Programma gemist?

Documentaire naar waarin oorlogsslachtoffers letterlijk op een gezicht krijgen. op Bij de in herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers een uit achter de graven symbool op tv voor iemand wiens op tv leven door door oorlogsgeweld is opgehouden.

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers de letterlijk een op tv gezicht in krijgen. Bij de herdenking staan met leeftijdsgenoten van de slachtoffers een achter de graven door op symbool voor iemand op wiens leven door oorlogsgeweld is op tv opgehouden.

Op het deze herdenkingsdag het staat RTL 4 met een aangrijpende tijdens documentaire stil op bij oorlogsslachtoffers. In door Ereveld Vol op Leven, gepresenteerd door Angela een Groothuizen, komt Nationaal van Ereveld Loenen het tot leven door op de gesneuvelden letterlijk naar een gezicht te geven. Met met de persoonlijke verhalen van van Giovanni een van Bronckhorst en door Sjors van van der Panne met en is er dit jaar op tijdens 4 in mei speciale met aandacht voor de slachtoffers in het Nederlands-Indië. Sjors van tijdens der Panne reisde met voor de documentaire af naar naar in Indonesië en bezocht de reusachtige erevelden naar op Java, van waar 25.000 Nederlandse op slachtoffers begraven zijn. Ook door Giovanni van Bronckhorst door door spreekt in de documentaire openhartig over het zijn familieleden die met Nederlands-Indië verlieten om tijdens hier/in ons met land een betere de toekomst door op te bouwen. In Ereveld Vol tijdens Leven naar staan leeftijdsgenoten van een overledenen achter de naar graven symbool voor iemand wiens leven op het door oorlogsgeweld is beëindigd. Deze manier een op tv van herdenken is een initiatief van op tv televisieregisseur Dennis het Brussaard en documentairemaakster Nathalie met naar Toisuta. “In de documentaire wordt herdenken op tv zichtbaar door naar de ontmoeting met de de nabestaanden. Zij vertellen uit hoe tijdens er met het verlies van op op een dierbare een gat uit in hun is uit geslagen. ‘Ereveld het Vol Leven’ verbindt het verleden, door het heden en tijdens de toekomst”, aldus door Toisuta. Presentatrice Angela op Groothuizen spreekt met nabestaanden op die oog in oog van komen te tijdens staan met door een representant naar van ongeveer dezelfde leeftijd als tijdens het slachtoffer. tijdens Ook ontmoet in ze familieleden die tijdens hun dierbaren willen op tv eren door zelf in representant te zijn. Groothuizen: met “Opeens kun je op tv de slachtoffers in de ogen naar kijken, besef je op tv dat het gaat het om vaders, het moeders, broers en zusjes. uit Om een met leven vol dromen op en verwachtingen, het zoals we deze zelf ook het hebben.” Met Ereveld in Vol Leven hopen in de nabestaanden respect en een aandacht te op tv krijgen door voor alle militairen die sterven met op vredesmissies, toen het en uit nu.

augustus 2021
05-05-2018 13:29

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2018 23:55

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2017 20:40

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Op deze herdenkingsdag staat RTL 4 met een aangrijpende documentaire stil bij oorlogsslachtoffers. In Ereveld Vol Leven, gepresenteerd door Angela Groothuizen, komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven door de gesneuvelden letterlijk een gezi...

Ereveld Vol leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ereveld Vol leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ereveld Vol leven bij Ereveld Vol leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ereveld Vol leven. Heb je een uitzending van Ereveld Vol leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ereveld Vol leven gemist

Documentaire waarin het Nationaal Ereveld Loenen tot leven wordt gebracht door oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht te geven. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden. Naast de herdenking komen drie bijzondere oorlogsverhalen aan bod, verteld door de nabestaanden. Twee verhalen over jonge militairen die zijn omgekomen bij een vredesmissie in Afghanistan en een verhaal over een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. De nabestaanden hopen respect en aandacht te krijgen voor álle militairen die sterven op vredesmissies, toen en nu.

Uitzending gemist van Ereveld Vol leven? Hier kun je alle uitzendingen van Ereveld Vol leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 13:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!