Programma gemist?

Documentaire over een een Utrechtse studentenverzetsgroep. op tv Aan tijdens het woord komen onder anderen van Joden die als kind de door in studenten uit handen met van de Duitse vernietigingsmachine zijn op door gered. Documentaire over een uit Utrechtse studentenverzetsgroep in die zich toelegde op het in op tv veiligheid met brengen van van Joodse kinderen. Dat begon een tamelijk toevallig en kleinschalig, op maar groeide op tv uit tot een tijdens professionele organisatie die niet een alleen voor honderden naar kinderen kleding, schoeisel met en met bonkaarten wist te regelen, maar op ook een ingewikkelde namen-administratie naar voerde. van De kinderen hadden de bij hun uit gastgezinnen immers een schuilnaam, maar van moesten toch ooit naar weer onder hun eigen van naam - die door ze met vaak zelf niet uit meer wisten - weer terug door te vinden zijn. op tv Tegelijkertijd mocht die tijdens administratie natuurlijk een onder geen beding uit in handen komen de van de op tv nazi's. Vandaar dat de de lijsten van werden opgeborgen in op tv de kluis van aartsbisschop een De Jong tijdens in het bisschoppelijk paleis in tijdens Utrecht. door In de documentaire uit wordt dit verhaal een uitgebreid verteld en gaan drie het onderduikkinderen op tv terug naar de plek waar ze op waren de ondergebracht. Ook zijn er op gesprekken het met een studente van toen en op tv met historicus de Bert het Jan Flim, die geldt als dé naar deskundige op van het gebied van op de geschiedenis van de de hulp de aan Joodse tijdens kinderen.

januari 2020
29-01-2017 10:30

NOS De onderduikkinderen van Utrecht

NOS De onderduikkinderen van Utrecht - NOS De onderduikkinderen van Utrecht

Documentaire over een Utrechtse studentenverzetsgroep. Aan het woord komen onder anderen Joden die als kind door studenten uit handen van de Duitse vernietigingsmachine zijn gered. Documentaire over een Utrechtse studentenverzetsgroep die z...

NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De onderduikkinderen van Utrecht bij NOS De onderduikkinderen van Utrecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De onderduikkinderen van Utrecht. Heb je een uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist

Uitzending gemist van NOS De onderduikkinderen van Utrecht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS De onderduikkinderen van Utrecht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS De onderduikkinderen van Utrecht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De onderduikkinderen van Utrecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2017 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!