Programma gemist?

Documentaire uit waarin oorlogsslachtoffers letterlijk het een gezicht uit krijgen. Bij de herdenking naar staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers van achter de graven door door symbool voor iemand tijdens wiens leven door oorlogsgeweld van is opgehouden.

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers in letterlijk een uit gezicht krijgen. door Bij de herdenking staan de leeftijdsgenoten van met de slachtoffers op tv achter de graven het symbool voor iemand het wiens leven door oorlogsgeweld is in opgehouden.

Op deze naar herdenkingsdag staat tijdens RTL 4 met een aangrijpende van documentaire stil tijdens bij oorlogsslachtoffers. In Ereveld de Vol Leven, gepresenteerd het door Angela met Groothuizen, komt op tv Nationaal Ereveld Loenen naar tot leven door op de gesneuvelden door letterlijk een gezicht te een geven. Met de persoonlijke verhalen uit een van Giovanni van Bronckhorst en Sjors het van der Panne door en is een er dit jaar op het 4 mei speciale het aandacht voor de een slachtoffers in in Nederlands-Indië. Sjors van tijdens der Panne reisde voor de naar documentaire af naar een Indonesië en tijdens bezocht in de reusachtige erevelden op Java, in waar in 25.000 Nederlandse slachtoffers begraven zijn. op Ook van Giovanni van Bronckhorst op tv spreekt in de documentaire openhartig met over zijn op familieleden die Nederlands-Indië verlieten het om hier/in ons land een een betere tijdens toekomst op op te bouwen. In Ereveld een Vol Leven staan leeftijdsgenoten met van de overledenen achter de graven symbool voor een het iemand wiens leven door op oorlogsgeweld is beëindigd. Deze naar manier van herdenken is het door een initiatief van televisieregisseur Dennis Brussaard op en op tv documentairemaakster Nathalie Toisuta. in “In de documentaire wordt door herdenken zichtbaar op door de naar ontmoeting met de nabestaanden. Zij vertellen door hoe er met het het naar verlies van een dierbare tijdens een gat in het hun in is geslagen. ‘Ereveld het Vol Leven’ verbindt het het verleden, het heden het en de van toekomst”, aldus Toisuta. Presentatrice Angela Groothuizen spreekt in een met nabestaanden die oog in tijdens oog komen met te staan met een door representant van het ongeveer dezelfde leeftijd als het de slachtoffer. Ook in ontmoet op ze familieleden die hun dierbaren willen naar eren door zelf door op tv representant te zijn. Groothuizen: “Opeens met kun door je de slachtoffers in de ogen door kijken, besef je uit dat het tijdens gaat om op vaders, moeders, broers en zusjes. in Om een leven een vol dromen en op tv verwachtingen, zoals we uit deze zelf met ook hebben.” Met Ereveld de Vol Leven hopen van de nabestaanden respect met en de aandacht te krijgen voor alle het militairen op die sterven op een vredesmissies, toen en door nu.

september 2021
05-05-2018 13:29

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2018 23:55

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2017 20:40

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Op deze herdenkingsdag staat RTL 4 met een aangrijpende documentaire stil bij oorlogsslachtoffers. In Ereveld Vol Leven, gepresenteerd door Angela Groothuizen, komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven door de gesneuvelden letterlijk een gezi...

Ereveld Vol leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ereveld Vol leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ereveld Vol leven bij Ereveld Vol leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ereveld Vol leven. Heb je een uitzending van Ereveld Vol leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ereveld Vol leven gemist

Documentaire waarin het Nationaal Ereveld Loenen tot leven wordt gebracht door oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht te geven. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden. Naast de herdenking komen drie bijzondere oorlogsverhalen aan bod, verteld door de nabestaanden. Twee verhalen over jonge militairen die zijn omgekomen bij een vredesmissie in Afghanistan en een verhaal over een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. De nabestaanden hopen respect en aandacht te krijgen voor álle militairen die sterven op vredesmissies, toen en nu.

Uitzending gemist van Ereveld Vol leven? Hier kun je alle uitzendingen van Ereveld Vol leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 13:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!