Programma gemist?

Documentaire met waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht met op tv krijgen. Bij de herdenking staan het leeftijdsgenoten van de slachtoffers naar achter de graven van symbool voor iemand op wiens leven door van tijdens oorlogsgeweld is opgehouden.

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers van letterlijk op een gezicht krijgen. uit Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten door van de slachtoffers door achter een de graven symbool voor op tv iemand door wiens leven door in oorlogsgeweld is opgehouden.

Op deze naar herdenkingsdag staat RTL 4 door met een op aangrijpende documentaire stil de bij oorlogsslachtoffers. tijdens In Ereveld Vol Leven, de gepresenteerd door Angela Groothuizen, een op tv komt Nationaal Ereveld op Loenen tot leven door het de gesneuvelden letterlijk een op gezicht te geven. Met op de persoonlijke met verhalen van het Giovanni van Bronckhorst met en Sjors van in der Panne en is op tv er dit een jaar op 4 mei van speciale aandacht voor naar de slachtoffers in uit Nederlands-Indië. Sjors van met der Panne de reisde voor de documentaire naar af naar Indonesië en bezocht met de reusachtige erevelden op tv op het Java, waar 25.000 Nederlandse een slachtoffers begraven een zijn. Ook tijdens Giovanni van Bronckhorst op tv spreekt in de documentaire uit openhartig over zijn familieleden die door Nederlands-Indië verlieten de om hier/in de ons land een betere een toekomst op te op tv bouwen. In Ereveld Vol tijdens Leven staan leeftijdsgenoten van van overledenen achter de het de graven symbool voor iemand in wiens leven door oorlogsgeweld is door beëindigd. Deze naar manier van herdenken is tijdens een initiatief van het de televisieregisseur Dennis Brussaard de en documentairemaakster Nathalie Toisuta. “In de met uit documentaire wordt herdenken door zichtbaar door de ontmoeting met de de nabestaanden. Zij van vertellen met hoe er met het verlies tijdens van een dierbare een door gat van in hun uit is geslagen. ‘Ereveld Vol Leven’ verbindt naar het verleden, tijdens het heden naar en de toekomst”, uit aldus Toisuta. Presentatrice de Angela Groothuizen spreekt in met nabestaanden die oog door in oog komen te op staan met een naar representant van ongeveer dezelfde naar leeftijd tijdens als het slachtoffer. Ook ontmoet in ze van familieleden die hun de dierbaren willen eren door zelf het de representant te zijn. een Groothuizen: “Opeens kun je de op tv slachtoffers met in de ogen naar kijken, besef je dat van het gaat om vaders, moeders, van broers en zusjes. naar een Om een leven vol dromen naar en verwachtingen, het zoals we deze de zelf ook hebben.” Met van Ereveld Vol Leven hopen de uit op nabestaanden respect en van aandacht te krijgen voor alle een militairen die van sterven op vredesmissies, toen en uit van nu.

april 2021
05-05-2018 13:29

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2018 23:55

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2017 20:40

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Op deze herdenkingsdag staat RTL 4 met een aangrijpende documentaire stil bij oorlogsslachtoffers. In Ereveld Vol Leven, gepresenteerd door Angela Groothuizen, komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven door de gesneuvelden letterlijk een gezi...

Ereveld Vol leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ereveld Vol leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ereveld Vol leven bij Ereveld Vol leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ereveld Vol leven. Heb je een uitzending van Ereveld Vol leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ereveld Vol leven gemist

Documentaire waarin het Nationaal Ereveld Loenen tot leven wordt gebracht door oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht te geven. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden. Naast de herdenking komen drie bijzondere oorlogsverhalen aan bod, verteld door de nabestaanden. Twee verhalen over jonge militairen die zijn omgekomen bij een vredesmissie in Afghanistan en een verhaal over een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. De nabestaanden hopen respect en aandacht te krijgen voor álle militairen die sterven op vredesmissies, toen en nu.

Uitzending gemist van Ereveld Vol leven? Hier kun je alle uitzendingen van Ereveld Vol leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 13:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!