Programma gemist?

Documentaire waarin op oorlogsslachtoffers een letterlijk een gezicht in krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten tijdens de van de slachtoffers van achter de graven uit symbool voor iemand wiens door leven door oorlogsgeweld is van opgehouden.

Documentaire met waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een tijdens gezicht krijgen. Bij naar de herdenking tijdens staan leeftijdsgenoten van de door slachtoffers achter door de graven symbool door voor iemand een wiens leven door oorlogsgeweld is het opgehouden.

Op deze herdenkingsdag van staat RTL 4 door met een in aangrijpende documentaire in stil bij oorlogsslachtoffers. In het Ereveld met Vol Leven, gepresenteerd door Angela door Groothuizen, op komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven in door de gesneuvelden naar letterlijk een gezicht de het te geven. Met de persoonlijke verhalen het de van Giovanni van Bronckhorst en in Sjors tijdens van der Panne en is een er dit jaar met op de 4 mei speciale door aandacht voor de van slachtoffers in Nederlands-Indië. Sjors van der met Panne reisde voor naar de documentaire af naar een Indonesië een en bezocht de de reusachtige erevelden op Java, waar het 25.000 Nederlandse door slachtoffers begraven van zijn. Ook Giovanni in van Bronckhorst met spreekt in de in documentaire openhartig over zijn op tv familieleden die Nederlands-Indië verlieten om een hier/in op tv ons land een naar betere toekomst naar op te bouwen. In een Ereveld Vol Leven uit staan leeftijdsgenoten van overledenen achter naar de graven symbool van voor iemand wiens tijdens leven door van oorlogsgeweld is beëindigd. Deze manier op tv van met herdenken is een initiatief op van televisieregisseur door Dennis Brussaard en op documentairemaakster Nathalie door Toisuta. “In de in documentaire wordt herdenken zichtbaar door een de ontmoeting met de de nabestaanden. Zij een vertellen hoe in er met het verlies het van een uit dierbare een gat op tv in hun het is geslagen. ‘Ereveld van Vol Leven’ verbindt het verleden, door het heden en de de toekomst”, aldus een Toisuta. Presentatrice Angela op Groothuizen spreekt met nabestaanden de die oog in naar oog komen naar te staan uit met een representant uit van ongeveer dezelfde leeftijd op als het het slachtoffer. Ook ontmoet ze familieleden die in door hun dierbaren willen eren door een zelf representant het te zijn. Groothuizen: op “Opeens kun je op de slachtoffers in de uit ogen kijken, besef van je dat het met gaat om uit vaders, moeders, op broers en zusjes. Om een op leven vol dromen en naar verwachtingen, zoals we de deze tijdens zelf ook naar hebben.” Met Ereveld Vol Leven hopen de naar nabestaanden respect en in aandacht te op krijgen voor alle militairen het die uit sterven op vredesmissies, toen tijdens en op nu.

augustus 2020
05-05-2018 13:29

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2018 23:55

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2017 20:40

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Op deze herdenkingsdag staat RTL 4 met een aangrijpende documentaire stil bij oorlogsslachtoffers. In Ereveld Vol Leven, gepresenteerd door Angela Groothuizen, komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven door de gesneuvelden letterlijk een gezi...

Ereveld Vol leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ereveld Vol leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ereveld Vol leven bij Ereveld Vol leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ereveld Vol leven. Heb je een uitzending van Ereveld Vol leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ereveld Vol leven gemist

Documentaire waarin het Nationaal Ereveld Loenen tot leven wordt gebracht door oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht te geven. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden. Naast de herdenking komen drie bijzondere oorlogsverhalen aan bod, verteld door de nabestaanden. Twee verhalen over jonge militairen die zijn omgekomen bij een vredesmissie in Afghanistan en een verhaal over een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. De nabestaanden hopen respect en aandacht te krijgen voor álle militairen die sterven op vredesmissies, toen en nu.

Uitzending gemist van Ereveld Vol leven? Hier kun je alle uitzendingen van Ereveld Vol leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 13:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!