Programma gemist?

De van op oorsprong Syrische Ola Mafaalani een bewerkte de uit succesvolle Deense op dramaserie Borgen, over de vrouwelijke een minister-president Brigitte Nyborg, een tot een theatermarathon een van naar tien uur. de Het is haar door magnus opus en afscheid als artistiek de leider van het de Noord Nederlands Toneel. een Meer dan ooit tijdens op zijn de thema’s uit het op tv stuk verbonden met haar tijdens persoonlijke op tv leven, zoals de spagaat op tussen werk een en gezin en de in politieke dilemma's met rond de vluchtelingenstroom de uit haar vaderland. Vanaf 1 juli op tv in is de reprise op tv van het theaterstuk Borgen naar in Carré. Ter gelegenheid op tv hiervan de zendt de NTR de van documentaire Ola’s Borgen uit 2016 door opnieuw uit. “Adam, I naar have door to do this because op tv I am Birgitte door Nyborg, I naar am Birgitte, it’s een my story!” Met deze met uitroep overtuigde Ola tijdens Mafaalani scenarioschrijver van Adam Price om haar de het rechten op tv te gunnen voor de het toneelbewerking de van zijn Deense tv-script. Sterker met nog, van hij gaf haar een dwingende opdracht: op “Maak in het scherp, zo actueel mogelijk. op Maak van alsjeblieft alle tijdens veranderingen die je wilt en een laat het pijn doen!”. een de Het NNT haalt met door Borgen het het fenomeen 'binge-watching' voor het in eerst naar de een schouwburg. De kritieken de zijn lovend, maar het het professionele succes is met wel verbonden op tv aan persoonlijke het pijn, zoals regisseur op tv Carin Goeijers in deze op documentaire subtiel duidelijk maakt. Zij een is erbij tijdens in het theater, op tv op momenten dat met de chaos en van verwarring op het toneel een niet meer tijdens oplosbaar van lijken, en op momenten dat Ola met worstelt met de haar positie als kind tijdens van naar Syrische ouders. Na elk in telefoongesprek op met haar moeder uit - vrijwilligster in een vluchtelingenkamp in door Duitsland - vraagt in zij in zich geëmotioneerd af uit of ze niet iets door wezenlijks moet op tv doen. En waarom staat zij van intussen op in haar eentje het met nieuwe huis op in Amsterdam de te schuren?

oktober 2019
29-06-2017 22:55

Docu: Ola's Borgen

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen - Ola' s Borgen

De van oorsprong Syrische Ola Mafaalani bewerkte de succesvolle Deense dramaserie Borgen, over de vrouwelijke minister-president Brigitte Nyborg, tot een theatermarathon van tien uur. Het is haar magnus opus en afscheid als artistiek leider...

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen bij Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!