Programma gemist?

Wat een je nog niet zag door en wat tijdens je misschien wel nooit met had willen zien: outtakes, op met bloopers en een hele reeks naar hoogtepunten uit de nu tijdens al naar legendarische serie.

Sommige hobby's zijn door nauwelijks op tv leuk in door je eentje, maar bloedgezellig als je van die in samen kunt delen. Dat tijdens blijkt te gelden een voor op puzzels leggen, maken Gerard en door Gordon duidelijk aan met de eenzame Annie. Ook van het bezoeken ze een wel een heel regenachtige Amsterdamse markt met de Marja. Op het met eindfeest is van Sjoerd op terug te zien, die het in een eerdere aflevering moest van afhaken vanwege zijn tijdens in angststoornis. Zal hij uit dit keer wel durven in optreden?

Gerard een en Gordon duiken naar in de wereld naar van de koren en geven tijdens de eenzame Janny het een uit tropische, sensuele hobby-impuls: zij door mag salsadansen! Ook wordt een er gekleid, op wat naar verrassend genoeg een tijdens nogal uitgesproken scène naar oplevert.

Gerard met en Gordon maken kennis de met Sjoerd het die vanwege zijn met angststoornis eigenlijk de de straat niet van meer op durft. Daardoor leidt op tv hij tijdens een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze op hem een helpen? Ook zorgen ze ervoor met het dat de bescheiden Joke door haar liefste het hobby, zwemmen, weer kan uitoefenen. tijdens Voor Hans, van die mentaal al door langzaam afscheid neemt op van het leven, hebben het ze een groots tijdens afscheid van de diens hobby een geregeld. Daardoor komt een uit hele voetbalclub op zijn op kop te de staan.

Gerard uit en Gordon nemen tijdens een groep eenzame ouderen een mee naar door zogenaamd 'action naar painting'. Oftewel: hoe een op kleurrijk gezelschap nog in veel kleuriger kan op tv worden. Ook de helpen ze de eenzame uit Ria contact te van leggen in haar in nieuwe buurt van en ontdekken ze de geneugten van met het op tv quilten.

Ook in tijdens de gezelligste provincie door van Nederland door wonen helaas nog van veel eenzame op ouderen. Gerard en Gordon uit ontmoeten er een aantal die uit met ze aan oude de en nieuwe hobby's proberen van te helpen. op Zo wordt er heerlijk in geknutseld. Ook de maken ze een uitstapje naar het Beekse Bergen, het naar de naar roofvogels.

Onder het de rook van met Rotterdam ontmoeten in Gerard en Gordon door weer een aantal eenzame ouderen het die ze aan een in hobby, op en dus aan gezelschap, het proberen te helpen. het Ze tijdens gaan onder meer schilderen, maar dan op tv met wel in 'Geer & het Goor-stijl'.

Op uit de Veluwe maken tijdens Gerard en Gordon onder de meer in kennis met Johan, die sinds de van dood van door zijn geliefde naar radeloos is van eenzaamheid. uit Geer en op Goor brengen hem terug het onder de mensen en op tv door reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan van denkt bovendien het dat hij door de zijn spierziekte nooit meer naar zal kunnen paardrijden, op maar dan heeft naar hij buiten naar de vindingrijkheid van met de heren de gerekend.

Gerard naar en Gordon van waren elkaar liever tijdens een paar jaar naar niet tegengekomen. Maar als de een minister-president de een beroep op je met doet, kun je in niet anders dan er samen de de schouders onder op tv zetten. Eenzaamheid onder op ouderen blijkt door helaas nog de steeds een groot probleem. Geer op en op Goor proberen met dit seizoen eenzame naar ouderen aan een hobby een te helpen, zodat tijdens zij in een nieuwe tijdens sociale omgeving door terecht komen. In uit deze aflevering maakt uit de kijker van kennis met Huub op en Elly. Elly had vroeger motorrijden in als hobby, maar een hoe moet door dat nu ze geen tijdens in benen meer heeft?

oktober 2020
01-09-2017 20:35

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

25-08-2017 20:32

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

18-08-2017 20:31

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

11-08-2017 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

04-08-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

28-07-2017 20:31

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

21-07-2017 20:31

Afl. 3

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 3

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor-stijl'.

14-07-2017 20:32

Afl. 2

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 2

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

07-07-2017 20:35

Afl. 1

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 1

Gerard en Gordon waren elkaar liever een paar jaar niet tegengekomen. Maar als de minister-president een beroep op je doet, kun je niet anders dan er samen de schouders onder zetten. Eenzaamheid onder ouderen blijkt helaas nog steeds een gr...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!