Programma gemist?

Wat je nog op niet zag van en wat je misschien door de wel nooit had willen zien: outtakes, van bloopers en naar een hele uit reeks hoogtepunten uit door de nu al legendarische door serie.

Sommige uit hobby's zijn nauwelijks uit leuk in je het eentje, maar met bloedgezellig als je die van samen kunt delen. Dat blijkt naar te gelden voor door puzzels leggen, van maken Gerard en op tv Gordon met duidelijk aan de eenzame Annie. met Ook bezoeken tijdens ze een wel heel regenachtige met Amsterdamse de markt met op Marja. Op het eindfeest is door Sjoerd het terug te zien, die op tv in een eerdere aflevering door moest afhaken van omdat hij uit te veel last had van zijn het angststoornis. Zal hij tijdens dit keer van wel durven van optreden?

Gerard en Gordon in duiken in de op door wereld van de met koren en geven de eenzame Janny naar een met tropische, sensuele hobby-impuls: van zij mag salsadansen! van Ook wordt er gekleid, het wat verrassend genoeg een een nogal uitgesproken scène naar uit oplevert.

Gerard en met Gordon maken kennis uit met Sjoerd die vanwege door zijn angststoornis door eigenlijk de straat niet van meer op durft. door in Daardoor leidt hij een in zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze een hem helpen? de Ook zorgen ze ervoor in op tv dat de bescheiden Joke haar de liefste hobby op tv zwemmen weer uit kan uitoefenen. Voor Hans, die mentaal op al langzaam afscheid van neemt van het van leven, hebben ze op tv een groots afscheid op tv op van diens hobby geregeld. in Daardoor komt een hele voetbalclub een in op zijn kop te tijdens staan.

Gerard door en Gordon nemen een een groep eenzame ouderen mee door naar van zogenaamd 'action painting'. Oftewel: tijdens hoe een kleurrijk gezelschap naar nog veel het kleuriger tijdens kan worden. Ook tijdens helpen ze de met eenzame Ria contact te de leggen in haar nieuwe op tv buurt en ontdekken ze het de geneugten op van tijdens het quilten.

Ook op in de gezelligste provincie door van Nederland door wonen helaas nog op tv veel eenzame ouderen. Gerard en op Gordon ontmoeten een er een in aantal die ze aan oude een en nieuwe hobby's uit proberen te helpen. het Zo wordt er naar heerlijk geknutseld. naar Ook in maken ze een uitstapje naar Beekse met Bergen, naar de van met roofvogels.

Onder de tijdens rook van door Rotterdam ontmoeten Gerard en met Gordon de weer een aantal door eenzame ouderen die ze aan een in hobby, in en dus op aan gezelschap, proberen te naar helpen. Ze gaan onder tijdens meer schilderen, maar een dan wel in 'Geer op & naar Goor'-stijl.

Op van de Veluwe maken tijdens Gerard en op Gordon onder meer kennis met Johan, het die sinds de op dood van door zijn geliefde radeloos uit is van op tv eenzaamheid. Geer en Goor op brengen hem terug op onder de in mensen en in reiken hem nieuwe hobby's aan. uit Johan denkt bovendien dat van hij door zijn uit naar spierziekte nooit meer zal kunnen paardrijden, van in maar dan heeft hij buiten de in vindingrijkheid naar van de heren het gerekend.

december 2020
16-06-2016 20:33

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

09-06-2016 20:36

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

02-06-2016 20:33

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

26-05-2016 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

19-05-2016 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

12-05-2016 20:32

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

05-05-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor'-stijl.

28-04-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!