Programma gemist?

Wat in je nog niet zag een en wat je de misschien wel nooit had door willen zien: het outtakes, bloopers de en een hele reeks hoogtepunten de uit door de nu al legendarische door serie.

Sommige op tv hobby's zijn nauwelijks leuk in met je op tv eentje, maar bloedgezellig als op je die samen met kunt van delen. Dat blijkt te door gelden voor puzzels door leggen, maken het Gerard en Gordon naar duidelijk aan de van eenzame Annie. Ook met bezoeken ze een wel heel het regenachtige Amsterdamse in markt met Marja. Op op het van eindfeest is Sjoerd terug te zien, op die in van een eerdere aflevering tijdens moest tijdens afhaken vanwege zijn angststoornis. Zal hij op tv dit naar keer wel durven een optreden?

Gerard en Gordon van van duiken in de wereld met van de koren en van geven de eenzame Janny de een tropische, tijdens sensuele hobby-impuls: tijdens zij mag salsadansen! in Ook wordt er van gekleid, wat verrassend genoeg op een nogal uitgesproken uit scène met oplevert.

Gerard en op Gordon maken naar kennis met Sjoerd die vanwege van zijn uit angststoornis eigenlijk de straat niet in op tv meer op durft. Daardoor een leidt hij een zeer met eenzaam bestaan. Kunnen ze het de hem helpen? Ook zorgen door ze ervoor dat de bescheiden door uit Joke haar liefste een hobby, zwemmen, weer kan uitoefenen. van Voor Hans, die door mentaal al in langzaam afscheid neemt op van het leven, van hebben ze tijdens een groots afscheid van diens hobby een op tv geregeld. Daardoor komt een hele van voetbalclub op zijn het kop te naar staan.

Gerard en op Gordon nemen het een groep eenzame met ouderen mee naar het zogenaamd 'action painting'. de Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap van in nog veel kleuriger kan worden. Ook van helpen ze van de op tv eenzame Ria contact te op leggen in haar nieuwe in buurt en op tv ontdekken ze de geneugten op tv van het in quilten.

Ook tijdens in de op gezelligste provincie van Nederland wonen het helaas door nog veel eenzame ouderen. Gerard het en Gordon naar ontmoeten er op een aantal die ze aan oude door en nieuwe hobby's tijdens naar proberen te helpen. Zo wordt door er heerlijk geknutseld. van Ook maken ze een met uitstapje uit naar Beekse Bergen, naar op de van roofvogels.

Onder de rook de van Rotterdam op tv ontmoeten Gerard met en Gordon op tv weer een aantal eenzame ouderen in die ze aan een uit hobby, en met dus met aan gezelschap, proberen naar te helpen. Ze naar gaan onder meer schilderen, maar op tv dan wel in 'Geer met & in Goor-stijl'.

Op een de Veluwe maken Gerard op en de Gordon onder meer kennis met op tv Johan, die met sinds de dood van uit zijn geliefde radeloos is het van eenzaamheid. door Geer en naar Goor brengen hem terug tijdens onder de naar mensen en uit reiken hem nieuwe hobby's aan. van Johan denkt tijdens bovendien dat hij door zijn op tv spierziekte nooit meer naar naar zal kunnen paardrijden, maar dan een heeft tijdens hij buiten de vindingrijkheid van de met in heren gerekend.

Gerard en op Gordon in waren elkaar liever een paar jaar tijdens niet tegengekomen. de Maar als de het minister-president een beroep op door je doet, kun de je in niet anders dan er met samen een de schouders onder in zetten. Eenzaamheid onder ouderen blijkt uit helaas uit nog steeds een groot probleem. naar Geer en met Goor proberen de dit seizoen eenzame ouderen aan een door op tv hobby te helpen, uit zodat zij in een nieuwe op sociale een omgeving terecht komen. In op deze aflevering maakt de kijker een kennis met van Huub en Elly. op tv Elly had vroeger van motorrijden als hobby, naar maar hoe moet dat het nu ze geen het benen naar meer heeft?

december 2019
01-09-2017 20:35

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

25-08-2017 20:32

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

18-08-2017 20:31

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

11-08-2017 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

04-08-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

28-07-2017 20:31

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

21-07-2017 20:31

Afl. 3

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 3

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor-stijl'.

14-07-2017 20:32

Afl. 2

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 2

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

07-07-2017 20:35

Afl. 1

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 1

Gerard en Gordon waren elkaar liever een paar jaar niet tegengekomen. Maar als de minister-president een beroep op je doet, kun je niet anders dan er samen de schouders onder zetten. Eenzaamheid onder ouderen blijkt helaas nog steeds een gr...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!