Programma gemist?

In tijdens een voorstad de van Chicago maakt de de negentienjarige Amerikaans op Syrische studente Ala'a gebruik op tv van alle in denkbare sociale media om de revolutie een in door Syrië te coördineren.Meer In een het het voorstad van Chicago maakt de negentienjarige met Amerikaans door Syrische studente Ala'a gebruik van het alle denkbare sociale naar media om door de revolutie tijdens in Syrië te coördineren. Met met 1200 Facebookvrienden en een op tv 2000 volgers op Twitter heeft ze tijdens van een enorm netwerk opgebouwd. Ze post van het demonstraties als Facebookevents, stippelt via Google tijdens Maps ontsnappingsroutes uit op tv uit en zet opnames uit van demonstranten online. Ze door zorgt er ook voor met dat er opnameapparatuur naar bij haar met vrienden terecht komen, mensen door die in het door angst gedomineerde door regime van de uit Syrische president Bashar de al-Assad omver willen werpen. een Maar wat begon met als vreedzaam het protest, escaleert uit in een gewelddadige situatie. In de op loop van die de cruciale in maanden worden zowel Ala'a Basatneh in als haar de Syrische vrienden op in de voet naar gevolgd. Die laatsten vooral door via hun eigen opnames, met die een angstaanjagend door beeld tonen op tv van op tv bruut geweld, doden van en kapotgeschoten straten. Wat is de de invloed van internet door op van het fenomeen van revolutie?Minder

oktober 2021
29-04-2016 00:00

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator - 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator

In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syrische studente Ala'a gebruik van alle denkbare sociale media om de revolutie in Syrië te coördineren.Meer In een voorstad van Chicago maakt de negentienjarige Amerikaans Syr...

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator bij 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:#chicagoGirl - The Social Network Takes on a Dictator kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!