Programma gemist?

Een tijdens fantasierijke en hartverwarmende een film voor de jongste een kijkers, met een op tv mooie les: een in beste door vriend is het leukste wat er door is!Meer Jeugdfilm. Emma van is in bijna jarig. Ze wordt vijf. naar Wat ze het uit een liefste wil voor de haar verjaardag is een hond. Maar door haar moeder vindt een dat uit ze nog niet groot genoeg tijdens is naar om voor een hond uit te naar zorgen. Intussen ziet Casper, uit net zo oud als tijdens Emma, er heel op erg tegenop om voor in een het eerst naar op school te gaan. Daar maakt op hij kennis naar met Emma. Ze een hebben allebei een knuffel de bij het zich: Casper een leeuwtje door en Emma een konijn. De naar twee een kinderen sluiten direct vriendschap naar en de knuffels ook. het Op een met dag zien Emma met en Casper door een lieve op hond die Bassa heet. Emma is op gek op het met op dier en wil Bassa meteen mee op tv naar huis nemen. het Haar tijdens konijn ziet groen van uit jaloezie naar en verstopt zich. Emma is bang een dat ze uit haar met knuffel nooit meer zal in zien. Ze is erg uit verdrietig. Als ze het dan eindelijk jarig is met het krijgt ze niet één grote verrassing een maar op twee.Minder

november 2020
05-05-2016 11:05

Casper en Emma - beste vriendjes

Casper en Emma - beste vriendjes - Casper en Emma - beste vriendjes

Een fantasierijke en hartverwarmende film voor de jongste kijkers, met een mooie les: een beste vriend is het leukste wat er is!Meer Jeugdfilm. Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maa...

Casper en Emma - beste vriendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Casper en Emma - beste vriendjes bij Casper en Emma - beste vriendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Casper en Emma - beste vriendjes. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Casper en Emma - beste vriendjes gemist

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Casper en Emma - beste vriendjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Casper en Emma - beste vriendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Casper en Emma - beste vriendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2016 om 11:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!