Programma gemist?

Er op tv worden twee dode lichamen in een een met huis gevonden.De lichamen blijken van uit een op tv vader en zijn de zoon te zijn, ze zijn in verbonden in aan een kerkgenootschap. Zo is op tv ook op de vrouw die ze gevonden een heeft.Meer Er van worden twee naar dode lichamen in een door huis gevonden. De tijdens vrouw die uit ze gevonden heeft de wil niet met de in politie praten. De op tv lichamen blijken van met een vader en zijn tijdens zoon te zijn, tijdens ze zijn verbonden in van aan een kerkgenootschap. van Zo is ook de een vrouw die ze gevonden de heeft.Minder

Een man door wordt neergestoken in gevonden. Hij is het laatst de gezien bij met de hondenrennen. Burke naar en een zijn team duiken in de op wereld van de op gokkerij.

Op een uit kinderspeelplaats heeft door een man zich verhangen het aan een uit schommel rek. naar Burke gelooft echter niet in zelfmoord op op tv en gaat op uit onderzoek.

Als uit een jonge debuterende uit thriller schrijver een in moord beschrijft die op erg lijkt een op een onopgeloste moord van van 3 op tv jaar geleden denkt Burke dat op deze op tv schrijver iets met de moord te op tv een maken heeft.Meer Als een tijdens jonge debuterende thriller met schrijver in zijn in boek een moord beschrijft die door erg lijkt op het op tv een onopgeloste moord van 3 met jaar de geleden denkt Burke dat deze tijdens schrijver iets met door de moord te maken uit uit heeft.Minder

Rechercheur Robbie Ross in vindt naar een baby op de op tv stoep van een een villa. In de op tv villa ontdekt op tv hij het dode lichaam van van een uit man. Het lijkt tijdens op een in roofmoord.

Op de van politie academie met wordt een professor voor de van door ogen van de studenten neergestoken. De door detectrives op Reid, Fraser en Ross gaan op het op zoek naar de dader die uit wellicht van op hun oude met school te vinden het is.

september 2020
07-06-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Er worden twee dode lichamen in een huis gevonden.De lichamen blijken van een vader en zijn zoon te zijn, ze zijn verbonden aan een kerkgenootschap. Zo is ook de vrouw die ze gevonden heeft.Meer Er worden twee dode lichamen in een huis gevo...

31-05-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Een man wordt neergestoken gevonden. Hij is het laatst gezien bij de hondenrennen. Burke en zijn team duiken in de wereld van de gokkerij.

28-05-2016 23:50

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Op een kinderspeelplaats heeft een man zich verhangen aan een schommel rek. Burke gelooft echter niet in zelfmoord en gaat op onderzoek.

24-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Als een jonge debuterende thriller schrijver een moord beschrijft die erg lijkt op een onopgeloste moord van 3 jaar geleden denkt Burke dat deze schrijver iets met de moord te maken heeft.Meer Als een jonge debuterende thriller schrijver in...

17-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Rechercheur Robbie Ross vindt een baby op de stoep van een villa. In de villa ontdekt hij het dode lichaam van een man. Het lijkt op een roofmoord.

09-05-2016 00:05

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Op de politie academie wordt een professor voor de ogen van de studenten neergestoken. De detectrives Reid, Fraser en Ross gaan op zoek naar de dader die wellicht op hun oude school te vinden is.

Detectives:Taggart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives:Taggart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives:Taggart bij Detectives:Taggart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives:Taggart. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives:Taggart gemist

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives:Taggart, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives:Taggart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!