Programma gemist?

André naar Rieu doet Roemenië aan een voor een prachtig met openluchtconcert in het hart de van Boekarest.Meer naar André Rieu doet uit Roemenië door aan voor een prachtig openluchtconcert naar in het hart van de Boekarest. op Op het de grootste plein van in de stad zorgen van meer dan 20.000 enthousiaste naar Roemenen voor naar een hartverwarmende ontvangst. Onder leiding van van de uit maestro spelen het Johann van Strauss Orkest, naar zijn solisten en de Platin naar Tenors naar de meest romantische melodieën en naar aanstekelijke walsen. Speciaal een voor deze gelegenheid het heeft in André bijzondere door gasten uitgenodigd: de Roemeneese panfluitist Gheorghe op tv van Zamfir en The Berlin Comedian met Harmonists. Samen met op een keur aan Roemeense met het muzikanten en dansers zorgen zij voor tijdens een met spetterende finale van dit schitterende uit open air met concert!Minder

januari 2021
28-04-2016 21:25

André Rieu in Boekarest

André Rieu in Boekarest - André Rieu in Boekarest

André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest.Meer André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest. Op het grootste plein van de stad zorgen meer dan 20.0...

André Rieu in Boekarest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Boekarest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Boekarest bij André Rieu in Boekarest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Boekarest. Heb je een uitzending van André Rieu in Boekarest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Boekarest gemist

Uitzending gemist van André Rieu in Boekarest? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van André Rieu in Boekarest, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van André Rieu in Boekarest gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van André Rieu in Boekarest? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Boekarest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!