Programma gemist?

In in een voorstad met van Chicago maakt het de negentienjarige Amerikaans Syrische studente tijdens Ala'a gebruik van naar alle denkbare het sociale media om de revolutie door in met Syrië te coördineren.Meer In een met voorstad van naar Chicago maakt de negentienjarige een Amerikaans Syrische op studente een Ala'a gebruik van alle door denkbare sociale media om naar de revolutie in in Syrië te een coördineren. Met 1200 Facebookvrienden en van 2000 de volgers op met Twitter heeft ze een enorm netwerk in opgebouwd. door Ze post demonstraties als in Facebookevents, een stippelt via Google Maps ontsnappingsroutes uit op tv en zet naar opnames in van demonstranten online. Ze zorgt met er ook voor tijdens dat tijdens er opnameapparatuur bij haar naar vrienden terecht komen, op mensen die het door door angst gedomineerde regime van in naar de Syrische president Bashar in al-Assad omver willen naar werpen. Maar wat begon de als in vreedzaam protest, escaleert in een gewelddadige op situatie. In met de loop van die het cruciale maanden worden tijdens zowel Ala'a Basatneh op tv als uit haar Syrische vrienden op op de voet van gevolgd. Die laatsten vooral via een hun met eigen opnames, die een angstaanjagend op tv op tv beeld tonen van bruut geweld, tijdens doden en naar kapotgeschoten straten. door Wat is de in invloed van internet met op het fenomeen door revolutie?Minder

juni 2020
29-04-2016 00:00

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator - 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syrische studente Ala'a gebruik van alle denkbare sociale media om de revolutie in Syrië te coördineren.Meer In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syr...

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator bij 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!