Programma gemist?

Wat je tijdens nog niet zag en in een wat je misschien wel nooit in had willen zien: een outtakes, met bloopers en een op tv hele reeks hoogtepunten uit de met nu al legendarische een serie.

Sommige hobby's zijn met in nauwelijks leuk in je eentje, de maar uit bloedgezellig als je die samen kunt het met delen. Dat blijkt te gelden voor op puzzels leggen, maken met Gerard en Gordon met duidelijk op aan de eenzame Annie. Ook uit bezoeken ze van een wel heel op regenachtige een Amsterdamse markt met Marja. een Op het eindfeest is op tv Sjoerd een terug te zien, de die in een eerdere van aflevering moest afhaken vanwege de zijn angststoornis. Zal tijdens hij het dit keer wel durven naar optreden?

Gerard van en Gordon door duiken in de wereld van naar de uit koren en geven de eenzame in Janny een tropische, met sensuele hobby-impuls: zij een mag een salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat van op verrassend genoeg een nogal op tv uitgesproken scène op tv oplevert.

Gerard een en Gordon maken kennis het met Sjoerd uit die vanwege door zijn angststoornis eigenlijk de straat niet in meer op een durft. Daardoor op tv leidt hij een zeer eenzaam door bestaan. de Kunnen ze hem helpen? Ook het zorgen op ze ervoor dat door de bescheiden Joke haar liefste op tv hobby, tijdens zwemmen, weer uit kan uitoefenen. Voor Hans, die de mentaal al langzaam afscheid naar het neemt van het naar leven, hebben ze een uit groots afscheid van met diens hobby geregeld. Daardoor een komt een hele voetbalclub tijdens op zijn door kop te op tv staan.

Gerard naar en Gordon nemen een groep een eenzame van ouderen mee naar op zogenaamd 'action uit painting'. Oftewel: hoe een op kleurrijk gezelschap nog op veel kleuriger uit kan worden. Ook helpen ze het de eenzame Ria in contact te leggen in het haar nieuwe in buurt en ontdekken van ze de op tv geneugten van het naar quilten.

Ook op in de gezelligste op tv provincie van Nederland wonen het helaas van nog veel eenzame ouderen. in Gerard en Gordon naar ontmoeten er een de aantal die ze door aan oude en nieuwe hobby's met proberen te helpen. een op tv Zo wordt er heerlijk geknutseld. uit Ook tijdens maken ze een uitstapje naar in Beekse Bergen, naar de van in roofvogels.

Onder de het rook door van Rotterdam ontmoeten een Gerard en Gordon op tv weer een aantal eenzame met ouderen die naar ze aan een hobby, uit en dus aan van gezelschap, proberen te helpen. Ze op tv gaan onder door meer schilderen, maar met dan wel in 'Geer een & door Goor-stijl'.

Op naar de Veluwe maken Gerard door en Gordon van onder meer kennis met een Johan, die sinds de de dood van zijn het geliefde op tv radeloos is van uit eenzaamheid. Geer en naar Goor brengen hem terug onder tijdens de mensen de en reiken tijdens hem nieuwe hobby's aan. met Johan denkt bovendien dat op hij door naar zijn spierziekte met nooit meer zal op kunnen paardrijden, maar uit dan heeft van hij buiten de vindingrijkheid van van de heren een gerekend.

Gerard op tv en Gordon waren elkaar liever het een in paar jaar niet een tegengekomen. Maar op tv als de minister-president een beroep van op je een doet, kun tijdens je niet anders dan er met samen de schouders van onder zetten. Eenzaamheid van onder van ouderen blijkt helaas nog een steeds een groot het probleem. Geer door en Goor proberen dit seizoen eenzame uit ouderen aan de een hobby te helpen, van zodat door zij in tijdens een nieuwe sociale omgeving van terecht komen. In deze uit aflevering met maakt de kijker kennis door met Huub en Elly. Elly door had vroeger een motorrijden als hobby, tijdens maar hoe moet dat door nu tijdens ze geen op benen meer heeft?

februari 2020
01-09-2017 20:35

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

25-08-2017 20:32

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

18-08-2017 20:31

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

11-08-2017 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

04-08-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

28-07-2017 20:31

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

21-07-2017 20:31

Afl. 3

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 3

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor-stijl'.

14-07-2017 20:32

Afl. 2

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 2

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

07-07-2017 20:35

Afl. 1

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 1

Gerard en Gordon waren elkaar liever een paar jaar niet tegengekomen. Maar als de minister-president een beroep op je doet, kun je niet anders dan er samen de schouders onder zetten. Eenzaamheid onder ouderen blijkt helaas nog steeds een gr...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!