Programma gemist?

Wat uit je nog niet zag en van wat met je misschien wel nooit op tv had naar willen zien: outtakes, bloopers een en een hele reeks door hoogtepunten uit door de nu de al legendarische serie.

Sommige hobby's zijn het nauwelijks met leuk in je eentje, op tv maar bloedgezellig uit als je door die samen kunt delen. Dat uit blijkt te gelden op voor in puzzels leggen, maken Gerard in en Gordon duidelijk aan op tv de tijdens eenzame Annie. Ook bezoeken ze een op wel op heel regenachtige met Amsterdamse markt met Marja. Op de het eindfeest naar is Sjoerd op terug te zien, die uit in een in eerdere aflevering moest afhaken een vanwege zijn angststoornis. Zal op hij dit een keer wel een durven optreden?

Gerard uit en Gordon duiken op in de wereld van de het koren en geven de de eenzame op Janny een tropische, sensuele naar hobby-impuls: met zij mag een salsadansen! Ook wordt tijdens er gekleid, wat verrassend op tv genoeg een nogal van uitgesproken scène door oplevert.

Gerard naar en Gordon van maken kennis met een Sjoerd die vanwege zijn angststoornis in eigenlijk de straat niet naar meer op van durft. Daardoor de leidt hij met een zeer eenzaam bestaan. Kunnen uit ze hem helpen? Ook de het zorgen ze ervoor tijdens dat de bescheiden Joke tijdens haar liefste hobby, de zwemmen, weer kan uitoefenen. Voor met Hans, die een mentaal al langzaam de afscheid uit neemt van het leven, hebben met ze een groots afscheid op tv van op diens hobby geregeld. Daardoor komt naar een van hele voetbalclub op zijn kop op te de staan.

Gerard en op Gordon nemen een een groep eenzame de ouderen mee naar zogenaamd 'action het painting'. Oftewel: een hoe een kleurrijk gezelschap op nog veel kleuriger uit kan op worden. Ook helpen ze de uit eenzame Ria contact op te leggen de in haar nieuwe buurt door en de ontdekken ze de geneugten van op de het quilten.

Ook op in de een gezelligste provincie van Nederland van wonen helaas nog veel tijdens eenzame ouderen. Gerard de en Gordon ontmoeten het er een aantal van die ze aan de oude en het nieuwe hobby's proberen te met helpen. Zo wordt er door heerlijk geknutseld. Ook van maken ze op tv een uitstapje naar door Beekse Bergen, op naar de op tv roofvogels.

Onder de door rook van Rotterdam op tv ontmoeten Gerard en een Gordon op weer een aantal eenzame ouderen die het uit ze aan een van hobby, en dus aan gezelschap, in proberen te helpen. naar Ze door gaan onder meer schilderen, maar door dan wel in 'Geer het door & Goor-stijl'.

Op de met Veluwe de maken Gerard en Gordon onder van meer kennis met Johan, uit die sinds de uit dood van een zijn geliefde radeloos is op tv van het eenzaamheid. Geer en Goor met brengen op tv hem terug onder de mensen en een reiken hem met nieuwe hobby's aan. tijdens Johan denkt bovendien van dat hij door het zijn op tv spierziekte nooit meer zal kunnen paardrijden, tijdens een maar dan heeft hij buiten de de vindingrijkheid van van de heren naar gerekend.

Gerard en Gordon in waren elkaar liever door een paar jaar het het niet tegengekomen. Maar op als de minister-president een beroep op tv op je met doet, kun je niet met anders dan er op tv samen de naar schouders onder zetten. tijdens Eenzaamheid onder ouderen blijkt in helaas op tv nog steeds een groot op probleem. Geer en met Goor proberen een dit seizoen eenzame ouderen aan een van hobby te helpen, naar zodat zij in een een nieuwe in sociale omgeving door terecht komen. In deze aflevering met maakt de kijker naar van kennis met Huub en Elly. Elly tijdens op had vroeger motorrijden als hobby, op maar tijdens hoe moet dat nu ze geen naar benen op tv meer heeft?

juni 2021
01-09-2017 20:35

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

25-08-2017 20:32

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

18-08-2017 20:31

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

11-08-2017 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

04-08-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

28-07-2017 20:31

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

21-07-2017 20:31

Afl. 3

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 3

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor-stijl'.

14-07-2017 20:32

Afl. 2

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 2

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

07-07-2017 20:35

Afl. 1

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 1

Gerard en Gordon waren elkaar liever een paar jaar niet tegengekomen. Maar als de minister-president een beroep op je doet, kun je niet anders dan er samen de schouders onder zetten. Eenzaamheid onder ouderen blijkt helaas nog steeds een gr...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!