Programma gemist?

Documentaire van naar regisseur op tv Carin Goeijers over de van oorsprong naar Syrische met Ola Mafaalani, uit die de Deense het serie Borgen bewerkte tot een theatermarathon door van tien naar uur.Meer De van het oorsprong naar Syrische Ola Mafaalani bewerkte de met succesvolle Deense door dramaserie Borgen, over de met vrouwelijke van minister-president Brigitte Nyborg, op tv tot een theatermarathon van tien uur. naar Het in is haar magnus in opus en afscheid op tv als artistiek leider uit van het Noord Nederlands Toneel. de Meer dan ooit de zijn de tijdens thema's uit naar het stuk verbonden met haar op tv persoonlijke leven, zoals op tv de spagaat op tv tussen werk op tv en gezin en de tijdens politieke uit dilemma's rond de van vluchtelingenstroom uit haar vaderland. 'Adam, I een have to do naar this because I de am Birgitte Nyborg, door I am door Birgitte, it's op my story!' tijdens Met deze uitroep overtuigde Ola Mafaalani het scenarioschrijver Adam Price de om tijdens haar de rechten te gunnen door voor de de toneelbewerking van zijn met Deense tv-script. naar Sterker nog, hij gaf haar het een dwingende tijdens opdracht: 'Maak het scherp, met zo de actueel mogelijk. van Maak alsjeblieft alle veranderingen die je uit op tv wilt en laat het pijn doen!' op tv met Het NNT haalt met uit Borgen het fenomeen 'binge-watching' voor op tv het eerst naar door de uit schouwburg. De kritieken naar zijn lovend, maar tijdens het professionele succes is op wel verbonden aan persoonlijke een pijn, tijdens zoals regisseur Carin Goeijers in in deze documentaire subtiel op duidelijk maakt. Zij door is erbij tijdens in van het theater, op momenten dat tijdens de chaos en op verwarring op naar het toneel met niet meer oplosbaar lijken, de en op momenten dat uit Ola in worstelt met haar de positie als kind van Syrische van ouders. in Na elk telefoongesprek een met haar moeder - het vrijwilligster in een vluchtelingenkamp in in op Duitsland - vraagt zij in zich geëmotioneerd af of ze een niet iets tijdens wezenlijks moet doen. een En waarom in staat zij het intussen in haar eentje met het nieuwe huis in Amsterdam op tv te naar schuren?Minder

mei 2021
05-05-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen - Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen

Documentaire van regisseur Carin Goeijers over de van oorsprong Syrische Ola Mafaalani, die de Deense serie Borgen bewerkte tot een theatermarathon van tien uur.Meer De van oorsprong Syrische Ola Mafaalani bewerkte de succesvolle Deense dra...

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen bij Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ola's Borgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!