Programma gemist?

Fidan de bezoekt journalisten in Turkije, op tv waar kritische journalisten tijdens aangeklaagd het worden en oppositionele media worden een gesloten.

september 2021
01-05-2016 20:15

De Pen & Het Zwaard

De Pen & Het Zwaard - De Pen & Het Zwaard

Fidan bezoekt journalisten in Turkije, waar kritische journalisten aangeklaagd worden en oppositionele media worden gesloten.

De Pen & Het Zwaard gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pen & Het Zwaard de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pen & Het Zwaard bij De Pen & Het Zwaard liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pen & Het Zwaard. Heb je een uitzending van De Pen & Het Zwaard gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pen & Het Zwaard gemist

Uitzending gemist van De Pen & Het Zwaard? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Pen & Het Zwaard, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Pen & Het Zwaard gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Pen & Het Zwaard? Hier kun je alle uitzendingen van De Pen & Het Zwaard kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-05-2016 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!