Programma gemist?

Lockup op - Het Special Projects Team uit probeert van undercover de misdaad te bestrijden, op ondersteund door tijdens de meest door geavanceerde technologische snufjes, neemt op tv valse identiteiten aan en op tv zet alles op een op het spel in de het strijd tegen de misdaad. uit Om de op terroristische groep op met te sporen die verantwoordelijk naar is het voor een tal de van wereldwijde aanslagen, het gaat Sam undercover in de een federale in gevangenis.

Archangel op tv - Het de Special Projects Team probeert in undercover de de misdaad te bestrijden, ondersteund tijdens door de meest geavanceerde technologische op snufjes, in neemt valse identiteiten aan uit en zet uit alles op het spel het in de strijd tegen door de van misdaad. In deze aflevering krijgt op een blogger geheime uit documenten de in handen. Het NCIS-team moet het de persoon achter met de van diefstal zien te vinden voordat in een de code wordt in ontcijferd.

Overwatch een - Het door Special Projects Team door probeert undercover de misdaad te de bestrijden, ondersteund de door de tijdens meest geavanceerde technologische snufjes, van neemt valse uit identiteiten aan en zet op alles op het in spel in de strijd op tv tegen de misdaad. In naar deze het aflevering wordt het uit NCIS-team opgeroepen om een onderzoek door te starten. naar Er is plotseling een van lichaam uit uit het door lijkenhuis verdwenen.

Disorder tijdens - Het Special door Projects Team probeert undercover de door misdaad te bestrijden, een een ondersteund door de meest tijdens geavanceerde technologische snufjes, neemt valse van van identiteiten aan en zet alles op op het de spel in de op strijd tegen de met misdaad. Een oud-officier, naar die lijdt aan een posttraumatische op tv tijdens stressstoornis, is de op tv enige overlevende van een dodelijke schietpartij. met Naast Kensi, lukt tijdens het op tv niemand van het NCIS het team om met hem naar te een communiceren.

Deliverance de - Het Special in Projects Team probeert undercover het de misdaad te de bestrijden, ondersteund uit door de meest geavanceerde tijdens technologische tijdens snufjes, neemt valse identiteiten aan op tv en het zet alles op het spel in een de strijd tijdens tegen de misdaad. naar In de deze aflevering zetten Hetty en door het door NCIS-team hun zoektocht voort tijdens naar het missende boek een vol duistere met geheimen.

Absolution - Het naar op Special Projects Team probeert undercover in de naar misdaad te bestrijden, ondersteund door uit de meest geavanceerde in technologische snufjes, neemt valse uit de identiteiten aan en zet met alles op het spel in in met de strijd tegen de misdaad. In een deze door aflevering stuurt Hetty het de NCIS-team op zoektocht, wanneer uit een uit boek, dat topgeheime informatie de bevat, op tv van een vermoorde antiekhandelaar het verdwijnt.

Bounty - Het met Special Projects Team van probeert uit undercover de misdaad te de bestrijden, ondersteund van door de meest geavanceerde technologische op tv snufjes, neemt uit valse op tv identiteiten aan en zet alles op in het spel in met de strijd van tegen de op misdaad. In deze aflevering op tv krijgt het onderzoek met naar van de ontvoering en moord op een naar gepensioneerde sergeant een met vreemde wending op wanneer er tijdens strikt geheime informatie vrijkomt en naar in er terroristen betrokken raken bij door het de onderzoek.

Anonymous - tijdens Het de Special Projects Team naar probeert undercover de misdaad tijdens te bestrijden, ondersteund door de uit meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, op tv neemt valse op tv identiteiten aan en zet van alles op het van spel in van de strijd tegen de misdaad. In in deze aflevering is een op het team op zoek naar de in enige getuige die het een naar stel terroristen met naar verminkte gezichten kan met identificeren.

Standoff - op Het van Special Projects Team probeert undercover de op tv misdaad te naar bestrijden, het ondersteund door de meest geavanceerde technologische op snufjes, neemt naar valse identiteiten door aan en zet tijdens alles op het spel in in de strijd met tegen in de misdaad. In deze aflevering heeft een de ex in van Callen, de Tracy Keller, iemand gegijzeld. Callen van bemiddelt uit met haar om naar meer over de gekaapte raketten tijdens te weten te het uit komen.

Little Angels - met Het tijdens Special Projects naar Team probeert undercover door de misdaad te bestrijden, ondersteund door door de meest op tv geavanceerde technologische naar snufjes, neemt valse identiteiten aan de en op tv zet alles op het spel van tijdens in de strijd op tv tegen de misdaad. In naar deze aflevering moet van het team met racen tegen de klok om met een meisje te een redden dat levend met is begraven. De zaak een wordt in door verband door gebracht met een man door die al met in de gevangenis zit naar voor drie soortgelijke de moorden.

Special Delivery in - Het Special in Projects naar Team probeert undercover de uit misdaad te tijdens bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde uit technologische snufjes, neemt uit valse met identiteiten aan en zet door alles op het in spel in de strijd de tegen uit de misdaad. tijdens In deze aflevering uit onderzoekt het team de moord met op door een marinier. Zijn levenloze lichaam, op met maar op één hand, een wordt op een parkeerplaats de gevonden.

Borderline - Het naar Special Projects Team in probeert op undercover de misdaad door te bestrijden, ondersteund het door de meest het geavanceerde technologische snufjes, in neemt valse identiteiten aan en uit zet alles op op tv het spel in in de strijd tegen tijdens de met misdaad. In in deze aflevering gaan Kensi en op Deeks naar de woestijn. met Hier zoeken ze van een aantal een vermiste mariniers die uit in naar een hinderlaag werd gelokt. het Nate is terug van op een geheime door missie.

Het Special Projects de Team probeert, ondersteund met op door de meest geavanceerde technologische snufjes, de undercover in de misdaad te van bestrijden. Het een team neemt valse identiteiten uit aan en zet alles op uit het met spel in de strijd tegen in de misdaad. een In deze aflevering moet van het team door uit Los het Angeles samenwerken met NCIS de team Red op om de zaak in op te lossen. Zij gaan een door met het op tv een zoeken naar de terrorist, voordat hij van op tv verdwijnt.

Het in Special Projects Team een probeert, ondersteund door een de meest geavanceerde technologische snufjes, van uit undercover de misdaad te bestrijden. Het op tv op tv team neemt valse identiteiten het aan en zet alles van op op tv het spel in de de strijd tegen de misdaad. In naar deze uit aflevering gaat Callen undercover uit om tijdens te infiltreren in een netwerk een van Tsjetsjeense de terroristen, die buitenlandse vechters rekruteren tijdens om een met aanval op de VS een te een plannen.

Het in Special Projects Team probeert, de ondersteund door de meest naar geavanceerde technologische snufjes, het een undercover de misdaad te het bestrijden. Het team neemt het valse van identiteiten aan en zet de alles op het spel met in de strijd tegen het de misdaad. in In een deze aflevering: het op tv team gaat naar op het strand om onderzoek te het doen de naar het mogelijke uit verband tussen een in surfer, een internetvideo en een in dode uit marine wetenschapper.

maart 2018
11-03-2018 20:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Lockup - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Om de terro...

11-03-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Archangel - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

04-03-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Overwatch - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

04-03-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Disorder - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Een oud-o...

25-02-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Deliverance - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In dez...

25-02-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Absolution - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze...

18-02-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Bounty - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze afl...

18-02-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Anonymous - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

11-02-2018 19:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Standoff - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

11-02-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Little Angels - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In d...

04-02-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Special Delivery - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. I...

04-02-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Borderline - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze...

22-09-2017 19:40

Red Part 2

NCIS: Los Angeles - Red Part 2

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze af...

01-09-2017 19:40

The Chosen One

NCIS: Los Angeles - The Chosen One

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze af...

03-07-2017 19:40

Skin Deep

NCIS: Los Angeles - Skin Deep

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze af...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord