Programma gemist?

In deze van speciale uitzending van Koningsdag het uit schuiven diverse gasten bij Jan Slagter tijdens aan op om te praten over met Koningsdag. Een feestelijke het programmering, met onder met meer Lee een Towers, Wolter Kroes tijdens en Reinildis van Ditzhuyzen. tijdens Verder verzorgt Manolo ''The door Voice of the met Gypsies'' een muzikaal in een optreden en worden er in koninklijke hapjes gemaakt een door Sandra de Ysbrandy.

Jon van van Eerd vertelt over van zijn bijzondere door ontmoeting met het prinses Beatrix. Máxima-fan Sandra Ysbrandy tijdens maakt voor deze feestelijke een dag koningsdaghapjes. het Carel Kraayenhof naar vertelt over zijn contact naar met het koningspaar in en verlaat naar Paleis Soestdijk niet op zonder op met te treden. Fred Lammers, uit koningshuisdeskundige, was op jarenlang vaste gast op Paleis op Soestdijk en voerde vele uit door gesprekken met prins Bernhard. Zijn meest naar van bijzondere anekdotes deelt hij in een deze uitzending. The het BlueBirds, bestaande uit de met Elkse tijdens DeWall, Krystl op en Rachèl Louise, treden het op en zitten de aan tafel. En niemand minder door dan Hans Klok door geeft een magisch de tintje aan deze uit uitzending. Hij zit in aan tafel uit én met laat het publiek versteld staan met op tv een van naar zijn acts! Tot het slot komt van Johnny Logan langs. Eén van tijdens zijn uit meest bijzondere tijdens optredens was die in 1980 op op het kroningsfeest het van prinses een Beatrix.

Jan van Slagter interviewt verschillende gasten en door wordt een er gepraat over tijdens Koningsdag en alle tijdens bijbehorende feestelijkheden. Jan Slagter interviewt een diverse gasten. tijdens Ria Valk was het 50 een jaar geleden te tijdens gast bij een op tv speciale uitzending toen Koning Willem-Alexander werd de geboren. Ze vertelt op tv hier meer uit over. Mick Harren, de van maker van het tijdens koningslied op 'Samen zijn we koning, op is te gast'. van Hij viert net als door de koning de op 27 op tv april zijn 50ste met verjaardag. Ook Erica Terpstra op schuift aan op op deze feestelijke dag! Daarnaast op kunt u genieten in van verschillende muzikale een het optredens. Onder anderen Antje Monteiro, Londonbeat, het tijdens Opera Familia zijn te tijdens gast.

september 2020
27-04-2019 12:55

MAX Koningsdag 2019

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2019

In deze speciale uitzending van Koningsdag schuiven diverse gasten bij Jan Slagter aan om te praten over Koningsdag. Een feestelijke programmering, met onder meer Lee Towers, Wolter Kroes en Reinildis van Ditzhuyzen. Verder verzorgt Manolo ...

27-04-2018 14:00

MAX Koningsdag 2018

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2018

Jon van Eerd vertelt over zijn bijzondere ontmoeting met prinses Beatrix. Máxima-fan Sandra Ysbrandy maakt voor deze feestelijke dag koningsdaghapjes. Carel Kraayenhof vertelt over zijn contact met het koningspaar en verlaat Paleis Soestdij...

27-04-2017 14:00

MAX Koningsdag 2017

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2017

Jan Slagter interviewt verschillende gasten en wordt er gepraat over Koningsdag en alle bijbehorende feestelijkheden. Jan Slagter interviewt diverse gasten. Ria Valk was 50 jaar geleden te gast bij een speciale uitzending toen Koning Willem...

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk bij MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk. Heb je een uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist

Uitzending gemist van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!