Programma gemist?

In een voorstad op tv van Chicago op maakt de tijdens negentienjarige Amerikaans in Syrische studente Ala'a gebruik van alle de denkbare door sociale media om de revolutie de in tijdens Syrië te coördineren.Meer een In een voorstad van een Chicago maakt de een negentienjarige de Amerikaans Syrische studente Ala'a gebruik van een alle denkbare een sociale media om de naar revolutie naar in Syrië van te coördineren. Met 1200 Facebookvrienden naar en 2000 volgers het op Twitter heeft ze door een uit enorm netwerk met opgebouwd. Ze post demonstraties als tijdens Facebookevents, tijdens stippelt via Google Maps ontsnappingsroutes op tv uit en zet opnames met van demonstranten het online. Ze door zorgt er ook voor tijdens dat er opnameapparatuur op tv bij haar vrienden terecht van in komen, mensen die het door angst de gedomineerde regime een van de Syrische president met met Bashar al-Assad omver willen werpen. Maar op wat begon als op tv vreedzaam protest, escaleert in in een gewelddadige met situatie. op tv In de loop op van die de cruciale maanden worden zowel de Ala'a Basatneh als haar Syrische uit vrienden op de van tijdens voet gevolgd. Die laatsten vooral met via door hun eigen opnames, die het een angstaanjagend beeld tonen naar van bruut het geweld, doden en kapotgeschoten het straten. Wat op tv is de uit invloed van internet op uit het fenomeen van revolutie?Minder

september 2020
29-04-2016 00:00

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator - 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syrische studente Ala'a gebruik van alle denkbare sociale media om de revolutie in Syrië te coördineren.Meer In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syr...

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator bij 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!