Programma gemist?

In naar deze speciale uitzending van Koningsdag het met schuiven diverse gasten een bij Jan Slagter door aan om te praten een over Koningsdag. Een feestelijke de programmering, met onder meer op door Lee Towers, Wolter Kroes met en Reinildis een van Ditzhuyzen. Verder verzorgt Manolo ''The van Voice van of the Gypsies'' een muzikaal tijdens optreden van en worden door er koninklijke hapjes gemaakt naar door Sandra naar Ysbrandy.

Jon met van Eerd vertelt over zijn tijdens bijzondere ontmoeting met een prinses Beatrix. met Máxima-fan Sandra Ysbrandy maakt de voor van deze feestelijke het dag koningsdaghapjes. Carel Kraayenhof vertelt over op zijn contact met een uit het koningspaar en tijdens verlaat Paleis Soestdijk niet zonder van op tijdens te treden. Fred met Lammers, koningshuisdeskundige, was van jarenlang vaste gast op Paleis Soestdijk een en op voerde vele gesprekken met prins naar Bernhard. van Zijn meest bijzondere naar anekdotes deelt hij in tijdens deze uitzending. The in BlueBirds, bestaande uit uit de Elkse een DeWall, Krystl en Rachèl Louise, de treden op een en op tv zitten aan tafel. En uit niemand minder dan tijdens Hans Klok met geeft een magisch tintje tijdens aan deze uitzending. Hij zit door aan tafel op én laat het in publiek versteld het staan met een van zijn met naar acts! Tot slot komt op Johnny Logan langs. Eén van van een zijn meest bijzondere met optredens was die in met 1980 op het kroningsfeest op van prinses naar Beatrix.

Jan met Slagter interviewt verschillende gasten en van wordt de er gepraat naar over Koningsdag en alle bijbehorende feestelijkheden. door Jan uit Slagter interviewt diverse gasten. naar Ria Valk was 50 op jaar geleden van te gast bij een naar op tv speciale uitzending toen Koning tijdens Willem-Alexander werd geboren. Ze naar vertelt hier meer over. het door Mick Harren, de maker een van het koningslied de 'Samen zijn we koning, door is op tv te gast'. Hij viert de net als een de koning op 27 april in zijn 50ste verjaardag. tijdens Ook met Erica Terpstra schuift aan op een deze feestelijke met dag! Daarnaast van kunt u genieten van verschillende muzikale de optredens. Onder een anderen Antje op Monteiro, Londonbeat, Opera Familia tijdens zijn te het gast.

oktober 2021
27-04-2019 12:55

MAX Koningsdag 2019

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2019

In deze speciale uitzending van Koningsdag schuiven diverse gasten bij Jan Slagter aan om te praten over Koningsdag. Een feestelijke programmering, met onder meer Lee Towers, Wolter Kroes en Reinildis van Ditzhuyzen. Verder verzorgt Manolo ...

27-04-2018 14:00

MAX Koningsdag 2018

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2018

Jon van Eerd vertelt over zijn bijzondere ontmoeting met prinses Beatrix. Máxima-fan Sandra Ysbrandy maakt voor deze feestelijke dag koningsdaghapjes. Carel Kraayenhof vertelt over zijn contact met het koningspaar en verlaat Paleis Soestdij...

27-04-2017 14:00

MAX Koningsdag 2017

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2017

Jan Slagter interviewt verschillende gasten en wordt er gepraat over Koningsdag en alle bijbehorende feestelijkheden. Jan Slagter interviewt diverse gasten. Ria Valk was 50 jaar geleden te gast bij een speciale uitzending toen Koning Willem...

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk bij MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk. Heb je een uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist

Uitzending gemist van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!