Programma gemist?

Een fantasierijke met en hartverwarmende film in voor de in jongste kijkers, een met een mooie les: een beste door tijdens vriend is het leukste het wat er is!Meer van Jeugdfilm. Emma is bijna met jarig. uit Ze wordt vijf. op tv Wat ze het liefste wil voor tijdens haar verjaardag is uit in een hond. Maar op tv haar moeder vindt van dat ze nog een niet groot genoeg is op om voor het een hond te zorgen. een Intussen ziet Casper, net op tv zo oud als Emma, het er door heel erg tegenop om voor door het eerst naar naar school tijdens te gaan. Daar maakt hij een kennis met op Emma. in Ze hebben allebei tijdens een knuffel bij zich: Casper door een leeuwtje een en Emma een konijn. door De twee kinderen de sluiten direct op vriendschap en de knuffels tijdens ook. Op op een dag zien van Emma en Casper een op lieve hond uit die Bassa heet. Emma naar is gek op het van het dier en wil uit Bassa meteen mee naar op tv huis nemen. tijdens Haar konijn ziet naar groen van jaloezie en verstopt zich. uit Emma tijdens is bang dat op tv ze haar knuffel nooit met meer zal zien. Ze op is erg verdrietig. tijdens Als op tv ze dan eindelijk op jarig is het krijgt ze niet één grote de verrassing maar op twee.Minder

oktober 2020
05-05-2016 11:05

Casper en Emma - beste vriendjes

Casper en Emma - beste vriendjes - Casper en Emma - beste vriendjes

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maa...

Casper en Emma - beste vriendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Casper en Emma - beste vriendjes bij Casper en Emma - beste vriendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Casper en Emma - beste vriendjes. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Casper en Emma - beste vriendjes gemist

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2016 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!