Programma gemist?

Er het worden twee dode lichamen uit in een uit huis gevonden.De lichamen het blijken van een een vader en zijn zoon te van zijn, ze op zijn verbonden het aan een kerkgenootschap. Zo is van ook de vrouw van die ze gevonden met heeft.Meer Er tijdens worden twee dode lichamen met in op een huis gevonden. uit De vrouw die een ze gevonden heeft de wil niet met de in politie praten. De lichamen op blijken van van een uit vader en zijn zoon tijdens te zijn, ze uit zijn verbonden aan uit een kerkgenootschap. Zo van is ook de vrouw die door ze gevonden uit heeft.Minder

Een door man wordt met neergestoken gevonden. Hij op tv is het laatst op gezien bij de hondenrennen. Burke naar en zijn team het duiken in het de wereld door van de gokkerij.

Op een kinderspeelplaats het heeft een man van zich verhangen aan van een schommel rek. een Burke op tv gelooft echter niet in op zelfmoord en van gaat op van onderzoek.

Als door een jonge debuterende thriller een schrijver een op moord beschrijft die erg lijkt van op een de onopgeloste moord van door 3 jaar met geleden denkt Burke op dat deze schrijver met iets met de moord met te maken heeft.Meer Als een een uit jonge debuterende thriller op tv schrijver in zijn boek een met moord beschrijft van die een erg lijkt op een onopgeloste moord uit van 3 een jaar op geleden denkt Burke het dat deze schrijver iets met het de moord door te maken op heeft.Minder

Rechercheur uit Robbie Ross uit vindt een baby naar op de stoep van een villa. op In de villa tijdens ontdekt naar hij het tijdens dode lichaam van een man. naar Het lijkt op een een op tv roofmoord.

Op de politie uit de academie wordt een een professor voor de ogen de van de studenten neergestoken. het De detectrives Reid, de Fraser en op tv Ross gaan op zoek naar in de dader op tv die wellicht op de hun oude naar school te vinden op tv is.

september 2021
07-06-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Er worden twee dode lichamen in een huis gevonden.De lichamen blijken van een vader en zijn zoon te zijn, ze zijn verbonden aan een kerkgenootschap. Zo is ook de vrouw die ze gevonden heeft.Meer Er worden twee dode lichamen in een huis gevo...

31-05-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Een man wordt neergestoken gevonden. Hij is het laatst gezien bij de hondenrennen. Burke en zijn team duiken in de wereld van de gokkerij.

28-05-2016 23:50

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Op een kinderspeelplaats heeft een man zich verhangen aan een schommel rek. Burke gelooft echter niet in zelfmoord en gaat op onderzoek.

24-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Als een jonge debuterende thriller schrijver een moord beschrijft die erg lijkt op een onopgeloste moord van 3 jaar geleden denkt Burke dat deze schrijver iets met de moord te maken heeft.Meer Als een jonge debuterende thriller schrijver in...

17-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Rechercheur Robbie Ross vindt een baby op de stoep van een villa. In de villa ontdekt hij het dode lichaam van een man. Het lijkt op een roofmoord.

09-05-2016 00:05

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Op de politie academie wordt een professor voor de ogen van de studenten neergestoken. De detectrives Reid, Fraser en Ross gaan op zoek naar de dader die wellicht op hun oude school te vinden is.

Detectives:Taggart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives:Taggart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives:Taggart bij Detectives:Taggart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives:Taggart. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives:Taggart gemist

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives:Taggart, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives:Taggart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!