Programma gemist?

False naar Flag - Het NCIS met LA Special op Projects Team probeert, de ondersteund door door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover van het de misdaad te bestrijden. Het team tijdens de neemt valse identiteiten aan en zet het alles tijdens op het spel met in de strijd tegen de de misdaad. In in deze aflevering werken Callen op tv en Sam werken uit met marine tijdens kapitein Harmon Rabb Jr. in om een met ??groep IS-sympathisanten uit te vinden aan naar boord van de USS op Allegiance. Ook zet Hetty door haar vriend luitenant-kolonel de Sarah van Mackenzie in om informatie te naar krijgen van een van Russische een diplomaat.

High-Value de Target - Het Special Projects de naar Team probeert, met uit de meest geavanceerde met technologische snufjes, undercover de op tv misdaad te bestrijden. Het team door in neemt valse identiteiten aan en zet uit alles op van het de spel in de strijd tegen een de misdaad. van In deze aflevering: nadat van NCIS er in niet in slaagde om de tijdens mol in te vinden, dringt de met onderminister van Defensie aan het op een nieuwe tijdens leider. Het team het reist naar het Syrië waar door een van de teamleden ernstig met gewond naar raakt.

The Guardian - naar Het NCIS op LA Special Projects met Team probeert, ondersteund door het met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover het de misdaad te het bestrijden. Het team op een neemt valse identiteiten aan en in zet alles op het door spel door in de met strijd tegen de misdaad. In naar deze aflevering naar ontdekt het team IS-sympathisanten het die een aanval op tijdens Amerikaanse door vliegdekschepen plannen. De uit terreurdreiging leidt tot een samenwerking de tussen Callen, Sam de en de kapitein het van de USS met met Intrepid.

No More naar Secrets - Het het NCIS een LA Special Projects Team van probeert, ondersteund door de meest uit geavanceerde technologische snufjes, tijdens undercover de misdaad op tv te bestrijden. van Het team neemt valse van een identiteiten aan en zet alles op met het op spel in de strijd de tegen de misdaad. in In naar deze aflevering reist Het NCIS-team naar met Cuba voor de een niet onbevoegde missie met nadat Callen een het tip uit krijgt over de verblijfplaats van uit het Anna Kolcheck.

The One That het Got Away van - het Het NCIS LA Special naar Projects Team het probeert, ondersteund door de meest geavanceerde naar technologische snufjes, het undercover de misdaad te op bestrijden. door Het team neemt valse de identiteiten een aan en zet alles op de het spel in de door naar strijd tegen de misdaad. In in deze aflevering op is Anna Kolcheck een met haar celgenoot op uit de gevangenis ontsnapt. Nu van moeten Callen op tv en het NCIS-team van bij het onderzoek assisteren tijdens en het zoeken ze naar met haar verblijfplaats.

Choke Point - in Het NCIS het LA Special Projects met Team probeert, op ondersteund door de de meest geavanceerde technologische snufjes, naar undercover de in misdaad te bestrijden. Het team uit neemt valse op tv identiteiten aan het en zet de alles op het spel in uit de strijd tegen de uit misdaad. met In deze aflevering belooft Sam van uit respect voor van de broederschap op persoonlijk uit een verdachte te van arresteren voor het aanvallen van tijdens een het SEAL tijdens een veiligheidsopdracht voor uit een succesvolle de marihuana apotheek.

Searching de - Het NCIS LA Special op Projects Team probeert, tijdens ondersteund een door de meest geavanceerde technologische de in snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. de Het tijdens team neemt valse op identiteiten aan van en zet alles op op het spel in de strijd de tegen de van misdaad. In deze tijdens aflevering vraagt de afdeling van van tijdens Justitie Agent met Lance Hamilton om de hulp van van Sam bij op het vinden van een een voormalige officier op van de Amerikaanse tijdens grenspolitie. Hij is van verdwenen na een dreiging van van het kartel. het Ook van Kensi en de uit speciaal agent Steve Evans op tv van het Criminal in Investigative uit Department van het naar leger werken samen aan een gevaarlijke uit missie om met een ??gestolen de harde schijf met tijdens gevoelige militaire intelligentie naar erop te door herstellen.

Born door To Run - Het NCIS uit LA in Special Projects Team uit probeert, ondersteund door naar de meest geavanceerde technologische de snufjes, undercover de misdaad op tv te bestrijden. Het het met team neemt valse identiteiten met aan en zet alles op in het spel naar in de strijd door tegen de misdaad. In de deze aflevering: het Sydney wendt naar zich tot uit haar zuster Nell voor de hulp nadat haar middelbare schoolliefde, door Andre tijdens Martinez, wordt verward als medeplichtige met in van een Russisch complot om inlichtingen tijdens van een het ministerie van Defensie te uit stelen. Ook naar leidt de Speciale Procureur op met John Rogers verplichte prestatiesoverzichten met op het de team.

Till Death Do een Us uit Part - Het door NCIS LA Special Projects naar Team probeert, ondersteund door door de van meest geavanceerde technologische snufjes, op undercover de misdaad te tijdens op bestrijden. Het team neemt valse identiteiten op aan door en zet alles op het het spel in door de strijd uit tegen de misdaad. In deze op op aflevering viert de met NCIS-familie na maanden van op tv planning de bruiloft de van Kensi en de Deeks. Ook een oude de kennis, Anatoli op tv Kirkin, brnegt Deeks een verrassingsbezoek op op op tv zijn trouwdag en hij is op tv niet de in enige.

Into the de Breach - de Het NCIS in LA Special Projects in Team probeert, ondersteund door een de meest tijdens geavanceerde technologische snufjes, van undercover de misdaad te bestrijden. op tv Het team neemt van valse identiteiten aan uit en zet alles op van het de spel in de strijd tegen van de de misdaad. In deze een aflevering onderzoekt een het team de moord op een door journalist die door een exposé schreef door over een verkeerd op tv ingedeelde militaire operatie. En op terwijl tijdens hun trouwdag snel dichterbij komt, in werken op Kensi en Deeks aan de in laatst overgebleven items het op hun met to-do-lijst.

Smokescreen, Part van II naar - Het NCIS LA het Special Projects Team van probeert, ondersteund door de door meest geavanceerde technologische door snufjes, undercover de misdaad naar uit te bestrijden. Het team met neemt valse identiteiten op tv aan en zet alles de op het spel van in de strijd tijdens tegen de misdaad. In uit uit deze aflevering werkt het naar NCIS-team samen met de FBI tijdens om een terroristische naar groep in Los van Angeles te het vinden die zich uit vermoedelijk voorbereidt op in een dreigende het aanval.

Smokescreen - met Het NCIS een LA Special uit Projects Team probeert, ondersteund in door de op meest geavanceerde technologische snufjes, van undercover de misdaad te bestrijden. tijdens Het team van neemt valse identiteiten aan door en zet alles het op van het spel in in de strijd tegen de op misdaad. In deze het aflevering de werkt het NCIS-team naar samen met de FBI om een uit terroristische groep in van Los Angeles te van vinden op die zich van vermoedelijk voorbereidt op een door dreigende aanval.

Better Angels - het Het NCIS door LA Special Projects Team door probeert, ondersteund door het de meest de geavanceerde technologische snufjes, undercover het de met misdaad te tijdens bestrijden. Het team neemt valse identiteiten in aan het en zet alles het op het spel in de tijdens uit strijd tegen de misdaad. In het deze aflevering werkt op tv het op tv NCIS-team samen met het Global op tv Criminal Tribunal wanneer een op tv op Syriër rechtvaardigheid zoekt. in Hij wordt brutaal aangevallen terwijl hij uit bewijs levert dat op tv zou door aantonen dat chemische wapens naar werden gebruikt bij tijdens burgers.

The op Sound of de Silence - Het NCIS de LA Special Projects Team naar probeert, ondersteund door de de tijdens meest geavanceerde technologische snufjes, van undercover de misdaad te het bestrijden. door Het team neemt valse identiteiten aan de en de zet alles op het spel uit in de strijd een tegen de met misdaad. In deze aflevering: naar van nadat het hoofd van de de logistiek voor een marine-wapenstation een in tijdens elkaar stort, moet het van NCIS-team bepalen of de dit van een terreurdreiging of met een door stress veroorzaakt in is. Ook een onderzoeken Kensi en tijdens Deeks verschillende locaties voor door huwelijksreizen.

Joyride naar - Het NCIS LA op Special Projects Team probeert, het een ondersteund door de meest de geavanceerde technologische snufjes, op undercover de op misdaad te bestrijden. Het uit team neemt valse identiteiten op tv aan en zet een alles op het door spel in de door strijd tegen het de misdaad. In een deze aflevering wordt op tv het team vergezeld door door NCIS-agent de Nicole DeChamps nadat een marinier op met een voorgeschiedenis van door op PTSS verdwijnt na een dronken de en wanordelijke het ruzie.

december 2019
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!