Programma gemist?

Wat je met nog op tv niet zag en wat je misschien op tv wel nooit een had willen op tv zien: outtakes, bloopers en met een hele reeks hoogtepunten in uit de op tv nu al een legendarische serie.

Sommige met hobby's zijn nauwelijks leuk uit in je eentje, maar in bloedgezellig als je op tv die samen kunt met delen. Dat blijkt tijdens te in gelden voor puzzels leggen, maken het Gerard en Gordon naar de duidelijk aan de eenzame Annie. tijdens Ook bezoeken ze een uit wel heel de regenachtige Amsterdamse met markt met Marja. Op het in een eindfeest is Sjoerd de terug te zien, die in een op tv in eerdere aflevering moest afhaken op omdat hij te veel in last had uit van zijn naar angststoornis. Zal hij dit keer wel in durven met optreden?

Gerard naar en Gordon duiken in naar de wereld van in de koren op tv en geven de met eenzame Janny in een tropische, sensuele van hobby-impuls: zij mag salsadansen! het Ook wordt er gekleid, wat met uit verrassend genoeg een nogal op uitgesproken scène het oplevert.

Gerard en Gordon met met maken kennis met Sjoerd in die vanwege zijn angststoornis eigenlijk uit de straat het niet meer op op tv durft. Daardoor met leidt hij een zeer met eenzaam bestaan. Kunnen in ze hem helpen? een Ook zorgen naar ze ervoor dat van de bescheiden het Joke haar liefste hobby zwemmen weer de kan uitoefenen. een Voor Hans, die mentaal met al langzaam op afscheid neemt in van het leven, hebben ze het een een groots afscheid de van diens hobby geregeld. Daardoor op tv komt uit een hele voetbalclub op een zijn kop te in staan.

Gerard en Gordon het nemen een van groep eenzame ouderen mee op tv naar uit zogenaamd 'action painting'. de Oftewel: hoe een de kleurrijk gezelschap nog het veel kleuriger een kan worden. Ook helpen ze het de eenzame Ria contact tijdens te leggen op tv in haar nieuwe buurt tijdens en ontdekken naar ze uit de geneugten van met het quilten.

Ook tijdens in de de gezelligste provincie van Nederland wonen door helaas uit nog veel eenzame ouderen. Gerard op tv en Gordon ontmoeten op tv er een een aantal die tijdens ze aan oude en nieuwe van hobby's proberen tijdens te helpen. naar Zo wordt er met heerlijk geknutseld. Ook maken ze een op tv uitstapje van naar Beekse van Bergen, naar de het roofvogels.

Onder een de rook van Rotterdam ontmoeten tijdens Gerard en met Gordon weer met een aantal de eenzame ouderen die ze aan naar een hobby, en dus naar aan gezelschap, een proberen te helpen. naar Ze gaan onder meer met naar schilderen, maar dan wel in 'Geer de & in Goor'-stijl.

Op een de Veluwe maken Gerard en naar Gordon onder meer uit kennis met Johan, de die met sinds de dood van zijn een geliefde een radeloos is van in eenzaamheid. Geer en uit Goor brengen hem terug onder door de mensen en op van reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan in denkt bovendien op dat hij door zijn het spierziekte op tv nooit meer zal het kunnen paardrijden, maar op tv dan heeft hij buiten op tv de vindingrijkheid van van de heren met gerekend.

augustus 2020
16-06-2016 20:33

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

09-06-2016 20:36

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

02-06-2016 20:33

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

26-05-2016 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

19-05-2016 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

12-05-2016 20:32

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

05-05-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor'-stijl.

28-04-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!