Programma gemist?

Wat met je nog niet zag en tijdens naar wat je misschien wel op nooit had van willen zien: outtakes, bloopers en een naar hele reeks hoogtepunten het uit de door nu al legendarische van serie.

Sommige hobby's het zijn nauwelijks leuk de in je uit eentje, maar bloedgezellig een als je die het samen kunt delen. Dat blijkt uit naar te gelden voor puzzels naar leggen, maken Gerard en Gordon uit duidelijk aan de met eenzame uit Annie. Ook bezoeken door ze een wel heel regenachtige op naar Amsterdamse markt met van Marja. Op het eindfeest is op tv Sjoerd terug in te zien, die in een in eerdere aflevering op moest met afhaken omdat hij te van veel last had van zijn het angststoornis. Zal hij naar dit keer wel met durven tijdens optreden?

Gerard op en Gordon duiken uit in de wereld van de op koren en met geven de door eenzame Janny een op tv tropische, sensuele hobby-impuls: uit zij mag salsadansen! Ook op wordt er gekleid, wat met verrassend genoeg een op tv nogal uitgesproken uit scène het oplevert.

Gerard door en Gordon maken kennis het met op Sjoerd die vanwege zijn van angststoornis eigenlijk de straat uit niet meer van op durft. Daardoor van leidt hij een zeer eenzaam van bestaan. Kunnen ze in hem helpen? Ook op tv zorgen ze ervoor uit dat de op tv bescheiden Joke van haar liefste hobby zwemmen tijdens weer van kan uitoefenen. Voor met Hans, die mentaal al in langzaam afscheid neemt van het de uit leven, hebben ze op een groots afscheid van diens naar hobby geregeld. door Daardoor komt een hele voetbalclub een het op zijn kop te in staan.

Gerard tijdens en Gordon nemen een naar groep eenzame ouderen mee op naar een zogenaamd 'action naar painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap op uit nog veel kleuriger kan de worden. Ook tijdens helpen ze de eenzame Ria in contact te leggen in van haar door nieuwe buurt en naar ontdekken ze het de geneugten van de het quilten.

Ook door in de een gezelligste provincie van Nederland wonen helaas van de nog veel eenzame ouderen. Gerard op tv en Gordon op ontmoeten er een aantal met die ze tijdens aan oude en nieuwe de hobby's proberen te helpen. het in Zo wordt er heerlijk van geknutseld. Ook maken met ze een uitstapje naar het Beekse in Bergen, naar de naar roofvogels.

Onder de door rook een van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon tijdens weer uit een aantal eenzame met ouderen die ze aan een in tijdens hobby, en dus op tv aan gezelschap, proberen te helpen. door Ze gaan onder het meer schilderen, maar op tv dan wel in met 'Geer & uit Goor'-stijl.

Op de Veluwe tijdens maken Gerard van en Gordon onder een meer kennis met op tv Johan, die sinds in de op tv dood van zijn geliefde radeloos is naar van eenzaamheid. Geer het en Goor brengen de tijdens hem terug onder een de mensen en reiken hem nieuwe door door hobby's aan. Johan het denkt bovendien dat hij door zijn van spierziekte nooit het meer zal kunnen paardrijden, naar maar dan heeft de het hij buiten de vindingrijkheid van in de heren op tv gerekend.

april 2021
16-06-2016 20:33

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

09-06-2016 20:36

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

02-06-2016 20:33

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

26-05-2016 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

19-05-2016 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

12-05-2016 20:32

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

05-05-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor'-stijl.

28-04-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!