Programma gemist?

Wat met je nog niet zag op tv en wat je misschien door wel nooit in had naar willen zien: outtakes, bloopers met en een hele reeks hoogtepunten naar uit de uit nu al legendarische een serie.

Sommige uit hobby's zijn nauwelijks tijdens leuk in je tijdens eentje, maar bloedgezellig als je de een die samen kunt door delen. Dat blijkt te gelden een voor puzzels leggen, maken een tijdens Gerard en Gordon met duidelijk aan de eenzame Annie. Ook door bezoeken ze een door wel heel op tv regenachtige Amsterdamse de markt met Marja. een Op het eindfeest een is Sjoerd op tv terug te zien, die in een op tv eerdere een aflevering moest afhaken naar omdat hij in te veel last op had van zijn angststoornis. Zal van hij dit door keer wel de durven optreden?

Gerard naar en Gordon duiken in de uit wereld van met de koren van en geven de eenzame op tv Janny een op tropische, sensuele hobby-impuls: een zij mag salsadansen! Ook uit wordt er gekleid, wat de verrassend het genoeg een nogal met uitgesproken scène het oplevert.

Gerard een en Gordon maken uit kennis met Sjoerd die vanwege op zijn uit angststoornis eigenlijk de straat het niet meer op tv op durft. Daardoor leidt hij het een zeer eenzaam op bestaan. tijdens Kunnen ze hem helpen? Ook het zorgen van ze ervoor dat de bescheiden het Joke haar liefste door hobby zwemmen het weer kan uitoefenen. op tv Voor Hans, die mentaal op al langzaam afscheid met neemt met van het leven, uit hebben ze een in groots afscheid van diens naar hobby geregeld. in Daardoor komt het een hele voetbalclub op zijn kop het te op tv staan.

Gerard en op tv Gordon nemen een op tv groep eenzame tijdens ouderen mee tijdens naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: van hoe het een kleurrijk gezelschap een nog veel kleuriger kan worden. Ook door helpen ze de door eenzame de Ria contact te leggen met in het haar nieuwe buurt een en ontdekken ze de geneugten van een het in quilten.

Ook in het de gezelligste provincie van de Nederland op tv wonen helaas nog tijdens veel eenzame ouderen. naar Gerard en Gordon ontmoeten er in een met aantal die ze in aan oude en nieuwe in hobby's van proberen te helpen. Zo wordt op er heerlijk geknutseld. van Ook een maken ze een uitstapje naar Beekse op tv op tv Bergen, naar de in roofvogels.

Onder het de rook naar van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon op weer uit een aantal eenzame ouderen in die ze aan een een het hobby, en dus aan gezelschap, proberen van op tv te helpen. Ze gaan onder meer met schilderen, naar maar dan wel in 'Geer naar & met Goor'-stijl.

Op de Veluwe uit maken de Gerard en Gordon van onder meer kennis met Johan, van die sinds een de dood van zijn in geliefde radeloos is tijdens een van eenzaamheid. Geer en tijdens Goor brengen hem de terug onder uit de mensen en reiken hem op tv nieuwe hobby's aan. het Johan denkt bovendien dat naar hij naar door zijn spierziekte nooit meer uit de zal kunnen paardrijden, maar op tv dan heeft hij buiten van de vindingrijkheid van de met heren in gerekend.

oktober 2019
16-06-2016 20:33

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

09-06-2016 20:36

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

02-06-2016 20:33

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

26-05-2016 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

19-05-2016 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

12-05-2016 20:32

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

05-05-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor'-stijl.

28-04-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!