Programma gemist?

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers een in letterlijk een gezicht op tv krijgen. Bij de herdenking staan het leeftijdsgenoten van de in slachtoffers achter met de graven symbool voor op iemand wiens in leven door oorlogsgeweld naar is opgehouden.

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers op tv letterlijk een gezicht uit krijgen. door Bij de herdenking het staan leeftijdsgenoten van de een slachtoffers achter de op tv graven met symbool voor iemand tijdens wiens leven door oorlogsgeweld is tijdens opgehouden.

Op deze herdenkingsdag uit op tv staat RTL 4 met een aangrijpende van documentaire stil bij door oorlogsslachtoffers. op In Ereveld Vol naar Leven, gepresenteerd door Angela een Groothuizen, op tv komt Nationaal Ereveld Loenen een tot leven door de gesneuvelden naar letterlijk tijdens een gezicht te geven. op tv Met naar de persoonlijke verhalen de van Giovanni van Bronckhorst en de Sjors van der in Panne tijdens en is er dit jaar op de 4 mei uit speciale aandacht voor de in naar slachtoffers in Nederlands-Indië. Sjors van der Panne op reisde voor naar de documentaire af op naar Indonesië en bezocht in de met reusachtige erevelden op de Java, waar 25.000 Nederlandse slachtoffers met op tv begraven zijn. Ook Giovanni van door Bronckhorst spreekt in de de documentaire openhartig tijdens over zijn tijdens familieleden die Nederlands-Indië verlieten om een hier/in tijdens ons land op tv een betere toekomst op op te bouwen. In Ereveld Vol Leven de staan leeftijdsgenoten van door overledenen achter de een graven een symbool voor iemand naar wiens leven met door oorlogsgeweld is door beëindigd. Deze manier van herdenken is met een op tv initiatief van televisieregisseur Dennis de Brussaard en documentairemaakster het Nathalie uit Toisuta. “In de documentaire wordt herdenken op tv zichtbaar door de met ontmoeting met de de nabestaanden. in Zij vertellen hoe er met naar een het verlies van een met dierbare een een gat in hun is geslagen. door ‘Ereveld Vol Leven’ verbindt een het verleden, het op heden en met de toekomst”, door aldus Toisuta. Presentatrice Angela Groothuizen spreekt tijdens het met nabestaanden die oog in in oog komen op tv te staan een met een representant naar van ongeveer dezelfde leeftijd een als het slachtoffer. Ook ontmoet door tijdens ze familieleden die hun dierbaren naar willen eren door tijdens zelf naar representant te zijn. Groothuizen: uit “Opeens kun je de slachtoffers op tv in de ogen tijdens kijken, besef naar je met dat het gaat om vaders, moeders, tijdens met broers en zusjes. op tv Om een leven vol dromen en op tv naar verwachtingen, zoals we deze door zelf ook hebben.” Met tijdens Ereveld Vol Leven hopen uit de nabestaanden in respect en aandacht te krijgen naar voor alle op tv militairen die sterven op uit vredesmissies, toen en op tv in nu.

april 2020
05-05-2018 13:29

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2018 23:55

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2017 20:40

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Op deze herdenkingsdag staat RTL 4 met een aangrijpende documentaire stil bij oorlogsslachtoffers. In Ereveld Vol Leven, gepresenteerd door Angela Groothuizen, komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven door de gesneuvelden letterlijk een gezi...

Ereveld Vol leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ereveld Vol leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ereveld Vol leven bij Ereveld Vol leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ereveld Vol leven. Heb je een uitzending van Ereveld Vol leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ereveld Vol leven gemist

Documentaire waarin het Nationaal Ereveld Loenen tot leven wordt gebracht door oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht te geven. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden. Naast de herdenking komen drie bijzondere oorlogsverhalen aan bod, verteld door de nabestaanden. Twee verhalen over jonge militairen die zijn omgekomen bij een vredesmissie in Afghanistan en een verhaal over een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. De nabestaanden hopen respect en aandacht te krijgen voor álle militairen die sterven op vredesmissies, toen en nu.

Uitzending gemist van Ereveld Vol leven? Hier kun je alle uitzendingen van Ereveld Vol leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 13:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!