Programma gemist?

Friso brengt door Baltazar, zijn gewonde het vader, naar de Winne. Wolf en Cara op zoeken de de draak en vinden de op tv Zwarte Toren.Meer naar Friso brengt Baltazar, zijn van gewonde vader, naar naar Winne. Wolf de en Cara zoeken de door draak en vinden naar de in Zwarte Toren. Er is op tv meer aan de hand dan de enkel de dreiging tijdens van de met draak.Minder

Wolf is verdwaald in in door het Hellebos. Cara een biedt hem onderdak bij haar op moeder Winne, de een bosheks. De met draak tijdens valt het huis van Friso het aan.

Friso door stelt Cara voor aan Wolf. in Dit trio het vormt het verbond der naar van drakendoders. Ridder Joris beschermt Wolf tegen van Sieg en de Wolf met vlucht weg uit door de burcht.

Wolf sluit vriendschap uit met Friso, uit de zoon van uit de smid. Sieg, de oom van Wolf, die de met net terug is de uit het Heilige Land, zal met tijdens zijn mannen uit de draak verslaan.Meer met Wolf sluit op tv vriendschap met Friso, naar de zoon van naar de smid. met Sieg, oom van Wolf, die net met terug is uit uit het Heilige Land, een zal met zijn met mannen de draak op tv verslaan. Dit lukt tijdens een niet, maar Sieg bereikt naar een akkoord: er moeten zoenoffers met aan de het monster betaald van worden.Minder

Een naar draak duikt met op in het van dorp en zaait terreur. de Ridder Artan trekt ten strijde met en verdwijnt... door Wolf en zijn moeder, naar van Rune, blijven alleen op achter.

juli 2021
09-05-2016 17:05

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren.Meer Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren. Er is meer aan...

06-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf is verdwaald in het Hellebos. Cara biedt hem onderdak bij haar moeder Winne, de bosheks. De draak valt het huis van Friso aan.

05-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso stelt Cara voor aan Wolf. Dit trio vormt het verbond der drakendoders. Ridder Joris beschermt Wolf tegen Sieg en Wolf vlucht weg uit de burcht.

03-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net terug is uit het Heilige Land, zal met zijn mannen de draak verslaan.Meer Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net ...

02-05-2016 17:10

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Een draak duikt op in het dorp en zaait terreur. Ridder Artan trekt ten strijde en verdwijnt... Wolf en zijn moeder, Rune, blijven alleen achter.

De Zoon van Artan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zoon van Artan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zoon van Artan bij De Zoon van Artan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zoon van Artan. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zoon van Artan gemist

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Zoon van Artan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Hier kun je alle uitzendingen van De Zoon van Artan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!