Programma gemist?

Documentaire uit van regisseur Carin op Goeijers over de tijdens van oorsprong Syrische tijdens Ola Mafaalani, die met de Deense serie Borgen uit bewerkte tot een theatermarathon uit van tien uur.Meer van in De van oorsprong Syrische Ola de Mafaalani bewerkte met de succesvolle Deense dramaserie Borgen, de over de op vrouwelijke minister-president op Brigitte Nyborg, tot op tv een theatermarathon van tien uit uur. Het is haar op door magnus opus en naar afscheid als artistiek naar leider van het door Noord Nederlands Toneel. uit Meer dan ooit zijn van de thema's de uit het stuk verbonden met haar de persoonlijke leven, op zoals de spagaat tussen in werk en naar gezin en de politieke in dilemma's rond met de vluchtelingenstroom uit haar in vaderland. 'Adam, naar I door have to do uit this because I am Birgitte Nyborg, naar I am Birgitte, het naar it's my story!' Met deze uitroep met de overtuigde Ola Mafaalani scenarioschrijver Adam Price de om haar de van rechten van te gunnen voor de het toneelbewerking van in zijn Deense tv-script. Sterker nog, van hij gaf naar haar een de dwingende opdracht: 'Maak de het scherp, de zo actueel mogelijk. uit Maak alsjeblieft alle veranderingen die je van wilt en in laat het pijn doen!' door Het NNT haalt op tv met Borgen met het uit fenomeen 'binge-watching' voor uit het eerst naar op tv de schouwburg. De kritieken zijn lovend, het maar tijdens het professionele succes is het wel verbonden uit aan persoonlijke pijn, zoals in regisseur op tv Carin Goeijers in deze documentaire van subtiel naar duidelijk maakt. Zij uit is erbij in op het theater, op momenten dat de met uit chaos en verwarring op de het toneel niet op meer oplosbaar lijken, tijdens en op momenten dat naar Ola worstelt met haar met positie als kind met van Syrische met ouders. Na elk door telefoongesprek met haar moeder uit - tijdens vrijwilligster in het een vluchtelingenkamp in Duitsland van - vraagt zij zich geëmotioneerd uit de af of ze niet iets uit wezenlijks tijdens moet doen. En waarom staat op zij op tv intussen in haar op eentje het nieuwe huis in in Amsterdam het te schuren?Minder

januari 2021
05-05-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen - Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Documentaire van regisseur Carin Goeijers over de van oorsprong Syrische Ola Mafaalani, die de Deense serie Borgen bewerkte tot een theatermarathon van tien uur.Meer De van oorsprong Syrische Ola Mafaalani bewerkte de succesvolle Deense dra...

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen bij Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!