Programma gemist?

Documentaire van regisseur van Carin Goeijers over op de in van oorsprong Syrische van Ola Mafaalani, die het de Deense serie Borgen in bewerkte tot een uit theatermarathon van tien uur.Meer met De van van oorsprong Syrische Ola op Mafaalani bewerkte de succesvolle met uit Deense dramaserie Borgen, over de op tv vrouwelijke minister-president met Brigitte Nyborg, uit tot een theatermarathon van tien de uur. uit Het is haar magnus opus en door afscheid als artistiek een leider van het een Noord Nederlands Toneel. naar Meer dan ooit een naar zijn de thema's uit het een stuk verbonden met haar een op tv persoonlijke leven, zoals de van spagaat tussen werk en gezin door en de met politieke dilemma's rond de naar vluchtelingenstroom tijdens uit haar vaderland. naar 'Adam, I have de to do this because I tijdens am een Birgitte Nyborg, I am op tv Birgitte, uit it's my story!' met Met deze uitroep uit overtuigde Ola Mafaalani met scenarioschrijver Adam Price om haar tijdens de rechten te gunnen op voor de in toneelbewerking een van zijn Deense tv-script. in Sterker nog, hij de gaf haar een naar dwingende opdracht: naar 'Maak het scherp, zo actueel mogelijk. op tv het Maak alsjeblieft alle naar veranderingen die je wilt het en laat op tv het pijn doen!' Het tijdens NNT haalt met Borgen het naar fenomeen met 'binge-watching' voor het eerst op naar de uit schouwburg. De kritieken uit zijn lovend, maar het professionele op succes is wel met verbonden aan de persoonlijke pijn, van zoals regisseur in Carin Goeijers in deze naar documentaire subtiel duidelijk maakt. het Zij is op erbij in een het theater, op momenten dat de de chaos van en verwarring tijdens op het toneel niet door meer oplosbaar de lijken, en op tijdens momenten dat Ola naar worstelt met haar positie het als kind van Syrische in ouders. Na elk telefoongesprek naar tijdens met haar moeder - vrijwilligster in de een vluchtelingenkamp in een Duitsland op - vraagt naar zij zich geëmotioneerd af of ze door niet op iets wezenlijks moet doen. En de waarom staat van zij intussen in haar door eentje het nieuwe op huis in door Amsterdam te in schuren?Minder

mei 2020
05-05-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen - Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Documentaire van regisseur Carin Goeijers over de van oorsprong Syrische Ola Mafaalani, die de Deense serie Borgen bewerkte tot een theatermarathon van tien uur.Meer De van oorsprong Syrische Ola Mafaalani bewerkte de succesvolle Deense dra...

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen bij Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!