Programma gemist?

Er uit worden twee uit dode lichamen in een huis naar gevonden.De lichamen tijdens blijken van van een vader en zijn een zoon te zijn, uit ze zijn verbonden aan op tv een kerkgenootschap. Zo is het ook de vrouw een die ze met gevonden heeft.Meer Er worden op tv twee dode een lichamen in een huis door gevonden. naar De vrouw die een ze gevonden heeft tijdens wil niet met op de politie praten. De met lichamen blijken uit van een vader uit en zijn naar zoon te zijn, ze zijn verbonden de aan tijdens een kerkgenootschap. Zo uit is ook naar de vrouw die op ze gevonden heeft.Minder

Een man wordt uit naar neergestoken gevonden. Hij is met het laatst uit gezien bij de hondenrennen. Burke naar en zijn team het duiken een in de wereld de van de gokkerij.

Op een een kinderspeelplaats naar heeft een man naar zich verhangen aan een schommel rek. op tv Burke gelooft een echter in niet in zelfmoord door en gaat op tijdens onderzoek.

Als een jonge een debuterende thriller schrijver door een met moord beschrijft die door erg lijkt op naar een onopgeloste moord naar van 3 jaar geleden naar denkt een Burke dat deze schrijver iets door met de moord de te maken heeft.Meer Als een een jonge debuterende in thriller het schrijver in op tv zijn boek een van moord beschrijft die op tv erg lijkt op uit een onopgeloste moord van 3 jaar op geleden denkt Burke van dat met deze schrijver iets in met de moord te maken naar een heeft.Minder

Rechercheur Robbie op Ross vindt een baby tijdens op op de stoep uit van een villa. In de de villa ontdekt hij een het tijdens dode lichaam van een man. op tv Het lijkt op een in van roofmoord.

Op van de politie door academie wordt een professor tijdens voor de ogen van door de studenten het neergestoken. De detectrives Reid, de Fraser en door Ross gaan op zoek het naar naar de dader die wellicht van op hun op oude school te op tv vinden is.

mei 2020
07-06-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Er worden twee dode lichamen in een huis gevonden.De lichamen blijken van een vader en zijn zoon te zijn, ze zijn verbonden aan een kerkgenootschap. Zo is ook de vrouw die ze gevonden heeft.Meer Er worden twee dode lichamen in een huis gevo...

31-05-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Een man wordt neergestoken gevonden. Hij is het laatst gezien bij de hondenrennen. Burke en zijn team duiken in de wereld van de gokkerij.

28-05-2016 23:50

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Op een kinderspeelplaats heeft een man zich verhangen aan een schommel rek. Burke gelooft echter niet in zelfmoord en gaat op onderzoek.

24-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Als een jonge debuterende thriller schrijver een moord beschrijft die erg lijkt op een onopgeloste moord van 3 jaar geleden denkt Burke dat deze schrijver iets met de moord te maken heeft.Meer Als een jonge debuterende thriller schrijver in...

17-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Rechercheur Robbie Ross vindt een baby op de stoep van een villa. In de villa ontdekt hij het dode lichaam van een man. Het lijkt op een roofmoord.

09-05-2016 00:05

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Op de politie academie wordt een professor voor de ogen van de studenten neergestoken. De detectrives Reid, Fraser en Ross gaan op zoek naar de dader die wellicht op hun oude school te vinden is.

Detectives:Taggart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives:Taggart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives:Taggart bij Detectives:Taggart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives:Taggart. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives:Taggart gemist

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives:Taggart, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives:Taggart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!