Programma gemist?

Sans Voir, het Part 2 door - Het Special een Projects Team probeert van undercover de misdaad te bestrijden, het ondersteund door naar de meest van geavanceerde technologische een snufjes, neemt valse door identiteiten aan en met zet alles op het spel naar in de strijd uit tegen de misdaad. In van deze aflevering: het het team tijdens wordt betrokken bij naar een mentaal dodelijk spel door in een crimineel een meesterbrein, die wordt gemotiveerd met door met wraak.

Sans het Voir, Part 1 naar - Het op Special Projects Team probeert undercover de naar misdaad te de bestrijden, ondersteund door op de meest geavanceerde op tv technologische snufjes, neemt valse van identiteiten aan en in zet naar alles op het op spel in de een strijd tegen tijdens de misdaad. In deze aflevering: de wanneer een undercoverzaak in tot een mentaal dodelijk een spel het leidt, dat is georganiseerd het door een crimineel in meesterbrein, confronteren tijdens Callen en het van team hun wraakzuchtige tegenstander "de van in kameleon".

Neighborhood een watch - Het door Special Projects Team probeert in undercover de misdaad te naar bestrijden, ondersteund door door in de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt op tv valse tijdens identiteiten aan en door zet alles op naar het spel in de strijd naar van tegen de misdaad. in In deze aflevering een denkt het team dat zij met een Russische crimineel tijdens midden in de een buitenwijken hebben gevonden. Kensi op tv het en Deeks gaan daarom undercover als door getrouwd op stel.

Patriot acts met - Het Special het Projects Team een probeert undercover de misdaad te door een bestrijden, ondersteund door door de meest geavanceerde naar technologische snufjes, neemt valse identiteiten uit aan van en zet alles op uit het spel in de strijd op tegen op tv de misdaad. In in deze aflevering: Nate de Getz vraagt het team om van hulp wanneer het de op tv FBI een ex-marinier verdenkt door van het maken van een uit chemische met bom.

Vengeance met - Het Special Projects Team in van probeert undercover de misdaad te op bestrijden, ondersteund tijdens door de meest geavanceerde de technologische een snufjes, neemt valse identiteiten op aan en zet een alles op in het spel in de op tv strijd tegen de een misdaad. In deze op tv aflevering: voordat een groep van uit Navy met Seals kan beginnen aan een door reddingsmissie, wordt Sam naar Hanna gedwongen de om de groep in te ondervragen over door wie een Navy Seals in officier tijdens heeft gedood.

Blye, K. door (1) op - Het Special Projects Team probeert de naar undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund tijdens door de op tv meest geavanceerde technologische op snufjes, een neemt valse identiteiten aan en zet de alles op het op spel in met de strijd een tegen de misdaad. In een deze aflevering wordt Kensi het Blye op tv opgepakt als hoofdverdachte in op tv een moordzaak. Het op tv team uit zoekt naar nieuwe bewijzen het om haar onschuld te naar bewijzen.

Crimeleon - door Het Special Projects van Team probeert undercover naar de misdaad te bestrijden, naar ondersteund door de met meest met geavanceerde technologische snufjes, van neemt valse naar identiteiten aan en zet alles op in de het spel in de strijd tijdens tegen de misdaad. In in tijdens deze aflevering: het team in is op zoek naar de een internationale moordenaar het die in staat met is van om zichzelf te transformeren. Zo uit voorkomt hij naar dat hij door wordt opgepakt.

The naar Watchers - Het Special de Projects Team probeert met undercover de misdaad tijdens te bestrijden, met ondersteund door uit de meest geavanceerde technologische in snufjes, neemt valse een identiteiten aan met en zet alles op het spel met in de strijd de tegen de misdaad. van In het deze aflevering wordt tijdens een onderzoeker van het uit Ministerie van Defensie dood tijdens op aangetroffen. Nells IQ op wordt op de proef gesteld als uit op tv ze undercover gaat als zijn op vervanger.

Higher van Power - op tv Het Special Projects Team uit probeert undercover de met misdaad te bestrijden, ondersteund door op de meest geavanceerde met technologische snufjes, uit neemt valse de identiteiten aan en zet naar alles op het het spel in de met strijd tegen tijdens de misdaad. In een deze aflevering moet het naar NCIS-team een gestolen tijdens apparaat lokaliseren. Ondertussen van probeert Sam door het perfecte in kerstcadeau voor zijn dochter te kopen met het en ontmoet Eric Nells een ouders.

The tijdens Debt - naar Het Special Projects Team probeert het undercover de misdaad een te bestrijden, ondersteund tijdens door de meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, neemt op op valse identiteiten aan en zet alles op tv op het spel in in de uit strijd op tv tegen de misdaad. met In deze aflevering is Hetty genoodzaakt op tv Deeks van te ontslaan door een met mislukte opdracht. Ondertussen krijgt tijdens Kensi, het tijdens het afscheid, op onverwachte gevoelens voor haar tijdens oude partner uit Deeks.

Betrayal uit - Het Special Projects op Team probeert de undercover de door misdaad te bestrijden, ondersteund een door de meest geavanceerde technologische uit snufjes, neemt valse op tv identiteiten met aan en zet op tv alles op een het spel in de strijd tijdens tegen de op misdaad. In tijdens deze aflevering blijkt de undercover een missie van Sam in een Soedan gevaarlijker naar dan de gedacht. Callen en het NCIS-team naar moeten hun op vermiste collega vinden voordat het tijdens met te laat is.

Greed in - Het Special Projects de Team probeert undercover de naar naar misdaad te bestrijden, van ondersteund door de meest geavanceerde technologische de snufjes, naar neemt valse identiteiten tijdens aan en zet door alles op het van spel in de de strijd tegen de uit misdaad. Het NCIS-team naar reist in deze tijdens aflevering af naar Mexico op om daar een de ontbrekende in gevaarlijke materialen te zoeken met uit een naar smokkelzaak.

Honor - Het in Special het Projects Team probeert met undercover de misdaad van te bestrijden, ondersteund door van de meest door geavanceerde technologische snufjes, neemt door valse identiteiten aan en op tv zet alles op op tv het spel met in door de strijd tegen de misdaad. Wanneer door een ontslagen een marinier in deze aflevering de wordt beschuldigd tijdens van moord, beweert hij op tv dat in hij erin is op tv geluisd.

Lone door Wolf - met Het Special Projects Team probeert in undercover de misdaad te tijdens bestrijden, ondersteund door door in de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt de valse identiteiten aan van een en zet alles op het spel met in tijdens de strijd van tegen de misdaad. In deze aflevering de wordt een op tv voormalige Navy Intelligence Officer door op vermoord. De agenten ontdekken zijn dubbelleven tijdens een en een mogelijke bedreiging voor de tijdens nationale op veiligheid.

Sacrifice met - Het Special Projects met Team probeert undercover de de misdaad te bestrijden, op ondersteund tijdens door de meest een geavanceerde technologische uit snufjes, neemt valse identiteiten aan in en uit zet alles op het uit spel in de strijd door tegen de misdaad. door De politie doet in door uit deze aflevering beroep op het NCIS-team tijdens wanneer, dankzij op tv een inval, een een Mexicaans drugskartel wordt van gelinkt met met een gezochte terrorist. op tv Ondertussen wordt het meest de gewaardeerde bezit van Sam tijdens tijdens gestolen.

september 2018
15-07-2018 19:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 2 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

15-07-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 1 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

08-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Neighborhood watch - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad....

01-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Patriot acts - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

01-07-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Vengeance - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

17-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Blye, K. (1) - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

17-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Crimeleon - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

03-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Watchers - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

03-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Higher Power - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

27-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Debt - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

27-05-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Betrayal - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

13-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Greed - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Het NCIS-tea...

13-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Honor - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Wanneer een ...

06-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Lone Wolf - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

06-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sacrifice - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. De polit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 173
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord