Programma gemist?

Sans tijdens Voir, Part 2 - Het tijdens naar Special Projects Team probeert undercover tijdens de de misdaad te bestrijden, ondersteund door de de meest tijdens geavanceerde technologische snufjes, een neemt valse identiteiten aan de en op tv zet alles op het spel het in de strijd tegen tijdens de misdaad. In het op deze aflevering: het met team wordt betrokken bij een een mentaal dodelijk op tv spel door een crimineel meesterbrein, de die wordt van gemotiveerd met door wraak.

Sans Voir, door Part van 1 - Het met Special Projects Team probeert undercover in de de misdaad te bestrijden, ondersteund door de een meest geavanceerde tijdens technologische snufjes, in neemt valse identiteiten aan op tv en zet alles met op het op spel in de tijdens strijd tegen de misdaad. naar In deze met aflevering: wanneer een undercoverzaak naar tot een mentaal dodelijk van spel naar leidt, dat is op georganiseerd door een crimineel meesterbrein, in confronteren Callen op en het het team hun op tv wraakzuchtige tegenstander "de door kameleon".

Neighborhood van watch - Het Special Projects de Team probeert naar undercover op tv de misdaad te bestrijden, ondersteund door op de meest op geavanceerde van technologische snufjes, neemt valse identiteiten in aan en een zet alles op de het spel het in de strijd tegen op tv de misdaad. In met deze aflevering uit denkt het team dat op zij een naar Russische crimineel midden in de buitenwijken op tv de hebben gevonden. Kensi en op Deeks gaan daarom undercover op als getrouwd op stel.

Patriot acts - tijdens Het Special Projects naar Team probeert uit undercover de op misdaad te bestrijden, ondersteund door naar op de meest geavanceerde uit technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan door en een zet alles naar op het spel in de strijd in tegen de in misdaad. In deze aflevering: van Nate het Getz vraagt het team het om een hulp wanneer de FBI het een ex-marinier verdenkt naar van het maken uit van een chemische het bom.

Vengeance uit - Het Special met Projects Team probeert undercover de de misdaad te bestrijden, op ondersteund door de uit meest geavanceerde technologische met van snufjes, neemt valse identiteiten aan en een zet alles naar op het door spel in de strijd door tegen de misdaad. het In deze aflevering: voordat met een uit groep van Navy Seals in kan beginnen aan een door reddingsmissie, van wordt Sam in Hanna gedwongen om de groep op te ondervragen met over wie een een Navy Seals officier heeft de gedood.

Blye, het K. (1) - de Het Special Projects Team probeert op undercover de misdaad uit in te bestrijden, ondersteund het door de meest de geavanceerde technologische snufjes, neemt valse het identiteiten op aan en zet in alles op het het spel in de strijd tegen de op tijdens misdaad. In deze aflevering wordt Kensi door Blye naar opgepakt als hoofdverdachte in op een moordzaak. Het een team zoekt uit naar nieuwe bewijzen op om haar naar onschuld te bewijzen.

Crimeleon van - Het Special tijdens Projects Team probeert het undercover de misdaad te een bestrijden, ondersteund door op de meest naar geavanceerde technologische snufjes, een neemt valse identiteiten aan en de zet naar alles op een het spel in de strijd de tegen de uit misdaad. In deze op aflevering: het team uit is op zoek naar op tv een internationale moordenaar naar die in staat is de om zichzelf te van de transformeren. Zo voorkomt het hij dat hij wordt met opgepakt.

The Watchers van - Het uit Special Projects het Team probeert undercover de misdaad te de bestrijden, ondersteund uit door de in meest geavanceerde technologische snufjes, het neemt valse op identiteiten aan en zet alles door op door het spel in de uit strijd tegen de misdaad. naar de In deze aflevering wordt een het onderzoeker van in het Ministerie van naar Defensie dood aangetroffen. door Nells IQ wordt uit op de proef gesteld als in ze uit undercover gaat als zijn door vervanger.

Higher Power - uit naar Het Special Projects Team probeert door undercover de door misdaad te bestrijden, ondersteund met door de meest op geavanceerde naar technologische snufjes, neemt valse in identiteiten aan en zet met alles op het tijdens spel in uit de strijd door tegen de misdaad. het In deze aflevering moet het naar NCIS-team door een gestolen apparaat lokaliseren. Ondertussen probeert tijdens Sam het het perfecte kerstcadeau voor zijn uit dochter te kopen van en naar ontmoet Eric Nells door ouders.

The een Debt - Het Special Projects de Team probeert op undercover de misdaad te tijdens in bestrijden, ondersteund door het de meest geavanceerde technologische van snufjes, neemt valse identiteiten uit aan en zet de alles met op het spel in het de strijd tegen naar de misdaad. de In deze aflevering is Hetty in genoodzaakt Deeks door te ontslaan door een door mislukte opdracht. Ondertussen krijgt het Kensi, tijdens van het afscheid, onverwachte de gevoelens voor door haar oude partner van Deeks.

Betrayal - Het de Special naar Projects Team probeert undercover de op tv misdaad te bestrijden, in een ondersteund door de naar meest geavanceerde technologische naar snufjes, neemt valse identiteiten aan en een de zet alles op het het spel in de met strijd tegen de de misdaad. In deze aflevering de blijkt de een undercover missie van Sam in in Soedan gevaarlijker een dan gedacht. Callen door en het van NCIS-team moeten hun tijdens vermiste collega vinden het voordat het te laat in is.

Greed - Het tijdens Special tijdens Projects Team de probeert undercover de misdaad door te bestrijden, ondersteund door naar de meest geavanceerde met technologische snufjes, neemt door valse identiteiten uit aan en zet alles de op het spel in de de op strijd tegen de misdaad. Het op NCIS-team reist op in deze aflevering door af door naar Mexico om daar de op tv ontbrekende gevaarlijke materialen te een zoeken in uit een de smokkelzaak.

Honor door - Het Special Projects Team in probeert undercover de van misdaad te bestrijden, met ondersteund door op de meest geavanceerde technologische het snufjes, in neemt valse identiteiten aan een en met zet alles op het spel in uit de strijd tegen uit de het misdaad. Wanneer een ontslagen marinier op in een deze aflevering wordt beschuldigd een van moord, beweert van hij naar dat hij erin is het geluisd.

Lone Wolf - een tijdens Het Special Projects Team van probeert undercover de op tv misdaad te bestrijden, ondersteund de door de meest door geavanceerde technologische snufjes, neemt de valse identiteiten aan een en zet op tv alles op het het spel in de een strijd tegen de naar misdaad. In deze aflevering op wordt door een voormalige Navy Intelligence op Officer de vermoord. De agenten ontdekken het zijn dubbelleven en een mogelijke een van bedreiging voor de uit nationale veiligheid.

Sacrifice - Het op tv Special Projects Team van een probeert undercover de misdaad te bestrijden, door ondersteund door de in meest geavanceerde technologische het in snufjes, neemt valse identiteiten van aan en zet alles uit op het het spel in de de strijd tegen de het misdaad. De naar politie doet in het deze aflevering beroep op van het NCIS-team door wanneer, dankzij een uit inval, een Mexicaans uit drugskartel wordt gelinkt in met een gezochte op terrorist. Ondertussen wordt naar het meest gewaardeerde bezit van Sam in naar gestolen.

juli 2018
15-07-2018 19:00

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 2 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

15-07-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sans Voir, Part 1 - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. ...

08-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Neighborhood watch - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad....

01-07-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Patriot acts - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

01-07-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Vengeance - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

17-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Blye, K. (1) - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

17-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Crimeleon - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

03-06-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Watchers - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

03-06-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Higher Power - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de...

27-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

The Debt - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

27-05-2018 18:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Betrayal - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze a...

13-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Greed - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Het NCIS-tea...

13-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Honor - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Wanneer een ...

06-05-2018 19:05

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Lone Wolf - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze ...

06-05-2018 18:10

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles - NCIS: Los Angeles

Sacrifice - Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. De polit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCIS: Los Angeles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCIS: Los Angeles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCIS: Los Angeles bij NCIS: Los Angeles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCIS: Los Angeles. Heb je een uitzending van NCIS: Los Angeles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCIS: Los Angeles gemist

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het ...

Uitzending gemist van NCIS: Los Angeles? Hier kun je alle uitzendingen van NCIS: Los Angeles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 173
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord