Programma gemist?

In een voorstad het van Chicago maakt tijdens de negentienjarige Amerikaans in Syrische studente uit Ala'a gebruik tijdens van alle denkbare door sociale media om de revolutie het in met Syrië te door coördineren.Meer In een voorstad van door Chicago maakt het de negentienjarige Amerikaans van Syrische studente Ala'a gebruik de van alle denkbare sociale een media om op tv de revolutie met in Syrië te coördineren. Met op tv 1200 Facebookvrienden en door 2000 volgers van op Twitter heeft de ze van een enorm netwerk opgebouwd. Ze het post demonstraties als Facebookevents, een tijdens stippelt via Google Maps ontsnappingsroutes het uit uit en zet opnames een van demonstranten online. Ze zorgt van er ook voor naar dat de er opnameapparatuur bij haar vrienden terecht uit van komen, mensen die het uit door angst gedomineerde regime van de de Syrische op tv president Bashar een al-Assad omver op willen werpen. Maar uit wat begon als vreedzaam het protest, escaleert in uit een gewelddadige situatie. In de het loop een van die cruciale maanden de worden zowel Ala'a Basatneh met tijdens als haar Syrische vrienden op de op van voet gevolgd. Die laatsten vooral een via hun eigen door opnames, van die een angstaanjagend beeld met tonen van bruut geweld, doden een en een kapotgeschoten straten. Wat op tv is de invloed van van internet op in het fenomeen met revolutie?Minder

januari 2021
29-04-2016 00:00

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator - 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syrische studente Ala'a gebruik van alle denkbare sociale media om de revolutie in Syrië te coördineren.Meer In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syr...

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator bij 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!