Programma gemist?

Verslag in van het ontsteken door van het Bevrijdingsvuur op uit het 5 door Mei Plein voor in hotel De Wereld in Wageningen. naar in Het Bevrijdingsvuur is het naar symbool voor tijdens nationale eenheid en vrede. Estafettelopers op nemen het vuur mee door een om het door van heel Nederland te verspreiden. Daarmee wordt in de uit overgang gemarkeerd van het herdenken tijdens van oorlogsslachtoffers een naar het vieren van door op de vrijheid. Simone van Weimans is erbij tijdens in Wageningen. Verder is er naar aandacht voor het het Theater na het de Dam in naar de Stadsschouwburg in Amsterdam. Daar op tv van zijn optredens van onder anderen Douwe naar Bob, Yentl en uit de Boer en de de Pierre Bokma. De presentatie vanuit de in hoofdstad tijdens komt voor rekening van van Eric op tv Corton.

Om op tv middernacht precies wordt op het door 5 Mei Plein van voor hotel De op Wereld op in Wageningen van het Bevrijdingsvuur ontstoken. De in ceremonie staat symbool voor op tv de overgang naar van het herdenken van in oorlogsslachtoffers naar het op tv vieren van de vrijheid. de Dat is op ook het in thema van Nacht na uit naar de Dam. In de Stadsschouwburg met in Amsterdam zijn van optredens op tv van onder anderen op tv Brainpower, Frédérique Spigt en op tv van de crew van de het naar musical Soldaat van Oranje. Presentatie Wageningen: door Simone Weimans; op tv presentatie Amsterdam: Eric tijdens Corton.

Live verslag van naar het ontsteken uit van het Vuur van naar de Vrijheid in door uit Wageningen van waaruit estafettelopers fakkels tijdens door het land dragen. in Middernacht markeert de met overgang met van het herdenken van van 4 mei naar het door vieren in van de op tv bevrijding op 5 mei. Simone uit Weimans tijdens is op dat tijdstip in uit Wageningen om verslag te in op tv doen van het ontsteken met van het Vuur van door de Vrijheid. Honderden lopers op zullen er hun op tv met fakkels aansteken en die in estafettevorm door door in het hele land dragen. met Ook wordt geschakeld de met de Amsterdamse Stadsschouwburg, een waar op in het met kader van Theater Na De op tv Dam Bevrijdingsdag wordt op ingeluid met tijdens muziek en voordrachten uit van onder anderen Wende met Snijders, in Adriaan van Dis, Diggie Dex het en Gijs de Naber.

januari 2021
04-05-2019 22:40

NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - NOS Vuur van de Vrijheid

Verslag van het ontsteken van het Bevrijdingsvuur op het 5 Mei Plein voor hotel De Wereld in Wageningen. Het Bevrijdingsvuur is het symbool voor nationale eenheid en vrede. Estafettelopers nemen het vuur mee om het door heel Nederland te ve...

04-05-2018 23:40

Live: NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - Live: NOS Vuur van de Vrijheid

Om middernacht precies wordt op het 5 Mei Plein voor hotel De Wereld in Wageningen het Bevrijdingsvuur ontstoken. De ceremonie staat symbool voor de overgang van het herdenken van oorlogsslachtoffers naar het vieren van de vrijheid. Dat ...

04-05-2017 23:40

NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - NOS Vuur van de Vrijheid

Live verslag van het ontsteken van het Vuur van de Vrijheid in Wageningen van waaruit estafettelopers fakkels door het land dragen. Middernacht markeert de overgang van het herdenken van 4 mei naar het vieren van de bevrijding op 5 mei. Sim...

NOS Vuur van de Vrijheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Vuur van de Vrijheid bij NOS Vuur van de Vrijheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Vuur van de Vrijheid. Heb je een uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Vuur van de Vrijheid gemist

Uitzending gemist van NOS Vuur van de Vrijheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Vuur van de Vrijheid, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Vuur van de Vrijheid? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Vuur van de Vrijheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!