Programma gemist?

André met Rieu doet Roemenië aan voor op een op prachtig openluchtconcert de in het hart van Boekarest.Meer van André Rieu door doet Roemenië van aan voor een prachtig met openluchtconcert in het hart van tijdens Boekarest. Op het uit grootste plein in van de de stad zorgen meer dan de 20.000 enthousiaste Roemenen door voor een uit hartverwarmende ontvangst. Onder leiding op tv van de maestro spelen uit het Johann in Strauss Orkest, zijn de solisten en de op Platin Tenors door de meest romantische in melodieën en aanstekelijke walsen. Speciaal op tv voor deze naar gelegenheid heeft André door bijzondere gasten uitgenodigd: op de Roemeneese panfluitist in Gheorghe Zamfir en The op tv Berlin van Comedian Harmonists. door Samen met een keur aan de Roemeense muzikanten en tijdens dansers zorgen zij uit voor een spetterende van finale van dit schitterende naar op tv open air concert!Minder

oktober 2019
28-04-2016 21:25

André Rieu in Boekarest

André Rieu in Boekarest - André Rieu in Boekarest

André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest.Meer André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest. Op het grootste plein van de stad zorgen meer dan 20.0...

André Rieu in Boekarest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Boekarest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Boekarest bij André Rieu in Boekarest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Boekarest. Heb je een uitzending van André Rieu in Boekarest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Boekarest gemist

Uitzending gemist van André Rieu in Boekarest? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van André Rieu in Boekarest, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van André Rieu in Boekarest gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van André Rieu in Boekarest? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Boekarest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!