Programma gemist?

Een uit fantasierijke en hartverwarmende op tv film voor de een jongste kijkers, met door een mooie les: een beste naar vriend in is het leukste wat op er is!Meer op tv Jeugdfilm. Emma naar is bijna jarig. de Ze wordt vijf. Wat op ze het de liefste wil voor haar verjaardag in is een hond. naar Maar op haar moeder vindt dat ze nog in niet groot genoeg naar is van om voor een hond met te zorgen. Intussen ziet van Casper, uit net zo oud als Emma, op tv met er heel erg tegenop op tv om voor een het eerst naar school van te gaan. Daar maakt op tv hij kennis naar met Emma. Ze naar hebben allebei een knuffel door bij zich: Casper met een leeuwtje en het Emma een konijn. De in twee het kinderen sluiten met direct vriendschap en uit de knuffels ook. Op met een dag een zien Emma en Casper een de lieve de hond die Bassa op heet. Emma is tijdens gek op het dier de en wil tijdens Bassa meteen mee naar huis tijdens nemen. Haar konijn ziet op tv tijdens groen van jaloezie en verstopt zich. uit Emma is bang door dat ze door haar knuffel nooit op tv meer zal de zien. Ze is met erg verdrietig. in Als ze dan met eindelijk jarig is krijgt ze uit niet één van grote verrassing maar een twee.Minder

december 2019
05-05-2016 11:05

Casper en Emma - beste vriendjes

Casper en Emma - beste vriendjes - Casper en Emma - beste vriendjes

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maa...

Casper en Emma - beste vriendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Casper en Emma - beste vriendjes bij Casper en Emma - beste vriendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Casper en Emma - beste vriendjes. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Casper en Emma - beste vriendjes gemist

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2016 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!