Programma gemist?

Portret op door regisseur Adam Benzine op tv van filmmaker op Claude Lanzmann, waarin deze van het op maakproces van zijn meesterwerk 'Shoah' tijdens beschrijft.Meer De bijna door tien uur durende documentaire uit Shoah op tv (1985) van regisseur Claude Lanzmann een wordt het algemeen beschouwd als de belangrijkste naar film een over de Holocaust. in Het maken naar van deze film was een emotionele tijdens uitputtingsslag en ontnam op Lanzmann bijna de in wil tot in verder leven. uit Dat is in één van de onthullingen in de op documentaire Claude op tv Lanzmann: Terugblik op tijdens Shoah, tijdens van regisseur Adam de Benzine waarin hij tijdens Lanzmann portretteert en van indringend met hem met spreekt over het maken van zijn tijdens op tv meesterwerk. Portret door regisseur Adam Benzine op naar van filmmaker Claude Lanzmann, die van een tien uur door durende documentaire door vervaardigde over op tv de Holocaust: 'Shoah', tijdens over het algemeen beschouwd als een het belangrijkste op beeldverslag over dat onderwerp. Het op tv maakproces van was voor Lanzmann een zo pijnlijk, dat tijdens het Benzine grote moeite een kostte hem door hierover te laten vertellen. Lanzmann het draaide ruim het 200 uur uit beeldmateriaal in veertien verschillende landen. de op tv Na voltooiing van van de film ging hij door het een lange rouwperiode. 'Ik de heb de uit film vormgegeven, maar in de film heeft mij met ook tijdens gevormd'.Minder

november 2019
28-04-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah - Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah

Portret door regisseur Adam Benzine van filmmaker Claude Lanzmann, waarin deze het maakproces van zijn meesterwerk 'Shoah' beschrijft.Meer De bijna tien uur durende documentaire Shoah (1985) van regisseur Claude Lanzmann wordt algemeen besc...

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah bij Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Claude Lanzmann - terugblik op Shoah kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!