Programma gemist?

Portret door regisseur door Adam Benzine van van filmmaker uit Claude Lanzmann, waarin uit deze het het maakproces van zijn op meesterwerk 'Shoah' beschrijft.Meer van De bijna tien uur durende documentaire de Shoah (1985) door van de regisseur Claude Lanzmann de wordt algemeen beschouwd als de met belangrijkste film over het de de Holocaust. Het maken van deze door film was een emotionele een uitputtingsslag van en ontnam Lanzmann bijna de naar wil door tot verder leven. tijdens Dat is een één van de onthullingen in met de documentaire Claude met Lanzmann: Terugblik op naar Shoah, van het regisseur Adam Benzine het waarin hij Lanzmann portretteert op en indringend met met hem spreekt over op het met maken van zijn meesterwerk. Portret van door regisseur naar Adam Benzine op tv van filmmaker Claude Lanzmann, die het een op tien uur durende documentaire vervaardigde over van de op Holocaust: 'Shoah', over het op tv algemeen beschouwd als uit het belangrijkste beeldverslag over op met dat onderwerp. Het maakproces van was voor Lanzmann zo met pijnlijk, dat het Benzine op tv grote moeite kostte de hem door hierover te laten vertellen. Lanzmann op tv draaide uit ruim 200 uur beeldmateriaal op tv in veertien verschillende op tv landen. Na voltooiing van van de film ging met van hij door een lange rouwperiode. 'Ik op tv de heb de film de vormgegeven, maar de tijdens film heeft mij ook naar gevormd'.Minder

januari 2020
28-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah - Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Portret door regisseur Adam Benzine van filmmaker Claude Lanzmann, waarin deze het maakproces van zijn meesterwerk 'Shoah' beschrijft.Meer De bijna tien uur durende documentaire Shoah (1985) van regisseur Claude Lanzmann wordt algemeen besc...

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah bij Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!