Programma gemist?

Verslag van de door race in naar Californië. Op het met circuit van Glen tijdens Helen wordt de uitstap uit van op tv het wereldkampioenschap motocross naar de het Verenigde Staten de afgesloten. Het het circuit bevindt zich op uit slechts een in paar minuten rijden van uit de door legendarische Route 66.

Verslag een van de race op tv in North Carolina. naar Binnenin de Charlotte door Motor Speedway op tv ligt het motocrosscircuit. Op naar The Dirt Track wordt een uit van op tv de twee rondes een in de Verenigde het Staten verreden. Het circuit op tv is nieuw op de naar van kalender, dus een op van de rijders gaat de een geschiedenisboeken het in als de allereerste op tv winnaar.

Na het op tv grote succes naar in 2015 in keert de MXGP terug van naar het TT Circuit met in Assen. Vorig naar jaar op gingen de zeges naar Shaun Simpson op de en Tim Gajser, maar met het Glenn uit Coldenhoff, Jeffrey Herlings, de Brian Bogers en Davy Pootjes door heeft Nederland uit sterke troefkaarten een in handen.

Het circuit van in door Frauenfeld-Gachnang in Zwitserland door is nieuw op van de kalender voor 2016. Op uit deze baan wordt tijdens voor het de eerst in de naar historie een ronde op van het door wereldkampioenschap motocross gehouden.

Vlak over door de grens met ligt het een circuit van Lommel. het België mag natuurlijk niet uit ontbreken op de uit kalender van het tijdens wereldkampioenschap, want een onze zuiderburen hebben uit vele wereldkampioenen voortgebracht.

De van MXGP keert uit terug naar het tijdens circuit van Loket naar in Tsjechië. Een met baan met een harde ondergrond in en tijdens het circuit waar Jeffrey van Herlings vorig op jaar werd aangereden, waarbij uit zijn heup uit de naar kom raakte. De in Nederlander krijgt uit dit jaar door de kans revanche te met halen.

Italië is een op van de grote op motocrosslanden. door In 2016 worden op hier drie rondes van met het wereldkampioenschap in gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli de noemt het de land zijn thuis. De een uit dertiende ronde van het kampioenschap tijdens wordt verreden naar op het circuit tijdens van Mantova.

De een harde ondergrond van het van motocrosscircuit in Engeland het staat garant door voor hoge snelheden en in mooie tijdens sprongen. De Nederlanders op zijn sterk vertegenwoordigd in de beide kampioenschappen met in Glenn Coldenhoff, Jeffrey door Herlings en Brian Bogers naar bij met de beste vijf.

Verslag op van de tiende ronde van van het wereldkampioenschap een motocross. Het 1500 meter op lange tijdens circuit Saint Jean d'Angely in kenmerkt zich door een op vrij in harde ondergrond en de dat vraagt om andere op kwaliteiten van de uit motocrossers. De Nederlandse eer naar van wordt hooggehouden door op tv onder meer Davy Pootjes, tijdens Glenn Coldenhoff uit en Jeffrey Herlings.

Verslag op van de van negende ronde van door het wereldkampioenschap motocross. uit De coureurs laten dit keer het de met ondergrond opspatten onder de Spaanse zon. naar de Namens Nederland strijden onder meer Glenn van Coldenhoff, Jeffrey door Herlings en tijdens Davy Pootjes mee in tijdens de op tv verschillende klassen.

Verslag van in de door achtste ronde van het wereldkampioenschap tijdens motocross. Het reizende circus een het wordt opgezet in Italië, het thuisland het van de achtvoudig wereldkampioen Antonio naar Cairoli. Hij rijdt niet een meer mee, waardoor op tv rijders als Jeffrey Herlings, uit Glenn Coldenhoff in en Davy Pootjes uit vol aan het de bak kunnen van om de ware troonopvolger met te worden van de van tijdens Italiaan.

Verslag het van de zevende het ronde van het van wereldkampioenschap motocross. Deze wordt verreden naar op de stevige in ondergrond van in het Duitse door circuit Teutschenthal, in door de buurt naar van de stad Leipzig. een Het circuit bestaat naar dit jaar een een halve eeuw en de verwacht meer dan het 30.000 fans die komen kijken een naar op tv onder meer Davy door Pootjes, Glenn tijdens Coldenhoff en Jeffrey met Herlings.

Verslag van de naar vijfde en met zesde naar ronde. De races worden door verreden in een Mexico en Letland.

Verslag door van de derde en vierde in ronde. op De races vinden plaats van op Eurocircuit Valkenswaard en het het circuit van uit Neuquén in de Argentinië. door Nederland is daarbij tijdens sterk vertegenwoordigd.

maart 2021
18-09-2016 16:26

Amerika (Californië)

RTL GP: Motocross - Amerika (Californië)

Verslag van de race in Californië. Op het circuit van Glen Helen wordt de uitstap van het wereldkampioenschap motocross naar de Verenigde Staten afgesloten. Het circuit bevindt zich op slechts een paar minuten rijden van de legendarische Ro...

11-09-2016 15:59

Amerika (North Carolina)

RTL GP: Motocross - Amerika (North Carolina)

Verslag van de race in North Carolina. Binnenin de Charlotte Motor Speedway ligt het motocrosscircuit. Op The Dirt Track wordt een van de twee rondes in de Verenigde Staten verreden. Het circuit is nieuw op de kalender, dus een van de rijde...

04-09-2016 15:27

Nederland

RTL GP: Motocross - Nederland

Na het grote succes in 2015 keert de MXGP terug naar het TT Circuit in Assen. Vorig jaar gingen de zeges naar Shaun Simpson en Tim Gajser, maar met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings, Brian Bogers en Davy Pootjes heeft Nederland sterke troe...

21-08-2016 15:53

Zwitserland

RTL GP: Motocross - Zwitserland

Het circuit van Frauenfeld-Gachnang in Zwitserland is nieuw op de kalender voor 2016. Op deze baan wordt voor het eerst in de historie een ronde van het wereldkampioenschap motocross gehouden.

14-08-2016 16:10

België

RTL GP: Motocross - België

Vlak over de grens ligt het circuit van Lommel. België mag natuurlijk niet ontbreken op de kalender van het wereldkampioenschap, want onze zuiderburen hebben vele wereldkampioenen voortgebracht.

07-08-2016 15:59

Tsjechië

RTL GP: Motocross - Tsjechië

De MXGP keert terug naar het circuit van Loket in Tsjechië. Een baan met een harde ondergrond en het circuit waar Jeffrey Herlings vorig jaar werd aangereden, waarbij zijn heup uit de kom raakte. De Nederlander krijgt dit jaar de kans revan...

31-07-2016 15:35

Italië

RTL GP: Motocross - Italië

Italië is een van de grote motocrosslanden. In 2016 worden hier drie rondes van het wereldkampioenschap gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli noemt het land zijn thuis. De dertiende ronde van het kampioenschap wordt verreden o...

24-07-2016 15:21

Engeland

RTL GP: Motocross - Engeland

De harde ondergrond van het motocrosscircuit in Engeland staat garant voor hoge snelheden en mooie sprongen. De Nederlanders zijn sterk vertegenwoordigd in beide kampioenschappen met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Brian Bogers bij de...

26-06-2016 16:00

Frankrijk

RTL GP: Motocross - Frankrijk

Verslag van de tiende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het 1500 meter lange circuit Saint Jean d'Angely kenmerkt zich door een vrij harde ondergrond en dat vraagt om andere kwaliteiten van de motocrossers. De Nederlandse eer wor...

12-06-2016 16:02

Spanje

RTL GP: Motocross - Spanje

Verslag van de negende ronde van het wereldkampioenschap motocross. De coureurs laten dit keer de ondergrond opspatten onder de Spaanse zon. Namens Nederland strijden onder meer Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Davy Pootjes mee in de v...

05-06-2016 16:00

Italië (Trentino)

RTL GP: Motocross - Italië (Trentino)

Verslag van de achtste ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het reizende circus wordt opgezet in Italië, het thuisland van achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli. Hij rijdt niet meer mee, waardoor rijders als Jeffrey Herlings, Gl...

22-05-2016 16:03

Duitsland

RTL GP: Motocross - Duitsland

Verslag van de zevende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Deze wordt verreden op de stevige ondergrond van het Duitse circuit Teutschenthal, in de buurt van de stad Leipzig. Het circuit bestaat dit jaar een halve eeuw en verwacht ...

08-05-2016 15:58

Mexico & Letland

RTL GP: Motocross - Mexico & Letland

Verslag van de vijfde en zesde ronde. De races worden verreden in Mexico en Letland.

07-05-2016 15:56

Europa & Argentinië

RTL GP: Motocross - Europa & Argentinië

Verslag van de derde en vierde ronde. De races vinden plaats op Eurocircuit Valkenswaard en het circuit van Neuquén in Argentinië. Nederland is daarbij sterk vertegenwoordigd.

RTL GP: Motocross gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Motocross de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Motocross bij RTL GP: Motocross liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Motocross. Heb je een uitzending van RTL GP: Motocross gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Motocross gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Motocross? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Motocross kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 30-10-2016 om 15:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!