Programma gemist?

In in deze speciale uitzending door van Koningsdag schuiven diverse gasten op bij tijdens Jan Slagter aan om te in praten over Koningsdag. uit Een feestelijke door programmering, met onder met meer Lee op Towers, Wolter de Kroes en Reinildis van op tv Ditzhuyzen. Verder verzorgt Manolo ''The door Voice een of the Gypsies'' een naar muzikaal optreden en worden het met er koninklijke hapjes gemaakt door Sandra door van Ysbrandy.

Jon in van Eerd vertelt over zijn met bijzondere ontmoeting met de prinses Beatrix. met Máxima-fan Sandra Ysbrandy maakt naar voor van deze feestelijke dag koningsdaghapjes. Carel van een Kraayenhof vertelt over zijn contact met tijdens het met koningspaar en op verlaat Paleis Soestdijk niet zonder op door te treden. van Fred Lammers, van koningshuisdeskundige, was jarenlang vaste uit gast een op Paleis Soestdijk en voerde van vele gesprekken met met prins Bernhard. uit Zijn meest bijzondere uit anekdotes deelt door hij in deze uitzending. The BlueBirds, van in bestaande uit de op Elkse DeWall, Krystl en het Rachèl Louise, treden op tijdens en op zitten aan tafel. En niemand het minder dan op tv Hans Klok geeft een magisch op tv het tintje aan deze uitzending. Hij zit het aan in tafel én laat tijdens het publiek het versteld staan met een van zijn naar acts! Tot naar slot komt van Johnny Logan langs. Eén van door zijn meest op bijzondere optredens naar was die door in 1980 op het kroningsfeest van uit prinses in Beatrix.

Jan Slagter interviewt naar verschillende gasten tijdens en wordt er op tv gepraat over Koningsdag en door in alle bijbehorende feestelijkheden. Jan door Slagter interviewt diverse gasten. door Ria Valk was 50 van de jaar geleden te gast bij een met speciale uitzending tijdens toen Koning op Willem-Alexander werd tijdens geboren. Ze vertelt hier meer over. in Mick Harren, uit de op tv maker van het in koningslied 'Samen zijn we koning, is door te op tv gast'. Hij op viert net als de koning op met een 27 april zijn 50ste verjaardag. het Ook in Erica Terpstra schuift aan op de deze feestelijke dag! naar Daarnaast kunt u genieten tijdens op tv van verschillende muzikale de optredens. Onder anderen met Antje Monteiro, Londonbeat, met Opera Familia zijn te met gast.

mei 2020
27-04-2019 12:55

MAX Koningsdag 2019

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2019

In deze speciale uitzending van Koningsdag schuiven diverse gasten bij Jan Slagter aan om te praten over Koningsdag. Een feestelijke programmering, met onder meer Lee Towers, Wolter Kroes en Reinildis van Ditzhuyzen. Verder verzorgt Manolo ...

27-04-2018 14:00

MAX Koningsdag 2018

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2018

Jon van Eerd vertelt over zijn bijzondere ontmoeting met prinses Beatrix. Máxima-fan Sandra Ysbrandy maakt voor deze feestelijke dag koningsdaghapjes. Carel Kraayenhof vertelt over zijn contact met het koningspaar en verlaat Paleis Soestdij...

27-04-2017 14:00

MAX Koningsdag 2017

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk - MAX Koningsdag 2017

Jan Slagter interviewt verschillende gasten en wordt er gepraat over Koningsdag en alle bijbehorende feestelijkheden. Jan Slagter interviewt diverse gasten. Ria Valk was 50 jaar geleden te gast bij een speciale uitzending toen Koning Willem...

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk bij MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk. Heb je een uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist

Uitzending gemist van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!