Programma gemist?

Verslag uit van het ontsteken van het uit Bevrijdingsvuur op het tijdens 5 Mei uit Plein voor van hotel De Wereld in een Wageningen. Het Bevrijdingsvuur is van met het symbool voor nationale van eenheid en vrede. Estafettelopers tijdens nemen van het vuur mee om het door op heel Nederland in te verspreiden. Daarmee het wordt de overgang gemarkeerd door van het herdenken naar van uit oorlogsslachtoffers naar het vieren een van het de vrijheid. Simone Weimans door is erbij op in Wageningen. Verder in is er aandacht voor het met Theater na de Dam van in de op tv Stadsschouwburg op tv in Amsterdam. Daar zijn optredens van de onder tijdens anderen Douwe Bob, Yentl in en de het Boer en Pierre Bokma. het De presentatie vanuit met de op hoofdstad komt voor rekening van een Eric uit Corton.

Om middernacht het precies wordt naar op het 5 Mei Plein naar voor hotel de De in Wereld in Wageningen het Bevrijdingsvuur het ontstoken. De ceremonie het staat symbool voor met de overgang van van het herdenken van oorlogsslachtoffers tijdens een naar het vieren tijdens van de vrijheid. tijdens Dat is ook uit het thema van Nacht met na de Dam. In uit uit de Stadsschouwburg in Amsterdam zijn optredens tijdens van met onder anderen door Brainpower, Frédérique Spigt en van naar de crew een van de musical Soldaat op van Oranje. Presentatie naar Wageningen: Simone Weimans; presentatie Amsterdam: uit Eric op Corton.

Live verslag van een het in ontsteken van het Vuur van de de Vrijheid van in Wageningen een van waaruit estafettelopers fakkels tijdens door uit het land dragen. Middernacht markeert de van overgang van van het herdenken van het 4 naar mei naar het tijdens vieren van de bevrijding tijdens op 5 met mei. Simone Weimans is op op dat tijdstip de in Wageningen om verslag te door op tv doen van het ontsteken van het een met Vuur van de Vrijheid. Honderden een lopers zullen naar er hun fakkels aansteken van en die uit in estafettevorm door een het hele land dragen. Ook met wordt geschakeld met tijdens de Amsterdamse Stadsschouwburg, op waar in op het kader op tv van Theater Na De Dam op tv door Bevrijdingsdag wordt ingeluid met muziek en de voordrachten van van onder het anderen Wende Snijders, Adriaan van een Dis, uit Diggie Dex en Gijs naar Naber.

juni 2020
04-05-2019 22:40

NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - NOS Vuur van de Vrijheid

Verslag van het ontsteken van het Bevrijdingsvuur op het 5 Mei Plein voor hotel De Wereld in Wageningen. Het Bevrijdingsvuur is het symbool voor nationale eenheid en vrede. Estafettelopers nemen het vuur mee om het door heel Nederland te ve...

04-05-2018 23:40

Live: NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - Live: NOS Vuur van de Vrijheid

Om middernacht precies wordt op het 5 Mei Plein voor hotel De Wereld in Wageningen het Bevrijdingsvuur ontstoken. De ceremonie staat symbool voor de overgang van het herdenken van oorlogsslachtoffers naar het vieren van de vrijheid. Dat ...

04-05-2017 23:40

NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - NOS Vuur van de Vrijheid

Live verslag van het ontsteken van het Vuur van de Vrijheid in Wageningen van waaruit estafettelopers fakkels door het land dragen. Middernacht markeert de overgang van het herdenken van 4 mei naar het vieren van de bevrijding op 5 mei. Sim...

NOS Vuur van de Vrijheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Vuur van de Vrijheid bij NOS Vuur van de Vrijheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Vuur van de Vrijheid. Heb je een uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Vuur van de Vrijheid gemist

Uitzending gemist van NOS Vuur van de Vrijheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Vuur van de Vrijheid, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Vuur van de Vrijheid? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Vuur van de Vrijheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!