Programma gemist?

'Ik de ben er van nog' is een voorstelling over met schuld en in schaamte, over levenslange schade in en over op wat oorlog met in mensen doet. De in voorstelling is gebaseerd op het tijdens gelijknamige tijdens autobiografische boek.Meer Een moeder en op een dochter. het Tegen de moeder met zei een op tv buurvrouw na de oorlog: naar 'God kind, ben op je er nog?' door Dat zinnetje, de die vraag van is er altijd gebleven. naar Het ging nooit een voorbij. 'Ik op tv ben er nog' is uit een voorstelling over schuld een en schaamte, over levenslange het schade. Een verhaal in uit over toen en de nu, van alle tijden. Een op tv verhaal in over wat oorlog met in mensen doet. De een voorstelling is gebaseerd op het op uit gelijknamige autobiografische boek, waarmee actrice tijdens en voormalig nieuwslezeres de Debby door Petter in 2009 naar als schrijfster debuteerde. Twee jaar later met bracht zij het door op door Thomas Verbogt bewerkte verhaal een naar intieme op theaterzalen. In april en de mei speelt Petter op tv het in oorlogsverhaal van haar moeder een op historisch de beladen locaties, in onder het andere het Anne door Frank Huis een en Herinneringscentrum Kamp Westerbork. De de tv-uitzending is opgenomen een in de Hollandsche van Schouwburg in Amsterdam tijdens op 2 mei op tv 2016.Minder

september 2020
04-05-2016 23:05

Debby Petter: Ik ben er nog

Debby Petter: Ik ben er nog - Debby Petter: Ik ben er nog

'Ik ben er nog' is een voorstelling over schuld en schaamte, over levenslange schade en over wat oorlog met mensen doet. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek.Meer Een moeder en een dochter. Tegen de moeder ...

Debby Petter: Ik ben er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Debby Petter: Ik ben er nog bij Debby Petter: Ik ben er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Debby Petter: Ik ben er nog. Heb je een uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Debby Petter: Ik ben er nog gemist

Uitzending gemist van Debby Petter: Ik ben er nog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Debby Petter: Ik ben er nog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Debby Petter: Ik ben er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Debby Petter: Ik ben er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!