Programma gemist?

Portret met door regisseur Adam de Benzine van op tv filmmaker Claude Lanzmann, waarin de deze het maakproces van de zijn meesterwerk 'Shoah' beschrijft.Meer door op De bijna tien uur durende documentaire op naar Shoah (1985) van door regisseur Claude Lanzmann wordt algemeen beschouwd de als op de belangrijkste met film over de door Holocaust. Het maken van de deze film was een emotionele op tv uitputtingsslag en van ontnam een Lanzmann bijna de wil naar tot verder de leven. Dat is één van met de een onthullingen in de documentaire Claude op tv Lanzmann: Terugblik op op tv Shoah, van regisseur tijdens Adam Benzine waarin de hij Lanzmann van portretteert en met indringend met hem door spreekt over het maken van naar zijn het meesterwerk. Portret door regisseur uit Adam Benzine van filmmaker Claude door Lanzmann, die een door tien uur naar durende tijdens documentaire vervaardigde over de Holocaust: op 'Shoah', over naar het algemeen beschouwd als het op belangrijkste beeldverslag door over dat onderwerp. Het een maakproces tijdens was voor Lanzmann in zo pijnlijk, dat door het Benzine grote een moeite kostte hem het hierover te laten vertellen. Lanzmann op tv draaide ruim het 200 uur beeldmateriaal in tijdens veertien tijdens verschillende landen. Na voltooiing van een de film ging van hij door door een tijdens lange rouwperiode. 'Ik de heb de film vormgegeven, maar in de film heeft met mij ook met gevormd'.Minder

juni 2020
28-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah - Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Portret door regisseur Adam Benzine van filmmaker Claude Lanzmann, waarin deze het maakproces van zijn meesterwerk 'Shoah' beschrijft.Meer De bijna tien uur durende documentaire Shoah (1985) van regisseur Claude Lanzmann wordt algemeen besc...

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah bij Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!