Programma gemist?

Verslag met van de race in op tv Californië. Op het circuit een van Glen Helen van tijdens wordt de uitstap tijdens van het wereldkampioenschap motocross naar de tijdens Verenigde met Staten afgesloten. Het in circuit bevindt de zich op slechts van een paar minuten rijden van het de legendarische met Route 66.

Verslag van uit de race in naar North Carolina. een Binnenin de uit Charlotte Motor Speedway ligt op het motocrosscircuit. Op The van Dirt de Track wordt een van de twee tijdens rondes in met de Verenigde Staten door verreden. Het circuit is in nieuw op een de kalender, dus het een van de rijders het in gaat de geschiedenisboeken in als een de het allereerste winnaar.

Na met het grote het succes in 2015 keert de een MXGP terug in naar het op TT Circuit in Assen. Vorig jaar het naar gingen de zeges naar het Shaun Simpson op tv en Tim Gajser, maar op met Glenn tijdens Coldenhoff, Jeffrey Herlings, Brian Bogers tijdens en Davy Pootjes heeft op Nederland sterke troefkaarten de in het handen.

Het naar circuit van op Frauenfeld-Gachnang in Zwitserland is van nieuw op uit de kalender voor 2016. Op deze op tv baan wordt met voor uit het eerst in het de historie een ronde van van het wereldkampioenschap met motocross gehouden.

Vlak over naar de grens op tv ligt het circuit van Lommel. in België mag natuurlijk op niet in ontbreken op de kalender van uit een het wereldkampioenschap, want onze zuiderburen hebben op tv vele in wereldkampioenen voortgebracht.

De MXGP keert het terug naar tijdens het circuit van Loket een in Tsjechië. Een het baan met een op met harde ondergrond en het het circuit waar in Jeffrey Herlings vorig jaar werd aangereden, op tv waarbij zijn heup door uit de uit kom raakte. De met Nederlander krijgt dit jaar de de kans revanche uit te met halen.

Italië is een op op van de grote motocrosslanden. In 2016 tijdens worden de hier drie rondes van het het wereldkampioenschap van gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio met Cairoli op noemt het land zijn in thuis. De dertiende door ronde van het kampioenschap wordt een een verreden op het circuit een van Mantova.

De harde op ondergrond door van het motocrosscircuit in Engeland met staat garant voor door hoge snelheden en het mooie sprongen. De Nederlanders naar zijn door sterk vertegenwoordigd in beide in kampioenschappen naar met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings het en Brian door Bogers bij de beste een vijf.

Verslag van van de tiende in ronde van met het wereldkampioenschap motocross. op tv Het 1500 meter lange circuit Saint door Jean tijdens d'Angely kenmerkt zich door door een vrij harde uit ondergrond in en dat vraagt een om andere kwaliteiten door van de motocrossers. in De Nederlandse eer wordt hooggehouden op tv door onder de meer Davy Pootjes, het Glenn Coldenhoff naar en Jeffrey Herlings.

Verslag van de tijdens negende door ronde van het wereldkampioenschap op tv motocross. De coureurs op laten dit keer de een ondergrond opspatten onder in de het Spaanse zon. Namens Nederland naar strijden onder meer uit Glenn Coldenhoff, de Jeffrey Herlings en met Davy Pootjes een mee in de verschillende in klassen.

Verslag op van de achtste ronde van naar het wereldkampioenschap motocross. uit Het reizende door circus wordt in opgezet in Italië, met het thuisland van achtvoudig de wereldkampioen Antonio het Cairoli. Hij rijdt een niet meer mee, waardoor door rijders als Jeffrey in Herlings, van Glenn Coldenhoff en Davy Pootjes uit vol aan de in bak kunnen naar om de ware troonopvolger een te van worden van de van Italiaan.

Verslag van door de tijdens zevende ronde van tijdens het wereldkampioenschap motocross. Deze wordt verreden door op de van stevige ondergrond van het naar Duitse naar circuit Teutschenthal, in de een buurt van de met stad Leipzig. Het circuit de bestaat het dit jaar met een halve eeuw in en verwacht meer dan 30.000 het fans die van komen kijken naar onder meer naar de Davy Pootjes, Glenn Coldenhoff door en Jeffrey de Herlings.

Verslag tijdens van de vijfde en zesde een ronde. van De races worden het verreden in Mexico op tv en Letland.

Verslag een van de uit derde en vierde ronde. van De races vinden plaats op op Eurocircuit tijdens Valkenswaard en het circuit op van op Neuquén in Argentinië. op Nederland is daarbij op tv sterk vertegenwoordigd.

augustus 2021
18-09-2016 16:26

Amerika (Californië)

RTL GP: Motocross - Amerika (Californië)

Verslag van de race in Californië. Op het circuit van Glen Helen wordt de uitstap van het wereldkampioenschap motocross naar de Verenigde Staten afgesloten. Het circuit bevindt zich op slechts een paar minuten rijden van de legendarische Ro...

11-09-2016 15:59

Amerika (North Carolina)

RTL GP: Motocross - Amerika (North Carolina)

Verslag van de race in North Carolina. Binnenin de Charlotte Motor Speedway ligt het motocrosscircuit. Op The Dirt Track wordt een van de twee rondes in de Verenigde Staten verreden. Het circuit is nieuw op de kalender, dus een van de rijde...

04-09-2016 15:27

Nederland

RTL GP: Motocross - Nederland

Na het grote succes in 2015 keert de MXGP terug naar het TT Circuit in Assen. Vorig jaar gingen de zeges naar Shaun Simpson en Tim Gajser, maar met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings, Brian Bogers en Davy Pootjes heeft Nederland sterke troe...

21-08-2016 15:53

Zwitserland

RTL GP: Motocross - Zwitserland

Het circuit van Frauenfeld-Gachnang in Zwitserland is nieuw op de kalender voor 2016. Op deze baan wordt voor het eerst in de historie een ronde van het wereldkampioenschap motocross gehouden.

14-08-2016 16:10

België

RTL GP: Motocross - België

Vlak over de grens ligt het circuit van Lommel. België mag natuurlijk niet ontbreken op de kalender van het wereldkampioenschap, want onze zuiderburen hebben vele wereldkampioenen voortgebracht.

07-08-2016 15:59

Tsjechië

RTL GP: Motocross - Tsjechië

De MXGP keert terug naar het circuit van Loket in Tsjechië. Een baan met een harde ondergrond en het circuit waar Jeffrey Herlings vorig jaar werd aangereden, waarbij zijn heup uit de kom raakte. De Nederlander krijgt dit jaar de kans revan...

31-07-2016 15:35

Italië

RTL GP: Motocross - Italië

Italië is een van de grote motocrosslanden. In 2016 worden hier drie rondes van het wereldkampioenschap gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli noemt het land zijn thuis. De dertiende ronde van het kampioenschap wordt verreden o...

24-07-2016 15:21

Engeland

RTL GP: Motocross - Engeland

De harde ondergrond van het motocrosscircuit in Engeland staat garant voor hoge snelheden en mooie sprongen. De Nederlanders zijn sterk vertegenwoordigd in beide kampioenschappen met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Brian Bogers bij de...

26-06-2016 16:00

Frankrijk

RTL GP: Motocross - Frankrijk

Verslag van de tiende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het 1500 meter lange circuit Saint Jean d'Angely kenmerkt zich door een vrij harde ondergrond en dat vraagt om andere kwaliteiten van de motocrossers. De Nederlandse eer wor...

12-06-2016 16:02

Spanje

RTL GP: Motocross - Spanje

Verslag van de negende ronde van het wereldkampioenschap motocross. De coureurs laten dit keer de ondergrond opspatten onder de Spaanse zon. Namens Nederland strijden onder meer Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Davy Pootjes mee in de v...

05-06-2016 16:00

Italië (Trentino)

RTL GP: Motocross - Italië (Trentino)

Verslag van de achtste ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het reizende circus wordt opgezet in Italië, het thuisland van achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli. Hij rijdt niet meer mee, waardoor rijders als Jeffrey Herlings, Gl...

22-05-2016 16:03

Duitsland

RTL GP: Motocross - Duitsland

Verslag van de zevende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Deze wordt verreden op de stevige ondergrond van het Duitse circuit Teutschenthal, in de buurt van de stad Leipzig. Het circuit bestaat dit jaar een halve eeuw en verwacht ...

08-05-2016 15:58

Mexico & Letland

RTL GP: Motocross - Mexico & Letland

Verslag van de vijfde en zesde ronde. De races worden verreden in Mexico en Letland.

07-05-2016 15:56

Europa & Argentinië

RTL GP: Motocross - Europa & Argentinië

Verslag van de derde en vierde ronde. De races vinden plaats op Eurocircuit Valkenswaard en het circuit van Neuquén in Argentinië. Nederland is daarbij sterk vertegenwoordigd.

RTL GP: Motocross gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Motocross de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Motocross bij RTL GP: Motocross liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Motocross. Heb je een uitzending van RTL GP: Motocross gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Motocross gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Motocross? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Motocross kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 30-10-2016 om 15:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!