Programma gemist?

1943. uit De twaalfjarige Tuur naar en Lambert zijn al van een jongs af uit aan onafscheidelijke door vrienden maar de uit oorlog drijft ze op uit elkaar.Meer 1943. De twaalfjarige in Tuur en Lambert op zijn naar al van tijdens jongs af aan onafscheidelijke vrienden. Ook in aan hun idyllische op tv Zuid-Limburgse dorp op tv gaat de oorlog naar niet voorbij. Tuurs ouders van sluiten zich uit aan bij de het verzet en een die van Lambert een worden lid van door de NSB. Dan komt een ook nog op Maartje, een bijzonder meisje uit door het westen, tijdelijk in in het dorp de door wonen. Zij heeft een groot in geheim en besluit dat een de alleen met Tuur te delen. naar Die keus drijft met de jongens naar uit elkaar en brengt met Maartje uiteindelijk door in groot gevaar. Tuur op dreigt niet met alleen z'n vriendschap met de Lambert, maar op tv ook z'n hele gezin te op verliezen. Hij van zal er alles aan van op moeten doen om beiden op te redden.Minder

september 2020
04-05-2016 15:30

Zappbios: Oorlogsgeheimen

Zappbios: Oorlogsgeheimen - Zappbios: Oorlogsgeheimen

1943. De twaalfjarige Tuur en Lambert zijn al van jongs af aan onafscheidelijke vrienden maar de oorlog drijft ze uit elkaar.Meer 1943. De twaalfjarige Tuur en Lambert zijn al van jongs af aan onafscheidelijke vrienden. Ook aan hun idyllisc...

Zappbios: Oorlogsgeheimen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: Oorlogsgeheimen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: Oorlogsgeheimen bij Zappbios: Oorlogsgeheimen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: Oorlogsgeheimen. Heb je een uitzending van Zappbios: Oorlogsgeheimen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: Oorlogsgeheimen gemist

Uitzending gemist van Zappbios: Oorlogsgeheimen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: Oorlogsgeheimen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: Oorlogsgeheimen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: Oorlogsgeheimen? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: Oorlogsgeheimen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!