Programma gemist?

High-Value de Target - de Het Special Projects op tv Team probeert, met de meest van geavanceerde technologische snufjes, undercover het de misdaad te van uit bestrijden. Het team neemt in valse identiteiten aan en op tv zet alles op het tijdens het spel in de strijd op tv tegen de misdaad. In de deze aflevering: nadat in NCIS er niet door in de slaagde om de mol te in vinden, dringt uit de onderminister in van Defensie aan op een met nieuwe leider. van Het team reist met naar Syrië waar een van in de teamleden op tv ernstig gewond in raakt.

The op tv Guardian - Het NCIS LA met Special Projects naar Team probeert, ondersteund door met de op meest geavanceerde technologische een snufjes, undercover de misdaad te met bestrijden. op tv Het team neemt valse de identiteiten de aan en zet alles een op het spel in op de strijd tegen uit de misdaad. In op deze aflevering ontdekt met het team IS-sympathisanten op tv die een aanval op de Amerikaanse vliegdekschepen het plannen. De terreurdreiging leidt uit door tot een samenwerking tussen Callen, van Sam en de tijdens kapitein op van de USS tijdens Intrepid.

No More Secrets het - Het uit NCIS LA Special naar Projects Team probeert, ondersteund een door naar de meest geavanceerde in technologische snufjes, undercover de misdaad op te bestrijden. Het van tijdens team neemt valse identiteiten aan en op naar zet alles op het spel in in de uit strijd tegen de misdaad. In op deze aflevering naar reist van Het NCIS-team naar Cuba op voor een het niet onbevoegde missie met nadat Callen een tip in krijgt over naar de verblijfplaats van op Anna Kolcheck.

The van One That Got Away op tv - Het op NCIS LA Special Projects van Team probeert, ondersteund door tijdens de uit meest geavanceerde technologische met snufjes, undercover de misdaad tijdens te bestrijden. Het de team op tv neemt valse identiteiten op tv aan en zet in alles op het spel in de door strijd tegen met de misdaad. In deze door aflevering is op tv Anna Kolcheck met in haar celgenoot door uit de een gevangenis ontsnapt. Nu moeten Callen en naar het NCIS-team de bij het onderzoek op assisteren en zoeken ze uit van naar haar verblijfplaats.

Choke het Point - naar Het NCIS LA Special van Projects Team probeert, ondersteund in door de op tv meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, undercover door de misdaad te bestrijden. Het in team neemt op valse identiteiten aan en zet een van alles op het op spel in de strijd tegen de naar misdaad. In deze op tv op aflevering belooft Sam uit respect op tv voor een de broederschap persoonlijk tijdens een verdachte te arresteren voor op het de aanvallen van een SEAL tijdens op een veiligheidsopdracht een voor een tijdens succesvolle marihuana apotheek.

Searching met - Het NCIS LA Special op tv Projects op Team probeert, ondersteund door de het meest geavanceerde een technologische snufjes, undercover de op naar misdaad te bestrijden. Het team door neemt op tv valse identiteiten aan en de zet alles op het spel op tv tijdens in de strijd tegen een de misdaad. op In deze aflevering vraagt tijdens de afdeling van Justitie Agent door in Lance Hamilton om op de hulp van Sam bij het van vinden van een een uit voormalige officier van de Amerikaanse op tv grenspolitie. Hij de is verdwenen na een dreiging een in van het kartel. Ook door Kensi en de speciaal het agent Steve Evans van van het Criminal de Investigative Department op van het uit leger werken samen naar aan een gevaarlijke missie het om een ??gestolen harde schijf een met gevoelige met militaire intelligentie erop te het op tv herstellen.

Born het To Run - Het NCIS door LA Special op Projects Team probeert, ondersteund tijdens door door de meest geavanceerde technologische een snufjes, undercover de door misdaad te bestrijden. een Het team neemt met valse op identiteiten aan en zet alles het op het het spel in een de strijd tegen de op misdaad. In deze aflevering: de Sydney door wendt zich tot haar van zuster Nell voor hulp nadat door haar in middelbare schoolliefde, Andre in Martinez, wordt verward op tv als medeplichtige in een Russisch de het complot om inlichtingen het van het ministerie van Defensie tijdens te stelen. een Ook leidt de de Speciale Procureur John Rogers verplichte in het prestatiesoverzichten met het in team.

Till in Death Do Us Part met - Het NCIS met LA Special Projects Team de probeert, ondersteund door het de meest geavanceerde van door technologische snufjes, undercover de misdaad te het bestrijden. Het de team neemt valse identiteiten tijdens aan met en zet alles met op het de spel in de strijd in tegen de misdaad. uit In deze aflevering viert het de NCIS-familie na naar maanden tijdens van planning de bruiloft van van Kensi het en Deeks. Ook het een oude kennis, Anatoli Kirkin, brnegt in uit Deeks een verrassingsbezoek op zijn trouwdag op tv van en hij is niet de de enige.

Into door the Breach - de Het NCIS LA op tv Special Projects op tv Team probeert, ondersteund door uit de meest geavanceerde technologische snufjes, uit undercover naar de misdaad te bestrijden. uit Het team op tv neemt valse identiteiten aan op en zet op alles op het op spel in van de strijd tegen de misdaad. In in deze het aflevering onderzoekt het team tijdens de moord op een op tv tijdens journalist die een door exposé schreef over een door verkeerd ingedeelde op militaire operatie. En terwijl hun met trouwdag snel dichterbij komt, door het werken Kensi en Deeks aan in de laatst overgebleven items een op hun een to-do-lijst.

Smokescreen, Part met II - Het van NCIS LA uit Special Projects met Team probeert, ondersteund de door de meest door geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad door te bestrijden. met Het team neemt een valse een identiteiten aan en zet alles de op op het spel in op tv de strijd tegen de misdaad. naar In het deze aflevering werkt het NCIS-team tijdens samen op met de FBI om een naar terroristische door groep in Los met Angeles te vinden die zich een vermoedelijk voorbereidt op een de dreigende tijdens aanval.

Smokescreen uit - Het op NCIS LA Special Projects een Team probeert, ondersteund door op tv de meest een geavanceerde technologische snufjes, in undercover de misdaad te bestrijden. uit Het de team neemt tijdens valse identiteiten aan en zet alles met een op het spel in de strijd in op tegen de misdaad. in In deze aflevering werkt het NCIS-team in samen een met de naar FBI om een naar terroristische groep in van Los Angeles te vinden die zich in vermoedelijk de voorbereidt op een van dreigende aanval.

Better Angels - door Het op NCIS LA Special Projects naar Team probeert, door ondersteund door de van meest geavanceerde technologische snufjes, van undercover de misdaad door te bestrijden. met Het team neemt op tv valse identiteiten aan en op zet alles op op tv het spel op in de strijd door tegen de misdaad. In in deze de aflevering werkt het NCIS-team samen het met het een Global Criminal Tribunal wanneer op tv een Syriër rechtvaardigheid naar zoekt. het Hij wordt brutaal aangevallen de terwijl hij bewijs met levert dat zou aantonen dat op chemische wapens door werden gebruikt de bij burgers.

The Sound de of Silence - in Het NCIS op tv LA Special op tv Projects Team probeert, ondersteund het door de meest geavanceerde van technologische snufjes, undercover de naar misdaad te bestrijden. naar Het team neemt naar op valse identiteiten aan en naar zet alles op van het spel in de op tv strijd uit tegen de misdaad. In deze aflevering: de nadat in het hoofd van de logistiek naar voor een marine-wapenstation naar in elkaar naar stort, moet het NCIS-team naar bepalen of dit op een naar terreurdreiging of een door van stress veroorzaakt is. een Ook onderzoeken met Kensi en de Deeks verschillende locaties voor van huwelijksreizen.

Joyride - op Het NCIS op LA Special Projects Team in probeert, ondersteund tijdens door de in meest geavanceerde technologische een snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. de door Het team neemt valse uit identiteiten aan en zet naar alles op het spel het in de tijdens strijd tegen de in misdaad. In deze van aflevering wordt het team in vergezeld door met NCIS-agent tijdens Nicole DeChamps nadat een een marinier met een voorgeschiedenis van in in PTSS verdwijnt na een dronken van en wanordelijke op ruzie.

Heist op - Het op NCIS LA Special van Projects Team probeert, ondersteund op door de meest geavanceerde naar technologische snufjes, de undercover de misdaad te bestrijden. het Het in team neemt valse identiteiten aan tijdens en zet alles van op het spel door van in de strijd tegen het de misdaad. met In deze aflevering: het Door een zeer naar doordachte bankroof om slechts één kluis op te stelen wordt het het door NCIS-team geforceerd het corrupte bedrijf met van Veronica Stephens op tv te op onderzoeken.

mei 2019
17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

29-03-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Heist - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de mis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord