Programma gemist?

Wat op je nog uit niet zag en wat op je misschien met wel nooit had willen zien: door outtakes, van bloopers en een hele reeks een hoogtepunten uit de nu op tv al legendarische in serie.

Sommige hobby's door zijn nauwelijks uit leuk in je door eentje, maar uit bloedgezellig als je die een samen kunt delen. Dat blijkt met te gelden op tv voor puzzels leggen, naar maken Gerard en Gordon het de duidelijk aan de eenzame Annie. Ook uit bezoeken ze een met wel heel regenachtige uit naar Amsterdamse markt met Marja. Op tijdens het het eindfeest is Sjoerd de terug te zien, die in een een naar eerdere aflevering moest afhaken vanwege zijn met angststoornis. een Zal hij op dit keer wel durven op tv optreden?

Gerard en in Gordon duiken in met de wereld van de tijdens het koren en geven de door eenzame Janny de een tropische, sensuele hobby-impuls: zij van mag salsadansen! Ook met wordt er gekleid, het wat verrassend genoeg een de naar nogal uitgesproken scène van oplevert.

Gerard van en Gordon door maken kennis met tijdens Sjoerd die vanwege zijn op tv angststoornis eigenlijk de straat tijdens niet meer op een durft. Daardoor leidt van hij een zeer eenzaam tijdens op bestaan. Kunnen ze hem helpen? de Ook zorgen ze ervoor in tijdens dat de bescheiden Joke uit haar liefste op tv hobby, zwemmen, weer kan tijdens uitoefenen. Voor het Hans, die mentaal al langzaam afscheid op neemt op tv van het leven, op hebben ze een het groots afscheid door van diens hobby de geregeld. Daardoor komt een hele in voetbalclub op zijn kop het te in staan.

Gerard en Gordon de nemen een van groep eenzame ouderen het mee naar een zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe uit een met kleurrijk gezelschap nog met veel kleuriger kan tijdens worden. Ook het helpen ze de eenzame Ria contact met te leggen in op tv haar naar nieuwe buurt en uit ontdekken ze de het geneugten van in het quilten.

Ook in met de gezelligste een provincie van Nederland op tv wonen helaas nog veel eenzame door ouderen. van Gerard en Gordon ontmoeten op tv er de een aantal die ze aan tijdens oude en nieuwe op tv hobby's naar proberen te helpen. Zo wordt van er heerlijk het geknutseld. Ook door maken ze een uitstapje naar Beekse van Bergen, naar de van het roofvogels.

Onder de rook het van een Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon een in weer een aantal eenzame ouderen op die ze door aan een hobby, en de dus aan gezelschap, proberen met te een helpen. Ze gaan het onder meer naar schilderen, maar dan wel het in 'Geer & het Goor-stijl'.

Op de in Veluwe maken naar Gerard en Gordon onder meer op tv in kennis met Johan, tijdens die sinds de dood de van zijn geliefde het radeloos is van tijdens eenzaamheid. Geer en het Goor brengen hem van terug onder op de mensen en in reiken hem nieuwe het hobby's aan. Johan van denkt bovendien dat hij door zijn tijdens tijdens spierziekte nooit meer op zal kunnen paardrijden, maar tijdens dan heeft hij buiten door de een vindingrijkheid van de heren uit gerekend.

Gerard en Gordon in op waren elkaar liever een een paar jaar niet tegengekomen. Maar in als de de minister-president een de beroep op je doet, met kun een je niet anders dan door er samen de tijdens schouders onder zetten. Eenzaamheid onder op ouderen blijkt helaas uit nog steeds in een groot probleem. tijdens Geer en Goor proberen in dit seizoen eenzame van ouderen aan in een een hobby te helpen, zodat het zij in een nieuwe sociale door omgeving de terecht komen. uit In deze aflevering maakt het de kijker op tv kennis met Huub en Elly. Elly op had vroeger motorrijden in als hobby, maar tijdens hoe naar moet dat nu de ze geen benen meer een heeft?

juli 2020
01-09-2017 20:35

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

25-08-2017 20:32

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

18-08-2017 20:31

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

11-08-2017 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

04-08-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

28-07-2017 20:31

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

21-07-2017 20:31

Afl. 3

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 3

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor-stijl'.

14-07-2017 20:32

Afl. 2

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 2

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

07-07-2017 20:35

Afl. 1

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 1

Gerard en Gordon waren elkaar liever een paar jaar niet tegengekomen. Maar als de minister-president een beroep op je doet, kun je niet anders dan er samen de schouders onder zetten. Eenzaamheid onder ouderen blijkt helaas nog steeds een gr...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!