Programma gemist?

False een Flag - Het NCIS LA van uit Special Projects Team door probeert, ondersteund door de meest uit geavanceerde technologische van snufjes, undercover de misdaad te de bestrijden. Het een team neemt tijdens valse identiteiten aan en een zet alles op door het spel in de van strijd op tegen de de misdaad. In deze aflevering werken Callen de en Sam werken van met het marine kapitein Harmon Rabb Jr. van om een ??groep op tv IS-sympathisanten met te vinden aan boord een van de USS Allegiance. tijdens Ook zet van Hetty haar een vriend luitenant-kolonel op tv Sarah Mackenzie in om met informatie te krijgen van een door Russische een diplomaat.

High-Value Target - door Het Special de Projects Team probeert, tijdens met de meest geavanceerde op technologische een snufjes, undercover van de misdaad te bestrijden. Het van team neemt valse naar identiteiten aan en in zet alles de op het spel in de naar strijd tegen naar de misdaad. In naar deze aflevering: uit nadat NCIS naar er niet in slaagde om een de op tv mol te vinden, uit dringt de onderminister van Defensie aan met door op een nieuwe leider. Het de team uit reist naar Syrië tijdens waar een van de teamleden door ernstig gewond met raakt.

The Guardian het - Het naar NCIS LA uit Special Projects Team probeert, ondersteund door op tv de naar meest geavanceerde technologische snufjes, in undercover uit de misdaad te bestrijden. Het team in neemt valse in identiteiten aan de en zet van alles op het het spel in de strijd tegen van de misdaad. In deze door aflevering ontdekt het naar een team IS-sympathisanten die op tv een aanval op uit Amerikaanse vliegdekschepen plannen. door De terreurdreiging leidt door tot een samenwerking tussen Callen, de Sam op en de kapitein van de USS van de Intrepid.

No de More Secrets - tijdens Het NCIS LA Special een Projects Team probeert, op tv ondersteund door de meest met met geavanceerde technologische snufjes, undercover de van misdaad te bestrijden. naar Het team neemt door valse identiteiten aan en uit zet met alles op het naar spel in de tijdens strijd tegen de van misdaad. In deze aflevering het reist Het NCIS-team tijdens naar op tv Cuba voor een niet onbevoegde missie de nadat door Callen een tip tijdens krijgt over de op tv verblijfplaats van Anna tijdens Kolcheck.

The op tv One That van Got Away - Het met NCIS LA Special Projects Team het probeert, ondersteund in door de het meest geavanceerde technologische snufjes, undercover met de misdaad te in bestrijden. uit Het team neemt valse op identiteiten aan en zet een alles op van het spel in de de strijd tegen de een misdaad. In deze tijdens aflevering door is Anna Kolcheck met haar naar celgenoot het uit de gevangenis ontsnapt. Nu naar moeten op tv Callen en uit het NCIS-team bij het op tv onderzoek assisteren en tijdens zoeken ze naar haar op verblijfplaats.

Choke in Point - Het NCIS LA uit Special Projects Team uit op tv probeert, ondersteund door de meest tijdens geavanceerde technologische snufjes, undercover op de naar misdaad te bestrijden. Het team naar neemt valse met identiteiten van aan en zet alles in op het spel in op tv de strijd tegen de het door misdaad. In deze aflevering belooft Sam uit uit respect een voor de broederschap door persoonlijk op tv een verdachte te arresteren voor het een aanvallen naar van een SEAL tijdens tijdens een veiligheidsopdracht de voor een uit succesvolle marihuana apotheek.

Searching - van Het NCIS LA met Special Projects Team door probeert, ondersteund op tv door de meest met geavanceerde technologische snufjes, door undercover de misdaad te bestrijden. tijdens Het team in neemt valse identiteiten met aan op en zet alles naar op het spel in de een strijd tegen een de misdaad. tijdens In deze aflevering met vraagt de afdeling van in Justitie Agent Lance Hamilton om van het de hulp van het Sam bij het vinden van tijdens een voormalige officier met van op de Amerikaanse grenspolitie. Hij is op verdwenen na naar een dreiging van het het kartel. Ook Kensi uit en de door speciaal agent Steve Evans van in het Criminal met Investigative Department tijdens van het naar leger werken samen aan uit een gevaarlijke missie om een op ??gestolen harde schijf met met gevoelige militaire op intelligentie erop door te uit herstellen.

Born To uit Run het - Het NCIS LA Special Projects tijdens Team naar probeert, ondersteund door de een meest uit geavanceerde technologische snufjes, undercover uit de misdaad te bestrijden. Het door team neemt valse op tv identiteiten aan en op tv zet een alles op uit het spel in de strijd tegen op de uit misdaad. In deze een aflevering: Sydney wendt door zich tot haar zuster door Nell voor in hulp nadat haar middelbare op tv schoolliefde, Andre Martinez, wordt een in verward als medeplichtige in een Russisch met complot om inlichtingen de van het het ministerie van Defensie te een stelen. met Ook leidt de de Speciale Procureur in John Rogers verplichte prestatiesoverzichten met op het een team.

Till Death Do tijdens Us Part op - Het het NCIS LA Special Projects Team het probeert, ondersteund door tijdens uit de meest geavanceerde technologische snufjes, op tv undercover in de misdaad te bestrijden. tijdens Het team neemt van valse identiteiten aan en zet de alles op het op spel uit in de strijd tegen de op tv misdaad. een In deze aflevering op tv viert de tijdens NCIS-familie na maanden van planning de uit bruiloft van Kensi tijdens en Deeks. Ook de een een oude kennis, Anatoli uit Kirkin, brnegt Deeks een de verrassingsbezoek op zijn naar trouwdag en naar hij is niet het de enige.

Into het the Breach - Het van NCIS met LA Special Projects Team probeert, ondersteund op tv op tv door de meest geavanceerde technologische het snufjes, undercover een de misdaad te bestrijden. Het op team neemt valse uit door identiteiten aan en zet alles op tv op het spel uit in de strijd tegen in de misdaad. naar In het deze aflevering onderzoekt in het team de moord op van een journalist die een de op tv exposé schreef over een van verkeerd ingedeelde militaire operatie. En tijdens terwijl hun met trouwdag snel op dichterbij komt, op werken Kensi en Deeks aan het de laatst overgebleven items door op hun de to-do-lijst.

Smokescreen, op Part II - Het een NCIS door LA Special Projects Team probeert, op ondersteund door met de meest geavanceerde de technologische snufjes, undercover naar de misdaad te bestrijden. Het een team neemt valse een met identiteiten aan en zet alles tijdens op het spel in de de strijd van tegen de misdaad. In op tv deze aflevering met werkt door het NCIS-team samen met de op FBI om een terroristische op tv groep in op Los Angeles te het vinden die zich vermoedelijk op voorbereidt op een een dreigende uit aanval.

Smokescreen de - Het NCIS LA uit Special Projects Team probeert, met op ondersteund door de een meest geavanceerde technologische snufjes, undercover tijdens de met misdaad te bestrijden. Het door team neemt valse identiteiten de aan en zet alles door op het spel met een in de strijd tegen in de misdaad. In met deze aflevering werkt het NCIS-team door samen met de de op tv FBI om een terroristische naar groep in Los Angeles op tv te vinden die met zich vermoedelijk voorbereidt op naar een naar dreigende aanval.

Better Angels - een Het NCIS LA de Special Projects tijdens Team probeert, ondersteund door naar in de meest geavanceerde de technologische snufjes, undercover van de misdaad te bestrijden. op Het team neemt valse identiteiten naar aan en zet de met alles op het met spel in de strijd in tegen de misdaad. In deze tijdens aflevering uit werkt het NCIS-team samen met tijdens het Global Criminal uit Tribunal wanneer een een Syriër van rechtvaardigheid zoekt. Hij een wordt brutaal aangevallen terwijl hij op bewijs levert op tv dat op tv zou aantonen dat chemische wapens de werden gebruikt bij tijdens burgers.

The op tv Sound of Silence - op tv Het uit NCIS LA Special Projects uit Team probeert, ondersteund door door de meest geavanceerde van technologische met snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. van een Het team neemt uit valse identiteiten aan en zet alles uit op het de spel in de strijd een tegen met de misdaad. In deze op tv aflevering: in nadat het hoofd van de tijdens logistiek het voor een marine-wapenstation tijdens in elkaar stort, met moet het NCIS-team bepalen of dit de de een terreurdreiging of een uit door stress veroorzaakt is. Ook naar onderzoeken Kensi en in Deeks de verschillende locaties voor in huwelijksreizen.

Joyride - op tv Het het NCIS LA Special Projects Team probeert, een van ondersteund door de meest op geavanceerde technologische snufjes, undercover de de in misdaad te bestrijden. Het naar team neemt valse identiteiten naar aan naar en zet alles op door het spel van in de strijd op tegen de misdaad. van In deze aflevering het wordt het team vergezeld tijdens door NCIS-agent het Nicole DeChamps nadat een marinier door met een voorgeschiedenis van tijdens PTSS met verdwijnt na een een dronken en wanordelijke door ruzie.

maart 2020
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!