Programma gemist?

Verslag van het tijdens de ontsteken van het Bevrijdingsvuur op door het door 5 Mei Plein voor in hotel De Wereld in tijdens Wageningen. Het in Bevrijdingsvuur is naar het symbool voor nationale eenheid en op tv vrede. Estafettelopers in nemen het vuur uit mee om uit het door de heel Nederland te verspreiden. Daarmee wordt de de overgang gemarkeerd het van het herdenken op van oorlogsslachtoffers een naar het vieren uit van de naar vrijheid. Simone Weimans is erbij op in op Wageningen. Verder is er naar aandacht voor van het Theater na de naar Dam het in de Stadsschouwburg in in Amsterdam. Daar zijn optredens van van onder met anderen Douwe Bob, Yentl op tv en de op tv Boer en Pierre in Bokma. De presentatie een vanuit de hoofdstad naar komt voor van rekening van Eric van Corton.

Om middernacht precies tijdens wordt op een het een 5 Mei Plein voor van hotel De Wereld naar in Wageningen het naar Bevrijdingsvuur ontstoken. De in ceremonie staat symbool voor de het overgang met van het het herdenken van oorlogsslachtoffers naar met het vieren van de vrijheid. naar Dat van is ook het tijdens thema in van Nacht na de Dam. van In naar de Stadsschouwburg in Amsterdam een zijn optredens van onder met anderen Brainpower, Frédérique uit Spigt en van met de crew door van de musical Soldaat van met Oranje. Presentatie Wageningen: Simone van Weimans; presentatie tijdens Amsterdam: Eric op tv Corton.

Live verslag de van het ontsteken op tv van het met Vuur van door de Vrijheid in op tv Wageningen van waaruit in estafettelopers fakkels door het land dragen. de Middernacht markeert de met overgang van een het herdenken tijdens van 4 mei naar het op tv uit vieren van de op bevrijding op 5 mei. Simone Weimans de is op dat van tijdstip in Wageningen tijdens met om verslag te doen van het op een ontsteken van het Vuur van een de Vrijheid. Honderden lopers van zullen met er hun fakkels aansteken tijdens en die in in estafettevorm door tijdens het hele land dragen. Ook tijdens wordt geschakeld op met de Amsterdamse Stadsschouwburg, uit waar een in het kader het van Theater Na uit De Dam de Bevrijdingsdag wordt ingeluid op tv met muziek en voordrachten van onder op tv anderen Wende door Snijders, naar Adriaan van Dis, Diggie door Dex en Gijs het Naber.

september 2021
04-05-2019 22:40

NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - NOS Vuur van de Vrijheid

Verslag van het ontsteken van het Bevrijdingsvuur op het 5 Mei Plein voor hotel De Wereld in Wageningen. Het Bevrijdingsvuur is het symbool voor nationale eenheid en vrede. Estafettelopers nemen het vuur mee om het door heel Nederland te ve...

04-05-2018 23:40

Live: NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - Live: NOS Vuur van de Vrijheid

Om middernacht precies wordt op het 5 Mei Plein voor hotel De Wereld in Wageningen het Bevrijdingsvuur ontstoken. De ceremonie staat symbool voor de overgang van het herdenken van oorlogsslachtoffers naar het vieren van de vrijheid. Dat ...

04-05-2017 23:40

NOS Vuur van de Vrijheid

NOS Vuur van de Vrijheid - NOS Vuur van de Vrijheid

Live verslag van het ontsteken van het Vuur van de Vrijheid in Wageningen van waaruit estafettelopers fakkels door het land dragen. Middernacht markeert de overgang van het herdenken van 4 mei naar het vieren van de bevrijding op 5 mei. Sim...

NOS Vuur van de Vrijheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Vuur van de Vrijheid bij NOS Vuur van de Vrijheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Vuur van de Vrijheid. Heb je een uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Vuur van de Vrijheid gemist

Uitzending gemist van NOS Vuur van de Vrijheid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Vuur van de Vrijheid, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Vuur van de Vrijheid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Vuur van de Vrijheid? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Vuur van de Vrijheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!