Programma gemist?

André een Rieu doet Roemenië aan van voor een prachtig op tv openluchtconcert in van het hart van Boekarest.Meer André naar Rieu doet Roemenië de aan voor een in prachtig uit openluchtconcert in het hart van op tv het Boekarest. Op het grootste plein naar van door de stad zorgen van meer dan 20.000 enthousiaste Roemenen voor tijdens een in hartverwarmende ontvangst. Onder op leiding van de maestro tijdens spelen het van Johann Strauss Orkest, de zijn solisten en de op Platin Tenors in de meest romantische melodieën met en in aanstekelijke walsen. Speciaal voor deze tijdens gelegenheid een heeft André bijzondere gasten uitgenodigd: van de Roemeneese van panfluitist Gheorghe Zamfir en The met Berlin het Comedian Harmonists. Samen een met een keur aan de Roemeense muzikanten en dansers van zorgen van zij voor een spetterende met finale van dit schitterende met open air op concert!Minder

mei 2020
28-04-2016 21:25

André Rieu in Boekarest

André Rieu in Boekarest - André Rieu in Boekarest

André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest.Meer André Rieu doet Roemenië aan voor een prachtig openluchtconcert in het hart van Boekarest. Op het grootste plein van de stad zorgen meer dan 20.0...

André Rieu in Boekarest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in Boekarest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in Boekarest bij André Rieu in Boekarest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in Boekarest. Heb je een uitzending van André Rieu in Boekarest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in Boekarest gemist

Uitzending gemist van André Rieu in Boekarest? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van André Rieu in Boekarest, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van André Rieu in Boekarest gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van André Rieu in Boekarest? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in Boekarest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!