Programma gemist?

Wat op je nog niet zag en op tv in wat je misschien wel nooit een had willen zien: outtakes, op bloopers de en een hele de reeks hoogtepunten uit tijdens de nu van al legendarische serie.

Sommige hobby's zijn door nauwelijks leuk in in de je eentje, maar een bloedgezellig als je die samen kunt van delen. uit Dat blijkt naar te gelden voor puzzels op tv leggen, maken Gerard en van Gordon tijdens duidelijk aan de eenzame op tv Annie. Ook het bezoeken ze een wel naar heel regenachtige Amsterdamse markt met met Marja. Op door het tijdens eindfeest is Sjoerd op tv terug te zien, die in een uit door eerdere aflevering moest afhaken vanwege zijn de angststoornis. naar Zal hij dit keer van wel durven in optreden?

Gerard en Gordon van duiken in de de wereld op van de koren en uit geven de een eenzame Janny een tropische, sensuele het hobby-impuls: zij naar mag salsadansen! Ook de wordt er op gekleid, wat het verrassend genoeg een nogal van uitgesproken scène van oplevert.

Gerard op en Gordon maken kennis met uit Sjoerd in die vanwege zijn angststoornis het eigenlijk door de straat niet meer op in durft. naar Daardoor leidt hij door een zeer eenzaam bestaan. Kunnen in ze met hem helpen? Ook zorgen ze ervoor uit dat op tv de bescheiden de Joke haar liefste hobby, zwemmen, weer uit de kan uitoefenen. Voor Hans, de die mentaal al langzaam afscheid op tv neemt van het met een leven, hebben ze de een groots afscheid van diens hobby met uit geregeld. Daardoor komt op tv een hele voetbalclub op zijn van kop te van staan.

Gerard en in Gordon nemen een groep door tijdens eenzame ouderen mee in naar zogenaamd 'action painting'. het Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap met een nog veel kleuriger in kan worden. Ook helpen ze naar de op tv eenzame Ria contact te leggen van in haar nieuwe buurt het op tv en ontdekken ze de geneugten op van een het quilten.

Ook in naar de gezelligste een provincie van Nederland wonen tijdens helaas nog van veel eenzame ouderen. Gerard en in Gordon ontmoeten er van een aantal in die ze aan in oude en nieuwe op hobby's een proberen te helpen. Zo wordt uit er heerlijk geknutseld. Ook naar maken ze een met uitstapje naar door Beekse Bergen, uit naar de naar roofvogels.

Onder door de rook van Rotterdam ontmoeten uit Gerard en Gordon een door weer een aantal eenzame ouderen die op tv van ze aan een hobby, en de dus tijdens aan gezelschap, proberen te helpen. met Ze gaan tijdens onder meer schilderen, maar dan van wel in 'Geer met & op Goor-stijl'.

Op het de Veluwe maken in Gerard en Gordon op tv onder meer kennis met door Johan, die sinds in de dood van uit zijn uit geliefde radeloos is van op eenzaamheid. Geer en tijdens Goor brengen hem terug het onder de mensen naar en reiken hem nieuwe op hobby's aan. Johan in denkt het bovendien dat hij door tijdens zijn naar spierziekte nooit meer zal kunnen paardrijden, het in maar dan heeft hij buiten de de uit vindingrijkheid van de heren een gerekend.

Gerard in en Gordon waren elkaar de liever een paar het jaar niet door tegengekomen. Maar als de minister-president naar een beroep tijdens op je een doet, kun je niet anders de dan er samen door de schouders door onder zetten. Eenzaamheid met onder ouderen blijkt een helaas nog steeds naar een groot uit probleem. Geer en door Goor proberen dit uit seizoen eenzame ouderen met aan een hobby te helpen, op tv zodat op zij in een nieuwe sociale tijdens omgeving terecht tijdens komen. In deze aflevering naar uit maakt de kijker kennis het met Huub en Elly. Elly het uit had vroeger motorrijden als met hobby, maar hoe van moet dat in nu ze geen benen meer de heeft?

maart 2021
01-09-2017 20:35

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

25-08-2017 20:32

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

18-08-2017 20:31

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

11-08-2017 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

04-08-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

28-07-2017 20:31

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

21-07-2017 20:31

Afl. 3

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 3

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor-stijl'.

14-07-2017 20:32

Afl. 2

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 2

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

07-07-2017 20:35

Afl. 1

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 1

Gerard en Gordon waren elkaar liever een paar jaar niet tegengekomen. Maar als de minister-president een beroep op je doet, kun je niet anders dan er samen de schouders onder zetten. Eenzaamheid onder ouderen blijkt helaas nog steeds een gr...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!