Programma gemist?

Sans een Voir, Part 2 - van Het Special van Projects Team probeert undercover de een een misdaad te bestrijden, ondersteund de door de meest geavanceerde technologische tijdens snufjes, tijdens neemt valse identiteiten het aan en een zet alles op het spel in uit de strijd tegen uit de door misdaad. In met deze aflevering: het team wordt van betrokken bij een een mentaal dodelijk op tv spel door een crimineel tijdens meesterbrein, die uit wordt gemotiveerd door het wraak.

Sans een Voir, Part de 1 - Het Special Projects de Team probeert undercover de het misdaad te bestrijden, uit ondersteund door uit de meest geavanceerde technologische het snufjes, neemt valse van naar identiteiten aan en zet alles de op van het spel in de strijd tegen op tv de misdaad. In in deze aflevering: wanneer door een undercoverzaak tot naar een de mentaal dodelijk spel leidt, dat het van is georganiseerd door een met crimineel meesterbrein, confronteren Callen en het het team hun op wraakzuchtige tegenstander van "de op tv kameleon".

Neighborhood tijdens watch - met Het Special Projects Team probeert in undercover de misdaad te het bestrijden, ondersteund door door de met meest geavanceerde technologische snufjes, neemt de valse identiteiten aan in en zet tijdens alles op het spel met een in de strijd in tegen de misdaad. op tv In deze aflevering denkt het op tv team door dat zij een Russische crimineel naar midden in de buitenwijken uit hebben naar gevonden. Kensi en Deeks door gaan de daarom undercover als getrouwd tijdens stel.

Patriot door acts - een Het Special Projects Team probeert in undercover de de misdaad te het bestrijden, ondersteund door naar de meest geavanceerde technologische snufjes, door neemt valse een identiteiten aan en zet alles tijdens op het spel de in de met strijd tegen de misdaad. een in In deze aflevering: Nate Getz vraagt de het met team om naar hulp wanneer de met FBI een ex-marinier verdenkt door van het maken van tijdens een naar chemische bom.

Vengeance - Het de Special Projects Team in probeert undercover de van misdaad te bestrijden, in ondersteund op door de de meest geavanceerde technologische snufjes, naar neemt valse identiteiten uit aan en zet alles op van het spel in de de strijd door tegen een de misdaad. In deze naar aflevering: voordat een in groep van Navy met Seals kan beginnen van aan een op reddingsmissie, wordt Sam uit Hanna gedwongen om de van groep te naar ondervragen over wie een Navy door Seals officier heeft uit gedood.

Blye, K. (1) van - uit Het Special Projects naar Team probeert undercover de de misdaad te bestrijden, ondersteund door door tijdens de meest geavanceerde technologische de snufjes, het neemt valse identiteiten aan en een zet alles op op het spel in de door strijd tegen in de misdaad. het In deze aflevering een wordt Kensi van Blye opgepakt als hoofdverdachte in tijdens een moordzaak. in Het team zoekt naar nieuwe op tv bewijzen om haar een onschuld te met bewijzen.

Crimeleon - Het het de Special Projects Team probeert undercover de op tv misdaad te bestrijden, in een ondersteund door de meest een geavanceerde technologische snufjes, neemt uit valse identiteiten uit aan en zet op alles op het spel in uit de strijd naar tegen door de misdaad. In deze aflevering: in het team is op tijdens naar zoek naar een internationale van moordenaar die in door staat is naar om zichzelf te door transformeren. Zo voorkomt hij dat op hij door wordt opgepakt.

The in Watchers - de Het Special Projects Team probeert undercover een de van misdaad te bestrijden, ondersteund met door de het meest geavanceerde technologische een snufjes, neemt valse identiteiten aan op met en zet alles op het op tv spel in uit de strijd tegen het de misdaad. op In deze aflevering wordt een de onderzoeker van het tijdens Ministerie van Defensie dood van aangetroffen. Nells IQ naar wordt op van de proef gesteld als in ze van undercover gaat als van zijn vervanger.

Higher met Power - Het Special Projects een een Team probeert undercover de misdaad te van bestrijden, ondersteund door op de op meest geavanceerde technologische uit snufjes, neemt tijdens valse identiteiten aan en zet alles een op met het spel in de strijd van tegen de naar misdaad. In op tv deze aflevering moet het het NCIS-team een gestolen op apparaat lokaliseren. met Ondertussen probeert Sam het perfecte de kerstcadeau voor naar zijn dochter te tijdens kopen het en ontmoet Eric Nells uit ouders.

The Debt op tv - Het Special Projects in het Team probeert undercover het de misdaad te bestrijden, ondersteund door naar de meest geavanceerde in de technologische snufjes, neemt valse op identiteiten aan en op tv zet alles op het spel door in de het strijd tegen uit de misdaad. In deze uit aflevering is Hetty genoodzaakt in Deeks te naar ontslaan op tv door een mislukte het opdracht. Ondertussen krijgt Kensi, een tijdens het afscheid, onverwachte de gevoelens voor haar tijdens oude partner in Deeks.

Betrayal - Het tijdens Special Projects Team op een probeert undercover de misdaad tijdens te bestrijden, ondersteund door uit de tijdens meest geavanceerde technologische snufjes, neemt naar valse uit identiteiten aan en zet alles op de het spel in het door de strijd tegen de op misdaad. In deze aflevering op tv blijkt de undercover missie van van Sam de in Soedan op tv gevaarlijker dan gedacht. Callen op en het tijdens NCIS-team moeten hun vermiste collega van naar vinden voordat het te laat met is.

Greed naar - Het Special de Projects Team probeert undercover door de misdaad te in bestrijden, ondersteund door de met meest van geavanceerde technologische snufjes, van neemt valse identiteiten aan en in zet alles op tv op in het spel in het de strijd tegen in de misdaad. Het de NCIS-team reist in deze aflevering af een naar Mexico een om daar de de ontbrekende gevaarlijke materialen uit te zoeken op uit een door smokkelzaak.

Honor - Het door Special Projects in Team op probeert undercover de op misdaad te bestrijden, ondersteund door het de meest geavanceerde technologische de snufjes, door neemt valse identiteiten met aan en zet alles het op het spel uit in de strijd tijdens tegen de misdaad. de Wanneer een ontslagen marinier de in deze aflevering uit wordt beschuldigd van het moord, beweert hij een met dat hij erin is op tv geluisd.

Lone Wolf - uit het Het Special Projects op Team probeert undercover de misdaad te op tv bestrijden, ondersteund door op tv op de meest geavanceerde technologische naar snufjes, neemt valse door identiteiten aan door en zet alles op op het spel in door de strijd tegen op de misdaad. In deze aflevering uit wordt een voormalige met Navy op tv Intelligence Officer vermoord. op tv De agenten ontdekken uit zijn dubbelleven uit en een mogelijke bedreiging voor de de nationale op tv veiligheid.

Sacrifice van - Het een Special Projects Team probeert uit undercover de misdaad te bestrijden, in ondersteund door de tijdens meest geavanceerde technologische op tv tijdens snufjes, neemt valse identiteiten de aan en zet alles op een het spel in naar de strijd tegen naar de misdaad. De op politie de doet in deze van aflevering beroep in op het NCIS-team wanneer, dankzij in een inval, een tijdens Mexicaans drugskartel wordt naar gelinkt met met een gezochte terrorist. door Ondertussen wordt het meest gewaardeerde met van bezit van Sam met gestolen.

november 2018
15-07-2018 19:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 2 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

15-07-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 1 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

08-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Neighborhood watch - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad....

01-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Patriot acts - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

01-07-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Vengeance - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

17-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Blye, K. (1) - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

17-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Crimeleon - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

03-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Watchers - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

03-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Higher Power - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

27-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Debt - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

27-05-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Betrayal - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

13-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Greed - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Het NCIS-tea...

13-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Honor - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Wanneer een ...

06-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Lone Wolf - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

06-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sacrifice - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. De polit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 173
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord