Programma gemist?

Er worden twee op dode lichamen naar in een huis gevonden.De met lichamen naar blijken van een een vader en zijn met zoon te met zijn, ze zijn verbonden met aan een kerkgenootschap. op Zo is in ook de vrouw die door ze gevonden heeft.Meer Er in worden twee dode lichamen door in een huis naar gevonden. in De vrouw naar die ze gevonden heeft een wil niet met op de politie praten. De uit lichamen de blijken van een vader en zijn met een zoon te zijn, tijdens ze zijn verbonden aan een op tv kerkgenootschap. Zo is in ook de vrouw die van ze gevonden op tv heeft.Minder

Een man wordt uit neergestoken naar gevonden. Hij van is het laatst het gezien bij de hondenrennen. Burke en naar zijn team duiken de tijdens in de wereld van met de gokkerij.

Op van een kinderspeelplaats heeft een uit man zich verhangen met aan een schommel op tv rek. Burke gelooft echter door niet in naar zelfmoord en gaat tijdens op op onderzoek.

Als een jonge op debuterende op thriller schrijver een moord beschrijft met naar die erg lijkt op de een onopgeloste met moord van 3 jaar geleden op tv denkt Burke naar dat deze schrijver iets naar met de moord te naar maken uit heeft.Meer Als een met jonge debuterende thriller schrijver tijdens in zijn boek met een moord beschrijft die het erg van lijkt op een onopgeloste moord de van tijdens 3 jaar geleden denkt een Burke dat in deze schrijver iets met met de moord te maken uit in heeft.Minder

Rechercheur tijdens Robbie Ross tijdens vindt een baby op de stoep uit van naar een villa. In het de villa ontdekt hij het door dode lichaam van op een man. Het tijdens tijdens lijkt op een de roofmoord.

Op de politie uit academie wordt een de professor voor de naar het ogen van de studenten het neergestoken. De op tv detectrives Reid, Fraser en Ross gaan de op zoek met naar uit de dader die wellicht op hun uit in oude school te vinden een is.

januari 2021
07-06-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Er worden twee dode lichamen in een huis gevonden.De lichamen blijken van een vader en zijn zoon te zijn, ze zijn verbonden aan een kerkgenootschap. Zo is ook de vrouw die ze gevonden heeft.Meer Er worden twee dode lichamen in een huis gevo...

31-05-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Een man wordt neergestoken gevonden. Hij is het laatst gezien bij de hondenrennen. Burke en zijn team duiken in de wereld van de gokkerij.

28-05-2016 23:50

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Op een kinderspeelplaats heeft een man zich verhangen aan een schommel rek. Burke gelooft echter niet in zelfmoord en gaat op onderzoek.

24-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Als een jonge debuterende thriller schrijver een moord beschrijft die erg lijkt op een onopgeloste moord van 3 jaar geleden denkt Burke dat deze schrijver iets met de moord te maken heeft.Meer Als een jonge debuterende thriller schrijver in...

17-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Rechercheur Robbie Ross vindt een baby op de stoep van een villa. In de villa ontdekt hij het dode lichaam van een man. Het lijkt op een roofmoord.

09-05-2016 00:05

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Op de politie academie wordt een professor voor de ogen van de studenten neergestoken. De detectrives Reid, Fraser en Ross gaan op zoek naar de dader die wellicht op hun oude school te vinden is.

Detectives:Taggart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives:Taggart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives:Taggart bij Detectives:Taggart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives:Taggart. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives:Taggart gemist

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives:Taggart, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives:Taggart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!