Programma gemist?

Sans Voir, een Part 2 - de Het Special het Projects Team probeert undercover de naar misdaad tijdens te bestrijden, ondersteund door de naar meest geavanceerde technologische de snufjes, neemt op valse identiteiten naar aan en zet alles met op het spel de in de strijd het tegen de misdaad. van In op tv deze aflevering: het in team wordt betrokken bij een mentaal van dodelijk spel de door een crimineel op meesterbrein, die uit wordt gemotiveerd door het wraak.

Sans door Voir, Part 1 - een Het door Special Projects Team op tv probeert undercover de misdaad te met bestrijden, tijdens ondersteund door de meest met geavanceerde technologische op tv snufjes, neemt valse identiteiten aan met en zet alles door op het spel in in op tv de strijd tegen de naar misdaad. In deze uit aflevering: wanneer een undercoverzaak tot met een mentaal dodelijk met spel leidt, van dat het is georganiseerd door op een crimineel meesterbrein, het confronteren Callen en het team hun met wraakzuchtige tegenstander tijdens "de uit kameleon".

Neighborhood watch op tv - op Het Special Projects Team probeert het undercover de de misdaad te bestrijden, ondersteund door een de het meest geavanceerde technologische snufjes, op tv neemt valse identiteiten op tv aan en zet alles op tv op naar het spel het in de strijd tegen de uit misdaad. In deze op tv aflevering denkt het team met van dat zij een Russische uit crimineel midden in uit de buitenwijken hebben gevonden. het Kensi en Deeks van gaan daarom undercover als het getrouwd naar stel.

Patriot acts - op Het uit Special Projects Team probeert een undercover de misdaad op tv te uit bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde een technologische naar snufjes, neemt valse identiteiten naar aan en zet alles met op het spel tijdens op tv in de strijd met tegen de misdaad. In op deze aflevering: Nate Getz in vraagt het op team om op hulp wanneer de FBI een ex-marinier tijdens verdenkt het van het maken het van een op tv chemische bom.

Vengeance - Het tijdens in Special Projects Team probeert undercover de in misdaad te bestrijden, met ondersteund naar door de naar meest geavanceerde technologische het snufjes, neemt valse identiteiten aan van en zet op alles op het spel op tv in de strijd uit tegen de misdaad. In op tv deze van aflevering: voordat een groep van door Navy tijdens Seals kan beginnen aan naar een reddingsmissie, wordt uit Sam een Hanna gedwongen om in de groep te ondervragen over uit wie een Navy van Seals in officier heeft gedood.

Blye, uit K. (1) - Het naar Special van Projects Team probeert undercover een de misdaad te bestrijden, tijdens ondersteund door de meest met geavanceerde uit technologische snufjes, naar neemt valse identiteiten een aan en zet alles uit op het spel naar in de strijd uit tegen de misdaad. op In deze aflevering wordt Kensi naar Blye met opgepakt als hoofdverdachte in naar een moordzaak. Het door team het zoekt naar nieuwe uit bewijzen om haar naar onschuld te bewijzen.

Crimeleon naar - Het Special Projects Team de probeert undercover de tijdens misdaad te bestrijden, het het ondersteund door de meest geavanceerde technologische op snufjes, neemt valse op tv identiteiten aan en in zet alles op een het spel in op de de strijd tegen de op tv misdaad. In deze aflevering: op het team is door op zoek naar een door internationale moordenaar uit die in staat is uit om op zichzelf te transformeren. Zo voorkomt van hij dat hij uit wordt met opgepakt.

The Watchers - door het Het Special Projects Team probeert undercover uit de op tv misdaad te bestrijden, ondersteund de door de meest geavanceerde op tv technologische snufjes, neemt uit valse identiteiten tijdens aan en met zet alles op het met spel in de strijd het tegen het de misdaad. in In deze aflevering naar wordt een onderzoeker het van het Ministerie van Defensie uit dood aangetroffen. Nells naar IQ wordt op het de proef gesteld als naar ze undercover op tv gaat als een zijn vervanger.

Higher tijdens Power - tijdens Het Special Projects Team probeert op undercover tijdens de misdaad te bestrijden, ondersteund naar door de de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt door valse identiteiten uit aan op en zet alles de op het spel in de strijd tijdens tegen de misdaad. het op tv In deze aflevering van moet het NCIS-team een op tv gestolen apparaat lokaliseren. door Ondertussen probeert in Sam het perfecte kerstcadeau voor zijn het dochter te kopen een en een ontmoet Eric Nells de ouders.

The een Debt - de Het Special Projects Team probeert undercover naar de uit misdaad te naar bestrijden, ondersteund door de meest naar geavanceerde technologische op snufjes, neemt valse identiteiten het aan en zet uit alles op een het spel in de de strijd tegen de misdaad. op In deze een aflevering uit is Hetty genoodzaakt in Deeks te ontslaan door een naar mislukte tijdens opdracht. Ondertussen krijgt Kensi, een tijdens het afscheid, onverwachte uit gevoelens voor haar in oude tijdens partner Deeks.

Betrayal - naar Het Special Projects het Team tijdens probeert undercover de naar misdaad te bestrijden, op tv ondersteund door de tijdens meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse op identiteiten aan en op tv zet alles op het in het spel in de met strijd tegen de misdaad. door In met deze aflevering blijkt de de undercover missie de van Sam in Soedan gevaarlijker dan van gedacht. Callen naar en het van NCIS-team moeten hun vermiste collega op vinden de voordat het op tv te laat is.

Greed uit - Het Special Projects uit Team probeert van undercover de misdaad de te bestrijden, ondersteund een door de het meest geavanceerde technologische snufjes, naar neemt valse identiteiten aan in en zet alles op van het op tv spel in de de strijd tegen de misdaad. met Het NCIS-team reist de in deze aflevering af naar naar Mexico om tijdens daar met de ontbrekende met gevaarlijke materialen te zoeken op uit een uit smokkelzaak.

Honor een - Het Special Projects naar Team naar probeert undercover de van misdaad te bestrijden, de ondersteund door de meest geavanceerde de technologische snufjes, neemt valse tijdens uit identiteiten aan en zet alles het op naar het spel in de strijd tegen een de misdaad. Wanneer in het een ontslagen marinier in deze de aflevering met wordt beschuldigd van moord, tijdens beweert hij dat hij in erin is in geluisd.

Lone Wolf van - Het Special van Projects Team probeert undercover door de door misdaad te de bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, uit neemt valse identiteiten van aan en zet alles in op het op tv spel op tv in de strijd tegen de op tv misdaad. In deze aflevering tijdens wordt een voormalige in Navy Intelligence Officer van vermoord. een De agenten ontdekken zijn het dubbelleven en een tijdens mogelijke bedreiging voor de het nationale naar veiligheid.

Sacrifice van - Het Special Projects Team uit naar probeert undercover de misdaad een te bestrijden, door ondersteund door de meest het geavanceerde technologische snufjes, op neemt valse van identiteiten aan en zet in alles op het spel in uit uit de strijd tegen de misdaad. De een politie doet in uit deze aflevering door beroep op het NCIS-team in het wanneer, dankzij een inval, een de Mexicaans drugskartel wordt op gelinkt met een naar gezochte terrorist. Ondertussen door wordt het meest gewaardeerde op het bezit van Sam uit gestolen.

februari 2019
15-07-2018 19:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 2 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

15-07-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 1 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

08-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Neighborhood watch - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad....

01-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Patriot acts - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

01-07-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Vengeance - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

17-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Blye, K. (1) - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

17-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Crimeleon - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

03-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Watchers - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

03-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Higher Power - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

27-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Debt - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

27-05-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Betrayal - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

13-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Greed - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Het NCIS-tea...

13-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Honor - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Wanneer een ...

06-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Lone Wolf - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

06-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sacrifice - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. De polit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 173
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord