Programma gemist?

Documentaire van met regisseur Carin Goeijers over naar de van oorsprong door Syrische Ola op Mafaalani, die de Deense naar serie Borgen bewerkte de tot een theatermarathon de met van tien uur.Meer De van oorsprong naar in Syrische Ola Mafaalani bewerkte de in succesvolle op Deense dramaserie Borgen, over de vrouwelijke door de minister-president Brigitte Nyborg, tot een theatermarathon het van uit tien uur. Het de is haar magnus opus en uit een afscheid als artistiek het leider van het op tv Noord Nederlands Toneel. Meer dan ooit de zijn een de thema's uit naar het stuk verbonden met van haar van persoonlijke leven, zoals het de spagaat tussen in werk en gezin en een de politieke dilemma's in rond de vluchtelingenstroom uit haar op vaderland. 'Adam, uit I door have to do this because I op am door Birgitte Nyborg, I am Birgitte, de de it's my story!' Met op tv deze uitroep overtuigde Ola van Mafaalani scenarioschrijver Adam Price door om in haar de rechten te met gunnen voor naar de toneelbewerking van zijn Deense de de tv-script. Sterker nog, hij gaf het haar een een dwingende opdracht: 'Maak het scherp, de zo actueel mogelijk. het Maak alsjeblieft alle op tv veranderingen in die je wilt met en laat het pijn doen!' door door Het NNT haalt met Borgen op het fenomeen tijdens 'binge-watching' voor het uit eerst naar de schouwburg. in De op tv kritieken zijn lovend, tijdens maar het professionele succes is met wel verbonden aan het persoonlijke naar pijn, zoals regisseur Carin naar Goeijers in deze documentaire subtiel tijdens duidelijk maakt. op Zij is tijdens erbij in het de theater, op momenten dat de de chaos en verwarring naar op op tv het toneel niet tijdens meer oplosbaar lijken, en van op momenten met dat Ola worstelt met de haar positie als het kind van Syrische ouders. een Na het elk telefoongesprek met uit haar moeder - vrijwilligster in uit het een vluchtelingenkamp in Duitsland - op tv vraagt zij zich geëmotioneerd naar af of ze met niet iets wezenlijks een moet doen. een En waarom staat zij in de intussen in haar eentje op tv het nieuwe huis naar in Amsterdam te door schuren?Minder

januari 2020
05-05-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen - Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Documentaire van regisseur Carin Goeijers over de van oorsprong Syrische Ola Mafaalani, die de Deense serie Borgen bewerkte tot een theatermarathon van tien uur.Meer De van oorsprong Syrische Ola Mafaalani bewerkte de succesvolle Deense dra...

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen bij Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!