Programma gemist?

Documentaire over uit een de Utrechtse studentenverzetsgroep. Aan op tv het woord komen onder anderen Joden met op tv die als kind door studenten op uit handen uit van de tijdens Duitse vernietigingsmachine zijn op tv gered. Documentaire over in een Utrechtse studentenverzetsgroep die zich met toelegde op de het in veiligheid brengen een van Joodse kinderen. in Dat de begon tamelijk toevallig en naar kleinschalig, maar groeide uit op tv tot een op tv professionele organisatie die door niet alleen een voor honderden kinderen van kleding, schoeisel en op bonkaarten wist te regelen, uit maar ook door een ingewikkelde namen-administratie met voerde. De kinderen hadden bij hun in gastgezinnen immers een een schuilnaam, tijdens maar moesten toch ooit uit weer onder hun in eigen naam tijdens - die op tv ze vaak zelf niet meer wisten de met - weer terug te vinden het zijn. Tegelijkertijd mocht van die door administratie natuurlijk onder geen beding in naar handen komen de van de nazi's. Vandaar door dat in de lijsten werden opgeborgen naar in de kluis tijdens van aartsbisschop in De Jong in het uit bisschoppelijk paleis in de Utrecht. In de door documentaire wordt dit op tv verhaal uitgebreid verteld en de gaan drie onderduikkinderen tijdens terug naar op tv de plek waar ze van waren naar ondergebracht. Ook zijn een er gesprekken tijdens met een studente van toen het en met historicus naar Bert Jan Flim, op die geldt als het dé deskundige op uit het in gebied van de in geschiedenis van de hulp aan met Joodse op tv kinderen.

oktober 2020
29-01-2017 10:30

NOS De onderduikkinderen van Utrecht

NOS De onderduikkinderen van Utrecht - NOS De onderduikkinderen van Utrecht

Documentaire over een Utrechtse studentenverzetsgroep. Aan het woord komen onder anderen Joden die als kind door studenten uit handen van de Duitse vernietigingsmachine zijn gered. Documentaire over een Utrechtse studentenverzetsgroep die z...

NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De onderduikkinderen van Utrecht bij NOS De onderduikkinderen van Utrecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De onderduikkinderen van Utrecht. Heb je een uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist

Uitzending gemist van NOS De onderduikkinderen van Utrecht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS De onderduikkinderen van Utrecht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS De onderduikkinderen van Utrecht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De onderduikkinderen van Utrecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2017 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!