Programma gemist?

Een fantasierijke en uit hartverwarmende film tijdens voor de jongste op tv kijkers, met een mooie de een les: een beste een vriend is het in leukste wat er door is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna jarig. op tijdens Ze wordt vijf. Wat ze het het liefste uit wil voor een haar verjaardag is een hond. op tv Maar op tv haar moeder vindt dat uit ze nog niet groot genoeg uit is om tijdens voor een een hond te zorgen. Intussen door ziet een Casper, net zo oud als uit Emma, er heel op tv erg van tegenop om voor het op eerst naar uit school te gaan. Daar naar maakt hij kennis op met Emma. Ze op hebben allebei een knuffel bij een op tv zich: Casper een leeuwtje en Emma door een konijn. in De twee met kinderen sluiten uit direct vriendschap en de knuffels naar ook. Op op een dag zien Emma op en Casper van een lieve hond tijdens die Bassa heet. Emma is op tv gek op de het op tv dier en wil Bassa meteen het mee op naar huis nemen. Haar konijn op tv ziet groen van van jaloezie en verstopt tijdens zich. Emma is bang op tv dat ze haar naar knuffel nooit meer met zal in zien. Ze met is erg verdrietig. Als ze dan op tv eindelijk jarig het is krijgt het ze niet één grote uit verrassing maar uit twee.Minder

februari 2021
05-05-2016 11:05

Casper en Emma - beste vriendjes

Casper en Emma - beste vriendjes - Casper en Emma - beste vriendjes

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maa...

Casper en Emma - beste vriendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Casper en Emma - beste vriendjes bij Casper en Emma - beste vriendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Casper en Emma - beste vriendjes. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Casper en Emma - beste vriendjes gemist

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2016 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!