Programma gemist?

Friso het brengt Baltazar, zijn gewonde vader, op tv naar Winne. Wolf op en met Cara zoeken naar de draak en vinden de Zwarte in Toren.Meer op tv Friso brengt Baltazar, zijn tijdens gewonde vader, naar een Winne. Wolf en van Cara zoeken de op draak het en vinden de tijdens Zwarte Toren. Er is meer tijdens aan van de hand dan enkel van de dreiging van de naar draak.Minder

Wolf is door verdwaald in in het Hellebos. Cara biedt door hem onderdak van bij haar met moeder Winne, de bosheks. De de draak valt de het huis van Friso op tv aan.

Friso uit stelt Cara voor met aan Wolf. tijdens Dit trio vormt het verbond naar der drakendoders. Ridder Joris op tv beschermt Wolf een tegen Sieg en Wolf van de vlucht weg uit de de burcht.

Wolf sluit vriendschap van met Friso, de op tv van zoon van de smid. door Sieg, oom van Wolf, die een net op tv terug is uit het Heilige van Land, zal op met zijn mannen de in draak verslaan.Meer een Wolf sluit op tv vriendschap met Friso, de zoon van het van de smid. Sieg, oom van naar Wolf, tijdens die net terug is uit tijdens het een Heilige Land, zal met zijn tijdens mannen de draak op tv verslaan. Dit lukt van niet, maar Sieg van bereikt een een akkoord: er moeten zoenoffers naar aan het monster de een betaald worden.Minder

Een draak duikt tijdens in op in het dorp en zaait naar terreur. Ridder Artan het trekt ten op tv strijde en uit verdwijnt... Wolf en naar zijn moeder, Rune, blijven alleen tijdens tijdens achter.

april 2021
09-05-2016 17:05

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren.Meer Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren. Er is meer aan...

06-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf is verdwaald in het Hellebos. Cara biedt hem onderdak bij haar moeder Winne, de bosheks. De draak valt het huis van Friso aan.

05-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso stelt Cara voor aan Wolf. Dit trio vormt het verbond der drakendoders. Ridder Joris beschermt Wolf tegen Sieg en Wolf vlucht weg uit de burcht.

03-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net terug is uit het Heilige Land, zal met zijn mannen de draak verslaan.Meer Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net ...

02-05-2016 17:10

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Een draak duikt op in het dorp en zaait terreur. Ridder Artan trekt ten strijde en verdwijnt... Wolf en zijn moeder, Rune, blijven alleen achter.

De Zoon van Artan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zoon van Artan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zoon van Artan bij De Zoon van Artan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zoon van Artan. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zoon van Artan gemist

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Zoon van Artan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Hier kun je alle uitzendingen van De Zoon van Artan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!