Programma gemist?

Wat je door nog niet zag en het wat je op tv misschien wel nooit had op tv willen door zien: outtakes, bloopers en tijdens een hele reeks uit hoogtepunten uit op tv de nu al legendarische uit serie.

Sommige hobby's zijn uit het nauwelijks leuk in je eentje, een maar een bloedgezellig als je die van samen kunt delen. Dat blijkt in te gelden voor door puzzels leggen, maken het Gerard en Gordon van duidelijk aan de een eenzame Annie. een Ook bezoeken in ze een wel op tv heel regenachtige Amsterdamse een markt met Marja. Op het door eindfeest op is Sjoerd terug te zien, naar die in uit een eerdere door aflevering moest afhaken omdat hij met te op tv veel last had van de zijn angststoornis. Zal hij uit dit tijdens keer wel durven het optreden?

Gerard op en Gordon duiken in de door tijdens wereld van de koren en op tv geven tijdens de eenzame Janny een tropische, sensuele door hobby-impuls: door zij mag salsadansen! Ook wordt een er van gekleid, wat verrassend genoeg op een nogal uitgesproken de scène naar oplevert.

Gerard en Gordon door met maken kennis met Sjoerd met die vanwege zijn angststoornis eigenlijk op tv de in straat niet meer op door durft. naar Daardoor leidt hij tijdens een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze op hem in helpen? Ook met zorgen ze ervoor dat de de bescheiden Joke haar op tv liefste hobby zwemmen weer van naar kan uitoefenen. Voor Hans, die tijdens mentaal al langzaam afscheid uit neemt met van het leven, uit hebben ze een groots de afscheid van diens een hobby geregeld. op Daardoor komt een hele tijdens voetbalclub op zijn in kop te met staan.

Gerard naar en Gordon van nemen een groep eenzame ouderen mee een naar zogenaamd 'action in painting'. Oftewel: op hoe een kleurrijk de gezelschap met nog veel kleuriger kan worden. door Ook helpen ze de een van eenzame Ria contact tijdens te leggen in haar nieuwe het buurt door en ontdekken ze de geneugten uit van door het quilten.

Ook met in de gezelligste provincie van een met Nederland wonen helaas nog veel eenzame met ouderen. Gerard en uit Gordon ontmoeten een er een op aantal die uit ze aan oude en nieuwe hobby's tijdens proberen te op tv helpen. Zo wordt een er heerlijk geknutseld. Ook in maken ze met een uitstapje naar het Beekse Bergen, in naar de de roofvogels.

Onder van de rook van uit Rotterdam ontmoeten tijdens Gerard en Gordon weer het een aantal eenzame de ouderen die ze aan een een door hobby, en dus aan gezelschap, proberen van te helpen. Ze met gaan in onder meer schilderen, tijdens maar dan wel in 'Geer uit & de Goor'-stijl.

Op uit de Veluwe maken Gerard en op tv in Gordon onder meer tijdens kennis met Johan, die tijdens sinds de dood van in zijn geliefde radeloos is door van eenzaamheid. op Geer en Goor door brengen hem terug tijdens onder de mensen uit en reiken van hem nieuwe hobby's tijdens aan. Johan denkt bovendien dat het hij door de zijn spierziekte de nooit meer zal kunnen paardrijden, tijdens maar dan van heeft hij buiten op de vindingrijkheid van naar de heren een gerekend.

augustus 2021
16-06-2016 20:33

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

09-06-2016 20:36

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

02-06-2016 20:33

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

26-05-2016 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

19-05-2016 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

12-05-2016 20:32

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

05-05-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor'-stijl.

28-04-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!