Programma gemist?

'Ik ben op er nog' is op tv een voorstelling een over schuld en schaamte, op over levenslange door schade en over tijdens wat oorlog het met mensen doet. De voorstelling het is gebaseerd een op het van gelijknamige autobiografische boek.Meer naar Een moeder en een dochter. Tegen de de moeder het zei de een buurvrouw na tijdens de oorlog: 'God kind, tijdens ben je er door nog?' Dat zinnetje, die vraag het in is er altijd het gebleven. Het ging nooit op tv voorbij. 'Ik ben er nog' door is een voorstelling uit over schuld naar en schaamte, over van levenslange schade. Een verhaal het op over toen en op tv nu, van alle tijden. Een door verhaal in over wat oorlog met mensen met doet. De voorstelling is met gebaseerd op tijdens het gelijknamige op autobiografische boek, waarmee met actrice en de voormalig nieuwslezeres Debby Petter in op tv 2009 het als schrijfster debuteerde. Twee jaar later uit bracht zij het het door Thomas van Verbogt naar bewerkte verhaal naar intieme een theaterzalen. In april en mei in speelt Petter het naar oorlogsverhaal een van haar door moeder op historisch beladen locaties, op in onder door andere het Anne Frank op tv Huis en Herinneringscentrum door Kamp Westerbork. De een tv-uitzending in is opgenomen in de Hollandsche Schouwburg op in Amsterdam op door door 2 mei 2016.Minder

augustus 2021
04-05-2016 23:05

Debby Petter: Ik ben er nog

Debby Petter: Ik ben er nog - Debby Petter: Ik ben er nog

'Ik ben er nog' is een voorstelling over schuld en schaamte, over levenslange schade en over wat oorlog met mensen doet. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek.Meer Een moeder en een dochter. Tegen de moeder ...

Debby Petter: Ik ben er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Debby Petter: Ik ben er nog bij Debby Petter: Ik ben er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Debby Petter: Ik ben er nog. Heb je een uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Debby Petter: Ik ben er nog gemist

Uitzending gemist van Debby Petter: Ik ben er nog? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Debby Petter: Ik ben er nog, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Debby Petter: Ik ben er nog gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Debby Petter: Ik ben er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Debby Petter: Ik ben er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!