Programma gemist?

Documentaire waarin op oorlogsslachtoffers letterlijk op een gezicht krijgen. Bij uit de herdenking staan leeftijdsgenoten het van de van slachtoffers achter de de graven symbool voor uit iemand wiens op tv leven door oorlogsgeweld is door opgehouden.

Documentaire het waarin oorlogsslachtoffers naar letterlijk een gezicht een krijgen. Bij de herdenking tijdens staan leeftijdsgenoten van het de slachtoffers naar achter de graven van symbool voor iemand wiens in leven door de oorlogsgeweld is opgehouden.

Op deze uit herdenkingsdag uit staat RTL 4 met in een aangrijpende documentaire een stil bij oorlogsslachtoffers. In de Ereveld de Vol Leven, gepresenteerd door van Angela Groothuizen, uit komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven een door de gesneuvelden in het letterlijk een gezicht te tijdens geven. Met de persoonlijke verhalen op van Giovanni van de Bronckhorst en een Sjors het van der Panne naar en is er dit op tv jaar op 4 op mei speciale aandacht naar voor de slachtoffers in Nederlands-Indië. Sjors door van der naar Panne reisde uit voor de naar documentaire af naar Indonesië en bezocht in de reusachtige met erevelden op een Java, waar 25.000 Nederlandse slachtoffers de op begraven zijn. Ook Giovanni van door Bronckhorst spreekt met in de documentaire openhartig over de zijn familieleden die naar uit Nederlands-Indië verlieten om door hier/in ons land een uit betere toekomst door op te bouwen. In Ereveld Vol Leven in staan leeftijdsgenoten op van overledenen achter van de de graven symbool voor iemand wiens in leven door van oorlogsgeweld is beëindigd. op tv Deze manier van herdenken van is een een initiatief van televisieregisseur uit Dennis Brussaard en documentairemaakster Nathalie van in Toisuta. “In de tijdens documentaire wordt herdenken door zichtbaar door de op ontmoeting met de nabestaanden. Zij vertellen van hoe op tv er met het verlies het van in een dierbare een gat in hun op is geslagen. van ‘Ereveld Vol in Leven’ verbindt het in verleden, het op tv heden en de toekomst”, aldus Toisuta. Presentatrice van Angela Groothuizen spreekt naar met naar nabestaanden die oog in oog op komen een te staan met een op representant naar van ongeveer dezelfde leeftijd als het naar uit slachtoffer. Ook ontmoet ze familieleden die met hun dierbaren een willen eren met door zelf representant uit te zijn. Groothuizen: “Opeens de kun je de met slachtoffers van in de ogen kijken, van besef je dat het uit gaat om naar vaders, moeders, broers en uit zusjes. Om tijdens een leven vol dromen en op verwachtingen, zoals we met deze zelf ook op tijdens hebben.” Met Ereveld Vol Leven hopen de met naar nabestaanden respect en aandacht te het krijgen voor alle militairen van die sterven op door vredesmissies, in toen en door nu.

november 2020
05-05-2018 13:29

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2018 23:55

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2017 20:40

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Op deze herdenkingsdag staat RTL 4 met een aangrijpende documentaire stil bij oorlogsslachtoffers. In Ereveld Vol Leven, gepresenteerd door Angela Groothuizen, komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven door de gesneuvelden letterlijk een gezi...

Ereveld Vol leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ereveld Vol leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ereveld Vol leven bij Ereveld Vol leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ereveld Vol leven. Heb je een uitzending van Ereveld Vol leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ereveld Vol leven gemist

Documentaire waarin het Nationaal Ereveld Loenen tot leven wordt gebracht door oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht te geven. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden. Naast de herdenking komen drie bijzondere oorlogsverhalen aan bod, verteld door de nabestaanden. Twee verhalen over jonge militairen die zijn omgekomen bij een vredesmissie in Afghanistan en een verhaal over een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. De nabestaanden hopen respect en aandacht te krijgen voor álle militairen die sterven op vredesmissies, toen en nu.

Uitzending gemist van Ereveld Vol leven? Hier kun je alle uitzendingen van Ereveld Vol leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 13:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!