Programma gemist?

Een fantasierijke en de hartverwarmende film voor met de jongste de kijkers, met een mooie op tv les: een een beste vriend is het van leukste met wat er is!Meer de Jeugdfilm. Emma is bijna met jarig. Ze wordt vijf. naar Wat het ze het liefste tijdens wil voor haar verjaardag in is het een hond. Maar haar tijdens moeder vindt dat naar ze nog niet groot tijdens genoeg is om voor met een hond in te zorgen. Intussen door ziet de Casper, net zo oud als Emma, door er heel een erg tegenop om voor een het uit eerst naar op school te gaan. van Daar maakt hij kennis de met Emma. Ze tijdens hebben allebei op tv een knuffel bij zich: op Casper een leeuwtje tijdens en Emma een konijn. De op twee kinderen uit sluiten direct vriendschap naar en op de knuffels ook. Op een met dag met zien Emma en het Casper een lieve in hond die Bassa heet. een Emma is gek op van het dier naar en wil Bassa met meteen mee naar huis nemen. op tv Haar naar konijn ziet groen naar van jaloezie en verstopt zich. door Emma is bang de in dat ze haar in knuffel nooit meer zal op zien. Ze is erg het verdrietig. Als ze dan een naar eindelijk jarig is naar krijgt ze niet één grote verrassing uit maar de twee.Minder

juni 2021
05-05-2016 11:05

Casper en Emma - beste vriendjes

Casper en Emma - beste vriendjes - Casper en Emma - beste vriendjes

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maa...

Casper en Emma - beste vriendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Casper en Emma - beste vriendjes bij Casper en Emma - beste vriendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Casper en Emma - beste vriendjes. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Casper en Emma - beste vriendjes gemist

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2016 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!