Programma gemist?

André Rieu met doet Roemenië aan voor in een naar prachtig openluchtconcert in het hart tijdens uit van Boekarest.Meer André Rieu de doet Roemenië aan voor een uit prachtig openluchtconcert in de het het hart van Boekarest. met Op het grootste plein van het de de stad zorgen meer dan 20.000 op enthousiaste Roemenen voor het uit een hartverwarmende ontvangst. Onder de leiding van op tv de maestro spelen met het Johann Strauss tijdens Orkest, zijn solisten met en de Platin Tenors in de meest romantische melodieën en tijdens door aanstekelijke walsen. Speciaal voor deze van gelegenheid uit heeft André bijzondere gasten uitgenodigd: de naar Roemeneese uit panfluitist Gheorghe Zamfir met en The Berlin in Comedian Harmonists. Samen uit met een keur uit aan Roemeense muzikanten tijdens en dansers de zorgen zij voor een spetterende op tv finale van op tv dit schitterende open air tijdens concert!Minder

september 2020
28-04-2016 21:25

André Rieu in Boekarest

André Rieu in Boekarest - André Rieu in Boekarest

André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest.Meer André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest. Op het grootste plein van de stad zorgen meer dan 20.0...

André Rieu in Boekarest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Boekarest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Boekarest bij André Rieu in Boekarest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Boekarest. Heb je een uitzending van André Rieu in Boekarest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Boekarest gemist

Uitzending gemist van André Rieu in Boekarest? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van André Rieu in Boekarest, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van André Rieu in Boekarest gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van André Rieu in Boekarest? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Boekarest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!