Programma gemist?

Documentaire over naar een met Utrechtse studentenverzetsgroep. Aan het naar woord komen naar onder anderen Joden die tijdens als kind door studenten op tv uit een handen van de in Duitse vernietigingsmachine zijn gered. naar Documentaire over een Utrechtse op studentenverzetsgroep die zich toelegde een op op tv het in het veiligheid brengen van Joodse kinderen. Dat door naar begon tamelijk toevallig en op kleinschalig, maar groeide uit tot het een het professionele organisatie die van niet alleen het voor honderden kinderen de kleding, schoeisel en met bonkaarten wist te van regelen, maar ook door een ingewikkelde namen-administratie voerde. in De kinderen hadden bij op tv hun een gastgezinnen immers een schuilnaam, op tv maar moesten toch ooit weer uit onder hun eigen op tv op naam - die uit ze vaak zelf op tv niet meer wisten - van weer terug te vinden de zijn. Tegelijkertijd mocht die van administratie natuurlijk onder naar een geen beding in een handen komen van met de nazi's. Vandaar dat de de lijsten werden opgeborgen in het de kluis door van op tv aartsbisschop De Jong in uit het bisschoppelijk paleis in Utrecht. het In de de documentaire het wordt dit verhaal uitgebreid verteld en op tv gaan naar drie onderduikkinderen terug naar op de het plek waar ze op tv waren ondergebracht. Ook zijn er tijdens gesprekken met een tijdens studente van toen en een met historicus Bert op Jan Flim, die een geldt het als dé deskundige het op het gebied een van de geschiedenis met van de hulp het aan Joodse het kinderen.

augustus 2021
29-01-2017 10:30

NOS De onderduikkinderen van Utrecht

NOS De onderduikkinderen van Utrecht - NOS De onderduikkinderen van Utrecht

Documentaire over een Utrechtse studentenverzetsgroep. Aan het woord komen onder anderen Joden die als kind door studenten uit handen van de Duitse vernietigingsmachine zijn gered. Documentaire over een Utrechtse studentenverzetsgroep die z...

NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De onderduikkinderen van Utrecht bij NOS De onderduikkinderen van Utrecht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De onderduikkinderen van Utrecht. Heb je een uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist

Uitzending gemist van NOS De onderduikkinderen van Utrecht? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS De onderduikkinderen van Utrecht, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS De onderduikkinderen van Utrecht gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS De onderduikkinderen van Utrecht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De onderduikkinderen van Utrecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2017 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!