Programma gemist?

Er worden twee op tv dode lichamen in in een huis door gevonden.De lichamen naar blijken van met een vader en tijdens zijn zoon te door zijn, ze zijn verbonden naar aan een kerkgenootschap. in Zo is ook de vrouw in door die ze gevonden heeft.Meer van Er worden twee tijdens dode lichamen in een een huis gevonden. van De vrouw het die ze gevonden heeft wil tijdens niet tijdens met de politie praten. een De lichamen blijken van in een vader naar en zijn met zoon te zijn, ze zijn op verbonden aan een door kerkgenootschap. Zo is door ook de in vrouw die ze gevonden in heeft.Minder

Een naar man wordt neergestoken in gevonden. Hij is met het laatst gezien op bij de hondenrennen. Burke een en een zijn team duiken in de de wereld van de een gokkerij.

Op een uit kinderspeelplaats heeft het een man zich verhangen in aan een schommel het rek. uit Burke gelooft echter niet in tijdens zelfmoord en gaat op een op tv onderzoek.

Als met een jonge debuterende thriller door schrijver een uit moord beschrijft door die erg lijkt met op een onopgeloste moord van de 3 jaar geleden denkt tijdens Burke in dat deze met schrijver iets met van de moord te maken op heeft.Meer Als een jonge debuterende de thriller schrijver tijdens in zijn boek een uit moord op beschrijft die erg lijkt met op een onopgeloste moord het van naar 3 jaar in geleden denkt Burke dat deze schrijver het iets met de op moord te maken een naar heeft.Minder

Rechercheur Robbie met Ross vindt een baby naar op de stoep de van een uit villa. In de villa in uit ontdekt hij het dode op lichaam van door een man. Het uit lijkt op een in roofmoord.

Op het de politie academie wordt een in professor tijdens voor de ogen van de een naar studenten neergestoken. De detectrives het Reid, Fraser en door Ross gaan op zoek naar uit in de dader die het wellicht op hun op oude school te tijdens vinden is.

mei 2021
07-06-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Er worden twee dode lichamen in een huis gevonden.De lichamen blijken van een vader en zijn zoon te zijn, ze zijn verbonden aan een kerkgenootschap. Zo is ook de vrouw die ze gevonden heeft.Meer Er worden twee dode lichamen in een huis gevo...

31-05-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Een man wordt neergestoken gevonden. Hij is het laatst gezien bij de hondenrennen. Burke en zijn team duiken in de wereld van de gokkerij.

28-05-2016 23:50

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Op een kinderspeelplaats heeft een man zich verhangen aan een schommel rek. Burke gelooft echter niet in zelfmoord en gaat op onderzoek.

24-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Als een jonge debuterende thriller schrijver een moord beschrijft die erg lijkt op een onopgeloste moord van 3 jaar geleden denkt Burke dat deze schrijver iets met de moord te maken heeft.Meer Als een jonge debuterende thriller schrijver in...

17-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Rechercheur Robbie Ross vindt een baby op de stoep van een villa. In de villa ontdekt hij het dode lichaam van een man. Het lijkt op een roofmoord.

09-05-2016 00:05

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Op de politie academie wordt een professor voor de ogen van de studenten neergestoken. De detectrives Reid, Fraser en Ross gaan op zoek naar de dader die wellicht op hun oude school te vinden is.

Detectives:Taggart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives:Taggart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives:Taggart bij Detectives:Taggart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives:Taggart. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives:Taggart gemist

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives:Taggart, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives:Taggart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!