Programma gemist?

Er worden door twee dode naar lichamen in een een huis gevonden.De lichamen uit blijken van een vader met en zijn zoon de te zijn, door ze zijn verbonden aan een naar kerkgenootschap. Zo is naar de ook de vrouw door die ze gevonden heeft.Meer op tv Er worden tijdens twee dode lichamen in een een huis gevonden. van De vrouw die ze van gevonden in heeft wil niet op met de politie op praten. De lichamen blijken met van een uit vader en zijn de zoon te zijn, ze zijn verbonden een op aan een kerkgenootschap. Zo is door ook door de vrouw die door ze gevonden heeft.Minder

Een man uit wordt neergestoken gevonden. Hij een is door het laatst gezien bij met de hondenrennen. Burke en met zijn team duiken in in de wereld op tv van de de gokkerij.

Op een kinderspeelplaats op tv heeft tijdens een man zich verhangen met aan een schommel met rek. Burke gelooft de echter niet in zelfmoord een en gaat op naar met onderzoek.

Als een jonge tijdens debuterende thriller schrijver in een moord beschrijft op tv op tv die erg lijkt op met een onopgeloste moord van 3 naar jaar geleden denkt tijdens op Burke dat deze schrijver iets met door de moord te een maken heeft.Meer Als tijdens het een jonge debuterende thriller schrijver het in zijn op tv boek een moord een beschrijft die met erg lijkt op een onopgeloste moord van van 3 jaar tijdens in geleden denkt Burke dat deze schrijver in iets met het de moord te met maken een heeft.Minder

Rechercheur door Robbie Ross vindt een baby op op de in stoep van een naar villa. In uit de villa door ontdekt hij het dode lichaam door van een een man. Het lijkt op een naar tijdens roofmoord.

Op de de politie academie wordt tijdens een professor voor door de ogen een van de studenten neergestoken. De door detectrives in Reid, Fraser en op tv Ross gaan op zoek naar uit de dader uit die wellicht op naar hun oude school te naar tijdens vinden is.

oktober 2019
07-06-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Er worden twee dode lichamen in een huis gevonden.De lichamen blijken van een vader en zijn zoon te zijn, ze zijn verbonden aan een kerkgenootschap. Zo is ook de vrouw die ze gevonden heeft.Meer Er worden twee dode lichamen in een huis gevo...

31-05-2016 21:25

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Een man wordt neergestoken gevonden. Hij is het laatst gezien bij de hondenrennen. Burke en zijn team duiken in de wereld van de gokkerij.

28-05-2016 23:50

Detectives: Taggart

Detectives:Taggart - Detectives: Taggart

Op een kinderspeelplaats heeft een man zich verhangen aan een schommel rek. Burke gelooft echter niet in zelfmoord en gaat op onderzoek.

24-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Als een jonge debuterende thriller schrijver een moord beschrijft die erg lijkt op een onopgeloste moord van 3 jaar geleden denkt Burke dat deze schrijver iets met de moord te maken heeft.Meer Als een jonge debuterende thriller schrijver in...

17-05-2016 21:25

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Rechercheur Robbie Ross vindt een baby op de stoep van een villa. In de villa ontdekt hij het dode lichaam van een man. Het lijkt op een roofmoord.

09-05-2016 00:05

Detectives:Taggart

Detectives:Taggart - Detectives:Taggart

Op de politie academie wordt een professor voor de ogen van de studenten neergestoken. De detectrives Reid, Fraser en Ross gaan op zoek naar de dader die wellicht op hun oude school te vinden is.

Detectives:Taggart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives:Taggart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives:Taggart bij Detectives:Taggart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives:Taggart. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives:Taggart gemist

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives:Taggart, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives:Taggart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives:Taggart? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives:Taggart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!