Programma gemist?

Friso brengt Baltazar, door zijn gewonde vader, het in naar Winne. Wolf en Cara zoeken de de draak op en vinden de Zwarte tijdens Toren.Meer Friso op brengt tijdens Baltazar, zijn gewonde vader, naar van Winne. op tv Wolf en Cara zoeken de draak tijdens en vinden de met Zwarte Toren. met Er de is meer aan een de hand dan enkel de op tv dreiging van de een draak.Minder

Wolf de is verdwaald in het op Hellebos. Cara biedt hem naar onderdak tijdens bij haar een moeder Winne, de bosheks. De op tv draak valt de het huis de van Friso aan.

Friso stelt Cara van voor aan tijdens Wolf. Dit uit trio vormt het verbond in der door drakendoders. Ridder Joris beschermt de Wolf tegen door Sieg en Wolf vlucht weg uit met van de burcht.

Wolf door sluit vriendschap met naar Friso, de naar zoon van de op smid. Sieg, oom het van Wolf, die net terug op tv is uit het een Heilige tijdens Land, zal met zijn door mannen de draak verslaan.Meer Wolf met sluit vriendschap met een Friso, de met zoon van de smid. op Sieg, door oom van Wolf, die in net terug is uit van het van Heilige Land, zal met in zijn de mannen de draak verslaan. op tv Dit lukt niet, in maar Sieg een bereikt een akkoord: er moeten naar zoenoffers met aan het monster naar betaald worden.Minder

Een draak duikt met op in een het dorp en door zaait terreur. tijdens Ridder Artan trekt op tv ten strijde en verdwijnt... in Wolf tijdens en zijn moeder, Rune, blijven door alleen naar achter.

november 2020
09-05-2016 17:05

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren.Meer Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren. Er is meer aan...

06-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf is verdwaald in het Hellebos. Cara biedt hem onderdak bij haar moeder Winne, de bosheks. De draak valt het huis van Friso aan.

05-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso stelt Cara voor aan Wolf. Dit trio vormt het verbond der drakendoders. Ridder Joris beschermt Wolf tegen Sieg en Wolf vlucht weg uit de burcht.

03-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net terug is uit het Heilige Land, zal met zijn mannen de draak verslaan.Meer Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net ...

02-05-2016 17:10

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Een draak duikt op in het dorp en zaait terreur. Ridder Artan trekt ten strijde en verdwijnt... Wolf en zijn moeder, Rune, blijven alleen achter.

De Zoon van Artan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zoon van Artan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zoon van Artan bij De Zoon van Artan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zoon van Artan. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zoon van Artan gemist

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Zoon van Artan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Hier kun je alle uitzendingen van De Zoon van Artan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!