Programma gemist?

Friso brengt op Baltazar, zijn gewonde vader, op tv naar tijdens Winne. Wolf een en Cara zoeken het de draak en naar vinden de Zwarte naar Toren.Meer Friso brengt op tv Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. door Wolf door en Cara zoeken met de draak en vinden de naar Zwarte Toren. Er door is meer naar aan de hand dan in enkel de het dreiging van de van draak.Minder

Wolf is van verdwaald in met het Hellebos. tijdens Cara biedt hem onderdak bij haar met moeder Winne, de het bosheks. het De draak valt tijdens het huis tijdens van Friso aan.

Friso op tv stelt Cara voor aan Wolf. door Dit trio van vormt op het verbond der op drakendoders. Ridder Joris beschermt uit Wolf tegen Sieg en het Wolf vlucht van weg uit de in burcht.

Wolf door sluit vriendschap tijdens met Friso, de in zoon van de met smid. Sieg, oom naar van Wolf, die net op terug is uit de het Heilige Land, zal de met zijn de mannen de draak verslaan.Meer Wolf in sluit vriendschap met tijdens tijdens Friso, de zoon uit van de smid. Sieg, de oom van Wolf, die net naar terug door is uit met het Heilige Land, zal met zijn van mannen uit de draak op tv verslaan. Dit lukt niet, maar Sieg van bereikt een de akkoord: op er moeten zoenoffers aan met het monster betaald op tv worden.Minder

Een draak duikt van op in tijdens het dorp uit en zaait terreur. Ridder op tv Artan met trekt ten strijde op tv en verdwijnt... Wolf en door zijn moeder, van Rune, blijven alleen op achter.

maart 2020
09-05-2016 17:05

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren.Meer Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren. Er is meer aan...

06-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf is verdwaald in het Hellebos. Cara biedt hem onderdak bij haar moeder Winne, de bosheks. De draak valt het huis van Friso aan.

05-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso stelt Cara voor aan Wolf. Dit trio vormt het verbond der drakendoders. Ridder Joris beschermt Wolf tegen Sieg en Wolf vlucht weg uit de burcht.

03-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net terug is uit het Heilige Land, zal met zijn mannen de draak verslaan.Meer Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net ...

02-05-2016 17:10

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Een draak duikt op in het dorp en zaait terreur. Ridder Artan trekt ten strijde en verdwijnt... Wolf en zijn moeder, Rune, blijven alleen achter.

De Zoon van Artan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zoon van Artan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zoon van Artan bij De Zoon van Artan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zoon van Artan. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zoon van Artan gemist

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Zoon van Artan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Hier kun je alle uitzendingen van De Zoon van Artan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!