Programma gemist?

Friso met brengt Baltazar, zijn door gewonde vader, naar Winne. met Wolf naar en Cara zoeken de draak en met vinden de Zwarte een Toren.Meer Friso brengt het Baltazar, zijn gewonde tijdens de vader, naar Winne. Wolf en door Cara zoeken de draak het uit en vinden de Zwarte naar Toren. Er de is meer aan de met hand dan in enkel de dreiging in van de draak.Minder

Wolf van is verdwaald in het de Hellebos. Cara op tv biedt hem onderdak bij haar uit moeder door Winne, de bosheks. De draak het valt in het huis naar van Friso aan.

Friso stelt Cara van voor op tv aan Wolf. op tv Dit trio vormt het verbond der op tv drakendoders. Ridder Joris naar beschermt op tv Wolf tegen Sieg en Wolf uit vlucht weg door uit de op burcht.

Wolf sluit op vriendschap met Friso, tijdens de uit zoon van de smid. naar Sieg, oom van Wolf, in die met net terug is de uit het Heilige het Land, zal met uit zijn mannen de draak verslaan.Meer met Wolf sluit vriendschap met met Friso, de de zoon van de van smid. het Sieg, oom van met Wolf, die net met terug is uit het Heilige Land, van zal tijdens met zijn mannen op tv de draak tijdens verslaan. Dit lukt niet, maar van Sieg bereikt een akkoord: het er moeten zoenoffers met aan naar het monster betaald op worden.Minder

Een het draak duikt op een in het dorp en in zaait terreur. Ridder door Artan trekt met ten strijde en verdwijnt... Wolf van en zijn moeder, naar op Rune, blijven alleen door achter.

augustus 2020
09-05-2016 17:05

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren.Meer Friso brengt Baltazar, zijn gewonde vader, naar Winne. Wolf en Cara zoeken de draak en vinden de Zwarte Toren. Er is meer aan...

06-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf is verdwaald in het Hellebos. Cara biedt hem onderdak bij haar moeder Winne, de bosheks. De draak valt het huis van Friso aan.

05-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Friso stelt Cara voor aan Wolf. Dit trio vormt het verbond der drakendoders. Ridder Joris beschermt Wolf tegen Sieg en Wolf vlucht weg uit de burcht.

03-05-2016 17:00

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net terug is uit het Heilige Land, zal met zijn mannen de draak verslaan.Meer Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, oom van Wolf, die net ...

02-05-2016 17:10

De Zoon van Artan

De Zoon van Artan - De Zoon van Artan

Een draak duikt op in het dorp en zaait terreur. Ridder Artan trekt ten strijde en verdwijnt... Wolf en zijn moeder, Rune, blijven alleen achter.

De Zoon van Artan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zoon van Artan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zoon van Artan bij De Zoon van Artan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zoon van Artan. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zoon van Artan gemist

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Zoon van Artan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Zoon van Artan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Zoon van Artan? Hier kun je alle uitzendingen van De Zoon van Artan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!