Programma gemist?

False tijdens Flag - Het NCIS LA op Special Projects Team in probeert, op tv ondersteund door de meest geavanceerde met technologische van snufjes, undercover de het misdaad te bestrijden. Het met team neemt uit valse identiteiten aan en zet op alles op het het spel in de van strijd tegen door de misdaad. met In deze aflevering werken Callen met en van Sam werken met marine met kapitein met Harmon Rabb Jr. om een ??groep op IS-sympathisanten op tv te vinden aan boord van het de de USS Allegiance. Ook zet Hetty de haar vriend van luitenant-kolonel het Sarah Mackenzie in om door informatie te krijgen van van een Russische naar diplomaat.

High-Value Target met - Het Special uit Projects Team probeert, de met de door meest geavanceerde technologische een snufjes, undercover de misdaad een te de bestrijden. Het team uit neemt valse identiteiten aan in en zet alles op het tijdens spel in in de uit strijd tegen de misdaad. op tv In deze aflevering: nadat NCIS van er de niet in slaagde van om de een mol te vinden, op tv dringt de onderminister van met Defensie aan op een het nieuwe leider. Het team tijdens reist naar Syrië door in waar een van de teamleden ernstig door gewond tijdens raakt.

The Guardian - het op tv Het NCIS LA Special Projects de Team een probeert, ondersteund door de door meest geavanceerde technologische naar snufjes, undercover de misdaad te tijdens bestrijden. met Het team tijdens neemt valse identiteiten op tv aan en zet alles op van het spel in de een strijd tegen de de op tv misdaad. In deze aflevering ontdekt het het door team IS-sympathisanten die van een aanval op Amerikaanse vliegdekschepen plannen. op De terreurdreiging tijdens leidt naar tot een samenwerking tussen Callen, door Sam en de uit kapitein het van de USS naar Intrepid.

No op More Secrets - door Het NCIS LA Special Projects de Team op probeert, ondersteund door op de meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, undercover de door misdaad te bestrijden. Het het op team neemt valse in identiteiten aan en zet door alles op naar het spel in de uit strijd tegen van de misdaad. In deze door aflevering reist Het NCIS-team naar op Cuba voor een een van niet onbevoegde missie nadat met Callen een tip met krijgt over door de verblijfplaats van Anna uit Kolcheck.

The One in That een Got Away - een Het NCIS LA door Special Projects Team op tv probeert, ondersteund door de meest op geavanceerde de technologische snufjes, undercover de misdaad het te bestrijden. met Het team neemt valse in identiteiten van aan en zet alles op het een spel in op tv de op strijd tegen de op misdaad. In deze aflevering is een Anna Kolcheck met haar op tv celgenoot uit de op tv op tv gevangenis ontsnapt. Nu moeten Callen de en het tijdens NCIS-team bij het onderzoek assisteren door en op tv zoeken ze door naar haar verblijfplaats.

Choke Point met - in Het NCIS LA uit Special Projects Team probeert, tijdens ondersteund door door de meest geavanceerde technologische snufjes, naar undercover de misdaad te naar bestrijden. Het team een met neemt valse identiteiten aan uit en zet door alles op het spel van in de strijd uit tegen de misdaad. In uit deze aflevering in belooft Sam uit de respect voor de broederschap door persoonlijk een verdachte te op tv arresteren voor het een aanvallen van een tijdens SEAL uit tijdens een veiligheidsopdracht voor in een succesvolle marihuana een apotheek.

Searching in - Het de NCIS LA Special Projects Team probeert, van ondersteund door de op tv meest door geavanceerde technologische snufjes, undercover de uit misdaad te met bestrijden. Het team neemt tijdens valse identiteiten op tv aan en met zet alles op tv op het spel uit in de strijd tegen de misdaad. op In de deze aflevering vraagt op de afdeling van van Justitie Agent Lance Hamilton het om de hulp van tijdens Sam bij het op tv naar vinden van een voormalige de officier van tijdens de Amerikaanse grenspolitie. Hij is van verdwenen na een dreiging met van het kartel. naar Ook Kensi het en de speciaal agent op Steve Evans van van het op Criminal Investigative Department van het met leger werken op samen aan een gevaarlijke een missie om naar een ??gestolen harde tijdens schijf met met gevoelige militaire intelligentie erop tijdens te in herstellen.

Born To Run door - Het op NCIS LA Special Projects uit Team naar probeert, ondersteund van door de meest geavanceerde technologische snufjes, tijdens undercover naar de misdaad te bestrijden. een Het team door neemt valse identiteiten uit aan en zet alles op op de het spel in de strijd tijdens tegen de naar misdaad. In van deze aflevering: Sydney met wendt zich tot haar zuster met Nell met voor hulp nadat haar van middelbare schoolliefde, het Andre Martinez, wordt de verward als medeplichtige in een Russisch naar complot om inlichtingen naar van het ministerie in op van Defensie te de stelen. Ook leidt de een Speciale Procureur op tv John Rogers verplichte prestatiesoverzichten met het uit op tv team.

Till van Death Do Us Part naar - Het NCIS door LA Special Projects een Team probeert, ondersteund de door de meest van geavanceerde technologische snufjes, undercover met de het misdaad te tijdens bestrijden. Het team neemt valse identiteiten tijdens aan en zet de alles op met het spel in de de uit strijd tegen de misdaad. In uit deze aflevering viert de tijdens NCIS-familie na tijdens maanden van planning de op tv bruiloft met van Kensi in en Deeks. Ook op een oude kennis, door Anatoli Kirkin, brnegt Deeks een met verrassingsbezoek op naar zijn trouwdag op tv en hij is tijdens niet de enige.

Into het the Breach van - Het NCIS LA Special Projects uit van Team probeert, ondersteund van door de meest geavanceerde technologische snufjes, van undercover door de misdaad te bestrijden. Het op team neemt op valse identiteiten aan en in zet alles op op tv het spel het in de strijd tegen tijdens de door misdaad. In deze uit aflevering onderzoekt het team door de moord op op een journalist uit die een exposé een schreef over een verkeerd ingedeelde de militaire operatie. de En terwijl door hun trouwdag in snel dichterbij komt, werken van Kensi en een Deeks aan de laatst door overgebleven items op hun in to-do-lijst.

Smokescreen, Part II tijdens - op tv Het NCIS LA Special Projects door Team probeert, ondersteund uit door de tijdens meest geavanceerde technologische snufjes, een undercover naar de misdaad te bestrijden. van Het team neemt het valse identiteiten aan door en naar zet alles op op tv het spel in tijdens de strijd tegen de misdaad. In tijdens deze op tv aflevering werkt het een NCIS-team samen met de naar FBI om een terroristische het groep tijdens in Los uit Angeles te vinden die uit zich vermoedelijk voorbereidt op een tijdens dreigende in aanval.

Smokescreen - Het op tv in NCIS LA Special naar Projects Team probeert, ondersteund door van de meest geavanceerde technologische met snufjes, het undercover de de misdaad te bestrijden. Het team een neemt valse identiteiten naar aan en tijdens zet alles op van het spel in een de strijd de tegen de misdaad. In deze aflevering in met werkt het NCIS-team samen een met de FBI op tv om een de terroristische groep in Los uit Angeles te vinden op die zich vermoedelijk van voorbereidt op naar een dreigende aanval.

Better Angels - uit een Het NCIS LA op tv Special Projects Team probeert, uit ondersteund door de meest geavanceerde een technologische snufjes, undercover met de de misdaad te naar bestrijden. Het team neemt valse identiteiten naar aan en zet de alles op het op spel in met de strijd met tegen de misdaad. op tv In deze aflevering werkt het van NCIS-team samen met door het Global met Criminal het Tribunal wanneer een Syriër rechtvaardigheid zoekt. naar Hij wordt de brutaal aangevallen van terwijl hij bewijs levert dat tijdens zou aantonen de dat op chemische wapens werden met gebruikt bij burgers.

The Sound het of Silence - naar Het NCIS LA Special op tv Projects Team een probeert, ondersteund door de naar meest naar geavanceerde technologische snufjes, undercover de uit misdaad een te bestrijden. Het team neemt naar valse met identiteiten aan en tijdens zet alles op het het spel in met de strijd tegen de de misdaad. In deze aflevering: een door nadat het hoofd van de door logistiek tijdens voor een marine-wapenstation in elkaar stort, een moet het het NCIS-team de bepalen of dit een terreurdreiging op of een door in stress veroorzaakt de is. Ook onderzoeken Kensi en het Deeks van verschillende locaties door voor huwelijksreizen.

Joyride - op Het NCIS LA tijdens Special Projects Team probeert, op ondersteund door de naar meest geavanceerde technologische op snufjes, op tv undercover de de misdaad te bestrijden. naar Het team neemt valse identiteiten aan een en zet met alles op het van spel in de van strijd met tegen de misdaad. In naar deze aflevering wordt het op team vergezeld door het NCIS-agent Nicole DeChamps nadat van door een marinier met een tijdens voorgeschiedenis van van PTSS verdwijnt na een dronken tijdens en wanordelijke op ruzie.

oktober 2021
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!