Programma gemist?

Wat je nog uit niet naar zag en wat je misschien het het wel nooit had willen zien: in outtakes, het bloopers en een hele reeks hoogtepunten op tv uit de nu in al een legendarische serie.

Sommige naar hobby's zijn nauwelijks door leuk in je eentje, uit maar bloedgezellig als op tv je die samen met kunt delen. door Dat blijkt te gelden voor het puzzels leggen, van maken Gerard en Gordon op duidelijk aan door de eenzame een Annie. Ook bezoeken ze een op wel heel de regenachtige Amsterdamse markt van met op Marja. Op het eindfeest is Sjoerd met op terug te zien, die het in een eerdere door aflevering moest op afhaken vanwege zijn angststoornis. Zal hij het dit keer op tv wel durven het optreden?

Gerard en in Gordon duiken een in de wereld van de op koren het en geven de eenzame tijdens Janny een tropische, naar sensuele hobby-impuls: zij mag tijdens salsadansen! Ook wordt uit er gekleid, met wat verrassend op tv genoeg een nogal uitgesproken tijdens scène het oplevert.

Gerard en van Gordon maken kennis met tijdens het Sjoerd die vanwege op zijn angststoornis eigenlijk de straat de niet meer het op durft. Daardoor tijdens leidt hij een zeer een eenzaam bestaan. Kunnen naar ze met hem helpen? Ook naar zorgen ze ervoor dat de uit bescheiden Joke haar uit liefste hobby, zwemmen, weer door kan het uitoefenen. Voor Hans, naar die mentaal al langzaam naar afscheid neemt op tv van het leven, op tv hebben ze een uit groots afscheid van diens op hobby geregeld. Daardoor op tv komt een in hele voetbalclub de op zijn kop met te staan.

Gerard en Gordon naar nemen een groep tijdens eenzame uit ouderen mee naar zogenaamd het 'action painting'. Oftewel: op hoe door een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger het kan het worden. Ook helpen ze de het door eenzame Ria contact naar te leggen in haar nieuwe tijdens buurt en in ontdekken ze door de geneugten van een het quilten.

Ook met in de gezelligste op tv provincie van Nederland op tv wonen helaas nog veel eenzame uit ouderen. Gerard in en uit Gordon ontmoeten er een op aantal die ze op tv aan oude tijdens en nieuwe hobby's proberen naar te helpen. Zo tijdens wordt er heerlijk geknutseld. op tv Ook een maken ze een uitstapje naar met Beekse Bergen, naar de op van roofvogels.

Onder de tijdens rook van Rotterdam op ontmoeten Gerard op en Gordon weer een aantal het naar eenzame ouderen die ze aan in een tijdens hobby, en dus door aan gezelschap, proberen het te helpen. Ze gaan onder meer met schilderen, van maar dan wel in naar 'Geer & tijdens Goor-stijl'.

Op de Veluwe het maken Gerard en door Gordon onder meer naar tijdens kennis met Johan, die sinds de door dood tijdens van zijn geliefde radeloos van is van eenzaamheid. de Geer op tv en Goor brengen in hem terug onder naar de mensen en tijdens reiken hem nieuwe hobby's aan. in Johan denkt bovendien dat van hij door de zijn spierziekte nooit tijdens meer zal kunnen een paardrijden, maar de dan heeft de hij buiten de vindingrijkheid met van de heren door gerekend.

Gerard en Gordon in waren elkaar liever tijdens op tv een paar jaar niet tegengekomen. het Maar als op tv de minister-president een op tv beroep op je op doet, kun je uit niet anders dan er samen van de van schouders onder zetten. in Eenzaamheid onder ouderen blijkt helaas door het nog steeds een groot de probleem. Geer en Goor in proberen dit seizoen eenzame het ouderen aan het een de hobby te helpen, in zodat zij in een nieuwe sociale door van omgeving terecht komen. In deze aflevering de maakt de kijker een kennis met Huub een en een Elly. Elly had een vroeger motorrijden als hobby, maar in hoe tijdens moet dat op nu ze geen benen meer door heeft?

december 2020
01-09-2017 20:35

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

25-08-2017 20:32

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

18-08-2017 20:31

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

11-08-2017 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

04-08-2017 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

28-07-2017 20:31

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

21-07-2017 20:31

Afl. 3

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 3

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor-stijl'.

14-07-2017 20:32

Afl. 2

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 2

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

07-07-2017 20:35

Afl. 1

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 1

Gerard en Gordon waren elkaar liever een paar jaar niet tegengekomen. Maar als de minister-president een beroep op je doet, kun je niet anders dan er samen de schouders onder zetten. Eenzaamheid onder ouderen blijkt helaas nog steeds een gr...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!