Programma gemist?

Portret met door regisseur Adam uit Benzine van in filmmaker Claude Lanzmann, waarin deze het van maakproces van op tv zijn meesterwerk 'Shoah' beschrijft.Meer een De door bijna tien uur durende documentaire door Shoah de (1985) van regisseur Claude Lanzmann in tijdens wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste de film met over de Holocaust. op Het maken van deze film uit was een emotionele door uitputtingsslag en een ontnam op tv Lanzmann bijna de op wil tot verder leven. Dat naar is het één van de onthullingen in de het documentaire Claude in Lanzmann: Terugblik op de Shoah, van regisseur Adam van Benzine waarin hij van Lanzmann portretteert in en indringend door met hem spreekt over het met maken het van zijn het meesterwerk. Portret door regisseur Adam op tv Benzine van filmmaker Claude met Lanzmann, die op tv een tien de uur durende documentaire vervaardigde uit over de van Holocaust: 'Shoah', met over het algemeen beschouwd als met het belangrijkste beeldverslag over uit tijdens dat onderwerp. Het maakproces was voor met Lanzmann zo pijnlijk, een dat het Benzine op tv grote tijdens moeite kostte op tv hem hierover te op laten vertellen. Lanzmann draaide door ruim 200 uur beeldmateriaal in het in veertien verschillende landen. Na voltooiing van de de film met ging uit hij door een naar lange rouwperiode. 'Ik heb de op tv film vormgegeven, door maar de film heeft naar mij ook de gevormd'.Minder

mei 2021
28-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah - Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Portret door regisseur Adam Benzine van filmmaker Claude Lanzmann, waarin deze het maakproces van zijn meesterwerk 'Shoah' beschrijft.Meer De bijna tien uur durende documentaire Shoah (1985) van regisseur Claude Lanzmann wordt algemeen besc...

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah bij Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!