Programma gemist?

Verslag het van de race in Californië. in op tv Op het circuit van Glen een Helen door wordt de uitstap van het op tv wereldkampioenschap motocross naar de naar van Verenigde Staten afgesloten. de Het circuit bevindt zich in op slechts uit een paar minuten rijden van met de legendarische Route op tv 66.

Verslag door van de race naar in North het Carolina. Binnenin de Charlotte naar Motor Speedway naar ligt het motocrosscircuit. Op The door Dirt naar Track wordt een van de twee op tv rondes in in de Verenigde Staten in verreden. van Het circuit is nieuw in op de kalender, dus een naar van de rijders uit gaat de naar geschiedenisboeken in als de naar allereerste het winnaar.

Na van het grote succes in tijdens 2015 keert de in MXGP van terug naar het TT Circuit in door Assen. Vorig jaar uit gingen de de zeges naar de Shaun Simpson en Tim Gajser, een tijdens maar met Glenn Coldenhoff, Jeffrey van Herlings, Brian Bogers en tijdens Davy van Pootjes heeft met Nederland sterke troefkaarten in uit handen.

Het door circuit van Frauenfeld-Gachnang uit in Zwitserland is nieuw op op tv de kalender voor op tv 2016. Op van deze baan wordt voor een met het eerst in de historie uit een ronde in van het wereldkampioenschap motocross op tv gehouden.

Vlak op over de het grens ligt het de circuit van Lommel. België op tv mag natuurlijk niet ontbreken op op de een kalender van op het wereldkampioenschap, want onze door zuiderburen hebben vele wereldkampioenen een voortgebracht.

De MXGP in keert terug naar het naar circuit van Loket uit in Tsjechië. Een door naar baan met een harde ondergrond en uit naar het circuit waar Jeffrey Herlings op tv vorig een jaar werd aangereden, waarbij uit zijn heup uit het de kom raakte. het De Nederlander krijgt uit dit jaar de op kans revanche een te halen.

Italië tijdens is een van tijdens de grote naar motocrosslanden. In 2016 worden naar hier drie het rondes van het wereldkampioenschap tijdens gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio uit Cairoli het noemt het land zijn het thuis. De dertiende in ronde van het tijdens kampioenschap wordt verreden op in het circuit van van Mantova.

De harde tijdens ondergrond van het motocrosscircuit op in Engeland het staat garant voor naar hoge snelheden en mooie uit de sprongen. De Nederlanders zijn sterk vertegenwoordigd uit in beide kampioenschappen naar met Glenn Coldenhoff, naar Jeffrey op Herlings en Brian tijdens Bogers bij de beste van vijf.

Verslag van op tv de tiende tijdens ronde van het wereldkampioenschap de motocross. Het 1500 meter een lange circuit uit Saint Jean d'Angely kenmerkt van zich door op tv een vrij een harde ondergrond en met dat vraagt in om andere kwaliteiten van met de motocrossers. De naar Nederlandse eer een wordt hooggehouden door onder een meer Davy Pootjes, Glenn naar Coldenhoff en Jeffrey van Herlings.

Verslag de van de negende ronde op van het wereldkampioenschap motocross. het De van coureurs laten door dit keer de ondergrond opspatten een onder de Spaanse zon. met Namens Nederland de strijden onder meer met Glenn Coldenhoff, uit Jeffrey Herlings en de Davy Pootjes mee in de een verschillende uit klassen.

Verslag van de op tv achtste ronde door van het wereldkampioenschap een motocross. Het reizende circus door wordt op opgezet in Italië, het een thuisland de van achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli. het Hij rijdt niet de meer de mee, waardoor rijders als uit Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en van Davy Pootjes vol met aan op de bak kunnen van om de ware troonopvolger een te worden van de het het Italiaan.

Verslag van de met zevende ronde van naar op tv het wereldkampioenschap motocross. Deze wordt verreden uit naar op de stevige tijdens ondergrond van het Duitse de circuit Teutschenthal, in de buurt de tijdens van de stad op tv Leipzig. Het circuit bestaat dit naar jaar een een halve eeuw en verwacht meer van dan 30.000 fans met die komen kijken met naar op tv onder meer Davy door Pootjes, Glenn Coldenhoff en Jeffrey op van Herlings.

Verslag van van de vijfde en zesde uit ronde. De races van worden de verreden in uit Mexico en Letland.

Verslag van de van derde en met vierde ronde. De door races vinden plaats op tv op Eurocircuit van Valkenswaard en het uit circuit van de Neuquén in Argentinië. Nederland van is daarbij van sterk vertegenwoordigd.

oktober 2020
18-09-2016 16:26

Amerika (Californië)

RTL GP: Motocross - Amerika (Californië)

Verslag van de race in Californië. Op het circuit van Glen Helen wordt de uitstap van het wereldkampioenschap motocross naar de Verenigde Staten afgesloten. Het circuit bevindt zich op slechts een paar minuten rijden van de legendarische Ro...

11-09-2016 15:59

Amerika (North Carolina)

RTL GP: Motocross - Amerika (North Carolina)

Verslag van de race in North Carolina. Binnenin de Charlotte Motor Speedway ligt het motocrosscircuit. Op The Dirt Track wordt een van de twee rondes in de Verenigde Staten verreden. Het circuit is nieuw op de kalender, dus een van de rijde...

04-09-2016 15:27

Nederland

RTL GP: Motocross - Nederland

Na het grote succes in 2015 keert de MXGP terug naar het TT Circuit in Assen. Vorig jaar gingen de zeges naar Shaun Simpson en Tim Gajser, maar met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings, Brian Bogers en Davy Pootjes heeft Nederland sterke troe...

21-08-2016 15:53

Zwitserland

RTL GP: Motocross - Zwitserland

Het circuit van Frauenfeld-Gachnang in Zwitserland is nieuw op de kalender voor 2016. Op deze baan wordt voor het eerst in de historie een ronde van het wereldkampioenschap motocross gehouden.

14-08-2016 16:10

België

RTL GP: Motocross - België

Vlak over de grens ligt het circuit van Lommel. België mag natuurlijk niet ontbreken op de kalender van het wereldkampioenschap, want onze zuiderburen hebben vele wereldkampioenen voortgebracht.

07-08-2016 15:59

Tsjechië

RTL GP: Motocross - Tsjechië

De MXGP keert terug naar het circuit van Loket in Tsjechië. Een baan met een harde ondergrond en het circuit waar Jeffrey Herlings vorig jaar werd aangereden, waarbij zijn heup uit de kom raakte. De Nederlander krijgt dit jaar de kans revan...

31-07-2016 15:35

Italië

RTL GP: Motocross - Italië

Italië is een van de grote motocrosslanden. In 2016 worden hier drie rondes van het wereldkampioenschap gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli noemt het land zijn thuis. De dertiende ronde van het kampioenschap wordt verreden o...

24-07-2016 15:21

Engeland

RTL GP: Motocross - Engeland

De harde ondergrond van het motocrosscircuit in Engeland staat garant voor hoge snelheden en mooie sprongen. De Nederlanders zijn sterk vertegenwoordigd in beide kampioenschappen met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Brian Bogers bij de...

26-06-2016 16:00

Frankrijk

RTL GP: Motocross - Frankrijk

Verslag van de tiende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het 1500 meter lange circuit Saint Jean d'Angely kenmerkt zich door een vrij harde ondergrond en dat vraagt om andere kwaliteiten van de motocrossers. De Nederlandse eer wor...

12-06-2016 16:02

Spanje

RTL GP: Motocross - Spanje

Verslag van de negende ronde van het wereldkampioenschap motocross. De coureurs laten dit keer de ondergrond opspatten onder de Spaanse zon. Namens Nederland strijden onder meer Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Davy Pootjes mee in de v...

05-06-2016 16:00

Italië (Trentino)

RTL GP: Motocross - Italië (Trentino)

Verslag van de achtste ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het reizende circus wordt opgezet in Italië, het thuisland van achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli. Hij rijdt niet meer mee, waardoor rijders als Jeffrey Herlings, Gl...

22-05-2016 16:03

Duitsland

RTL GP: Motocross - Duitsland

Verslag van de zevende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Deze wordt verreden op de stevige ondergrond van het Duitse circuit Teutschenthal, in de buurt van de stad Leipzig. Het circuit bestaat dit jaar een halve eeuw en verwacht ...

08-05-2016 15:58

Mexico & Letland

RTL GP: Motocross - Mexico & Letland

Verslag van de vijfde en zesde ronde. De races worden verreden in Mexico en Letland.

07-05-2016 15:56

Europa & Argentinië

RTL GP: Motocross - Europa & Argentinië

Verslag van de derde en vierde ronde. De races vinden plaats op Eurocircuit Valkenswaard en het circuit van Neuquén in Argentinië. Nederland is daarbij sterk vertegenwoordigd.

RTL GP: Motocross gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Motocross de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Motocross bij RTL GP: Motocross liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Motocross. Heb je een uitzending van RTL GP: Motocross gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Motocross gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Motocross? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Motocross kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 30-10-2016 om 15:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!