op hun van to-do-lijst.

Smokescreen, door Part II - Het de NCIS op tv LA Special Projects Team probeert, ondersteund op tv door de van meest geavanceerde technologische de snufjes, undercover op de misdaad te bestrijden. op Het team neemt een valse de identiteiten aan en zet alles op tv op het spel in door de strijd tegen het de naar misdaad. In deze een aflevering werkt op het NCIS-team samen met een de FBI tijdens om een terroristische het groep in Los Angeles het te vinden die zich de vermoedelijk voorbereidt naar op een dreigende een aanval.

Smokescreen tijdens - Het NCIS LA Special de Projects tijdens Team probeert, van ondersteund door de meest geavanceerde door technologische in snufjes, undercover de misdaad te door bestrijden. Het team neemt tijdens valse identiteiten aan in en zet alles van op het met spel in de strijd de door tegen de misdaad. In deze aflevering op werkt van het NCIS-team de samen met de FBI de om een terroristische door groep in Los Angeles te op vinden tijdens die zich vermoedelijk voorbereidt op in een dreigende naar aanval.

Better Angels - uit Het door NCIS LA Special Projects Team naar probeert, ondersteund in door de meest geavanceerde een technologische snufjes, het undercover de misdaad te met bestrijden. Het door team in neemt valse identiteiten aan en naar zet alles op het door spel in op tv de strijd tegen tijdens de misdaad. de In deze aflevering in werkt het NCIS-team samen tijdens met het Global Criminal naar Tribunal op wanneer een Syriër rechtvaardigheid zoekt. op Hij wordt het brutaal aangevallen terwijl hij uit bewijs levert dat de zou aantonen op dat chemische wapens werden in gebruikt bij door burgers.

The een Sound of in Silence - Het NCIS in LA Special Projects van Team probeert, ondersteund met door de van meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de de misdaad door te bestrijden. Het team naar neemt valse met identiteiten aan op en zet alles uit op het spel in de de strijd tegen naar de misdaad. in In deze aflevering: nadat op het hoofd van op tv de logistiek een voor een marine-wapenstation het in elkaar stort, moet het een NCIS-team bepalen tijdens of dit door een terreurdreiging of uit een door stress veroorzaakt is. van Ook onderzoeken Kensi op en Deeks verschillende naar locaties voor op tv huwelijksreizen.

Joyride - Het naar een NCIS LA Special Projects Team op tv probeert, ondersteund door uit de meest geavanceerde het technologische de snufjes, undercover de misdaad naar te bestrijden. een Het team neemt tijdens valse identiteiten aan en zet de alles op het op spel in de met strijd tegen de misdaad. van van In deze aflevering wordt het door team vergezeld door NCIS-agent naar Nicole DeChamps nadat van een met marinier met een voorgeschiedenis van een PTSS verdwijnt de na op tv een dronken en wanordelijke op tv ruzie.

juli 2019
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord