Programma gemist?

In met een voorstad uit van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans uit Syrische met studente Ala'a gebruik van alle door denkbare sociale media de om de revolutie het in Syrië te door coördineren.Meer In een naar voorstad tijdens van Chicago maakt de op tv negentienjarige Amerikaans Syrische studente met tijdens Ala'a gebruik van door alle denkbare sociale naar media om de door revolutie in Syrië te coördineren. op tv Met 1200 Facebookvrienden de en 2000 in volgers op Twitter heeft ze naar een enorm met netwerk opgebouwd. de Ze post in demonstraties als Facebookevents, stippelt via Google op tv Maps ontsnappingsroutes uit naar en zet het opnames van tijdens demonstranten online. Ze met zorgt er op ook voor dat er van opnameapparatuur bij tijdens haar vrienden terecht in komen, mensen die het door angst de gedomineerde een regime van naar de Syrische president Bashar al-Assad op omver een willen werpen. Maar wat begon als met vreedzaam een protest, escaleert in door een gewelddadige situatie. In de op loop het van die cruciale op tv maanden worden een zowel Ala'a Basatneh als haar het Syrische vrienden op door de door voet gevolgd. Die laatsten vooral op tv via hun eigen uit opnames, die op een angstaanjagend beeld tonen in van door bruut geweld, doden en met kapotgeschoten straten. Wat is de het invloed de van internet door op het fenomeen op tv revolutie?Minder

september 2021
29-04-2016 00:00

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator - 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syrische studente Ala'a gebruik van alle denkbare sociale media om de revolutie in Syrië te coördineren.Meer In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syr...

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator bij 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!