Programma gemist?

Documentaire van over een Utrechtse een studentenverzetsgroep. Aan het woord komen in door onder anderen Joden die als kind het door op studenten uit door handen van de Duitse vernietigingsmachine het zijn op tv gered. Documentaire over naar een Utrechtse studentenverzetsgroep die zich toelegde door op het door in op tv veiligheid brengen van Joodse kinderen. een Dat begon tamelijk toevallig van en kleinschalig, tijdens maar groeide uit op tv tot met een professionele organisatie op tv die niet alleen voor honderden door kinderen kleding, het schoeisel en bonkaarten wist op te regelen, maar op tv ook een ingewikkelde uit namen-administratie voerde. De een kinderen tijdens hadden bij hun gastgezinnen immers met een van schuilnaam, maar moesten toch ooit weer van onder in hun eigen naam - die de ze tijdens vaak zelf niet meer naar wisten op tv - weer terug te op vinden zijn. Tegelijkertijd mocht het die tijdens administratie natuurlijk onder geen beding in het handen van komen van de nazi's. in Vandaar op tv dat de lijsten op tv werden opgeborgen in door de kluis van uit aartsbisschop De Jong in het op tv bisschoppelijk paleis op in Utrecht. In de door documentaire een wordt dit verhaal uitgebreid verteld op tv en gaan het drie onderduikkinderen de terug naar de plek waar door ze op tv waren ondergebracht. Ook zijn er gesprekken naar met een studente het van toen en tijdens uit met historicus Bert Jan Flim, uit die geldt als dé naar deskundige door op het gebied van uit de geschiedenis van de op tv hulp aan Joodse door in kinderen.

februari 2021
29-01-2017 10:30

NOS De onderduikkinderen van Utrecht

NOS De onderduikkinderen van Utrecht - NOS De onderduikkinderen van Utrecht

Documentaire over een Utrechtse studentenverzetsgroep. Aan het woord komen onder anderen Joden die als kind door studenten uit handen van de Duitse vernietigingsmachine zijn gered. Documentaire over een Utrechtse studentenverzetsgroep die z...

NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De onderduikkinderen van Utrecht bij NOS De onderduikkinderen van Utrecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De onderduikkinderen van Utrecht. Heb je een uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist

Uitzending gemist van NOS De onderduikkinderen van Utrecht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS De onderduikkinderen van Utrecht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS De onderduikkinderen van Utrecht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De onderduikkinderen van Utrecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2017 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!