Programma gemist?

Een fantasierijke met en de hartverwarmende film voor de jongste kijkers, de met een uit mooie uit les: een beste een vriend is het naar leukste wat er een is!Meer Jeugdfilm. Emma is door bijna jarig. Ze wordt in vijf. in Wat ze het op tv liefste wil voor in haar verjaardag is een in hond. Maar haar moeder tijdens vindt dat ze nog het niet groot genoeg door is uit om voor een met hond te zorgen. Intussen in ziet Casper, door net zo oud als Emma, met er heel erg het tegenop in om voor de het eerst naar school te gaan. op Daar maakt van hij kennis met Emma. tijdens Ze hebben tijdens allebei een knuffel in bij zich: Casper een op leeuwtje en Emma een de een konijn. De twee kinderen sluiten het uit direct vriendschap en de knuffels op tv ook. Op een een dag zien Emma en de Casper een van lieve hond die Bassa van een heet. Emma is gek met op het dier en van wil Bassa met meteen mee naar huis uit nemen. Haar konijn op ziet groen van jaloezie uit en van verstopt zich. Emma is op tv bang dat ze op tv haar knuffel nooit meer het zal de zien. Ze naar is erg verdrietig. Als ze dan op tv eindelijk jarig is op krijgt ze niet in naar één grote verrassing maar in twee.Minder

februari 2020
05-05-2016 11:05

Casper en Emma - beste vriendjes

Casper en Emma - beste vriendjes - Casper en Emma - beste vriendjes

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maa...

Casper en Emma - beste vriendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Casper en Emma - beste vriendjes bij Casper en Emma - beste vriendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Casper en Emma - beste vriendjes. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Casper en Emma - beste vriendjes gemist

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2016 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!