Programma gemist?

'Ik van ben er nog' is van een voorstelling over met schuld en schaamte, over van levenslange de schade en over met wat oorlog met in mensen doet. in De voorstelling is gebaseerd op het met gelijknamige autobiografische met boek.Meer door Een moeder en met een dochter. Tegen de uit moeder zei een buurvrouw na een de oorlog: tijdens 'God kind, ben je het er nog?' Dat door op zinnetje, die vraag is er altijd door gebleven. Het ging op nooit het voorbij. 'Ik ben het er nog' is een de voorstelling over schuld de en schaamte, over een levenslange schade. tijdens Een verhaal met over toen en nu, door van alle tijden. Een naar verhaal door over wat oorlog met uit mensen doet. De door voorstelling is naar gebaseerd op het in gelijknamige autobiografische boek, waarmee actrice en uit voormalig nieuwslezeres Debby de op Petter in 2009 als schrijfster debuteerde. de het Twee jaar later bracht zij het een van door Thomas Verbogt bewerkte verhaal naar in intieme theaterzalen. tijdens In april in en mei speelt Petter op het oorlogsverhaal van op tv haar moeder door op historisch tijdens beladen locaties, in van onder andere het Anne Frank Huis op tv en Herinneringscentrum uit Kamp met Westerbork. De tv-uitzending is opgenomen met in de op tv Hollandsche Schouwburg in Amsterdam op van 2 op tv mei 2016.Minder

april 2021
04-05-2016 23:05

Debby Petter: Ik ben er nog

Debby Petter: Ik ben er nog - Debby Petter: Ik ben er nog

'Ik ben er nog' is een voorstelling over schuld en schaamte, over levenslange schade en over wat oorlog met mensen doet. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek.Meer Een moeder en een dochter. Tegen de moeder ...

Debby Petter: Ik ben er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Debby Petter: Ik ben er nog bij Debby Petter: Ik ben er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Debby Petter: Ik ben er nog. Heb je een uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Debby Petter: Ik ben er nog gemist

Uitzending gemist van Debby Petter: Ik ben er nog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Debby Petter: Ik ben er nog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Debby Petter: Ik ben er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Debby Petter: Ik ben er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!