Programma gemist?

Een fantasierijke het en hartverwarmende film de voor de jongste op kijkers, in met een mooie les: een een beste vriend door is het naar leukste wat er is!Meer Jeugdfilm. door Emma is bijna jarig. op Ze de wordt vijf. tijdens Wat ze het liefste door wil voor haar verjaardag door is uit een hond. Maar haar moeder vindt tijdens dat ze nog van niet groot genoeg op tv van is om voor een uit hond te zorgen. Intussen een ziet Casper, net zo in oud als met Emma, naar er heel erg tegenop om het voor de het eerst naar de school te gaan. Daar maakt in hij kennis met met Emma. Ze hebben allebei uit een de knuffel bij zich: Casper tijdens een naar leeuwtje en Emma op een konijn. De twee kinderen sluiten door direct tijdens vriendschap en de knuffels ook. uit tijdens Op een dag zien door Emma en Casper een in lieve hond door die Bassa heet. Emma is naar door gek op het dier een en wil Bassa uit meteen mee naar huis nemen. tijdens Haar konijn een ziet groen tijdens van jaloezie op tv en verstopt zich. Emma is in bang dat in ze haar knuffel een nooit meer in zal zien. Ze is erg verdrietig. op Als door ze dan eindelijk de jarig is krijgt de ze niet het één grote verrassing uit maar twee.Minder

juli 2020
05-05-2016 11:05

Casper en Emma - beste vriendjes

Casper en Emma - beste vriendjes - Casper en Emma - beste vriendjes

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maa...

Casper en Emma - beste vriendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Casper en Emma - beste vriendjes bij Casper en Emma - beste vriendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Casper en Emma - beste vriendjes. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Casper en Emma - beste vriendjes gemist

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2016 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!