Programma gemist?

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers in letterlijk een een gezicht krijgen. op tv Bij de herdenking staan uit leeftijdsgenoten van de slachtoffers op de achter de graven symbool voor naar iemand wiens leven door door oorlogsgeweld is op tv opgehouden.

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers de letterlijk een gezicht op tv tijdens krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten in uit van de slachtoffers achter de de graven de symbool voor iemand wiens leven door op tv een oorlogsgeweld is opgehouden.

Op in deze herdenkingsdag het staat RTL 4 in met een aangrijpende documentaire stil het bij oorlogsslachtoffers. In van Ereveld Vol Leven, de gepresenteerd door een Angela Groothuizen, komt Nationaal Ereveld door uit Loenen tot leven op tv door de gesneuvelden letterlijk de een gezicht te op geven. Met de persoonlijke naar verhalen van Giovanni tijdens van Bronckhorst uit en Sjors van der in Panne en met is er dit de jaar op 4 mei speciale van aandacht met voor de slachtoffers uit in Nederlands-Indië. Sjors van het der Panne reisde voor de met documentaire af van naar Indonesië naar en bezocht de het reusachtige erevelden op Java, een waar van 25.000 Nederlandse slachtoffers van begraven zijn. Ook Giovanni van Bronckhorst met in spreekt in de documentaire openhartig over het zijn de familieleden die Nederlands-Indië verlieten de om hier/in op tv ons land een een betere toekomst van op te bouwen. In met Ereveld Vol Leven op staan leeftijdsgenoten van overledenen achter het de graven symbool de voor naar iemand wiens leven het door oorlogsgeweld is beëindigd. Deze een manier van naar herdenken is een een initiatief van televisieregisseur in Dennis Brussaard en op tv documentairemaakster Nathalie Toisuta. “In de door naar documentaire wordt herdenken zichtbaar door de naar ontmoeting met van de nabestaanden. Zij door vertellen op tv hoe er met het verlies door van een tijdens dierbare een gat in hun tijdens in is geslagen. ‘Ereveld Vol Leven’ verbindt naar het verleden, het het heden en van de toekomst”, aldus Toisuta. Presentatrice van Angela van Groothuizen spreekt in met nabestaanden die oog in oog op tijdens komen te staan met een representant in van ongeveer dezelfde een op tv leeftijd als het slachtoffer. Ook het ontmoet ze op familieleden die hun dierbaren naar willen eren door zelf een representant van te zijn. Groothuizen: “Opeens tijdens kun je de de slachtoffers uit in de ogen kijken, besef je naar dat het door gaat van om vaders, moeders, broers tijdens en zusjes. Om een van leven vol dromen en op tv verwachtingen, op tv zoals we deze zelf ook het hebben.” Met Ereveld naar Vol Leven uit hopen de nabestaanden respect en naar aandacht te krijgen met voor alle de militairen met die sterven op vredesmissies, toen naar en de nu.

september 2020
05-05-2018 13:29

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2018 23:55

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Documentaire waarin oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht krijgen. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden.

04-05-2017 20:40

Afl. 1

Ereveld Vol leven - Afl. 1

Op deze herdenkingsdag staat RTL 4 met een aangrijpende documentaire stil bij oorlogsslachtoffers. In Ereveld Vol Leven, gepresenteerd door Angela Groothuizen, komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven door de gesneuvelden letterlijk een gezi...

Ereveld Vol leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ereveld Vol leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ereveld Vol leven bij Ereveld Vol leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ereveld Vol leven. Heb je een uitzending van Ereveld Vol leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ereveld Vol leven gemist

Documentaire waarin het Nationaal Ereveld Loenen tot leven wordt gebracht door oorlogsslachtoffers letterlijk een gezicht te geven. Bij de herdenking staan leeftijdsgenoten van de slachtoffers achter de graven symbool voor iemand wiens leven door oorlogsgeweld is opgehouden. Naast de herdenking komen drie bijzondere oorlogsverhalen aan bod, verteld door de nabestaanden. Twee verhalen over jonge militairen die zijn omgekomen bij een vredesmissie in Afghanistan en een verhaal over een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. De nabestaanden hopen respect en aandacht te krijgen voor álle militairen die sterven op vredesmissies, toen en nu.

Uitzending gemist van Ereveld Vol leven? Hier kun je alle uitzendingen van Ereveld Vol leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 13:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!