Programma gemist?

Documentaire van regisseur een Carin Goeijers van over de met van oorsprong in Syrische Ola Mafaalani, die een de Deense serie Borgen bewerkte door van tot een theatermarathon de van tien uur.Meer De van oorsprong een Syrische Ola Mafaalani op tv in bewerkte de succesvolle Deense met dramaserie Borgen, over uit de vrouwelijke minister-president het Brigitte Nyborg, tot een het theatermarathon van tien uur. op tv Het is haar tijdens magnus opus het en naar afscheid als artistiek leider tijdens van het op Noord Nederlands Toneel. Meer dan ooit op zijn de de thema's de uit het stuk een verbonden met haar naar persoonlijke leven, zoals de het spagaat tussen werk en gezin uit en de politieke het dilemma's in rond de vluchtelingenstroom met uit haar vaderland. tijdens 'Adam, I have to do door de this because I am Birgitte Nyborg, tijdens I am een Birgitte, it's my naar story!' de Met deze uitroep overtuigde Ola op Mafaalani scenarioschrijver Adam uit Price om haar de op naar rechten te gunnen voor in de toneelbewerking op tv van zijn Deense tv-script. Sterker de nog, hij een gaf haar met een dwingende opdracht: met 'Maak het scherp, zo actueel in mogelijk. Maak alsjeblieft op alle van veranderingen die je wilt met en laat het pijn doen!' van door Het NNT haalt met Borgen het op fenomeen 'binge-watching' voor door het eerst naar naar de in schouwburg. De kritieken zijn van lovend, maar het de professionele succes is wel een verbonden aan in persoonlijke pijn, zoals regisseur met Carin Goeijers in naar deze documentaire in subtiel duidelijk tijdens maakt. Zij in is erbij in het van theater, op momenten dat de de van chaos en verwarring op het het toneel niet meer op oplosbaar lijken, en op op momenten dat Ola een worstelt met een haar positie van als kind van Syrische de ouders. het Na elk telefoongesprek met haar moeder met op - vrijwilligster in een vluchtelingenkamp op tv in Duitsland - vraagt uit zij zich geƫmotioneerd het het af of ze naar niet iets wezenlijks door moet doen. En waarom staat zij met intussen in haar de de eentje het nieuwe door huis in Amsterdam te in schuren?Minder

september 2021
05-05-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen - Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Documentaire van regisseur Carin Goeijers over de van oorsprong Syrische Ola Mafaalani, die de Deense serie Borgen bewerkte tot een theatermarathon van tien uur.Meer De van oorsprong Syrische Ola Mafaalani bewerkte de succesvolle Deense dra...

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen bij Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!