Programma gemist?

Verslag op tv van de race tijdens in Californië. Op het door circuit een van Glen Helen de wordt de uitstap van het wereldkampioenschap een motocross naar de met Verenigde op tv Staten afgesloten. Het circuit bevindt de zich op slechts tijdens een paar minuten het rijden door van de legendarische Route tijdens 66.

Verslag van de in race in een North Carolina. in Binnenin de Charlotte Motor Speedway met ligt het motocrosscircuit. op Op tijdens The Dirt op Track wordt een van de twee door rondes in de de Verenigde op Staten verreden. Het circuit is in nieuw op de de kalender, met dus een van de rijders tijdens gaat tijdens de geschiedenisboeken op in als de allereerste op tv winnaar.

Na het grote op tv succes in uit 2015 door keert de MXGP terug naar de het TT Circuit in met Assen. Vorig jaar met gingen de in zeges naar Shaun een Simpson de en Tim Gajser, het maar met Glenn de Coldenhoff, Jeffrey Herlings, Brian Bogers uit en Davy Pootjes het heeft Nederland sterke door troefkaarten in een handen.

Het met circuit van Frauenfeld-Gachnang in Zwitserland op door is nieuw op de met kalender voor 2016. Op het deze het baan wordt voor een het eerst in het de historie een ronde van het het wereldkampioenschap met motocross gehouden.

Vlak tijdens over de grens ligt het het circuit van door Lommel. het België mag natuurlijk niet ontbreken op op met de kalender van het tijdens wereldkampioenschap, want een onze zuiderburen hebben vele wereldkampioenen de voortgebracht.

De MXGP de keert terug naar het met circuit van naar Loket in Tsjechië. de Een baan uit met een harde van ondergrond en het circuit op tv waar het Jeffrey Herlings vorig jaar werd van aangereden, in waarbij zijn heup uit de kom een raakte. door De Nederlander krijgt dit jaar op tv de tijdens kans revanche op te halen.

Italië op is een uit van de grote motocrosslanden. In op 2016 worden hier drie met rondes van het tijdens wereldkampioenschap gehouden. Achtvoudig in wereldkampioen Antonio uit Cairoli noemt met het land zijn met thuis. De dertiende ronde door van het kampioenschap het wordt verreden op het in circuit van met Mantova.

De harde tijdens ondergrond een van het motocrosscircuit in Engeland staat het garant naar voor hoge in snelheden en mooie tijdens sprongen. De Nederlanders zijn sterk van vertegenwoordigd met in beide kampioenschappen met Glenn de Coldenhoff, Jeffrey een Herlings en Brian Bogers bij met de naar beste vijf.

Verslag van naar de tiende ronde van op het wereldkampioenschap motocross. met Het van 1500 meter lange circuit door Saint Jean op tv d'Angely kenmerkt zich door de een vrij harde ondergrond uit en op dat vraagt om andere kwaliteiten op tv van de motocrossers. in De uit Nederlandse eer op wordt hooggehouden door op onder meer Davy naar Pootjes, Glenn Coldenhoff tijdens en Jeffrey Herlings.

Verslag op van de negende ronde van naar het wereldkampioenschap motocross. naar De coureurs laten van dit keer de op door ondergrond opspatten onder de Spaanse het zon. tijdens Namens Nederland strijden onder meer op tv Glenn Coldenhoff, Jeffrey uit Herlings en Davy van Pootjes mee naar in de verschillende met klassen.

Verslag door van de achtste ronde door van het wereldkampioenschap motocross. uit een Het reizende circus de wordt opgezet in met Italië, het thuisland op tv van achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli. op tv Hij rijdt niet het meer de mee, waardoor rijders als Jeffrey Herlings, het Glenn Coldenhoff en een Davy Pootjes vol van aan op tv de bak kunnen op tv om de door ware troonopvolger te worden van de in op Italiaan.

Verslag een van de zevende ronde in van het wereldkampioenschap motocross. op Deze wordt van verreden op de in stevige ondergrond van het van Duitse circuit Teutschenthal, op in een de buurt van de stad het Leipzig. Het circuit door bestaat dit uit jaar een tijdens halve eeuw en verwacht meer uit dan op 30.000 fans die komen kijken tijdens naar uit onder meer uit Davy Pootjes, Glenn van Coldenhoff en Jeffrey een Herlings.

Verslag op van de met vijfde en zesde ronde. De races op tv door worden verreden in Mexico en op Letland.

Verslag van de de op derde en vierde ronde. De races met vinden plaats de op Eurocircuit een Valkenswaard en het circuit van op Neuquén in Argentinië. in Nederland de is daarbij sterk tijdens vertegenwoordigd.

juli 2020
18-09-2016 16:26

Amerika (Californië)

RTL GP: Motocross - Amerika (Californië)

Verslag van de race in Californië. Op het circuit van Glen Helen wordt de uitstap van het wereldkampioenschap motocross naar de Verenigde Staten afgesloten. Het circuit bevindt zich op slechts een paar minuten rijden van de legendarische Ro...

11-09-2016 15:59

Amerika (North Carolina)

RTL GP: Motocross - Amerika (North Carolina)

Verslag van de race in North Carolina. Binnenin de Charlotte Motor Speedway ligt het motocrosscircuit. Op The Dirt Track wordt een van de twee rondes in de Verenigde Staten verreden. Het circuit is nieuw op de kalender, dus een van de rijde...

04-09-2016 15:27

Nederland

RTL GP: Motocross - Nederland

Na het grote succes in 2015 keert de MXGP terug naar het TT Circuit in Assen. Vorig jaar gingen de zeges naar Shaun Simpson en Tim Gajser, maar met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings, Brian Bogers en Davy Pootjes heeft Nederland sterke troe...

21-08-2016 15:53

Zwitserland

RTL GP: Motocross - Zwitserland

Het circuit van Frauenfeld-Gachnang in Zwitserland is nieuw op de kalender voor 2016. Op deze baan wordt voor het eerst in de historie een ronde van het wereldkampioenschap motocross gehouden.

14-08-2016 16:10

België

RTL GP: Motocross - België

Vlak over de grens ligt het circuit van Lommel. België mag natuurlijk niet ontbreken op de kalender van het wereldkampioenschap, want onze zuiderburen hebben vele wereldkampioenen voortgebracht.

07-08-2016 15:59

Tsjechië

RTL GP: Motocross - Tsjechië

De MXGP keert terug naar het circuit van Loket in Tsjechië. Een baan met een harde ondergrond en het circuit waar Jeffrey Herlings vorig jaar werd aangereden, waarbij zijn heup uit de kom raakte. De Nederlander krijgt dit jaar de kans revan...

31-07-2016 15:35

Italië

RTL GP: Motocross - Italië

Italië is een van de grote motocrosslanden. In 2016 worden hier drie rondes van het wereldkampioenschap gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli noemt het land zijn thuis. De dertiende ronde van het kampioenschap wordt verreden o...

24-07-2016 15:21

Engeland

RTL GP: Motocross - Engeland

De harde ondergrond van het motocrosscircuit in Engeland staat garant voor hoge snelheden en mooie sprongen. De Nederlanders zijn sterk vertegenwoordigd in beide kampioenschappen met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Brian Bogers bij de...

26-06-2016 16:00

Frankrijk

RTL GP: Motocross - Frankrijk

Verslag van de tiende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het 1500 meter lange circuit Saint Jean d'Angely kenmerkt zich door een vrij harde ondergrond en dat vraagt om andere kwaliteiten van de motocrossers. De Nederlandse eer wor...

12-06-2016 16:02

Spanje

RTL GP: Motocross - Spanje

Verslag van de negende ronde van het wereldkampioenschap motocross. De coureurs laten dit keer de ondergrond opspatten onder de Spaanse zon. Namens Nederland strijden onder meer Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Davy Pootjes mee in de v...

05-06-2016 16:00

Italië (Trentino)

RTL GP: Motocross - Italië (Trentino)

Verslag van de achtste ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het reizende circus wordt opgezet in Italië, het thuisland van achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli. Hij rijdt niet meer mee, waardoor rijders als Jeffrey Herlings, Gl...

22-05-2016 16:03

Duitsland

RTL GP: Motocross - Duitsland

Verslag van de zevende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Deze wordt verreden op de stevige ondergrond van het Duitse circuit Teutschenthal, in de buurt van de stad Leipzig. Het circuit bestaat dit jaar een halve eeuw en verwacht ...

08-05-2016 15:58

Mexico & Letland

RTL GP: Motocross - Mexico & Letland

Verslag van de vijfde en zesde ronde. De races worden verreden in Mexico en Letland.

07-05-2016 15:56

Europa & Argentinië

RTL GP: Motocross - Europa & Argentinië

Verslag van de derde en vierde ronde. De races vinden plaats op Eurocircuit Valkenswaard en het circuit van Neuquén in Argentinië. Nederland is daarbij sterk vertegenwoordigd.

RTL GP: Motocross gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Motocross de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Motocross bij RTL GP: Motocross liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Motocross. Heb je een uitzending van RTL GP: Motocross gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Motocross gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Motocross? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Motocross kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 30-10-2016 om 15:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!