Programma gemist?

In deze uit speciale uitzending tijdens van Koningsdag schuiven het diverse gasten bij Jan tijdens Slagter aan een om te praten over van Koningsdag. Een feestelijke programmering, door met onder door meer Lee op Towers, Wolter op tv Kroes en Reinildis een van Ditzhuyzen. Verder verzorgt Manolo ''The van het Voice of the Gypsies'' met een muzikaal optreden en worden op tv er koninklijke hapjes op gemaakt door in Sandra door Ysbrandy.

Jon van in Eerd vertelt over zijn uit bijzondere ontmoeting met met naar prinses Beatrix. Máxima-fan naar Sandra Ysbrandy maakt voor deze feestelijke door dag van koningsdaghapjes. Carel Kraayenhof vertelt over op tv zijn met contact met het koningspaar en een tijdens verlaat Paleis Soestdijk in niet zonder op te naar treden. Fred Lammers, koningshuisdeskundige, op was jarenlang vaste gast door het op Paleis Soestdijk en een voerde vele gesprekken met naar prins Bernhard. Zijn uit meest naar bijzondere anekdotes deelt hij in deze in uitzending. The de BlueBirds, bestaande uit naar de Elkse tijdens DeWall, Krystl en naar Rachèl Louise, treden op en op tv zitten aan tafel. tijdens En niemand minder het dan tijdens Hans Klok geeft op een magisch tintje aan deze van uitzending. Hij zit de aan tafel met én laat het naar publiek versteld staan met op een met van zijn acts! op Tot slot komt een Johnny Logan langs. Eén van de zijn meest van bijzondere naar optredens was die uit in 1980 op het kroningsfeest van een op tv prinses Beatrix.

Jan van Slagter interviewt verschillende gasten en op met wordt er gepraat op tv over Koningsdag en alle bijbehorende naar feestelijkheden. Jan Slagter interviewt op tv diverse naar gasten. Ria Valk was op tv 50 jaar geleden de te gast bij een een naar speciale uitzending toen Koning met Willem-Alexander werd geboren. Ze vertelt op hier meer over. tijdens het Mick Harren, de maker van het op tv koningslied 'Samen zijn uit we koning, is naar te gast'. Hij naar viert op net als de koning op tv op 27 april door zijn 50ste verjaardag. Ook in op tv Erica Terpstra schuift aan op deze op in feestelijke dag! Daarnaast uit kunt u genieten op tv van verschillende muzikale optredens. Onder tijdens anderen Antje Monteiro, Londonbeat, door het Opera Familia zijn te tijdens gast.

mei 2021
27-04-2019 12:55

MAX Koningsdag 2019

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2019

In deze speciale uitzending van Koningsdag schuiven diverse gasten bij Jan Slagter aan om te praten over Koningsdag. Een feestelijke programmering, met onder meer Lee Towers, Wolter Kroes en Reinildis van Ditzhuyzen. Verder verzorgt Manolo ...

27-04-2018 14:00

MAX Koningsdag 2018

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2018

Jon van Eerd vertelt over zijn bijzondere ontmoeting met prinses Beatrix. Máxima-fan Sandra Ysbrandy maakt voor deze feestelijke dag koningsdaghapjes. Carel Kraayenhof vertelt over zijn contact met het koningspaar en verlaat Paleis Soestdij...

27-04-2017 14:00

MAX Koningsdag 2017

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2017

Jan Slagter interviewt verschillende gasten en wordt er gepraat over Koningsdag en alle bijbehorende feestelijkheden. Jan Slagter interviewt diverse gasten. Ria Valk was 50 jaar geleden te gast bij een speciale uitzending toen Koning Willem...

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk bij MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk. Heb je een uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist

Uitzending gemist van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!