Programma gemist?

Wat je naar nog niet zag en de wat je misschien uit wel nooit had door in willen zien: outtakes, bloopers en door een hele reeks hoogtepunten door uit de nu een al een legendarische serie.

Sommige hobby's zijn naar nauwelijks een leuk in je eentje, tijdens maar bloedgezellig de als je het die samen kunt delen. naar Dat blijkt te gelden in voor puzzels leggen, maken uit in Gerard en Gordon duidelijk aan de met een eenzame Annie. Ook bezoeken door ze een wel heel op tv regenachtige naar Amsterdamse markt met Marja. op Op het uit eindfeest is Sjoerd het terug te zien, die in uit een eerdere uit aflevering moest afhaken omdat hij door van te veel last had van zijn door naar angststoornis. Zal hij een dit keer wel de durven optreden?

Gerard van en Gordon duiken met in de wereld met van de het koren en geven de eenzame Janny van een tropische, sensuele het in hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook naar wordt een er gekleid, wat verrassend genoeg een door nogal uitgesproken scène de naar oplevert.

Gerard en Gordon door maken kennis met van het Sjoerd die vanwege zijn angststoornis op eigenlijk de straat met niet meer op op durft. Daardoor leidt uit hij een zeer eenzaam een bestaan. Kunnen ze op een hem helpen? Ook zorgen ze ervoor van dat de bescheiden een het Joke haar liefste in hobby zwemmen weer kan uitoefenen. Voor naar Hans, die mentaal door het al langzaam afscheid neemt van het het leven, door hebben ze een groots naar afscheid van diens hobby in geregeld. Daardoor komt op een hele tijdens voetbalclub op de zijn kop te een staan.

Gerard uit en Gordon nemen een groep op tv eenzame ouderen het mee naar zogenaamd door 'action painting'. Oftewel: hoe de een op kleurrijk gezelschap nog op veel kleuriger kan worden. op tv Ook op helpen ze de eenzame Ria contact op tv te leggen in uit haar nieuwe buurt tijdens en ontdekken het ze de geneugten de van het het quilten.

Ook in de naar uit gezelligste provincie van Nederland wonen helaas naar nog tijdens veel eenzame ouderen. door Gerard en Gordon tijdens ontmoeten er een op aantal die ze aan oude met en naar nieuwe hobby's proberen te het helpen. naar Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook met maken ze een van uitstapje naar Beekse tijdens Bergen, naar de op tv in roofvogels.

Onder van de rook van Rotterdam een ontmoeten Gerard en naar Gordon weer een aantal door eenzame ouderen die een op tv ze aan een hobby, en dus de aan op gezelschap, proberen te helpen. op Ze gaan door onder meer schilderen, maar dan door wel in 'Geer van & de Goor'-stijl.

Op tijdens de Veluwe maken Gerard en door Gordon een onder meer in kennis met Johan, die uit sinds de door dood van zijn geliefde door radeloos is van een eenzaamheid. Geer en Goor uit brengen hem terug van onder de met mensen en reiken hem nieuwe de hobby's aan. op tv Johan denkt bovendien naar dat hij een door zijn spierziekte nooit het meer met zal kunnen paardrijden, maar dan heeft tijdens hij buiten de van in vindingrijkheid van de heren op tv gerekend.

maart 2020
16-06-2016 20:33

Afl. 9

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 9

Wat je nog niet zag en wat je misschien wel nooit had willen zien: outtakes, bloopers en een hele reeks hoogtepunten uit de nu al legendarische serie.

09-06-2016 20:36

Afl. 8

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 8

Sommige hobby's zijn nauwelijks leuk in je eentje, maar bloedgezellig als je die samen kunt delen. Dat blijkt te gelden voor puzzels leggen, maken Gerard en Gordon duidelijk aan de eenzame Annie. Ook bezoeken ze een wel heel regenachtige Am...

02-06-2016 20:33

Afl. 7

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 7

Gerard en Gordon duiken in de wereld van de koren en geven de eenzame Janny een tropische, sensuele hobby-impuls: zij mag salsadansen! Ook wordt er gekleid, wat verrassend genoeg een nogal uitgesproken scène oplevert.

26-05-2016 20:32

Afl. 6

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 6

Gerard en Gordon maken kennis met Sjoerd die vanwege zijn angststoornis eigenlijk de straat niet meer op durft. Daardoor leidt hij een zeer eenzaam bestaan. Kunnen ze hem helpen? Ook zorgen ze ervoor dat de bescheiden Joke haar liefste hobb...

19-05-2016 20:33

Afl. 5

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 5

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar zogenaamd 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze ...

12-05-2016 20:32

Afl. 4

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Afl. 4

Ook in de gezelligste provincie van Nederland wonen helaas nog veel eenzame ouderen. Gerard en Gordon ontmoeten er een aantal die ze aan oude en nieuwe hobby's proberen te helpen. Zo wordt er heerlijk geknutseld. Ook maken ze een uitstapje ...

05-05-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 3"

Onder de rook van Rotterdam ontmoeten Gerard en Gordon weer een aantal eenzame ouderen die ze aan een hobby, en dus aan gezelschap, proberen te helpen. Ze gaan onder meer schilderen, maar dan wel in 'Geer & Goor'-stijl.

28-04-2016 20:33

Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer En Goor: Zoeken Een Hobby! "Afl. 2"

Op de Veluwe maken Gerard en Gordon onder meer kennis met Johan, die sinds de dood van zijn geliefde radeloos is van eenzaamheid. Geer en Goor brengen hem terug onder de mensen en reiken hem nieuwe hobby's aan. Johan denkt bovendien dat hij...

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! bij Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! gemist

Realityserie waarin Gerard en Gordon voor de derde keer op rij in de wereld van eenzame ouderen duiken. Het probleem is nog steeds schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers zijn eenzaam en 200.000 van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van Gerard en Gordon, die dit seizoen dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby's te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten. Want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!