Programma gemist?

Verslag de van de race in Californië. in Op het circuit uit van van Glen Helen op wordt de uitstap van het tijdens wereldkampioenschap motocross naar de tijdens Verenigde het Staten afgesloten. op tv Het circuit bevindt een zich op slechts een naar paar minuten rijden van de op tv legendarische Route tijdens 66.

Verslag van uit de race in North op tv Carolina. Binnenin op de Charlotte Motor Speedway op ligt het naar motocrosscircuit. Op in The Dirt Track uit wordt een van op tv de twee naar rondes in de Verenigde Staten uit verreden. Het circuit is uit van nieuw op de tijdens kalender, dus een van de de rijders gaat de geschiedenisboeken een in als het de allereerste tijdens winnaar.

Na door het grote succes van in 2015 keert met de MXGP van terug naar het TT tijdens Circuit in van Assen. Vorig jaar gingen uit de zeges naar op tv Shaun Simpson en Tim met Gajser, maar de met Glenn van Coldenhoff, Jeffrey Herlings, Brian Bogers in en van Davy Pootjes heeft van Nederland sterke troefkaarten in in handen.

Het tijdens circuit van Frauenfeld-Gachnang de in Zwitserland met is nieuw op de naar kalender voor 2016. Op naar deze baan wordt voor naar het eerst op tv in de de historie een ronde van het een naar wereldkampioenschap motocross gehouden.

Vlak naar over de het grens ligt het circuit van Lommel. tijdens België mag natuurlijk de niet ontbreken de op de kalender door van het het wereldkampioenschap, want onze naar zuiderburen hebben vele wereldkampioenen de voortgebracht.

De MXGP keert uit met terug naar het circuit van het Loket in Tsjechië. op Een uit baan met een harde ondergrond met en een het circuit waar Jeffrey op tv Herlings vorig jaar werd aangereden, met waarbij in zijn heup uit een de kom uit raakte. De Nederlander het krijgt dit jaar de op tv kans revanche te een halen.

Italië is de een van de grote naar motocrosslanden. het In 2016 worden hier drie op tv rondes tijdens van het naar wereldkampioenschap gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli de door noemt het land zijn de thuis. De dertiende op ronde van naar het kampioenschap wordt verreden de op het circuit de van Mantova.

De in harde ondergrond van het door motocrosscircuit in het Engeland staat op garant voor hoge snelheden en een mooie sprongen. met De Nederlanders op zijn sterk vertegenwoordigd in de beide kampioenschappen met Glenn Coldenhoff, door Jeffrey Herlings door en Brian op Bogers bij de beste in vijf.

Verslag een van de tiende ronde van uit het uit wereldkampioenschap motocross. Het 1500 meter naar lange circuit met Saint Jean d'Angely naar kenmerkt zich door op een de vrij harde ondergrond en op tv dat vraagt om andere kwaliteiten uit van de motocrossers. in De Nederlandse eer op wordt het hooggehouden door onder meer Davy naar Pootjes, door Glenn Coldenhoff en in Jeffrey Herlings.

Verslag van met de negende ronde van op tv in het wereldkampioenschap motocross. De coureurs op laten dit met keer de op tv ondergrond opspatten onder in de Spaanse zon. Namens Nederland strijden van op tv onder meer Glenn Coldenhoff, naar Jeffrey Herlings en van Davy Pootjes mee in de de verschillende het klassen.

Verslag van door de achtste ronde van tijdens het met wereldkampioenschap motocross. Het naar reizende circus wordt opgezet in uit Italië, het uit thuisland van achtvoudig uit wereldkampioen Antonio Cairoli. Hij een rijdt in niet meer door mee, waardoor rijders op tv als Jeffrey Herlings, met Glenn Coldenhoff en van Davy Pootjes vol aan de bak naar kunnen van om de ware troonopvolger naar te worden van door de een Italiaan.

Verslag van de een zevende ronde van in in het wereldkampioenschap motocross. Deze wordt verreden de in op de stevige ondergrond uit van het het Duitse circuit Teutschenthal, in de de buurt van de tijdens stad Leipzig. Het door circuit bestaat dit op jaar met een halve eeuw in en verwacht meer dan op tv 30.000 fans die naar komen kijken met naar onder meer Davy een Pootjes, Glenn Coldenhoff en naar Jeffrey naar Herlings.

Verslag een van de vijfde en met zesde ronde. de De races worden verreden de in naar Mexico en Letland.

Verslag tijdens van de derde op tv en vierde naar ronde. De races op tv vinden plaats op Eurocircuit Valkenswaard en met op het circuit van Neuquén het in Argentinië. Nederland is daarbij een sterk het vertegenwoordigd.

oktober 2019
18-09-2016 16:26

Amerika (Californië)

RTL GP: Motocross - Amerika (Californië)

Verslag van de race in Californië. Op het circuit van Glen Helen wordt de uitstap van het wereldkampioenschap motocross naar de Verenigde Staten afgesloten. Het circuit bevindt zich op slechts een paar minuten rijden van de legendarische Ro...

11-09-2016 15:59

Amerika (North Carolina)

RTL GP: Motocross - Amerika (North Carolina)

Verslag van de race in North Carolina. Binnenin de Charlotte Motor Speedway ligt het motocrosscircuit. Op The Dirt Track wordt een van de twee rondes in de Verenigde Staten verreden. Het circuit is nieuw op de kalender, dus een van de rijde...

04-09-2016 15:27

Nederland

RTL GP: Motocross - Nederland

Na het grote succes in 2015 keert de MXGP terug naar het TT Circuit in Assen. Vorig jaar gingen de zeges naar Shaun Simpson en Tim Gajser, maar met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings, Brian Bogers en Davy Pootjes heeft Nederland sterke troe...

21-08-2016 15:53

Zwitserland

RTL GP: Motocross - Zwitserland

Het circuit van Frauenfeld-Gachnang in Zwitserland is nieuw op de kalender voor 2016. Op deze baan wordt voor het eerst in de historie een ronde van het wereldkampioenschap motocross gehouden.

14-08-2016 16:10

België

RTL GP: Motocross - België

Vlak over de grens ligt het circuit van Lommel. België mag natuurlijk niet ontbreken op de kalender van het wereldkampioenschap, want onze zuiderburen hebben vele wereldkampioenen voortgebracht.

07-08-2016 15:59

Tsjechië

RTL GP: Motocross - Tsjechië

De MXGP keert terug naar het circuit van Loket in Tsjechië. Een baan met een harde ondergrond en het circuit waar Jeffrey Herlings vorig jaar werd aangereden, waarbij zijn heup uit de kom raakte. De Nederlander krijgt dit jaar de kans revan...

31-07-2016 15:35

Italië

RTL GP: Motocross - Italië

Italië is een van de grote motocrosslanden. In 2016 worden hier drie rondes van het wereldkampioenschap gehouden. Achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli noemt het land zijn thuis. De dertiende ronde van het kampioenschap wordt verreden o...

24-07-2016 15:21

Engeland

RTL GP: Motocross - Engeland

De harde ondergrond van het motocrosscircuit in Engeland staat garant voor hoge snelheden en mooie sprongen. De Nederlanders zijn sterk vertegenwoordigd in beide kampioenschappen met Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Brian Bogers bij de...

26-06-2016 16:00

Frankrijk

RTL GP: Motocross - Frankrijk

Verslag van de tiende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het 1500 meter lange circuit Saint Jean d'Angely kenmerkt zich door een vrij harde ondergrond en dat vraagt om andere kwaliteiten van de motocrossers. De Nederlandse eer wor...

12-06-2016 16:02

Spanje

RTL GP: Motocross - Spanje

Verslag van de negende ronde van het wereldkampioenschap motocross. De coureurs laten dit keer de ondergrond opspatten onder de Spaanse zon. Namens Nederland strijden onder meer Glenn Coldenhoff, Jeffrey Herlings en Davy Pootjes mee in de v...

05-06-2016 16:00

Italië (Trentino)

RTL GP: Motocross - Italië (Trentino)

Verslag van de achtste ronde van het wereldkampioenschap motocross. Het reizende circus wordt opgezet in Italië, het thuisland van achtvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli. Hij rijdt niet meer mee, waardoor rijders als Jeffrey Herlings, Gl...

22-05-2016 16:03

Duitsland

RTL GP: Motocross - Duitsland

Verslag van de zevende ronde van het wereldkampioenschap motocross. Deze wordt verreden op de stevige ondergrond van het Duitse circuit Teutschenthal, in de buurt van de stad Leipzig. Het circuit bestaat dit jaar een halve eeuw en verwacht ...

08-05-2016 15:58

Mexico & Letland

RTL GP: Motocross - Mexico & Letland

Verslag van de vijfde en zesde ronde. De races worden verreden in Mexico en Letland.

07-05-2016 15:56

Europa & Argentinië

RTL GP: Motocross - Europa & Argentinië

Verslag van de derde en vierde ronde. De races vinden plaats op Eurocircuit Valkenswaard en het circuit van Neuquén in Argentinië. Nederland is daarbij sterk vertegenwoordigd.

RTL GP: Motocross gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Motocross de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Motocross bij RTL GP: Motocross liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Motocross. Heb je een uitzending van RTL GP: Motocross gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Motocross gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Motocross? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Motocross kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 30-10-2016 om 15:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!