Programma gemist?

Portret uit door regisseur Adam Benzine van een filmmaker Claude Lanzmann, met waarin deze het van door maakproces van zijn door meesterwerk 'Shoah' beschrijft.Meer De op tv bijna tien uur durende tijdens documentaire Shoah (1985) van op regisseur Claude Lanzmann in de wordt algemeen beschouwd op als de belangrijkste film over de door Holocaust. Het met maken op tv van deze film was door een emotionele door uitputtingsslag en ontnam Lanzmann bijna de de wil tot een verder leven. van Dat is één van de de onthullingen in de op tv documentaire uit Claude Lanzmann: Terugblik op Shoah, uit van regisseur Adam op door Benzine waarin hij Lanzmann portretteert uit en in indringend met hem spreekt over het op maken van zijn in meesterwerk. Portret van door met regisseur Adam Benzine van in filmmaker Claude Lanzmann, die op tv een tien uur durende door documentaire vervaardigde naar over de Holocaust: 'Shoah', tijdens over het in algemeen van beschouwd als het belangrijkste beeldverslag over uit dat onderwerp. op tv Het maakproces was uit voor op tv Lanzmann zo pijnlijk, dat uit het Benzine grote moeite door kostte hem op hierover te laten vertellen. Lanzmann door draaide ruim de 200 uur in beeldmateriaal in in veertien verschillende landen. Na voltooiing een van de in film ging hij door een een lange rouwperiode. 'Ik met heb de door film vormgegeven, tijdens maar de tijdens film heeft mij ook het gevormd'.Minder

januari 2021
28-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah - Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Portret door regisseur Adam Benzine van filmmaker Claude Lanzmann, waarin deze het maakproces van zijn meesterwerk 'Shoah' beschrijft.Meer De bijna tien uur durende documentaire Shoah (1985) van regisseur Claude Lanzmann wordt algemeen besc...

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah bij Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!