Programma gemist?

André Rieu doet de Roemenië van aan voor een uit prachtig openluchtconcert in uit het hart een van Boekarest.Meer André Rieu doet op Roemenië aan voor tijdens een prachtig openluchtconcert de in het hart van in Boekarest. Op het op grootste plein van het in de stad zorgen meer dan 20.000 tijdens enthousiaste met Roemenen voor een hartverwarmende ontvangst. door Onder in leiding van de een maestro spelen het Johann naar Strauss Orkest, zijn op solisten en de Platin in Tenors naar de meest romantische melodieën van en aanstekelijke walsen. Speciaal op tv voor deze gelegenheid uit heeft André in bijzondere gasten uitgenodigd: op de uit Roemeneese panfluitist Gheorghe Zamfir en The met Berlin Comedian een Harmonists. op Samen met een keur naar aan Roemeense muzikanten op tv en dansers zorgen zij op voor een spetterende finale een op van dit schitterende de open air concert!Minder

april 2021
28-04-2016 21:25

André Rieu in Boekarest

André Rieu in Boekarest - André Rieu in Boekarest

André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest.Meer André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest. Op het grootste plein van de stad zorgen meer dan 20.0...

André Rieu in Boekarest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Boekarest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Boekarest bij André Rieu in Boekarest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Boekarest. Heb je een uitzending van André Rieu in Boekarest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Boekarest gemist

Uitzending gemist van André Rieu in Boekarest? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van André Rieu in Boekarest, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van André Rieu in Boekarest gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van André Rieu in Boekarest? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Boekarest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!