Programma gemist?

Wat naar je nog niet zag en de wat tijdens je misschien door wel nooit had willen zien: van outtakes, bloopers en een naar de hele reeks hoogtepunten uit de uit nu met al legendarische serie.

Sommige hobby's naar zijn nauwelijks leuk in door je met eentje, maar de bloedgezellig als je die tijdens samen kunt delen. Dat blijkt naar te een gelden voor puzzels naar leggen, maken Gerard uit en Gordon duidelijk in aan de met eenzame Annie. Ook bezoeken ze een met wel heel op regenachtige Amsterdamse markt met tijdens Marja. Op het van eindfeest is met Sjoerd tijdens terug te zien, die met in een eerdere van aflevering moest een afhaken vanwege zijn angststoornis. op Zal hij dit keer wel in durven op optreden?

Gerard de en Gordon duiken in de uit wereld van uit de koren en geven met de in eenzame Janny een tropische, sensuele van hobby-impuls: zij mag in de salsadansen! Ook wordt er gekleid, op wat verrassend genoeg een op nogal uitgesproken op tv scène door oplevert.

Gerard met en Gordon maken kennis met tijdens met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk op tv de naar straat niet meer op durft. het uit Daardoor leidt hij een van zeer eenzaam bestaan. Kunnen de ze hem helpen? Ook van zorgen de ze ervoor dat de bescheiden het Joke haar liefste de hobby, tijdens zwemmen, weer kan uitoefenen. Voor door Hans, die de mentaal al langzaam afscheid van neemt tijdens van het leven, hebben ze van een groots afscheid een van diens naar hobby de geregeld. Daardoor komt een hele voetbalclub naar op zijn kop uit te de staan.

Gerard en Gordon uit nemen een uit groep eenzame ouderen door mee van naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: het hoe een kleurrijk gezelschap een nog een veel kleuriger kan worden. op Ook helpen ze de in eenzame Ria door contact op tv te leggen in haar tijdens nieuwe buurt en de ontdekken ze de geneugten van een het met quilten.

Ook in de op tv gezelligste door provincie van door Nederland wonen helaas uit nog veel eenzame ouderen. Gerard door en Gordon het ontmoeten er op tv een aantal die ze aan oude een en op nieuwe hobby's proberen de te helpen. Zo wordt er op tv heerlijk geknutseld. een Ook maken ze van een naar uitstapje naar Beekse Bergen, naar de van op roofvogels.

Onder de rook door op van Rotterdam ontmoeten door Gerard en Gordon weer een uit aantal eenzame op ouderen die ze aan een met hobby, uit en dus op aan gezelschap, proberen te helpen. door Ze door gaan onder meer schilderen, maar in dan wel in een 'Geer & een Goor-stijl'.

Op met de Veluwe maken op Gerard en Gordon onder tijdens meer kennis het met Johan, uit die sinds de dood de van zijn op geliefde radeloos is door van eenzaamheid. Geer en Goor naar brengen hem terug onder in de mensen en tijdens reiken hem nieuwe tijdens hobby's aan. Johan met door denkt bovendien dat hij door zijn het spierziekte nooit meer door met zal kunnen paardrijden, in maar dan heeft hij buiten de de vindingrijkheid tijdens van de heren door gerekend.

Gerard naar en Gordon het waren elkaar liever een paar jaar het niet tegengekomen. uit Maar het als de minister-president op tv een beroep op je doet, met kun je niet door anders dan er in samen de schouders tijdens onder zetten. naar Eenzaamheid onder ouderen uit blijkt helaas nog steeds een tijdens groot probleem. Geer door en Goor proberen in dit tijdens seizoen eenzame ouderen op aan een hobby van te helpen, zodat zij in een naar een nieuwe sociale omgeving terecht komen. door In deze tijdens aflevering door maakt de kijker kennis met op Huub op tv en Elly. Elly had vroeger met motorrijden als hobby, maar het hoe moet door dat nu ze geen naar benen meer op tv heeft?

december 2021
01-09-2017 20:35

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

25-08-2017 20:32

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

18-08-2017 20:31

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

11-08-2017 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

04-08-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

28-07-2017 20:31

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

21-07-2017 20:31

Afl. 3

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 3

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor-stijl'.

14-07-2017 20:32

Afl. 2

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 2

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

07-07-2017 20:35

Afl. 1

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 1

Gerard en Gordon waren elkaar liever een paar jaar niet tegengekomen. Maar als de minister-president een beroep op je doet, kun je niet anders dan er samen de schouders onder zetten. Eenzaamheid onder ouderen blijkt helaas nog steeds een gr...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!