Programma gemist?

Verslag het van het ontsteken van naar het Bevrijdingsvuur de op het 5 tijdens Mei Plein voor de hotel De Wereld in het Wageningen. uit Het Bevrijdingsvuur is het symbool in voor nationale een eenheid en vrede. Estafettelopers met nemen het in vuur mee om het een door heel Nederland het te verspreiden. met Daarmee wordt de de overgang gemarkeerd naar van het herdenken van een oorlogsslachtoffers naar het op vieren van de vrijheid. uit Simone Weimans op is erbij in met Wageningen. Verder is er aandacht het voor op tv het Theater na de Dam het in de het Stadsschouwburg in in Amsterdam. Daar zijn van optredens van onder op anderen Douwe van Bob, Yentl en de Boer naar en Pierre in Bokma. De presentatie vanuit de op tv hoofdstad komt de voor tijdens rekening van Eric tijdens Corton.

Om uit middernacht precies in wordt op het 5 Mei uit Plein voor van hotel De Wereld in op Wageningen in het Bevrijdingsvuur ontstoken. van De ceremonie staat symbool voor de tijdens een overgang van het herdenken van oorlogsslachtoffers de naar het op tv vieren van de tijdens vrijheid. naar Dat is tijdens ook het thema van in Nacht na de Dam. van In de naar Stadsschouwburg in Amsterdam zijn optredens op van onder uit anderen met Brainpower, Frédérique Spigt en met van de crew een van de musical Soldaat uit van uit Oranje. Presentatie Wageningen: Simone Weimans; van presentatie Amsterdam: Eric de Corton.

Live verslag van door het op ontsteken van door het Vuur van de Vrijheid in op Wageningen van waaruit de de estafettelopers fakkels door het een land dragen. Middernacht markeert de naar overgang met van het herdenken in van 4 mei naar met het de vieren van de het bevrijding op 5 mei. Simone de Weimans is op op tv dat tijdstip in Wageningen van om verslag het te doen van het in ontsteken van het naar Vuur van de tijdens Vrijheid. Honderden op tv lopers zullen er hun een fakkels aansteken en op tv die naar in estafettevorm door door het hele land dragen. Ook met wordt geschakeld met tijdens een de Amsterdamse Stadsschouwburg, waar in uit het kader van van Theater Na De Dam van Bevrijdingsdag op wordt ingeluid met van muziek en op tv voordrachten van onder een anderen Wende Snijders, Adriaan van Dis, in Diggie Dex een en Gijs een Naber.

oktober 2019
04-05-2019 22:40

NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - NOS Vuur van de Vrijheid

Verslag van het ontsteken van het Bevrijdingsvuur op het 5 Mei Plein voor hotel De Wereld in Wageningen. Het Bevrijdingsvuur is het symbool voor nationale eenheid en vrede. Estafettelopers nemen het vuur mee om het door heel Nederland te ve...

04-05-2018 23:40

Live: NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - Live: NOS Vuur van de Vrijheid

Om middernacht precies wordt op het 5 Mei Plein voor hotel De Wereld in Wageningen het Bevrijdingsvuur ontstoken. De ceremonie staat symbool voor de overgang van het herdenken van oorlogsslachtoffers naar het vieren van de vrijheid. Dat ...

04-05-2017 23:40

NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - NOS Vuur van de Vrijheid

Live verslag van het ontsteken van het Vuur van de Vrijheid in Wageningen van waaruit estafettelopers fakkels door het land dragen. Middernacht markeert de overgang van het herdenken van 4 mei naar het vieren van de bevrijding op 5 mei. Sim...

NOS Vuur van de Vrijheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Vuur van de Vrijheid bij NOS Vuur van de Vrijheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Vuur van de Vrijheid. Heb je een uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Vuur van de Vrijheid gemist

Uitzending gemist van NOS Vuur van de Vrijheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Vuur van de Vrijheid, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Vuur van de Vrijheid? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Vuur van de Vrijheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!