Programma gemist?

Verslag van een de race in Californië. tijdens Op het circuit de van Glen van Helen van wordt de uitstap tijdens van het wereldkampioenschap op motocross naar de Verenigde op tv Staten afgesloten. Het circuit van bevindt zich van op slechts tijdens een paar minuten rijden van de tijdens legendarische op Route 66.

Verslag uit van de race in North op tv in Carolina. Binnenin de Charlotte uit Motor Speedway ligt tijdens het motocrosscircuit. door Op The Dirt Track uit wordt een van van de twee rondes in de van met Verenigde Staten verreden. uit Het circuit is nieuw op de uit kalender, dus een op van de naar rijders gaat de geschiedenisboeken op tv van in als de allereerste uit winnaar.

Na het met grote van succes in 2015 van keert de MXGP in terug naar het TT Circuit de in in Assen. Vorig jaar gingen de zeges een naar Shaun op tv Simpson naar en Tim Gajser, maar met Glenn de Coldenhoff, Jeffrey Herlings, op tv in Brian Bogers en Davy Pootjes naar heeft Nederland sterke troefkaarten uit in in handen.

Het circuit van van naar Frauenfeld-Gachnang in Zwitserland is nieuw in op met de kalender voor 2016. tijdens Op deze in baan wordt voor het naar eerst in door de historie een ronde van het op in wereldkampioenschap motocross gehouden.

Vlak in over de grens de ligt het circuit van Lommel. door door België mag natuurlijk niet ontbreken het op de het kalender van door het wereldkampioenschap, want onze in zuiderburen hebben vele wereldkampioenen in voortgebracht.

De met MXGP keert terug de naar het circuit naar van Loket in Tsjechië. Een naar baan op met een uit harde ondergrond en het circuit van waar Jeffrey Herlings vorig met jaar werd op aangereden, naar waarbij zijn heup van uit de kom uit raakte. De Nederlander op tv krijgt dit jaar de kans op tv revanche naar te halen.

Italië is naar een van de grote het motocrosslanden. In 2016 de worden hier drie de rondes van het het wereldkampioenschap tijdens gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli naar noemt tijdens het land zijn thuis. uit De dertiende ronde van uit de het kampioenschap wordt verreden het op het circuit van op tv Mantova.

De harde door ondergrond van het motocrosscircuit in in van Engeland staat garant uit voor hoge snelheden en mooie door sprongen. De een Nederlanders een zijn sterk vertegenwoordigd in beide op kampioenschappen een met Glenn Coldenhoff, Jeffrey in Herlings en een Brian Bogers bij de beste op tv vijf.

Verslag in van de tiende naar ronde van het wereldkampioenschap met motocross. de Het 1500 meter lange circuit tijdens Saint Jean uit d'Angely kenmerkt zich tijdens door een vrij harde ondergrond met door en dat vraagt uit om andere kwaliteiten van de motocrossers. door de De Nederlandse eer wordt hooggehouden tijdens door onder meer tijdens Davy naar Pootjes, Glenn Coldenhoff en met Jeffrey Herlings.

Verslag uit van de negende ronde uit van het wereldkampioenschap motocross. naar De coureurs van laten dit keer door de ondergrond opspatten onder uit de het Spaanse zon. tijdens Namens Nederland strijden onder meer van Glenn het Coldenhoff, Jeffrey Herlings en door Davy Pootjes mee in een de verschillende door klassen.

Verslag met van de achtste ronde het van het op tv wereldkampioenschap motocross. Het reizende op tv circus wordt opgezet in met Italië, het thuisland uit van een achtvoudig wereldkampioen Antonio de Cairoli. Hij rijdt een niet meer mee, naar waardoor rijders als Jeffrey op tv Herlings, Glenn Coldenhoff het en Davy Pootjes op tv vol door aan de bak kunnen de om de ware troonopvolger een te worden van de in op tv Italiaan.

Verslag met van de zevende ronde een van het wereldkampioenschap motocross. op Deze tijdens wordt verreden op met de stevige van ondergrond van het Duitse circuit Teutschenthal, uit met in de buurt van de naar stad Leipzig. een Het circuit bestaat in dit jaar een halve van eeuw met en verwacht meer dan op tv 30.000 fans naar die komen kijken naar onder meer op tv Davy Pootjes, Glenn met Coldenhoff en Jeffrey tijdens met Herlings.

Verslag uit van de op vijfde en zesde ronde. De op races worden verreden tijdens in Mexico in en Letland.

Verslag de van de derde en de vierde ronde. met De races vinden plaats op de uit Eurocircuit Valkenswaard en het circuit op van van Neuquén in Argentinië. Nederland is een daarbij sterk door vertegenwoordigd.

februari 2020
18-09-2016 16:26

Amerika (Californië)

RTL GP: Motocross - Amerika (Californië)

Verslag van de race in Californië. Op het circuit van Glen Helen wordt de uitstap van het wereldkampioenschap motocross naar de Verenigde Staten afgesloten. Het circuit bevindt zich op slechts een paar minuten rijden van de legendarische Ro...

11-09-2016 15:59

Amerika (North Carolina)

RTL GP: Motocross - Amerika (North Carolina)

Verslag van de race in North Carolina. Binnenin de Charlotte Motor Speedway ligt het motocrosscircuit. Op The Dirt Track wordt een van de twee rondes in de Verenigde Staten verreden. Het circuit is nieuw op de kalender, dus een van de rijde...

04-09-2016 15:27

Nederland

RTL GP: Motocross - Nederland

Na het grote succes in 2015 keert de MXGP terug naar het TT Circuit in Assen. Vorig jaar gingen de zeges naar Shaun Simpson en Tim Gajser, maar met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings, Brian Bogers en Davy Pootjes heeft Nederland sterke troe...

21-08-2016 15:53

Zwitserland

RTL GP: Motocross - Zwitserland

Het circuit van Frauenfeld-Gachnang in Zwitserland is nieuw op de kalender voor 2016. Op deze baan wordt voor het eerst in de historie een ronde van het wereldkampioenschap motocross gehouden.

14-08-2016 16:10

België

RTL GP: Motocross - België

Vlak over de grens ligt het circuit van Lommel. België mag natuurlijk niet ontbreken op de kalender van het wereldkampioenschap, want onze zuiderburen hebben vele wereldkampioenen voortgebracht.

07-08-2016 15:59

Tsjechië

RTL GP: Motocross - Tsjechië

De MXGP keert terug naar het circuit van Loket in Tsjechië. Een baan met een harde ondergrond en het circuit waar Jeffrey Herlings vorig jaar werd aangereden, waarbij zijn heup uit de kom raakte. De Nederlander krijgt dit jaar de kans revan...

31-07-2016 15:35

Italië

RTL GP: Motocross - Italië

Italië is een van de grote motocrosslanden. In 2016 worden hier drie rondes van het wereldkampioenschap gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli noemt het land zijn thuis. De dertiende ronde van het kampioenschap wordt verreden o...

24-07-2016 15:21

Engeland

RTL GP: Motocross - Engeland

De harde ondergrond van het motocrosscircuit in Engeland staat garant voor hoge snelheden en mooie sprongen. De Nederlanders zijn sterk vertegenwoordigd in beide kampioenschappen met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Brian Bogers bij de...

26-06-2016 16:00

Frankrijk

RTL GP: Motocross - Frankrijk

Verslag van de tiende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het 1500 meter lange circuit Saint Jean d'Angely kenmerkt zich door een vrij harde ondergrond en dat vraagt om andere kwaliteiten van de motocrossers. De Nederlandse eer wor...

12-06-2016 16:02

Spanje

RTL GP: Motocross - Spanje

Verslag van de negende ronde van het wereldkampioenschap motocross. De coureurs laten dit keer de ondergrond opspatten onder de Spaanse zon. Namens Nederland strijden onder meer Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Davy Pootjes mee in de v...

05-06-2016 16:00

Italië (Trentino)

RTL GP: Motocross - Italië (Trentino)

Verslag van de achtste ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het reizende circus wordt opgezet in Italië, het thuisland van achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli. Hij rijdt niet meer mee, waardoor rijders als Jeffrey Herlings, Gl...

22-05-2016 16:03

Duitsland

RTL GP: Motocross - Duitsland

Verslag van de zevende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Deze wordt verreden op de stevige ondergrond van het Duitse circuit Teutschenthal, in de buurt van de stad Leipzig. Het circuit bestaat dit jaar een halve eeuw en verwacht ...

08-05-2016 15:58

Mexico & Letland

RTL GP: Motocross - Mexico & Letland

Verslag van de vijfde en zesde ronde. De races worden verreden in Mexico en Letland.

07-05-2016 15:56

Europa & Argentinië

RTL GP: Motocross - Europa & Argentinië

Verslag van de derde en vierde ronde. De races vinden plaats op Eurocircuit Valkenswaard en het circuit van Neuquén in Argentinië. Nederland is daarbij sterk vertegenwoordigd.

RTL GP: Motocross gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Motocross de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Motocross bij RTL GP: Motocross liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Motocross. Heb je een uitzending van RTL GP: Motocross gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Motocross gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Motocross? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Motocross kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 30-10-2016 om 15:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!