Programma gemist?

'Ik ben er van in nog' is een voorstelling een over schuld en schaamte, door over levenslange schade en met over wat oorlog naar met mensen doet. een De op voorstelling is op gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek.Meer van Een moeder en op tv een dochter. naar Tegen de tijdens moeder zei een tijdens buurvrouw na de door oorlog: 'God kind, op ben je naar er nog?' Dat op zinnetje, die vraag is er altijd op tv gebleven. een Het ging nooit voorbij. 'Ik op tv ben er nog' tijdens is een voorstelling door over schuld en met schaamte, over levenslange van schade. Een een verhaal over in toen en nu, met van alle tijden. op tv Een verhaal over wat oorlog naar het met mensen doet. op tv De voorstelling is naar gebaseerd op het de gelijknamige autobiografische boek, waarmee actrice in en voormalig nieuwslezeres het Debby op tv Petter in 2009 als schrijfster met debuteerde. Twee jaar later uit bracht zij uit het tijdens door Thomas Verbogt naar bewerkte verhaal naar een intieme theaterzalen. In een april en mei naar speelt Petter het oorlogsverhaal op van haar van moeder op historisch beladen locaties, in in onder door andere het Anne het Frank Huis en Herinneringscentrum Kamp op Westerbork. De tv-uitzending in is opgenomen de in de Hollandsche uit Schouwburg in Amsterdam in op 2 mei op tv 2016.Minder

mei 2020
04-05-2016 23:05

Debby Petter: Ik ben er nog

Debby Petter: Ik ben er nog - Debby Petter: Ik ben er nog

'Ik ben er nog' is een voorstelling over schuld en schaamte, over levenslange schade en over wat oorlog met mensen doet. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek.Meer Een moeder en een dochter. Tegen de moeder ...

Debby Petter: Ik ben er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Debby Petter: Ik ben er nog bij Debby Petter: Ik ben er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Debby Petter: Ik ben er nog. Heb je een uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Debby Petter: Ik ben er nog gemist

Uitzending gemist van Debby Petter: Ik ben er nog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Debby Petter: Ik ben er nog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Debby Petter: Ik ben er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Debby Petter: Ik ben er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!