Programma gemist?

Seizoen 3 - van Aflevering 10 - met Amerikaanse naar misdaadserie. The Debt. Deeks tijdens wordt door Hetty ontslagen na met de mislukking tijdens zijn in uit laatste missie. Het van afscheid valt Kensi bijzonder tijdens zwaar en ze het begint zich af te op vragen of ze van gevoelens het heeft voor Deeks.

Seizoen 3 door - Aflevering 9 - naar Amerikaanse van misdaadserie. Betrayal. Een samenwerking tussen de de CIA en het het NCIS-team loopt volledig naar fout waardoor tijdens undercoveragent Sam vermist raakt in de Soedan. de Callen en de door rest van het team de moeten hem de zien op te op sporen voordat het te een laat uit is.

Greed uit - Het een Special Projects Team probeert tijdens undercover de misdaad te bestrijden, tijdens ondersteund door op de meest geavanceerde van technologische snufjes, neemt valse door identiteiten van aan en zet alles tijdens op het spel naar in de strijd in tegen de misdaad. Het de NCIS-team reist in met de deze aflevering af naar het Mexico om daar de in ontbrekende op tv gevaarlijke materialen te zoeken het uit een in smokkelzaak.

Honor van - Het Special de Projects Team probeert undercover het de misdaad tijdens te bestrijden, ondersteund door met de meest geavanceerde technologische met snufjes, neemt valse het identiteiten aan en het zet uit alles op het spel in uit door de strijd tegen de naar misdaad. Wanneer uit een ontslagen marinier met in deze aflevering wordt beschuldigd van op moord, met beweert hij dat hij door erin is uit geluisd.

Lone Wolf - van Het Special naar Projects door Team probeert undercover de met misdaad te bestrijden, ondersteund het door in de meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, neemt valse identiteiten een aan en zet uit alles op een het spel in met de strijd tegen de misdaad. van uit In deze aflevering wordt een op tv voormalige in Navy Intelligence Officer tijdens vermoord. De agenten op tv ontdekken zijn dubbelleven en een mogelijke uit bedreiging door voor de nationale uit veiligheid.

Sacrifice - van Het Special Projects Team het probeert tijdens undercover de de misdaad te bestrijden, ondersteund door de uit meest een geavanceerde technologische snufjes, neemt in valse identiteiten aan en op tv in zet alles op het spel in tijdens de de strijd tegen naar de misdaad. De politie met doet in deze aflevering beroep op tv een op het NCIS-team het wanneer, dankzij een door inval, een Mexicaans drugskartel wordt gelinkt een met een gezochte uit op tv terrorist. Ondertussen wordt door het meest gewaardeerde bezit van naar Sam de gestolen.

Backstopped het - Het Special van Projects Team probeert tijdens undercover de misdaad te bestrijden, van ondersteund door een de meest geavanceerde op technologische door snufjes, neemt valse identiteiten met aan en op zet alles op op tv het spel in de tijdens strijd tegen met de misdaad. In deze van aflevering komt op het team in het actie na een auto-explosie. Ze met zoeken een de stad af naar de door andere gestolen explosieven, in voordat het te laat uit uit is.

Cyber tijdens Threat - Het de Special Projects Team probeert undercover op tv de misdaad te van naar bestrijden, ondersteund door de door meest geavanceerde technologische snufjes, tijdens neemt valse identiteiten op aan het en zet alles in op het spel in op tv de strijd tegen de misdaad. het Het NCIS- en in van het NSA-team besluiten in deze aflevering op op tv om samen te werken, wanneer er door een op cyberaanval op de DOD plaatsvindt. op Samen gaan de ze op in zoek naar de verantwoordelijke persoon door voor de tijdens aanval.

Lange, van H - Het Special tijdens Projects uit Team probeert undercover met de misdaad te bestrijden, ondersteund door van de meest de geavanceerde technologische uit snufjes, neemt naar valse identiteiten aan en zet alles op op het spel het in uit de strijd tegen de naar misdaad. In deze aflevering: de Het het team zet hun zoektocht een naar Hetty door in Roemenië het voort. Ondertussen vindt Callen uit de antwoorden op tv op de vragen over uit zijn mysterieuze op tv verleden.

Plan B - het Het Special Projects in Team probeert undercover op naar de misdaad te bestrijden, ondersteund tijdens door de meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, neemt op tv valse identiteiten aan door door en zet alles op op het spel in de strijd op tijdens tegen de misdaad. Wanneer Deeks beste door op vriend moet worden beschermd tegen door doodsbedreigingen, gaat Deeks de in deze naar aflevering undercover als met een van zijn oude het aliassen.

Rocket naar Man - Het Special Projects op Team door probeert undercover de misdaad het te bestrijden, ondersteund het door de meest geavanceerde van technologische met snufjes, neemt uit valse identiteiten aan en zet op tv alles op het spel met in de strijd op tv tijdens tegen de misdaad. Eric gaat in naar uit deze aflevering voor naar het eerst undercover om ervoor te door zorgen dat de de gerubriceerde technologie uit veilig de blijft, nadat een raketexpert is van overleden in het tijdens testlab.

The in Job - op Het Special Projects Team probeert het undercover de misdaad de te bestrijden, ondersteund door op tv de meest het geavanceerde technologische tijdens snufjes, neemt door valse identiteiten aan en op tv zet alles naar op het spel in de strijd door tegen de het misdaad. Wanneer er de in deze aflevering inbreuk van is gemaakt door op de beveiligingsfaciliteiten een op de marinebasis, het moet het NCIS-team uit bepalen op tv wat de reden hierachter is op tv geweest. Kensi naar gaat undercover om hun een missie te naar volbrengen.

Enemy Within - uit Het Special op Projects Team probeert undercover tijdens de naar misdaad te een bestrijden, ondersteund door van de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt van door valse identiteiten aan en zet alles op tv uit op het spel naar in de strijd tegen door de misdaad. Het NCIS-team een staat op tv in deze aflevering voor de lastige een met taak om te bepalen of een tijdens Venezolaanse politicus uit het op gevaar loopt om te op worden vermoord.

Harms in Way - op Het Special Projects Team probeert undercover het de uit misdaad te bestrijden, door ondersteund door de het meest geavanceerde in technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan de en van zet alles een op het spel in de strijd met tegen de een misdaad. Wanneer het team op in deze aflevering tijdens de dubbele opdracht op tv krijgt om de in zoon met van een prins te redden naar van en de leider van een terroristische op op tv groep op te sluiten, besluit Nate tijdens zich weer op tv bij het team een te een voegen.

Personal - Het het Special Projects in Team probeert op tv undercover de misdaad te tijdens bestrijden, ondersteund door met de meest geavanceerde technologische het snufjes, uit neemt valse identiteiten aan en het zet in alles op het met spel in een de strijd tegen de misdaad. In van door deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de het een motief van de schutter uit die Deeks raakte tijdens op zijn bezoek aan de op tv supermarkt. door Was het door toevallig dat Deeks is geraakt, het of zit er de wellicht meer het achter?

mei 2018
27-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Debt. Deeks wordt door Hetty ontslagen na de mislukking tijdens zijn laatste missie. Het afscheid valt Kensi bijzonder zwaar en ze begint zich af te vragen of ze gevoelens heeft vo...

27-05-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Betrayal. Een samenwerking tussen de CIA en het NCIS-team loopt volledig fout waardoor undercoveragent Sam vermist raakt in Soedan. Callen en de rest van het team moeten hem zien op te ...

13-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Greed - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Het NCIS-tea...

13-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Honor - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Wanneer een ...

06-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Lone Wolf - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

06-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sacrifice - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. De polit...

29-04-2018 19:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Backstopped - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In dez...

22-04-2018 20:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Cyber Threat - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Het N...

22-04-2018 19:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Lange, H - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

08-04-2018 20:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Plan B - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Wanneer Dee...

08-04-2018 19:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Rocket Man - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Eric ga...

01-04-2018 20:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Job - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Wanneer er...

01-04-2018 19:15

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Enemy Within - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Het N...

25-03-2018 20:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Harms Way - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Wanneer ...

25-03-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Personal - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 164
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord