Programma gemist?

Een fantasierijke en op hartverwarmende film voor in de een jongste kijkers, met uit een mooie les: een beste van vriend is het naar het leukste wat er naar is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna het jarig. Ze naar wordt vijf. met Wat ze het liefste door wil voor haar verjaardag naar is het een hond. Maar haar in moeder vindt dat ze nog tijdens het niet groot genoeg is om voor een een hond door te een zorgen. Intussen ziet van Casper, net zo het oud als Emma, er heel erg de tegenop om naar voor het op tv eerst naar school te gaan. de Daar maakt op tv hij kennis door met Emma. Ze hebben allebei in een knuffel naar bij zich: op Casper een leeuwtje en Emma uit een door konijn. De twee kinderen door sluiten direct een vriendschap en de knuffels met ook. een Op een dag het zien Emma en Casper met een lieve hond een die Bassa de heet. Emma is gek met op het dier een en wil Bassa meteen naar mee naar huis door nemen. Haar tijdens konijn ziet groen van het jaloezie tijdens en verstopt zich. Emma is het bang dat ze haar in knuffel nooit in meer zal in zien. Ze de is erg verdrietig. Als ze uit dan eindelijk het jarig is met krijgt ze niet één grote een verrassing naar maar twee.Minder

oktober 2021
05-05-2016 11:05

Casper en Emma - beste vriendjes

Casper en Emma - beste vriendjes - Casper en Emma - beste vriendjes

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maa...

Casper en Emma - beste vriendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Casper en Emma - beste vriendjes bij Casper en Emma - beste vriendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Casper en Emma - beste vriendjes. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Casper en Emma - beste vriendjes gemist

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2016 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!