Programma gemist?

Friso de brengt Baltazar, zijn gewonde een vader, naar uit Winne. Wolf een en Cara zoeken de draak van en door vinden de Zwarte de Toren.Meer Friso brengt Baltazar, zijn gewonde op tv vader, het naar Winne. Wolf en in Cara zoeken de draak op en vinden de de Zwarte Toren. een Er is meer naar aan de door hand dan enkel op tv de dreiging van met de draak.Minder

Wolf is verdwaald op in het het Hellebos. Cara biedt door hem onderdak bij uit haar moeder Winne, van de uit bosheks. De draak uit valt het huis van op Friso aan.

Friso het stelt Cara het voor aan Wolf. Dit trio vormt de het verbond der op tv drakendoders. op Ridder Joris beschermt Wolf tegen een Sieg op tv en Wolf vlucht weg uit de de in burcht.

Wolf sluit met vriendschap met op Friso, de zoon van op de smid. van Sieg, oom naar van Wolf, die net terug op is uit het Heilige naar Land, zal de met zijn door mannen de draak door verslaan.Meer Wolf sluit vriendschap een met Friso, de door zoon van de smid. in Sieg, oom van uit een Wolf, die net terug op tv is uit het Heilige het Land, zal met zijn een mannen de op tv draak op tv verslaan. Dit lukt van niet, maar Sieg bereikt tijdens een akkoord: er moeten een zoenoffers aan in het monster betaald op tv worden.Minder

Een draak het duikt het op in het naar dorp en zaait naar terreur. Ridder Artan naar trekt ten strijde en naar verdwijnt... Wolf en zijn moeder, uit Rune, blijven de alleen in achter.

december 2019
09-05-2016 17:05

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren.Meer Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren. Er is meer aan...

06-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf is verdwaald in het Hellebos. Cara biedt hem onderdak bij haar moeder Winne, de bosheks. De draak valt het huis van Friso aan.

05-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso stelt Cara voor aan Wolf. Dit trio vormt het verbond der drakendoders. Ridder Joris beschermt Wolf tegen Sieg en Wolf vlucht weg uit de burcht.

03-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net terug is uit het Heilige Land, zal met zijn mannen de draak verslaan.Meer Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net ...

02-05-2016 17:10

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Een draak duikt op in het dorp en zaait terreur. Ridder Artan trekt ten strijde en verdwijnt... Wolf en zijn moeder, Rune, blijven alleen achter.

De Zoon van Artan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zoon van Artan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zoon van Artan bij De Zoon van Artan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zoon van Artan. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zoon van Artan gemist

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Zoon van Artan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Hier kun je alle uitzendingen van De Zoon van Artan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!