Programma gemist?

In door een voorstad van Chicago een maakt de negentienjarige op Amerikaans van Syrische studente Ala'a gebruik van in alle denkbare naar sociale media naar om de revolutie in op tv Syrië te coördineren.Meer met In een met voorstad van Chicago op maakt de negentienjarige Amerikaans in Syrische studente op Ala'a gebruik van alle denkbare in sociale media om de in revolutie op tv in Syrië te coördineren. Met het 1200 Facebookvrienden het en 2000 een volgers op Twitter heeft met ze het een enorm netwerk opgebouwd. uit Ze post demonstraties als tijdens Facebookevents, stippelt via een Google van Maps ontsnappingsroutes uit en met zet opnames van demonstranten online. op Ze zorgt er een ook voor door dat er opnameapparatuur bij de haar een vrienden terecht komen, mensen tijdens die naar het door angst gedomineerde met regime van een de Syrische president Bashar al-Assad omver uit willen naar werpen. Maar wat begon als op tv van vreedzaam protest, escaleert in een gewelddadige uit uit situatie. In de loop uit van die cruciale maanden worden naar zowel Ala'a tijdens Basatneh als haar Syrische door door vrienden op de voet gevolgd. tijdens Die met laatsten vooral via hun op eigen opnames, die een angstaanjagend de beeld tonen van van tijdens bruut geweld, doden en een kapotgeschoten straten. Wat is het de invloed van internet door op het van fenomeen op revolutie?Minder

mei 2021
29-04-2016 00:00

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator - 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syrische studente Ala'a gebruik van alle denkbare sociale media om de revolutie in Syrië te coördineren.Meer In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syr...

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator bij 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!