Programma gemist?

False Flag - tijdens Het met NCIS LA Special naar Projects Team probeert, ondersteund op tv door de meest van geavanceerde technologische snufjes, undercover met het de misdaad te bestrijden. uit Het team neemt valse door identiteiten aan de en zet alles op het met spel in op de strijd tegen de tijdens misdaad. In deze een aflevering werken met Callen en Sam uit werken met marine op tv kapitein Harmon Rabb Jr. door om een tijdens ??groep IS-sympathisanten te vinden op aan boord naar van het de USS Allegiance. Ook zet Hetty de haar vriend luitenant-kolonel op Sarah Mackenzie in de uit om informatie te krijgen van de een op tv Russische diplomaat.

High-Value op tv Target - Het van Special Projects Team het probeert, met de door meest geavanceerde technologische snufjes, undercover het met de misdaad te bestrijden. Het team het neemt valse identiteiten het aan met en zet van alles op het spel tijdens in de van strijd tegen de misdaad. op tv In deze naar aflevering: nadat NCIS er niet uit in op tv slaagde om de de mol te vinden, dringt naar de onderminister naar van Defensie aan op naar een nieuwe leider. Het team met reist naar uit Syrië waar een van op door de teamleden ernstig gewond tijdens raakt.

The Guardian op tv - Het een NCIS LA Special Projects Team uit probeert, op tv ondersteund door de op meest geavanceerde technologische op snufjes, undercover van de misdaad te bestrijden. Het team op tv neemt valse van identiteiten aan en het zet tijdens alles op het spel in de op een strijd tegen de tijdens misdaad. In deze aflevering ontdekt van het team in IS-sympathisanten die een aanval uit op Amerikaanse op tv vliegdekschepen plannen. De terreurdreiging leidt op uit tot een samenwerking tussen Callen, Sam het en een de kapitein van uit de USS op Intrepid.

No door More Secrets door - Het NCIS LA Special Projects tijdens Team probeert, ondersteund een door van de meest geavanceerde van technologische snufjes, undercover de in misdaad te bestrijden. Het naar team neemt valse op tv identiteiten aan en uit zet alles in op in het spel in de strijd tegen de van de misdaad. In deze aflevering reist van Het op NCIS-team naar tijdens Cuba voor een niet tijdens onbevoegde missie nadat Callen in een door tip krijgt over de verblijfplaats van in de Anna Kolcheck.

The door One That Got met Away - Het NCIS de LA Special door Projects Team probeert, tijdens ondersteund door de de meest geavanceerde technologische tijdens snufjes, undercover de misdaad te van bestrijden. uit Het team neemt valse door identiteiten aan door en zet alles op het de spel in de tijdens strijd tegen de een misdaad. In een deze aflevering is van Anna op Kolcheck met haar celgenoot van uit de gevangenis een ontsnapt. Nu met moeten Callen en het NCIS-team de bij het onderzoek assisteren uit en zoeken uit ze naar haar uit verblijfplaats.

Choke een Point - Het van NCIS LA Special Projects tijdens Team probeert, ondersteund door op tv de meest de geavanceerde technologische snufjes, undercover het de misdaad te op bestrijden. Het team het neemt uit valse identiteiten aan en zet uit alles op het het spel het in de strijd tegen op de misdaad. In deze een aflevering belooft het Sam uit de respect voor de uit broederschap persoonlijk op tv een verdachte te naar arresteren voor het aanvallen van een het SEAL tijdens een in veiligheidsopdracht in voor een succesvolle marihuana op apotheek.

Searching met - Het de NCIS LA Special Projects naar Team probeert, ondersteund door de op tv meest het geavanceerde technologische snufjes, undercover de de misdaad te bestrijden. het Het team neemt een valse de identiteiten aan en zet de alles op tijdens het spel in de strijd tijdens tegen de op tv misdaad. In deze van aflevering vraagt de afdeling met het van Justitie Agent een Lance Hamilton om met de hulp van Sam bij naar het vinden van naar een voormalige officier van door de Amerikaanse door grenspolitie. Hij is van verdwenen na een dreiging een in van het kartel. Ook Kensi tijdens en de speciaal naar agent Steve Evans van van het op Criminal Investigative Department van op tv het het leger werken samen aan een uit gevaarlijke naar missie om een ??gestolen harde op tv schijf met gevoelige tijdens militaire intelligentie erop de te naar herstellen.

Born in To Run naar - Het NCIS LA Special Projects van Team probeert, door ondersteund door in de meest met geavanceerde technologische snufjes, undercover de op misdaad te een bestrijden. Het team neemt valse op tv de identiteiten aan en zet alles op tijdens het spel een in de strijd op tv tegen de misdaad. In van deze aflevering: Sydney de wendt op tv zich tot op haar zuster Nell voor hulp nadat op haar tijdens middelbare schoolliefde, Andre Martinez, tijdens wordt verward als medeplichtige in in een de Russisch door complot om inlichtingen van het ministerie op van Defensie te een stelen. Ook leidt tijdens de Speciale Procureur een het John Rogers verplichte uit prestatiesoverzichten met het tijdens team.

Till tijdens Death Do tijdens Us Part - Het NCIS LA een Special Projects de Team probeert, ondersteund naar door de meest geavanceerde tijdens technologische van snufjes, undercover in de misdaad te bestrijden. Het de team neemt valse op identiteiten aan en op tv zet alles op een het spel in de met tijdens strijd tegen de misdaad. In met deze tijdens aflevering viert de NCIS-familie na het maanden van planning de uit bruiloft van Kensi op tv en in Deeks. Ook een naar oude kennis, Anatoli Kirkin, met brnegt Deeks de een verrassingsbezoek op zijn tijdens trouwdag en hij is op tv niet de in enige.

Into uit the Breach - in Het NCIS LA Special Projects van Team probeert, tijdens ondersteund door de meest het geavanceerde van technologische snufjes, undercover op de misdaad op te bestrijden. Het team een neemt valse naar identiteiten aan en zet een alles op het spel in naar de strijd tegen het de door misdaad. In deze aflevering tijdens onderzoekt het team uit de in moord op een journalist die een het exposé het schreef over een verkeerd ingedeelde met militaire operatie. een En terwijl hun tijdens trouwdag snel naar dichterbij komt, werken Kensi en tijdens Deeks aan naar de laatst het overgebleven items op een hun to-do-lijst.

Smokescreen, uit Part II - Het de NCIS LA Special Projects uit Team probeert, ondersteund uit door met de meest geavanceerde uit technologische snufjes, undercover de misdaad met te bestrijden. het Het team het neemt valse identiteiten aan tijdens en zet alles op naar het spel in de met de strijd tegen de misdaad. de In deze met aflevering werkt het het NCIS-team samen met de uit FBI om een een terroristische groep in naar Los Angeles te vinden door die door zich vermoedelijk voorbereidt op een het dreigende het aanval.

Smokescreen op - Het NCIS LA naar Special Projects Team probeert, een op tv ondersteund door de meest tijdens geavanceerde technologische snufjes, het undercover de misdaad te bestrijden. naar Het een team neemt valse identiteiten aan het en zet in alles op een het spel in de strijd uit tegen de op misdaad. In deze aflevering op tv werkt het een NCIS-team op samen met de FBI om een een terroristische groep in op tv Los Angeles te op vinden die op zich vermoedelijk op tv voorbereidt op een dreigende uit aanval.

Better van Angels - Het NCIS uit LA in Special Projects Team probeert, ondersteund met door de meest geavanceerde op tv technologische snufjes, undercover naar met de misdaad te bestrijden. Het team met op tv neemt valse identiteiten aan door en zet alles op uit het spel in naar de strijd tegen de de misdaad. door In deze aflevering in werkt het NCIS-team samen met van het op Global Criminal Tribunal wanneer uit een Syriër rechtvaardigheid met zoekt. op tv Hij wordt brutaal aangevallen terwijl hij naar bewijs levert dat in zou een aantonen dat chemische tijdens wapens werden gebruikt bij de burgers.

The Sound of van tijdens Silence - Het NCIS LA door Special Projects Team probeert, het ondersteund de door de meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, undercover de naar misdaad te van bestrijden. Het team van neemt met valse identiteiten aan en zet alles een uit op het spel in door de strijd tegen van de misdaad. In deze aflevering: door nadat het hoofd een van uit de logistiek voor een marine-wapenstation uit in elkaar stort, de moet het van NCIS-team bepalen of dit tijdens een terreurdreiging een of een op tv door stress veroorzaakt is. Ook in door onderzoeken Kensi en Deeks met verschillende locaties voor in huwelijksreizen.

Joyride de - Het NCIS LA Special in Projects Team probeert, een de ondersteund door de meest geavanceerde technologische in snufjes, op undercover de door misdaad te bestrijden. Het met team neemt valse identiteiten op tv aan en zet de alles op op het spel in een de strijd tegen naar de misdaad. In deze aflevering op tv op tv wordt het team vergezeld door NCIS-agent op tv Nicole met DeChamps nadat een marinier met op tv een voorgeschiedenis op tv van uit PTSS verdwijnt na het een dronken en wanordelijke naar ruzie.

november 2020
24-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

False Flag - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen d...

17-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

High-Value Target - Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In ...

17-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Guardian - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen...

10-05-2019 21:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

No More Secrets - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

10-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The One That Got Away - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

03-05-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Choke Point - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

03-05-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Searching - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de...

26-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Born To Run - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

26-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Till Death Do Us Part - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de str...

19-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Into the Breach - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd te...

19-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen, Part II - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

12-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Smokescreen - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen ...

12-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Better Angels - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tege...

05-04-2019 21:25

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Sound of Silence - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de stri...

05-04-2019 20:30

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Joyride - Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!