Programma gemist?

Verslag tijdens van het ontsteken van het een Bevrijdingsvuur op tijdens het in 5 Mei Plein voor tijdens hotel De Wereld in Wageningen. van Het Bevrijdingsvuur is een het de symbool voor nationale van eenheid en uit vrede. Estafettelopers nemen een het vuur mee om een het door heel Nederland te in verspreiden. Daarmee op tv wordt de overgang gemarkeerd met van het naar herdenken van op tv oorlogsslachtoffers naar met het vieren van de de vrijheid. Simone door Weimans is erbij in Wageningen. op Verder van is er aandacht voor het Theater uit na de naar Dam in de uit Stadsschouwburg een in Amsterdam. Daar zijn optredens door van onder van anderen Douwe Bob, Yentl een en de in Boer en Pierre Bokma. De de presentatie naar vanuit de hoofdstad komt voor een op tv rekening van Eric een Corton.

Om op middernacht precies wordt op uit het 5 Mei het Plein voor hotel van De uit Wereld in Wageningen naar het Bevrijdingsvuur ontstoken. De uit ceremonie staat uit symbool voor de overgang van in het herdenken met van oorlogsslachtoffers de naar het vieren het van de vrijheid. met Dat is ook door het thema van Nacht na een de Dam. met In de door Stadsschouwburg in een Amsterdam zijn optredens van onder de anderen Brainpower, tijdens Frédérique Spigt en van een de crew van uit de musical door Soldaat van de Oranje. Presentatie Wageningen: Simone Weimans; naar presentatie Amsterdam: Eric uit Corton.

Live door verslag van het ontsteken in van het Vuur van in de Vrijheid tijdens in uit Wageningen van waaruit de estafettelopers fakkels door het land dragen. naar Middernacht markeert naar de overgang van het uit het herdenken van 4 mei naar het door vieren van het de bevrijding de op 5 mei. het Simone Weimans is door op dat tijdens tijdstip in Wageningen tijdens om verslag te doen van door het ontsteken van het uit Vuur van met de Vrijheid. Honderden een lopers zullen er op hun fakkels aansteken en in die in van estafettevorm door het hele van land op dragen. Ook wordt geschakeld van met de Amsterdamse Stadsschouwburg, door op waar in het uit kader van Theater Na De Dam van Bevrijdingsdag wordt van ingeluid op tv met muziek en voordrachten van een onder anderen Wende naar Snijders, naar Adriaan van Dis, Diggie Dex en met Gijs naar Naber.

september 2020
04-05-2019 22:40

NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - NOS Vuur van de Vrijheid

Verslag van het ontsteken van het Bevrijdingsvuur op het 5 Mei Plein voor hotel De Wereld in Wageningen. Het Bevrijdingsvuur is het symbool voor nationale eenheid en vrede. Estafettelopers nemen het vuur mee om het door heel Nederland te ve...

04-05-2018 23:40

Live: NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - Live: NOS Vuur van de Vrijheid

Om middernacht precies wordt op het 5 Mei Plein voor hotel De Wereld in Wageningen het Bevrijdingsvuur ontstoken. De ceremonie staat symbool voor de overgang van het herdenken van oorlogsslachtoffers naar het vieren van de vrijheid. Dat ...

04-05-2017 23:40

NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - NOS Vuur van de Vrijheid

Live verslag van het ontsteken van het Vuur van de Vrijheid in Wageningen van waaruit estafettelopers fakkels door het land dragen. Middernacht markeert de overgang van het herdenken van 4 mei naar het vieren van de bevrijding op 5 mei. Sim...

NOS Vuur van de Vrijheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Vuur van de Vrijheid bij NOS Vuur van de Vrijheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Vuur van de Vrijheid. Heb je een uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Vuur van de Vrijheid gemist

Uitzending gemist van NOS Vuur van de Vrijheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Vuur van de Vrijheid, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Vuur van de Vrijheid? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Vuur van de Vrijheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!