Programma gemist?

Er worden de twee dode lichamen in op een huis gevonden.De een door lichamen blijken van op een vader en zijn zoon door te zijn, ze in zijn verbonden op tv aan een kerkgenootschap. Zo tijdens is ook de met vrouw die ze met gevonden heeft.Meer van Er worden de twee dode lichamen in een op tv huis gevonden. in De vrouw op die ze gevonden heeft naar wil niet met de politie door praten. De met lichamen door blijken van een vader de en zijn zoon te zijn, op van ze zijn verbonden aan een kerkgenootschap. een Zo is ook uit in de vrouw die ze gevonden uit heeft.Minder

Een een man wordt tijdens neergestoken gevonden. Hij is het naar laatst gezien bij op de hondenrennen. op tv Burke en zijn team in duiken in de door wereld van de naar gokkerij.

Op op een kinderspeelplaats heeft de een man zich verhangen aan het een naar schommel rek. Burke gelooft tijdens echter niet in zelfmoord tijdens en gaat met op in onderzoek.

Als in een jonge debuterende thriller schrijver een een moord een beschrijft die tijdens erg lijkt in op een onopgeloste moord van het 3 op tv jaar geleden denkt Burke dat deze naar uit schrijver iets met de moord te van maken op heeft.Meer Als een jonge op debuterende thriller schrijver het in zijn boek een in moord beschrijft op die erg lijkt door op een onopgeloste het moord van 3 in jaar geleden denkt van Burke dat deze schrijver door met iets met de moord te tijdens maken een heeft.Minder

Rechercheur Robbie uit Ross vindt een baby naar op door de stoep van een met villa. In de villa het ontdekt op hij het dode op tv lichaam van naar een man. Het lijkt op een door op tv roofmoord.

Op op de politie academie wordt een door professor voor tijdens de ogen van de een een studenten neergestoken. De detectrives Reid, Fraser in en Ross op gaan op zoek naar op tv tijdens de dader die wellicht op tijdens hun oude in school te vinden uit is.

oktober 2019
07-06-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Er worden twee dode lichamen in een huis gevonden.De lichamen blijken van een vader en zijn zoon te zijn, ze zijn verbonden aan een kerkgenootschap. Zo is ook de vrouw die ze gevonden heeft.Meer Er worden twee dode lichamen in een huis gevo...

31-05-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Een man wordt neergestoken gevonden. Hij is het laatst gezien bij de hondenrennen. Burke en zijn team duiken in de wereld van de gokkerij.

28-05-2016 23:50

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Op een kinderspeelplaats heeft een man zich verhangen aan een schommel rek. Burke gelooft echter niet in zelfmoord en gaat op onderzoek.

24-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Als een jonge debuterende thriller schrijver een moord beschrijft die erg lijkt op een onopgeloste moord van 3 jaar geleden denkt Burke dat deze schrijver iets met de moord te maken heeft.Meer Als een jonge debuterende thriller schrijver in...

17-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Rechercheur Robbie Ross vindt een baby op de stoep van een villa. In de villa ontdekt hij het dode lichaam van een man. Het lijkt op een roofmoord.

09-05-2016 00:05

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Op de politie academie wordt een professor voor de ogen van de studenten neergestoken. De detectrives Reid, Fraser en Ross gaan op zoek naar de dader die wellicht op hun oude school te vinden is.

Detectives:Taggart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives:Taggart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives:Taggart bij Detectives:Taggart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives:Taggart. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives:Taggart gemist

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives:Taggart, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives:Taggart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!