Programma gemist?

Documentaire waarin op tv oorlogsslachtoffers letterlijk een het gezicht krijgen. Bij de in op herdenking staan leeftijdsgenoten van de op slachtoffers achter de graven van symbool voor iemand uit wiens leven een door oorlogsgeweld is op tv opgehouden.

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers van letterlijk in een gezicht krijgen. Bij de door een herdenking staan leeftijdsgenoten van de van slachtoffers achter de graven naar symbool voor iemand tijdens naar wiens leven door oorlogsgeweld is uit opgehouden.

Op op deze herdenkingsdag staat RTL naar 4 met een aangrijpende tijdens documentaire stil op bij oorlogsslachtoffers. uit In Ereveld Vol Leven, gepresenteerd naar door Angela een Groothuizen, een komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven het door de tijdens gesneuvelden uit letterlijk een gezicht te een geven. Met de in persoonlijke verhalen van Giovanni van naar Bronckhorst en Sjors op tv van der tijdens Panne en uit is er dit jaar op tijdens 4 mei speciale tijdens aandacht voor de de slachtoffers in Nederlands-Indië. Sjors met van op der Panne reisde voor de van documentaire af naar naar een Indonesië en bezocht de op reusachtige erevelden op Java, waar in 25.000 Nederlandse op tv slachtoffers begraven zijn. Ook van de Giovanni van Bronckhorst spreekt in de uit documentaire openhartig over door zijn familieleden die in het Nederlands-Indië verlieten om hier/in ons een land een betere van toekomst op op te bouwen. In Ereveld Vol Leven uit staan leeftijdsgenoten van van overledenen de achter de graven het symbool voor naar iemand wiens leven door de oorlogsgeweld is door beëindigd. Deze manier van naar herdenken is een initiatief van naar tijdens televisieregisseur Dennis Brussaard en naar documentairemaakster Nathalie tijdens Toisuta. “In de documentaire door wordt herdenken zichtbaar door met de ontmoeting met naar de nabestaanden. een Zij vertellen hoe er met met het verlies van op tv een een dierbare een gat in uit hun is het geslagen. ‘Ereveld Vol van Leven’ verbindt in het verleden, het heden en de het toekomst”, aldus naar Toisuta. Presentatrice Angela met Groothuizen spreekt met nabestaanden het die oog in naar oog komen te uit staan met uit een representant van ongeveer dezelfde uit leeftijd een als het slachtoffer. Ook ontmoet op tv ze in familieleden die hun dierbaren willen in eren in door zelf representant te op tv zijn. Groothuizen: “Opeens kun in je op tv de slachtoffers in van de ogen kijken, besef je naar de dat het gaat tijdens om vaders, moeders, broers en zusjes. op tv Om een met leven vol dromen tijdens en tijdens verwachtingen, zoals we op deze zelf ook hebben.” Met Ereveld Vol van Leven hopen de door nabestaanden door respect en aandacht met te krijgen voor alle met militairen die tijdens sterven op met vredesmissies, toen en het nu.

december 2019
05-05-2018 13:29

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2018 23:55

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2017 20:40

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Op deze herdenkingsdag staat RTL 4 met een aangrijpende documentaire stil bij oorlogsslachtoffers. In Ereveld Vol Leven, gepresenteerd door Angela Groothuizen, komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven door de gesneuvelden letterlijk een gezi...

Ereveld Vol leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ereveld Vol leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ereveld Vol leven bij Ereveld Vol leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ereveld Vol leven. Heb je een uitzending van Ereveld Vol leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ereveld Vol leven gemist

Documentaire waarin het Nationaal Ereveld Loenen tot leven wordt gebracht door oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht te geven. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden. Naast de herdenking komen drie bijzondere oorlogsverhalen aan bod, verteld door de nabestaanden. Twee verhalen over jonge militairen die zijn omgekomen bij een vredesmissie in Afghanistan en een verhaal over een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. De nabestaanden hopen respect en aandacht te krijgen voor álle militairen die sterven op vredesmissies, toen en nu.

Uitzending gemist van Ereveld Vol leven? Hier kun je alle uitzendingen van Ereveld Vol leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 13:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!