Programma gemist?

'Ik ben de er in nog' is een voorstelling het over schuld en schaamte, over met levenslange schade en door naar over wat oorlog met mensen de doet. op tv De voorstelling is gebaseerd op het de gelijknamige tijdens autobiografische boek.Meer Een met moeder en een in dochter. Tegen uit de moeder zei een buurvrouw van na uit de oorlog: 'God kind, ben je in er in nog?' Dat zinnetje, die in vraag is van er altijd in gebleven. Het ging nooit voorbij. een 'Ik tijdens ben er nog' is een in voorstelling over het schuld en van schaamte, over levenslange schade. in Een verhaal over toen de en nu, van het alle tijden. Een verhaal op over van wat oorlog met mensen doet. een De voorstelling de is gebaseerd op op het gelijknamige autobiografische boek, de waarmee actrice en naar voormalig uit nieuwslezeres Debby Petter tijdens in 2009 van als schrijfster debuteerde. Twee uit jaar later bracht zij door het op tv door Thomas Verbogt naar bewerkte verhaal naar intieme theaterzalen. In het een april en mei speelt in Petter het oorlogsverhaal in van haar moeder een op historisch in beladen locaties, in onder andere uit het Anne Frank van Huis een en Herinneringscentrum Kamp Westerbork. een De tv-uitzending is een opgenomen in de met Hollandsche Schouwburg in Amsterdam op tv op 2 mei van 2016.Minder

januari 2021
04-05-2016 23:05

Debby Petter: Ik ben er nog

Debby Petter: Ik ben er nog - Debby Petter: Ik ben er nog

'Ik ben er nog' is een voorstelling over schuld en schaamte, over levenslange schade en over wat oorlog met mensen doet. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek.Meer Een moeder en een dochter. Tegen de moeder ...

Debby Petter: Ik ben er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Debby Petter: Ik ben er nog bij Debby Petter: Ik ben er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Debby Petter: Ik ben er nog. Heb je een uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Debby Petter: Ik ben er nog gemist

Uitzending gemist van Debby Petter: Ik ben er nog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Debby Petter: Ik ben er nog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Debby Petter: Ik ben er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Debby Petter: Ik ben er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!