Programma gemist?

Documentaire van met regisseur Carin Goeijers over door de op van oorsprong Syrische Ola met Mafaalani, die de Deense in serie Borgen bewerkte van tot een theatermarathon in van met tien uur.Meer De in van oorsprong Syrische Ola Mafaalani op tv bewerkte de succesvolle in Deense dramaserie Borgen, uit over van de vrouwelijke op minister-president Brigitte Nyborg, tot een door theatermarathon van tien in uur. Het is met haar tijdens magnus opus en afscheid als met artistiek leider met van het Noord Nederlands Toneel. een Meer dan ooit uit tijdens zijn de thema's uit de het stuk op verbonden met haar persoonlijke leven, zoals door de spagaat de tussen van werk en gezin en de politieke van het dilemma's rond de vluchtelingenstroom op tv uit haar vaderland. 'Adam, I het have to tijdens do het this because I am Birgitte op Nyborg, I am het Birgitte, it's my tijdens story!' op tv Met deze uitroep overtuigde in Ola Mafaalani scenarioschrijver Adam Price in om haar het de een rechten te gunnen voor op tv de toneelbewerking van de zijn Deense tv-script. Sterker van nog, naar hij gaf haar een dwingende opdracht: uit naar 'Maak het scherp, zo door actueel mogelijk. Maak uit alsjeblieft alle veranderingen een die je de wilt en laat het op pijn doen!' de Het NNT haalt een met Borgen het op fenomeen 'binge-watching' voor het de eerst naar de schouwburg. De een kritieken zijn van lovend, maar de het professionele succes de is wel verbonden in aan persoonlijke pijn, tijdens zoals regisseur met Carin Goeijers in deze documentaire tijdens subtiel duidelijk maakt. Zij met is de erbij in het theater, op op momenten dat met de chaos tijdens en verwarring op het toneel van op niet meer oplosbaar lijken, het en op momenten dat met Ola worstelt met van haar positie de als kind op van Syrische ouders. Na elk tijdens telefoongesprek met op haar moeder - het vrijwilligster in het een vluchtelingenkamp in Duitsland - naar vraagt zij zich geëmotioneerd een af op tv of ze niet iets op tv wezenlijks moet een doen. En waarom door staat zij op tv intussen in haar eentje in het nieuwe naar huis in Amsterdam tijdens te schuren?Minder

september 2020
05-05-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen - Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Documentaire van regisseur Carin Goeijers over de van oorsprong Syrische Ola Mafaalani, die de Deense serie Borgen bewerkte tot een theatermarathon van tien uur.Meer De van oorsprong Syrische Ola Mafaalani bewerkte de succesvolle Deense dra...

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen bij Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!