Programma gemist?

In op tv deze speciale uitzending van op Koningsdag schuiven de diverse gasten bij Jan Slagter met aan om te uit praten naar over Koningsdag. Een feestelijke programmering, door met onder meer een Lee de Towers, Wolter Kroes en Reinildis met van Ditzhuyzen. Verder de naar verzorgt Manolo ''The Voice of the door Gypsies'' een muzikaal uit optreden en worden door er koninklijke hapjes met gemaakt naar door Sandra de Ysbrandy.

Jon het van Eerd vertelt over een zijn bijzondere uit ontmoeting met prinses door Beatrix. Máxima-fan Sandra uit Ysbrandy maakt de voor deze feestelijke dag door koningsdaghapjes. Carel Kraayenhof van vertelt over op zijn contact met het uit koningspaar en tijdens verlaat Paleis Soestdijk met niet zonder op door te treden. Fred Lammers, koningshuisdeskundige, het was jarenlang door vaste gast op Paleis naar Soestdijk en tijdens voerde vele gesprekken in met prins Bernhard. Zijn het meest bijzondere anekdotes een deelt hij van in deze in uitzending. The BlueBirds, bestaande uit de de Elkse met DeWall, Krystl de en Rachèl Louise, treden op het en naar zitten aan tafel. En het niemand minder dan tijdens Hans Klok door geeft een magisch tintje aan deze door uitzending. Hij tijdens zit aan door tafel én laat het uit publiek het versteld staan met een van in zijn acts! tijdens Tot slot van komt Johnny Logan langs. Eén van het zijn door meest bijzondere optredens uit was die in de 1980 op het kroningsfeest van op prinses op tv Beatrix.

Jan Slagter met interviewt verschillende gasten en van wordt er met gepraat over de Koningsdag en door alle bijbehorende feestelijkheden. Jan Slagter interviewt door diverse gasten. op tv Ria het Valk was 50 jaar geleden door te gast van bij een het speciale uitzending toen Koning op Willem-Alexander werd geboren. Ze van vertelt hier meer van over. Mick Harren, de een maker van tijdens het koningslied 'Samen zijn met we koning, is het te een gast'. Hij viert tijdens net als de koning op tijdens 27 april zijn op tv 50ste verjaardag. Ook in Erica door Terpstra schuift aan op tijdens deze het feestelijke dag! Daarnaast kunt u naar genieten van verschillende muzikale de tijdens optredens. Onder anderen Antje Monteiro, door Londonbeat, op tv Opera Familia zijn te op tv gast.

januari 2021
27-04-2019 12:55

MAX Koningsdag 2019

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2019

In deze speciale uitzending van Koningsdag schuiven diverse gasten bij Jan Slagter aan om te praten over Koningsdag. Een feestelijke programmering, met onder meer Lee Towers, Wolter Kroes en Reinildis van Ditzhuyzen. Verder verzorgt Manolo ...

27-04-2018 14:00

MAX Koningsdag 2018

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2018

Jon van Eerd vertelt over zijn bijzondere ontmoeting met prinses Beatrix. Máxima-fan Sandra Ysbrandy maakt voor deze feestelijke dag koningsdaghapjes. Carel Kraayenhof vertelt over zijn contact met het koningspaar en verlaat Paleis Soestdij...

27-04-2017 14:00

MAX Koningsdag 2017

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2017

Jan Slagter interviewt verschillende gasten en wordt er gepraat over Koningsdag en alle bijbehorende feestelijkheden. Jan Slagter interviewt diverse gasten. Ria Valk was 50 jaar geleden te gast bij een speciale uitzending toen Koning Willem...

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk bij MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk. Heb je een uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist

Uitzending gemist van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!