Programma gemist?

In van een voorstad van een Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans het Syrische een studente Ala'a van gebruik van alle met denkbare sociale media de om de revolutie een in Syrië te het coördineren.Meer In een voorstad uit van Chicago maakt de negentienjarige uit Amerikaans Syrische studente uit Ala'a gebruik van de alle denkbare sociale op tv media op om de revolutie in Syrië van te coördineren. Met op tv 1200 Facebookvrienden een en 2000 een volgers op Twitter tijdens heeft ze een enorm op netwerk opgebouwd. van Ze post demonstraties als op tv Facebookevents, met stippelt via Google door Maps ontsnappingsroutes uit en van zet opnames van demonstranten online. door van Ze zorgt er ook voor dat een door er opnameapparatuur bij door haar vrienden terecht komen, mensen die de uit het door angst met gedomineerde regime van de Syrische president het Bashar al-Assad omver op tv willen werpen. tijdens Maar wat begon tijdens als vreedzaam protest, escaleert op tv in een gewelddadige het situatie. op In de loop van die uit cruciale maanden worden naar zowel Ala'a het Basatneh als haar Syrische een vrienden tijdens op de voet gevolgd. Die naar de laatsten vooral via hun eigen een opnames, die een angstaanjagend de beeld een tonen van bruut geweld, doden uit en kapotgeschoten een straten. Wat is van de invloed van internet naar op tv op het fenomeen door revolutie?Minder

januari 2020
29-04-2016 00:00

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator - 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syrische studente Ala'a gebruik van alle denkbare sociale media om de revolutie in Syrië te coördineren.Meer In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syr...

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator bij 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!