Programma gemist?

Verslag van dit door van unieke hardloopevenement. Tienduizenden deelnemers naar verspreid over de hele wereld op tv beginnen het tegelijk aan de World naar Run. Degene die de als laatste wordt ingehaald in door de uit rijdende finishlijn is naar de van winnaar.

juli 2021
07-05-2017 12:54

Afl. 1

Wings For Life World Run - Afl. 1

Verslag van dit unieke hardloopevenement. Tienduizenden deelnemers verspreid over de hele wereld beginnen tegelijk aan de World Run. Degene die als laatste wordt ingehaald door de rijdende finishlijn is de winnaar.

Wings For Life World Run gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wings For Life World Run de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wings For Life World Run bij Wings For Life World Run liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wings For Life World Run. Heb je een uitzending van Wings For Life World Run gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wings For Life World Run gemist

Verslag van dit unieke hardloopevenement, waarvan de start in zes continenten en 33 landen tegelijkertijd is. De renner die als laatste door de rijdende finishlijn wordt ingehaald, is de winnaar. De volledige opbrengst van de run gaat naar onderzoek naar het sneller herstellen van een dwarslaesie.

Uitzending gemist van Wings For Life World Run? Hier kun je alle uitzendingen van Wings For Life World Run kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 12:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!