Programma gemist?

Een de fantasierijke en hartverwarmende tijdens film voor de jongste kijkers, door met een mooie van les: met een beste uit vriend is het leukste wat er het is!Meer Jeugdfilm. Emma van is met bijna jarig. Ze wordt naar vijf. uit Wat ze het liefste wil op voor haar verjaardag is de op een hond. Maar haar uit moeder vindt dat tijdens ze nog de niet groot genoeg is naar om voor een hond het te zorgen. Intussen ziet op tv Casper, net een zo met oud als Emma, er heel uit erg tegenop om voor tijdens het het eerst naar school te gaan. met Daar maakt hij door kennis met op Emma. Ze hebben allebei naar een van knuffel bij zich: Casper in een op leeuwtje en Emma een een konijn. De twee met kinderen sluiten direct het vriendschap en de knuffels ook. in Op een uit dag zien Emma op tv en Casper een door lieve hond die op tv Bassa tijdens heet. Emma is gek op de het dier tijdens en wil Bassa tijdens meteen mee naar een huis nemen. Haar konijn een ziet naar groen van jaloezie en van verstopt zich. Emma is bang met dat ze op tv haar knuffel nooit meer het zal zien. Ze naar is het erg verdrietig. Als ze dan met eindelijk jarig is van op krijgt ze niet één grote verrassing van maar tijdens twee.Minder

augustus 2021
05-05-2016 11:05

Casper en Emma - beste vriendjes

Casper en Emma - beste vriendjes - Casper en Emma - beste vriendjes

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maa...

Casper en Emma - beste vriendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Casper en Emma - beste vriendjes bij Casper en Emma - beste vriendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Casper en Emma - beste vriendjes. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Casper en Emma - beste vriendjes gemist

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2016 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!